06.04.2014

Miittitunnelmia

Tunnelmia eilisestä Kauneusbloggaajien tapaamisesta Tampereelta. Tapaaminen oli ensimmäinen laatuaan Tampereella ja käsittääkseni suurin toistaiseksi järjestetty kauneusbloggareiden yhteenkokoontuminen Suomessa (korjatkaa pääkaupunkiseutulaiset ihmeessä jos puhun ihan lööperiä :)).

Meitä oli kokoontuneena ravintola Plevnaan 35 henkeä.

Miitti_IMG_5365

Tapaaminen alkoi ruoan merkeissä. Hyvä ruoka, parempi mieli ^_^ Energiatankkaus oli tarpeen ennen neljän tunnin mittaista ohjelmaa.

Miitti_IMG_5359

Mun lemppariannos Plevnassa, otan tämän aina - silakkapihvit :) On kuulkaa "niin hyvvee". :) Rehellistä silakkapihviä tulee syötyä tosi harvoin, mutta silloin kun tulee niin aina Plevnassa.

Miitti_IMG_5395

Murkinan jälkeen siirryimme Mallaskabinettiin seuraamaan ohjelmaa. Oli aika tiiviit tunnelmat. :)

Miitti_IMG_5401

Ensimmäiseksi saimme kuulla Tarja Gallacheria Lumenelta. Tarja kertoi Lumenen Bright Now Visible Repair -sarjasta ja kevään meikkikokoelmasta. Saimme myös kuulla hieman Lumenen tuotekehittelystä ja tuotesarjojen kehityskaaresta ideasta valmiiksi tuotteeksi.

Miitti_IMG_5402

Tytöt testailevat Lumenen meikkikyniä, olikohan tässä menossa uusi nestemäinen eyeliner... :)

Miitti_IMG_5406

Miitti_IMG_5422

Seuraavaksi päästiin hypistelemään tapaamisen lahjakasseja - niitä jotka täyttivät erään asunnon tässä loppuviikosta. ;)

Miittitytot

Elisan ja Nean kanssa (mä näytän ihan papilta :D).

Neasta on kerrottava, että hän kuului Karkkipäivän ensimmäisiin lukijoihin ja meillä on sitäkin pidempi yhteinen "nettikosmetiikkafriikki"-historia. :)

Miitti_IMG_5425

Tapaamisessa suoritettiin myös antaumuksella kosmetiikkavaihtareita.  Totta kai. :)

Miitti_IMG_5428

"Mulle toi..!"

Miitti_IMG_5434

Warehousen vekkuli Mikko Vainio esitteli meille Tigin ja Fudgen maailmaa sekä itselleni ennestään tuntemattomia merkkejä Gorgeous Londonia ja Framesia.

Miitti_IMG_5444

Mikko veisteli että olo oli kuin julkkiksella konsanaan kun tytöt räpsivät kuvia sarjatulella... :)

Miitti_IMG_5466

Illan päätti ihana luomumeikkiesittely - Tiia Tyynysniemi tiimeineen Zuii Organicsilta ilahdutti meitä vielä kukillakin..!

Miitti_IMG_5475

Kukat liittyvät olennaisesti Zuii'hin - sarjan puuterimaiset meikkituotteet pohjautuvat luomusertifioitujen kukkien terälehtiin. Talkin sijaan niissä on siis - luit aivan oikein - jauhettua kukan terälehteä.

Miitti_IMG_5486

Miitti_IMG_5489

Saimme seurata kun Zuii-meikkitaiteilija toteutti utuisen ruskean smokey-meikin Zuiin tuotteilla.

.

Olipa mukava ja intensiivinen päivä, kuusi tuntia meni kuin siivillä :) Allekirjoittanut olisi ilomielin jaksanut seurata vielä lisääkin ohjelmaa - kunhan väliin olisi vetänyt toiset silakat! :D

25 comments on “Miittitunnelmia”

  1. Voi että, teillä on selvästi ollut ihana päivä! :D Harmittaa niin etten päässyt tällä kertaa tulemaan- ensi kerralla sitten ^^

    Vastaa

    0
  2. Oi miten ihania kuvia, niissä kyllä kiteytyy päivän olennainen :) Kiitos Sanni vielä sinulle ihan maailman eniten, oli mahtava päivä <3 Ja myös minä olisin jaksanut kuunnella noin huikeita esiintyjiä pidenpäänkin!

    Vielä <3

    Vastaa

    0
  3. Voi miten hyviä kuvia! :) Ja kylläpäs meitsi on monessa, haha :D Oli todella ihana päivä, iso KIITOS siitä! Ehdottomasti joskus uudestaan? ^_^

    Vastaa

    0
  4. Kiitos Sanni mahtavasta päivästä, oli kyllä ihanaa! Aivan huikeata nähdä kaikkia livenä vaikkei kaikkien kanssa ehtinytkään kunnolla jutella. Tunnelma oli tiivis, mutta minusta Plevna oli loppujen lopuksi varsin onnistunut valinta paikaksi. Itse viihdyin erinomaisen hyvin!

    Vastaa

    0
  5. Näytät sädehtivän kauniilta noissa silmälaseissasi.

    Kolmas kuva toi ensimmäisenä mieleeni graduseminaarin... :) No, onneksi olitte kokoontuneet hieman mukavemmissa tunnelmissa. :)

    Kun muuten aiemmin kyselin täällä meikkipohjan värisävyn valinnasta ja yleensäkin sen määrittämisestä, niin olen nyt muuten huomannut omassa tyylissäni muutaman epäkohdan juurikin itselleni valjenneen sävyajattelun perusteella. Esim. kasvot ovat itselläni viileät ja käytän lämpimän sävyisiä lasikehyksia, joten siitä jo tulee mielestäni ristiriitainen vaikutelma. Pidemmälle vietynä olen myös huomannut, mikä minulla on kodin sisustuksessa pielessä: täällä kun on sekaisin sekä lämmintä että kylmää (kiitos äidin, joka valitsi ja ompeli verhoni). Tarkoituksena olisi siirtyä täysin kylmään maailmaan myös täällä kotipuolessa. Eli inspiraatiota olen saanut myös meikkijuttujen ulkopuolelle blogistasi. :)

    Vastaa

    0
  6. Kiitos vielä ihanasta päivästä Sanni! <3 Fiilistelen vieläkin päivän ohjelmaa, ihmisiä ja tunnelmaa. Mulla oli tosi hyvä fiilis alusta loppuun asti ja kaikki sujui paremmin kuin osasin edes kuvitella. Aivan erinomainen eka mansemiitti siis ^_^

    Seuraavaksi varmaan joutuu järjestämään Mansemessut, kun ei enää mahduta mihinkään tilaan porukan kanssa :D

    Vastaa

    0
  7. En tunnista kuin Elisan, Nean ja Siamese Lipstickin... saisiko viimeisen kuvan kaunottaren blogiosoitteen? Ja samoin edellisen kuvan tummahiuksinen nutturapäisen kaunottaren?

    Vastaa

    0
    1. saisiko viimeisen kuvan kaunottaren blogiosoitteen?

      Hän on Zuii-tiimin malli :) Sitä en osaa sanoa sattuuko hän myös vapaa-ajallaan bloggaamaan :D

      Ja samoin edellisen kuvan tummahiuksinen nutturapäisen kaunottaren?

      Tarkoitat varmaan Kissaämmää eli Kissistä?

      http://kissaamma.blogspot.fi/

      Vastaa

      0
  8. Hei Sanni! Kiitos ihanasta blogistasi! :)

    Kukahan mahtaa olla tuo violettipaitainen nutturapää viidennessä kuvassa ylhäältä päin laskettuna? Näyttää niiiiin tutulta, mutten millään saa päähän kuka hän mahtaa olla... Sopii linkata myös hänen bloginsa, jos sellainen on olemassa :) Kiitos kovin!

    Vastaa

    0
  9. Kuka on tuo tyttö, jolla on sivukalju? :) Ja tuo kellä on oranssihtava polkkatukka, iso tatska kädessä? Mielenkiintoisen ja persoonallisen näköisiä ihmisiä, haluaisin heidän blogeihinsa tutustua? :) Teillä on näyttänyt olevan kaunis päivä, hienoa!

    Vastaa

    0
  10. Kukkaa talkin sijasta, sepä kuulostaa mukavan uudelta ja kiinnostavalta. Kertoivatko he yhtään, miten kukkien terälehdet toimivat talkin sijasta? Käyttääköhän jokin toinenkin sarja vastaavaa. Täytyy ehdottomasti tutustua tähän Zuii -sarjaan.

    Vastaa

    0
    1. Tässä mun aiempi juttu jossa Zuii-meikkejä:

      https://karkkipaivablogi.com/2013/05/22/copycat-jolie-sleeping-beauty-look/

      :) Jos kiinnostaa ^_^

      Kertoivatko he yhtään, miten kukkien terälehdet toimivat talkin sijasta?

      Tästä ei tullut puhetta, mutta itse arvelen että ne toimivat puuterituotteiden "perusmassana", niinkuin siis talkki normaalisti. Pigmenttinä ne eivät toimi, siitä puhuttiin. Pigmentti tulee mineraaleista.

      Zuiin sivuilla kukista puhutaan näköjään hoitavina ainesosina:

      http://www.zuiiorganic.com/ingredients/

      Itse kuitenkin uskon tuohon perusmassajuttuun, kukan terälehdet tulevat incissä nimittäin ekoina joten niiden täytyy muodostaa suurin osa tuotteen massasta. :) Laitanpas Zuiille tästä ihan kyselyä.

      Vastaa

      0
    2. Vastaus Zuiilta:

      "Asia on juuri niin kuin kerroit. Kukkien terälehdet ovat silkkisiä tuntumaltaan ja sitä samaa tunnetta saadaan kun kukat jauhetaan. Ne toimivat hyvänä pohjana meikeissä hienojakoisen, puuterisen koostumuksensa ja muiden ominaisuuksiena johdosta. Kuten näytin, koeputken kanssa minulla oli suihkepullo missä oli kukkavettä, öljyä ja kaikkia niitä uutteita mitä Zuiin vamistusaineista otetaan talteen.

      ROSA DAMASCENA BUDS, RUUSUN NUPUT
      Ruusu säilyttää ihon luonnollisen kosteuden ja toimii puskurina ennenaikaista vanhenemista vastaan. Ruusun terälehdet rauhoittavat, ovat antiseptisiä ja tulehdusta ehkäiseviä ja erittäin C-vitamiinipitoisia.

      JASMINUM OFFICINALE BUDS, JASMIININ NUPUT
      Jasmiini edistää ihokudoksen parantumista ja on ominaisuuksiltaan rauhoittava.

      CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER, KAMOMILLAN KUKKA
      Kamomilla on yksi vanhimmista lääkekasveistamme. Se rauhoittaa, parantaa ja lievittää tulehduksia ja sopii myös herkälle iholle."

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat