21.12.2014

Misellivesi?

Haha, olin tekemässä tätä postausta otsikolla "Mikä ihmeen misellivesi?" kun huomasin, että Nude-blogin Erika oli kirjoittanut postauksen täsmälleen samalla otsikolla lokakuussa ^_^

Olin kirjoittamassa postausta vastauksena muutamiin viime viikkoina kommenttilaatikossa esitettyihin kommentteihin, joissa ihmeteltiin, mitä misellivedet oikein ovat. Kommentoipa muutama ettei ole koskaan kuulutkaan niistä aikaisemmin. No, eipä kirjoiteta samaa stooria uudelleen, joten jos haluatte lukea miselli- tai misellaarivesien (sama asia) toimintamekanismista yksityiskohtaisemmin, käykää lukemassa Erikan postaus. :)

Misellivesi

Omasta puolestani voisin heittää tähän yksinkertaistetun vastauksen:

misellivesi on kuin voimakkaampi kasvovesi, all-in-one-tuote joka poistaa lian ja meikin.

Sitä annostellaan vanulappuun, pyyhitään kasvot ja valmista. Ei huuhtelua. Misellivedet poistavat myös huuli- ja silmämeikin.

Toiset tykkäävät älyttömästi, "Onpa helppoa ja nopeaa, ei vettä, ei tarvetta erilliselle kasvovedelle", toiset taas eivät yhtään.

.

Itse en kuulu misellivesien ystäviin. Äitini puhelu viime keväältä tiivistää aika hyvin omankin suhtautumiseni misellivesiä kohtaan.

Äiti oli tilannut Yves Rocherilta misellivettä. Hän tilailee aina kaikkea uutta innoissaan, eikä aina ihan tajua mitä edes tilaa. "Kaksi yhden hinnalla", jee :)

No, äiti sitten soitti.

"Sanni, tiedätkö sinä mikä juttu tällaisissa misellivesissä on..? Teenköhän minä jotain väärin? Miten näiden pitäisi toimia?"

"Miten sinä sitten oikein teet?"

"No pullossa lukee että tämä poistaa meikin ja että pitää vain pyyhkiä kasvot vanulapulla. Mutta-- mutta, kun eihän tämä poista kaikkea meikkiä..? Ja iho jää ihan sellaiseksi.... ihmeellisen tuntuiseksi. Nahkeaksi, tekee mieli huuhdella. Mutta tätä ei sitten kuitenkaan kuulu huuhtoa..?"

"Aivan. äiti. Juuri noin sitä kuuluu käyttää. Ja ei, se ei lupauksistaan huolimatta poista kaikkea meikkiä. Olisit kysynyt multa ennenkuin tilasit, mä olisin niin tiennyt ettet sä tykkää tuollaisesta tuotteesta."

Korostan, että tämä on tosiaankin oma kokemukseni. En itse saa ihoani puhtaaksi ja raikkaan tuntuiseksi pelkällä misellivedellä, ja näen sen käyttöympäristönä ihanteellisimmin myymälöiden meikkipisteet joissa asiakkaan meikki täytyy saada poistettua nopeasti ilman vettä. Tällöin aivan totaaliperusteellinen puhdistus ei ole niin tarpeenkaan.

Toiset kuitenkin rakastavat misellivesiä. Ne ovat tällä hetkellä hurjan suosittuja. Jotkut käyttävät niitä meikinpoiston viimeistelyyn juurikin yllä esittämälläni "kuin voimakkaampi kasvovesi" -ajatusmallilla. Toiset taas poistavat tyytyväisinä koko meikkinsä pelkällä misellivedellä.

Oletko sinä kokeillut misellivettä? Ystävä vai "vihamies"? :) Vai "no jaa..."?

68 comments on “Misellivesi?”

 1. Käytän kyllä päivittäin. Korvasi mulla kasvoveden aamupuhdistuksessa. Samaten jos pitää äkkiä freesata meikitön naama, niin pyyhin sillä. Koko meikki ei sillä lähde mitenkään, olo jää likaseksi.

  Vastaa

  0
 2. Minä en usko ylipäätänsäkkään siihen, että meikit saa kasvoilta pois ilman vesipesua. Misellivettä käytän aamuputsarina ja illalla silmämeikin poiston viimeistelyyn.

  Vastaa

  0
 3. Ite olen käyttänyt micellar-vettä jo useamman vuoden. On aivan loistava tuote. Mulla on kuiva iho, jota vesipesu kuivattaa joten micellarvesi poistaa lian ja kevyen meikin kuivattamatta. Lempparini on Avenelta, mutta myös Biotherm ja Lancome on hyviä. Silmämeikin poistan erillisellä puhdistustuotteella ja lopun meikin sitten micellar vedellä. Toki tuote ei toimi jos käyttää kovasti meikkiä. Mutta kevyt meikki lähtee kyllä hyvin :)

  Vastaa

  0
 4. En ole kokeillut, mutta olen ihan varma ettei misellivesi poistaisi mulla kaikkea meikkiä, joten en ole kiinnostunutkaan kokeilemaan. Tällä hetkellä käytän ihon puhdistukseen TBS:n Seaweed cleansing facial washia, joka poistaa nopeasti ja tehokkaasti lähes kaiken meikin, loving it. Silmämeikin rippeet puhdistan manteliöljyllä. Misellivesi kuulostaa jotenkin sellaiselta, että se kirvelisi silmissä, koska eihän kasvovesiäkään ole tarkoitettu silmiin…

  Vastaa

  0
 5. Olen käyttänyt Cattier Parisin misellivettä nyt pullollisen ja olo on kaksijakoinen. Aamulla olen yleisesti pyyhkinyt kasvot aina tällä. Ja joskus rättiväsyneenä illalla kun ei enää jaksa alkaa läträämään kaikkien pesuvaahtojen kanssa. Mutta en oikein luota puhdistukseen.

  Silmien kanssa on ollut ongelmia, jos on eyelineria tai reilummin ripsiväriä. Silmiä kirvelee ja ne ärsyyntyvät. Kasvot olen monesti pyyhkinyt useampaan kertaan, koska tunne ei ole ollut "puhdas" ja sen seurauksena kasvoni kuivuvat enemmän. Eli ei mikään lemppari/luottotuote, mutta välillä kiva, helppo ja nopea ratkaisu puhdistukseen.

  Vastaa

  0
 6. Täällä yksi misellivesien ystävä ilmoittautuu! :)
  Olen kokeillut Bioderman kuuluisaa ja legendaarista (tämän aikanaan bongasin MUA:n ihonhoitopalstalta), sekä edullisempaa Yves Rocherin ja Nivean. Pidän nimenomaan siitä, että se on 'vahvistettu versio' kasvovedestä, ja sopii puhdistuksen viimeistelyyn. Mutta en käyttäisi yhtäkään kokeilemaani sellaisenaan aurinkovoiteen tai meikin poistoon. (Jotkut ilmeisesti käyttävät, ja kai se puhdistuskin lopulta onnistuu tarpeeksi usean vanulapun avulla...)
  Mutta en ymmärrä, miksi tuollainen olisi hyvä tuote asiakaspalvelussa..? Luulisi, että häthätää poistetusta meikistä jäisi iholle epätasainen ja suttuinen pinta, jolle meikkivoiteen sävyn kokeileminen ym. on todella hankalaa.. Antaako joku todella sotkea ihonsa ja meikkinsä kesken päivän? Apua... en ainakaan itse suostuisi moiseen :/

  Vastaa

  0
  1. Mutta en ymmärrä, miksi tuollainen olisi hyvä tuote asiakaspalvelussa..? Luulisi, että häthätää poistetusta meikistä jäisi iholle epätasainen ja suttuinen pinta, jolle meikkivoiteen sävyn kokeileminen ym. on todella hankalaa..

   Millä muulla tavoin meikin voisi poistaa myymäläolosuhteissa joissa juoksevaa vettä ei ole tarjolla? :) Vaihtoehdoksi jää misellivesi, puhdistusliinat tai emulsio + kasvovesi, joista kaksi ensimmäistä poistavat mielestäni yhtä "suurpiirteisesti" ja viimeksimainittu taas vie usein liikaa aikaa "aika on rahaa" -kulttuurissamme. (Asiakkaan kanssahan ei ikävä kyllä saa viettää aikaa "hur länge som helst" vaan palvelutilanne on hoidettava mahdollisimman kustannustehokkaasti. Sad but true.)

   Antaako joku todella sotkea ihonsa ja meikkinsä kesken päivän?

   Kyllä. :) Myyjävuosinani en törmännyt yhteenkään asiakkaaseen, joka olisi kieltäytynyt meikin poistosta ennen meikkituotteen kokeilua. (Toinen vaihtoehto: kokeilla meikki vanhan meikin päälle - varmastikin vielä huonompi valinta ;)) Mikäli asiakas haluaa, että tuotetta kokeillaan iholle, on hän tietysti valmistautunut siihen että alla oleva meikki on ensin poistettava :)

   Vastaa

   0
  2. Hmm, en juuri koskaan ole törmännyt kosmismyyjään, joka olisi yrittänyt poistaa meikkiäni testatakseen jotain kasvojeni iholle. Sen kerran, kun olen kokeillut meikkivoiteen sävyä, se on tapahtunut joko kädenselkään tai ranteeseen - tai meikittömälle poskelle.
   Makukysymyksiä :) En tykkäisi kyllä, jos huolella taiteiltua meikkipohjaani tultaisiin tavaratalossa sotkemaan..

   Vastaa

   0
  3. En tykkäisi kyllä, jos huolella taiteiltua meikkipohjaani tultaisiin tavaratalossa sotkemaan..

   Mun asiakaskokemus on se, että asiakas tulee liikkeeseen varta vasten kokeilemaa meikkiä iholle - siis ne asiakkaat jotka ovat meikin testausta pyytäneet. Eli heille on tavallaan itsestäänselvää että meikki poistetaan, koska ovat tulleetkin sillä asialla :) Eri asia jos jonku poskensyrjään vaikka nopeasti kokeilee meikkivoiteen sävyn, silloin ei tokikaan aleta poistaa alla olevaa meikkiä, mutta moni asiakas toivoo meikkipohjaa kokeiltavan koko kasvoille. Etenkin BareMinerals-asiakkaat muodostivat meidän liikkeessä sellaisen asiakasryhmän.

   Vastaa

   0
  4. Täytyy sanoa, etten nykyään enää edes ostaisi mineraalijauhetta ilman, että myyjä sillä kasvomeikkini tekisi ja näin saisin varmistuksen tuotteen ja värin sopivuudesta :)

   Vastaa

   0
  5. Tämä mietityttää itseänikin ja nimenomaan siltä kannalta, miten minun pitäisi liikkeeseen marssia, jos haluaisin ihonsävyni siellä määriteltävän. Ilman meikkiä suoraan vai antaako myyjän poistaa meikki? Minulle oli uusi ja yllättävä tieto, että ihan peruskosmetiikkamyyjäkin osaa määrittää ihon sävyn. Elä olisiko liikkeeseen hyvä mennä täysin ilman meikkiä, vai katsooko ammattilainen siinä sitten enemmän kaulaa ja dekolteeta ja niitä ranteen suonia?

   Vastaa

   0
 7. Mä olen kolmoispuhdistaja. Ensin pyyhin enimmät meikit pois misellivedellä, jonka jälkeen kaksoispuhdistan - eli öljyisempi poistoaine ja sen jälkeen ns. perusgeeli tai vaahto. Sitten vielä kasvovesi :) Puhdasta tulee, ja iho kiittää! <3 En voisi olla ilman misellivettä, se on niin hyödyllinen esim reissussa tai mökilläkin. Mutta mun kasvovettä se ei silti syrjäytä, eri tuotteita ovat mulle :)

  Vastaa

  0
 8. En ole misellivesien ystävä juurikin sen takia että iho jää nahkeaksi. Kokeiltu on kaikennäköisiä Lumenesta apteekkituotteisiin.. Suosikkini on Biothermin misellivesi, syystä että se jättää mielestäni ihon puhtaamman tuntuiseksi kuin muut. :)

  Vastaa

  0
 9. Cattierin misellivesi parhaillaan kokeilussa ja on mun mielestä parempi teholtaan kuin Avenen vastaava.
  Mutta.
  Kumpikaan ei toimi luvatusti eli kyllä saa eka putsata meikit putsarilla ja viimeistellä puhdistus kuten tavallisella kasvovedellä :)

  Vastaa

  0
 10. Mä tykkään misellivesistä, en oikein osaa enää elää ilman niitä. Käytän misellivettä yleensä kaksoispuhistuksen ekana vaiheena, eli meikin poistamiseen.

  Vastaa

  0
 11. Ehdottomasti ystävä. Bakelin ja ddp RVB SKINLABIN ovat ehdottomasti parhaimpia, varsinkin Bakel poistaa vedenkestävän meikin täysin ja jättää raikkaan olon, ei kalvon tunnetta. Ihan ylivoimainen verrattuna muihin käyttämiini. Itse tykkään käyttää misellivettä varsinkin aamuisin, ei tarvi vesipesua, mutta putsaa paremmin kuin ennen käyttämäni kasvovesi. Jos multa kysytään niin marketeissa myytävät on aika onnettomia, enkä itse ole ihastunut yhteenkään.

  Vastaa

  0
 12. Käytössä on menossa jo toinen pullo, eri merkki. En todellakaan puhdista meikkejä sillä, koska naama todellakin jää ällön ja likaisen tuntuiseksi ja vanulappuja kuluu. Mutta viimeistelynä se kyllä vie kaikki rippeetkin ja aamulla se on hyvä. Mutta on se jotenkin mitäänsanomatonta muuten, käyttämistäni puuttuu se tuoksukin...

  Vastaa

  0
 13. Musta nuo on tosi käteviä! Tai olen kokeillut vain Bioderman misellaarivettä. Mä suhtaudun siihen vähän kuin kasvonpuhdistusliinoihin joita käytän usein matkalla meikin puhdistukseen. Misellaarivettä käytän kuitenkin kotioloissa, ja käytän sitä siellä oikeastaan lähes joka päivä meikin poistoon, joskus yksinään ja joskus puhdistusgeelin ja kuorinta-aineen kanssa. Älyttömän kätevää puhdistaa ensin misellivedellä meikki ja sen jälkeen pestä (ja kuoria) kasvot! Misellivettä voin käyttää myös aamulla sellaisenaan (siis ilman erillistä puhdistusta) ennen meikin laittamista. Jos käytän tähän tarkoitukseen kasvovettä, se kutittaa ihoa jotenkin. Misellivesi taas vain tuntuu ihollani melkein kuin vedeltä (mutta vähemmän kuivattavalta kuin vesi).

  Vastaa

  0
  1. Niin ja lisäisin vielä, että musta tää Bioderman misellivesi on parempaa kuin äsken mainitsemani ihonpuhdistusliinat, koska tämä ei kirvele eikä tunnu ärsyttävän ihoa. Käytän sitä siis myös silmämeikin poistoon, ja tykkään siitä siinäkin ehkä enemmän kuin tavanomaisesta öljypohjaisesta silmämeikinpoistajasta, koska misellivesi jättää ihon raikkaaksi ja ei-öljyiseksi. Kasvovettä en tällä hetkellä käytä yleensä muutenkaan, mutta sanoisin, että omalla kohdallani tämä ei kuitenkaan kasvovettä korvaa, sillä jos haluan käyttää kasvovettä niin käytän nimenomaan sellaista kasvovettä jolla on omalle iholleni sopivia ihonhoidollisia vaikutuksia, joita käsittääkseni misellaarivedellä ei ole. Mutta niin, jos ei illalla jaksa käydä koko ihonpuhdistus-/meikinpoistorutiinia läpi, niin misellaarivesi on ainakin parempi kuin kokonaan puhdistamatta jättäminen. :)

   Vastaa

   0
  2. Minä suosittelen myös Biodermaa. Ihan eri kaliberiä kuin esim. Garnier (mitä käytän kainaloiden tavallisena kasvovetenä tai kainaloiden freesaamiseen, missä se toimii kyllä hyvin. :D) Mutta suosittelen Biodermaa todella lämpimästi, tulen niitä pulloja roudamaan matkoiltani hamaan tulevaisuuteen...

   Vastaa

   0
 14. Huomasin kuinka aiemmin jo joku ihmetteli antaako joku poistaa meikkinsä kaupassa. Minustakin se on outoa. Olen joskus antanut niin tehdä "kun piti antaa kokeilla sopiiko sävy". No joo... Sävy meni kyllä sinne päin, mutta koostumus ei toiminutkaan, niin kallis susiostos siitä sitten tuli. Haluan aina näytepurkin kotiin, jotta saan testata tuotteen tositoimissa työpäivän aikana. Mutta paikkakuntani Sokoksella myyjät on nahkeita niitä antamaan, tunnen itseni kerjäläiseksi. Ja Kicksillä kuulemma halutaan aina testata paikan päällä, ei antaa kotiin mukaan.Mutta kun se oikea SÄVY ei aina riitä. Poikkesi nyt vähän aiheesta, mutta oli pakko vuodattaa kun rahaa on palanut vuosien varrella ja paljon hutihommiin meikkipohjissa.

  Vastaa

  0
  1. Kyllä olen saanut Kickistä mukaan näytteitä pyytäessä, useammastakin meikkivoiteesta samalla kerralla. Mutta riippuu ehkä sitten myyjästä..? Niin jostain puuterimaisista tosin ei varmaan näytteitä saa.

   Vastaa

   0
 15. En oo koskaan ees kokeillut puhdistaa koko meikkiä misellivedellä.. Tällä hetkellä käytän veden kanssa käytettäviä putsareita clarisonicin kanssa illalla ja aamulla pelkän kosteuttavan kasvoveden. Misellivettä käytän joskus puhdistuksen viimeistelemiseen huulimeikille ja silmämeikille, sitä en kyllä tykkää jättää iholle. Tuntuu mulla pään sisällä liian tehokkaalta tuotteelta kasvoille jätettäväksi :P
  Mun puhdistusrutiini vaihtelee paljon. Käytänkö clarisonicia/puhdistinko huolellisesti jokapaikasta/onko vedenkestävä vai pestävä silmämeikki jne. Mutta tuotteina käytän veden kanssa käytettäviä putsareita, clarisonicia, kasvovettä ja misellivettä.

  Vastaa

  0
 16. Itse käytän vaihdellen misellivettä tai jotain meikinpuhdistusliinaa tai jotain muuta vastaavaa kun pitää yöllä baarista (joko viihteeltä tai töistä) tullessa saada meikit pois eikä viitsi kuitenkaan ruveta vedellä läträämään keskellä yötä :)

  Vastaa

  0
 17. Minusta on tullut misellivesien suurkuluttaja. Ihoni kun on niin pintakuiva, ettei se kestä sitä kahta pesua peräkkäin meikin poistamiseksi, olen ratkaissut ongelman näillä vesillä. Ensin siis pyyhin kasvot misellivedellä ja silmät öljyputsarilla, jonka jälkeen pesen kuumalla vedellä ja puhdistusvoiteella koko naaman. Meikittöminä päivinä saatan illalla vetäistä naaman vain misellivedellä eikä iho tukkeudu. Olen itse ollut todella tyytyväinen.

  Vastaa

  0
 18. Ma tykkaan myos misellivesista, kuten muutama muukin on jo sanonut kaytan aamulla kasvojen puhdistukseen ja tuntuu ihan riittavalta silloin, en tarvitse "kunnon" putsaria. Iltaisin poistan meikin kuitenkin normaalilla vaahtoputsarilla ja kasvovedella.

  Lisaksi olen etsinyt suht edullista silmameikinpoistoainetta joka ei kirvele, ja inhoan kaikkia oljyfaasiputsareita, joten ostin tuon La Roche Posayn miselliveden, joka tuntuu olevan hyva myos silmameikinpoistoon, pain vastoin kuin aiemmin kayttamani Garnierin, jolla ei lahde silmameikki kunnolla. Ihmettelin vain tuossa La Roche Posay - postauksessasi kun sanoit etta tuo misellivesi on hiukan geelimainen? Minusta se on kylla ihan vetinen, ei lainkaan geelimaisen tuntuinen.

  Vastaa

  0
 19. Mä en oo kokeillut, eikä kyllä oikein herätä mitään tunteita. Voisin kuvitella, että saattaisin kokeilla kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena, mutta toisaalta siihen menisi sitä vanua älyttömästi. Voidemaisella / emulsiomaisella tuotteella on kiva emulgoida meikki irti naamasta ja pyyhkiä kasvosienillä ja sit jatkaa toisella tuotteella pesua :D tuskin tuun aivan lähiaikoina kokeilemaan, ainakaan nyt talvella. Kesällä vois olla ihan jees kun ei iho ole aivan suolakenttää.

  Vastaa

  0
 20. Olen käyttänyt misellivesiä ajoittain jo varmaankin vuosikymmenen korvaamassa kasvojen aamupesun (kuiva iho) tai harvemmin meikittömän päivän päätteeksi. Nahkeutta iholla en ole huomannut, lähinnä puhdas ja raikas tuntuma,tosin en ole juurikaan meikkiä misellivesillä yrittänyt poistaa. Tällä hetkellä käytössä Garnier, joka on ihan passeli aamukäyttöön. Tulipa mieleen vielä, että kaikki tähän asti kokeilemani nestemäiset silmämeikinpoistoaineet kirvelevät, mutteivät misellit vaikka pyyhin silmienkin alueen.

  Vastaa

  0
  1. Täällä aika sama käyttökokemus. Tällä hetkellä meikkaan tosi harvoin enkä ole meikinpoistoon misellivettä kokeillutkaan. Ehkä arveluttaisi myös tuo vanulappujen kulutus, kuten muutamaa muutakin. Meikittömän ihon taas puhdistan misellivedellä illalla ehkä kerran viikossa. Kun ilta venyy eikä vedellä lotraaminen enää innosta. Mitä väsyneempi olen sitä inhottavammalta veden kanssa plutaaminen tuntuu. :D Olen tykännyt, eikä kirvele silmiäkään vaikka silmän alueetkin lapulla pyöräytän. Mulla käytössä Vichyn misellivesi ja se on ainoa kokeilemani. Aika neutraali suhtautuminen minulla mutta iho ei ainakaan tunnu laittavan pahakseen vaikka "kunnon" iltapesu toisinaan jää välistä.

   Ihanaa joulun aikaa sulle Sanni! Täällä jo matkalla joulun viettoon :)

   Vastaa

   0
  2. Täällä jo matkalla joulun viettoon :)

   Minäkin lähtökuopissa! :) Hurja kosmetiikan pakkaaminen vielä meneillään :D

   Vastaa

   0
 21. Käytän misellivettä silmämeikin poistamiseen. Edullisempaa kuin silmämeikin poistoaine, mutta poistaa tehokkaasti vesiliukoisen arkimeikin silmistä. Kiire aamuina saatan hoitaa kasvojen ja kainaloiden puhdistamisen misellevedellä.

  Vastaa

  0
 22. Mietin, onko joku luonnonkosmetiikan misellivesi välttämättä käytössä yhtään tujumman tuntuinen (siis kuivattavampi) kuin kasvovesi? Jos se on hellävarainen...?

  Vastaa

  0
  1. Ostin jokin aika sitten Melvitan miselliveden myyjän suosituksesta. Se ei kuivata ihoa ollekaan, päinvastoin. Alkoholi vasta incin puolen välin jälkeen. Poistaa meikin hyvin, mutta jättää ihon mielestäi tahmaiseksi. Käytin sitä viime talvena välillä yötä vasten kasvoveden tavoin, mutta siinäkin käyttö jäi. Jollekin kuiva-ihoiselle varmasti hyvä tuote.

   Vastaa

   0
 23. Itse törmäsin misellivesiin pari vuotta sitten.Ensin olinkin et jee,tällä lähtee silmämeikit yms kerralla pois ja helppo ilman vesipesua saada naama puhtaaksi. :P no palasin takaisin vesipesu-kasvovesi
  yhdistelmään,en vaan tykkää iho ei vaan omasta mielestä tunnu tarpeeksi puhtaalta.

  Vastaa

  0
 24. Misellivesi on minun ystäväni. :) Käytän sitä aamulla kasvojen puhdistukseen ennen meikkaamista. Iltaisin käytän oikeasti peseviä aineita, sillä meikki ei tosiaan pelkällä misellivedellä lähde.

  Mutta kuitenkin, tuntuu helpottavan aamutoimia tuon käyttö, kun ei tarvitse läträtä veden kanssa.

  Vastaa

  0
 25. Käytän ja tykkään! Aamuisin pyyhkäisen naaman misellaarilla kun en jaksa pestä vedellä. Illalla pesen tällä jos en ole meikannut enkä urheillut. Joskus tavallinen pesu tuntuu liian tykiltä, vaikka en olekaan varma kuinka paljon siitä lempeämmästä putsaustuloksesta on omassa päässäni - onko tämä tavara hellempää kuin vesi+putsaripesu?

  Vastaa

  0
 26. misellaarivedet kuulostavat kyllä jännittäviltä. toimivatko ne tosiaan myös kasvovesinä? käytän melko mietoa laveran puhdistusainetta (sitä 2-in-1-juttua), ja välillä tuntuu, että kasvot tarvitsisivat vielä lisäputsausta. jostain syystä kasvovedet tuntuvat ihan turhilta, tai sitten en vain ole löytänyt sopivaa. eikö tuo misellaarivesi ole sitten liian tujua kasvovedeksi?

  Vastaa

  0
 27. Käytän laiskoina iltoina Nivean misellivettä. Perus peitevoide-puuteri-ripsarimeikki puhdistuu sillä minun standardeihin nähden tarpeeksi hyvin, mutta vahvempaan meikkiin se ei riittäisi.

  Vastaa

  0
 28. Ystävä todellakin - etenkin tuo Garnierin misellivesi on mun lemppari. Käytän sitä aina aamuisin putsaamaan naamalta yön rasvat sun muut kuonat, iltaisin se on erittäin hyvä tuote meikinpoistoon kunhan sen jälkeen suihkussa vielä pesee naaman jollain puhdistustuotteella. Lähtee erittäin hyvin vedenkestäväkin meikki, tykkään kyllä todella! :)

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  Vastaa

  0
 29. Käytän misellivettä ykkösvaiheen putsarina ilman vanulappua. Silmämeikkikin irtoaa todella hyvin eikä kirvele herkkiä silmiä, lopuksi pesu madaran vaahdolla. Tällä hetkellä käytössä on jo toinen garnierin pullo, luonnonkosmetiikan vastaavia en ole vielä raaskinut kokeilla.

  Vastaa

  0
 30. Tulee mieleen se sinun deodoranttipostaus, kun minä en ole edes kuullut misellivedestä ja ihmettelen miten kommentoijilla ei ole aikaa pestä vedellä tai vesipesu nähdään hankalana. :) Sen ymmärrän, että jos vesi kuivattaa ihoa, sitä haluaa minimoida.

  Jos misellivettä on tarkoitus käyttää ilman vettä niin mitä haittaa siitä on, että sen jälkeen huuhtelee kasvot vedellä? Minulle vesipesu on ehdoton, että iho tuntuu puhtaalta.

  Vastaa

  0
 31. Minä olen kyllä ystävystynyt ihan pysyvästi näiden vesien kanssa :) Itselläni on ihan jatkuvassa käytössä. Olen kokeillut eri vesiä usealta merkiltä Lancome, Lumene, Vichy, Oriflame, Nivea, Garnier.. Ja oikeastaan en ole ihan huonoon edes törmännyt. Meikin puhdistukseen saa kyllä paneutua perusteellisemmin, mutta meikittömän ihon puhdistukseen ihan riittävä. Kuiva ja herkkä ihoni on tykännyt.

  Vastaa

  0
 32. Kaksoispuhdistuksessa toimii hyvin kasvoveden sijaan, ainakin jos on "tujumpaa" meikkivoidetta. Yksistään en käyttäisi.

  Vastaa

  0
 33. Hmm... Mitenkä tuollainen toimis kuivalla iholla aamuisin? Olen aina käyttänyt aamuisin vain kasvovettä vaunulapulla tai vesi+vaunulappu+ kasvovesisuihkaus. Kannattaako aamulla välttämättä pestä kasvoja tuollaisella jos on kuiva iho? Poistaako tuollainen muuten vedenkestävää meikkiä esim ripsaria?

  Vastaa

  0
 34. Mulla kävi kerrankin tuuri ja voitin yhdestä blogiarvonnasta mm. ton Cattierin miselliveden! En vaan oikein keksinyt mihin sitä käyttäisin, mutta ihan kelvollisesti sillä lähtee ripsarit pois. Poistan sillä siis iltaisin silmämeikin, sen jälkeen pesen koko naaman ihan tavallisesti. Mulla on niin rasvainen iho, että jos tekee misellivesipuhdistuksen vikana jää silmien ympäristö tuntumaan jotenkin ikävän rasvaiselta. En oikein tiedä ostaisinko tätä itse sitten kun toi pullo joskus tyhjenee, ehkä. Oon vähän tämmönen jumittaja että kun kerran löytyy joku edes ihan hyvin toimiva niin en viitsi vaihdella...

  Vastaa

  0
 35. Minusta misellivedet ei eroa juuri yhtään kasvovesistä, oli niillä sitten muka puhdistavampi vaikutus tai ei. Ihan yhtälailla nahkeaksi iho jää kummankin jäljiltä eli jos haluan ihon puhdistaa niin teen sen kunnolla puhdistusaineella ja vedellä. Mua jotenkin ällöttää ajatus että joku yrittää poistaa meikit pelkän miselliveden ja vanulapun avulla käyttämättä ollenkaan vettä (paitsi tietysti kevyt meikki+reissuolosuhteet) koska en usko että tuolla tavalla voi saada kasvonsa puhtaiksi. Voihan kasvojenpesun tietenkin viimeistellä millä vain tuollaisella vedellä mutta yleensä siinä vaiheessa kasvot on jo puhtaat ja kosteutuksenkin hoitaa kosteusvoide. Kasvovettä tms saatan käyttää aamuisin jos en halua pestä kasvoja vedellä mutta ei puhettakaan että voisin sille nahkealle naamalle laittaa perään vielä kosteusvoiteen. Sitten kun keksitään oikea puhdistusvesi joka ei jätä sitä ällöä nahkeaa tunnetta niin I'm in! Minä tykkään sellaisesta putipuhtaasta tunteesta kasvoilla kun sillä ei ole mitään tuotetta.

  Vastaa

  0
 36. Matkoilla tuote on tosi kätevä ja varsinkin jos ei käytä kunnon värivoidetta vaan jotain bb:tä tms. Itse olen kokeillut Biothermin tuotetta (laitettuani sitä hiukan helpommin matkalla kulkevaan pulloon).

  Vastaa

  0
 37. Oi, misellivedet on parhautta kasvojen aamupesuun! Pyyhin siis aamuisin kasvot pelkällä kasvovedellä ja löydettyäni misellivedet, siirryin niihin. Olen kokeillut aika montaakin misellivettä mutta omaksi suosikikseni on noussut Garnier. Ei kirvele silmiä, ei kutita! Hätätilanteessa käytän sitä iltaisin kaksoispuhdistukseen, yleensä pyyhin enimmät meikit vanulapulla ja vasta sitten pesen kasvojenpesuaineella. ( Useimmiten käytän meikkien puhdistamiseen joko puhdistusöljyä tai jojobaa..jojobaöljy on oikeasti tosi jees puhdistukseen, jos iho on taipuvainen tukkeutumaan öljyistä! Huomasin suuren eron, kun aloin sitä käyttää, tosin jojoballa puhdistaminen on huomattavasti hitaampaa, kuin tavan puhdistusöljyllä ).

  Tuota monen niin kehumaa Biodermaa en omalle iholleni uskalla käyttää ainesosiensa perusteella, propylene glycol kun ei oikein meikälle sovi :P ( Garnier on tuosta ainesosasta vapaa, ellei sitten jollain salanimellä sitä siinä ole..aika moni muukin misellivesi on jäänyt ostamatta juurikin tuon PG:n takia! )

  Vastaa

  0
 38. Misellivesi = loistava aamupesu. En tykkää vesipestä kasvojani aamuisin, kun se kuivattaa ja saa ihon punoittamaan. Misellivesi toimii paremmin kuin kuivan ihon kasvovesi siinä hommassa. :)

  Iltaisin pyyhin misellivedellä hiusrajan, korvat ja kaulan sen jälkeen, kun olen kaksoispuhdistanut naaman normaalilla öljy+vaahto -menetelmällä.

  Vastaa

  0
 39. Pakko kertoa: luin postaustasi misellivedestä eilen aamulla poikaystävän istuessa vieressä. Hän päätyi lukemaan samalla mukana ja kun siirsin huomaamattani tekstiä eteenpäin jo luettuani sen hän pyysi palaamaan, sillä ei ollut ehtinyt lukemaan loppuun. Loppukommentti oli hämmentyneeseen sävyyn "siis... Miksi kukaan käyttää näitä misellivesiä jos ne on tollasia?" :D Äärimmäisen yllättävällä intensiteetillä herra onnistui kiinnostumaan tästä misellivesien maailmasta ^_^

  Vastaa

  0
 40. Minäkin pyyhin aamuisin ihoni misellivedellä. Pintakuivuus on helpottanut, kun olen jättänyt vesipesun pois. Olen käyttänyt vain luonnonkosmetiikan misellivesiä; Iroisie, Alorée, Mia Höytö ja Absolution. Kaikki hyviä!

  Vastaa

  0
 41. Mun eka misellivesi on nyt käytössä oleva Gamarden-vesi, jota käytän kasvoveden tapaan. Eli illalla putsarin jälkeen ja aamulla pyyhkäisen vedellä kasvot, joskus laitan käsien kautta, harvemmin suihkuttelen. En osaisi käyttää pelkkänä putsarina.

  Vastaa

  0
 42. Minä käytän misellivettä kaksoipuhisyikseen illalla, meikinpoistoon ja aamulla ainoana puhdistuksena.
  Tykkään sen helppoudesta.
  Käytössä on ollut monenlaisia, joista bioderma ylivoimaisen paras. Sillä lähtee myös vedenkestävä simärajaus. Kannan sitä ulkomailta apteekista, nyt huomasin että sitä on myös Tallinnassa.
  Nivea oli ihan ok myös.
  Aamukäytössä on Cattier, se tuntuu lempeämmältä kuin tuo bioderma ja on hyväntuoksuinen.
  En kyllä rehellisesti sanoen huomaa ihon kunnossa eroa, käytinpä miselliä tai kasvovettä. Meikinpoiston helppous on mulle se juttu.

  Vastaa

  0
 43. Käytän misellivettä silmämeikin poistoon, toimii muuten ihan törkeän hyvin! Ei ärsytä silmiä, meikki irtoaa nopeasti ja hyvin. Joskus reissussa saatan pestä sillä koko naaman meikit, mutta ihoon jää inhottava tunne joten koitan päästä vesipesuun aina kun mahdollista :d

  Vastaa

  0
 44. Täällä ilmoittautuu yksi monivuotinen misellaariveden ystävä :) Ihmetellen luin kommentteja joissa sanotiin ettei meikki lähde pelkästään sillä tai että jää iholle sellainen tunne että pitäisi huuhdella. Itse olen käyttänyt Biothermin misellaarivettä vuosia ja se on itselleni toiminut mahtavasti. Ripsivärit kyllä poistan ensin silmämeikinpoistoaineella mutta muuten pelkkää misellaarivettä käyttäen muut meikit. Ja tosiaan käytän ihan normisti meikkivoidetta ja peitevoidetta eli puhdistettavaa tosiaan löytyy. Minulle misellaarivedestä jää ihanan raikas tunne kasvoille, ei ollenkaan kiristävä niinkuin kaikista putsareista jotka joutuu huuhtelemaan vedellä pois. Olen kokeillut muitakin merkkejä, mutta Biothermiin palaan aina koska se vain itselleni sopivan miedosti hajustettuna sopii parhaiten (ja minulla on herkät silmät jotka eivät tähän reagoi mitenkään kun pyyhin sillä silmämeikinpoistoaineen jäämät pois).

  Vastaa

  0
 45. Voi ei veinkö mä sun postausaiheen! :D No mutta mielenkiintoinen juttu tää koko misellivesi vaan on. Mä käytän tuota Cattieria aina niin, että pesen ensin meikit ja sitten vanulapun kanssa käyn kasvot vielä läpi. Eli vähän kuin kasvovesi :)

  Vastaa

  0
  1. Voi ei veinkö mä sun postausaiheen! :D

   Heheh, et tietenkään :) Mulla vain syttyi sama lamppu myöhemmin...! :D

   Vastaa

   0
 46. Bioderman misellivesi toimii aivan loistavasti, löytyy ranskalaisista apteekeista! On muutenkin erilaisissa vlogeissa ylistetyin :)

  Vastaa

  0
  1. Kylläpäs tää Bioderma kerää kehuja..! :) Itse en ollut koko merkistä aiemmin kuullutkaan.

   Vastaa

   0
 47. Tää on vähän myöhässä, mutta kerron silti.
  Sain jostain Madaran misellivettä pullollisen. Se sai olla kaapissa yli puoli vuotta, kun en tiennyt, mitä se oli. Pari kuukautta sitten jouduin syömään antibioottikuurin, joka aiheutti nokkosihottuman naamaan. Naama turposi ja iho oli kuiva ja kutisi. Epätoivoisena ajattelin että kokeillaanpa nyt tuota, ei voi ainakaan pahentaa tilannetta. Se toimi ihan täydellisesti. Herkkä iho ei kestänyt vettä, mutta misellivesi helli ja kosteutti. Nyt käytän misellivettä aamuin illoin ja pyyhin naaman sillä treenien jälkeen. Iho on kirkas, pehmeä ja voi selvästi tosi hyvin. Enkä oo mikä tipunen enää vaan jo 53 vee. Muita merkkejä en o kokeillut, tämä ei kirvele eikä jätä naamaa tahmeaksi.

  Vastaa

  0
 48. Ostin eilen hetken mielijohteesta tuota garnierin versiota. Vasta kotona googlasin mikä tuo oikeastaan edes on, ja kuulosti kyllä pirun hyvältä. Ja pakko todeta että tää on kuivan, rasvasen, herkän ja akneihon paras kaveri. Olen kokeillut putsareita aivan järjettömiä määriä, kertaakaan 18 vuotisen elämäni aikana en ole ostanut samaa putiloa kahdesti, monia jäänyt jopa käyttämättä. Vesipesua ei naama kestä mitenkään päivittäin, suihkustakin saa juosta rasvapullolle kun naama alkaa kuoritua. Jokaikinen putsari tähänmennessä on siis joko kuivattanut ihan järjettömästi, tai aiheuttanut kamalan kirvelyn. Mutta misellivesi. Pyyhin naaman tällä, ja aloin odottaa kuivumista ja kirelyä jota ei koskaan tullutkaan. Päälle riitti yksi kerros rasvaa, kun normaalisti rasvaan neljä viisi kertaa vesipesun jälkeen jotta kirvely lakkaa. Nyt on ihanan kimmoisa ja pehmeä iho. Tää on maailman paras tuote ever.

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)