17.09.2012

Matkakosmetiikka, osa 2

Vielä toinen erä näitä yön kähmässä otettuja hämäriä kuvia... Eli matkaan lähtevät meikit.

Lumenen persikkainen huulikiilto "Jää viereeni" (ajoilta jolloin Lumenen kiilloilla oli vielä nimet, nythän niillä on vain numerot...), Viva La Divan punat Back Stage ja Red Night, Jemma Kiddin voidemainen poskipuna Guava, Make Up For Everin Aqua Smoky Lash - ja Lancômen Hypnôse Star -minimaskarat ja BeYu'n ruskea dippieyelineri.

Meikkipohjaksi Lily Lolon In The Buff. Hetken mielijohteesta pakkasin vielä Make Up For Everiltä saamani fuksiapinkin minihuulipunan jos nyt joku päivä tekee mieli oikein irroitella ^_^.

Sitten!! Nuo pikkupussukat sisältävät ihan mahtavan tuotteen joka tulee kyllä todella tarpeen meikäläiselle aurinkoisemmille seuduille matkatessa. Tiedätte mun hyperpigmentaatio-ongelman huultenympärysiholla? Olen käyttänyt alueella Biothermin SK 30 -silmänympärysaurinkovoidettani, mutta nyt mulla on siihen vielä parempi ja tehokkaampi tuote. MUFEn UV Prime on ohut, suojakertoimella 50 varustettu meikinpohjustusvoide. Olen jo aiemmin kokeillut SK 50-voidetta hyperpigmentaatioalueelle, mutta se (kuten monet korkeasuojakertoimiset) oli jähmeää ja paksua ja jätti ihon valkoiseksi ja kiiltäväksi. UV Prime taas on ohut ja imeytyy näkymättömäksi! Aivan täydellinen tarpeeseeni.

Estee Lauderin Double Wear -peiteaine, Lumenen kulmageeli (ok, tämä on ehkä vähän turha... :P), Ardenin silmämeikinpohjustus, EcoToolsin kabuki ja iltatuoksuksi minipullo Lancômen uutta La Vie Est Belle -tuoksua.

Luomiväreiksi valikoituivat nämä kaksi palettia ihan vain muotonsa vuoksi. Cliniquen Plum Seduction -paletissa on vaalea ja tumma liila sekä vaalea hopeabeige sekä tumma harmaanruskea (sävyt eivät tosiaankaan oikein näy näissä yökuvissa). Inglotin paletissa on yksi perusvaalea ja kaksi kuparista sävyä. Meikkipussukkani on sen mallinen että sinne mahtuu joko yksi neliskulmaisempi meikkipaletti tai sitten kaksi tällaista kapeampaa suorakulmaista. Joten MACit jäivät tällä kertaa kotiin....

Kynät! Valitsin mukaan kolme Yves Rocherin vedenkestävää automaattikynää (hyviä matkalla kun ei tarvitse terottaa ja kestävät rannallakin), ja loput kuvan kynistä menivätkin sitten vaihtoon kuvan oton jälkeen. Lord & Berryn musta tussilaineri vaihtui L'orealin Superlineriin ja terotettavat puukynät jätin kotiin.

Ja tällaisilla pakaaseilla mä sitten lähden. Ei ole paljon kolmeksi kuukaudeksi, mutta tarkoitus on sitten vaikka heittää hiertyneet halpistopit roskiin ja ostaa matkan päällä uudet tilalle. Halusin kompaktin rinkan ja pienen tavaramäärän jonka kanssa jaksaa kävellä pidemmänkin matkan. Opin aika paljon 90-luvun interreileiltä jolloin mukana kulki niin suuri rinkka että muiden matkustajien piti aina esim. junassa auttaa se mun selkään...... :D

Reissun ajaksi vaihtui tuollainen toisenlainen banneri, kuva on mun Etelä-Afrikan reissulta Kapkaupungista. Aika karkkipäivämäinen katumaisema...!

Mulla jäi muuten useampikin postaus melkein julkaisukuntoon, eli jos/kun vain pääsen matkalla päivittelemään niin vielä olisi tulossa mm. BB-voidevertailua, toinen Jemma Kidd -meikki, uuden luonnonmukaisen ihonhoitosarjan esittelyä ja mitähän kaikkea siellä vielä oli.... Eli kosmetiikkapostaukset ei jää ainakaan heti tauolle. :)

0 comments on “Matkakosmetiikka, osa 2”

 1. Hei ootko jossain selittäny tätä sun reissusuunnitelmaas enemmänkin? Ootko vain kreikassa vai reissaatko muuallakin 3kk aikana? Mielenkiintoista ja mahtavaa!

  Vastaa

  0
  1. Kerroin matkasta tässä postauksessa:

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2012/09/01/lahdossa/

   Mitään tarkkaa matkasuunnitelmaa mulla ei ole, se on tässä ideanakin. :) Kreikassa ajattelin olla ehkä n. kuukauden, sitten kiinnostaisi Albania mutta en yhtään vielä tiedä minne oikeasti päädyn. ^_^ Tällä hetkellä istun Riikan lentokentällä odottamassa seuraavaa lentoa. :) Väsyttää.

   Vastaa

   0
 2. Ihanaa reissua!!! Mun kesäreissun pelastus oli Kiehl'sin
  kasvorasva Ultra Light Daily Moisturizer SPF 50. Se oli nimensä mukaisesti superkevyt, juuri sopiva koostumus ja nimenomaan kosteusvoide, ei aurinkovoide. Tuote on tarkoitettu nimenomaan kaupunkioleiluun päivävoiteeksi. Suosittelen!

  Vastaa

  0
 3. Näin tässä käy, kun ei käy jatkuvasti lukemassa sua. Mitä ??? 3 kk reissuun rinkan kanssa.

  Minne ? Miksi ? Lupaatko että kirjoitat matkan aikana ?

  nimimerkillä toivottavasti ei ainakaan minnekään lämpimään jottei musta tulis ihan hirveen kateellinen akka.

  Vastaa

  0
  1. Ihanaa !!!

   Mä olen monessa ostoksessa miettinyt vuosikausia ja jälkikäteen ajatellut miksi meni näin kauan. Irtiotto on loistava tapa saada päähän kaikkea uutta.

   Itselläni oli ennen äidiksi tulemista tapana lähteä ulkomaille heti ensimmäisenä lomapäivänä ja monta kertaa palattiin vasta vikana, joskus olen jopa lentokentältä tullut suoraan töihin.
   Töissä ei ollut mitään vikaa, päinvastoin, mutta loma tuntui lomalta vasta kun maisemat vaihtuivat.

   Kokeiltiin tätä myös vuokraamalla mökki Itä-Suomesta, se toimi. Eli kyse ei ollut maan vaihtamisesta vaan pelkästään ympäristön vaihdosta.

   Ystäväni sairastui syöpään alkutalvesta. Hoidot menivät hyvin ja hän on nyt saanut terveen paperit. Mutta sanoi että sairastuminen säväytti täysin, nyt pitää nauttia elämästä muutakin kuin nysväämällä kotona kaikki illat. Koska hän oli ostanut asuntonsa yhdessä ex-miehen kanssa, eron tullessa hän lunasti ex.n ulos ja tarkoitti joutui aika pahaan velkavankeuteen, hänpä päätti myydä asuntonsa pois ja muuttaa vuokralle. Sanoi nukkuu nykyään paljon paremmin. Ennen näki painajaisia, jos oli vahingossa ostanut liian monta banaania tai purkkapaketin.

   Joten hyvä Sanni !!! Pieni irtiotto tekee hyvää meille kaikille.
   Nauti Kreikasta, lämmöstä, uusista tuttavista ja tule ehjänä takaisin.

   Vastaa

   0
 4. Voi vitsi, ihan tuntuu itelläkin mahanpohjassa kourasu niinkun olis matkaan lähdössä! Tuo rinkkakuva vaan saa sellaisen hyrinän aikaseks. Näyttää valon puolesta jotenkin keväiseltä ja yleensä keväisin iskee hirveä himo päästä tien päälle. Olen innoissani puolestasi, kun uskallat ja voit tuollaisen irtioton tehdä ja toivon, että matkasta tulee ikimuistoinen ja saat siltä kaiken sen mitä lähdit hakemaan.

  Vastaa

  0
 5. Oikein ihanaa matkaa, ota kaikki irti reissusta :) Me lukijat kyllä jaksetaan odottaa, vaikkei postauksia tulisikaan enää samaan tahtiin.

  You go girl!

  Vastaa

  0
 6. Hyvää matkaa! :)

  Näitä postauksia on ollut tosi kiva lukea. :) Hieno myös toi sun uus banneri!

  Vastaa

  0
 7. Ihanaa ja turvallista matkaa! Se on ihana tunne, kun on yksin lähdössä matkaan minimaalisen tavaramääränsä kanssa. Ja se ihana vapauden tunne, kun voi edetä ex tempore. Mutta noin kauaa en itse ollut reissussani, ehkä joskus. Itse asiassa reissussa ollessa oli vapauttavaa mm. se, ettei tarvinnut huolehtia kuin niistä muutamista tavaroista, jotka olivat mukana. Siinä oli silloin koko omaisuus. Kotiin palatessa valtava tavaran määrä ahdisti. Mutta voin sanoa, että tuntui ylelliseltä kotiin palatessa suihkuttaa kasvoille kasvovettä, kun oli viikon maantien pölyssä edenneenä sinnitellyt hammastahnalla, aurinkorasvalla, huulirasvalla, saippuan nysällä ja tervashampoolla (en ymmärrä miksi sen valitsin, raikkaampaa kaipasin). Ihanaa, kun toteutat rohkeasti unelmaksi. Se on elämää!

  Vastaa

  0
 8. Mä en yhtään helpota sun oloa ;D;D Kosteuspyyhkeet? Silmämeikinpohjustusvoide on erinomainen valinta. Jotain jolla saa tarvittaessa hiukset kiinni? Sulla tosin on samanlaiset pitkät hiukset kuin mullakin eli ne saa laitettua "umpisolmuun" ;D;D Kuivuuko sun huulet eli huulirasva?
  Ja höh, sä olet nyt matkalla joten mitä tarvitsekin lisää niin Kreikassa ON kauppoja1 Nyt sä tarvitset vain iloisen mielen ja seikkailumieltä :) Koko sydämestäni toivotan sinulle mukavaa reissua :)

  Vastaa

  0
  1. Joo, on toki huulirasvaa, se oli mukana tuolla ykkososan tuotelistauksessa! :) Kosteuspyyhkeita en ottanut, ja hiuspompulaa en laske kosmetiikaksi :D Hiukset on mulla kiinni kaytannossa ihan koko ajan, pompula tai klipsi on ihan must.

   Vastaa

   0
 9. Ja vielä kun on tilaisuus niin kysymys:
  Yritin hoitaa kukkivaa ihoani finnivoiteella (bentsoyyliperoxidi) -> täysin tukkeutunut + lisäksi ärtynyt iho. Käytin vain kolmena iltana peräkkäin, ja yövoide päälle kun voide oli imeytynyt. Sitten lopetin kun iho meni niin kauhean huonoon kuntoon.
  Vinkkaa nyt Sanni ihmeessa jokin "recovery"-voide, siis herkälle, ärtyneelle iholle rauhoittaja ja tehokosteuttaja! Voi elämä tätä mun ihoa. Saisko laittaa vaihtoon :(

  Vastaa

  0
  1. Voi että :( Ikävä kyllä tällaisissa asioissa auttaisi jos mulla olisi kosmetologin tausta ja kokemusta erilaisten ihojen ja ärtymystilojen hoidosta. Mulle ei valitettavasti tule mieleen mitään juuri tähän ihotilaan sopivaa tehotuotetta. :/ Joku Dr. Hauschkan Herkän ihon naamio saattaisi mennä.

   Vastaa

   0
 10. Aivan ihana uusi banneri! Sopii kuin nenä päähän :) Kaikkea hyvää ja ihanaa reissailua ja oman itsesi löytämistä jamitänäitänyton! :)

  Vastaa

  0
 11. En voi mitään sille, että mielestäni tuo Lancômen uutustuoksun pullo on jotenkin hassu, "keskeneräisen" ja vähän halvan näköinen :D Tosin olen nähnyt sen vain kuvissa, jotka eivät ehkä tee sille oikeutta. Tuoksu kuitenkin on ilmeisesti huumaava ja sehän on tärkeintä =)

  Hauskaa matkaa, reissupostauksia odotellessa!

  Vastaa

  0
 12. Mua oikeesti kipristi vatsasta, kun luin tän postauksen! Elän ilmeisesti vahvasti mukana sun seikkailussa, hih! Tosi mielenkiintoista päästä seuraamaan tätä sun reissua blogin välityksellä. Tsemppiä ja iloo ja valoo, jee mahtavaa matkaa Sanni!

  Vastaa

  0
 13. Hyvää reissua! Itse pidän meikinpoistoliinoista, jopa arkikäytössä jos illalla niin väsyttää eikä jaksa lutrata vedellä. Vauvojen peppupyyhkeet käy myös meikinpoistoon. Käteviä reissussa eikä tarvi ängetä minigrip-pussiin turvatarkastusten takia. Meikkaatko joka päivä reissussakin? Kadehdin ihmisiä, jotka jaksavat meikata päivittäin ;)!

  Vastaa

  0
 14. Hahah, mulle tulee niin paljon parempi omatunto sun matkakosmetiikkalistaa lukiessa! Olen itse lähdössä kolmen viikon päästä reiluksi puoleksi vuodeksi Aasiaan reppumatkailemaan ja tein listaa mukaan otettavasta kosmetiikasta tänne: http://www.lily.fi/juttu/reppureissaajan-kosmetiikka-detox
  Sain kommentteja, joiden mukaan tuossa olisi liikaa kosmetiikkaa ;-)

  Miten aiot hoitaa hiusten värjäyksen matkalla? Mä olin ajatellut käyttää John Friedan vaalennussuihketta, mutta käytettyäni sitä kolme kertaa huomasin hiusjuuren muuttuneen pesun aikana purkkamaiseksi ja takkuiseksi. Luin myös Makeupalleysta niin paljon negatiivisia kommentteja, etten taida uskaltaa enää ainetta omaan päähäni laittaa. Täytyy siis vaan varmaan pakata mukaan muutama kotivaalennuspaketti ja toivoa, että hiukset eivät niiden ansiosta muutu k*senkeltaisiksi ja tipahda pois päästä :-/

  Vastaa

  0
  1. Värjään hiuksia muutenkin vain 3-4 kuukauden välein joten ei ongelmaa, en värjää niitä reissussa. :)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)