10.07.2013

My baby broke

Se tapahtui vihdoin.

Voitteko uskoa? Kaikkien näiden vuosien aikana minulta ei ole koskaan hajonnut yhtäkään meikkiä. Siis ihan muruiksi säpäleiksi tuusannuuskaksi.

Until now.

      Santarose1

Löysin meikkipussistani rakkaimman poskipunani, Rimmelin Santa Rosen, tämän näköisenä.

Mutta tiedättekös mitä? Murheen sijaan minut valtasi ilostus! Jessss! Vihdoin viimein pääsen kokeilemaan sitä! Puuterimeikin eheyttämistä alkoholilla...! :)

Olette lukeneet tästä korjauskikasta jo sadoilta sivuilta netissä. Varmaan 90 prosentille teistä tämä ei ole mitään uutta. Mutta sallikaa minulle tämä ilo jakaa kanssanne mun kaikkein ensimmäinen korjausoperaatio!! :) Ja ehkä joku 12 ihmistä saattaa jopa kuulla tästä nyt ekaa kertaa! (No okei, todennäköisesti ei mutta mä haluan silti jakaa tämän - The Resurrection of Santa Rose. :))

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hajonneen puuterimaisen meikkituotteen ehjäksi saattamiseen ei tarvita muuta kuin alkoholia. En tiedä käykö puuhaan ihan rehellinen viinakin, mutta useimmat käyttävät desinfiointiainetta. Alkoholipitoisuuden tulee olla mahdollisimman korkea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Palaset murskataan pieneksi jauheeksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alkoholia sekoitetaan joukkoon pienissä erissä. Minulla Septidinin imeytyminen poskipunamuruihin kesti yllättävän kauan, sain hämmennellä jauhomuruseosta varmaan 10 minuuttia ennenkuin se alkoi muuttua kosteaksi mönjäksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alkoholia tarvitsee lisätä vain sen verran että muodostuu tasainen, ei-liian-märkä voidemainen seos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minä painelin pintaa talouspaperilla toivoen saavani aikaiseksi paperissa olevan pisaranmallisen kuvion, mutta tuloksena oli vain tuollaisia pyörylöitä... Oh well. :)

Jätin poskipunan kuivumaan yön yli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja nyt se on jälleen ehjä! :)

 . . .

Terkut Viking Amorellan kahvilasta, meitsin osoitteena on tänään Maarianhamina. Suomi-roadtrippiin hulahti sen verran "markkaa" että nyt on käytävä taas vähän tienaamassa Ahvenanmaalla! :)

P.S. Ai niin, tällaisen sähköpostiini tipahtaneen viestin voisin vielä välittää: Hyvinvoinnin Tavaratalossa oli näin jälkijunassa bongattu juttuni Laveran Caribbean Spirit -meikistä, ja sieltä halutaan tarjota Karkkipäivän lukijoille 10% alennus lookin tuotteista. Koodilla KARKKI saa siis 10 prosenttia alennusta Caribbean Spirit -meikeistä 31.8.2013 saakka.

TÄSTÄ HYVINVOINNIN TAVARATALOON JA CARIBBEAN SPIRIT -TUOTTEISIIN

78 comments on “My baby broke”

 1. Mahtava niksi! Olisinpa tiennyt tän kun viime kuussa heitin Max Factorin luomivärin lattiaan...

  Vastaa

  0
 2. Mahtava vinkki. Kiitos. Varsin usein mennyt luomivärejä ja maapuutereita mm.rikki. Lapsetkin niitä hieman väkivaltaisesti tuhrineet. Aina heittänyt roskikseen, kun en tiennyt näin oivallisesti vinkistä!

  Vastaa

  0
 3. Kiva kun jaoit tämän vinkin, mä kuulun ilmeisesti noiden 12 joukkoon jotka eivät olleet tietoisia tästä korjauskeinosta :) Pitää kokeilla ens kerralla kun vahinko sattuu, lapsoset kun jotenkin aina pääsevät käsiksi mun meikkikätköihin vaikka kuinka yritän keksiä kikkoja millä eivät olisi mamman aarteiden kimpussa.

  Vastaa

  0
 4. Mitä, en oo koskaan kuullukkaan tollasesta! Oon vaan heittäny kaihoisin mielin roskikseen :O :D

  Vastaa

  0
  1. Hei kiitokset tältäkin suunnalta huippuvinkistä! :D En oo itsekään mikään meikkiasiantuntija vaikka paljon kosmetiikkaa hamstraankin eli ihan uus tieto mulle. Tietääpähän jatkossa, ettei turhaan heitä hukkaan sirpaleiksi murtuneita meikkejä (kuten tein vähän aikaa sitten Inglotin kalliille puuterille!.

   Vastaa

   0
 5. Minä olen kokeillut tuota pariin luomiväriin: Grimasiin ja Isadoraan. Grimasin koostumus meni ihan oudoksi, eikä väriä tunnu irtoavan lähellekään entiseen malliin. Isadoraa en ilmeisesti painellut tarpeeksi tiiviisti, kun pysyi niin huonosti kiinteässä muodossa :(
  Tuo Isadora harmitti erityisesti- kyseessä oli Matte Chocolates- paletin keskimmäinen sävy, joka oli niistä kaikkein monikäyttöisin. MUSin Smog on onneksi valtavan hyvä korvaaja :)

  Vastaa

  0
 6. Oi, enpä tiennyt tästä kikasta aiemmin! Olen aina vain litistänyt hajonneen puuterin ihan vaan paperilla, ilman alkoholia siis.

  Minulla on ollut muuten tuo sama poskipuna kuin sinulla, mutta olen tainnut heittää sen pois, koska sekin särkyi. En silloin vielä tajunnut korjata sitä! :(

  Vastaa

  0
 7. koitin itse korjata suosikki mustaa luomiväriäni joskus toukokuussa juurikin septidinin avulla mutta luomiväri vaan hylki ainetta eikä se imeytynyt siihen ollenkaan :( lopputuloksena hermoja riipievn parin kymmenen minuutin jälkeen oli näppäimistö täynnä mustaa luomiväriä ja kiukustunut minä

  Vastaa

  0
  1. Minustakin tuntui ensin että poskipunahan hylkii Septidiniä totaalisesti, mutta jatkoin vain sinnikkäästi sekoittelua niin lopulta ne "menivät yhteen". 20 minuutin jälkeen olisin kyllä varmaan minäkin luovuttanut....

   Vastaa

   0
 8. Wau! Täällä myös yksi niistä 12:sta, joka ei ole koskaan kuullutkaan tälläisestä korjausniksistä. Hienoa!
  Tällä en tosin olisi varmaankaan voinut pelastaa yhtä luomiväripalettia, jossa oli useampaa sävyä samassa "napissa". Mutta vastaisuuden varalle hyvä vinkki. Kiitos!

  Vastaa

  0
 9. Näin samaisen ohjeen jo youtubesta kun Michelle Phan teki ohjeen,mutta hyvä että toit asian esille omassa blogissakin :) varmasti apua monelle!

  Vastaa

  0
 10. Ihme juttu mut minä olin kuullut tästä kikasta - tai siis lukenut jostain ;D En kyllä olisi enää muistanut että se saadaan kokoon alkoholilla vaan olisin joutunut hakemaan sitä tietoa.
  Tarttiskohan rikkoa jotain... :-o ;D ;D

  Vastaa

  0
 11. Vau! Täälläkin yksi joka kuulee ja näkee tän vinkin ekaa kertaa! Kiitos vinkistä, tahdon ehdottomasti itsekin joskus kokeilla! :)

  Vastaa

  0
 12. Pari päivää sitten tein saman operaation luomivärille jota käytän kulmiin, samalla murensin sekaan yhden käyttämättömän hyvin kulmiin sopivan luomivärin. Pigmenttiä on nyt hieman liikaa, joten varmaan murustan värin uusiksi ja lisään joukkoon lily lolon cream luomiväriä jota en muuten tule käyttäneeksi.

  Vastaa

  0
 13. Oletko kokeillut jo korjattua poskipunaasi? Lähinnä kiinnostaa onko korjattu tuote samanlainen kuin alkuperäinen? Joku tuossa aikaisemmin kommentoi, että oli korjannut jonkun tuotteen jonka koostumus muuttui niin ettei sitä voinut oikein käyttää... Itse olin kyllä kuullut tästä kikasta aikaisemminkin, mutta jotenkin epäilyttää, että tuote muuttuu korjauksen seurauksena, enkä ole siis uskaltanut kokeilla tätä :)

  Vastaa

  0
  1. En ole ehtinyt kokeilla, eheyttäminen tapahtui vasta eilen. :) Jätin sen kotiin nyt Ahvenanmaalle lähtiessä koska epäilen, ettei korjattu koostumus kuitenkaan ole yhtä kestävä kuin alkuperäinen puristettu ja pelkäsin että se reissussa taas hajoaa, ja nyt en pääse kokeilemaan sitä ennen elokuun loppua jolloin olen taas manner-kotona.

   Vastaa

   0
  2. Minuakin kiinnostaisi säilyykö koostumus hyvänä? Oma ennakkoluuloni olisi, että väriä ei enää eheyttämisen jälkeen irtoa yhtä helposti - mutta tämä ennakkoluulo ei tosiaan perustu mihinkään kuin skeptiseen luonteeseeni. ;) Täysin uusi kikka mulle!

   Vastaa

   0
  3. Niin eli itse taas luulisin koostumuksen olevan kovempi kuin ennen. Miksi lie...

   Vastaa

   0
  4. Mä voin raportoida asiasta sitten elokuun lopussa kun olen taas Santa Rosen luona :) Olettaisin kuitenkin, kun tämä eheytyskikka on niin vanha ja netissä kauan pyörinyt ja monen ihmisen testaama, että siitä olisi jo mainintoja muissa vastaavissa postauksissa jos koostumus muuttuu kuivemmaksi tai kovemmaksi. Mutta I shall get back on this! :)

   Vastaa

   0
  5. Voi hyvänen aika, netti pätkii ja luulin että kommenttini hävisivät, mutta nyt näkyykin monta. Ei tartte julkaista kuin yksi!! :D :D

   Vastaa

   0
 14. Täällä yksi kahdestatoista ennen niin epätietoisesta ilmoittautuu! Kiitti vinkistä! :)

  Vastaa

  0
 15. Tämä on niin elämää helpottava niksi! :D Itse pressasin vähän aikaa sitten pari hajonnutta poskipunaa, luomiväriä ja yhden irtoluomivärin, ja voin kertoa, että viinalla pelaa oikein hyvin. :D Ainakin Viru Valge 80-prosenttiseen murut sekoittuivat oikein mukavasti, ei tarvinnut paljoa hämmennellä, ja alkoholi haihtuikin nopeasti. Itse painelin luomivärejä ja poskipunia ihan urakalla, jotta niistä tulisi mahdollisimman kiinteitä ja tiiviitä. Annoin alkoholin ensin haihtua, jonka jälkeen peitin napin paperilla, ja painoin voimakkaasti käyttämällä apuna pannuun sopivaa kolikkoa, kirjaa, sekä jalkaa. :D Jos pressaamisen kanssa todella haluaa hifistellä, tässä on varmaan kattavimmat näkemäni ohjeet:
  http://www.portraitofmai.com/2012/03/adventures-in-pressing-pressing.html

  Itse olen tosin niin friikki, etten tajua sitäkään, miksi joku heittäisi roskiin muruiksi menneen tuotteen, vaikkei sitä osaisikaan korjata. Onhan niitä irtoluomivärejä ja -poskipuniakin maailman sivu, kyllä murujakin voi käyttää! :D Jos pelkää sotkua, voi siirtää jauheen johonkin tiiviiseen pikkupurkkiin.

  Vastaa

  0
  1. ja voin kertoa, että viinalla pelaa oikein hyvin. :D

   Hyvä kuulla :D

   Mäkin aioin ensin pressata, mutta koska en löytänyt mistään sopivan kokoista painoa, skippasin sen vaiheen. Ilmeisesti koostumus voi pysyä vähän paremmin kasassa pressaamalla, mutta mä luulen että mun tarpeisiin riittää tuo mönjäytys ja kuivatus, kun en enää aio Santa Rosea meikkipöydältä muualle siirrellä. :)

   Oli kyllä tosiaan kattavat ohjeet tuossa linkissäsi! Tosi professionaalin näköistä tulosta. :)

   Onhan niitä irtoluomivärejä ja -poskipuniakin maailman sivu, kyllä murujakin voi käyttää! :D

   Jees, samaa mieltä, mutta omalla kohdallani korjaushalukkuuteen vaikutti mm. se, että jauheposkipunaa on mielestäni helkkarin vaikea annostella pienestä purkista - punaa täytyy olla laajemmalla pinta-alalla jotta sitä saa siveltimeen tasaisesti. Ja koska mulla ei ole mitään tyhjiä poskipunan kokoluokan purkkeja, niin Santa Rose oli parempi eheyttää! :) (Ja lisäksi oli tietysti hauska päästä kokeilemaan itse prosessia :D)

   Vastaa

   0
  2. Mie allekirjotan kanssa tän viinan, käytin ihan rehellistä Kossua ja sekottukin tosi nopeesti (alle minuutissa). Käytin tätä siis Kikon luomiväriin, enkä ole siinä huomannut mitään eroa koostumuksessa tms. :)

   Vastaa

   0
 16. Voi itku! :D Enpä tiennyt minäkään. Minulta hajosi pari vuotta sitten aivan täydellinen poskipuna (oli joku natural coden alelöyty, ei ole siis enää valikoimissa) ja ei tullut mieleenkään että sen kasaan saisi.. Höh.

  No mutta ensi kerralla on ehkä toivoa :> Kiitos!

  Vastaa

  0
 17. Minäkin kuulun siihen tusinaan joka ei ole koskaan kuullutkan tällaisesta vinkistä. Kiitos lähdenkin tästä heti pelastamaan yhtä lorealin poskipunaa.

  Vastaa

  0
 18. Hei kiitos vinkistä, tää oli ihan loistava! En oo aikaisemmin tälläisestä kuullut! :D

  Vastaa

  0
 19. Tämä on tosiaan mainio vinkki! :) Itse olen monet kerrat korjaillut meikkejä näin, tosin olen käyttänyt mainitsemaasi viinaa ja toiminut on sekin. Itse en ole huomannut että imeytyminen tai "mössöytyminen" kestäisi juuri minkään aikaa. Lopputulos on ollut aina toimiva, tosin korjattu meikki on aina hajonnut ehjää herkemmin- mikä kuulostaa kyllä ihan luontevalta..

  Vastaa

  0
 20. En ole koskaan aikaisemmin kuullut tuollaisesta niksistä! Kiitos tästä :)

  Vastaa

  0
 21. Wautsi, en ollut koskaan kuullut tälläsestä kikasta. Noita rikki menneitä puutereita ja luomivärejä löytyy kaapista enemmänkin. Pitääpä valita joku testiyksilö ja koittaa, miten käy! =)

  Vastaa

  0
 22. Täytyy itsekin tulla kommentoimaan, että minäkin kuulun niihin, jotka eivät ole tätä vinkkiä kuulleet ja harmittaa, kun aika monen luomivärin ois voinu vielä pelastaa :( mutta onneks tulevia hajoamisia varten vinkki on olemassa :D

  Vastaa

  0
 23. Haa, olen tiennyt vinkistä, mutta jostain syystä oletin, että Suomessa ei apteekista saisi tarpeeksi puhdasta alkoholia tähän tarkoitukseen. Nyt tekisi mieli tilata hirveästi mineraaliluomivärisampleja ja kokeilla painaa ne kaikki kasaan... jauhemaisina kun en oikein niitä osaa käyttää, vaikka ihanat värit aina houkuttelevat.

  Vastaa

  0
 24. No totahan täytyy kokeilla. Mulla on järjestäin hajonneet kaikki Lumenen Natural Code luomivärit ja poskipunat, laatua Suomesta...?

  Vastaa

  0
  1. Tätä stooria kuulee paljon NC:n meikeistä, mulla on kai käynyt tuuri kun yksikään ei ole hajonnut.... :D

   Vastaa

   0
 25. taas yksi niistä kahdestatoista tietämöttömästä kiittää! :) ikinä ennen en ole ollut näin iloinen rikki menneestä aurinkopuuterista..:D

  Vastaa

  0
 26. Jossain nettilinkissä luomiväripuuro pressattiin sukkahousulla verhotulla kolikolla. Tuli alkuperäisen näköinen, siisti ja tiivis pinta.

  Vastaa

  0
  1. Kolikot sopiikin hyvin pyöreisiin luomivärinappeihin. Vaan mistä saada neliön muotoiseen poskipunarasiaan sopiva paino..? :D

   Vastaa

   0
 27. Kiitos valtavasti ohjeista! En ole kuullut ennen tästä kikasta, nyt aion kokeilla sitä aurinkopuuteriin joka on mallia "irtopaloja rasiassa". :)

  Vastaa

  0
 28. Vaikuttaa siltä, että ainakin yhdellä näistä 12 tyypistä on useampi sivupersoona, sillä minäkään en ollut tästä kuullut. Mulla onkin ollut tuossa reilun kuukauden ajan kipossa luomiväri, joka meni hajoamaan. Eipä kipporatkaisu sinänsä haittaa, paitsi silloin, kun haluaisin ottaa napin mukaan. :) Pitääpä siis heti kokeilla tätä!

  Sivuhuomautuksena: jos törmäät Armanin Eyes to Kill maskaraan, niin kannattaa kokeilla! Sain matkakoon lahjaksi ja olen ihan myyty. Harva maskara on vakuuttanut niin kuin tuo kyseinen.

  Vastaa

  0
  1. Vaikuttaa siltä, että ainakin yhdellä näistä 12 tyypistä on useampi sivupersoona, sillä minäkään en ollut tästä kuullut.

   No niin vaikuttaa :D ^_^ Taisin väärinarvioida tiedon levinneisyyden. Itse olen törmännyt siihen niin monessa paikassa että ajattelin että se olisi sellainen "banaanilettujen" ja "avokadopastan" kaltainen kaikkialle levinnyt juttu. Mutta tosi kivaa että vinkki lopulta kantoikin kauttani useamman kuin 12 uuden ihmisen korviin! :D

   Armanin Eyes To Killistä on nyt niin moni puhunut hyvää että alkaa todellakin tehdä mieli kokeilla...!

   Vastaa

   0
 29. Varsin hyödyllinen vinkki :) Mulla menee kaikki aina heti mäsäksi, mutta enpä ole jaksanut niitä korjailla uuteen uskoon.

  Vastaa

  0
 30. Emmäkään tästä ollut ennen kuullut. :D Enpä olisi uskonutkaan, mutta kiitos vinkistä, aion kokeilla!

  Vastaa

  0
 31. Otsikon ja ensimmäisen rivin perusteella säikähdin, että antiikkikännykkäsi on vihdoin hajonnut!

  Vastaa

  0
 32. Näin joskus jossain blogissa miten hajonnut luomiväri korjattiin kynsilakanpoistoaineella. Ei jotenkinkaan houkuttais itteä kokeilla :D

  Vastaa

  0
 33. Haaa, täällä myös yksi 12, joka ei tätä tiennyt! Aika monta henkilöä mahtuun tuohon 12 ;D Mulla on moni puuteri hajonnut vuosien varrella, mutta oon vaan kiltisti sitten käyttänyt ne loppuun murustettuina versioina. Seuraavalla kerralla tietää kokeilla kikka kolmosta!

  Vastaa

  0
 34. Joskus kaapista ei löytynyt muuta kuin Jallua - hyvin toimi silläkin ja poskipuna on edelleen käytössä... :DDD

  Vastaa

  0
 35. Kiitos paljon vinkistä ! Rakas puuterini on ollut jo kuukausia kaapissa ja nyt sain sen uuteen uskoon ! =)

  Vastaa

  0
 36. Heissan! Heitän nyt tähän väliin kysymyksen että oletko kuullut tällaisesta sarjasta kuin "Rosa Graf"? Heitland Cosmetics. Myydään samalla tavalla kuin Oriflame ja Jane Irelade eli kotimyyntinä.

  Vastaa

  0
  1. Enpäs ole kuullut, mä olen muutenkin jotenkin tosi huonosti perehtynyt noihin kotimyyntisarjoihin. (En muuten tiennyt että Jane Iredalekin on kotimyyntisarja...! Eikös sitä saa kosmetologeiltakin ja joistain kaupoista..?)

   Vastaa

   0
  2. Huonosti olen perehtynyt minäkin, siksi kysyinkin jos sulla olisi tietoa kun on luonnonkosmetiikkaa. Mä sain pari tuubia kokeiltavaksi. Olen hirveän skeptinen näiden kotimyyntisarjojen suhteen mutta kyllä mä tämän katson.
   Mä olen ekan kerran kuullut Jane Iredalesta kun eräällä kampaajalla oli se myynnissä. Mut löysin kyllä sellaisen liikkeenkin kuin Valentino jossa sitä on myynnissä. Muuten en tuotteesta tiedä, kovasti sitä(kin) on kehuttu ;D

   Vastaa

   0
 37. Hei Sanni! :) Tää ei nyt liity sun tämänkertaisen postauksen aiheeseen, mutta toivoisin et sulla ois aikaa vastata tähän. Oon googlettanut koko netin läpi enkä löytynyt vastausta, joten päätin kääntyä sun puoleen!
  Elikkäs siis kulmakarvaongelmia! Onko sulla mitään vinkkejä, miten reilusti eri korkeudella olevat kulmat voisi hämätä hieman symmetrisemmiksi? Onnistuuko se mitenkään nyppimällä tai piirtämällä? Korkeusero on siis oikeasti melko huima, ja toivoisin että sitä voisi hieman häivyttää..
  Toinen juttu! Minkä värinen kulmakynä sopii punahiuksiselle? Oikea hiusvärini on vähän perus maantienruskeaa tummempi, pitäisikö kulmat ehostaa sillä? :) Kiitos paaaaljon jos vastaat!

  Vastaa

  0
  1. Hei Anna!

   Ensimmäiseen kysymykseesi joudun toteamaan, että ikävä kyllä en osaa auttaa. :/ En ole koskaan meikannut eri korkeudella olevia kulmakarvoja. Mutta piirtämällähän se pitäisi tehdä.

   Minkä värinen kulmakynä sopii punahiuksiselle?

   Tähän kysymykseen taas osaan vastata. :) Punahiuksiselle sopii ihan selkeän punertava kulmaväri, hyvä sävy löytyy esimerkiksi Make Up Storen Duo Brow -paletista (puuterimainen kulmaväri). Toki jos kulmasi ovat luonnostaan ihan toisen väriset (siis enemmän luonnollisen hiusvärisi väriset), niin käyttäisin lähellä sitä olevaa sävyä. Mutta kyllä punertava sävy sopii parhaiten kirkkaan punaisille hiuksille.

   Vastaa

   0
 38. no en kyllä ite oo kuullut tästä ikinä :D toimiiko tuo siis kaikkiin meikkeihin, eli esim puuteriinki?

  Vastaa

  0
  1. Kaikkiin puuterimaisiin tuotteisiin; luomiväriin, poskipunaan, kivipuuteriin, aurinkopuuteriin....

   Vastaa

   0
 39. Hei kiitos ihan älyttömästi tästä vinkistä!

  Korjasin just äsken kaksi rikkoutunutta lempiluomiväriä :) molemmat oli vielä kohtuu arvokkaita ja siksi en ole pois heittänyt vaan yrittänyt käyttää siitäkin huolimatta. Nyt hiukan helpompaa niiden käyttäminen :D

  Vastaa

  0
 40. Hahaa, täällä kans yks kahdestatoista :D Ja onnistuin toissa viikolla pudottamaan avaamattoman juuri ostetun aurinkopuuterin... Ei tarvi varmaan kertoa kuinka kävi...

  Vastaa

  0
 41. Sattuipa sopivasti! Mulla oli yksi wettiksen rikkoutunut luomiväri joka piti tietysti heti päästä korjaamaan :) En siis ollut kikasta aiemmin kuullut. Tuo luomiväri oli vielä suht uusikin ja kyllä harmitti kun se hajosi vaikka se maksoikin vain kolmisen euroa. Huomenna saatan päästä jo kokeilemaan mitä siitä tuli ;) Kiitos tästä!

  Vastaa

  0
 42. Ei ole totta! Minulle kävi aivan sama ja aivan samalla poskipunalla! Siis mikä todennäköisyys... :D

  Vastaa

  0
 43. Mahtava vinkki!! Kiitos tuhannesti! Nimimerkillä rakas Macin poskipuna lattialla eilen

  Vastaa

  0
 44. Kiitos vinkistä, ihan uusi myös minulle! :)

  Korjasin MSCHIC:in poskipunan :) Käytin ihan dry vodkaa ja hyvä tuli :D Liukeni tosi vaivattomasti ja oli helppoa.

  Vastaa

  0
 45. Kiitti vinkistä, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :) Olisi ollut käyttöä, mutta eiköhän niitä puutereita ym hajoa vielä tulevaisuudessakin... :D

  Vastaa

  0
 46. Minä ilmottaudun ja myönnän olevani yksi niistä 12 joka ei tiennyt tätä niksiä :D testasin tämän kikan luomiväriini (sattumoisin lemppariin,joka oli mennyt valitettavasti rikki samoissa merkeissä kuin sinulla,, ihmettele vain,miksi kannan luomiväriä käsilaukussa...) ja niinkävi että toimi! jätin kyllä sen paperin siihne päälle osoddamaan ja laitoin sen "astian kannen" kiinni koska oli hurahtanut vähän liikaa tuota samaa ainetta mitä itsekkin laioit... itse olen enne hiettänyt hyvin kaihoisasti kaikki puuterit,poskipunat,luomivärit yms mitkä nyt on sattunut hajoamaan ERITTÄIN kaihoisasti pois hävitettäväksi! noh,nyt tulevaisuudessa hajoaa aivan varmasti joku puuteri luomiväri,poskipuna yms,niin pääsee uudestaan kokielemaan :D toimiiko luomiväripalettiin sama? vai riippuuko siitä kuinka pienet ne luomiväri "napit" on?(:

  Vastaa

  0
  1. toimiiko luomiväripalettiin sama?

   Ihan kaikkiin puuterimaisiin meikkituotteisiin :)

   Vastaa

   0
 47. En ollut minäkään ikinä kuullut tästä ! Ja heti kokeelin, tuossa poskipuna nyt kuivuu :D Mutta aloin miettimään, että eikö tän kautta iholle päädy alkoholia kuitenkin sitten, toki aika vähän. Mutta onko se varsinkaan herkälle iholle hyväksi..

  Vastaa

  0
  1. Mutta aloin miettimään, että eikö tän kautta iholle päädy alkoholia kuitenkin sitten, toki aika vähän.

   Kaikki alkoholi haihtuu mönjästä pois, eli mitään ei tule iholle! :)

   Vastaa

   0
 48. Nyxin ikuisuus sitten murusiksi mennyt Taupe odottelee uuteen muotoonsa kuivahtamista, kiitos vinkistä!:)

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)