27.03.2013

"Synteettiset" suosikit osa 3: kasvotuotteet

Tänään esittelen "synteettisten suosikkien" sarjassa kolme lemppariani kasvotuotteiden puolelta. Avainsana on kosmeettinen miellyttävyys.

Nyt kun blogissa on hiljattain puhuttu seerumeista, niin jatketaan sopivasti siitä. :)

LauderANR

ESTEE LAUDER Advanced Night Repair

Moni kosmetiikkafriikki varmasti tunteekin tämän klassikkotuotteen. Advanced Night Repair -seerumi on ollut Estee Lauderin valikoimassa 31 vuotta ja kuuluu brändin tunnetuimpiin ja rakastetuimpiin tuotteisiin. Seerumi tarjoaa kokonaisvaltaista anti-age-hoitoa ja lupaa jopa korjata jo tapahtuneet DNA- vauriot ihossa, mm. UV-säteilyn aiheuttamat. Aika kovia lupauksia..!

Tällä kertaa en ota sen syvällisemmin kantaa siihen lunastavatko tuotteen raaka-aineet näitä lupauksia (vaikkakin tuntuu aika hokkuspokkukselta että kosmeettinen valmiste voisi vaikuttaa DNA:han....), mutta kemiasta kiinnostuneet voivat käydä lukemassa erittäin tarkan ja kiinnostavan selostuksen ANR:n ainesosista ja teknologiasta täältä. Putelilla on yli 20 patenttia maailmanlaajuisesti, ja koska miljoonat naiset ovat jo 3 vuosikymmentä vannoneet sen nimeen, niin jotainhan sen luulisi oikeasti saavan aikaan...

(Toivottavasti kirjoittelen Karkkipäivää vielä silloinkin, kun ihoni oikeasti alkaa olla ryppyinen, löysä ja samea, niin voin på riktigt selvittää miten tällaiset supermega-anti-age-tuotteet vastaavat lupauksiaan käytännössä..!)

Minun ihastukseni tuotteeseen liittyy puhtaasti sen jättämään uskomattoman miellyttävään tunteeseen. Geelifluidimainen koostumus liukuu iholla kuin unelma (eikä tässä ole kuin yksi vesiliukoinen silikoniyhdiste) ja jättää ihon pehmeän ja ravitun tuntuiseksi. Fiilis on selkeästi täyteläisempi kuin aiemmassa postauksessa esittelemissäni kosteusseerumeissa, mutta iho ei jää missään nimessä rasvaiseksi. ANR tuntuu ylelliseltä, kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti ja jättää ihon ihanan pehmeäksi, sileäksi, kuulaaksi ja terveen näköiseksi.

Olen saanut tuotetta kaksi 7 ml:n näytepulloa töistä ja käyttänyt ne kahden talven aikana. Tuote on tooosi riittoisaa. Toinen pulloni on juuri luovuttanut viimeiset pisaransa ja olen ihan että "yhyyyy...." Tiedän nimittäin, että en tule hintansa puolesta tätä koskaan ostamaan. Mutta sanotaan näin, että jos minulla olisi ylimääräistä pätäkkää ja haluaisin johonkin luksuskosmetiikkaan sijoittaa, niin se olisi tämä ruskea puteli.

.

Selftanners_Lumene_face

LUMENE Natural Bronze Self Tan Face Cream

Lumenen itseruskettavan kasvovoiteen esittelin kesällä 2012 täällä. Kevyt, erittäin miellyttävästi iholle levittyvä voide joka ei jätä niin minkäänlaisia rajoja. Ei tosin selvää rusketustakaan, vaan hyvin miedon päivetyksen. Ja sehän passaa minulle! :) Käytän tätä n. 3-4 päivän välein. Sävy on luonnollinen ja iho jää sileän ja ihanan tuntuiseksi. Tosi hyvä tuote kertakaikkiaan! Tämäntyyppiset (ei siis itseruskettavat vaan tällaisen kosmeettisen fiiliksen omaavat) voiteet olivat juuri sitä mitä aina hain ennenkuin vaihdoin luonnonkosmetiikkaan. Siloisesta tunnusta Natural Bronze -voiteessa vastaavat mm. hiilivetyihin kuuluva isohexadecane ja meidän kaikkien tuttu silikoni dimetikoni.

Ainoa moite tuotteessa on sen epästabiili koostumus josta mainitsin jo tuossa esittelypostauksessa. Säilytän purkkia nykyään ylösalaisin ja ravistan kevyesti ennen käyttöä, sillä muuten sieltä purskahtaa ensin kämmenelle pelkkää vettä.

CliniqueCreamCleanser

CLINIQUE Comforting Cream Cleanser

Itsehän puhdistan kasvoni mieluiten vaahtoavalla putsarilla, mutta jos joku emulsio pitäisi valita niin se olisi Cliniquen Comforting Cream Cleanser. Koostumus on ihanan paksua ja voidemaista, ja sopii erityisen hyvin herkälle ja kuivalle iholle.

Miksi minä sitten tästä tykkään, kun en kerran emulsioputsareita edes käytä eikä minulla ole kuiva tai herkkä ihokaan? Nohh. :) Töissähän meidän kosmetiikkamyyjien käsivarret ovat jatkuvasti kyynärvarteen saakka täynnä "swatcheja", eli asiakkaille esiteltyjen huulipuna-, meikkivoide- ja luomivärisävyjen jälkiä. Ja näitä jälkiä on tietystikin koko ajan oltava putsaamassa pois. Tähän tarkoitukseen olen testannut varmasti kaikki myymälän emulsioputsarit (vedellä vaahdotettavat eivät tähän sovi koska et myöskään voi olla jatkuvasti juoksemassa takahuoneeseen vaan sotkut on siistittävä myymälän puolella), ja believe me, niitä on paljon.

Comforting Cream Cleanser on kirkkaasti paras. Sen lisäksi että se poistaa meikkiswatchit tehokkaasti, sen ihotuntu on kaikkein miellyttävin. Sitä on myös koostumuksensa puolesta helpoin levittää iholle - maitomaisemmat emulsiot kun valuvat helposti vanulapusta lattiaa kohden ennenkuin ehdit läntätä vanun iholle.

Olen ihmetellyt miten CCC onkin niin tehokas, sillä tuote ei varsinaisesti lupaa poistaa vahvaa meikkiä. (Siihen tarkoitukseen Cliniquelta löytyy Take The Day Off -maito ja- balmi.) Minulla kuitenkin Comforting Cream toimii parhaiten. Käytän sitä myös kun poistan asiakkailta meikkiä. Kun testeri kerran loppui eikä meillä ollut uutta heti tilalle olin ihan että "eiiihh...!" ^_^ Niin paljon tykkään CCC:stä.

. . .

Onko lukijoilla kokemuksia tästä kolmikosta? Mitä mieltä olette ANR:stä, onko joku saanut sillä näkyviä tuloksia?

18 comments on “"Synteettiset" suosikit osa 3: kasvotuotteet”

 1. Oooh, tuo Clinique on niin parasta! Ostin sitä yhteen aikaan jatkuvasti ja voisin siihen taas palata. Tykkään nimenomaan ettei se valu.

  Vastaa

  0
 2. ANRista on. Se on lyömätön. Olen kerran saanut lahjaksi kokonaisen pullon, joka kesti, kesti ja kesti kauan, eli käyttöhinnaltaan tuli edulliseksi. Olen saanut muutamia pieniä näytetuubeja tai -pulloja, jotka nekin kestävät parisen viikkoa. Pisara riittää kasvoille ja kaulalle. Joskus olen jättänyt yövoiteen pois, koska seerumi tuntuu riittävän yksistäänkin iholleni, joka on normaalista kuivaan ja ihollanikin on jo ikää.
  Joskus on kovasti tehnyt mieli seerumia ostaa, mutta aina tulee sen hinta vastaan, että raaskinko vai en. Kannattaisi kyllä raaskia, koska sitä riittää monen edullisemman seerumin verran. Suosittelen!

  Vastaa

  0
 3. Oih, mulla ei ole ollut tuota Estee Lauderia varmaan yli viiteen vuoteen. On aina pitänyt ostaa uusi pullo, mutta jotenkin se on jäänyt. (Liekö syynä korkea hinta?) Tykkäsin tuotteesta tosi paljon ja se teki ihon ihanan pehmoiseksi ja sopi hyvin meikin alle. Tämä ei tehnyt sellaista silikonista pintaa, mikä on itselle iso +. Ainoa pieni miinus tulee hajusta, se on jotenkin tunkkainen.

  Cliniquen cleanseria olen käyttänyt myös yhden tuubin. Tykkäsin tästäkin, en vaan koskaan ole ostanut uudestaan. (Ehkä olen liian kokeilunhaluinen?). Tuotteella lähti meikit tosi hyvin ja pesi ihon kunnolla nihkeän puhtaaksi, kuitenkaan kuivattamatta ihoa.

  Vastaa

  0
 4. Okei, mä voisin satsata tuohon Estee Lauderiin, varsinkin kun olen ollut hankkimassa seerumia. Ja sitten mä voisin arvioida nyt kun olen jo "siinä iässä" jotta auttaako se tosissaan :D

  Vastaa

  0
 5. Cliniquen putsari ja Estee Lauderin ANR ovat todella hyviä tuotteita! :) Kosmetiikan monipuolisena sekakäyttäjänä voin sanoa, että molemmat toimivat erinomaisesti pintakuivalla, atooppisella, epäpuhtauksiin taipuvalla sekaiholla. Eivät toisin sanoen ärsytä ihon tasapainoa entisestään, mikä on iso plussa jo itsessään!

  Mutta tämä:

  "(Toivottavasti kirjoittelen Karkkipäivää vielä silloinkin, kun ihoni oikeasti alkaa olla ryppyinen, löysä ja samea, niin voin på riktigt selvittää miten tällaiset supermega-anti-age-tuotteet vastaavat lupauksiaan käytännössä..!)"

  Eihän tuota tilannetta koskaan voi tulla eteen, koska muistat tulevinakin vuosikymmenina ahkerasti hoivata ihoasi tehokkailla ja mullistavilla seerumeilla.. ei ihosi millään ilveellä päädy sameaksi tai löysäksi nykymeiningillä, ellet sitten lisää auringossa makalua entisestään ..:)

  Vastaa

  0
 6. mietin tuota lumenen itseruskettavaa, että onko siitä eri sävyjä saatavilla vai vaan tuo yksi? koska haluaisin kasvoille vähän sävyä, mutta oon tosi vaalea niin mua pelottaa että itseruskettavalla läträämisen jälkeen tulos ei ole mitenkään luonnollinen...

  Vastaa

  0
  1. onko siitä eri sävyjä saatavilla vai vaan tuo yksi?

   Yksi sävy vain, mutta se on tosiaan erittäin mieto. Itse käyttäisinkin tuotteesta mieluiten nimitystä "asteittain sävyttävä". Yleensä kun tuotteen nimenä on pelkkä "itseruskettava", on tulos jo kerralla voimakkaampi ja sitten taas nuo asteittain päivettävät sisältävät sen verran alhaisen pitoisuuden dha:ta että yhdellä käsittelyllä pitäisi tulla vain hyyyyyvin hento sävy.

   Mä suosittelisin kyllä uskaltamaan kokeilla, toinen hyvä on Yves Rocherin Summer Glow Moisturizer, se on nimettykin asteittain ruskettavaksi. Mun mielestä tuolla Lumenen Natural Bronzerilla ja YR:n Summer Glow'lla tulee ihan vastaavanlainen päivetys, tykkään vain Lumenesta hitusen enemmän koostumuksensa puolesta.

   Vastaa

   0
 7. Itse käytän tota Lumenen itseruskettavaa ja tykkään paljon!

  Olin ihan unohtanut tuon Cliniquen putsarin! Tykkäsin siitä tosi paljon, nyt on varmaan pakko taas ostaa..

  Vastaa

  0
 8. Minulta ovat jääneet nuo kyseiset (ja useimmat muutkin) synteettiset helmet kokematta, mutta etenkin seerumi kuulostaa varsin kiinnostavalta. Jos hamassa tulevaisuudessa on varaa ajatella moisia kokeiluja, pitää tutustua! Millaisessa hintaluokassa sen kanssa muuten liikutaan, en tiedä mainitsiko kukaan tätä? Hurja? Sensaatiomainen? Astronominen? :D

  Tämä on vähän aiheen ulkopuolelta, mutta toisaalta olihan tässä putsarikin mukana... Oletko koskaan kokeillut Korresin Foaming Cream Cleanseriä (Milk Proteins Puhdistusvoide)? Se on vaahtoava emulsio (!), jossa on oikeastaan ihan kaikkea yhdessä. Tehokasta, kosteuttavaa, riittoisaa, miedolla ja pehmeällä tuoksulla, kaikille ihotyypeille. Cream/voide vähän kauhistuttaisi kuulemalta ainakin itseäni, mutta tämä ei ole öljypohjainen, vaan vaahtoaa ja jättää ihon täysin puhtaaksi. Ei siis liity mitenkään tuohon sinun käyttötarkoitukseesi Cliniquen putsarille, eipä vaahtoavana juuri siihen sopisi, vaan on vain yleisesti ottaen aika vertaansa vailla oleva putsari. Oli pakko mainita :)

  Vastaa

  0
  1. Millaisessa hintaluokassa sen kanssa muuten liikutaan

   Sanonkohan nyt ihan puutaheinää kun muistelen, että 30 ml maksaa jotain vajaa 70 euroa ja 50 ml sitten lähemmäs 100 euroa... Noissa sfääreissä liikutaan.

   Oletko koskaan kokeillut Korresin Foaming Cream Cleanseriä (Milk Proteins Puhdistusvoide)?

   Hmm, piti ihan alkaa miettiä että olenko.... Olen nimittäin ottanut töistä testiin pariakin Korresin putsaria, mutta nimiä en muista. Kyllä tuo Milk Proteins varmaankin on toinen niistä sillä kumpikin vaahtoaa. Toinen on geelimäistä ja toinen, no, kai sitä sitten voidemaiseksi voi kutsua? :) Kirjoitin näytepurkkiin vain "Korres Cleanser" niin nyt en enää muista mikä sen koko nimi sitten on. Olen tykännyt siitä aivan hirmuisesti, ja tuoksu on tosiaan aivan ihana. Ei geelimäinenkään huonoa ole, mutta tuo toinen on parempaa.

   Vastaa

   0
  2. Kuulostaisi ainakin juuri siltä Foaming Cream Cleanseriltä. Se on kellertävää, läpinäkymätöntä emulsiomaista matskua, joka vaahtoaa nopeasti ja jossa on sellainen vähän vanilla fudge -tyylinen tuoksu - tuoksuisisikohan siinä kuusama (honeysuckle)... Ei se "voide" siinä nimessä minusta ihan onnistunut kuvaus ole, mutta eipä tuo haittaakaan. Hyvää on :)

   Korresilla taitaa olla ehta puhdistusmaito ja puhdistusnestekin, joiden nimissä on ehkä myös Milk Proteins, mutta nämä tuskin vaahtoavat.

   Vastaa

   0
 9. Tuo cliniquen putsari on todella miellyttävä käyttää ja sopii kyllä todella hyvin herkälle iholle. Minulla se on talviputsarina kesällä käytän kyseisestä tuotteesta "kevyempää" versiota(rinse-of foaming cleanser).Tuote on myös ollut käytössäni todella riittoisaa, nyt jo toinen talvi jona käytän samaa tuubia. Vasta nyt alkaa näyttämään että tuote loppuu:), ensi talvena siis uuden osto edessä. Korresilla on se milk proteins 3 in one puhdistusemulsio ja milk proteins puhdistusvoide.Itse olen käyttänyt tuota puhdistusemulsiota niinä iltoina kun putsaan meikit vanulapulla. Todella miellyttävä tuote, tuota puhdistusvoidetta harkitsen ensi talveksi cliniquen putsarin tilalle.

  Seerumeita en ole vielä käyttänyt, mutta kai se pitäisi näin 30vuotisjuhlien lähestyessä hankkia. Kun naama rupee ilmeisesti nyt kiihtyvällä tahdilla rupsahtamaan. Tuo estee lauderin voisi olla hyvä vaihtoehto ja veikkaan että se olisi käytössäni melko riittoisa joten hintakin kirpaisisi vain harvoin.

  Vastaa

  0
 10. Sanni, ohoi! Oletko huomannut, että Dermosilillä on mineraalipuuteria tosi edulliseen hintaan... Oletko testannut? En uskalla tilata...vai uskaltaisinkohan?

  Vastaa

  0
  1. Olen huomannut, mutta en ole kokeillut. Se ei myöskään ole 100-prosenttinen mineraalituote vaan sisältää myös muita aineita.

   Vastaa

   0
  2. No tätä epäilinkin. Kuuleppa Sanni, sinun pitäisi saada tästä työstä elantosi. Tiedät niin paljon kaikista tuotteista ja olet vaikuttanut niin moneen ostopäätökseeni. Tai siis tää homma on jo niin pro-tasolla. Vai tienaatkohan tällä blogilla riittävästi? Jos minulla olis valta, palkkaisin sinut johonkin lehteen vaikka kolumnistiksi tms. Kiitos jälleen! Toivottavasti joku ymmärtää, millainen helmi olet!

   Vastaa

   0
  3. Voi että, kiitos Nimetön.... *punastelee*

   Tienaanhan minä tällä jonkin verran niinkuin kaikki Indiedays-bloggaajat, mutta ei se ihan elannoksi riitä. :)

   Vastaa

   0
 11. Dermosilin mineraalipohja on hyvä, kannattaa kokeilla. Sävyt ovat vaaleita, tilasin itselleni mediumin ja se sopi vaalealle iholleni mainiosti lopputalven kirkkaassa auringossa, mutta nyt palasin taas käyttämään Jane Iredalen meikkipohjaa, koska olin liian kalpea Dermosilissa. Hinta on niin edullinen, että kannattaa tilata ja kokeilla.

  Vastaa

  0
  1. Mua kiinnostaakin kyllä kokeilla. :) Tykkäsin Couleur Caramelinkin pohjasta vaikkei sekään ole pelkkää puhdasta mineraalia. Ihmettelen vain välillä miksi jotkut firmat ylipäänsä ymppää mineraalipohjiinsa noita lisäaineita kun ne ei mielestäni tuo tuotteeseen mitään etua. 100-prosenttinen mineraalipohja on ihan yhtä miellyttävän tuntuinen vaikkei siihen ole lisätty mitään pehmentimiä ja kalvonmuodostajia. Mitä vähemmän lisäaineita, sitä parempi tietenkin! :)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)