27.10.2012

Säätiedotus Korfu: myrskyä, tuulta, sadetta...

Saavuin eilen Korfulle ja sää oli mitä kaunein. Ajoimme Couchsurfing-houstini kanssa ihanan seesteiseen Arillasiin kylään saaren luoteisrannikolle. Aurinko laski lähes pilvettömällä taivaalla, ilta oli lämmin ja leuto ja menin tyytyväisenä nukkumaan odottaen seuraavan päivän pitkää kävelyretkeä Arillasin rannalle ja lähikyliin.

.

...kunnes aamulla heräsin ikkunoiden paukkumiseen, tuulen ulvontaan ja tähän totuuteen:

Se oli sitten aurinkoloman loppu vihdoin tänään.

.

Pakkasin kamani ja lähdin Arillasista takaisin Corfu Towniin. Mitäpä siellä tekisi yksin myrskyssä? :( Houstinikin lähti tänään Italiaan.

.

Kuvakertomus myrskyisestä päivästäni Korfulla.

Majapaikkani katolta.

.

Hiukset olivat päivän päätteeksi aikamoinen tuulenpesä...

.

.

Kahvittelijat eivät hylkää Korfun maineikasta Liston-katua oli sää mikä hyvänsä... :)

.

Tein tänään myös löydön. Olen kyllä ihan totaalisen idiootti kun lähden raahaamaan näitä rinkassani mutta en voinut vastustaa.... Huulipunateline maksoi paikallisessa halpahallissa vain 1,50€..! En ole missään aiemmin nähnyt tällaisia. Vähänkö käteviä...!

       

0 comments on “Säätiedotus Korfu: myrskyä, tuulta, sadetta...”

  1. Mä vaan luulen että nuo hajoaisi helposti postissa kun ovat tuollaista kovaa muovia.... Pitäisi pakata kunnolla ja pakkausmatskuunkin menisi sitten rahaa.... :P Noo, jos en jaksa kantaa tai eivät mahdu messiin niin dumppaan sitten, eivätpä paljoa maksaneet. :)

   Vastaa

   0
 1. Jos alkaa kovin raskaaksi käydä, niin ainahan nuo voi lähettää postissa Suomeen. Toki se maksaa mutta säästää tilaa. :)

  Vastaa

  0
 2. Korfulta voi jäädä muunkinlaisia matkamuistoja... Itse tapasin siellä mieheni, suomalainen hänkin, yli 20 v sitten - ja saarella on ollut erityisen lämmin paikka sydämessäni siitä lähtien.

  Tosin oli minulla Korfusta jo ennen matkaanikin positiivinen mielikuva Gerald Durrellin kirjoittamien lämminhenkisten kirjojen perusteella. Vieläköhän Durrellien talo on olemassa? Meidän reissumme aikaan se näytettiin saarikierroksella bussin ikkunasta.

  Harmi, että sää pilasi mahdollisuutesi tutustua paremmin saareen.

  Vastaa

  0
  1. Olen Korfulla vielä sunnuntain, mutta säänhän on luvattu olevan myrskyinen vielä monta päivää... :/

   Korfu on minulle tuttu myös 16 vuoden takaa, sillä se on ensimmäinen Kreikan saari jolla olen koskaan vieraillut. Tuolloin vuonna '96 vietin täällä kaksi viikkoa, mutta Durrellien taloa en muista...

   Mukava kuulla oma Korfun "tarinasi"...! :)

   Vastaa

   0
  2. Sen verran googlailin, että sain selville talon (the White House) sijaitsevan Kalamin kylässä saaren koillisosassa ja ainakin vielä vuonna 2009 siellä on ollut perhemajoitustoimintaa.

   Vastaa

   0
 3. Nyt on pakko kirjoittaa sulle pieni palaute blogisi lukijana! :) Olen lueskellut blogiasi nyt muutaman kuukauden (vähintäänkin) mitään kommentoimatta, mutta nyt halusin kiittää sinua. Olen nimittäin saanut täältä blogistasi todella paljon vinkkejä meikkaamiseen sekä tuote-esittelyitten (tai -arvostelujen) kauta löytänyt itselleni uusia, sopivia tuotteita. Linkeistä, vinkeistä ja ajatuksista puhumattakaan. Myös kommenttien lukeminen on antanut hyviä linkkejä kauppoihin yms. Näitten vinkkien lisäksi olen saanut itsevarmuutta ja rohkeutta kokeilla uusia asioita, varsinkin meikeissä. Olen myös tykästynyt lueskelemaan vanhempia postauksiasi, ja saanut niistäkin todella paljon irti, juurikin niistä huokuvaa voimaa ja hyvää mieltä. Blogisi saa minut aina hymyilemään! :) Kiitos siis Sinulle tästä ihanasta blogista! <3

  Ps. Toivottavasti vältyt pahemmilta rankkasateilta reissullasi. :)

  Vastaa

  0
  1. Voi kun kiva kuulla, Heppu! :) Mukavaa että rohkaistuit jättämään kommentin!

   Mukavaa loppusyksyä/alkutalvea sinne Suomeen..!

   Vastaa

   0
 4. Ei millään pahalla, mutta en nyt kyllä tajua miksi olet valittanut huonoa ruskettumistasi. Olisin tosi kateellinen tuosta rusketuksesta mikä näkyy tuulitukka-kuvassasi eli mun mielestä oot TOSI ruskettunut! :)

  Vastaa

  0
  1. Heh, kiva kuulla...! ^_^ Itse asiassa mun kasvot onkin ihan kivasti päivettyneet, mutta ne onkin olleet koko ajan auringossa. Muu osa kropasta on paljon vaaleampi.... Esim. biksurajat on tosi vaatimattomat, vaikka olen hengannut rannalla erittäin kiitettävästi. Weiiiiird.

   Vastaa

   0
 5. Hei Sanni,

  Kiva lukea reissustasi, tuntuu kuin olisi itsekin matkalla ;) Ja hyvä, että matka on sujunut hyvin!

  Tuli vaan mieleen, että voithan lähettää isommat tavarat postissa kotiin jo edeltä, niin ei vie rinkassa turhaan tilaa. :) On kyllä kiva huulipunateline, olisi varmasti monelle tarpeen.

  Vastaa

  0
 6. Dimorassa Helsingissä (kauneudenalan liike) oli joskus myynnissä vastaavia huulipunatelineitä :)

  Blogisi on aivan mahtava. Raikas ja erilainen. Ja tuo tempauksesi lähteä matkalle ja jättää työt ja kaikki oli ihan mieletöntä ja sai ihan miettimään omaa elämää ja mahdollisia valintoja. Viimeisimmissä postauksissa näytät onnelliselta ja levänneeltä pikku vastoinkäymisistä huolimatta. Olet niin ihanan aito ja luonnonkaunis. Albania-postaus oli superkiinnostava! Lisää! :)

  Vastaa

  0
 7. Voi mikä ihana laukku sinulla onkaan...!
  Kun tuo tuli myyntiin, rakastuin heti. :)

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)