21.11.2014

"Ihan parhaat kynsilakat!"

Illan postauksesta vastaa "vieraskynä" - pikkuhiljaa blogin vakituiseen sivuhahmogalleriaan luiskahtanut Marianna Ateenasta. :)

Olen muuten alkanut epäillä, että Marianna pitää kaikessa hiljaisudessa mun selän takana kauneusblogia eikä vain kehtaa kertoa..! :D Sen verran innostunutta kosmetiikkasettiä pursuaa neitokaisesta, ja kuvatkin on kuin suoraan jostain kynsiblogista ;)

Viimeksi tapasimme hänet intoilemasta "vauvahuulista", tänään Marianna esittelee meille suosikkikynsilakkamerkkinsä - L'Orealin Color Richen. Ihailen aina Mariannan tyylikkäitä kynsiä, ja kysyipä joku lukijakin Apivita-postauksen kommenteissa mitä lakkaa hänellä on kuvissa...! :)

Marianna_ColorRiche

Minua harmittaa kun itse tuottamani kynsilakkasisältö sen kuin vähenee blogissa vuosi vuodelta, vaikka lakat ovat edelleen minulle suuri intohimon kohde - mutta käppyräkynsieni kuvaaminen ei.

Niinpä tarjosin Mariannalle paikkaa tehdä Karkkipäivään kynsilakkaesittely :) Color Richen lakat ovat jääneet itselleni suhteellisen tuntemattomiksi, mutta Mariannan hehkutusten jälkeen täytyy kai tutustua merkkiin paremmin. Yhdistelmä edullinen+ hyvälaatuinen on kombo, joka kiinnostaa aina! :)

Marianna_ColorRiche_lakat2

Syksyn Ateenan vierailuilla tuli juteltua yhtä sun toista kosmetiikasta, ja kun kerroin Mariannalle lukijan kommentoineen hänen kynsilakkasävyään, puhe kääntyi pian Color Richeen ja  lakkojen ylistykseen. Lukijan kysymä sävy oli Color Richea.

Mariannan mielestä Color Richen lakat ovat parhaita, "koska ne maksavat vain 4,50€, lakka pysyy mielettömän hyvin ja sävyjä on vaikka kuinka". Esimerkiksi Korresin kynsilakat hän lyttää vertailun vuoksi totaalisesti. "Hyvä jos pysyivät päivän".

Kuvissa Mariannan lempisävyjä.

Marianna_ColorRichelempparit2

Itse en huomaa lakkojen pysyvyydessä suuriakaan eroja, mutta tiedän, ettei kaikilla ole sama tilanne. (Olen arvellut, että ainakin omalla kohdallani hyvä aluslakka ja päällyslakka saavat värilakan pysymään.)

Minulla 3 euron Dependit pysyvät yhtä hyvin kuin OPIt ja Diorit. Alue, missä huomaan eron, on lakan levityvyys, koostumus ja kuivumisaika. Ja tietysti sivellin, joissain lakoissa on aivan hirveän kömpelö sivellin.

Marianna kuvailee Color Riche -lakkojen koostumusta "geelimäiseksi" ja lopputulosta tasaiseksi ja kiiltäväksi.

Marianna_ColorRiche_lempparit

Kyllä kelpaa kun kynnet on noin söpön muotoiset....

Marianna_PeachNegligee

Peach Negligeé

Pullon koko -kysymys tuntuu jakavan mielipiteitä. Toiset tykkäävät pikkupulloista, toiset isoista - perustellen usein litrahinnalla, joka kieltämättä 15 millin pulloissa on lähes aina edullisempi kuin pienemmissä - jopa verratessa kalliina pidettyjä merkkejä edullisiin. Monihan esimerkiksi pitää Lumenen lakkoja halpoina, eikä niiden kappalehinta paha olekaan (6,50€) - mutta litrahinta on arvokkaampi kuin OPI:lla ja Essiellä.

Itse tykkään ihan kaikesta kosmetiikasta mahdollisimman pienessä koossa - kuluu nopeammin ja pääsee kokeilemaan uutta. :) Kynsilakat ostaisin mieluusti aina 5 millin koossa.

Marianna_ColorRiche_lakat

Jään odottelemaan mikä kosmetiikkahurahdus Mariannalla on seuraavaksi tarjota... ;) Hän mainitsi mm. kokeilleensa kollageenijuomaa - ja jälleen todistettiin kuinka pihalla olen monista kosmetiikan ilmiöistä - en ollut kuullutkaan kollageenijuomista. Google paljasti että nehän ovat olleet nouseva puheenaihe kosmetiikan saralla jo useamman vuoden ;) Okei. Hyvä että mulla on kavereita jotka pitää mut kiinni ajassa. :)

23 comments on “"Ihan parhaat kynsilakat!"”

  1. Mulle tarjottiin eilen Sokoksella kollageeni-suklaata. Kuulemma sen syöminen lisää kollageenia kasvoilla... Maistui ihan hyvältä, mutta tuote jäi kauppaan. ;)

    Vastaa

    0
    1. Olisko ollut Anne Kukkohovin Supermood-sarjaan kuuluva..? Sen minäkin tunnen - no vain siksi kun kirjoitin Supermoodista aiemmin syksyllä :)

      Vastaa

      0
  2. :) :) Täytyi oikein käydä katsomassa Apivita-postauksesta, että muistanko väärin, mutta kyllä se oli Maui Wave se sävy jota silloin kyselin. Olen etsinyt sitä monesta paikasta, mutta juuri sitä sävyä ei tunnu olevan täällä missään. Mutta jee, tuo Blue Fashionista näyttää ainakin näissä kuvissa yhtä kivalta, ja se löytyy helposti :) Ihanaa että Marianna piipahtelee blogissasi, hän on jotenkin niin jännän elegantti.

    Vastaa

    0
    1. Olen etsinyt sitä monesta paikasta, mutta juuri sitä sävyä ei tunnu olevan täällä missään.

      No voi että, höh. Mä luulen että nuo Color Richen sävyvalikoimat vaihtelee aika paljonkin maittain, Kreikassa tuntuu olevan paljon enemmän sävyjä tarjolla (ja jännästi ovat siellä halvempia kuin Suomessa, vaikka muuten L'Orealin meikit on meidän markkinoita kalliimpia).

      Toivottavasti Blue Fashionista osoittautuu kivaksi korvaajaksi Mauille! :)

      Vastaa

      0
  3. Lorealin jeans effect lakat on ainakin maailman parhaita <3... Dependit ei pysy mulla edes kahta tuntia kynsissä..., multa irtoaa kaikki peel off lakoillakin ohuesti pohjustetut glitteri/hiekkalakat salamannopeasti kun vähän hipasevat jonnekin. Kahta eriä peel off lakkaa testannu ja ei auta vaikka kuinka ohuesti laittas, lähtee heti luistamaan pois.. En käsitä, miten ne peel off lakat voi kenelläkään muullakaan toimia :O... Miul on vissii sitte erikoisen rasvanen tai muuten friikki kynnen pinta... Testasin viimeksi pestä fairylla kynnet ennen dependin lakkaa mutta ei auttanu :D

    Vastaa

    0
    1. Dependit ei pysy mulla edes kahta tuntia kynsissä

      Oho, jännä...!

      multa irtoaa kaikki peel off lakoillakin ohuesti pohjustetut glitteri/hiekkalakat salamannopeasti kun vähän hipasevat jonnekin.

      ...mutta eikös peel off -lakka nimenomaan tee päälletulevasta lakkakerroksesta helpommin irtoavan..? Sellaisella pohjustuksella voisin odottaakin lakan irtoavan herkemmin kuin normaalilla aluslakalla.

      Kahta eriä peel off lakkaa testannu ja ei auta vaikka kuinka ohuesti laittas, lähtee heti luistamaan pois.. En käsitä, miten ne peel off lakat voi kenelläkään muullakaan toimia :O

      Niin, siis niiden tarkoitushan on helpottaa glitterlakan irtoamista. Eli jos lakkakerros irtoaa herkemmin kuin normaalisti, niin silloinhan ne toimivat..? Vaikka ei tietenkään ole mielekästä, että lakka irtoaa saman tien ;)

      Vastaa

      0
  4. Noi muuten on tosi hyviä lakkoja! Satuin ostamaan kesällä -50% pari ihan vaan kokeeksi ja oli kyllä kesän lempilakka.

    Vastaa

    0
  5. Miten kiva postaus! Minä kun tykkäisin enemmän kynsijutuista eikä minua käppyräkynnet haittaa koska itselläkään ei mallikynnet ole ja kehtaahan näitä esitellä :D
    Hauska "hamsterointi" kuva tuo viimeinen :) L´orealin lakkoja omistan muutaman ja yllättävän hyvä pyöreä suti niissä on. Etenkin varpaankynnet oli helppo lakata. Mutta kun omistaa yli 500 kynsilakkaa niin Lorkku ei enää tarjoa uusia sävyjä joten todella, todella harvoin vilkaisen näitä tai ostan :)

    Vastaa

    0
    1. eikä minua käppyräkynnet haittaa koska itselläkään ei mallikynnet ole ja kehtaahan näitä esitellä :D

      No on sulla mun kynsiin verrattuna ihan salonkikelpoiset naagelit...! :D

      Vastaa

      0
  6. Mua nyt ei varsinaisesti noi kynsilakat niin kiinnosta, luen sun blogia lähinnä muiden meikkivinkkien takia, mutta toi sun kynsien kunto kyllä ihmetyttää. Muistaakseni oot syönyt/ käyttänyt kaikenlaisia lisäravinteita niihin ja hoidat niitä hyvin niin kumma juttu ettei ne kasva vieläkään nätisti... Itse voin suositella lämpimästi Vitabalancen Biotiini strong hair&nail -valmistetta. Oon syönyt sitä nyt puoli vuotta ja hiukset on niin hyvässä kunnossa ettei tarvii laittaa ollenkaan hoitoainetta suihkussa, tosin ne on aika lyhyet mut silti:) Kynnet on myös tosi vahvat ja terveet. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, valmistetta saa ainakin apteekista ja Hyvinvoinnin tavaratalosta, hintakin on ihan kohtuullinen 13-15e/ 60 tabl. eli kahden kuukauden annos. Valmisteessa on biotiinia 5 mg eli isoin määrä mitä markkinoilta löysin, siksi varmaan niin tehokas onkin. Lisäksi siinä on sinkkiä ja metioniinia.
    Sun kannattaa pitää huolta muutenkin tosta vitamiinien saannista kun sulla on se erityinen ruokavalio.
    Mukavaa joulun odotusta ja jos saa toivoa postausta (vaikka et joulupukki olekkaan;) niin olisi kiva löytää joku edullinen luomivärimerkki joka levittyy hyvin siveltimellä kun itse tykkään käyttää niitä mielummin. Eli kriteeriksi hyvä pigmentti. Myös Pretty.fi:n valikoimasta olis kiva kuulla jotain kommenttia kun suurin osa merkeistä on tosi tuntemattomia ainakin mulle. Mitä olen itse kokeillut niin Beayty Uk:n yhden paletin sävyt ihan ok, Wet'n Wildin musta ihan ok varjostukseen. E.l.f.in yhtä palettia kokeilleena oli huono pigmenttinen ja muita en ole sitten ostanut vaikka edullisia ovatkin.

    Vastaa

    0
    1. Muistaakseni oot syönyt/ käyttänyt kaikenlaisia lisäravinteita niihin ja hoidat niitä hyvin niin kumma juttu ettei ne kasva vieläkään nätisti…

      Kynsien muodon määrää perintötekijät, ei ravinto ;) Tarkoitan käppyräisyydellä siis sitä, että kynteni kasvavat vinoon, en niiden kuntoa. Myös sisarillani ja äidilläni kynnet kasvavat vinoon.

      Tällä hetkellä kynnet eivät lohkeile lainkaan Trind Nail Repairin ansiosta, mutta ikävä kyllä katkeavat juuresta koska formaldehydi on kuivattanut ne niin kuiviksi ja koviksi. Säännöllinen öljyäminenkään ei auta. :/

      Kiitos kuitenkin lisäravinnevinkeistä, tällä saralla voisin aina petrata, sillä olen tyyppiä "ostan yhden purkin, syön sen enkä jaksa sitten ostaa uutta".

      Mukavaa joulun odotusta ja jos saa toivoa postausta (vaikka et joulupukki olekkaan;) niin olisi kiva löytää joku edullinen luomivärimerkki joka levittyy hyvin siveltimellä kun itse tykkään käyttää niitä mielummin.

      Kiitos samoin :) Tämä viikonloppu kuluukin totaalisissa "jouluetko"merkeissä! :)

      Mitä "joulutoiveeseesi" tulee, ovatko jauhemaiset luomivärit sulle vastenmielinen ajatus..? Mineraaliluomivärit ovat halpoja ja pigmenttisiä, ja ne laitetaan nimenomaan siveltimellä - jauhemaistahan on aika hankala vaahtomuoviapplikaattorilla edes yrittää. Mineraaliluomivärit ovat siis juttu, jota ehdottomasti suosittelen! Itselläni oli pitkään kausi, jolloin en "tavallisia" luomivärejä halunnut edes käyttää, koska koin niiden pigmentin niin pliisuksi mineraaleihin verrattuna.

      Mun kokemus on se, että melkeinpä valtaosan edullisista "perusmarkettimerkkien" luomiväreistä saa laittaa vaahtomuoviappiksella että saa sävyn parhaiten esiin. Toki joka merkiltä löytyy myös poikkeus-tuotteita, mutta mieleen ei tule sellaista markettimerkkiä, jonka luomiväreissä olisi niin hyvä pigmentti että jopa suurimman osan voisi levittää ihanteellisesti siveltimellä. L'Orealin viime kesänä (?) ilmestyneitä Color Riche solo-sävyjä en ole kokeillut vielä lainkaan, mutta mitä olen kaupassa vähän swatchaillut, ne vaikuttaisivat lupaavilta, mutta varsinaista meikkikokemusta mulla ei niistä vielä ole. Myös ne Color Infallible-sävyt on pigmenttisiä, niitä ehdin töissä testailla.

      Pretty.fi'n valikoimaan en valitettavasti ole perehtynyt lainkaan. Onko siellä siis Wet'n'Wildia...? Wettiksellähän on kyllä ihan pigmenttisiä luomivärejä, muutamaa olen kokeillut (tilasin ihan Jenkeistä kun innostuin muutamista ihanista värikomboista joita ei saanut Suomesta). ....ja tuli muuten heti mieleen pari Wettis-palettia jotka olen muinoin saanut blogin kautta ja ovat jääneet testaamatta. Höh.

      Vastaa

      0
    2. Kiitos vinkeistä! Täytyy kokeilla seuraavaksi niitä mineraaliluomivärejä. Olen monta vuotta käyttänyt mineraalimeikkipuuteria ja se on viimeinen meikkituote minkä vaihtaisin pois, mutta luomivärit jotenkin "kuuluu" olla kakkuna ja siksi ei ole tullut niitä mineraaleja kokeiltua aikaisemmin;)
      Voisit arvioida niitä Wettiksen paletteja jos ne vielä löytyvät jostain, olisi mukava kuulla sun komentteja:) Prettyllä tosiaan on ainakin niitten yksittäisiä luomivärinappeja ihan kivaan hintaan.

      Vastaa

      0
    3. Mun mielestä wetn wildilla on kivoja paletteja. Hintaansa nähden ovat tosi hyvä laatuisia. Ei niitä varmaan kukaan oikea dior- tai macfriikki jaksa käyttää, mutta tälläinen tavismeikkaaja on kyllä tykännyt.

      Pigmenttiä on tosi paljon ja napit ovat "pehmeitä", väriä saa hyvin irti ja mielestäni sävyt häivyttyvätkin ihan nätisti. Ainakin verrattuna moneen muuhun halpismerkkiin, jonka napit ovat kovia, lähinnä muovisia ja väri varisee ympäriinsä kivipölynä.

      Kyllähän nuokin meikkausvaiheessa sotkevat. Riippuu vähän miten rankalla kädellä laittaa. Itse laitan siveltimellä, käytän pohjustajaa ja laitan ensin luomivärit. Sitten putsaan kasvot, jos jotain on varissut ja meikkaan sen jälkeen vasta ihon. Sävyt ovat tosi hohtavia, kaikki ei tykkää. Mutta tosiaan, 8 värin paletti maksaa sen 8e, että siinä ei kovin korkealta putoa, jos kokeilee.

      Vastaa

      0
    4. Ootko kokeillut Lumenen Blueberry-sololuomivärejä? Erittäin pigmenttisiä mutta hohtavia. Ne on omia suosikkeja ollut jo pitkään Ja jos mun pitäisi valita joku luomiväri mitä käyttäisin loppuelämäni, se olisi juuri näitä.

      Vastaa

      0
  7. Jossain vaiheessa rohmusin aivan järjettömästi kynsilakkoja ja juuri noita marketeissa myytäviä merkkejä, mutta en jostain syystä ikinä ole kokeillut L'Orealin kynsilakkoja. Nyt, kun tekisi mieli taas käydä ostamassa vähän uusia sävyjä voisin käydä nappaamassa pari näistä testiin. Testimielessä toi pieni koko on kyllä kätevä, ei harmita niin paljoa, jos lakka ei itseä miellytäkään. Kiitos siis tästä vinkistä! ;)

    Vastaa

    0
  8. Mulla on hyvät kynnet, paksut ja vahvat. Ainoa miinus on tosiaan atopia, joka kuivattaa käsiä ja kynsinauhoja. Näin talven alussa joudun rasvaamaa enempi ja syömään d-vitamiiniä enempi. Kesällä mulla kasvaa hiukset ja kynnet todella nopeasti ja ovat erinomaisen kuntoiset. Kynsilakkaa en töiden vuoksi käytä,mutta olen pitkillä vapailla laittanut ja juhliin. Joten olen nyt ostanut muutamia lakkoja, kohta pääsee kokeilemaan :)
    Mutta vinkkiä kaipaan aika neutraalin sävyiseen lakkaan. En kirkasta vaan jotakin ihoon sopivaa, beigeä? Tai jotain vastaavaa. Lakat pysyvät joskus jopa viikon hyvinä kynsisskynsissäni.

    Vastaa

    0
    1. Color riche taitaa olla munkin kynsilakkalemppari, yks harvoista kynsilakoista mikä mulla kestää kynsillä! Niistä löytyy myös maailman ihanin nudesävy jonka numeroa en nyt kuollaksenikaan muista, mutta siinä on ihan pienen pientä glitteriä todella neutraalin beigen joukossa ♥

      Kerran Sokoksella sain ilmaisen manikyyrin just kyseisellä lakalla ja se pysyi siistinä yli viikon?! Rakastuin sävyyn niin palavasti että jouduin ostamaan kotiinkin samalla kertaa...

      Vastaa

      0
  9. Jos pienistä kynsilakoista pidät, Yves Rocherilla on ihan miniminilakkoja, vain 3 ml! Voi olla sesonkilakkojakin, en tiedä, mutta yksi tumman violetti sellainen kolahti, joten ostin pois kuljeksimasta. :)

    Vastaa

    0
    1. Juu, olen niitä joskus käyttänytkin :) Noissa ongelmana vain on hurjan nopea kuivuminen - siis pullon sisällä.

      Vastaa

      0
  10. Voi juu, nuo on ihan parhaita lakkoja! Ihmisenä, joka on juurikin pienen budjetin kynsilaittaja, ei tule osteltua kalliita lakkoja. Joten juurikin kyseiset lakat on ihan lemppareita - kivat sävyt, paras sivellin ja söpöt pullot jotka saa siististi laatikkoon. Mitä muuta voi toivoa :D

    Vastaa

    0
  11. Äh, mä just taas vihaan minipulloja. Mun järkeeni ei mahdu, että Lumenet ja Mavalat ovat huomattavasti kalliimpia kuin esim OPIt. Mun mielestä 6-10e minipullosta on kyllä jo aika kova hinta.

    Lisäksi jos pitkiin kynsiin vetäisee kolmekin kerrosta, niin tuollainen minipullo on oikeasti parin kerran hupi. Loppu lakka, jos sitä jää, onkin sitten jo niin jankkiintunut pulloon, ettei joko tule ulos tai ainakaan levity kynsille mitenkään nätisti.

    Lisäksi mua korpee ihan yli kaiken esim Mavalan pullojen design. Korkki on pieni ja liukas, siitä ei saa mitenkään järkevää otetta pulloa avatessa eikä lakatessa. Pullo ja korkki kapenevat ylöspäin eikä sivellin yllä lähellekän pohjaa. Pullot pystyy käyttämän puoleen väliin. Enkä kyllä muista laadustakaan niin kovasti pitäneeni.

    Isadoralla on monta kivaa väriä, mutta kaikki omistamani isadorat ovat myös jankkiutuneet pulloon ja jopa siveltimeen, joten niidenkin käytöstä tulee parin kerran jälkeen hermoja raastavaa. Lumenella taas on monta nättiä, erityisesti vaaleata sävyä, mutta eivät tykkää levittyä pitkille kynsille kovin kauniisti.

    Ehkä muistan väärin, tai nämä sopivat paremmin jollekulle toiselle. Moni näyttäisi nimenomaan tykkäävät pikkupulloista.

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat