25.09.2013

Kreikan värit

Olen viettänyt Miloksella uskomattoman upeita päiviä.

 Ja nähnyt värejä joita näkee vain Välimeren valossa.... Niin kaunista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onko missään sinisempää merta kuin Kreikassa...?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenna Sifnokselle.         

21 comments on “Kreikan värit”

 1. Kauniita kuvia :) ! Nauti nyt täysillä! Mä skrapailin jo autonikkunaa tänä aamuna Turun suunnalla...

  Vastaa

  0
 2. Oi aah miten ihania kuvia!! Hiukka alkaa matkajalka vipattaan, kun katsoo ja lukee sun Kreikka-postauksia! :) Olit muuten antamassa inspiraatioo, kun päätin, että heti alkukesästä kun kaikki kouluhommat on tehty, lähden ainakin pariksi viikoksi Kreikkaan! Se saa olla "Gradunpalautuspalkinto" mulle! :D Eli laitahan vaan vielä paljon kuvia ja matkatunnelmia!

  Ja sitten asiasta blogiin: onko sulla muka aina näkynyt vain kaks postausta yhdellä sivulla, vai minkä takia kiinnitin siihen vasta huomiota? Olis kiva, jos niitä olis useampia, niin pystyis vilaseen vanhempiakin (kommenttien lukumäärää--> onko tullut uusia) vaivattomammin, eikä tarvis ladata aina uutta sivua...

  Vastaa

  0
  1. Ja sitten asiasta blogiin: onko sulla muka aina näkynyt vain kaks postausta yhdellä sivulla, vai minkä takia kiinnitin siihen vasta huomiota?

   Kaksi postausta? Mitäs ihmettä, viisihän niitä pitäisi näkyä?

   Ja ei kun it-Hannulle viestiä!

   Olit muuten antamassa inspiraatioo, kun päätin, että heti alkukesästä kun kaikki kouluhommat on tehty, lähden ainakin pariksi viikoksi Kreikkaan! Se saa olla “Gradunpalautuspalkinto” mulle! :D

   Loistavaa!! :)

   Vastaa

   0
  2. Ok, ei ois varmaan pitäny kommentoida tosta kahdesta postauksesta, sillä nyt toi etusivu näyttäis päivittyvän koko ajan "uudelleen", eli samaan tyyliin kun vaikka fb:ssä alas rullatessa tulee näkyviin vanhempia juttuja... Mut ihan oikeesti, huomasin aamulla ton kaks postausta/sivu -jutun, ja aloin ihmetteleen muutosta, en varmana keksiny sitä ite!! :D Mutta tää nykyinen(???) jatkuvasti avautuva sivu on hyvä! :)

   Vastaa

   0
 3. Ihania kuvia taas! Olen itsekin tällä hetkellä reissun päällä, mutta vaikka täällä Aasiassa onkin ihanaa, niin aina sitä kuitenkin suunnittelee seuraavia matkoja. Mitenkään en saisi Välimerta mielestäni. <3

  Sellaista kysyisin ihan mielenkiinnosta, että paljonko puhut kreikkaa? :) Mietin, että oletko vartavasten opetellut vai tarttuuko se reissussa tehokkaasti mukaan.

  Vastaa

  0
  1. Moikka Surku! Ihania kuvia itselläsikin! :) Myönnän että nauratti se Egyptin turistikuva jossa laitoit sfinksille aurinkolaseja... ^_^

   Sellaista kysyisin ihan mielenkiinnosta, että paljonko puhut kreikkaa? :)

   En itse asiassa lainkaan. Osaan kyllä lukea kirjoitusta ja ymmärrän joitain sanoja (yhden kesän olin täällä au pairinakin ja silloin sanavarasto oli jo varsin hyvä mutta siitä on jo 10 vuotta...), mutta oma puhetaitoni rajoittuu sanoihin "kiitos", "noniin" ja "odota". ^_^ En ole vielä toistaiseksi törmännyt englantia totaalisesti ymmärtämättömään kreikkalaiseen, joten enkulla pärjätään. :)

   Vastaa

   0
  2. Hyvä tietää omaa tulevaa saarireissua varten! Itsehän siis opiskelen pääaineenani kreikkaa, mutta muinaista sellaista, joten siitä ei käytännössä ole oikein hyötyä nykypäivänä. :D Viimeistään elekielellä nyt pärjää missä vaan, mutta en etenkään yksin matkustaessa panisi pahakseni oikeita keskusteluja. Muistan kyllä, että Manner-Kreikan puolella pärjäsikin englannilla oikein hyvin.

   Ja kiitos, humööriä pitää olla etenkin lomakuvissa välillä. :D En malta odottaa, millaisia maisemia vielä tulee eteen, että pääsee tekemään samankaltaisia postauksia kuin tämä. Jostain pitäisi vielä se aikakin bloggaamiselle repiä. ;)

   Vastaa

   0
  3. Itsehän siis opiskelen pääaineenani kreikkaa, mutta muinaista sellaista,

   Oo, vähänkö siistiä! Mä haluaisin kyllä oppia kreikan - - joku päivä sitten..! ^_^ Jos vaikka jonnekin kansalaisopiston kurssille sitten... :P

   Vastaa

   0
 4. Kyllä näillä sun Kreikan matkoilla on sellainen vaikutus, että Kreikka on ilmaantunut matkakohdelistan kärkisijoille. Erityisesti nuo saaret. Samantyyppistä värimaisemaa olen kokenut Uudessa-Seelannissa, googlaapa vaikka kuvahakuna abel tasman national park. :) Mukavaa matkan jatkoa!

  Vastaa

  0
  1. googlaapa vaikka kuvahakuna abel tasman national park. :)

   Ooooo....!!! Miten mielettömiä maisemia..! Meri on turkoosimpi kuin Kreikassa mutta kyllä, samaa värimaailmaa löytyy..! Oh, päästäpä joskus noin eksoottiseen maailmankolkkaan...!

   Kyllä näillä sun Kreikan matkoilla on sellainen vaikutus, että Kreikka on ilmaantunut matkakohdelistan kärkisijoille.

   Tämä oli kyllä kiva kuulla ^_^

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (59)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)