14.11.2014

Magic Mauves

Tänään se sitten koitti, ennenaikainen jouluaatto. :)

En saanut ainoastaan Amerikan tuliaisia mieheltä.

IsaDoralta tuli myös postia. - Uudet joulusesongin paletit.

IsaDoraMagicMauves_Mesmerize

Ah ja huokaus...!

Kaunokaiset kiilasivat jopa USA-herkkujen ohi. Hetiheti kokeilemaan...!

IsaDoraMagicMauves_kiinni

Arvoin pitkään kummalla paletilla meikkaisin. Valinta päätyi "taika-mauveihin".

Tänään muuten alkoi myös Lancômen Grandiôsen testikausi. Ensimmäinen huomio: älä kerrosta tätä kesken päivän. Laitoin aamulla pelkkää ripsaria salimeikiksi, ja vedin sitten uuden kerroksen päälle tehtyäni iltapäivällä Magic Mauves -meikin. Hirrrveä klimppi.

Joitain maskaroita, kuten Lancômen perus-Hypnôsea, voi mainiosti lisätä päivän mittaan. Kerrostusmahdollisuus liityy koostumukseen, toiset maskarat jättävät ripset pehmeämmiksi ja joustavammiksi. Grandiôsella ei toiminut, se jättää vähän tönkömmät ripset. Mutta jo yhdellä vedolla tuli volyymia.

IsaDoraMagicMauves

IsaDoraMagicMauvesIMG_1222

Yläluomen rajaus Indeliblen geelilainerilla sävy Scuba Dive, alaluomen sisärajaus samaisen tuotesarjan sävyllä Venomous.

idIsaDoraMagicMauvesIMG_1220

Tein tarkoituksella vähän överimeikin. Tuollainen dramaattisempi alaluomen rajaus ei ihan kuulu perusmeikkiini, harvemmin edes juhlameikkiin.

IsaDoraMagicMauves_colorchart

Magic Mauves -paletin sävyt ovat kauttaaltaan hohtavia, kolme vaaleaa sävyä jopa huomattavan hohtavia, tummien violettien ollessa hieman maltillisempia.

Käytin meikissä kaikkia paletin sävyjä vaaleinta (vaalea hopea) lukuunottamatta.

Vaivattomasti häivyttyviä, upean pigmenttisiä sävyjä. Ehkä liian hohtavia jonkun makuun, eikä ihan arkimeikkimatskua, mutta tämähän onkin juhlakauden kokoelma. :)

IsaDoraMagicMauvesIMG_1224

IsaDoraMagicMauvesIMG_1223

Kuka on jo käynyt kaupoissa hipelöimässä IsaDoran joulukokoelmaa?

Kumpi paletti? :D

35 comments on “Magic Mauves”

  1. Nätti meikki vaikka itse en niin innostu violetista.
    Mesmerize-paletti miellyttää mun perusruskeanude mieltymystäni. :)

    Vastaa

    0
  2. en tiedä noista, mutta... Voisitko vinkata parasta mattaluomiväripalettia/ ihan mitä tahansa mattaluomivärejä... Meinasin tilata bangerheadilta meet Matt- paletin the Balmilta,, mutta se ehdittiin tilata loppuun ennen omaa tilausta...sitä on tulossa toki lisää... Mutta jotakin nude värejä sisältävää hyvälaatusta mattaluomiväriä olisi kovasti vailla... Ja mattaväreissä se laatu on hyvin oleellinen asia, Koska liian usein ne on vaan liian murustuvia värejä, mitkä ei pysy luomilla/missä ei ole pigmenttiä....

    Vastaa

    0
    1. Voisitko vinkata parasta mattaluomiväripalettia/ ihan mitä tahansa mattaluomivärejä

      Mattaluomivärit ei oikein ole mun juttu, niin ikävä kyllä mulla on tosi vähän niihin liittyviä vinkkejä. IsaDoran viiden sävyn Matte Chocolates ja Smoky Eyes ovat tosi hyviä mattapaletteja, ja Dr. Hauschkan Stone Colours -paletti. Tykkään myös kovasti MACin Matte2-laadusta, joka on hieman pehmeämpi kuin MACin perus Matte-laatu. Mitään näitä klassisia Coastal Scents -mattapaletteja en ole kokeillut. Tuntuu, että noita netin bulkkiluomivärejä lukuunottamatta markkinoilla on ylipäänsä tosi vähän mattapaletteja.

      Olin harkitsemassa USA-tilauksen yhteydessä Tarten Bon Voyage -kokoelmaa, jonka 20 sävyn paletissa valtaosa on mattasävyjä:

      http://www.temptalia.com/tarte-bon-voyage-collectors-set-review-photos-swatches

      Mutta jäi sitten kuitenkin hankkimatta (etenkin kun setin muut tuotteet ei niin kiinnostaneet).

      Koska liian usein ne on vaan liian murustuvia värejä, mitkä ei pysy luomilla/missä ei ole pigmenttiä….

      Aivan, juuri tämän takia en oikein ole mattasävyjen ystävä. Lisäksi ne, ede parhainta laatua olevat, eivät koskaan häivyty yhtä kauniisti kuin hieman hohdetta sisältävät luomivärit - hohde antaa aina vähän anteeksi jos varjostuksen reunat eivät ole ihan maailman symmetrisimmät, niinkuin ei allekirjoittaneella ainakaan koskaan :D

      Vastaa

      0
    2. Vähän nyt täältä huutelen vieraaseen pöytään, mutta pakko mainostaa Urban Decayn Naked Basics -palettia! Siinä on viisi täysin mattaa ja yks vähän shimmerinen sävy. Ne on kaikki uskomattoman kermaisia ja pehmeitä, eikä mistään varisemisista oo tietoakaan. :) ja nythän on myös tullut se viileämpi Naked2 Basics, mutta siitä ei ole omaa kokemusta, niin en osaa sanoa onko laatu yhtä hyvä.

      Vastaa

      0
    3. Kiitos kaunis vastauksesta! Mietiskeiln vielä sitä The Balmin Meet matte -palettia. Tulin lopulta tulokseen että en tilaa sitä, koska sisältää aika monta harmaan sävyä, mitä harvemmin käyttelisin.

      Sitten sekosin Sokoksella eilen, kun oli -15%-päivät ja Isadoralta sai kahden tuotteen ostamisen kunniaksi Isadoran luomivärin pohjustajan. Josta voin kyllä sanoa, että ei toiminut tänään, vaan toisen silmän pohjustus on pettänyt parin tunnin jälkeen ja vetänyt luomivärit ikävästi kasaan. En tiedä menikö sitä sille luomelle sitten vähän liikaa vai mikä on homman nimi. Joo, eli ostin sitten sen Isadoran matte chokolates paletin ja sitten Mezzmerizen... Nyt on mukavasti erilaisia mattoja ruskeita sekä vähän kimallettakin... Pakko silti todeta että mulle sopii kyllä parhaiten liilat ja luumun ruskeat luomivärit. Ruskeatkin menee varsinkin näin herkkuina luomiväreinä, mutta lilat vaan sopii parhaiten. Siniharmaat silmät mulla ja vaalea iho.

      Vastaa

      0
    4. Mä en ole muistaakseni koskaan kokeillut IsaDoran luomenpohjustajaa, en töissäkään. Tai siis testeristä kämmenselälle joo, mutta en luomille. En ole oikein muodostanut siitä mitään käsitystä... Harmi kuulla ettei toiminut - mutta onneksi sulla ei mennyt siihen rahaa. :)

      Kivaa että jollekin sopii ne luumun ruskeatkin! :) En tiedä miksi ne vetää monilla ilmeen niin väsyneeksi. En ole oikein keksinyt että sopiiko ne yleisesti paremmin kylmä- vai lämminsävyisille... Jotenkin on tullut fiilis, että viileäsävyisille, mutta toisaalta moni luumun sävy on violeteista aika lämmin... mun silmään. Tietty niitäkin on sinertävämpiä ja punertavampia... Luumu on toisaalta niin neutraali perussävy, mutta toisaalta myös hankala. (Miks mä jäin tähän höpisemään luumusta... :D)

      Vastaa

      0
    5. Omaa kokemusta ei ole kuin yhdestä toisesta paletista, mutta Too Facedin Matte Eye olisi varmaan sinun makuusi, Sms. Kannattaa googletella.

      Mutta oli ihan mielenkiintoista huomata, että vaikka värit ovat oikeastaan juuri minun värejäni JA tykkään myös meikata näyttävästi, niin tämä paletti ei aiheuta suurempaa himoa. On ehkä minulle liian hohtava ja tykkään enemmän paleteista, joissa itse sävyt ovat pääroolissa, ei se hohto. Pari kunnolla hohtavampaa sävyä riittäisi.

      Vastaa

      0
    6. Mulla on ongelma, kun en oo koskaan ulkomaisista nettikaupoista tilannu... En huomannu että Bangerheadilla olisi tuota palettia... pistetään korvan taakse tämäkin. Hmm.. Saakohan muualta suomalaisista kaupoista too facedia...

      Vastaa

      0
  3. En kestä kuinka ihania ovat, varsinkin tuo millä meikkasit. Täytyy äkkiä käydä Sokoksella hiplaamassa, jos vaikka ostaisi omaksi. Onko noissa kuinka hyvin pigmenttiä? Onko samaa laatua kuin Blooming Spring? :)

    Vastaa

    0
    1. Onko noissa kuinka hyvin pigmenttiä? Onko samaa laatua kuin Blooming Spring? :)

      Olen kokeillut vasta Magic Mauvesin, ja siinä ainakin on erinomainen pigmentti. Tietysti vaikea verrata Blooming Springiin joka taas tyyliltään oli hempeä ja pastellinen, eli sinä ei kuulunutkaan olla yhtä vahvasti pogmenttiä, mutta noin niinkuin kokonaislaatua arvioiden ovat samaa luokkaa. :)

      Vastaa

      0
  4. Oh, noi paletit on UPEITA!! Mun oli aluksi tosi vaikea valita suosikkia, mut kyyyyyyllä mä lopulta kallistuin Mesmerizen puolelle. ^^ Ihana meikki, tuo rajaus oli tosi kiva idea!

    JA ÄKKIÄ KUVIA AMERIIKANTULKKAREISTA! :D

    Vastaa

    0
    1. JA ÄKKIÄ KUVIA AMERIIKANTULKKAREISTA! :D

      Hehheh :) Ihan samalta ne näyttää mun ottamissa kuvissa kuin netin kuvissa... ^_^

      Vastaa

      0
  5. Itse meikkaan todella näyttävästi aina, ja nämä sinulle rajummat meikit ovat minulle näitä jokapäivän meikkejä. Pidän silti kovin kuviesi katselusta ja pidän blogisi seuraamisesta :) En muista enää pointtia, miksi lähdin tätä kommenttia kirjoittamaan, varmaankin se että tiedät että me erilaisetkin seuraamme mielenkiinnolla blogiasi.

    Vastaa

    0
  6. Voitko käyttää pian tuota ruskeaa palettia niin näen tarviinko sitä vai en :D tätä en taida tarvita vaikka nätiltä se näyttää :)

    Vastaa

    0
  7. Aaaaa mä väitin itselleni, etten for real tarvitse taas yhtä violettien sävyjen palettia, mutku! Luomivärejä toki ois vaikka muille jakaa, ja aika samantyylisiäkin sävyjä... Pitää vissii kirjoittaa joulupukille :D Toivottavasti ehdit pian kokeilla tuota ruskeaa palettia, se vaikuttaa sopivalta lahjalta sisarelleni ^_^

    Vastaa

    0
    1. Pitää vissii kirjoittaa joulupukille :D

      :) :D

      Violetti on kyllä paha, voin todellakin allekirjoittaa tuon ensimmäisen lauseen :)

      Vastaa

      0
    1. Oijjoi, onpas kaunis...! Ja noin halpa...! Ei saa laittaa linkkejä näin houkuttaviin juttuihin... ^_^

      Vastaa

      0
    2. Onko kokemysta dermosilin luomiväreistä, ovatko yhtään niin hyviä kuin esim Isadoran?

      Vastaa

      0
    3. Oliko kysymys osoitettu NG:lle...? No, vastaan varmuuden vuoksi, että itselläni ei ole toistaiseksi kokemusta (Dermosililta saamani meikit ovat edelleen testaamatta ripsaria ja primeria lukuunottamatta.)

      Vastaa

      0
  8. Olen usein ihaillut IsaDoran luomivärejä ja ollut jo ostamassa, mutta silti jäävät ostamatta. Eilen ihailin noita kahta uutuutta ja kokeilin kämmenselkään. Tuossa liilassa varsinkin toiseksi ja kolmanneksi tummin näyttivät todella kauniilta, mutta ne jotenkin muuttuvat iholla. Ruskeissa oli sama tilanne. Ne näyttävät iholla jotenkin erivärisiltä kuin paletissa. Tämän olen ennenkin huomannut merkin paleteissa. Luultavasti kyse on vaan siitä, että sävyt ovat ihan hieman väärät omiin väreihin. Sun päällä toi meikki näyttää kyllä todella kivalta. Itsekin odotan tuon ruskean paletin meikkikuvia:-)

    Vastaa

    0
    1. Ihon sävy vaikuttaa paljonkin siihen, miltä meikkisävyt näyttävät :) Mulla monet sävyt vetää väkisin punaiseen iholla.

      Vastaa

      0
  9. Aiaiai tuon Mesmerize-paletin vaaleat sävyt jotenkin houkuttais niin paljon! :)

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat