30.01.2013

This just in: Diorille silmänympärys-BB

Pitihän se arvata ettei kaikkea vielä ole BB-rintamalla nähty. Nyt Dior lanseeraa BB-voiteen silmänympäryksille.

(Piti kuitenkin googlata onko Dior tosiaan ensimmäinen sy-BB:nsä kanssa, ja eipäs ollutkaan - Garnier on näemmä aiemmin  nimennyt entisen sävyttävän eye roll oninsa BB Eye Roll-Oniksi.... mihinkäpä BB-titteliä ei kannattaisi lätkäistä?? ^_^)

DiorBBEyeCreme

No, Diorin sy-BB kuulosti kuitenkin minun mielestäni oikeasti kiinnostavalta tuotteelta. Tuote nimittäin lupaa olla samanaikaisesti yhtä kosteuttava kuin "normaali" silmänympärysvoide, ja yhtä peittävä kuin peiteaine. Se on kyllä kova lupaus, kun ottaa huomioon että peittävien pigmenttien osuushan on suoraan pois niistä kosteuttavista raaka-aineista, ja toisinpäin. Voiteella on myös suojakerroin 20, mikä on loistavaa. Mielestäni kaikkien silmänympärysvoiteiden tulisi tänä päivänä sisältää suojakerroin, mutta niinhän ei vielä ole.

Joka tapauksessa, odotan suurella mielenkiinnolla lunastaako Hydra Life BB Eye Creme Enchangin Eye Illuminator (rakastettavia nämä nimihirviöt...!) lupauksensa. Jos näin on, niin kyseessä olisi aivan unelmatuote ainakin meikäläiselle, joka esimerkiksi kesällä levitteli silmänympärysiholleen päivittäin kolmea tuotetta; kosteusvoidetta, aurinkosuojaa ja peiteainetta. Tällä jos saisi kaikki nämä hommat hoidettua niin mahtavaa! Tietystikin voiteen pitäisi minun tarpeisiini olla oikeasti peittävä.

Tuote ilmestyy Suomen markkinoille kevään aikana, eikä kouluttajalla ollut vielä edes tuotteen testeriä käsissään. Näin ollen en päässyt vielä lainkaan kokeilemaan koostumusta.

Hydra Life BB  Cremen "tekniset tiedot" löytyvät netistä täältä, jos joku on kiinnostunut esim. incistä. UV-filtteri näkyy olevan mineraalipohjainen, ei siis kemiallinen.

DiorskinNudeBBCreme

Kerronpa tässä samalla pois muutkin Diorin BB-uutiset. Aiemmin ilmestyneen Hydra Life -linjan BB-voiteen rinnalle tulee kaksi uutta sävyä, vaaleampi ja tummempi. Se aiemmin ilmestynythän oli monelle vaalealle suomalaiselle liian tumma.

Ja.... koska silmä-BB:ssä ja kahdessa uudessa kasvo-BB:n sävyssä ei selvästikään ole vielä tarpeeksi, lanseeraa Dior vielä NUDE BB-voiteen meikkipuolelle. Siitäkin tulee kolme sävyä. Confused? ^_^ Niinpä.

Nude-linjan BB-voide eroaa Hydra Life -linjan BB:stä sillä, että se on itse asiassa kevyt meikkivoide eikä kosteusvoide. (Ja juuri kun olimme oppineet, että BB-voiteet nimenomaan yhdistävät päivävoiteen kosteutuksen ja meikkivoiteen peittävyyden...) To put it simply: Nude BB Creme on nyt Diorin kevyin meikkivoide. Kirjainyhdistelmä BB sekoittaa varmasti yhden sun toisenkin kuluttajan pään kun niitä lyödään ihan kaikkialle, mutta koetetaan pysyä perässä.... Tämä on nyt sou 2010-lukua! :)

Jos siis seisot Diorin hyllyllä aprikoiden, mitä nämä kaikki Nudet, BB:t, Skin Tintit sun muut oikein ovat, niin tässä apukaavio:

Dior_meikkipohjat

Tekee vielä mieli kertoa yksi Diorin tuoksuihin liittyvä uutinen.... En tiedä kuinka moni teistä on naureskellut Virven blogiinsa kokoamia Diorin "tuoksupelleilyjä". Nohhh.... Ne, jotka tähän Diorin varsin erikoiseen tuoksupolitiikkaan ovat perehtyneet, tulevat saamaan jälleen uuden aiheen pyöritellä päätään kun jo kahdella eri tuoksukokoonpanolla ja kahdella eri nimellä (!!!) aiemmin ilmestynyt Miss Dior EdT uudistuu jälleen tänä keväänä. Samainen tuoksu on nyt siis julkaistu kolme kertaa, ja kerran sen nimeäkin on muutettu (mutta sisältö pysyi silloin samana). Ja jotta pakka sekoittuisi vielä entisestään, on olemassa vielä AIVAN eri Miss Dior EdT Original, se alkuperäinen 40-luvulta.... Ei tehdä Miss Diorin vakiokäyttäjille elämää helpoksi, ei. :)

0 comments on “This just in: Diorille silmänympärys-BB”

 1. Hohooo, miten mielenkiintoista!
  Mäkin kyllä odotan innolla tuota sy-BB:tä! Vaikka (mua ainakin) on jo hieman alkanut ärsyttää tuo jatkuva BB-aallonharjan päällä ratsastaminen, onhan tässä hyvä idea kuitenkin pohjalla. Saa nähdä peittääkö ja kosteuttaako se silmänympärysvoide sitten.. Jäämme odottelemaan ;)
  http://inthispartoftown.blogspot.fi/

  Vastaa

  0
 2. Tuohan kuulostaa täydelliseltä, BB-syvoiteen kuvaus siis. Olisikohan ollut Anttilan-kuvastossa jotain jostain BB-poskipunastakin...

  Vastaa

  0
 3. Hipelöin säästeliäästi käytettyä Miss Dior Cherietäni enkä varmaan koskaan uskalla käyttää loppuun kun en jaksa tuota pelleilyä :D

  Vastaa

  0
 4. BB-voiteet alkaa jo olemaan aika nähty juttu mutta tää tuote vaikuttaa ihan niin kuin sanot todella kiinnostavalta. Odotan vain koska CC-voiteet rantautuu Suomeen, hah :)
  Terkkuja Min Boudoir

  Vastaa

  0
 5. Eiih.. tämä ei liity BB-voiteisiin vaan pelkästään tuohon pieneen sanaan "Forever-meikkivoide". Totaallinen veitsen kääntö haavassa. Sain noin puoli vuotta sitten näytteen Foreverin HD meikkivoiteesta ja rakastuin siihen ihan kokonaan..<3 Harmi ettei MUFEn tuotteita ole kaupungissa jossa asun, pitäisi lähteä ostamaan helsingistä asti kun en viitsi ihan summamutikassa tilatakkaan jos väri on väärä, sen verran hinnakas on tämä tuote..

  Vastaa

  0
  1. Sain noin puoli vuotta sitten näytteen Foreverin HD meikkivoiteesta ja rakastuin siihen ihan kokonaan..<3 Harmi ettei MUFEn tuotteita ole kaupungissa jossa asun

   Tarkoitatko nyt Diorin Forever-meikkivoidetta vai MUFEn HD Foundationia..? Jos sait näytteen Diorin Foreverista, niin sitähän kyllä saa muualtakin kuin Helsingistä. :)

   Vastaa

   0
  2. Koko ajan tarkoitin MUFEa. Ei ollut kun vasta toinen kerta tällä viikolla kun luen vaan joka toisen lauseen ja kommentoin jotain höpsöä :D Anteeksi!

   Vastaa

   0
 6. Minähän en asiasta varsinaisesti mitään tiedä, mutta... ;) Muistelen lukeneeni tuoksuteollisuus - EU-uutisen muutama kuukausi sitten ja tuli mieleen, että olisikohan tämän tuoksumylläkän taustalla ainakin osittain myös EU:n muuttuva lainsäädäntö?

  (pikku googlaus tuotti asiaan liittyen ainakin tämän artikkelin: http://www.reuters.com/article/2012/10/31/us-luxury-perfumes-eu-idUSBRE89U1CC20121031 )

  Siis tulossa olisi ehkä allergisoivien ainesosien määrien rajoittaminen tuoksuissa.

  Toisaalta, miksipä yhtiö niitä näin aikaisin muuttaisi kun kyse ilmeisesti on kuitenkin vasta lakialoitteesta? Sen verran kummalliselta tuo nimihässäkkä vaan kuulosti että jotenkin omituiselta tuntuisi sekin että niitä nimiä ja koostumuksia ihan "huvikseen" vain muuteltaisiin? Onkohan joidenkin raaka-aineiden hinnoissa/saatavuudessa tapahtunut dramaattisia muutoksia lähiaikoina?

  Vastaa

  0
  1. Mielenkiintoinen tuo uutinen tuoksujen raaka-aineiden mahdollisesta rajoituksesta...

   En kuitenkaan usko, että Diorilla on kyse tuohon liittyvistä sekoista. He ovat "peukaloineet" tuoksujaan vähintään vuodesta 2010, tai ainakin silloin näistä uudelleenformuloinneista ilmoitettiin virallisesti. (Yhdeltä tuoksuharrastajalta kuulin, että tuoksunuotteja on muokattu kaikessa hiljaisuudessa jo pidempään, ja Luca Turinin ja Tania Sanchezin Perfumes-kirjassa harmitellaan mm. Diorin vuoden 1998 Dolce Vitan vesittämistä uudelleenformuloinnilla.... :/)

   Törmäsin netissä tällaiseen uutiseen vuodelta 2011, joka selittää ilmeisesti ainakin näitä Diorin viimeaikaisia tuoksusekoiluja:
   http://graindemusc.blogspot.fi/2011/06/lvmh-repatriates-miss-dior-ex-cherie.html

   Pitkä teksti, mutta tiivistettynä siinä kerrotaan, että uudelleenmuokkaamalla tuoksun kompositiota LVMH saa omistukseensa tuoksujensa reseptit, jotka alkuperäisinä versioina kuuluvat tuoksut luoneille laboratorioille.

   "Demachy has also reformulated the originals of some of its best-known products so that the labs where they were originally composed can no longer claim ownership, and will no longer manufacture them."
   "LVMH can do so perfectly legally. Once a formula is altered, it becomes a different product. LVMH owns everything but the original formula and can therefore put whatever it pleases in the bottles under the name and packaging to which it owns the copyright."
   "The reason, obviously, is cost-effectiveness: LVMH will pay less for products it makes itself, and for bulk purchases of raw materials."

   Vastaa

   0
  2. Huu, Interessant! Ja tuo selittää myös sen, miksi tuoksut on muutettu ilmeisesti niin selvästi erilaisiksi - ts. kyse ei ole pelkästään siitä, että jotakin tiettyä raaka-ainetta jouduttaisiin syystä tai toisesta vähentämään.

   Mutta melkoista kuluttajan luottamuksen kanssa leikittelyä kyllä, kun muutokset on olleet tuollaista karusellia ja samankaltaisilla nimillä leikittelyä. Toisaalta, en tiedä kuinka moni muukaan tuote (kosmetiikassa tai muuallakaan) lopulta on ihan aidosti ja oikeasti se aito ja oikea alkuperäinen versio enää..

   Ps. Omistan tasan yhden tuoksun - Lumenen Kuulas eau de toiletten. ;) Mutta nää tällaisten muutosten takana piilevät prosessit syyt on kyllä aina mielenkiintoista pohdittavaa..

   Vastaa

   0
  3. Eli tuoksuja tosiaan ON peukaloitu! Ajattelinkin, miten Diorin Forever and Ever ei tuoksu enää yhtä ihanalta kuin silloin teininä sen löytäessäni. Siitä tuli sellainen "pakkomielletuoksu", jota etsin ja haistelin aina hajuvesiä myyvissä liikkeisssä. Sitten sitä ei muutamaan vuoteen löytynyt mistään, kunnes sitä taas alkoi näkyä kauppojen hyllyillä ja ostinkin ko tuoksun.
   Enää se ei ole yhtä hienostunut ja kukkaisen raikas, vaan joku tunkkainen vivahde siinä on :(

   Vastaa

   0
 7. Kiitos vähintäänkin Suomen parhaasta blogista!! Kysymykseni ei liity tämän postauksen aiheeseen, mutta kysyn kuitenkin: Luin kokemuksistasi Cutrin Green -tuotteiden kanssa. Olen kokeillut sarjan normaaleille hiuksille tarkoitettua shampoota (oma kuontaloni on ohut, hento, vaaleahko, suora mutta taipuisa, helposti latistuva ja lismaantuva mutta myös kuivuva ja sähköistyvä - eli sarkasmin kielellä aivan ihana), joka toimii tukassani ja päänahassani paremmin kuin oikeat luomushampoot, mutta jättää sen aavistuksen sähköiseksi kuitenkin. Huomautettakoon, että kasvatan vanhaa vaalennusta pois, eli juureni on au naturel, latvat eivät. (Latvoihin käytän kuivien hiusten hoitoja.) Ja lopulta se kysymykseni... Luuletko, että Cutrin Green -sarjan värjätyille ja kuiville hiuksille tarkoitettu shampoo on liian mietoa/hoitavaa normaalihkolle hiuspohjalle ja latistumisherkälle tukalle, vai kannattaisiko sitä kokeilla tukan kunnon takia? Vaivaan tällaisella kysymyksellä siksi, että henkilökohtaisen "eurokriisin" takia olisi ihana kuulla tarkempia kokemuksia ennemmin kuin tehdä jälleen kerran uusi hukkaostos... ja koska olet terveessä kriittisyydessäsi niitä harvoja ihmisiä, joita voin uskoa! :)

  Vastaa

  0
  1. Luuletko, että Cutrin Green -sarjan värjätyille ja kuiville hiuksille tarkoitettu shampoo on liian mietoa/hoitavaa normaalihkolle hiuspohjalle ja latistumisherkälle tukalle, vai kannattaisiko sitä kokeilla tukan kunnon takia?

   Hmm, mitähän mä nyt tuohon sanoisin.... Ymmärrän kyllä tuskasi latistuvista hiuksista, mutta ehkäpä ottaisin hiusten hoito"suunnitelmassa" kuitenkin ennemmin huomioon tukan yleisen kunnon. Eli kuivalle, hauraalle ja helposti rispaantuvalle (that's me, too!) hiuksistolle mieluiten niitä hellävaraisia, hoitavia shampoita, vaikka tuloksena saattaa olla tunne nopeammin likaantuvasta (ja vähemmän ilmavasta) tukasta.

   Jotkuthan tosin sanovat, että "valitse shampoo päänahan mukaan, hoitoaine hiusten mukaan". Joo, toki tämäkin pitää paikkansa siinä mielessä että esim. kuiva päänahka ilahtuu aivan erityyppisistä shampoista kuin normaali päänahka, ja hilsettä vastaan kannattaa tietysti käyttää omanlaistaan shampoota, mutta jos päänahka on ns. normaali, niin silloin voi kyllä käyttää millaista shampoota tahansa. Ja tällöin valitsisin shampoonkin hiusten kunnon mukaan. Jos hiukset ovat vaikkapa todella huokoiset ja helposti takkuuntuvat, niin on se niille eduksi jos shampookin niitä jo osaltaan vähän siloittaa ja selvittää. :)

   Mullakin on ihan normaali hiuspohja enkä koe että Cutrin Green olisi millään lailla "liian" hoitavaa. Mietoa se toki on, eli jos käyttäisin hurjasti erilaisia, vahvoja muotoilutuotteita niin saattaisi olla etteivät sen tehot riittäisi täysin hiusten puhdistamiseen. Mutta siihen en osaa ottaa kantaa kun ainoat säännöllisesti käyttämäni muotoilutuotteet ovat kuivashampoo ja kevyt hiuskiinne. :)

   Vastaa

   0
  2. Kiitos mielipiteestäsi! En itsekään käytä enempää muotoilutuotteita kuin hitusen K pour Karité:n muotoiluvoidetta ja Cutrinin hajusteetonta kiinnettä - nämä varmaan peseytyvät pois hellälläkin shampoolla. Päänahkani on kuitenkin sen verran rasvoittuva, etten voi käyttää esim. Laveran manteli- tai mangoshampoota tai vastaavia pläjäyksiä (seuraa karmea kutina), mutta eihän tuon Cutrin Greenin pitäisi ihan noiden kaltainen varmaan ollakaan. Tykkään noissa Cutrineissa siitä, ettei niistä tunnu yleensä jäävän mitään päänahkaan, kun taas esim. mainittujen Laveroiden öljyt ja kaakaovoit tuntuvat jumittuvan päänahkaani. Taidanpa siis uskaltaa kokeilla tuota hellempää Greeniä - kiitos! :p

   Vastaa

   0
  3. mutta eihän tuon Cutrin Greenin pitäisi ihan noiden kaltainen varmaan ollakaan.

   Joo ei missään nimessä, Laveran Almond on varmaan hoitavin shampoo mihin olen koskaan törmännyt. :)

   Vastaa

   0
 8. Hmmm, mielenkiintoista! Ensin kyllä mietin, että mitä hömppää tää on, mutta kiinnostuin silti.

  Kysyisin sulta Lumenen Arctic Aqua-sygeelistä. Mihinkähän perustuu väite, että se vaalentaisi tummia silmänalusia?

  Vastaa

  0
  1. Joudun vastaamaan, että en tiedä. :/ Ja lisäämään, että en myöskään oikein usko moiseen lupaukseen. Ainoa keino, millä joku voide voi selkeästi vaalentaa silmänalusia, on optinen, eli kun koostumukseen on lisätty valoaheijastavia tai peittäviä pigmenttejä. Arctic Aquahan on läpinäkyvää geeliä, eli siinä ei ole mitään tuollaista optista teknologiaa.

   The Beauty Brains on kirjoittanut eri syistä miksi silmänaluset ovat tummat, ja kosmetiikan mahdollisista apukeinoista:
   http://thebeautybrains.com/2007/09/15/top-10-causes-and-cures-for-under-eye-circles/

   Mä olen niin skeptinen että en vain usko että mikään voi vaalentaa ainakaan rakenteellisesti tummia silmänalusia. Ehkäpä väsymksestä tummia ympyröitä voi kirkastaa jo pelkällä kosteutuksella. :)

   Vastaa

   0
 9. Just näin jossain mainoksessa L'orealin BB-poskipunaa. :D Millonhan sitä sitten vaikkapa BB-ripsaria tai BB-kulmakynää..

  Vastaa

  0
  1. En valitettavasti tiedä, meille ei kerrottu voiteen hintaa. Ehkäpä maahantuonti ei ole sitä vielä päättänyt kun edes testerit ei ole saapuneet Suomeen..? En osaa sanoa. :/

   Vastaa

   0
 10. Hei, pakko kommentoida vielä tätäkin :). Eli harrastin parikymppisenä kesäisin uintia ulkoaltaassa enkä tunnin uintitreenejä varten rasvannut naamaani (tai muutenkaan). Mulla on kasvoissa ilmeiseti eri "ihopigmentti" kuin muualla vartalossa, koska kasvoni eivät koskaan rusketu, vaikka muuten rusketun. Aikaisemmin kasvoille tuli vain kesakoita/pisamia auringosta, mutta muutaman kesän ulkoaltaassa uiminen aiheutti kuitenkin sen, että iholleni jäi uimalasien rajat pigmenttiläiskinä. Siis ne ennen kivat pisamat yhdistyivät "pigmenttilaikuiksi". Ihotautilääkäri määräsi pigmenttiläiskien vaalentamiseen kortisoonivoidetta, jota minä kiltisti sivelin silmänympärysiholleni... Ei kauheen fiksua, näin jälkikäteen ajateltuna.
  Siispä olen jo noin kymmenen vuoden ajan etsinyt silmänympärysvoidetta suojakertoimella, mutta niitä on ollut lähes mahdotonta löytää. Jotkut tavaratalojen kosmetiikkamyyjät ovat sanoneet, että silmänympärysiholle ei saa laittaa aurikovoidetta tai ovat suositelleet ostamaan isot aurinkolasit...
  Suojakertoimellista kasvovoidetta olen siis tähän asti käyttänyt silmänympäryksillä, mutta kivaa jos suojakertoimellisia sy voiteita alkaa tulla enemmän. Ja erityisen kivaa olisi se, jos tuote toimisi samalla peitevoiteena.

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)