24.04.2013

Värikkäät pastelliranskikset a.k.a My Little Pony -kynnet

Sain viikonlopun kynsilakkausta miettiessä voimakkaan macaron-leivos-kohtaa-My-Little-Ponyn- inspiraation.

Tässä tulos.

Pastelliranskikset_vasen2

Tulipas kivat ja söpöt, ainakin omasta mielestäni! :) Ranskis-kärkien symmetriasta ei tarvitse heittää herjaa, en ole siinä mikään mestari. ^_^

Pastelliranskikset_vasen

Vasen käsi.

Pastelliranskikset_oikea

Oikea käsi.

Pastellikynnet_lakat

Lakkaukseen käytetyt sävyt. Natural Coden ja IsaDoran lakat kevään kokoelmista ja blogin kautta saatuja, Snowcrystal omaa kokoelmaani ja pari vuotta sitten ostettu.

Scuba Blue on suosikkini, tosi pehmeä taivaansininen jonka sävy on kuvassa paljon vaaleampi kuin livenä. Aivan erisävyinen sininen kuin mikään aiemmin omistamistani 23 sinisestä kynsilakkasävystä, tosi kaunis. Natural Coden Rebel Royal on samaa sävysyvyyttä mutta tummempi, erittäin kaunis sekin. Kaikki mun aiemmat siniset ovat joko tummempia, turkoosimpeja tai harmaampia.

Oliko liikaa värejä kerralla vai "ihan jees"? :D

32 comments on “Värikkäät pastelliranskikset a.k.a My Little Pony -kynnet”

  1. Mä oikeesti kiljahdin ääneen että IHANAT!!!! ku näin tän postauksen. Enkä mä edes pidä värikkyydestä, mutta noi on sopivan yksinkertaiset ollakseen vielä nätit - plus että oot onnistunu valikoimaan noi sävyt täydellisesti. Ihanat.

    Vastaa

    0
  2. Aivan ihanat kevät kynnet! :) Olen itsekkin jo monen monta kertaa aikonut lakata moniväriset kynnet, mutta jotenkin päädyn aina siihen yksiväriseen..

    Vastaa

    0
  3. Värit ovat ihania! Keväällä tuollaisia saakin olla, ei mun mielestäni ole ollenkaan liikaa. Kuvaa vaan hyvin ihmisten heräävää kevätmieltä.

    Mun piti kysyä sulta seuraavaa; sä kun olet Lily Lolon meikkejä käytellyt, niin oletko koskaan tullut kokeilleeksi niitä poskipunia luomiväreinä. Jos, niin mitä tykkäsit? Elloksen sivuilla noita Lily Loloja on myynnissä ja siellä poskipunien kohdalla sanotaan, että voisi poskipunan ohella käyttää myös luomivärinä ja sen lisäksi sekoitella myös huulikiiltoon.

    Itse rakastaisin sitä Clementine-sävyä ja jos sitä todella voisi käyttää myös luomivärinä, niin ihan varmasti tilaisin jostain! :D (mulla menossa joku vähän persikkainen kausi...)

    Vastaa

    0
    1. Moi himps!

      Luomivärit ja poskipunathan ovat ihan samaa kamaa raaka-aineellisesti (siis ihan kaikilla merkeillä), sillä erotuksella että poskipunissa on yleensä vähemmän pigmenttiä, joten toki niitä voi käyttä myös luomilla. :) Itse en ole noita Loloja luomilla kokeillut mutta aivan varmasti esim. Clementine sopisi tosi kivasti osaksi lämmintä, persikkaista silmämeikkuä. Ja huulikiiltoonkin voi ehdottomasti sekoittaa, voi vaan tehdä inasen kuivemmalta tuntuvan koostumuksen kiiltoon.

      Vastaa

      0
    1. Hauskat :) Voitto olisi ehdottomasti kuulunut sinulle eikä jollekin joka riepotti mukanaan mikä-se-nyt-olikaan ;)
      Mulla oli jonain kesänä ohuita hiussuikaleita kiinnitettynä omiin hiuksiin; muistaakseni niitä oli 7 eri väriä. Mutta ne olivat niin ohuita että ne vaan vilkahti kun hiukset liikkuivat.

      Vastaa

      0
  4. Miten saat lakkauksistasi noin kauniin tasaiset!? Itselläni menee AINA jokin pieleen ja lakat ovat ihan rypyläisiä >:(

    Vastaa

    0
    1. Miten saat lakkauksistasi noin kauniin tasaiset!?

      Ei aavistustakaan... :) Jos tarkoitat kärkiä, niin ne on tehty tarrojen avulla. Mutta jos tarkoitat koko kynnen lakkausta, niin kai se 20 vuoden jokaviikkoinen lakkausoperaatio on tuonut jo aikamoisen vakaan käden ja rutiinin.... ^_^

      Vastaa

      0
  5. Vai liikaa väriä, mitä vielä! Mahtavat kynnet! Teitkö tuon "ranskiskärjen" vapaalla kädellä vai aputeippien kanssa?

    Vastaa

    0
  6. Voi, miten kauniit! :) Saan sulta inspiraatiota kynsienkasvatusoperaatioon :P

    Vastaa

    0
  7. Hassua. En ole henkilökohtaisesti koskaan varsinaisesti tykännyt ylipitkistä kynsistäsi, vaikka en niitä suuresti toki inhonnutkaan. Nyt kuitenkin huomaan, että olen kaivannut niitä näissä postauksissasi ja ilahduin, kun huomaan pieniä merkkejä Sanni-kynsien paluusta. :)

    Vastaa

    0
  8. Osaat aina tehdä nin nättejä väriyhdistelmiä niin meikkiin kuin kynsiinkin, että ois hauska nähdä liukuvärikynnet sinun tekeminä :)

    Vastaa

    0
    1. Hmmm, osaisinkohan edes tehdä sellaisia..? :D Pitäis tyyliin googlata ohje! ^_^ Ainakin siihen taitaa liittyä sieni jolla töpötellään.... :D

      Vastaa

      0
  9. Moikka

    Ajattelin että saattaisit tietää kun kerta olet kosmetiikka liikkeessä ollut töissä. Minkalainen meikkivoide tai joki sen tapainen (esim bb) sopisi rasvaiselle iholle?

    Mitä mieltä oot tosta lumenen CC meikkivoiteesta?

    Vastaa

    0
    1. Minkalainen meikkivoide tai joki sen tapainen (esim bb) sopisi rasvaiselle iholle?

      Edulliselta puolelta esimerkiksi Lumenen Triple Stay Matte tai Garnierin BB-voiteen matta-versio (olen itse just testaillut sitä tällä viikolla ja tykkään kovasti). Selektiiviseltä puolelta vaikkapa Clarinsin Ever Matte.

      Lumenen CC-voide on minusta oikein hyvää, juttu täällä:
      https://karkkipaivablogi.com/2013/04/17/lumene-cc-voide/

      Vastaa

      0
  10. Osaisitko vinkata, miltä merkiltä löytyisi mahdollisimman vähämyrkkyinen pikakuivattaja ja aluslakka tai kovettaja? Pyrin käyttämään pelkkiä 5-free-lakkoja, joten tuntuu toki vähän hassulta käyttää kuitenkin päälle ja alle jotain aivan hillitöntä myrkkyliuotinta... Pikakuivattaja on kuitenkin ihan must, aluslakasta voisin ehkä luopuakin.

    Olisiko tässä jopa postausaihe?

    Vastaa

    0
    1. Osaisitko vinkata, miltä merkiltä löytyisi mahdollisimman vähämyrkkyinen pikakuivattaja ja aluslakka tai kovettaja?

      Valitettavasti en... :/ En ole yhtään perehtynyt noihin "5-Free"-lakkoihin.

      Vastaa

      0
  11. Tästä tulikin mieleeni, että näin alkuviikosta alkuperäisiä My Little ponyja myynnissä kirpparilla. Olisikohan pitänyt ostaa... Muutama oli jäljellä. En ostanut.

    Vastaa

    0
  12. Ihanat kevätkynnet! Aivan ihanat. Tulee heti paremmalle mielelle :) Ja alkaa harmittaa, kun ei voi töissä olla kynsilakkaa. :)

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (71)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat