22.04.2015

Naurattaa

Saavuin tänään kotiin. Bloggaajan normaaliarkeen kuuluen noudin postista poissaoloni aikana saapuneet tuotenäytepaketit.

Yksi niistä oli Lushin PR:ltä.

Eilisestä postauksesta: "Oh, tuo äitienpäivän Limited Edition Yummy Mummy… Ihan vain liilan värin takia teki mieli ostaa! ^_^ Tuoksu oli kuitenkin taas lush’maisesti päänsärkyosastoa, joten jamimamit jäivät liikkeeseen".

lush_paketti_IMG_6112

 ...ja täällähän ne nyt sitten kuitenkin odottivat minua :D

Haistoin jo postin kassalla että tuloillaan oli Lushia....

lush_paketti_IMG_6114

Kyllä nauratti kun avasin laatikon. :)

Paketissa on Yummy Mummy -suihkugeeli, Yummy Mummy -vartalonhoitoaine, Rose Bombshell -kylpypallo, Mother Superior -kylpyvaahto sekä Love You Mom -saippua.

Huumaavan voimakasta Yummy Mummy -suihkugeeliä kuvaillaan Lushin sivuilla sanoin, "Herkullisen tuoksuinen äitienpäiväsuihkugeeli, joka sisältää mm. kurjenpolvea, brasilialaista appelsiinia ja tonkapapu-absoluuttia. Tuoksu on kuitenkin hedelmäisen mansikkainen. Suihkugeelin kehittäjä on keksinyt aikoinaan myös Snow Fairyn. Onko Yummy Mummysta Snow Fairyn haastajaksi?"

(Snow Fairya hiljattain ensimmäistä kertaa haistaneena sanoisin itse: eip ;))

Yummy Mummy Body Conditioner on vastaavanlainen tuote kuin viime vuoden parhaimpien kosmetiikkatuttavuuksieni listalle päätynyt African Paradise, eli suihkun jälkeen iholle levitettävä ja poishuuhdeltava vartalovoide. Tuoksua kuvaillaan kuin "tuoreeksi mansikkamehuksi sekoitettuna hoitavaan reilun kaupan manteliöljyyn, kaakaovoihin ja murumuruvoihin".

Kuka haluaa paketillisen suloisia kylpy- ja suihkutuotteita vaikkapa äidille lahjoitettavaksi? :)

Spontaani giveaway. Vaikka just oli arvontaviikko. :) Minulla ei ole kylpyammetta ja itse en tästä Yummy Mummyn tuoksusta välitä, joten olkaatten hyvät, armaat lukijani. :)

Laatikon voittaakseen voisi vaikka jättää kommenttilaatikkoon jonkun Karkkipäivä-muiston vuosien varrelta. Kun minä kerroin omiani viime viikolla, niin nyt on teidän vuoro. :) Itse asiassa juuri tänään on se Virallinen Karkkipäivän 6-vuotispäivä ^_^ Blogin ensimmäinen postaus ilmestyi 22.4.2009. :)

Osallistumisaikaa vaikkapa, no laitetaan sunnuntaihin 26.4. saakka! :)

349 comments on “Naurattaa”

  1. Mukana ollaan!

    Oma muistoni on sinun suuresta rahkakyselystäsi. Muistan edelleen kassaneidin ilmeen kun kiikutin kassalle kymmeniä erilaisia rahkoja... ja Skyrejä kaikissa mauissa. Innostuin siis postauksesi tähden arvostelemaan kaikki rahkat ja löysinkin uudet "vakiorahkani".

    ematasala@gmail.com

    Vastaa

    0
  2. Oi, kovasti onnea 6.vuotiaalle Karkkipäivälle! Aika rientää. :)

    Mulle on jäänyt mieleen Ponipostaukset sekä sun rakkaus vanhaa Nokian kännykkää kohtaan. Tietysti myös olen lukenut tarkkaan kaikki ruoka ja matkapostaukset. Tykkään siitä, et sun blogissa on muitakin juttuja kuin kosmetiikkaa aina välillä. :) Ja yksi hauskimmista postauksista oli se kun miehesi oli päässyt kirjoittelemaan postausta!

    Vastaa

    0
  3. Muistan jo vuosia sitten esitelleeni mahtavaa blogiasi, jonka löysin jollain googlailulla sattumalta. Siitä lähtien toi banneri ja "Karkkipäivä" ovat olleet mielessä. :)

    Vastaa

    0
  4. Muistoja tulee monia! Blogisi on ollut suurena apuna miulle niin arki- kuin juhlameikeissä. Rohkeus väreihin kasvoi heittämällä! Nyt olen, lopultakin, pitkän harjoittelun jälkeen oppinut rajaamaan silmät, niin suurimmat värirevittelyt ovat jääneet..

    Vastaa

    0
  5. oih ihanaa lush!! ^__^ minun äitini remontoi hiljattain kylppärinsä, nyt tilaa kutsutaan spa-osastoksi vaikkei mitään luksusta tehtykään :D arjesta tulee nauttia, joten spa-hetki kuulostaa paljon paremmalta kuin "käyn suihkussa"! Myös blogistasi on jäänyt eniten mieleen juuri elämästä nauttiminen! Ne pienet ja toisinaan suuremmatkin asiat, jotka tuovat onnea elämään. Matkailu on aina ihanaa, mutta pienistä hetkistä nauttiminen ja itsensä kuuntelu ovat niitä josta oikea hyvinvointi muodostuu. Minusta on ihanaa, että olet ja elät juuri niin kuin haluat! Tähän minäkin haluan pyrkiä ja unohtaa turhan valittamisen - epäkohdat kun eivät lopu kuitenkaan. Onnea kuusivuotiaalle ja ihanaa kevättä! :)

    Vastaa

    0
  6. Pakko twstata onneaan vielä.. kaikista parhaiten blogista on jäänyt mieleen kun teit sen kynsipostauksen, jossa kerroit kynsihistoriastasi. Postaus keräsi muistaakseni kommenttejakin aika kauheasti ja nekin tuli luettua kaikki :D olen sen postauksen lukenut monesti, ihan vaan hirmukynnen takia :D

    Vastaa

    0
  7. Karkkipäivä on varmaan ollut eniten vinkkejä antanut blogi, jonka perusteella ostanut hyviä tuotteita.

    Vastaa

    0
  8. Hämeenlinnan reissu on jäänyt hyvin mieleen, koska bongasin kuvistasi tutut kasvot. Sohvan omistaja kuuluu omaan kaveripiiriini :)

    Vastaa

    0
  9. Sun blogista on tullut löydettyä monta suosikki kosmetiikka tuotetta :-)

    Vastaa

    0
  10. Mineraalimeikkipuuteria googletin pari vuotta takaperin ja löysin Karkkipäivään tieni. Nykyään kai voisin kuvailla blogiasi miun nettiaapiseksi. Löytyy apu melkein mihin vain, ruokavalioon, ruokaohjeisiin, matkustukseen, ja ehkä jopa siihen meikkaamiseenkin! ;)

    Vastaa

    0
  11. Hmm, Karkkipäivästä on vuosien aikana kehittynyt mun lempiblogi! Aloitin aloissa seurailemaan meikkijuttujen vuoksi, mutta nyt pitää lukea postaukset heti ilmestymisen jälkeen nenä kiinni ruudussa.

    Vastaa

    0
  12. Oi jestas, mikä paketti. Olen lukenut blogiasi monta vuotta. Eniten olen pitänyt yllättäen ruokajutuista (en ole edes vhh), tällä hetkellä odotan jatkoaraporttia teidän kodinraivaukseen, rakastan kodin järkkäily- ja organisointijuttuja.

    Vastaa

    0
  13. Oon vasta hiljattain löytänyt blogin ja huomaan lukevani sitä päivittäin. Ihania vinkkejä jo saanut, Tallinnan reissu tulossa ja luen huolella siihen liittyvät postauksesi!

    Vastaa

    0
  14. Ekana muistona tuli mieleeni vuodelta 2014 dermablend lukijameikkaukset, koska postaukset lukiessani ilahduin todella paljon nähdessäni miten hyvin tuotteilla sai piiloon aknearvet, jotka iseänikin ovat kovasti kiusanneet :) muuten mieleen ovat painuneet hienot kreikanmatkasi :)

    Vastaa

    0
  15. Tonnikalapullat ja uunipuuropostaus ovat jääneet mieleen, ja molempia ruokia syön säännöllisen epäsäännöllisesti :)

    Vastaa

    0
  16. ensimmäisenä mieleen tulee reissujutut...kreikan saarista lukee mielellään ja kuvittelee itsensä auringon lämpöön!

    Vastaa

    0
  17. Hei, miksi et anna tuotteita omalle äidille äitienpäivälahjaksi? :) Ja en osallistu arvontaan, en itsekään tarvitse tällaisia tuotteita.

    Vastaa

    0
  18. Karkkipäivämuisto..hmm! No se kun kuulin koko blogistasi ystävältäni ensimmäistä kertaa syksyllä 2010. Hän kehui sinut niin maasta taivaisiin että minun oli pakko tulla kurkkaamaan ja siitä lähtien olen lukenut postauksiasi useamman kerran viikossa. Aika hullua että siitä on jo niin kauan!

    Vastaa

    0
  19. Hmmm karkkipäivä muisto.. :D vaikea keksiä mutta ensimmäisenä tulee varmaan mieleen kaikki ne tuotteet joita olen sun postausten ansiosta itselleni haalinut. Mainitaan sitten vaikka estee lauderin double wear zero eyeliner, joka on yhä edelleen luottolinerini! Se sun tekemä postaus siitä kuinka sillä piirtämä jälki pysyi kädessä kait 5päivää oli niin vakuuttava että rasvaluomisena oli pakko se ostaa ja on kyllä paras eyeliner mitä olen ikinä käyttänyt. :)

    Vastaa

    0
  20. Olisikohan nelisen vuotta, kun googlasin arvosteluja jostain Cliniquen tuotteesta. Eksyin tänne. Jäi Clinique ostamatta, mutta tilalle löytynyt vaikka mitä! Yhtäkään postausta en sittemmin ole jättänyt väliin.
    (Vaikka karppi-reseptit pikarullaankin läpi)

    Vastaa

    0
  21. Olen jo vuosia lukenut blogiasi. Suhtautumiseni kosmetiikkaan on muuttunut täysin. Olen löytänyt monta suosikkituotettani testauksiesi pohjalta.

    Mutta jos jotain tähän muistelisin, niin palashampookokeilu oli aika huisi. Toinen mieleenpainuva, muttei positiivisella tavalla, oli postauksesi epävarmuudesta (tai jostain vastaavasta), jonka olit kuvittanut omilla kuvillasi. Ihmisten ilkeät kommentit aiheesta olivat uskomattomia :(

    Kiitos mielettömän laadukkasta blogista ja onnea ensimmäisestä kuudesta vuodesta :)

    Vastaa

    0
  22. Minä, minä! Heppahulluna mieleeni palautui ensimmäisenä Mr. Karkkipäivän tekemä tuotearvio, jonka kuvissa tuotteiden taustalla esiintyi joukko toinen toistaan uteliaampia kauraturpia :D Vieläkin hymyilyttää, kun muistelen tuota.

    Vastaa

    0
  23. Jäin koukkuun blogiisi sen sun kreikka ja palasaippua-episodin aikana. Oon löytäny blogit vasta silloin ja en oikeen seurannut mitään sen kummemmin, sillon tällön luin jonku postauksen sattumanvaraisesti. Se palasaippua oli vaan niin hauska et oli joka aamu pakko ennen töitä tarkistaa, onko jo tullu uus käänne :)
    Ja vakkariksi jäin!

    Vastaa

    0
  24. Oi ihana, kuolaan aina Lushin tuotteita, mutta en raaski koskaan ostaa!

    Olen lukenut Karkkipäivää ehkä parisen vuotta ja täältä tulen aina kysymään, kun en löydä vastausta johonkin kosmetiikka-aiheiseen googlettamalla. :) Et ole vielä tuottanut pettymystä! :)

    Ja olen muuten saanut minut täysin koukkuun Shakshukaan! :D Tosin en ikinä saa siitä niin nätin näköistä kuin sinä, koska ne munat alkaa palaa ennen kuin kypsyvät, joten minun on pakko sekoittaa ne sinne joukkoon. :/

    Vastaa

    0
  25. En nyt tiedä onko tämä varsinainen muisto, mutta tämä blogi on joskus aikanaan innostanut minut käyttämään luomivärejä. Ja suosimaan luonnonkosmetiikkaa! Tänään ostin juuri Dr Hauschkan uuden meikkivoiteen ja nyt en malttaisi odottaa aamua, että pääsen sitä testaamaan. Eka kokemus muusta luonnonkosmetiikan meikkivoiteesta, kuin puuterimaisesta. Lushia olisi myös kiva kokeilla, joten kokeillaan taas onnea :). Ja onnea sulle blogisynttäreiden johdosta!

    Vastaa

    0
  26. No vitsi, kokeilenpa onneani :)

    Mitään yhtä ja ainoaa ylitse muiden-tyyppistä muistoa ei karkkipäivästä minulla ole, kun monta vuotta olen aktiivisesti tätä blogia lukenut ja kaikista kirjoituksistasi nauttinut. Positiivinen mutta suorasanainen tyylisi kirjoittaa on oikeasti koukuttava. Hyvää kevättä! :)

    Vastaa

    0
  27. 6-vuotta sitten olin viimeisilläni raskaana. Olen seurannut blogiasia alusta saakka, mutta kommentoinut melko harvakseltaan. Syy miksi varmaankin koukutuin blogisi lukijaksi oli se, että sain etenkin vauva-aikana täysin muuta ajateltavaa. Syy taitaa olla edelleen sama tässä ruuhkavuosia pyörittäessä.

    Osallistun ehdottomasti arvontaan, jos vaikka minusta kuoriutuisi vähän Yummumpi mommy ja uskon, että nuo kylpypallot kelpaisivat meidän pian 6v. ja 4v. tytöille

    Vastaa

    0
  28. Minulle on jäänyt mieleen erityisesti Kreikan matkastasi tekemäsi postaukset :) Niissä oli kiva fiilis! ja budjettimatkailu on todella kiinnostava aihe. Paljon onnea 6-vuotiaalle blogille!

    Vastaa

    0
  29. Oon, vau! Olen todella kiinnostunut Lushin tuotteista, mutta olen kerennyt testaamaan vasta yhtä ainokaista kun en asu Helsingissä.

    Hauska muisto on kun ensimmäistä kertaa kommentoin blogiisi, taisi olla joku arvontapostaus sekin. Epähuomiossa ja sen tarkemmin ajattelematta valitsin kommentin alta kohdan "ilmoita uusista kommenteista", ajatellen että siitä tulee ilmoitus jos Sinä vastaat kommenttiin. No, hetken kuluttua puhelin alkoi piipahtaa hullun lailla ilmoittanut uusista sähköpostista ja tajusin että olin saanut ilmoituksen kaikkien muidenkin jättämistä kommenteista, joita tuli siis sadoittain! Loppuilta menikin sitten tukeutuneen s-postin tyhjentämisessä :D Silloin ei naurattanut mutta jälkeenpäin kyllä :DD

    Vastaa

    0
  30. Oon aika uus lukija,tulin mukaan induktiosi aikana ja jäin tälle tielle koska oot nii ihanan ilosen ja aidon olonen nainen! Kivaa kevättä :)

    Vastaa

    0
  31. Hihhihii. Muistan, kun näin sinut ensimmäistä kertaa livenä erään örinäbändin keikalla ja kunnioitukseni nousi huimasti. :D Ei ollut tullut mieleen, että sateenkaarimeikkejä tekevä voisi kuunnella (tai kuulla pakotetusti :P) synkkää musiikkia. Ehkä hyvä simien avaus itselle miten ei kannata tehdä pitkälle meneviä johtopäätöksiä ihmisistä ihan pintaraapaisulla. :)Ja toisaalta...mitäs sitä itse synkistelijänä kuitenkin luin iloisen mielen kosmetiikkablogia. :D

    Vastaa

    0
  32. Mieleen on jäänyt 2012 (tarkistin vuoden) matkalta se kun läppärisi varastettiin Lissabonissa. Hyvää synttäripäivää parhaalle blogille :)

    Vastaa

    0
  33. Täytyy myöntää, että blogin alkuaikojen hirmupitkiä kynsiä en pysty mitenkään unohtamaan :) ne ovat jääneet päällimmäisenä mieleen!

    Vastaa

    0
  34. Ensimmäinen mieleeni tullut Karkkipäivä-muisto (tietysti lukuisien mahtavien postauksien lisäksi) oli se, kun olin viime syksynä kaksoissiskoni kanssa Ateenassa käymässä isosiskomme luona ja shoppaillessamme bongasimme sinut väkijoukosta :D Harmi, kun siskoni kanssa hämmennyimme niin kovasti tuosta sattumasta, että ei tajuttu tulla juttelemaan! :)

    Vastaa

    0
  35. Aaaa, minäminäminäminä! ^_^

    Kivoimpia muistoja on ehkä kun näin sut ekan kerran livenä. Luin silloin ainoastaan Karkkipäivää, Charming Nailsia ja paria muotiblogia. Silloin niitä oli ehkä se pari :D Kun tajusin ketä sä olit, niin muistan menneeni ihan vaikeeks, änkytin ja häpesin itteeni sen jälkeen :D Olin niin mykistynyt, kun yhtäkkiä tajusin, että "toi on SE" ja sit yritin veistellä jotain juttua :)

    Vastaa

    0
  36. Minä eksyin blogiisi vahingossa muutama vuosi sitten ystäväni vinkkaamana. Tämän jälkeen olen seurannut aktiivisesti. Parasta ovat luonnonkosmetiikkaan liittyvät postaukset, sekä tietenkin myös ah-minullekin-niin-rakas Kreikka!

    Vastaa

    0
  37. Muistelin tässä kaikkia postauksiasi, ensimmäisenä mieleen pulpahti ponipostaukset ja se ihana postaus missä kävit läpi kirjeenvaihtoasi! 

    Vastaa

    0
  38. Onnittelut 6-vuotissyntymäpäivän johdosta!
    Blogia olen lukenut noin viitisen vuotta, mieleen ovat jääneet my little ponit, värikkäät silmämeikit, pitkät kynnet ja vhh-reseptit.
    Omakohtainen muistoni blogista on Dermablendillä tehdyt meikkaukset, joita teit ihmisille koska olin juuri itse miettimässä Dermablendin ostoa ja tuon postauksen johdosta kävin ostamassa sen.

    Vastaa

    0
  39. Nooo... unilelu/pehmolelu juttu tulee edelleen silloin tällöin mieleen kun tänne tulen lueskelemaan ^^ Nyt on tosin uusi postaus, mihin mielelläni välillä palaan ja se on ohjeet induktioon! Taas ajankohtainen ;)

    Vastaa

    0
  40. kun löysin blogisi, selasin kaikki kreikka-postauksesi, koska niisgätä tuli niin hyvä mieli:)

    Vastaa

    0
  41. Mulle ei tuu oikeen mitään muistoa mieleen mutta ainakin on jäänyt mieleen kaikki värikkäät meikkaukset mitä oot joskus tehnyt!:)

    Vastaa

    0
  42. Muistan kun eksyin sun blogiin ekaa kertaa ja ihailin sun silmämeikkikuvia, vaikken itse edes meikkaa. Ne oli tosi kauniita!

    Vastaa

    0
  43. Ohhoh! Paljon on ehtinyt tapahtua, mutta lämmöllä muistelen erästä Kreikan matkaa ja palashampookokeilua :))

    Vastaa

    0
  44. Onnea 6-vuotiaalle Karkkipäivälle!
    Vaikka tämä ensisijaisesti kosmetiikkablogi onkin, ovat itselleni jääneet erityisesti mieleen My Little Pony -postaukset, esim. se missä esittelet poniesi luonteenpiirteet.

    Vastaa

    0
  45. Kyseessä ei nyt sinänsä ole muisto vuosien varrelta, vaan ensimmäisenä mieleen ponnahti kuukausi sitten laittamasi lenkkeilypostaus, jonka tsemppasi minutkin taas polulle! Kiitokset!

    Vastaa

    0
  46. Aloittelin blogisi lukemisen vahingossa, kun taisin etsiä kosteutusvinkkejä, joskus vuosi sitten. Löytynyt jo paljon muutakin mukavaa sen jälkeen.
    Olisi kiva saada itselle hetkellinen "kotispa", tässä vielä putkiremonttia odotellessa.

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat