03.11.2013

Tutorial: tummansininen juhlameikki

Tutorial torstain juhlameikistäni.

Juhlalook_face

.

Juhlameikki_tuto_luomivari

Luotan juhlameikissä jostain syystä lähes aina Dioriin. Yksi suosikkipalettejani on Bleu Denim, jossa on todella kaunis yhdistelmä tummansinistä, ruiskaunokinsinistä, harmaanviolettia ja vaaleaa siniviolettia. Highlighter-sävy on valkoinen.

Juhlameikki_tuto1

1. Aloitin silmämeikin tekemällä yläluomelle tummansinisen kynärajauksen. Käytin Benecosin kynää. Halusin rajauksen uppotuvan meikkiin, siksi jätin sen alimmaiseksi.

Juhlameikki_tuto2

2. Levitin rajauksen päälle Bleu Denim -paletin tummansinistä.

Juhlameikki_tuto3

3. Varjostin liikkuvan luomen ulkonurkan samaisella tummansinisellä.

Juhlameikki_tuto4

4. Levitin luomivaon ulompaan kaareen Bleu Denim -paletin harmaanviolettia ja sisempään kaareen vaaleanviolettia.

Juhlameikki_tuto5

5. Levitin alaluomelle Bleu Denim -paletin tummansinistä ja vaaleanviolettia. Tässä välissä olin myös näköjään laittanut kulmaluulle highlighter-sävyn. Bleu Denim -paletin valkoinen on hyvin läpikuultava ja kevyesti hohtavaa.

Juhlameikki_tuto6

6. Tein sisärajauksen voidemaisella, vedenkestävällä eyelinerilla. Käytin Indeliblen geelieyelineria sävyssä Scuba Dive. Ihana, violettiin taittava tummansininen.

Juhlameikki_tuto7

Tällainen kokonaisuus syntyi. Meikki näyttää kuvassa huomattavasti violetimmalta mitä se oikeasti oli, livenä vaikutelma oli selkeästi harmaansininen eikä luomivaon varjostus näyttänyt lainkaan punertavalta.

Juhlameikki_tuto8

Sitten vielä ripsari ja we're done.

Juhlameikki_tuto9

Jätin meikin tällä kertaa tarkoituksella vähemmän kissamaiseksi - yleensähän venytän ulkonurkan rajaukset ja varjostukset reippaan siipimäisiksi. Nyt tuntui että kokonaisuuteen sopi paremmin tällainen hieman klassisempi muoto.

Juhlameikki_tuto_face

Meikkipohjana Lily Lolon In The Buff -mineraalipohja ja sen päällä ohut huntu Make Up For Everin HD-irtopuuteria. Poskilla No7'in ikivanha Pink Shimmer -poskipuna jonka en toivo koskaan loppuvan, ensimmäisiä poskipuniani ja yksi täydellisimpiä sävyjä mitä omistan. :)

MITÄ OPIN MEIKKIÄ TEHDESSÄ: MUFEn HD-puuteri ei sovi ihanteellisesti "puuterijarruksi" silmien alle. Se on siihen (minun mielestäni) aivan liian hienojakoista ja jää kiinni sen sijaan että saisit sen pyyhkäistyä näppärästi pois kun silmämeikki on valmis. Itse käytän puuterijarrua aniharvoin koska aloitan aina silmistä, mutta tällä kertaa pohjameikki oli jo valmiina ja tein jarrut. No, MUFEn HD-puuterin käyttö johti siihen että silmänaluset vetivät niin kuiviksi että jouduin korjaamaan tilanteen silmänympärysvoiteella. Poistin meikkipohjan ja puuterin silmänalusilta topsipuikolla ja sy-voiteella, levitin uuden kerroksen sy-voidetta, odotin että se imeytyi ja levitin peiteaineen ja mineraalipohjan sy-alueelle uudelleen.

Juhlameikki_tuto_huulipuna

Huulimeikissä Diorin Rouge Dior -huulipuna sävyssä Beige Rita. Rouge Dior on voidemainen, kosteuttava puna, suosikkilaatujani. Erittäin miellyttävän tuntuinen huulilla. (Tosin niin kallis 42 euron hinnallaan että normihintaisena en itse tällaiseen sijoittaisi. Beige Rita on vanhaa linjaa ja ostettu alennuksesta.)

Juhlameikki_tuto_huulet

Beige Rita on kevyesti ruusuun taittava, vaalea beige. Sopii kauniisti tummaan silmämeikkiin.

Juhlalook_peilikuva

Sellainen look. :)

9 comments on “Tutorial: tummansininen juhlameikki”

 1. Heippa Sanni! palaan tähän palashampoo kokeiluusi kun siihen viitattiin eräässä blogissa.. Niin, siis oletko pessyt sillä joka toinen kerta niinkuin suunnittelit ja miten tuote toimii?

  P.S. Lily Lolon peiteaine/primer oli hintaisekseen hyvä ostos, ei pakkaudu juonteisiin ja jättää todella kauniin jäljen. Muistutti Bobbi Brownia, ainoastaan ohuemmalla koostumuksella.

  Vastaa

  0
  1. Moi kesäheinä! En ole itse asiassa jatkanut palashampookokeilua Suomeen palattuani vaan siirsin sitä tuonnemmaksi, minulla on niin hurja määrä normishampoita ja hoitoaineita nyt testattavana että testaan ne alta pois ja jatkan palashampoon kanssa joulukuussa. :)

   Kiva kuulla että Lily Lolon primer on toiminut :)

   Vastaa

   0
 2. Tuo meikki on niin ihana! Ja niin selkeät ohjeet että tämmönen tyhmempikin tajuaa! :) kiitos tästä! Testiin menee. :)

  Vastaa

  0
 3. Aivan superkaunis meikki! Iski heti hirveä into alkaa itsekin kokeilemaan. Jumitan juuri nyt jossain ihme välivaiheessa, kun nuoruuden aikaiset meikkitekniikat ei enää sovi, enkä ole saanut aikaiseksi kehitellä uusia, tummempia meikkityylejä, joten kevyellä meikillä ollaan menty tässä tovi. :)

  Vastaa

  0
 4. Huh miten kaunis meikki. Silmistäsi tulee mieleen vähän Tanja Karpelan silmät.

  Vastaa

  0
  1. Tanja Karpela -kommenttia kuulee silloin tällöin, meillä on yhteistä voimakas, hallitseva kulmaluu :)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)