22.08.2014

Sekoaminen

Asia, missä olen auttamatta jäänyt kelkasta lopetettuani työt kosmetiikkaliikkeessä, ovat uutuudet. Tottahan toki paatunut ja itseään kunnioittava kosmetiikkafriikki seuraisi uutuuksia mediastakin, mutta minä.... nyyyh.... en kai sitten ole tarpeeksi paatunut. Luulisi sentään, että ne kaikkein puhuttavimmat uutiset tavoittaisi meikäläisenkin, mutta ilmeisesti olen viettänyt kesän niin korvat täynnä itikoita ja suu täynnä shampanjaa että tämänkin kokoluokan kelkka pääsi menemään ohi ilman että edes kulmiani kohotin.

Kiljuin varmaan 5 minuuttia kun tajusin, mitä tuulia tämä meikkisyksy tuo tullessaan.

DiorFall2014_sekoaminen

Dior uusii kaikki viisikkonsa ja viime viikolla kauppoihin on pätkähtänyt kokonaista 13 uutta 5 Couleurs -palettia!! Näistä kaksi on syksyn limited edition -sävyä, loput muodostavat uuden viisikoiden perusvalikoiman.

Huuutoa!! Siis tyyliin New Kids On The Block vuonna 1991 Helsingin Jäähallissa -tason huutoa!

DiorFall2014_luomivarit

Okei, en enää pysy yhtä hyvin perässä uutuuslanseerauksissa kuin myyjävuosinani, mutta jotain muuta olen kuitenkin saanut takaisin. Jotain meikkifriikille jopa arvokkaampaa.

Sen vanhan hullaantumisen tunteen ja vatsan pohjassa möyrivän innostuksen meikkituotteisiin. <3

Niin paljon kuin työ kosmetiikan ympäröimänä kuulostaakin kosmetiikkafriikin unelmalta, ja niin ihanaa ja antoisaa kuin se käytännössä onkin - - sillä on ne toisetkin seuraukset. Kun intohimo muuttuu työksi.... Ymmärrätte, mitä monen kohdalla tapahtuu. Se jokin palo sammuu tai vaimenee. Se muuttuu erilaiseksi. Meikit ovat yhä ihania mutta.... niiden räplääminen on työtäsi. Suhde niihin muuttuu. "Oi, kas, onpas Diorilla taas kaunis syyslook!" saatoin todeta vuonna 2011. Mutta halusinko ostaa jonkun paleteista? En. Aiheuttivatko mainosvisuaalit onnen kiljahduksia? Eivät.

Vuosi 2008: "Aaaaaww, pakko-saada, minkä noista oikein ottaisin??!" Ja tuntitolkulla netin meikkikuvien äärellä haaveilua ja huokailua.

Vuosi 2014. Tänä keväänä tunsin sen. Sitä oli taas ilmassa.... "Ohh. Voi että tuota luomiväriä...! Minä haluan.... taas ostaa."

Niin haluan. :) Olen toipunut myyjävuosien kosmetiikkaähkystä. Ja sille on syytä hymyillä. :)

Kulutusjuhlijaa minusta ei koskaan kuitenkaan saa. Sellainen minä en ole, vaikka kosmetiikkaostoksilla taas käynkin. Tämä friikki ostaa harkiten. Miettii pitkään, tuumailee, swatchailee, selaa inspiraatiokuvia netissä. Nautinto on sitä suurempi, kun sitten lopulta tekee päätöksen ja kävelee kauppaan (tai klikkautuu nettikauppaan).

Juuri nyt tämä tuumailee näitä ihanuuksia.

DiorFall2014_Jardin

#456 Jardin.

Vihreää, kermaista kultaa ja sinistä. Vihreä vetoaa aina. Yhdistettynä kultaan, aina toimiva kombo minun silmilleni. Vaalea roosakin on klassinen koko luomen perussävy. Sininen..? Hankalampi, mutta tuo kaivatun lisäkontrastin paletin väreihin. Tyylikäs, ihastuttava kokonaisuus.

DiorFall2014_Versailles

# 566 Versailles.

Kullankimalteista täydellisyyttä ja kaunis kaakaonruskea. Niin takuuvarma väriharmonia - lukuunottamatta pakan sotkevaa hopeaa! Haluaisin kaivella tämän paletin suunnittelijan päätä. Miksi hopea..? Erittäin mielenkiintoinen valinta. Näkisin todella mielelläni tällä paletilla toteutetun meikin jossa on kaikkia sävyjä.

Versaillesia tuskin kotiutan hopean vuoksi.... Tai pakkoko sitä on noihin muihin yhdistää jos ei siltä tunnu. :) Hopea on kuitenkin minulle se ehkä kaikkein vähiten sopiva meikkisävy joten se jäisi todennäköisesti käyttämättä yksinäänkin.

DiorFall2014_CandyChoc

# 676 Candy Choc.

No tämähän kuuluisi Karkkipäivän talliin ihan itsestään selvästi, ja menneisyydessä olisin Nami-shokin ostanutkin silmää räpäyttämättä. Niin ihanan pirteä kokonaisuus, ehdoton kevätpaletti..!

Mutta nykyisyys... Mitä tekee beigeentynyt nyky-Karkkipäiväläinen..? Hän jää aprikoimaan. Candy Choc on eittämättä ihana. Ei neutraali tila välttämättä ole millään lailla lopullinen. Karamellin sävyinen kevät voi tulevaisuudessa olla taas yhtä Sannia kuin vuonna 2009 :)

DiorFall2014_PastelChoc

# 656 Pastel Choc.

Tässä kaunokaisessa on jo todella realistinen hankinta"vaara"... Oijjoi miten klassiset, toimivat sävyt.

Vasemman alakulman oranssilta näyttävä sävy ei ole luonnossa lainkaan noin värikäs vaan muistuttaa Candy Chocin vasemman yläkulman persikkaa. (Olen siis näitä käynyt jo kaupoissa luonnollisestikin kuolaamassa... Piti melkein pyyhkiä teline mun jäljiltä...)

DiorFall2014_CuirCannage

#796 Cuir Cannage.

Entäpä tämä upeus.... Ruskeaa ja beigeä, joohh... mutta kaikki eri nyansseja, toisistaan selkeästi erottuvia, luoden harmonisen mutta kuitenkin vivahteikkaan kokonaisuuden joka imartelee suunnilleen kenen tahansa sävytystä... Tällä paletilla ei varmaan kukaan voi epäonnistua. Kokoelman ehdottomia helmiä.

Cuir Cannagen kotiutustodennäköisyys on kutakuinkin 98%.

DiorFall2014_30Montaigne

# 646 30 Montaigne.

Kuin Cuir Cannagen kiltimpi pikkusisko. Yhtä lailla pomminvarma beigen-ruskea kokonaisuus, mutta hillitymmällä eleganssilla. Muutamissa sävyistä on myös henkäys pinkkiä, mikä ei näy tässä kuvassa. Täydellinen väriharmonia vaalealle, lämpimälle sinisilmälle. Miksei myös punatukalle.

.

Sen vain sanon, että olen ihan ratkeamassa halusta päästä meikkaamaan näillä ja juuri nyt voisin enemmän kuin mielelläni palata hetkeksi vanhalle työpaikalleni leikkimään näiden kanssa.... Mikä näissä Dioreissa oikein on.... Miksi juuri nämä viiden sävyn paletit...? Sen kun osaisi sanoa. Jos jonkun meikkituotteen eeppiseksi luomisessa on onnistuttu esimerkillisesti, niin se on Dior 5 Couleurs. Onnittelut Diorin markkinointitiimille, vuosienkin jälkeen täällä edelleen seotaan... ^_^

Mites te? Aiheuttavatko friikin viisikko-tunnustukset lähinnä hämmentyneitä otsanrypistyksiä vai kuinka moni nyökyttelee tietäväinen hymy kasvoillaan, "Mä niin tiedän mistä sä puhut"....?

Kuvat Avenue Montaigne, Nailderella, ja Selfridges.

51 comments on “Sekoaminen”

 1. Toinen sekoaja täällä hei! Flippasin ihan totaalisesti kun näin ekat promokuvat näistä. Oli pakko pitää joku järki mukana, joten ostin vain LE-paletti Trafalgarin. Muita ihanuuksia ehtii myöhemminkin, mutta SE.

  Vastaa

  0
 2. Huomasin tällä viikolla nuo Diorin uudet viisikot, ja päällimmäinen ajatus oli, 'ihan kivoja, mutta...' Osa väriyhdistelmistä toki nokkelia, mutta osassa taas hyvin tavanomaista tasoa...
  Ikävä jäi muutamia entisiä klassikkoja! Voin vaan kuvitella, millaiset hinnat niistä vanhoista paleteista joku hamstraaja onnistuu ebayssa tahkoamaan...

  Vastaa

  0
 3. Vanhoista ainakin Incognito olisi ehdottomasti saanut jäädä vakiovalikoimaan - onneksi sellaisen olen hankkinut minikoossa...
  Joidenkin vanhojen yhdistelmät vaan oli onnistuneita, niin tyylikkäitä ...

  Vastaa

  0
 4. Oih, mulle tuo Versailles olisi JUST sopiva! Rakastan kulta-ruskeaa meikkiä ja silloin kun ei varsinaisesti jaksa meikata mutta haluaa jotain kirkkautta ilmeeseen sipaisen luomiin kevyesti vain hopeaa. :D Tuosta paletista voisin jäädä haaveilemaan, en ole vielä raskinut Dioreihin sijoittaa, vaikka vuosia olen haaveillut näistä ja tiedän että tulisin vuosia samaa palettia käyttämään.

  Vastaa

  0
 5. Täällä on hypistelty Jardin vauvaa, Cuir Cannage vauvaa ja Trafalgar vauvaa. Kaikkia rakastetaan kovasti! Trafalgar on täyttä rakkautta, juuri sellainen vanha hyvä Dior koostumus joka on niiiin laadukas ettei sille ole vertaa.

  Kun näin ekat promokuvat, menin täysin sekaisin. Pakko saada- takoi vaan päässä. En voinut ajatella mitään muuta. Mietin että pakko järkiintyä ja ostaa maksimissaan kolmee. Mitä tekee nykyään jo järkiintynyt ex-kosmetiikkafriikki joka ennen osti kaiken? Möi pois 5 vanhaa ja harvinaista viisikkoa jota ei kuitenkaan ikinä käyttänyt. Näin sain hyvän mielen kierrätyksestä ja siitä että hankin ne rahat näihin uusiin viisikoihin enkä tavallaan tuhlannut omiani kun aika loven tekisi kuukausibudjettiin ostaa kolme viisikkoa.

  Uudet viisikot olivat todella hyviä ostoksia vaikka ostin ne netistä pelkkien nettikuvien perusteella. Kaupassa olisin saattanut ratketa pahemmin jos tarjolla olisi liikaa kaikkea ihanaa. Mulle tulee valinnan vaikeus ja jos edustaja hönkii niskaan niin ratkean helpommin...jotenkin en kehtaa olla ostamatta. Tai en osaa päättää ja alan jahkata.

  Vaikka nämä on niin pirun kalliita niin on nämä hyviä. Diorin viisikot ovat mulle ihan keräilytavaraa. Toki niitä käytän mutta en kyllä yhdestäkään ole saanut pohjaa näkyviin. Virven tapaan en ikinä voisi irrotella ja sekoitella nappeja.
  Olen todennut viisikot niin hyviksi ( toki on poikkeuksia ) ja rahansa arvoisille että jos haluan niistä maksaa niin kai se mulle sallitaan. Millään muulla ei_vaan_saa samaa jälkeä, viisikoissa on sitä jotain ja siksi minä ja sinä, niistä seotaan joka kerta ;)

  Vastaa

  0
 6. Tosi ihania sävyjä! Minuun kyllä putoaa! Valitettavasti Dioreita löytyy jo kaapista noin 15 viisikkoa, joten en uusia hankintoja saa mitenkään tarpeellisiksi perusteltua, kun entisiäkään en varmaan elämäni aikana saa kulutettua. Mutta jos yhden ostaisin niin se olisi varmaan tuo Pastel Choc...tai Montaigne. Huoh, pitää varmaan tax freessä käydä tuota Pastel Chocia katsomassa. Jos nyt yksi viisikko vielä... :D

  Vastaa

  0
 7. Ihme kyllä, en kamalasti vauhkoontunut. Paitsi kun kattelin ekoja promokuvia kunnolla ja huomasin jotain punaista, Trafalgarhan se siellä, järisyttävän upea, laitoin viime viikolla tilauksen menemään Feeluniqueen. Rrrrrakastan punaista!!

  Muitakin nättejä näyttää olevan, mutta en pidä kiirettä.

  Vastaa

  0
  1. Trafalgar saa kyllä sykkeen kohoamaan mutta swatchailtuani päädyin kuitenkin siihen, että se punainen on liian punainen :D Ei tulisi koskaan käytettyä "for real", vaikka makeita meikkileikkejä sen kanssa varmaan saisi aikaiseksi. Promokuvan meikki on niin upea..! Voi että kun pääsisi seuraamaan jonkun Dior-meikkigurun työskentelyä kaikilla noilla paleteilla.....

   Vastaa

   0
  2. Mitämitä...liian punainen? Entäs Earth Tonesin punainen, onkos sulla vielä se. Tosin Tragalgarin punainen on ihan vähän villimpi mutta ei se mitenkään näy pitkälle tai ole liian rävkkä. Tänään mulla on Tragalgar meikki :)

   Vastaa

   0
  3. Joo, liian ärtsy... :D En mä enää Earth Tonesin punaistakaan osaisi laittaa.

   Vastaa

   0
 8. Oiih!! Mä niiin ymmärrän. Urban Decaylta tuli uusi Basics-paletti tällä viikolla, ja vaikkei kyse ollut sen enemmästä, kuin kuudesta mattasävystä, tuli mulle siitäkin jo pienoinen sekoaminen.. ;) No, onneksi järki lopulta voitti, uusi Basics on kuitenkin niin selkeesti suunniteltu pariks Naked2-paletille, jota mulla ei oo, että voin ihan hyvin skipata. Mutta sitten, kun niiltä tulee pari Naked3:lle, niin en kyllä aio odottaa hetkeäkään! ;)

  Dioreita mulla ei oo vielä yhtäkään, monesti kyllä oon ajatellu, että ois "lupa" ostaa, mutta jotenkin ei sitten kuitenkaan oo mikään niistä ollut niin ylitse muiden, että oisin raaskinut sijoittaa. Näistä uusista pari oli kyllä ainaki kuvien perusteella aikas ihania, eniten tykästyin noihin, missä on jotain punertavaa, esim. Femme-Fleur ja Tutu <3. Nuo sun nostamat ruskeetkin on kyllä kieltämättä aivan älyttömän herkullisia, mutta mulla on Naked1 ja sit se VLD:n Nudie, niin jotenkin tuntuu, että mulla alkaa noita kulta-ruskee-kupari -sävyjä jo olla ihan riittämiin... No, niin mulla toisaalta on myös jo se roosainen Naked3... ;D Mut toisaalta vasta N3:n myötä oon tajunnut, että mulle oikeestaan sopiikin paljon paremmin tollaset punertavat, kuin ruskeet (vihreesilmäinen kun olen), niin kai sitä nyt vois toiseenkin itselle varmasti sopivaan palettiin sijoittaa..? Ja onhan tuommonen pienempi paletti myös matkalla kätevämpi, eiks vaan? Kyllä mä perustelut keksin! :D ;)

  Vastaa

  0
 9. Nämä on ihania jo pelkästään esineinä, mutta jotenkin aina muutamia sävyvalintoja ihmettelen, miksi samassa paletissa on esim. neljä tummaa sävyä (096 Pied-de-Poule)? Näyttää toki kauniilta, mutta mustaa keskinappia en ymmärrä. Lempparini oli ensisilmäyksellä Trafalgar, sopivasti kontrastia, käytännölliset sävyt ja erikoinen keskinappi. Jaksan kyllä ihastella näitä, mutta tuskin tulen täydellä hinnalla ostamaan.

  Luin ihan viime päivinä jostain blogista, että näissä uutuuksissa tulisi käyttää sekä keskinappia että joko ylä- tai alarivin sävyjä sen sijaan, että yhdistelisi kolmea sävyä vinottaissuunnassa, kuten vanhoissa paleteissa. Olin ihan että what, näinkö paletit olisi aina kuulunutkin (suunnittelijan mukaan) hahmottaa?! Katselen nyt kaikkia Dioreita ihan uusin silmin...

  Vastaa

  0
 10. Aivan upeita paletteja ja upeita värejä! Mielelläni ottaisin näistä jonkun (tai useammankin), elleivät ne olisi Diorin paletteja... jos jätetään eläinkokeet sikseen, niin sanoisin, että omaa silmääni miellyttäisi (myöskin melko neutraalien sävyjen suurena ystävänä) eniten tuo #796 Cuir Cannage, koska siinä olisi neutraalia sävyä, mutta samalla syksyn draamaa. Upea.

  Vastaa

  0
 11. Kyllä, ymmärrän täysin. Ja samaistun! ;)

  Bar olisi mulle aivan täydellinen. Jostain syystä huomaan kuitenkin, että olen nykyään aika harkitsevainen meikkiostojen suhteen. Entinen minä olisi kotiuttanut sen heti kun mahdollista, nyt joku pieni järjen ääni yrittää kertoa, että ostin (vanhan valikoiman) viisikon kesällä, en siis tarvitse heti uutta. Ihan ihme juttu, olenkohan tulossa aikuiseksi..? :D

  Vastaa

  0
 12. Yleensä en koe, että selektiivinen kosmetiikka, varsinkaan värikosmetiikka, on hintansa väärti, mutta nyt alkoi kyllä kiinnostamaan! Nuo ruskea-beigesävyiset paletit ovat vaan niin kauniita! Täytyykin katsoa jos jossain tulisi eteeni..

  Vastaa

  0
 13. Dear Sanni, olen viimeksi ostanut luomivärejä suosiollisella opastuksellasi häihini vuonna 2011 ja nämä Diorin uutuudet nähtyäni päätin, että nyt on jälleen tuon suuren hankinnan hetki. :d minkä paletin valitsisit minulle?

  Vastaa

  0
  1. Kyllä mä varmaan "tylsästi" valkkaisin tuon 30 Montaignen, se olisi ykkösvalinta. Pastel Choc ja Bar'kin voisivat mennä, mutta veikkaan ettet käyttäisi noiden palettien tumminta nappia. Cannagekin saattaisi olla kokonaisuudeltaan liian tumma sinun sävyihin. Versailles ilman hopeaa on myös sun värinen, mutta lieköhän se taas liian hohtava arkikäyttöön..?

   Vastaa

   0
 14. Omistan muutamia Viisikoita, mutta fani en ole. Dior ylipäänsäkään ei oo enää vuosiin iskenyt meikäläiseen. :( Mutta toki nuo ruskeasävyiset ovat erittäin jees. :)

  Vastaa

  0
 15. En kyllä ollenkaan tajua, että miksi hommataan näitä luomiväripaletteja toinen toisensa päälle. Lähes samanvärisiä luomivärinappeja on pakosti useampia. Minusta vähempikin riittää. Avatut meikit ei loputtomiin kestä eli ehkä vähempikin riittäisi.

  Vastaa

  0
 16. Ahhhh ihania!! Yhtäkään viisikkoa en vielä omista, mutta kyllä vielä jonain juhlapäivänä. ;) Omat valinnat olisivat tylsästi Montaigne ja Cannage. Viimeisessä tosin epäillyttävät tummat värit, ne multa on jäänyt Nakedissakin vähemmälle käytölle... Eihän näistä kumpikaan ole LE??

  Vastaa

  0
  1. Eihän näistä kumpikaan ole LE??

   Ei pitäisi olla, LE:t on Trafalgar ja Tutu. :)

   Vastaa

   0
  2. LE-lyhenne tulee sanoista Limited Edition eli rajatulla määrällä julkaistava ja rajatun ajan myynnissä oleva tuote. Sille ei ole oikein vakiintunut suomenkielistä ilmaisua, siksi meilläkin puhutaan LE:stä. Joskus kuulee puhuttavan myös "sesonki- tai kausisävyistä", mutta etenkin kirjoitetussa kommunikaatiossa ihmiset käyttävät LE:tä kun se on lyhyt ja selkeä ilmaisu. :)

   Vastaa

   0
 17. Hei Sanni! Minulla olisi kysymys liittyen luonnonkosmetiikan kasvojenpuhdistustuotteisiin. Ajattelin kokeilla, paranisiko ihoni kunto luonnollisella putsarilla, sillä näppyjä löytyy ja ihoni on poskista alaspäin hilseilevän kuiva. Sinä varmaankin osaat antaa jonkin tuotevinkin? :) Olen miettinyt esimerkiksi Mádaran putsareita, kumpi olisi mielestäsi parempi, puhdistusmaito vai sinun suosikkisi Deep purifying foam? Myös Estelle & thild on ollut harkinnassa.

  Vastaa

  0
  1. Putsarin valinta on aina haastavaa, kun ihon kunto on erilainen kasvojen eri osissa. Ideaalisesti kannattaisi kokeilla, kumman tyyppisellä putsarilla tulos on parempi; normaalille ja sekaiholle sopivammalla vaahtoavalla vai kuivalle sopivalla maitomaisella. Mádaran putsareista valitsisin sinun kohdallasi varmaankin Foamin, sillä se lupaa sopia kaikille ihotyypeille, "säätelee öljyisiä alueita ja rauhoittaa kuivia". Kokonaan hilseilevän kuivalle iholle en vedellä huuhdoltavaa vaahtoputsaria kuitenkaan valitsisi, kuiva iho hyötyy aina enemmän rasvaisista tuotteista joita ei poisteta vedellä.

   Muistathan hoitaa ihosi eri kohtia eri hoitovoiteilla - epäpuhtauksiin taipuvaa aluetta ohuella, jopa täysin rasvattomalla geelillä tai kosteusfluidilla ja kuivaa aluetta täyteläisellä, rasvaisella voiteella.

   Vastaa

   0
 18. EIKÄ, Montaigne on _pakko_ saada! Olen etsinyt sitä täydellistä nudepalettia jo vähän aikaa ( vaatimuksena että pitää saada suomesta, UD ei käy siksi) ja taisin just kohdata täydellisen yksilön..! Hinta vaan hieman suolainen..

  Vastaa

  0
 19. Sun blogin lukeminen ei tee mun lompakolle hyvää :D nimim. Rakastunut Cuir Cannageen

  Vastaa

  0
 20. hassua, mulle dior brändinä edustaa tätimäisyyttä negatiivisimmilla mahdollisilla tavoilla. sen takia noi ei oikein himota, varsinkin kun voin kuvitella hinnat (joskus viisi vuotta huitelivat kuudenkympin tienoilla, ja eivätkös niiden hinnat ole nousseet..?) ja sen miten huomattava osa hinnasta on pelkkää brändistä maksamista niin ei vaan voi seota :D oli mullakin aikoinaan joku ehkä kaksi kuukautta kestänyt dior-mania jonka aikaan ostin kaksi palettia (onneksi vain toisen normaalihinnalla) ja vähän muutakin. nyt moinen sekoaminen tuntuu ihan hassulta.. :D ei sillä, voivathan nuo olla luomiväreinä oikein laadukkaita ja hyviä joten jos on ylimääräistä rahaa niin mikä jottei :P

  Vastaa

  0
  1. Tottakai Diorin hinnassa varmaan puolet on brändiä :) Näinhän se menee selektiivisellä puolella. En nyt itsekään mitenkään innosta kiljuen maksa noista täysiä hintoja - enkä koskaan maksakaan, aina on olemassa alekuponkeja, tax free -myymälöitä ja nettikauppoja ;)

   Vastaa

   0
 21. Hei Sanni! Kysyisin neuvoa. Minulla on siniharmaat silmät, olen blondi ja ihoni on todella vaalea. Haluaisin hankkia yhden näistä paleteista jota voisin käyttää arkikäytössä. Eli siis jonkun turvallisen vaihtoehdon. Mitä näistä suosittelisit?

  Vastaa

  0
  1. Onko sävytyksesi viileä..? Minullakin on siniharmaat silmät mutta itse olen enemmänkin lämmin. Jos olet lämmin tai neutraali, valkkaisin 30 Montaignen, jos taas olet selvästi viileä, Bar voisi olla oikein oivallinen. :)

   Vastaa

   0
  2. Kiitos avusta !
   Nyt kun vielä varmuudella osaisin sanoa olenko viileä vai lämmin :) ( tällä hetkellä lähinnä ruskea kun juuri etelästä palasin). Tuo Bar on kyllä aivan ihana ja jo sen takia toivoisin olevani sävyltäni viileä. Ruskeita silmämeikkejä en ole ikinä käyttänyt kun olen aina ollut siinä ajatuksessa, että sinisilmäisille ne ei sovi. Pitääkin ruveta tarkemmin analysoimaan tuota ihonsävyä ja lähteä sitten ostoksille.

   Vastaa

   0
 22. Aaah, mä niin tiedän mistä sinä puhut ;) Pastel Choc meni hankintalistalle - upeat värit <3

  Vastaa

  0
 23. Lähinnä hämmentyneitä otsanrypistyksiä...

  Ehkä en ole niin hyvä meikkaaja, että kokisin tarvitsevani noin kalliita meikkejä. En myöskään ymmärrä, että haalitaan niin kalliita käyttöesineitä, ettei niitä sitten raaskikaan käyttää.(Eritoten, jos sattuvat olemaan pilaantuvan sorttisia. Tosin puuterimaiset luomivärit nyt tuskin kovin nopeasti menevät miksikään).

  Tällä asenteella olen tänä kesänä ihan surutta vetänyt (mummun)kaapeista käyttöön myös kaikki ikivanhat kristallit, Iittalat, Arabiat, Nuutajärvet ja Riihimäet jne. Signeeratuista maljakoista, Saara Hopeaa ja Auroraa myöden ihan kaikki. Niitä on niin monta vuosikymmentä säilytetty kaapissa, että nyt riitti. Enkä ole edes kummemmin vilkuillut mitä niistä maksetaan Huuto.netissä:D No ehkä ihan pikkusen, mutta missään keräilyharvinaisuus kunnossa ne tuskin olivat alunperinkään, että soronoo. (Yhden lasin olen rikkonut, ihan itse ja alkoholilla ei edes ollut osuutta asiaan, vaikka kyseessä olikin viinilasi)

  Ihan kuin olisin hieman eksynyt aiheesta... Toisaalta ehkä minun pitäisi hankkia edes yksi tuollainen paletti, jos sitten ymmärtäisin paremmin...? Noista ainakin tuo Cuir Cannage näyttää varsin käyttökelpoiselta.

  Vastaa

  0
 24. Voi ei mikä pettymys.. Kävin tänään intoa puhkuen katsomassa uusia sävyjä ja oli jo henkisesti varautunut ostamaan parikin palettia. Mutta mutta.. tällaista ei ole käynyt ikinä ennen: yksikään uusista sävykokonaisuuksista ei sopinut mulle. Ei vaikka missä valossa katsoin (ja toivoin!). Montaige oli liian vaalea ja selkeästi tehty sinisilmäisille, Cuir Cannage oli liian ruskea ja sekin lämminsävyinen, yksi paletti jopa kuparisävyinen:( Aivan ihanalta näyttävä Bar sisälsi vaisua vaaleanpunaista ja siniseen hennosti taittavaa harmaata, ja keskimmäinen nappi oli mekein ihonvärinen. Femme Fleur ja Victoire, jota näyttivät päältäpäin ihanan valeanpunaisilta ja violetin sävyiltä olivatkin metallisia sävyjä, eli shiftasivat valossa punaliilaan ja siniseen, jollaista näkee yleensä kesä-sarjoissa. Olen auttamaton Dior-luomivärifani, joten nyt tuli todella erikoinen olo. Myyjäkin tuli siihen sivulle hehkuttamaan ihania uutuuksia kun katselin niitä, ja kertoi kuinka kauniisti ne istuvat sinisilmäisille. Käännyin myyjään päin hymyillen ja sanoin, että "Se ei kovin paljon minua lohduta" Jolloin myyjä, hyvin tumman ruskeat silmät, nähtyäni hieman hiljeni ja yritti paikata asiaa sanomalla, että kyllä näistä voi ruskeasilmäisellekin soveltaa:)

  Pastel Chocia ei Helsingissä ollut ollenkaan, en tiedä miksi.

  Myyjä myös kertoi, että keskimmäinen nappi on aina yleissävy, ja yhdistettynä kahteen ylimpään toimii arkimeikkinä, ja yhdistettynä kahteen alimpaan juhlameikkinä. Useammassakin paletissa oli tumma keskinappi, joten miten sitä on tarkoitus siis käyttää? Se jäi jotenkin epäselväksi.

  Onko tosiaan niin, että nämä ovat nyt ne Diorin vakiosävyt?

  Vastaa

  0
  1. Onko tosiaan niin, että nämä ovat nyt ne Diorin vakiosävyt?

   Näin pitäisi olla. Katso Dior.com.

   Onpas tylsää ettei paleteista löytynyt sinulle sopivaa. Toisaalta voin oikein hyvin ymmärtääkin, ettei harmonioissa ole kaikkien makuun ja sävytykseen sopivia... oma kritiikkini kohdistuu koostumukseen ja mattaisten sävyjen vähäisyyteen, tai käytännössä olemattomuuteen. Mielestäni joukkoon olisi voitu valita muutama selvästi mattainenkin paletti, tai edes satiininen.

   Tuosta, että keskinappi olisi "yleissävy", en osaa sanoa mitään kun en ole missään virallisessa koulutuksessa palettien tiimoilta käynyt, enkä ole kenenkään Dior-edustajan kanssa näistä jutustellut. Charming Nailsin blogista luin että sävyjä ehdotetaan yhdistettävän ylä- tai ala-triona. Itse en ole ikinä ajatellut näitä ohjeistuksia ollenkaan, yhdistelen miten sattuu. :)

   Vastaa

   0
  2. Olen samaa mieltä siitä, mattoja olisi voinut olla mukana. Jopa niin, että jos päällepäin samat viisikot olisi toteutettu osittain matoilla ja satiinisilla väreillä, niin ne voisivat toimia paremmin. Nyt tosi moni oli metallisia ja ainakaan itse en kaipaa vaaleanpunaiseen sävyyn esimerkiksi sinistä tai liilaa metallivivahdetta.

   Käytöstä ohjeisti Stockan Dior-pisteen myyjä. Olisi pitänyt älytä kysyä tarkemmin sitä yleisväri-nappi -asiaa:-)

   Vastaa

   0
 25. Pikavoitto lotossa tänne kiitos, niin ois jo varmasti vähintäänkin puolet sävyistä kotiutettu alta aikayksikön!

  Vastaa

  0
 26. http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=54105341

  Dior lifting amber 642 (ostin Sokoksen alepoistokopasta 2kpl, maksoivat 12€/kpl). Pahvikuoret oli kärsineet, mutta tuotteet bränikät.

  Joskus luin sun ohjeen viisikolla meikkaamisesta ja tätä palettia olen onnistuneesti suhrannut silmiini (ja saanut kehuja).

  Tuo eka esittelemäsi (jardin), vihertäviä sävyjä, voisi olla myös mieluinen.

  Vastaa

  0
  1. Dior lifting amber 642 (ostin Sokoksen alepoistokopasta 2kpl, maksoivat 12€/kpl).

   Wow minkä löydön teit..! :)

   Vastaa

   0
 27. Mistä nettikaupasta suosittelet tilaamaan viisikkoja? Vitsi mun on pakko saada ainakin tuo Pastel Choc!

  Vastaa

  0
  1. Niitä myydään esim. Escentualissa ja FeelUniquessa. Escentualista tilattaessa ei tarvitse huolehtia alv-maksuista koska firma sijaitsee Walesissa, FeelUnique taas on EU:n tullialueen ulkopuolella eli 22 euron raja pätee (tai ainahan voi tilata riskillä).

   Vastaa

   0
 28. Hei!
  Oletko vielä töissä kosmetiikan parissa?
  Jotenkin en yhtään muistanut ettet ole enää myyjä! Tosi ihanaa että sait takaisin tuon meikki huuma fiiliksen!
  Musta tuollaiset asiat on tosi tärkeitä!!
  (Siis niinkuin yleisesti eikä kosmetiikan kohdalla ;) )

  Vastaa

  0
  1. Olen töissä kosmetiikan parissa bloggaamisen kautta :) Teen myös välillä keikkahommia messuilla ja tavarataloissa esimerkiksi Laveralle.

   Vastaa

   0
 29. Mun on ehkä pakko hankkia Cuir Cannage ja Montaigne.. Elegantéen ihastuin blogissasi kovin aikanaan sanoisitko että montaigne on samantyyppinen?

  Vastaa

  0
  1. Mulle tuli kanssa Elegante mieleen Montaignesta, ja onhan niissä samaa nude-henkeä, mutta Elegante on viileämpi, Montaignessa on kultaa ja hieman punertavuutta.

   Vastaa

   0
 30. Hei Sanni!

  Tuli tässä mieleen, että osaatko sanoa miten paljon Diorin paletit Stylish move ja uusi Victoire 166 eroaa toisistaan? Kuvista hiukan hankala vertailla.

  Vastaa

  0
  1. Tuli tässä mieleen, että osaatko sanoa miten paljon Diorin paletit Stylish move ja uusi Victoire 166 eroaa toisistaan?

   Moi Jamina!

   Valitettavasti en osaa oikein sanoa kun pitäisi olla paletit edessä vierekkäin... Victoiren olen nähnyt livenä vasta niin harvan kerran enkä koskaan meikannut sillä, että senkään takia ei ole syntynyt hyvää käsitystä sen sävyistä. Kuvissahan se näyttää kyllä hyvin saman tyyliseltä kuin Stylish Move.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)