25.12.2013

Näitä haluan hieroa lärviini: Estelle & Thild Super Bioactive

Tykkään, tykkään, tykkään!

Alkuun totean jälleen kerran, kuinka paljon kosmetiikassa on (ainakin omalla kohdallani) kyse kokonaiselämyksestä. Hyvässä voiteessa on tehokkaat ainesosat, onnistunut, miellyttävältä tuntuva koostumus, se imeytyy optimaalisesti ja jättää ihon sileän ja kosteutetun tuntuiseksi. Loistavassa voiteessa on näiden ominaisuuksien lisäksi vielä ihana tuoksu ja kauniit sekä käyttöystävälliset pakkaukset.

Estelle & Thildin uudessa Super Bioactive -linjassa toteutuvat nämä kaikki. Olen aivan rakastunut.

 EstelleThild_Superbioactive

Super Bioactive on Estelle & Thildin ensimmäinen varsinainen anti-age -linja. Aiemmin valikoimassa on ollut ikääntyneelle iholle Rose Otto -linja, joka sopii myös kuivalle iholle.

Super Bioactive linja on todellakin mieleeni, mutta sen pompöösit mainoslauseet aiheuttavat pientä hymynkareilua kosmetiikan raaka-aineisiin vähänkään perehtyneelle. Linjaa mainostetaan uudella tieteellisellä löydöllä; "mikromerilevällä". Valpas lukijani Veppe toi aiemmin esiin, että kyseistä mikromerilevää, astaxanthin'ia, on käytetty ihonhoitotuotteissa jo vuosikaudet. Nettiartikkeleista löytyy mainintoja astaxanthinista jo vuodelta 2003. Kovin tuoreesta löydöstä ei siis ole kyse.

Jos jätetään nämä hieman huvittavat mainosväitteet sivuun ja keskitytään olennaiseen eli siihen miltä tuotteet tuntuvat ja miten ne toimivat, niin voin varauksetta todeta Super Bioactiven olevan itselleni vuoden ihastuttavimpia tuotekokemuksia.

EstelleThildSuperBioactive

(Noita hohtavia tekstejä on niin vaikea saada näkymään kuvissa... ^_^)

Tuotelinjaan kuuluu päivä- ja yövoide, seerumi, hoitoöljy ja silmänympärysvoide. Sain testattavaksi päivävoiteen, silmänympärysvoiteen ja seerumin. Verrattuna E&T:n aiempaan, kermaiseen ja paksuun voidekoostumukseen, uuden linjan koostumuksia on muokattu ohuemmiksi. Melkeinpä suurimpana muutoksena pidän tuoksua! Työkokemuksenkin kautta tiedän, etteivät sarjan tuoksut ole olleet niitä kaikkein myyvimpiä. Monelle asiakkaalle se oli kynnyskysymys - tuote jäi hyllyyn koska tuoksu ei miellyttänyt. (Tästä päästään taas siihen kokonaiselämykseen.. ;))

Super Bioactive -linja tuoksuu kukkivalta niityltä. Tuoksu on suhteellisen voimakas mutta niin, niin miellyttävä...! Kukkainen, pehmeä, tyylikäs... Aivan ihana.

EstelleThild_SuperBioactiveDayCream

Firming Day Cream

Ohuehkoa emulsiota, koostumus jotenkin "läpikuultavaa" verrattuna aiemmin käyttämiini kermaisiin E&T-voiteisiin. Notkeaa ja helposti levittyvää, erittäin miellyttävän tuntuinen. Imeytyy heti. Ei jätä "suojaavaa, tasoittavaa" kalvoa niinkuin esimerkiksi Melvitan Nectar de Rose -voide tai Patykan Biokaliftin, mutta ei myöskään korosta huokosia niinkuin Aloréen Chloro Vitae. Iho jää erittäin hyvän tuntuiseksi - pehmitetyksi, sileäksi ja ravituksi muttei yhtään nahkeaksi tai rasvaiseksi.

Alkoholittomassa incissä pehmentäjinä ja kosteuttajina mm. shea-voita, skvalaania, manteliöljyä, shorea-voita, sodium pca:ta ja hyaluronihappoa ja antioksidantteina (tätä kuuluisaa :D) merilevää, beetaglukaania ja e-vitamiinia. Lisäksi koostumukseen on leivottu AHA-happojen kaltaisia polyhydroksyhappoja jotka kuorivat ihon pintaa kevyesti. Vaikkei tässä mitään "vallankumouksellista" (E&T:n sanoin) ole, niin en kyllä keksi mitään huomautettavaakaan. Kerrassaan erinomainen voide.

EstelleThild_LiftingEyeSerum

Lifting Eye Serum

Kun nimenä on seerumi, odottaa tietysti ohutta geelimäistä, nestemäistä tai fluidimaista koostumusta. Tämä "seerumi" on kuitenkin koostumukseltaan voidemainen. Miellyttävä, "napakka" koostumus, mutta käytettyäni tätä jonkun aikaa huomasin, että koostumuksessa on jotain joka ei ihan synkkaa ihoni kanssa. Voide jää usein pyörimään ihon pinnalle ja ikäänkuin kevyesti "vaahdottuu" (vaikea selittää), ja sitä pitää hieroa tovi ennenkuin se imeytyy täysin. Pyöriminen ei johdu siitä että voide olisi liian täyteläistä, tämä ei tunnu yhtään rasvaiselta, - päinvastoin.

EstelleThild_syseerumi

En ole ennen törmännyt tällä lailla käyttäytyvään koostumukseen, hyvin erikoista. Yritin ikuistaa ilmiötä kuvaan tänä aamuna, ei tuosta oikein kunnolla näy mutta voide on jäänyt ihon pintaan. Silmänympärysihoni ei yleisestikään jaksa normaalitilassaan imeä itseensä kuin korkeintaan sen nuppineulan pään kokoisen pallukan voidetta, mutta kaikki muut sy-voiteet katoavat ihooni kuitenkin nopeasti.

Kun Bioactive-sy-voide lopulta imeytyy, iho jää himmeäksi ja sileäksi. Sopii siis erinomaisesti meikin alle. Kuivalle iholle Bioactive Lifting Eye Serum ei ole ihanteellisin sy-voide ainakaan yksinään. Tämän tuotteen kohdalla käy mainiosti ilmi, kuinka pelkkä incin tarkastelu ei aina kerro minkä tyyppisestä voiteesta on kyse. Incin kärjessä on mm. sheavoita ja manteliöljyä joiden perusteella voisi kuvitella täyteläisemmän voiteen, mutta tosiasiassa voide tuntuu yllättävän kevyeltä. Iltaisin tykkään laittaa tämän päälle vielä Patykan sy-voidetta, joskus puhdistuksen kuivattama iho jää vielä vähän kiristämään silmien ympäriltä eikä Bioactive-sy-seerumi yksin täysin poista tätä tunnetta.

Huom! Tuote ei ole hajusteeton (silmänympärysvoiteet usein ovat).

EstelleThild_SuperBioactiveAgeControlSerum

Age Control Serum

Sitten päästään lempparituotteeseeni! :)

Joku teistä ehkä muistaa, kuinka paljon tykkäsin Estelle & Thildin Rose Otto -seerumista. No, Super Bioactive -seerumista tykkään vielä paljon enemmän! Rose Otto jätti ihon täydellisen kostutetuksi, mutta vähemmän miellyttävä, tunkkainen ruusun tuoksu ja seerumia seinille "ampuva" pumppumekanismi verottivat käyttöelämystä. Näitä ongelmia ei ole Super Bioactivessa (aargh, joudun muuten myöntämään että en tykkää linjalle valitusta nimestä, jos itse olisin kosmetiikan tuotekehittelyssä niin jättäisin tuollaiset superit ilmaisut nimiehdotusten pohjimmaisiksi... :p).

Koostumus on geelimäistä fluidia,  jättää ihon sileäksi ja imeytyy välittömästi. Kosteusteho riittää minun iholleni yksinään vallan mainiosti, en tarvitse tämän päälle välttämättä enää päivä/yövoidetta. (Tilanne varmaan muuttuu pakkasilla, mutta nyt iho on vielä näissä "syyskeleissä" normaalissa kosteustasapainossaan.)

Vastakuoritun ihon päälle kun levittää tätä seerumia niin tulos on niin siloinen ja pehmeä että en enää löydä tarpeeksi ylisanoja kuvaamaan ihastustani. :D Tällä hetkellä haluaisin käyttää vain ja ainoastaan tätä tuotetta...

Ainesosat ovat pitkälle samoja kuin päivävoiteessa mutta aktiiviaineiden pitoisuudet ovat korkeampia, niinkuin seerumityyppisissä tuotteissa on ideana.

EstelleThild_kukat

* * *

Summa summarum: tuotelinjan lupauksiin välittömästä, näkyvästä anti-age efektistä en osaa ottaa kantaa*, mutta se mikä merkitsee minulle, on tuotteiden kyky kosteuttaa ja tehdä ihostani miellyttävän tuntuinen. Kun pidän ihoni kosteutettuna ja pehmitettynä ja suojaan sitä antioksidanteilla ja kesäisin UV-suojalla, se on minulle tarpeeksi "anti-age".

*) En ylipäänsäkään pidä liioittelevista, ihon nuorennusta lupaavista ilmaisuista, vaikka toki ihon pinnalle voi voiteen rakenteella ja väripigmenteillä aina tuoda väliaikaisen siloefektin ja kuulauden. En halua blogissani käyttää ilmaisuja kuten "vähentää näkyvästi ikääntymisen merkkejä", sillä tällaiset kokemukset ovat täysin subjektiivisia eivätkä liity nimenomaan ANTI-AGE-tuotteena mainostettuun ihonhoitotuotteeseen. Kuten tässä syksylläkin tuli jälleen todistettua, kahden euron perusrasvakin voi olla aivan yhtä "anti-age" kuin näillä väitteillä markkinoitava erikoistuote - loppupeleissä kaikki ihon kosteutus, suojaus ja pehmennys toimii ihon ikääntymisen merkkejä hidastavana ja häivyttävänä. ;)

27 comments on “Näitä haluan hieroa lärviini: Estelle & Thild Super Bioactive”

 1. Kuulostaa erittäin hyvälle, varsinkin seerumi. Varmaankin yhtä kallis kuin Otto?

  Vastaa

  0
  1. Kyllä, tai taitaa olla vähän kalliimpikin. Nämä ovat parhaillaan Kicksissä 25 prossan klubialennuksessa, tosin sinuahan se ei auta.... :/

   Vastaa

   0
 2. Kuulostavatpa todella mielenkiintoisilta! Sopisivatkohan pintakuivalle, kiristävälle mutta suurihuokoiselle, rasvaa pukkaavalle iholleni? (ehkä iho pukkaa liikaa rasvaa kosteuden puutteen takia?)

  Minkä hintaisia tuotteet suurin piirtein ovat?

  Vastaa

  0
  1. Sopisivatkohan pintakuivalle, kiristävälle mutta suurihuokoiselle, rasvaa pukkaavalle iholleni?

   Hmm, miksipä ei..? Tosin tämä on juuri niitä tilanteita missä varmaan antaisin asiakkaalle näytteen kotiin ensin kokeiltavaksi :D Kyllähän näitä mainostetaan kaikille ihotyypeille sopivina, mutta herkästi rasvoittuva iho on aina vähän "special case" kun osa voiteista on lopulta kuitenkin liian täyteläisiä. Mun testaamat päivävoide, sy-voide ja seerumi eivät ole täyteläisiä, mutta toisaalta kuitenkin niin tehokkaasti ravitsevia että mulla usein (esim tänäkin aamuna) naama kiiltelee, vaikka laittaisin yöksi pelkästään tuota seerumia.

   Minkä hintaisia tuotteet suurin piirtein ovat?

   Viimeksi kun kävin Kicksissä niin mieleen jäi ne tarjoushinnat, ne oli jotain 34-37€:n euron luokkaa. Eli kun ale on 25%, niin normihinta on jossain 50 euron kieppeillä.

   Edit. Löysinkin hintatiedot Charming Nailsin blogista, voide maksaa 49,50€ (50ml) ja sy-voide 32,50€ (15ml).

   Vastaa

   0
 3. Ne mainospuheet ja tuotekuvaukset (ja nimet!) tosiaan ovat aika harmillisen feikit (kun odotti jotain rehdimpää), mutta tuotteiden incit kyllä näyttävät hyvältä! Ei miltään mullistavalta, mutta turvalliselta ja toimivalta. Kuten sanoit, suurimman vaikutuksen saa varmaan aikaan ihan sillä itselleen sopivalla perushoidolla.

  Noiden inceistä huomaa ainakin nopealla vilkaisulla, että glyseriini on alkupäässä, kun aiemmissa E&T-voiteissa on ollut enemmän öljyjä ja sheavoita kuin glyseriiniä, ja koostumus on ollut paksu ja rasvainen, eikä niinkään helposti imeytyvä ja kosteuttava. Tämä oli omalle iholleni ongelma, ja näiden incit näyttävätkin toimivammilta.

  Mulle tulee tuosta "kukkivasta niitystä" vähän mieleen Mádara, jonka tuoksut ovat aika voimakkaan pistäviä ja monille (ainakin allergikoille) jopa karkottavia. (Pidän niitä kyllä itse ihan jännittävinä, mutta iho ei ollut oikein samaa mieltä...) Ovatko näiden tuoksut sinusta yhtään helpommin lähestyttäviä?

  Vastaa

  0
  1. glyseriini on alkupäässä, kun aiemmissa E&T-voiteissa on ollut enemmän öljyjä ja sheavoita kuin glyseriiniä, ja koostumus on ollut paksu ja rasvainen, eikä niinkään helposti imeytyvä ja kosteuttava.

   Totta, hyvä havainto! :)

   Ovatko näiden tuoksut sinusta yhtään helpommin lähestyttäviä?

   Joo, eivät siis Mádaraan päinkään. Super Bioactiven tuoksu on jopa makea Mádaraan verrattuna. Nyt jos valitsisin sanamuodon uudelleen niin käyttäisin ehkäpä mieluummin ilmaisua "kukkiva puutarha" kuin niitty. :) Ehdottomasti helpommin lähestyttäviä:)

   Vastaa

   0
 4. Mulla on tuo seerumi silmänympärysiholle. Siinä on jännä tunne/ilmiö, se jää vähäksi aikaa, ihan pieneksi hetkeksi iholle mutta imeytyy kyllä heti. Minun silmänympärykseni jaksavat kyllä imeä sitä enemmänkin, ei enää kutinaa tai punoitusta kun rupesin tuota käyttämään. Sopii hyvin meikin alle tai illalla laitettavaksi. Joskus mun silmäluometkin kutiaa niin laitan silmät kiinni ja sivelen tuota seerumia luomille kevyesti.

  Mulla on myös yövoide. Olen tykännyt sarjasti oikein paljon ja ostaisin itsekin. Vaikutuksen nimittäin "ihan oikeasti" huomaa iholla :)

  http://charmingnails.blogspot.fi/2013/12/testissa-estelle-thild-bioactive.html

  Vastaa

  0
  1. Kävinkin lukemassa sun postauksen uudelleen ennen omani kirjotusta miettien, että olikohan CN'lläkin sama ilmiö sy-voiteen kanssa. Että olisin saanut "vahvistusta" tälle kokemukselle.. :D Mutta sulla ei ollutkaan siitä mainintaa, mutta nyt selvisi. :)

   Vastaa

   0
 5. Ostin Kicksin alesta öljyn ja päivävoiteen. Päivävoidetta jo kokeilin: ihana! E&T on suosikkini. Lopettettuani e-pillereiden syönnin keväällä otsa rasvottui tosi paljon. Sittemmin se on hieman rauhoittunut. Laveran Balancecreme oli hyvä koko kasvoille kesällä ja syksyllä, siis päiväksi. UV-suoja tietysti puuttuu. Nyt joko laitan vain sipauksen E&T:ä otsaan tai suosiolla kahta voidetta.

  Tiedätkö, tehdäänkö E&T vielä Suomessa?

  Vastaa

  0
  1. Tiedätkö, tehdäänkö E&T vielä Suomessa?

   Minun ymmärrykseni mukaan tehdään kyllä. :)

   Vastaa

   0
 6. Hei! Tuli tuosta rasvojen imeytymisestä mieleen: milloin tietää, että voide on tarpeeksi kosteuttava? Kysymys voi kuulostaa hieman hassulta, mutten vain tiedä :D Kun tuntuu, että laitan sen määrän mitä aina päivävoiteita neuvotaan käyttämään, ne eivät tunnu kosteuttavan tarpeeksi. Sitten laitan lisää hieman ja tuntuu jo liioittelulta.. Eli onko voiteen tarkoitus aina vain hälventää se "kiristävä" tunne eikä sen enempää, vai kuuluuko iholle jäädä jonkilainen kostea pinta?

  Vastaa

  0
  1. Tuo voiteen määrä on lopulta myös makuasia, toiset tykkäävät laittaa niin paljon että ihon pinta jää kosteaksi, toiset taas sen verran että kaikki imeytyy ja iho jää mahdollisimman ei-nahkeaksi. Itse kuulun jälkimmäiseen ryhmään :D

   Kun ihosi ei jää voiteen levityksen jälkeen kiristämään etkä koe päivän mittaan tarvetta lisätä voidetta, se on tarpeeksi kosteuttavaa. Jos taas ihoa alkaa päivän aikana kiristää tai sen pinta alkaa jopa hilseillä, tarvitset ravitsevamman voiteen. Joillain ihmisillä on niin kuiva iho että voidetta on pakkokin lisätä useasti päivässä, mutta sehän ei enää liity kysymykseesi... :) Minusta voide on tarpeeksi kosteuttavaa, kun se imeytyy täysin ja iho tuntuu mukavalta koko loppupäivän.

   Vastaa

   0
 7. Mistä näitä saa, jos KICKS ei kuulu paikkakunnan valikoimiin?
  Tuleekohan näitä Yliopiston apteekkeihin (siellä on perus-Estelle&Thildiä..)

  Vastaa

  0
  1. Jolien verkkokaupasta saa, taitaa olla ainoa suomalainen verkkokauppa jolla on koko E&T:n valikoima. YA:n valikoima kattaa käsittääkseni vain Neroli- ja Fragrance Free -linjat.

   Vastaa

   0
  2. Mun ymmärtääkseni YA myy vain hajusteetonta linjaa E&T:ltä (plus huulirasvat), ei siis Nerolia ollenkaan. Ainakaan Nerolia ei mun paikkakunnallani ole myynnissä, eikä YA:n verkkosivuilla. En tietty tiedä varmaksi, onko näin kaikkialla. Olen kuvitellut, että ottivat varmaan sensitive-linjan myyntiin ennemminkin laajentaakseen valikoimaansa herkkäihoisille kuin siksi, että E&T kokonaisuudessaan olisi kiinnostanut apteekkeja.

   Vastaa

   0
 8. Loistava postaus! Haluan itsekin kokeilla kyseisiä tuotteita! :) Muutama kysymys: miten seerumia ns käytetääm, ennen päivävoidetta? Ja voiko tuollaisia ikääntyvien anti age tuotteita käyttää 23-vuotias?

  Vastaa

  0
  1. Hei annii! Seerumi laitetaan alimmaiseksi puhtaalle iholle ennen päivävoidetta. Ja Super Bioactivea voi käyttää 23-vuotiaskin, et tee mitään "hallaa" ihollesi anti-age -tuotteella, ihosi vain jättää hyödyntämättä ne ainesosat joita se ei tarvitse. Jokaisen iho hyötyy kuitenkin kosteuden lisäksi esimerkiksi antioksidanteista. :)

   Vastaa

   0
 9. Voisiko tuohon seerumin kuvaan mahdollisesti lätkäistä löytö-leiman vai onko se varattu vain erittäin hyville & edullisille tuotteille?

  Vastaa

  0
 10. Pakko kiittää tästä E&T:n testistä, ilman sinua en olisi varmaankaan milloinkaan palannut sarjan käyttäjäksi. Voin näin "vanhemman" kuivan ihon omaavana kertoa näiden super bioactive seerumin jne olleen kasvojeni pelastus. Pitkään ollut öljyjen ja naamion jne varassa kosteuttaminen ja eihän se tietenkään ollut riittävää. Kokeillut myös V10 seerumit ihan jees, mutta ei kyllä normi hinnan arvoinen. Ihan oikeasti, minun otsan juonteet on häivyttyneet, samoin silmänympärys voi siloisemmin. Luulin jo toivon olevan mennyttä. Tuttuja myös madaran tuotteet ja vaikka mitkä muut, ne vain eivät kertakaikkiaan kosteuttaneet tarpeeksi, iho vain kiristi vaikka kuinka lisäsin esim pihlajavoidetta paksuja kerroksia. Lopulta taas herkistyin sarjan tuotteille ja omat tuotteet pelkistyivät ihan minimiin. Joten ihanaa, kun teet tätä työtä, näistä on ihan oikeasti apua monelle. Eikä näiden E&T:n hinnat tunnu pahalta, kun etsii vaan paikat mistä saa hyvät alet ja sitten hamstraa. Viimeksi sain -40% ? Itse olen huono kokeilemaan, jos hyvä löytää niin sitten olenkin aika uskollinen. Syynä, kun herkästi reagoin ja jää käyttämättä.

  Vastaa

  0
  1. Onpa hienoa kuulla :) Ihanaa, kylläpä ilahduin tästä :)

   Hyvää kevättä sinulle ja ihollesi ^_^

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (45)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)