09.04.2013

Makeover japanilaiselle ystävälle: Cherry Blossom Girl

Sain viikonloppuna rakkaan vieraan Japanista.

Hisae ja minä olemme olleet kirjeystäviä jo 17 vuotta, ja Hisae vieraili Suomessa jo toista kertaa. Harmaita loskakatuja tarpoessamme ja märkien hiutaleiden vihmoessa kasvoihin mietin, tuleekohan enää kolmatta.... ;) Olkoon kukaan mitä mieltä tahansa, minusta Suomi on vähiten edustavimmillaan juuri keväisin katujen muuttuessa likaisiksi kurakentiksi. Japani puolestaan kylpee parhaillaan ihastuttavien kirsikanpuunkukkien vaaleanpunaisessa kajossa...

Hisae_before_after

Kontrastina harmaan ankeille sääolosuhteille halusin tehdä Hisaelle kirsikanpuunkukkien inspiroiman meikin. Hisae vierastaa värikkäitä meikkejä, mutta sain hänet puhuttua ympäri hempeän vaaleanpunaiseen silmämeikkiin. Itse olin kovin tyytyväinen lempeään tulokseen, ja ystävänikin uskalsi lopulta lähteä ulos meikissään totuteltuaan siihen hetken. :)

Hisaen oma perusmeikki koostuu BB-voiteesta, kulmakynästä ja beigestä luomiväristä. Maskaraa hän käyttää kuulema hyvin harvoin

CherryBlossom

.

Hisae_meikki_tuotteet

Mietin ensin tekisinkö meikkipohjan Hisaen omalla BB:llä, kun epäilin että minulta löytyisi aasialaiselle iholle sopivaa sävyä. Mineraalien ystävä kun olen, päätin kuitenkin kokeilla Bare Mineralsin keltapohjaista Light-sävyä. Ja kas, se sopikin täydellisesti. Käytin mineraaleja myös silmämeikissä.

Ripsien taivutus olisi avannut silmiä ratkaisevasti, mutta ystäväni ei ollut taivuttimista kovin innoissaan. Hisaeta traumaattiselta kokemukselta säästääkseni päädyin levittämään ripsiin vain yhden kerroksen Cliniquen High Lengths -maskaraa.

Hisae_meikki_silma

Hisae_meikki_puolikas

Halusin kokeilla Stephan Øienin vinkkaamaa tapaa yhdistää meikissä kylmää ja lämmintä 50/50-periaatteella. Meikkipohja ja huulimeikki olivat lämpimät, poskipuna ja silmämeikki viileät. Yhdistin poskilla kahta poskipunaa; IsaDoran kevätlookin kylmää pinkkiä (Pink Blossom) ja Estee Lauderin neutraalia persikkapinkkiä (Peach Nuance). Pink Blossom oli minusta yksinään liian kylmä, ja Peach Nuancella sain sitä taitettua enemmän mieleisekseni.

Luomille levitin ensin kauttaaltaan Mad Mineralsin pinkkiä Big Apple -sävyä. Sitten levitin päälle sisänurkkapainotteisesti Pure Luxen vaaleanpuna-valkoista duochrome-sävyä Red Aura, joka vaalensi Big Applen ärhäkkyyttä. Alaluomen uloimpaan nurkkaan sipaisin Pure Luxen siniseen taittavaa pinkkiä, sävy Smug. Sen sininen hohde toi kivan pienen lisän muuten yksisävyiseen meikkiin. Sävytin alaluomen ripsirajaa vielä kevyesti Big Applella ja kylmänbeigellä sävyllä Natural Coden Chic-triosta. Kulmaluulle laitoin MACin ihonsävyistä Brule-sävyä. Tein ripsirajaan ohuen rajauksen Maybellinen Master Precise -tussilla.

Hisae_meikki3

Huulille levitin Lancômen ruusubeigeä Beige Mirage -huulipunaa ja sen päälle Estee Lauderin kullanbeigeä Honey Flower -huulikiiltoa. Huulten "rajaus" on Hisaella luonnostaan omasta takaa. :)

Hisae_meikki_suljetut

Cherry Blossom Girl.

Airin biisikin on muuten ihana. <3

48 comments on “Makeover japanilaiselle ystävälle: Cherry Blossom Girl”

 1. Voi miten kaunis meikki; sopii ystävällesi erittäin hyvin :) Harvalle sopii mielestäni pinkki luomiväri, mutta hänelle se on just nappiin!
  Myös kasvojen värit ovat hyvin onnistuneet.

  Vastaa

  0
 2. Aivan ihana meikki, sopii kantajalleen tositositosi hyvin mielestäni. Nuo sävyt sointuvat toisiinsa ja sulautuvat kauniisti. :)

  Vastaa

  0
 3. Moi!

  Todella kaunis meikki ja malli! Ennen/jälkeen kuvissa suurin ero tulee mielestäni kulmakarvoista. Ne näyttävät meikissä tosi hyviltä ja muutenkin kokonaisuus on kuulaan keväinen. Muuten, silloin kun meikkasit siskoasi heitin ehdotuksena, että meikissä olisi voinut käyttää sekaisin kylmiä ja lämpimiä sävyjä :). Tässä se toimii ainakin todella hyvin.

  Vastaa

  0
 4. Siis vau! :) Todella upea meikki, sopii Hisaelle kuin piste i:n päälle! Ihana myös tuo taustatarina, 17 vuotta kirjekavereina, huh huh! :)

  Vastaa

  0
 5. Upea meikki. Itselläni on myös japanilainen ystävä ja voi miten kateellinen olen hänen ihanasta ihostaan ja niistä hiuksista. *huokaus*

  Vastaa

  0
 6. Minusta liiallinen ripsien taivutus ei olisi sopinut tähän meikkiin, näin on just hyvä, tulee jotenkin geishamaiset fiilikset :) Tietysti vaikea arvioida, kun ei ole nähnyt lopputulosta erilaisilla ripsillä, mutta ainakin näinkin meikki on oikein kaunis!

  Vastaa

  0
 7. Todella suloisen näköinen on ystäväsi tuossa meikissä ja tietysti muutenkin :-) Pinkki luomiväri sopii ihan hirmuisen hyvin ja poskipuna täydentää kokonaisuuden.

  Vastaa

  0
 8. Vau, miten kaunista! Ensin kiinnitin huomioni tosi hyvännäköiseen pohjaan, mutta kaikki muukin näyttää tosi upealta!

  Vastaa

  0
 9. Mielettömän kaunis meikki ja malli! Ihana stoori teidän tutustumisen taustalla. :)

  Vastaa

  0
 10. Loistava idea tuo ulkokulman pieni purppura häivä! Todella valoisa ja pirteä meikki. :) Olisipa ulkona yhtä keväistä...

  Vastaa

  0
 11. oi että on kaunis :o tykkään itekin just tuon sävyisestä pinkistä/vaaleanpunaisesta luomilla varsinkin yhdistettynä lähes mustiin hiuksiini joten tää look oli oikein mieluisa :) poskimeikit ihanasto!

  Vastaa

  0
 12. Oi aivan ihana meikki! Niin jotenkin isadoramainen. :) Todella kaunis on ystäväsi!

  Vastaa

  0
 13. Tosi onnistunut meikki, upea! Eikä yhtään liikaa, ihan hyvin menisi arkimeikistä, kun on kaikilta osin meikattavalle niin sopivan sävyinenkin.

  Vastaa

  0
 14. Onpa kyllä tosi kaunis meikki ja malli! Niin täällä ei taida vielä olla leskenlehtiäkään.. :) Toivottavasti ootte saaneet nauttia kuitenkin kevätauringosta.

  Vastaa

  0
 15. Oi kun ystäväsi on kaunis (ihan meikittäkin) ja tuo meikin sävymaailma sopii hälle loistavasti! Mä oon "kateellinen" aasialaisille piirteille :) Varsinkin, kun heillä on luonnostaan mustat/tummanruskeat hiukset ja itse joudun kuukausittain väriä lykkimään päähän, mutta onneksi on värit :D Onko ystävälläsi värjäämättömät hiukset? Luin hetken aikaa japania jopa, on vaikea kieli, mutta mielenkiintoinen!

  Vastaa

  0
  1. Onko ystävälläsi värjäämättömät hiukset?

   Kyllä, siis ihan oma väri :)

   Vastaa

   0
 16. Aivan ihana!! Todella kaunis malli ja meikki on myös mielettömän kaunis, sopii lisäksi kantajalleen aivan täydellisesti! Hieno kokonaisuus!

  Juuri tuon värisiä huulia haluaisin, mutta koska omissani on niin paljon väriä ja lisäksi väri on luonnostaan aika sinertävä, mun huulillani kivan näköistä, nättiä ja luonnollisen vaaleaa huuiipunaa en ole löytänyt. Niinpä mun täytyy huokailla sitten miten nätiltä tuon väriset huulet näyttääkään toisilla. Huoh.

  Kuvatkin on hyvin onnistuneita, ilo katsella senkin puolesta.

  Vastaa

  0
 17. Ihana meikki! Toisaalta sellainen, jonka miellän kauneusmeikiksi, mutta piristävän erilainen hillityn värikkään silmämeikin ansiosta :)

  Vastaa

  0
 18. Aivan järjettömän kaunis ja onnistunut meikki! Kuten yllä jo kommentoitiinkin, vaaleanpunainen silmämeikki on useimmille haasteellinen, mutta tässä se on kyllä ihan täydellinen mallillesi.

  Vastaa

  0
 19. Vau! Kuinka voikaan vaaleanpunainen silmämeikki näyttää noin hyvältä! Kirsikankukkia tosiaan. :) Airin biisi on niin kaunis kans.

  Vastaa

  0
 20. Nätti meikki ja etenkin noin nätti malli. Minusta japanilaiset saavat näyttää japanilaisilta eikä eurooppalaisilta ja ripsentaivuttimet on turhaa tässä tapauksessa sillä suorat ripset on hänellä tosi kauniit ja sopivat paremmin! Niin kauniit sävyt olet valinnut! Toivotaan että tapaatte taas uudestaan. Niin arvokasta tuollaiset kaukaiset ja kauan kestäneet ystävyydet!

  Vastaa

  0
 21. Ei auta kuin liittyä kehujien kuoroon; wau!
  BM Light- pohja on yllättävän tumma. Itse voin käyttää sitä vain kesällä jos olen saanut väriä pintaan :P

  Vastaa

  0
 22. Onpa hän kaunis! Meikkisi sopii hänelle myös älyttömän hyvin. Eikö hän itse yhtään innostunut lopputuloksesta? Minusta tuo näyttää niin hyvin onnistuneelta, että olisin luullut tottumattoman meikkaajan yllättyneen iloisesti raikkaasta, piristävästä ja silti hyvin luonnollisesta meikistäsi. Hmm, en edes tiennyt että voi olla luonnostaan "rajatut" huulet! Kyllä luontoäiti suosii toisia aivan kohtuuttomasti :)

  Vastaa

  0
  1. Eikö hän itse yhtään innostunut lopputuloksesta?

   Suhtautui aika japanilaisen pidättyväisesti..... :) Hisae sanoi että meikistä tuli mieleen hänen häämeikkinsä.

   Vastaa

   0
 23. Tää meikki on kyllä älyttömän kaunis ja hyvin onnistunut, sopii kantajalleen todella hyvin!

  Vastaa

  0
 24. Sievä meikki. Bongasin sinut takaapäin eräässä kauppakeskuksessa ja mietin ensin, että olisiko tuo voinut olla Karkkipäivän Sanni!? (Tukka herätti vahvat epäilykset ;) ) Bongasin teidät sitten vielä toisen kerran etupuolelta (:D) ja sinähän se olit. Mutta eipä se suomalainen pääse mihinkään siitä, että tuntematonta ihmistä voisi moikata... :)Ehkä ensikerralla ;D

  Vastaa

  0
  1. Bongasin teidät sitten vielä toisen kerran etupuolelta (:D)

   Meidät? :) Siis minun ja Hisaenko?

   Vastaa

   0
  2. Niin, Hisaen näköisen naisen kanssa kävelit. :) Selkeä viesti mulla, kun ensin puhun yksikössä ja sitten monikossa ja taas yksikössä... :DD

   Vastaa

   0
 25. Tosi kaunis malli ja meikki :)

  Tämän meikin yhteydessä tulikin mieleen kysyä tätä, mitä olen miettinyt mineraalimeikkiä käyttäessä, eli minkälainen peiteaine olisi hyvä mineraalien kanssa? Mitä itse käytät esim. silmänalusilla?

  Tässä meikissä olit näköjään käyttänyt Estee Lauderia, onko se normaali "nestemäinen" peiteaine ja miten se toimii mineraalipohjan kanssa? Olen yrittänyt käyttää mineraalipohjan kanssa mineraalipuolen peiteainetta, mutta se jää jotenkin rumasti näkymään, mutta olen arastellut ostaa tavallista kun ajattelin että ne eivät sulaudu yhteen. Osaatko auttaa?

  Vastaa

  0
  1. minkälainen peiteaine olisi hyvä mineraalien kanssa? Mitä itse käytät esim. silmänalusilla?

   Mä käytin pitkään pelkästään Lily Lolon omaa jauhemaista peiteainetta (tykkään siitä edelleenkin), mutta löydettyäni Estee Lauderin Double Wear -peittiksen olen siirtynyt lähes pelkästään sen käyttäjäksi. Miksi? Koska sillä saan nätisti tasoitettua myös huultenympäryksen kirjavuutta, mihin jauhemainen peittis ei ole omiaan koska se korostaa ihokarvoja. Ylipäänsäkin Lauder käyttäytyy huultenympäryksillä kauniimmin kuin jauhemainen tuote. Lauder ei myöskään kerry mulla silmienalusjuonteisiin niinkuin melkein kaikki voide/neste/stickimäiset peiteaineet.

   Laitan Lauderin alle ja mineraalia päälle, hyvin toimii. :) Kyllä, se on nestemäinen peiteaine. Double Wear kuivuu hetkessä kokonaan eikä jätä "nahkeaa" pintaa johon mineraali voisi jumittua. Vahamaisemmat tai kosteammat voidepeiteaineet eivät välttämättä toimi mineraalien kanssa.

   Olen yrittänyt käyttää mineraalipohjan kanssa mineraalipuolen peiteainetta, mutta se jää jotenkin rumasti näkymään

   Onpa jännä...? Onko peiteaine hyvin eri sävyinen kuin pohja...?

   Vastaa

   0
  2. Kiitos vastauksesta, taytyy varmaan laittaa tuo Double Wear harkintaan :)

   Toi peiteaine on mun mielesta ollut kylla savyltaan ihan "tarpeeksi" kohdallaan, mutta jotenkin se taitaa keraantya juonteisiin ja nayttaa jotenkin etta silmanaluset olisivat kovin kuivat ja meikki nakyy selvasti, kun muuten mineraalit sulautuu ihoon aika hyvin. Iho nayttaa jotenkin paljon vanhemmalta, niin olen sitten yrittanyt valttaa sen kayttamista.

   Vastaa

   0
 26. Kertakaikkiaan nappisuoritus! Toi 50/50 kylmä/kuuma-meikkaus toimii tässä aivan törkeän hyvin. Nätti tyttö ja ihana tarina myös!

  p.s. Oletko tutustunut Patyka-luonnonkosmissarjaan? Olisi niin hienoa saada lukea sun mielipiteesi niistä. Jolien tytöt varmaan antaisivat sulle testiin jotain sarjalta..? Samoin Zuii-meikit olisivat syynissäsi erityisen oivia!

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)