03.09.2013

Radiofrekvenssihoidossa

Kerroin teille muutama viikko sitten ystävästäni Dianasta, jonka iho oli kokenut mielettömän muutoksen radiofrekvenssihoidoilla. Koskapa kiinnostuin hoidosta toden teolla, otin yhteyttä Dianan kosmetologiin Agneta Wennström-Nilssoniin ja kysyin, voisinko tulla haastattelemaan häntä. No, sehän passasi Agnetalle, ja hän lupasi tarjota minulle oman rf-hoidonkin…!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Agneta on käyttänyt radiofrekvenssi- eli lyhennettynä rf-metodia kaksi vuotta. Hän tutustui menetelmään kuultuaan siitä Ruotsin mediassa, kun hoitomuoto oli juuri saapunut naapurimaamme kauneushoitoloihin.

Agneta kertoo, että rf-hoitoa voi todellakin suositella ihan kaikille ikään, ihotyyppiin ja sukupuoleen katsomatta. Hoito on täysin turvallinen ja sivuoireeton ja siitä hyötyy käytännössä millainen iho tahansa. Oli ongelmana sitten ihon velttous, rypyt, akne- tai venymäarvet, silmäpussit, couperosa, kaksoisleuka, laajentueet ihohuokoset, ihon sameus, selluliitti tai ekseema, radiofrekvenssihoidolla voi saada apua näihin kaikkiin.

En meinaa uskoa, etteikö hoitoon liittyisi edes jotain riskejä. Agneta pudistelee päätään. Laitteella voi käytännössä aiheuttaa vahinkoa vain, jos sen jättää iholle yhteen paikkaan liian pitkäksi aikaa. Tällöin korkea lämpö voi mahdollisesti polttaa ihoa. Kukaan asiansa osaava ammattilainen ei luonnollisestikaan aiheuta asiakkaalleen tällaista vaaraa.

Hoitoon tulevalla ei kuitenkaan saa olla sydämentahdistinta eikä hän saa olla raskaana tai syöpähoidoissa.

Noniin, sitten vain pöydälle ja itse asiaan!

RF_hoidossa3

Kasvot valmisteltiin hoitoon puhdistuksella, ultraäänikuorinnalla ja syväkosteuttavalla naamiolla. Tämä setti ei ole mitenkään välttämätön pohjustus rf-hoidolle, mutta minulle haluttiin antaa perusteellinen "treatment" :D

RF_hoidossa

Oli tosi vaikea saada kuvaa itse hoitotapahtumasta. Ei "sattumoisin" ollut ketään kuvaajaa mukana, joten yritin räpsiä pari kuvaa itse samalla kun makasin pöydällä. ^_^

Radioaaltokäsittelyn osuus hoidossa kestää 20 minuuttia. Hartian alle laitettiin tuollainen metallilätkä joka toimii jotenkin hoitopään "vastaparina". Kasvoilla liikutellaan lämmintä, lähes kuumaa, sileäpintaista hoitopäätä. Käsittely ei kuitenkaan polta yhtään ja tuntui äärimmäisen miellyttävältä ja rentouttavalta.

RF_hoidossa2

Oli mahdotonta saada tarkkaa kuvaa laitteen nopeasti liikkuvasta käsittelypäästä - tässä paras otos :) Pää tuntui tosiaan kuin sileältä, kuumalta kiveltä. Mitään "aaltoilun" tunnetta ei ollut.

Hoitopäästä kudokseen siirtyvä energia lämmittää ihon kerroksia, mikä kutistaa kollageenia ja stimuloi kollageenin ja elastiinin muodostumista. Ihon ja ihonalaiskudoksen vahvistumisen lisäksi hoito aikaansaa rasvasolujen ja pintakapillaarien pienenemistä. Lämpö parantaa verenkiertoa ja nesteenpoistumista ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin.

RF_hoito_jalkeen2

Minun ihossani ei juurikaan ole mitään "akuuttia" hoidettavaa ongelmaa, mutta wow...! Siitä huolimatta huomasin eron! Rf-hoidon yhteydessä puhutaan ihon "kutistumisesta", ja siltä se todella vaikutti! Kasvonpiirteet olivat silminnähden napakoituneet, ja se hehku...! Iho oli vain kertakaikkiaan upean näköinen...! Oikeasti, todellinen tuhkimoefekti..! Sitä oli vaikea ikuistaa kameraan, mutta toivon että näistä räpsyistä välittyy edes jotain. :)

Rf_hoito_jalkeen

Minä vain pällistelin ihoani peilistä ja olin ihan että Ei herranjestas.... Se oli tasainen, sileä ja hehkui ihan maagisesti.

RF_hoito_ennen_jalkeen

Ennen- ja jälkeen -kuvapari ei oikein toimi, kun valaistusolosuhteet olivat niin totaalisen erilaiset (aamulla kylmä, pilvinen valo ja päivällä lämmin aurinko), mutta laitanpa kuvat nyt kumminkin. Jos jotain, niin ainakin kuvissa on havaittavissa suupielen viereisen, aavistuksen punoittavan ja pikkunäppyisen alueen "katoaminen" hoidossa. En tiedä mitä sille tapahtui..? Tai ehkä se näyttää kadonneen koska kaikki punoitus on neutraloitu ja ihon pinta "siloitettu".

Radiofrekvenssihoidon vaikutukset jatkuvat ihossa vielä hoidon jälkeen ja lopullinen tulos on nähtävissä n. kuukauden kuluttua viimeisestä hoitokerrasta. Parhaan tuloksen saa sarjahoitona, riippuen tietysti siitä miten "vaikeaa" iho-ongelmaa ollaan hoitamassa.

Nyt kun omasta hoidostani on kulunut viikko, on iho edelleen aivan upean näköinen. Niin tasaisen sävyinen, että eipähän tähän melkein edes meikkiä tarvitse :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minun oli pakko kysyä, miten Agnetalla on "varaa" pitää rf-hoitonsa hinta niin alhaisena. Olin nimittäin aika lailla hämmästynyt, kun kuulin Dianalta että hänen tunnin mittainen hoitonsa maksaa vain 65 euroa. Netistä kaivamani muiden hoitoloiden hintatiedot ovat alkaen tuplasti tai triplastikin korkeammat jo puolen tunnin käsittelystä. (Ja tätä saa nyt todellakin pitää mainoksena Agnetalle, sen verran poikkeuksellinen hintataso hänellä on...!)

Agneta myöntää, että hinnoittelupolitiikka on toki tarkoituksellinen markkinointikeino. "Kun lähdin edellisestä työpaikastani yksityisyrittäjäksi ja pyörittämään omaa hoitolaa, halusin tarjota jotain lyömätöntä jolla erotun kilpailijoistani". Hoitolatilan alhaiset kustannukset auttavat myös asiaa. "Minulla on vain pikkuinen hoitohuone paikallisen kuntokeskuksen yhteydessä, tilat eivät ole hienot mutta mahdollistavat sen, että voin tarjota palveluitani hyvin kilpailukykyiseen hintaan."

Eipähän siihen muuta voi todeta kuin että kuulostaa hyvältä! :)

Suuret kiitokset Agnetalle ainutlaatuisesta hoitoelämyksestä. En ole koskaan aiemmin käynyt missään kosmetologisessa laitehoidossa, ja voin sanoa ettei tästä voi puhua samassa lauseessakaan klassisen kasvohoidon kanssa. Tietysti kyseessä on hieman eri konseptikin - klassinen, voiteisiin ja ihonpuhdistukseen perustuva kasvohoito on lähinnä hemmottelua, rf-hoidolla on tarkoituksena saada näkyviä ja kestäviä tuloksia.

Agnetan hoitola: Esthetic Skincare

Facebook-sivut: Esthetic Skincare

56 comments on “Radiofrekvenssihoidossa”

 1. Sanoin jo viimeksi WOW ja nyt sanon WOW WOW! 65 € on raha joka omasta lompakostakin saattaisi löytyä, 130 € ei... :/ Täähän olisi aivan loistava käydä ottamassa pvä pari ennen suurta juhlaa, ihmiset luulisi, että olisin käynyt kirurgin veitsellä sen verran suuri muutos on!

  Vastaa

  0
  1. Täähän olisi aivan loistava käydä ottamassa pvä pari ennen suurta juhlaa, ihmiset luulisi, että olisin käynyt kirurgin veitsellä

   Todellakin :)

   Vastaa

   0
 2. Löytyykö rf-hoitoja tekevien kosmetologien listaa jostain? Voiko kuka tahansa tehdä hoitoja?

  Vastaa

  0
  1. Ei löydy listaa (en ainakaan itse ole mitään sellaista löytänyt), googlaamalla 'radiofrekvenssihoito' tai 'rf-hoito' tai 'radioaaltohoito' voi etsiä radiofrekvenssihoitoa tekeviä hoitoloita Suomessa. Hankalaa, mutta ei oikein ole muutakaan keinoa. :/

   Voiko kuka tahansa tehdä hoitoja?

   Ei, täytyy olla pohjakoulutukseltaan kosmetologi tai lääkäri ja sitten päälle radiofrekvenssihoidon koulutus.

   Vastaa

   0
  1. Helsingissä radiofrekvenssihoitoa saa Aurorankatu 11 Indie/Bettina Takaniemi.
   Voin suositella, ammattitaitoinen, ystävällinen, ihana ammattilainen.

   Vastaa

   0
 3. Erittäin mielenkiintoista, kiitos perusteellisesta postauksesta! Kuulostaa edelleen liian hyvältä ollakseen totta, mutta kai se on uskottava. :D Googlailuhommiin, siis!

  Vastaa

  0
 4. Vau! Melkein tekisi mieli tehdä joku kerta visiitti Ahvenanmaalle ihan tuon hoidon vuoksi :)

  Vastaa

  0
 5. Wow!
  Mun tuttavalla oli tosi vaikeita paino-ongelmia lapsuudesta lähtien, kunnes meni laihdutusleikkaukseen. Hän laihtui silmissä, mutta leukaan jäi löllöpussi, kaksoisleuka. Hän otti ja kokeili juurikin radiofrekvenssihoitoa 3-4 kertaa ja kappas, koko tyhjää ihosäkkiä ei enää ole. Ihmeellinen juttu!

  Vastaa

  0
 6. Nyt kyllä se kuuluisa kateus heräsi.. Ei siksi, että olet päässyt kokeilemaan tuollaista hoitoa vaan siksi, että ylipäätänsä pääset kyseisen paikan läheisyyteen. ^^ Menisin itse riemusta kiljuen vaikka heti jos voisin. Toiselta puolelta suomea ei oikein pääse.. Kun iho on kirjava ja huokoset suuret, uskoisin tuon olevan loistava apu tähän. Toivottavasti yleistyy noiden hoitojen saatavuus ja hintakin laskisi muuallakin kohtuulliselle tasolle!

  Vastaa

  0
 7. Auttaakohan tuo hoito sarjana otettuna pigmenttiläiskiin? Kaikenlaiset hapot ja hionnat hiukan hirvittävät. Tämä tuntuisi "hellävaraiselta" vaihtoehdolta.

  Vastaa

  0
  1. Nyt joudun sanomaan, että en tiedä pigmenttiläiskistä. Jotenkin luulisi, että vaikuttaisi niihinkin mutta laitanpa kyselyn Agnetalle.

   Vastaa

   0
  2. Jutussa mainittiin, että hoito auttaa aknearpiin. Minkälaisia arpia siinä tarkoitetaan? Auttaako kuoppa-arpiin ollenkaan? Jotkut sanoo, että kuoppa-arpiin ei auta yhtikäs mikään tai sitten täytyy ottaa jostain tosi vahvoja happokuorintoja, laseria tms, joihin en uskalla lähteä.

   Vastaa

   0
  3. Minkälaisia arpia siinä tarkoitetaan? Auttaako kuoppa-arpiin ollenkaan?

   Välittäessäni Agnetalle edellisen lukijakysymyksen, hän pyysi välittämään terveiset että voitte kysyä häneltä suoraan sähköpostitse tai Facebookin kautta. :) Agneta ymmärtää jonkun verran suomea mutta vastauksen saatte varmaankin englanniksi. :)

   Itse en valitettavasti osaa tuohon arpikysymykseen vastata.

   Agnetan sähköposti on agnetas.esthericskincare (at) gmail.com

   Vastaa

   0
 8. Kiitos todella mielenkiintoisista postauksista!

  Minua kiinnostaisi tietää minkä nimistä/merkkistä laitetta Agneta käyttää?

  Olen päättänyt kokeilla vastaavaa hoitoa Helsingissä, ja haluan varmistua siitä että tulokset ovat yhtä hyvät kuin sinun raportoimasi.
  Asiaa googlettamalla olen huomannut että kaikissa paikoissa ei käytetä samanlaista laitetta.

  Entä miten kosmetologien käyttämä rf-laite eroaa ihotautilääkärien tms käyttämästä laitteesta, vai eroaako ollenkaan.
  Ainakin lääkärikeskusten ja kosmetologien hoitojen hinnoissa on huuurja hintaro, joten näin olettaisi olevan

  Kiitos jo etukäteen! :)

  Vastaa

  0
  1. Minua kiinnostaisi tietää minkä nimistä/merkkistä laitetta Agneta käyttää?

   Agneta toivoi, että en kilpailusyistä mainitse hänen käyttämänsä laitteen merkkiä. (En nyt tokikaan voi mennä yksityiskohtiin mutta liittyy hänen edelliseen työpaikkaansa.) Toivottavasti ymmärrät. :)

   Entä miten kosmetologien käyttämä rf-laite eroaa ihotautilääkärien tms käyttämästä laitteesta, vai eroaako ollenkaan.

   Varmasti eroaa, aallot menevät todennäköisesti syvemmälle kirurgien käyttämillä laitteilla ja ne ovat paljon voimakkaampia. Sen yksityiskohtaisemmin en tiedä.

   Vastaa

   0
 9. Voi kun kuulostaa ja näyttää hyvältä!:) Tällaisia kirjoituksia lukee jotenkin ristiriitaisella mielellä. Toisaalta on huippua, että jossain on tarjolla tällaisia ja että juuri sinä olet päässyt kyseistä hoitoa kokeilemaan! Toisaalta taas huonosta ihosta(akne) melkein kymmenen vuotta kärsineenä (ja välillä tuntuu, että kaikkea kokeilleena) toivoisi, että joskus itsekin pääsisi testaamaan jotain tuollaista. Näin opiskelijana ei kuitenkaan ole varaa investoida kovin kummoisiin hoitoihin, varsinkaan aiempien pettymyksien epävarmuuttamana.

  Huh, tulipas jotenkin masentava loppukaneetti. :D

  Vastaa

  0
  1. Hööh, äläs nyt masennu siellä. :) Vaikka ymmärrän kyllä että ei ole kivaa elää aknen kanssa, en halua sitä lainkaan vähätellä. Mutta ei saa masentua!

   Vastaa

   0
 10. Googlettamalla löytyi Helsingistä ensimmäiseksi Ihoakatemia. Se tarjoaa Matrix rf -hoitoa, joka on hinnastossa suomennettu radiofrekvenssihoidoksi. Kertahoidot kasvoille ovat 800-900 euroa/kerta! http://www.ihoakatemia.fi/hinnasto

  Pari muutakin löytämääni olivat parinsadan euron pahemmalla puolella. Olet tosiaan löytänyt kohtuuhintaisen hoitolan, harmi että sinne on vähän matkaa! Toivottavasti sellainen löytyisi myös täältä Helsingistä. Täytyy jatkaa etsimistä, tulokset ovat kyllä häkellyttäviä.

  Vastaa

  0
  1. Kertahoidot kasvoille ovat 800-900 euroa/kerta!

   Jessus...!! :-O Eroaakohan nuo jotenkin Agnetan tekemästä hoidosta..? Ehkä heillä on jotkut vieläkin megatehokkaammat laitteet...? Ei pysty kyllä ymmärtämään moista hintaeroa hoidoissa. Jos 65 eurollakin saa Dianan kaltaisia tuloksia niin mitä parempaa sillä 800 eurolla oikein saa..? Hämmentävää.

   Vastaa

   0
 11. Tämä on kiinnostavaa.. mutta nyt on jotenkin vaikea sanoa, mistä noista tuo tulos tarkalleen tuli. Jo pelkästään ultraäänikuorinta ja syväkosteutus saa aikaan hehkeän ihon. Oletko kokeillut pelkästään jompaa kumpaa, ultraäänikuorinta tai rf? Itse olen niin epäileväinen oikeastaan kaikenlaiselle kosmetiikkamaailmassa esiintyvälle hehkutukselle, niin tämäkin epäilyttää :D ei sillä etteikö voisi toimia, mutta kuulostaa vaan niin ristiriitaiselta kaikin puolin, kun sanotaan, että ihonalaisen rasvakudoksen haihtuminen tekee naaman "vanhentuneeksi" ja sitten taas toisaalta ihon alainen rasvakudos pitää saada liukenemaan(?) siis tämä rf. Sitähän käytetään myös selluliittin poistamiseen (en tiedä toimiiko oikeasti) ja myös näissä naama-hoidoissa. Miksi naamasta halutaan rasvaa pois? Miksi naamaan toisaalta myös halutaan täyte-ainetta? onko rasva naamassa yleensä vanhemmiten väärässä paikassa niin siksi se halutaan pois? tuleeko siihen tilalle jotain? Olenko ainut, jonka mielestä tällaisten käsittelyjen jälkeen naama ei oikeastaan edes näytä paremmalta, ainoastaan pinta on tasainen (no koska kuorittu) ja kiiltävä (kosteutus)? Ja samanlaisen tuloksen voi mielestäni saada ihan vain kuorimalla ja kosteuttamalla. Vaikea selittää. On niin monimutkaista, toivottavasti sait selvää! tästä aiheesta on aika vaikeaa löytää puolueetonta aineistoa toimivuudesta. Tulipas teksti :D Haluan nyt vielä samalla kiittää tosi kivasta blogista! <3 Jatka samaan malliin! :)

  Vastaa

  0
  1. mutta nyt on jotenkin vaikea sanoa, mistä noista tuo tulos tarkalleen tuli. Jo pelkästään ultraäänikuorinta ja syväkosteutus saa aikaan hehkeän ihon. Oletko kokeillut pelkästään jompaa kumpaa, ultraäänikuorinta tai rf?

   Ymmärrän pohdintasi :)

   En ole kokeillut aikaisemmin ultraääntäkään. (Naamiot eivät koskaan tee iholleni oikeastaan yhtään mitään, ja iho on aina klassisen kasvohoidonkin jälkeen ihan samannäköinen kuin ennen.)

   Jos en olisi tutustunut rf-menetelmään ystäväni Dianan ihon perusteellisen muutoksen vakuuttamana, niin varmaan epäilisin itsekin että mikähän toimenpide hoidossa loppujen lopuksi sai ihoni niin upeaksi. Dianan hoitoihin ultraääni ei kuitenkaan kuulu, vaan hänelle tehdään aina vain puhdistus ja laitetaan mahdollisesti naamio ennen rf-käsittelyä. Pelkällä puhdistuksella ja kosteusnaamiolla ei liene kenenkään couperosa kadonnut...! :)

   Näin ollen päättelen oman ihoni "tuhkimoilmiön" johtuvan myöskin ensisijaisesti nimenomaan radioaalloista.

   Vastaa

   0
  2. Ahaa, hyvä tietää, että Dianan tapaus on ihan puhtaasti rf ansiota! Mietin sitäkin jo että aika huijaus jos aina kuuluisi ensin joku muu tehokkaalta kuulostava hoito ennen rf-käsittelyä :D Kiitos vastauksesta! :)

   Vastaa

   0
 12. Vaikuttaa upealta! Kuinka harmi ettei sijaitse pk-seudulla, mutta pitääkin sitten painaa tuo mieleen jos satun joskus ahvenanmaalla piipahtamaan :)
  Uskomatonta tuo hintaero...!

  Vastaa

  0
 13. Voi kristus!!! Vähänkö mä olisin Agnetan kantis, jos hoitola olisi Helsingissä! Koskaan en ole käynyt Ahvenanmaalla, mutta nyt harkitsen ;)

  Vastaa

  0
 14. Vaikuttaa aika mahtavalta!
  Olisin kysynyt, että vaikuttaako pigmenttiläiskiin, mutta sainkin siihen jo vastauksen :). Huomasitko muutosta ylähuulesi päällä, vai oletko saanut pidettyä värin tasaisena käyttämälläsi voiteella (jonka nimeä en muista).

  Vastaa

  0
  1. En huomannut muutosta ylähuulella. Huulen pigmenttijäljet ovatkin tosin tänä kesänä todella miedot koska olen käyttänyt huultenympäryksillä päivittäin SK 50 -voidetta (Make Up For Ever UV Prime).

   Vastaa

   0
 15. voi blääh !
  Mä heti klikkasin ja kun näin sivut ruotsiksi tajusin tämä oli aivan liian hyvää ollakseen totta. Kökköpää ja hellät tunteet.

  Ahvenanmaalla ei ole edes kivaa syksyllä, saati sitten talvella. Voit tietty olla ihan yksinäsi toista mieltä. Tämän jutun olisi pitänyt tulla keväällä, niin kaikki sun fanit oltais tehty pakettimatkoja Ahvenanmaalle ja majoituttu sun kotiisi.

  Vinkki ensi kesälle. Päivä Sannin kanssa ! Ja nuorempi naama. Loistava pakettimatkaehdotus.

  Heti tiesin että joku lukija innostuu ja etsii vst yrittäjän Helsingistä, mutta toi 800 euroa saa myös minut jättämään asian väliin.

  Sano uudelle ystävällesi että voisi rakastua helsinkiläiseen ja perustaa oman putiikin tänne, kiitos !

  Vastaa

  0
  1. niin kaikki sun fanit oltais tehty pakettimatkoja Ahvenanmaalle ja majoituttu sun kotiisi.

   :D :D :D "Sannin kosmetiikkamatkat Ahvenanmaalle", uusi yritysidea ^_^

   Vastaa

   0
  2. Hah, aivan sama kävi mielessä et vitsit kun olis ollut tämä juttu ennen kesälomia! Ens vuonna ehkä joutuu lähtemään lomalle ahvenanmaalle. Sillä 800 eurollahan tekee jo hulppean matkan saaristoon. Harmi ettei pk-seudulla (tai sen laitamilla) ole yhtään järkevän hintaista vastaavaa hoitolaa. Satanen on itselleni aika tavalla kipuraja kosmetologihoidoissa, tulos saisi olla todella mullistava ja hyvin pysyvä ennen kuin olisin sen valmis ylitämään.

   Vastaa

   0
 16. Aika varattu Agnetalle! Juuri sopivasti tässä kuussa reissu Ahvenanmaalle ja hoitoajan järjestäminen siihen onnekseni onnistui. On sitten muuten ensimmäinen kerta kosmetologilla :) (nelikymppien..)

  Vastaa

  0
  1. Ohoh, wow...! :) Hei, käythän sitten kertomassa miten hoito sujui...! :) Ei muuta kuin ihanaa matkaa!

   Vastaa

   0
 17. Jos joku käy Helsingissä ko. hoidossa, niin voisitteko raportoida kokemuksianne täällä. Googlailemalla löysin kaksi hoitolaa, jotka tekevät radifrekvenssihoitoja: Kauneushoitola Aika Ihana Aikatalossa, jonka joku jo mainitsikin sekä Kauneushoitola Indie Hair and Beauty Etu-Töölössä. Näissä hinnat vaikuttivat olevan ihan ok (ei tietenkään niin halvat kuin Agnetan). Mutta kiinnostaisi tietää saako Helsingin hoidoista vastaavia tuloksia.

  Vastaa

  0
  1. Helsingistä löytyy healthbeauty.fi jossa on rf-laite, eikä mielestäni paha hinta. Kesällä tarjoushinta oli 129€, en ole varma onko hinta edelleen sama. Sain just tuollaisen hehkun. Tai "napakka" oli se nimitys mitä ihmiset ovat käyttäneet ihostani.

   Vastaa

   0
 18. Moikka! Kun tämä radiofrekvessihoito kilvoitti niin paljon kiinnostusta, niin voisiko tästä tehdä follow up -jutun? Esim. miten kauan tulokset kestivät ja ovatko muut lukijat testanneet esim. noita Helsingin paikkoja. Kovasti kiinnostaa tämä asia. :)

  Kiitos upeasta blogista!

  t. Anne

  Vastaa

  0
  1. Moi Anne!

   Omasta naamasta tuntuisi pelkästään yhden käsittelykerran jälkeen ei-kiinnostavalta tehdä follow-uppia (etenkin kun ihoni on muutenkin yleensä aina hyvässä kunnossa niin on melkein mahdoton tehdä vertausta aiempaan tilanteeseen), ja ¨lukijoiden mahdollisista radofrekvenssikokemuksista en valitettavasti tiedä.

   Voisin tietysti miettiä jos laittaisin blogiin kyselyn aiheesta.... :) Laitetaan harkintaan. Ihan hyvä idea.

   Oma ihoni oli mielestäni ainakin pari kuukautta hoidon jälkeen tasaisempi ja jotenkin yleisesti normaalia heleämpi, mutta siitä havainnosta ei riitä ihan kokonaisen postauksen materiaaliksi. :)

   Vastaa

   0
  1. Ja miten Helsingistä pääsisi helpoiten Agnetan luokse?!

   Hyppäät joko Siljan tai Viikkarin laivaan, saavut Maarianhaminaan (ikävä kyllä varsin epämukavaan aikaan) aamuyöllä, tsekkaudut jonnekin loppuyöksi, otat seuraavana päivänä keskustasta Magazinin edestä lähtevän Maxinge-kauppakeskukseen menevän bussin (tai taksin, riippuen siitä haluatko maksaa enemmän ;)), jäät pois Maxingella ja kävelet siitä muutaman minuutin matkan Maxingen vieressä sijaitsevaan Träningsverket-kuntokeskukseen. Agnetan salonki sijaitsee Träningsverketin tiloissa. Ja illalla takaisin Helsingin laivaan kello 23.45/Viking tai 23.50/Silja.

   Toinen vaihtoehto, jos ei halua yöpyä Ahvenanmaalla, on ottaa Hesasta varhainen aamujuna Turkuun, ja saapua Maarianhaminaan Turun aamulaivalla. Olet perillä puoli kolmen maissa iltapäivällä. Ja paluu illalla Helsingin laivalla.

   Vastaa

   0
 19. Kiitos Sanni!

  Tästä kun tekee nopeaa yhteenlaskutoimitusta, niin kannattaa maksaa hoidosta tuplaten helsingissä, eikä lähteä matkailemaan. Mutta jos vaikka vahingossa päätyisi a) Turkuun b) Maarianhaminaan asti, niin...

  Vastaa

  0
 20. Hei!

  Kävin ottamassa radiofrekvenssihoidon kasvoille Indie hair&beautyssä.( http://www.indiehair.fi) Hoito maksoi 135€ ja kesti 1,5h ja todella kannatti :) Iho hehkuu, näpyt hävisivät ja olo oli muutenkin tosi rento hoidon jälkeen. Jäin kyllä koukkuun ja ajattelin mennä ens kuussa uudestaan!

  Vastaa

  0
 21. olen myös käynyt indiessä rf-hoidossa nyt jo kahdesti, kohta taas kolmesti ;). ei voi kuin suositella! ekan kerran jälkeen olin vähän pettynyt, kun peilikuvassa ei heti näkynyt mitään kovin dramaattista eroa mutta n. viikon päästä hoidosta iho oli yhtäkkiä super hyvän näköinen :). nyt, kun toisesta hoitokerrasta on kohta kuukausi naamari näyttää oikein hyvältä ( ainakin ihon osalta, siis ). voikohan näitä hoitoja nyt lopettaa ollenkaan, jos iho palautuu taas entiseen moodiin...?

  Vastaa

  0
 22. Kaarinasta löytyy Ditelle hoitola. Ei tarvitse Turkuunkaan asti mennä. http://www.ditelle.fi

  Kasvohoidot

  Kasvohoito ultraäänellä, 1 h 30 min, 80 €
  Sarjahoitokortti - 20%, 5 kertaa: 320 €

  Ihonpuhdistus ultraäänellä, 45 min, 55 €
  Sarjahoitokortti - 20%, 5 kertaa: 220 €

  Nuorten ihonpuhdistus alle 18-vuotiaille, 40 €
  Sarjahoitokortti - 20%, 5 kertaa: 160 €

  Aknen ja couperosan hoito, 45 min 50 €
  Sarjahoitokortti - 20%, 5 kertaa: 200 €

  Silmänympäryshoito, 35 €
  Sarjahoitokortti - 20%, 5 kertaa: 140 €

  Ditelle Diamond timanttikuorinta, 1 h 75 €
  Sarjahoitokortti - 20%, 5 kertaa: 300 €

  Ditelle radiofrekvenssihoito, 45 min 75 €
  Sarjahoitokortti - 20%, 5 kertaa: 300 €

  Yhdistelmähoito radiofrekvenssi + ultra, 1 h 15 min 95 €
  Sarjahoitokortti - 20%, 5 kertaa: 380 €

  Elektroporaatio imeytyshoito,1 h 75 €
  Sarjahoitokortti - 20%, 5 kertaa: 300 €

  Ditelle veitsetön kasvojen kohotus, 1 h 30 min 135 €
  Sarjahoitokortti - 20%, 5 kertaa: 540 €

  BE ASAP laitteella tehtävä kasvojen kokonaisvaltainen ihoanalyysi, 35 €
  (Sarjahoitojen yhteydessä veloituksetta)

  Vastaa

  0
 23. Itselläni rf-hoito pilasi kasvoni. Se tehtiin liian tiheään ja liian kuumalla. Kasvoni kuivuivat, silmärypyt syvenivät ja kasvoihin ja decoltee alueelle tuli hämähäkkiverisuonia. En suosittele.

  Vastaa

  0
 24. Ongelmia aiheutti minullekin. Tuli silmäpussit, ja silmänalukset tummui. Rypyt syveni myös. Silmäpusseja ei siis ole koskaan aiemmin ollut. Harmittaa vietävästi.

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)