09.07.2013

Estelle & Thild Violet

Sympaattiselta luonnonkosmetiikkamerkki Estelle & Thildiltä on keväällä ilmestynyt uusi tuoteperhe. Sarja kasvaa mukavan hitaasti, ja on tähän mennessä täydentynyt vuosittain vain muutamalla uudella tuotteella. Eikä edes joka vuosi. :) Minusta se on jotenkin miellyttävää kosmetiikkateollisuuden välillä hysteerisen tiheiden lanseerausten keskellä.

Uusi tuoteperhe kantaa nimeä Violet, vaikkeivat tuotteet tehojaan orvokista saakaan. Orvokki esiintyy tuotteissa vain tuoksuna. Estelle & Thild on valinnut nimetä jokaisen sarjansa jonkun kukan tai kasvin nimellä, eikä edellinen Lily-sarjakaan sisältänyt nimikkokasviaan liljaa. Mutta mikäpäs siinä, kukat ovat vetoavia ja E & T:n pakkausdesign aina yhtä kaunista. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Violet-perhe on luotu hoitamaan selluliitista ja kiinteyden puutteesta kärsivää ihoa. Sarjaan kuuluu vartalokuorinta, kiinteyttä ja tasaisempaa ihoa lupaava vartaloemulsio sekä selluliittia vastaan taisteleva, nestekertymiä poistava vartaloöljy.

Sain tuotteet testiin Jolielta. Estelle & Thild on pikkuhiljaa kasvattanut Suomen myyntipisteitään oltuaan ensin pitkään yksinoikeudella vain Kickseissä. Mielenkiintoisesti Jolie on Suomessa ensimmäinen varsinainen luonnonkosmetiikkaan erikoistunut myymälä joka sai E & T:n valikoimaansa. Jotenkin sitä olettaisi että E & T:tä luonnonkosmetiikkamerkkinä olisi jo aiemmin löytänyt ekokaupoista...!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Violet-vartalokuorinnassa on käytetty kuorivana ainesosana hydrattua silikaa, jota on myös pienemmäksi jauhettuna Lily-sarjan mikrokasvokuorinnassa. Ainesosa on mineraaliperäinen. Rakeet ovat aika karkeita, ja sanoisin että Violet-kuorinta on tosi tehokas. Ihan toisesta ääripäästä esimerkiksi Weledan Birch Body Scrubbiin verrattuna. Koostumus on emulsiomainen, tämä ei siis ole vaahtoava, ns. suihkuputsari. Selluliitin hoidon yhteydessä kuorintaa suositellaan käytettäväksi ongelma-alueilla jopa joka toinen päivä.

Violet Firming Lotion on tuttua Eestelle & Thild -vartalovoidelaatua. Kuten on jo aiemmin käynyt selväksi, pidän E & T:n vartaloemulsioita markkinoiden parhaina! Itse en ole millään muulla voiteella saanut  yhtä pehmeää ja sileää ihoa. Violet-emulsio on valikoiman kahteen muuhun body lotioniin verrattuna koostumukseltaan kevyempää. Täyteläisissä Bergamot- ja Baby & Child -vartaloemulsioissa on heti veden jälkeen useita öljyjä ja sheavoita, Violetissa taas  kevyttä auringonkukansiemenöljyä jota seuraavat kukkaisvedet, oliivipohjaiset emulgaattorit, glyseroli sekä aktiiviaineet vihreä tee ja vihreä kahvi. Mieto orvokintuoksu on aivan hurmaava..!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slimming Oil'in bioaktiiviset ainesosat lupaavat poistaa elimistön haitta-aineita ja ehkäistä selluliitin kehitystä. Vihreästä kahvista saatava kofeiini poistaa ylimääräisiä nestekertymiä ja edistää mikroverenkiertoa.

Öljyn inci on lyhyt ja ytimekäs: auringonkukansiemenöljy, kahvipavun siemenuute, vehnänalkioöljy, arganöljy, hajuste, e-vitamiini. Näistä ainesosista kahvipapu on ainoa varsinainen anti-selluliittiainesosa. Muut ainesosat pehmentävät ja tekevät ihoa elastiseksi.

Violet Slimming Oil jättää ihon selkeän öljyiseksi, ja käsittely kannattaa ajoittaa sellaiseen vuorokaudenaikaan jolloin ei heti tarvitse pukea vaatteita päälle. Jos käsittelyn tekee iltaisin juuri ennen nukkumaanmenoa, laittaisin melkeinpä jonkun pyyhkeen vuoteelle ettei lakana mene öljyyn. ;) Saattaa tietysti olla, että kuivaihoisemmalla öljy imeytyy paremmin. Minun ihoni jää öljyisen tuntuiseksi.

. . .

Nyt kun eilen mainostin, että luvassa on arvonta, niin odottaisitte tietenkin jutun sisällön perusteella että voittona olisi Violet-sarjan tuotteita. Vaan eipä olekaan! :) Jolielta kysyttiin, haluaisinko valita voitoksi nimenomaan omat Estelle & Thild -suosikkini, ja tottahan maar halusin! :)

ET_arvontatuotteet_

Niinpä teillä on nyt mahdollisuus voittaa suurimmat E & T -lempparini eli THE "pepunpehmentäjä" Neroli Bergamot Body Lotion sekä THE kasvojenkosteuttaja eli Ruususeerumi!

Juttua näistä tuotteista löytyy blogista täältä:

Peppu ei valehtele

Kesäihonhoitoa

Vuoden 2011 parhaat tuotteet

Arvontaan osallistut seuraavalla tavalla: minua kiinnostaisi kuulla, millaisia tuotelöytöjä olette tehneet Karkkipäivän kautta? Jos nyt ylipäätään olette tehneet minkäänlaisia. ^_^ Voitte kertoa niin hyvistä kuin huonoistakin tuotekokemuksista, eli onko Karkkipäivän kautta löytynyt jotain todellisia suosikkeja tai osoittautuiko joku mun intoilema tuote teillä ihan flopiksi. :) Ja jotta arvonta olisi reilu kaikille, niin toki tekin, jotka ette ole koskaan mitään tuotetta Karkkipäivän innoittamana kokeilleet, saatte osallistua! :) Te voitte puolestaan kertoa jotain muuta hauskaa, surprise me! :D

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 14.7. klo 21.00 saakka.

Jätä sähköpostiosoitteesi kommenttilaatikkoon sille varatulle riville.

319 comments on “Estelle & Thild Violet”

  1. Tosi paljon hyviä vinkkejä esim Dermosil jalkavoide. E&T :n löysin tätä kautta ja tykkään siitä paljon. Olen 40-50 vuotias enkä meikkaa juurikaan eikä tuotteiden kokeilu kiinnosta. Kiva kun joku testailee ja voi poimia itselleen sopivat. En ollut ikinä ajatellutkaan että kahta ripsaria voi laittaa päällekkäin, sitä täytyy kokeilla.

    Vastaa

    0
  2. Näistä tuotteista Violet Firming Lotion tuntui oikein kiinnostavalta.
    Siis mitäkö tuotteita olen löytänyt blogisi kautta...En mä edes muista kaikkia :) Eka kestosuosikkini Lily Lolon O-la-la poskipuna. Sitten oli jossain vanhemmassa postauksessa ollut häämeikkiin käytetty Diorin luomiväri jossa oli ihanat ruskeat sävyt. Madaran tuotteet (varsinkin käsivoide). IsaDoran kajalkynä!! Nämä nyt ainakin äkkiseltään tulee mieleen :)

    Vastaa

    0
  3. Heissan, Yves Rocherin sexy plup ripasrivinkki oli aivan loistava. Koska Yvesillä vielä aina hyviä tarjouksia. Kiehl's hajuvedet jäivät kiehtomaan... Kiehl'sin tuotteita olen himoinnut pitkään. Nyt kiitos sinun minulla on Kiehl'sin pari rasvaa Rosa Arctica ja ovat taivaallisia.

    Kävin sisustusreissulla Tanskassa ja Ruotsissa. Tuumin, että Ruotsin pikkukaupungissa käun Åhlensilla juurikin näitä Estelle Thildin tuotteita metsästämässä. Valitettavasti siellä oli vain huulikiiltoja. Eli nämäkin ovat seuraavan Ruotsin reissun tutustumislistalla. :)

    Vastaa

    0
  4. Mun piti oikein miettiä tätä, ihan varmasti oon jotain sun suositusten perusteella ostanut.. ja johannyttoki, meikkipussissa on sun maskararallin jäljiltä reilun vuoden verran kulkenut Isadora Precision mascara! Sen harja on täydellinen, saan ripsarin ihan ripsen tyveen sotkematta muuta meikkiä, alaripsiinkin saan värin ilman suttua, kumi on vaan täydellinen materiaali ripsiväriharjalle ja tuossa on sen lisäks osuttu napakymppiin muotoilun kanssa :) massakin on sopivasti sieltä "märän" ja "vahamaisen" välimaastosta eikä varise mulla ollenkaan toisin kuin about kaikki muut. Inhoan myös vedenkestäviä ripsareita joten tää on aika mahtava olla olemassa. Taisin muuten ekan isadorani rahastuttaa sulla jos en ihan väärin muista!:)

    Vastaa

    0
  5. Estelle&Thildiä <3 Miten toi nimi muuten ihan oikeesti lausutaan? Vaikka olen ruotsinkielinen niin toi ei vaan tule mun suusta ulos luonnollisesti.

    Mä olen sun blogin kautta oikeestaan löytänyt kiinnostuksen luonnonkosmetiikkaan ja ajatuksen siitä, että on eroa mitä iholleen läträä. Kasvovoide on vaihtunut kehumaasi Estelle&Thildin tuoksuttomaan herkkisihon voiteeseen, kasvovesi samasta sarjasta. Nyt on myös kokeilussa ruusuvesi kasvovetenä (se haisee muuten kammottavalle :D ) ja Benecosin aivan ihanan tuoksuinen vartalovoide.

    Vastaa

    0
  6. Olen sinun (ja monen muun bloggarin) innoittamana kokeillut ainakin maybellinen rocket -ripsaria, erilaisia meikkivoiteita ja kynsilakkoja. Olen opiskelija joten yleensä ne edullisemmat tuotteet kiinnostaa enemmän kuin jotkut 80€ ripsarit ;) mutta on kiva lukea juttuja myös kalliimmista tuotteista ja ajatella että minäkin panostan hyvään kosmetiikkaan sitten kun taloudellinen tilanne taas sallii :)

    Vastaa

    0
  7. Moniakin kokeiluja olen tehnyt Karkkipäivän ansiosta!
    Suurin rakkauteni on ollut Dr.Hausckan "lavender dream" (tai jotain) luomiväripaletti parin vuoden takaa! Passaa mun makuun täydellisesti! On edelleen käytössä ja uhkaavasti loppumaan päin! Ja kakkosena tulee Laveran vartalovoiteet!

    Vastaa

    0
  8. Jonkun verran olen tuotteita löytänyt blogisi ansiosta, pääosin meikkejä (en varmaan muista puoliakaan, kosmetiikkaa on vähän liikaa..) Löysin myös luonnonkosmetiikan ja netistä tilaamisen juuri Karkkipäivästä :)

    Hehkutuksesi ansiosta olen omiksi suosikeikseni löytänyt Lily Lolon meikkipohjan, Isadoran brown patina-paletin ja Benecoksen vaalean kajalin. Rakkautta <3

    Sen lisäksi ei nyt ehkä ihan suosikeiksi, mutta tykkään todella paljon -kategoriaan löysin Benecoksen toasted toffee -poskipunan ja mokka-luomivärin sekä Viva la Divan Aloha-poskipunan. Viva la Divan huulipunat ovat ostoslistalla ;). Ainoa melkein huti oli Viva la Divan aurinkopuuteri Surf 'n' Sand, joka loppujen lopuksi on liian tumma :/. Menee kuitenkin tosi hyvänä luomivärinä :).

    Hudeista sen verran vielä, että kerran pelastit minut ostamasta hutituotetta! :D Kicksillä oli joku aika sitten matkakokohiustuotteet ota 3 maksa 2 tarjouksessa, ja olisin silloin varmasti ostanut kaikki 3 erilaista kuivashampoota, jos en olisi saman päivän aamuna lukenut arviotasi Dry shampoo stylingistä (kirjoitit, että se on vaikea saada hiuksista pois yhdellä pesulla, ei sovi mulle, kerran pesin yhtä hiuslakkaa pois hiuksista viikon ajan :))

    Paljon olet auttanut, kiitos siitä :)

    Vastaa

    0
  9. Yksi parhaista tämän blogin kautta tehdyistä löydöistä on UDPP ja olen tästä hyvin kiitollinen! :-) Ihanaa, kun vihdoinkin luomivärit pysyvät paikallaan aamusta iltaan.
    Myös uusia hajuvesiä on tullut löydettyä Karkkipäivän kautta, rakastan hajuvesipostauksiasi ja toivottavasti niitä saadaaan vielä lisää. :)

    Ei-kosmetiikkaan liittyvä on maidonvaahdotin (:D), jonka ostin blogisi innoittamana Ikeasta vuosi takaperin. Ihanan tarpeeton kapistus (jota on tosin käytetty hyvin innokkaasti, ettei se siinä mielessä ihan tarpeeton ole :D)!

    Vastaa

    0
  10. Olet testaillu kaikkea kivaa,mutta en ole itse innostunu kokeileen mitään ainakaan vielä.Siitä huolimatta mukavaa kesän jatkoa !
    mukana arvonnassa

    Vastaa

    0
  11. Mieleeni tulee ensimmäisenä Dermoshopin kulmakynä. Kiitos tästä vinkistä ihan kauheasti!!! :D Olin käyttänyt aiemmin Lumenen kulmakynää, mutta se oli liian tumma ja koostumukseltaan liian pehmeä. Jos kulmia hipaisikaan vahingossa päivän aikana, kulmakarvat levisivät pitkin naamaa... Dermoshopin kulmakynä pysyy hyvin, on helppo laittaa ja valikoimasta löytyi sopiva sävy todella vaaleille kulmilleni. Kynä on sopivan kova, sitä saa "annosteltua" kulmiin juuri sopivan määrän ja lopputulos on luonnollinen.

    Vastaa

    0
  12. Blogisi kautta tutustuin luonnonkosmetiikkamerkki Benecokseen. Olen ollut kyseiseen merkkiin kovin tyytyväinen, kokeilemani meikit ovat olleet mielestäni riittävän laadukkaita minun käyttööni ja myös erittäin sopivan hintaisia opiskelijabudjetille :)

    Vastaa

    0
  13. Lily Lolo on ehkä paras uusi tuttavuuteni, mutta palasin sinun innoittamana myös Yves Rocherin pariin nuoruusvuosien jälkeen. :)

    Vastaa

    0
  14. Teit joskus juttusarjan luonnonkosmetiikan hiustuotteista, löysin siitä loistavan hiusvaha-tyyppisen tuotteen. (En enää muista mikä sen nimi oli :) )

    Vastaa

    0
  15. Hei!

    Blogisi kautta löysin Ella Bachen epäpuhtauksille tarkoitetun voiteen (se kalalta haiseva:)), joka pelasti ihoni kun elämänmuutosstressistä naamani kukki kuin teini-ikäisellä. Olin jo ihotautilääkärille menossa suurien seteleiden kanssa, mutta satuin juuri lukemaan blogistasi arvostelun tuotteesta, säästyi rahat ja ihokin parani:) Joten kiitos!

    Vastaa

    0
  16. Muistan lukeneeni Weleda-merkin tuotteista blogistasi, ja myöhemmin Saksassa käydessäni törmäsinkin niihin varsin halvalla hinnalla. Ainakin ostamani Iris-päivävoide ei ole se täydellisin omalle vaativalle iholleni, mutta Weledan huulirasvasta pidän kovin!

    Mielenkiintoinen merkki ja kokeilen varmasti vastaisuudessakin kosmetiikkaa tältä :)

    Vastaa

    0
  17. Voi, jos yrittäisin listata kaikkia tuotelöytöjä joista saan sinua kiittää, siinä kestäisi useampi tovi :D Ei olisi liioittelua kutsua Karkkipäivää kosmetiikkaraamatukseni, blogisi oli itse asiassa ensikosketukseni kosmetiikan syövereihin kun sitä pari vuotta sitten ensimmäistä kertaa luin. Tutustuin mm. mineraalimeikkeihin (naama kiittää!) ja koko luonnonkosmetiikkakäsitteeseen aikoinaan blogisi avulla. Yksittäisiksi löydöiksi mainittakoon Body Shopin seerumi, IsaDoran sisärajauskynä, Urban Decayn Naked-paletti ja Primer Potion. Ainoa hukkaostos koskaan on ollut Mádaran sävyttävä kosteusvoide mutta eipä se mikään katastrofi ollut, lahjoitin sen eteenpäin.

    Vastaa

    0
  18. En kyllä muista mitään yksittäistä tuotetta, jonka olisin bongannut kauttasi. Mutta sen sijaan rutkasti inspiraatiota ja ideoita! Luen yleensäkin blogeja vähän ajatuksella "silmänruokaa", kun ei ole oikein vara sijoittaa tällaisiin ihanuuksiin, kuin esim. tämän arvonnan tuotteet. :)

    Vastaa

    0
  19. Olen uusi tällä tontilla, joten voisin sanoa, toivottavasti tämä tuotemerkki olisi sellainen! :) Kivana yllärinä voin kertoa, että oon kohta tekemässä jotain tosi rohkeaa.

    Vastaa

    0
  20. No nimenomaan tämä Estelle&Thild! Hajustamaton yövoide ja se kasvojen mikrokuorinta ollut jo pitkää käytössä. Kuitenkin tämä kehuttu kropparasva ei saanut aikaan ihan sellaista vaikutusta kuin toivoin, ehkä sitä pitäisi vain maltillisesti levittää aamuin-illoin eli oma malttamattomuus kostautui. Toki annan rasvalle mielelläni uuden mahdollisuuden ;)

    Vastaa

    0
  21. Mä olen innostunut sun kautta jo vaikka mihin vaikka samalla alalla hääräänkin, mutta varmaan yksi parhaista löydöistä on Maybellinen Rocket -ripsiväri. Aivan mieletön. Niitä harvoja poikkeuksia joita vielä muuten luonnonkosmetiikalla vallatusta meikkipakistani löytyy.

    Vastaa

    0
  22. Olen löytänyt täältä melkoisesti kaikkea mielenkiintoista ja paljon olen myös tuotteita kokeillut. Kaikenkaikkiaan kokonaisuutena olen siirtynyt blogisi avulla luonnontuotteisiin ja saanut niistä suuren avun "akne" ihooni. Aikoinaan kun lähdin opiskelemaan meikkausta ammatikseni, sain lisätsemppiä ja inspiraatiota sun meikkikuvista! ;)

    Vastaa

    0
  23. Mistä aloittaisin...?

    No Laveran Mango-hiustuotteet ovat ihania ja ne olen löytänyt sinun avulla. Sitten joitain tuotteita iHerbistä. Viva La Divan huulipunat parissa eri sävyssä, oli juuri sellainen persikkaoranssi hakusessa. Sanctumin hoitsikka on juuri matkalla luokseni. Flow-kosmetiikka merkkinä oli ihan vieras minulle ennen vierailuasi heidän tehtaalla. Ehkä kuitenkin suurimman avun olen saanut Dermosilin Karbamidijalkavoiteesta. Siinä on hinta-laatu niin kohdillaan!

    Aurinkoista kesää sinulle Sanni! Tätä sinun ihanan monipuolista blogia on niin kiva lukea kun on asia-asiaa ja kevyempää sisältöä mukavasti samassa paketissa.

    Vastaa

    0
  24. Vuosien varrella on tullut löydettyä yhtä ja toista hyvää tuotetta kauttasi. Kiitos siitä! :) Estelle & Thildin kasvojenpuhdistusmaitoa käytin pitkään silmämeikin puhdistukseen. On muuten loistava tuote, mutta itse luovuin siitä lopulta minun kannaltani hankalahkon saatavuuden vuoksi. Olen hurahtanut Viva La Divan huulikiiltoihin sekä erääseen hehkuttamaasi poskipunaan, jota olen jo ostanut uuden varalle, kun ensimmäisestä alkoi jo pohja pilkottamaan. En nyt vaan muista sävyn nimeä, mutta merkki on joka tapauksessa Viva La Diva. Lisäksi olen suosinut Isadoran meikkejä, enkä ole vielä pettynyt. Ai niin ja onhan minulla Lily Lolon mineraalimeikkipohja käytössä sekä Urban Decayn silmämeikinpohjustaja. Molemmat loistavia! Tuotteita on vaikka kuinka, mutta nuo edellä mainitut tulivat nyt näin äkkiseltään mieleen.

    Vastaa

    0
  25. En oikeastaan ole löytänyt mitään yhtä tiettyä tuotetta blogin kautta, mutta sen inspiroimana olen oivaltanut saksalaisten kosmetiikkaputiikkien (esim d&m) loistavan luonnonkosmetiikkavalikoiman bongatessani blogista tuttuja merkkejä ko. kaupan hyllyiltä. Kiitos siitä!

    Vastaa

    0
  26. Sinun innoittaman kokeilin Laveran eyelineriä,joka osottautui todella flopiksi kohdallani.Mutta toimii toisella,toisella ei. :)

    Vastaa

    0
  27. Muistelisin etten ole tullut ostaneeksi tuotteita postaustesi innoittamana, mutta taitaa olla pari merkintää tallennettuna lukijaan ja odottamassa aikaa, kun putelit loppuu. Näitä estelle&thildin tuotteita olen kyllä apteekkireissuilla ihastellut, mutten ole vielä testannut :)

    Vastaa

    0
  28. Karkkipäivä on innostanut miut kokeilemaan ainakin Lumenen CC- ja BB-voidetta, jotka molemmat olen todennut toimiviksi. Myös Laveran Mango-hiustenhoitosarjaa sekä Dermosilin kulmakynää olen käyttänyt kehujen jälkeen :) Nyt aion testata kehumaasi Mádara Deep Purifying Foamia.

    Vastaa

    0
  29. Uudeksi suosikiksi ovat löytyneet Weledan suihkusaippuat/voiteet,varsinkin Tyrni. Sulla on tosi hyvä blogi,josta saa monia hyviä vinkkejä :) Aurinkoista kesää!

    Vastaa

    0
  30. Ostin The Rocket -ripsarin melkeinpä heti sen jälkeen kun olit täällä blogissasi sitä kehunut. :) Ja kyllä täytyy itsekin sanoa, että olen tuotteeseen todella tyytyväinen, aion ostaa jatkossakin. Minulla on melko vaaleat ja hauraat ripset, mutta kyseinen ripsari saa ne näyttäviksi!

    Vastaa

    0
  31. Innostuin luonnonkosmetiikasta monta vuotta sitten sinun blogisi kautta. Varsinkin Laveran vartalovoiteet otin käyttöön kehuttuasi niitä, enkä ole muita voiteita käyttänytkään sen jälkeen. Ne ovat parhaita. Tuoksua olen vain vaihtanut, milloin on lime, appelsiini tai ruusu. Huomasin aikoinaan saman asian, että ne kosteuttavat myös seuraavana päivänä eikä jalat ole kalansuomuilla, niin kun normi Niveoissa tai Lumenen tuotteissa saattaa jäädä. Ostin keväällä myös kehumasi Weledan koivu vartalokuorinnan ja se on ollut todella hyvää. Sillä sai ihon pehmeäksi ja nyt rusketus tarttuu paremmin. Kohta vain täytyy jo ostaa uusi, kun niin tehokkaasti olen sitä käyttänyt.

    Vastaa

    0
  32. Oon löytänyt varmasti moniakin tuotteita kauttasi, mutta Lumenen CC-voide oli vain pakko saada arvostelusi jälkeen! Samoin meikkivoidesivellin, ja paluuta sienellä tai sormilla levittämiseen ei sen jälkeen kyllä ole... :D

    Vastaa

    0
  33. Tällä hetkellä käytössä on Lumenen CC-voide, josta innostuin luettuani siitä Karkkipäivästä. Minun makuuni se on ehkä hieman liian peittävä mutta avan ok tuote kuitenkin.

    Vastaa

    0
  34. Mä löysin Korresin tätä kautta. Intouduin ja tilasin ensimmäisenä suihkugeelin ja vartalomaidon, ja vartalomaidon olenkin kokenut aivan parhaaksi kosteuttajaksi. Ennen luulin, ettei mun sääristä silosia saakaan, mutta Korresilla tulokset pysyy viikonkin! :) Oon tilannu Korresia lahjaksi ja hehkutan sitä tutuille jatkuvasti. Viimeksi eilen pharmazonin paketti toi mulle granaattiomenakasvonaamion ja lisää suihkugeeliä ja vartalomaitoa tuoksussa Bergamot & Pear. Ainoa pettymys on ollu citrus tuoksu, joka muistuttaa mua lähinnä miesten suihkugeelistä. :D Mutta muihin ominaisuuksiinhan se ei vaikuta, joten haisen toistaiseksi kummalliselle ihan mielelläni. :D

    Vastaa

    0
  35. Olen seurannut blogiasi useamman vuoden ajan säännöllisesti ja yhtä jos toistakin tuotetta on suositustesi pohjalta tullut testattua. Useimmiten omakin kokemus on ollut positiivinen!

    Positiivisista mieleen tulee ainakin Lily Lolon mineraalimeikkipohja, Madaran vaahtoputsari ja Isadoran Inliner-kajalit.

    Olin kevään 2011 vaihto-oppilaana Thaimaassa ja siellä minua harmitti kovasti blogia lukiessa aina, kun esittelit uusia löytöjä, enkä sieltä käsin pystynyt saamaan itselleni samoja purkkeja testaukseen. :)

    Vastaa

    0
  36. Oon löytänyt vaikka mitä aivan älyttömästi, tän blogin lukeminen tulee kalliiksi ;). Mineraalimeikit tulivat sun kautta tutuksi ja Lily Lolo onkin nyt ahkerassa käytössä. Viimeisin eiliseltä Ecotools Kabuki, muistelin sun joskus kertoneen sen olevan loistava :).

    Vastaa

    0
  37. Olen kokeillut suosituksestasi Lily Lolon meikkipohjaa. Mineraalimeikki sulautuu kauniisti ihoon, joten tyytyväinen olen ollut! :)

    Vastaa

    0
  38. Kiinnostukseni luonnon kosmetiikkaan on herännyt blogeista, pieniä tiedon murusia on kerääntynyt sieltä täältä ja syvemmälle sukeltelen koko ajan. Ns. normikosmetiikkaa en halua enää edes hankkia, vaan korvaan hupenevia hamsterin varastoja luonnollisemmilla vaihtoehdoilla. Jolie on ehdoton lempparini verkkokauppana ja -mediana! <3

    Vastaa

    0
  39. Tuotelöytöjän olen tehnyt erityisesti Lily Lolon tuotteista. Yksi supersuosikkini on Ooh La La -poskipuna!

    Vastaa

    0
  40. Jaahas, blogi itsessään on ollut varsinainen löytö. Aika tuore sellainen. Jostain syystä sorruin tekemään tilauksen varmaan 20 vuoden tauon jälkeen Yves Rocherille, mistä lie johtuu ;) Lily Lololta on tilattu näytteitä... Ostoslista on hmmm.. aika pitkä.

    Vastaa

    0
  41. Voiii niitä on monia, muistankohan edes kaikkia :P
    Ainakin:
    Mad Minerals Bare Necessity
    Loreal BB-voide
    MUS Smog- luomiväri kasvovarjostustentekoon (henkilökohtainen vinkki ja ihan älyttömän monipuolinen! Kulmakarvat saa tällä nätiksi, samoin häivyttyy tosi kauniisti luomen varjostuksissakin)
    UDPP (okei, tätä mulla oli jo entuudestaan käytössä parin UD meikkipaletin mukana kun oli tullut, mutta intoilusi on saanut minut tilaamaan tätä tuon ison tuubin)

    ...niin ja tietenkin tonnikalapullat ;D

    ns huonoja löytöjä ei tule mieleeni tällä hetkellä.

    Vastaa

    0
  42. Ostin Lumenen itseruskettavan kasvovoiteen, kun kehuit että siitä tulee vain hento päivetys ja tykkään siitä kovasti. Helppo käyttää, eikä lopputulos ole liian tumma.

    Vastaa

    0
  43. Löysin blogisi kautta Lily Lolon mineraalimeikit! Perinteiset meikkivoiteet ovat aina käyttäytyneet sekaihollani hassusti ja jättäneet iholle todella luonnottoman näköisen jäljen. Lily Lolo on pelastanut naamani! Merkin tuotteet tuntuvat edulliseen hintaansa nähden todella ylellisiltä, opiskelijan kukkaro kiittää. :)

    Vastaa

    0
  44. Ostin ihan blogisi innoittamana melkein siltä istumalta, no kauppaan piti lähteä, Rimmelin poskipunan Santa Rose-sävyn. Juuri sopivan värinen minulle. Laveran Golden Brown-kynää olen etsiskellyt, mutten löytänyt kaupoista kun keväällä etsin, enkä netistä halunnut tilata pelkästään sitä. Olen viime aikoina ostanut aika vähän kosmetiikkaa muuten, kun olen innostunut tekemään itse kaiken muun paitsi meikit ja niissäkin on varastoja.

    Vastaa

    0
  45. No kun nämä kaikki ihanuudet on tullut oikeastaan kokeiltua ennen niistä kirjoitettuasi :)

    Vastaa

    0
  46. No mitä tätä kautta ei ois löytänyt :D Mut varsinkin L'Orealin ja IsaDoran meikit on kolahtaneet ja lujaa! Aina. Niihin ei vaan kyllästy ja ne on täällä blogissas aika hyvin esilläkin :) Toki ei niin paljoa kuin luonnonkosmetiikka. Ja ripsarijutuista oon bongannut noita ripsareita, varmaan koska oon ripsarifriikki, eihän siitä mihkään pääse :D Viimeisempänä siis toi Maybellinen Rocket Volume. IsaDoran Blooming Spring-paletti on vieläkin ostamatta, mutta kyllä mä sen vielä ostan!

    Vastaa

    0
    1. Olen viime aikoina bongannut Blooming Springiä todella kovissa alennuksissa. Vaikuttaisi siltä, että olisi poistumassa kokonaan valikoimasta. Isadoran sivuilla sitä ei ole enää vähään aikaan näkynyt, eli kannattaa melkein ostaa heti, jos jostain vielä löydät.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat