21.04.2012

Taaperoiässä

Karkkipäivä-blogi juhlii huomenna 3-vuotistaivaltaan. (Ja sen kunniaksi on muuten aikas kiva arvonta luvassa...!)

Haluaisin kysyä, onko tämänhetkisten lukijoiden joukossa ketään sellaisia, jotka olisivat lukeneet Karkkipäivää ihan alkuajoista (kevät 2009) saakka? Huikatkaas jotain kommenttilootaan! Itse tiedän ainakin kaksi; Lunacracker! (Lunalle muuten vielä kiitokset viimekesäisestä poniadoptiosta!! <3) ja milipili.

Miltä näyttää 3-vuotias lukuina?

  • Postauksia 773
  • Kommentteja 28 513
  • Lukijoita kuukaudessa 50 000 +

9. elokuuta 2009 olin kirjoittanut blogiin ensimmäisen tilastoaiheisen kirjoituksen. Tällöin blogi oli runsaat 3 kuukautta vanha. Baby-Karkkipäivällä oli uniikkeja lukijoita noin 250 päivässä. Nyt vähän varttuneempaa Karkkipäivää lukee 4000-5000 ihmistä päivässä. Tämä luku kertyy niinä päivinä, kun teen postauksen. Ilokseni olen huomannut, että blogia luetaan silloinkin, kun en tänne mitään päivittele. Lomaviikoillakin täällä käy päivittäin vajaa 3000 uniikkia lukijaa. Viikossa teitä käy jopa runsaat 20 000, riippuen tietysti siitä kuinka usein/harvoin olen päivittänyt.

Karkkipäivä ei ole koskaan roikkunut missään Blogilistojen kuumilla listoilla, ja lukijakuntaa on kertynyt tasaiseen, rauhalliseen tahtiin. Se on mukavaa. Joku overnight success tuntuisi ahdistavalta. Nyt blogi on saanut kasvaa hissukseen enkä meinaa vieläkään oikein uskoa että blogia lukee näinkin paljon ihmisiä. Jostain niitä lukijoita vain tänne löytää, vaikka kosmetiikkablogit eivät tunnetusti Suomessa kuulu siihen suosituimpaan genreen. Muoti- & lifestyleblogeihin verrattuna kosmetiikkablogit ovat edelleen verrattaen pieniä. Olisi muuten tosi mielenkiintoista nähdä ruoka- & käsityöblogien tilastoja.... Miten ne sijoittuvat Suomen blogosfääriin?

On kyllä kiva että Karkkipäivästä tuli osa elämääni, ja olen myös iloinen siitä että osasin höllätä tahtia kun jossain vaiheessa panta kiristyi pään ympärillä vähän liikaa. Ja ihanaa että nykyinen leppoisampi postaustahti ei ole tuntunut karkottaneen lukijoitakaan! :)

P.S. Kuka tekis mulle tuollaisen ponikakun? ^_^

0 comments on “Taaperoiässä”

  1. onnea vaan tulevasta blogin synttäreistä 3 vuotta on pitkä aika ,kiva että olet kirjoitellu tykkään sun blogista vaik olenki vasta vähän aikaa seurannu ku tein oman blogin

    Vastaa

    0
  2. Paljon onnea! Mä oon melkein alusta asti roikkunut mukana, en vaan muista yhtään että mistä tänne aikanani löysin. Toki oon myös lukenut kaikki aiemmatkin postaukset.

    Tuun tänne katsomaan väh. kerran päivässä onko uutta postausta tullut, mutta kyllä muutenkin tulee visiteerattua: täältä on kiva katsoa löytyykö esim. jotain etsimääni kuten tiettyä luomiväriä tms. (viimeksi taisin etsiä Urban Decayn Fishnet - luomiväriä ja Make Up Store - juttuja) :) Myös hyviä inspiksiä monivärisiin meikkeihin tulee täältä.

    Musta on ihan ok, että postailet nykysin vähän harvemmin. Ehkä olis tietty kiva, jos joka päivä olis joku ihana postaus, mutta jos laatu kärsisi sen mukana niin ei sekään kivaa olis - lisäksi itse bloggaajana tiedän, että ei se juttu vaan aina kulje tai ei ole yksinkertaisesti aikaa vaikka asiaakin olisi. Eikä pakotettuna oo kenenkään kiva tehä mitään :/

    Eeeeli mun pointti oli.. tykkään tästä blogista hirveästi! Tykkään sun meikkikuvista, -tutoista, tilastojutuista, inci-asioista (mielenkiintoisia ja uskomatonta, kuinka perinpohjin jaksat asioihin paneutua!) sekä ruokahommista :) Mua ei Sannin herkkucorner haittaa ollenkaan (ilmeisesti jotkut vetää siitä herneen nenään..?), musta on tosi kiva lukea niitäkin välillä. Aion muuten huomenna kokeilla tonnikalapullia! Vaikutti herkulliselta ohjeelta :)

    Keep up the good work ja jaksamista kaikessa, niin blogimaailmassa kuin töissäkin :))

    Vastaa

    0
    1. Kiitos Martina :)

      ilmeisesti jotkut vetää siitä herneen nenään..?

      No kaikeksi onneksi kukaan ei ole ainakaan vielä kommentiksi pukenut herneytymistä. :) Olen vain olettanut että lukijoiden joukossa voi olla sellaisia "puristeja" jotka haluavat lukea kosmetiikkablogista vain ja ainoastaan kosmetiikkajuttuja, ja ärtyvät cross-over-yrityksistä. ^_^

      Vastaa

      0
  3. Onnittelut uhmaikäiselle Karkkipäivälle :) Itse lukeudun uudempiin lukijoihin, mutta ilolla jatkan mukana tästä eteenpäin!

    Vastaa

    0
  4. Mä olen lukenut, jos nyt en ihan keväästä niin varmaan ainakin loppukesästä/alkusyksystä 2009 :)

    Huisia että sitäki on jo niin kauan ja vielä huisimpaa että oot jaksanut pitää tätä näin hyvin yllä ja tason koko ajan parantuen tähän asti. Onnea siis valtavasti julle ja blogille, sekä hatunnosto :)

    Vastaa

    0
  5. Hii.. Minä olen tainnut lukea blogiasi alkuajoista lähtien. Muistan, että se oli niitä ekoja suomenkielisiä kosmetiikkaan painottuneita silloin :)
    En vain ole kovin aktiivinen kommentoija, mutta uskollinen lukija silti :)

    Vastaa

    0
  6. Karkkipäivä oli toinen blogi jota aloin lukemaan, heti Virven Ostolakossa- blogin jälkeen (: Tais olla just sillon kun olit siirtymässä Indiedaysin puolelle, eli en kuitenkaan kamalan pitkään ole lukenut Karkkipäivää :)

    Vastaa

    0
    1. Olethan sä sitten lukenut jo kaksi vuotta! :) Siiryin Indieen huhtikuussa 2010.

      Vastaa

      0
  7. Onnittelut 3-vuotiaalle! Sun blogi on ollu mun suosikki siitä asti kun olen alkanut ylipäänsä blogeja lukemaan. Niinkuin aiemmin olen sulle kertonutkin, rakastan blogiasi kun siitä tulee aina niin hyvälle mielelle ja olet niin aito. Postauksia jaksaa kyllä odotella, minä en ainakaan mihinkään katoa :) Näin sinut muuten tänään, olis ollut kiva jäädä seuraamaan meikkinäytöstä, mutta olin vain ruokiksella joten en ehtinyt, harmi!

    Vastaa

    0
    1. Aaaw, kiva kuulla että kävit kuitenkin piipahtamassa "hengessä mukana"! :)

      Vastaa

      0
  8. Moikka! Ensimmäinen kerta, kun kommentoin blogiasi. Tutustuin Karkkipäivään, kun etsin tietoa opinnäytetyötäni varten ja "eksyin" siinä tiedon etsinnän lomassa.. Valmistuin kosmetologiksi 2009 joulukuussa, joten melkein alusta saakka on Karkkipäivää tullu seurattua. Tykkään!:)

    Vastaa

    0
  9. Onneksi olkoon ja kiitos Sinulle mahtavasta blogistasi! Itse löysin blogien maailman vasta reilu vuosi sitten ja "taivas repesi". Mahtavaa miten ihmiset ja erityisesti sinä jaksatte paneutua ja kirjoittaa asioista meille monestakin asiasta tietämättömille. Itse luen vanhoja postauksiasi aina, kun ehdin. Tällä viikolla luin Ahvenanmaasta, postaukset alkoivat muistaakseni kesältä 2009. Vanhoja meikkijuttujasi luen varsinkin, kun etsin jotain, mitä tarvitsen. Ostin blogisi innoittamana itselleni ensimmäisen MACin luomivärini; Beautiful Iris. Hieno väri, sopii hyvin myös tälläiselle taidoiltaan yksinkertaiselle meikkaajalle kuin minä olen.
    Itselläni on tänään (21.4.) syntymäpäivä (ja vuosia sopivasti), joten tästä lähes samasta syntymäpäivästä muistanen jatkossa blogisi synttärit. Olisin tullut Jyväskylään "synttärimatkalle", mutta kun ei ollut autoa käytössä.
    Hyvää jatkoa Sinulle ja blogillesi!

    Vastaa

    0
    1. Puolitoista tuntia myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut Aurinkoiselle! :)

      Vastaa

      0
  10. Olen seurannut blogia loppukesästä 2009, mutten kommentoinut kovinkaan paljoa. Kun aloitin seuraamisen lueskelin myös vanhempia postauksia, joten olen kyllä lukenut postauksia ihan alusta.
    Uskomatonta ajatella tuota postauksien määrää, 773!
    Blogi on ollut aivan ihanaa seurattaavaa, vaikka joskus olen kausittain seurannutkin vähemmän aktiivisesti.
    Olen saanut Karkkipäivältä paljon, ja oskon että moni muu on myös!

    Vastaa

    0
  11. Moi Sanni! Kommentti kirjoitettu puhelimella eli ei voi laittaa linkkejä, mutta Herttoniemessä on ihana kauppa Bake & Party jossa myydään muiden ihanien leivontakoristeiden lisäksi vohvelista tehtyjä kakunkoristekuvia mm. Disney-aiheilla. Voisi löytyä My Little Pony-kuvallakin. Heillä on myös nettikauppa ellet ole tulossa Helsinkiin lähiaikoina. Vohvelilevy läntätään kerma/rahkakakun päälle n.tuntia ennen tarjoilua jolloin kakun kosteus pehmentää vohvelin ja liimaa kuvan kakkuun. Olen kerran saanut tuollaisen kakun synttärilahjaksi ja nätti oli! Kiitos kiitos loistavasta blogista josta olen saanut paljon iloa ja hyötyä. Mukavaa kevättä ja kesän odotusta sinulle!

    Vastaa

    0
  12. Minäminäminä! Olen siis seuraillut blogia ihan alkuajoista saakka, löysin tänne jonkun toisen kosmetiikkablogin kautta ja hyvä että löysin! Olin lukenut Narcissen Glowing Me, Glowing You:ta ja sen loputtua kaipailin meikkiblogia sen tilalle.:)Kommentoin harvoin sillä minulla on harvoin mitään erityistä sanottavaa, mutta joka postauksen olen lukenut (aivan esnimmäisten jälkeen enemmän tai vähemmän reaaliajassa) ja tulen varmasti lukemaan jatkossakin! Onnea kolmevuotiaalle!:)

    Vastaa

    0
    1. Hei, sun nimimerkin mä muistankin! :) Pööpö on niin hellyttävä nick! Oletkin tosiaan pyörinyt messissä pitkään! :)

      Vastaa

      0
  13. Paljon onnea 3 vuotiaalle! Sulla on ihana blogi jota on ilo seurata, joten jatka samaan malliin! :)

    Vastaa

    0
  14. Olisikohan se ollut kesää 2009 kun aloin lukea? Ehkäpä hyvinkin.

    Selailin äsken noita sun vuoden 2009 postauksia ja yritin miettiä mikä oli se ensimmäinen, mutta ennen Tokio Hotel postausta se oli!

    Vastaa

    0
  15. Ensimmäinen komenttini tänne, vaikka olen seurannut blogiasi jo -09 alkaen. Tuolloin googlettelin meikki + värit ja eksyin blogiisi. Siitä saakka ollen blogilistan kautta seurannut jokaisen postauksen :)

    Vastaa

    0
    1. Joo, hämmentyneenä huomasin tuon kun kirjauduin ulos Hotmailista eilen :) Hassu nähdä itsensä tuollaisella listalla. :)

      Vastaa

      0
  16. Minä olen aika alkuajoista seurannut blogiasi, CN-blogin kautta löysin
    Karkkipäivän, harvemmin kommentoin mutta pysyn mukana :)
    Kiitos hyvästä blogista!

    Vastaa

    0
  17. Minä olen varmaan kaksi ja puolivuotta (ainakin ) lukenut, eli en ihan alusta, mutta pitkään kumminkin. tosin aika kauan meni ennen kun kommentoin ensimmäistä kertaa :)

    Vastaa

    0
  18. Paljon onnea Karkkapäivä-blogille! En muista, milloin aloitin tän blogin lukemisen :( mutta on siitä hirmuisesti aikaa.. Muistan ainoastaan, että bloggerin kautta näkyi silloin lukijoita olevan n. 50, kun mä klikkasin itteni mukaan :) Eli milloinkohan se sitten mahto olla..?

    Vastaa

    0
  19. Onnea onnea onnea vaan!

    Minä olen ollut blogisi lukija jo melko lailla sieltä alusta saakka, sillä olen oman blogini aloittanut kesäkuussa -09 ja muistan lukeneeni Karkkipäivää jo silloin. :)

    Vastaa

    0
  20. Moikka, ja paljon onnea 3-vuotiaalle Karkkipäivälle!
    Täällä ilmoittautuu yksi lukija joka on seuraillut blogiasi aivan alusta saakka. Harvempi postaustahti ei ainakaan minua haittaa, sillä en muutenkaan käy päivittäin lukemassa blogeja. Laatu korvaa määrän! :)

    Vastaa

    0
  21. Oon lukenut varmaan pian vuoden. Lähes kaikki postaukset oon sitten jälkeenpäin lukenut. Ja no kommentoin kyllä vähän harvemmin.. mietin et voiko indiedaysin blogeihin liitttyä mitenkää lukijaksi?

    Vastaa

    0
  22. Mä olen yleensä ollut aika laiska kommentoija mutta melkein alusta asti oon lukenut. Luulen että se taisi olla alkukesä 2009.

    Vastaa

    0
  23. Onnea Karkkipäivälle! Olen lukenut blogiasi noin puolisen vuotta. Kaikki alkoi oikeastaan siitä kun päätin siirtyä mineraalipohjaan ja etsin Lily Lolon tuotteista arvioita, joita täältä luonnollisesti löytyi. Olen myös kiinnostunut inci-jutuista ja tykkään pohdiskella kosmetiikan maailmaa markkinoinnin näkökulmasta (taitaa olla ammatista johtuvaa:), joten siinä syy miksi koukutuin juuri tähän blogiin. Harvoissa blogeissa osataan analysoida kovin syvällisesti, mistä johtuukin Karkkipäivän "aikuisempi" vaikutelma. On nopeasti huomattavissa, että kyseessä ei ole mikään teinitytön blogi, vaan selkeästi ammattimaisemmalla otteella kirjoitetaan. Keep up the good work! :)

    Vastaa

    0
  24. Moi! Olen lukenut lähestulkoon ekasta postauksesta lähtien. Löysin tänne CN:n tai Virven kautta ja muitan, ettei kovin paljoa tarvinnut silloin kahlata lukeakseen historian. Huuh, jo kolme vuotta! Onnea!

    Vastaa

    0
  25. Onnea taaperoikäiselle karkkipäivälle!
    Olen mukana roikkunut varmaan reilut 2-vuotta, mutta kommentoinut en varmaan paria kertaa enempää. Ehkä tästä voisi ryhtyä aktiivisemmaksi.
    Minuun sinun kosmetiikkablogisi iskee paljon enemmän kuin nämä suursuositut lifestyle-muoti blogit vaikka yleensä minun ikäiseni (18vee) menevätkin helposti näiden lifestyle blogien puolelle.
    Juttujasi on aina ihana lukea ja odotankin kuin kuuta nousevaa postauksiasi.
    Ihana saada lukea kosmetiikka juttuja sinulta, olen saanut täältä blogista niin monen moista vinkkiä.

    Vastaa

    0
  26. Onnea Karkkipäivälle! :) Itse löysin blogiin joskus vuoden 2010 alkupuoliskolla, ja koukkuun jäätiin heti.

    Vastaa

    0
  27. 2009 vuoden kesällä varmaan olen bongannut sun blogin ensimmäistä kertaa ja samantien vakiolukija enemmän ja vähemmän päivittäin, riippuen omista kiireistä. :D

    Mielettömästi onnea ja menestystä jatkosssakin!!! ^^

    Vastaa

    0
  28. Onnea 3-vuotiaalle! Olen seurannut blogiasi säännöllisesti alusta asti, joten lienee sanomattakin selvää, että blogisi on yksi suosikeistani. Itse en enää ennätä bloggailemaan, mutta onneksi lukemiseen löytyy vielä aikaa muutoin varsin hektiseksi muuttuneesta elämästä. :)

    Vastaa

    0
  29. Onnittelut ja niiden seuraksi muistelo.

    Muistan nimittäin miten tulin blogisi lukijaksi syksyllä 2009. Omistin tuntemattomasta syystä YSL:n valokynän. Kerran pyörittelin sitä ja ihmettelin, mitähän käyttöä tällekin olisi. Naputettelin google-haun ja osuin Virven, silloisen Golden Girlin blogiin, sieltä Inkiväärin blogiin.

    Nimet ovat muuttuneet, mutta olen pysynyt lukijana. Valokynää en käytä vieläkään ;)

    Vastaa

    0
  30. Leppoisampi postaustahti tarkoittaa leppoisampaa lukemistahtia, niin se sopii mulle oikein hyvin. :) Onnittelut taaperoikäiselle!

    Vastaa

    0
  31. Onnea kolmesta makeasta vuodesta! Olen lukenut blogiasi ehkä puolen vuoden ajan. lempiblogini. Minä en seuraa muotia, mutta uusi huulipuna aina silloin tällöin piristää päivääni.

    Vastaa

    0
  32. Mä oon lukenut ihan alusta asti :) En vaan ole ahkera kommentoimaan, kun en tykkää, että kaikki muutkin näkee, vaikka nimimerkin takana kommentointi tapahtuukin.

    Vastaa

    0
  33. Niin ja blogis on paras kosmetiikkablogi Suomesta, ihan kiistatta, kiitos! :)

    Vastaa

    0
  34. Onnea taaperolle!!

    Löysin Indiedays-maailman vasta tämän vuoden helmikuussa mutta siitä asti olen blogiasia lukenut ja kahlaillut myös vanhoja tekstejä aina kun vain aika on riittänyt.

    Vastaa

    0
  35. Moikka!

    En ole tainnut kommentoida sinulle kertaakaan, mutta nyt kun kerta vartavasten kysyt pitkäaikaisista lukijoista, niin minä olen lueskellut blogiasi ihan alkuajoista lähtien. Tarkemmin sanottuna olen pörrännyt täällä toukokuusta 2009 asti. :)

    Alusta saakka olen pitänyt blogistasi hirmuisesti. Keep up the good work!

    Vastaa

    0
  36. Täälläkin yksi melkein alusta asti mukana ollut lukija! En ole varma, aloinkin lukea blogia huhti- vai toukokuussa. Muistan etsineeni inspiraatiota vappumeikkiini täältä :D Olin juuri saanut yo-kirjoitukset pulkkaan ja oli aikaa keskittyä mm. kosmetiikkaan. Iltaisin olin eräällä ihanalla live-klubilla töissä, jonne väsersin niin hienoja meikkejä kuin vain osasin - ja niihin jälleen hain täältä inspiraatiota :D Muistan kyllä selvästi kun aloin lukea Karkkipäivää. Meikkailu oli suht uusi harrastus. Kun katselin postauksiasi, olin melkolailla "woooww... meikit voi olla tällaisiakin upeuksia..." :D Heh tällainen pieni muistelu ^_^ Mutta jokatapauksessa, onnea ja kiitos!! :)

    Vastaa

    0
  37. Mä kuulin keväällä 2010 Jumboon avatusta meikkiliikkeestä nimeltä Inglot ja sitä googletellessani päädyin sitten tänne. Karkkipäivä on ylipäätänsä ensimmäinen blogi ikinä mitä olen jäänyt seuraamaan, tätä kautta löysin myös muita kosmetiikkablogeja joita nykyään tulee seurattua päivittäin (ostolakossa, CN, Mustaa kajaalia, Lazy dynamitee..) mutta Karkkipäivä on se minkä tsekkaan aina ekana onko tullut uusia postauksia. Tykkään lukea meikki/kosmetiikkajuttujen lisäksi myös ruoka-, Ahvenanmaa- yms postaukset.

    Värikkäät meikkikuvat on ihan parhautta, mutta oon joskus kommentoinutkin että todellinen syy blogin seuraamiseen on tod näk se että omat silmäni on aika saman malliset kun sulla, joten meikkejä voi oikeesti käytännössä toteuttaakin. Haen täältä siis inspiraatiota hyvinkin usein :)

    Vastaa

    0
  38. Lämpimät onnittelut ihanalle blogillesi!

    Minäkin olen lukenut blogiasi melkein alusta asti. Yritin katsoa noita vanhoja postauksia, ja ainakin toukokuusta 2009, koska muistan sen boyfriend make-upin. Muistan, että ensin olin pettynyt että kyseessä ei ollutkaan oma meikkisi, mutta sitten ihastelin kuinka upeasti meikkasitkaan myös poikaystäväsi. :)

    Blogisi on edelleen lemppareitani; kiinnostava, hyväntuulinen ja laadukas, eli toivon sille vielä monia, monia vuosia lisää! :)

    Vastaa

    0
  39. Minä olen lukenut lähes alusta asti postauksiasi, en tosin ole kommentoinut millään tietyllä samalla nimellä joka kerta, enkä muutenkaan kommentoi kauheasti.

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat