08.10.2013

Makeoverissa Ateenan MACillä

Kävin eilen meikattavana Ateenan Ermou-kadun MACillä. En ole kuukauteen käyttänyt muuta meikkiä kuin Ardenin silmäluomenpohjustajaa, Lauderin huulikiiltoa ja muutaman kerran ripsiväriä ja mineraalipohjaa. Tuntui siis aika vekkulilta nähdä itsensä kunnon silmämeikissä pitkästä aikaa. :)

MAC_Athens_makeover6

Tällainen naama siellä loihdittiin. Huulilla ei ole muuta kuin huulirasvaa, itse asiassa vähän hassua että huulet jätettiin meikkaamatta.

(Mutta ehkä niissä oli meikkitaiteilijan mielestä jo tarpeeksi hyvä sävy omasta takaa, hehe ^_^)

AteenaMAC

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minut meikkasi MAC-taiteilija nimeltä Marianna. On aina niin kiinnostavaa nähdä, mitä sävyjä meikkarit kasvoilleni valitsevat. Marianna valitsi rusehtavaa luumua, joka itselleni on niitä ei-niin-houkuttavia sävyjä.

MAC_Makeover_tuotteet

Pohjustuksena Marianna käytti voidemaista Paint Pot -luomiväriä sävyssä Groundwork (kuulema hänen luottotuotteitaan), rajaus tehtiin Prunella-kajalilla sekä ylä- että alaluomelle, ja luomivärinä käytettiin vain yhtä sävyä, Hauxia. Kiitos Groundwork-pohjan, varjostus näyttää siltä että olisi käytetty useampaa sävyä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Varjostusmuotona Marianna käytti sitä itsellenikin luontaisinta, eli siipimäistä kolmiovarjostusta. Prunella-rajaus häivytettiin kauniisti sulautumaan varjostukseen.

Mutta onpas jännää ettei kulmaluulla käytetty highlighteria...! Nämä on näitä meikkareiden yksilöllisiä tyylejä. Itse en voisi kuvitella jättäväni kulmaluuta paljaaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kulmakarvat Marianna meikkasi kulmakynän sävyllä Fling ("light taupe ash blonde").

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meikkipohjaa ei tehty lainkaan sillä minulla oli jo alla Lolon mineraalipohja, mutta Marianna levitti kasvojeni keskiosaan (silmänaluset, nenänvarsi) Select Cover Up -peiteainetta sävyssä NW25.

MAC_CreamColorBase_Bamboo

Poskille hän käytti yhtä lempituotteistaan, Cream Color Basea sävyssä Bamboo. Marianna selitti että pyrkii välttämään puuterin käyttöä iholla niin pitkälle kuin mahdollista, sillä se saa ihon näyttämään "epäluonnolliselta". Voidemaiset tuotteet taas tuovat luonnollisen hehkun. Puuteri sopii Mariannan mielestä vain hyvin rasvoittuvalle iholle.

Bamboo näytti kyllä ihollani tosi kauniilta, ja kiinnostuin tuotteesta kovasti. Saattaapa olla, että sen joutuu ostamaan. ;) Todella mieto, luonnollinen persikkapinkki sävy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olipa kyllä kiva olo loppupäivän, sellainen "kotoinen". :)  Normaalisti käytän luomiväriä päivittäin, ja nämä meikittömät "lomamoodit" ovat poikkeuksellisia tilanteita. Kuumassa ilmastossa sitä ei vain jostain syystä jaksa meikata samalla lailla kuin kotona... Ja varmasti se terveen hehkun luova rusketuskin vaikuttaa asiaan. :) Päivettyneenä tuntuu, että näyttää "ihan ihmiseltä" ilman meikkiäkin. :)

15 comments on “Makeoverissa Ateenan MACillä”

 1. Näyttää tosi hyvältä, ei uskoisi että on käytetty vain yhtä luomiväriä. Sun iho näyttää tosi hyvältä ja hehkuvalta lisäksi sun kulmakarvat on meikattu tosi hyvin :)

  Vastaa

  0
 2. Jotenkin todella "kreikkalainen" meikki! Siellä asuessani huomasin että jos naiset meikkasivat, niin se oli usein aika vahvalla tyylillä ja he luottivat vahvoihin rajauksiin. Suomessa myös mutta täällä naiset usein sitten säästävät luomivärissä, ainakin päivämeikissään. Hauska olisi nähdä miten eri maiden meikit eroaisivat jos kävisi monessa eri maassa meikkaajalla :D

  Vastaa

  0
 3. Veikkaisin, että meikkaaja ei käyttänyt highlighteria sun voimakkaan kulmaluun takia. Munkin silmään meikkisi näyttää nyt harmoniselta ja pehmeältä, vaikka onkin tummahko; jos tuohon lisäisi vähänkään näyttävämmän korostuksen kulmien alapuolelle, kontrastia voisi tulla liikaa ja meikki saattaisi näyttää turhan kovalta.

  Mulla itselläni on kuta kuinkin samanlainen kulmaluu kuin sulla ja olen suurimmaksi osaksi luopunut (tutuista ja turvallisista) vaaleista helmiäisistä/satiineista. Nykyään häivytän luomivärin puuterilla tai jos jotain korostussävyä kulmaluulla käytän niin päivämeikkiin valitsen aina mattavaaleita.

  Makuasioitahan nämä kuitenkin aina ovat. :)

  Vastaa

  0
  1. Veikkaisin, että meikkaaja ei käyttänyt highlighteria sun voimakkaan kulmaluun takia.

   Hyvä pointti ;) Mutta olisin silti käyttänyt jotain satiinista/semi-mattaa highlighteria anyway, jotenkin paljaan ihon jättäminen meikkikokonaisuuteen ei vain "iske" meitsiin :D Mutta kuten sanoit - makuasioita - ja tyyliasioita.

   Vastaa

   0
 4. Tosi hyvännäköinen meikki. Minustakin se on hyvä juuri noin, ilman sitä highlighteria - jotenkin harmonisempi. Ei näytä minusta lainkaan paljaalta (vaikka siltä tuntuisikin). Varmasti jonkinlainen highlighter olisi tarpeen, jos meikkipohja olisi kovin kuultava, mutta minusta (semi)matan meikkipohjan kanssa silmämeikki näyttää paremmalta ilman kulmaluun korostamista. Silloin kulmien alla oleva iho näyttää yhtenäiseltä muun kasvojen ihon kanssa, ja se on mun silmääni (no pun intended) mukavan harmonista. Mutta mä nyt tykkäänkin aika luonnollisesta ehostuksesta, saahan siitä olla montaa mieltä.

  Onko muuten mielessä muita hyviä, vaan ei kovin hinnakkaita, luomivärejä tuollaisessa rusehtavan luumuisessä sävyssä? Näyttää tosi hyvältä vaihtoehdolta keltapohjaiselle iholle ja sinivihreille silmille, kun lilat usein ovat liian kylmiä.

  Vastaa

  0
  1. Onko muuten mielessä muita hyviä, vaan ei kovin hinnakkaita, luomivärejä tuollaisessa rusehtavan luumuisessä sävyssä?

   Hmmmm... Joudun sanomaan, että juuri tällä nimenomaisella hetkellä ei tule mitään mieleen. :/ Olen niin "irtautunut" myymälöiden valikoimamaailmasta kun en ole ollut kosmetiikkatöissä sitten toukokuun. Palaan asiaan jos mieleen pulpahtaa joku..! Aivan varmastihan noita löytyy. ;)

   Vastaa

   0
  2. Groundworkin voisi korvata Maybellinen 24 tattoo voidemaisella luomivärillä Taupe, mutta tuolle Hauxille en keksi mitään, on nätti sävy kyllä.

   Vastaa

   0
 5. Silmistäsi tuli jotenkin hypnoottiset. Voisin vain tuijottaa niitä tuossa kuvassa, jossa poseeraat Mariannan (?) kanssa.
  Minä pidän tuon tyylisestä meikistä kovasti. Tumma, mutta koska varjostus ei nouse kamalan korkealle, silti hillitty.

  Vastaa

  0
 6. Hei!
  Kaunis meikki..ja ihana on tuo Macin luomiväri,Rosy brown.
  Itsellä oli n.20-vuotta sitten Lumenen vähän vastaava sävy,no se hajosi aikanaan,ja tuli varmaan muutenkin vanhaksi...mutten ole vastaavaa sittemmin löytäny...Mitähän tuo mahtais olla hinnaltaan,osaisitko kertoa,please? :-)

  Vastaa

  0
 7. Mac-juttu! Kivaa! Näistä tykkään :) En ole tuota poskipunaa koskaan huomannutkaan, mutta hyvältä näyttää.
  Tiina: Macin luomivärit taitaa olla nykyään 18.5 euroa kipale.

  Vastaa

  0
 8. Tosi kaunis meikki, vaikka onkin erilainen mitä normaalisti itsellesi tekisit.

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)