08.04.2012

Pinkkiä ja korallia vihreällä pilkulla

Mineraaliluomiväreillä jatketaan.

 

Pinkki/koralli/persikka-yhdistelmät kuuluvat lemppareihini, ja tähän versioon toin raikkaan kontrastin lisäämällä alaluomelle  kirkkaanvihreän pilkun.

 Yläluomella on käytetty neljää toisiinsa liukuvaa sävyä. Luomen sisäpuolikkaalle levitin Coastal Scentsin Coral-sävyä, ulkopuolikkaalle Mad Mineralsin kirsikkapinkkiä Big Applea, luomivakoon Pure Luxen peruspinkkiä sävyä Bloom ja kulmaluulle Pure Luxen pinkkiin shiftaavaa vaaleaa nimeltä Red Aura. Alaluomen vihreä sävy on Mad Mineralsin Big Money.

Kuva sisällä vs. ulkona. Näytänpä taas synkältä.

 Alaluomen sisärajaus on tällä kertaa tehty nuden sijaan kunnon valkoisella (IsaDoran Satin White), se sopi mielestäni tähän meikkiin.

En muuten välttämättä pääse koneelle ennen ensi torstaita, joten jos en vastaa kommentteihin niin se johtuu siitä. :) Yksi postaus on ajastettuna tiistaille niin ei tule taas monen päivän "gäppiä".

0 comments on “Pinkkiä ja korallia vihreällä pilkulla”

 1. Meikki olisi parempi jos koko alaluomi olisi rajattu vihreällä, tai vihreä jätetty kokonaan pois. Pilkku toimii ehkä givenchyn näytöslavalla, muttei sinulla, kun et edes seuraa muotia ja pukeudut tylsiin vaatteisiin jotka eivät complimenttaa räikeitä meikkejäsi.

  Vastaa

  0
  1. Haiskahtaa ehkä pikkaisen rahankäyttöpostauksen kirvoittamalta kommentilta :D
   Stiina Riitta on odottanut tilaisuuttaan...

   Vastaa

   0
  2. Mikä ihme sun ongelmas on? Ymmärtääkseni Sannilla on tapana kokeilla vähän erikoisempia meikkejä blogia varten. Tuskinpa hänellä esim töissä on tapana olla "räikeissä papukaija meikeissä" tms. Pukeutumisella ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa. Kyseessä ei ole muoti- tai tyyliblogi. Lapsellista kommentointia.

   Vastaa

   0
 2. Keväinen tervehdys! :) wautsi kun oli taas hienoja kuvia,osaispa ittekin meikata noin. Ajattelin kysyä sulta vinkkiä, kun haluaisin jostakin mineraalimeikkisarjasta itselle iholle hyvän mineraalimeikkivoiteen/jauheen. Piti kysyä sinulta, että eikö niissä olekin luonnollinen uv-suoja? vai olenko väärässä? Kesällä kun tykkään suojata ihoani, usein vielä haluaisin suojakertoimellisen päivävoiteen päälle mineraalisuojan, olisiko sinulla vinkkiä? Netistäkin voisin tilata, kun täällä kauppoihin matkaa. Ja olen ennenkin tilannut everyday mineralsilta (muistaakseni) foundationeita ja niitä jauheita..ja tykkäsin. Mutta haluaisin nyt kuitenkin voidemaisen.

  Vastaa

  0
  1. On luonnollinen UV-suoja, titaanidioksidi ja sinkkioksidi heijastavat pois UV-sateilya. Niita kaytetaan aurinkosuojavoiteissakin joko yksinaan tai yhdessa kemiallisten UV-suojien kanssa.

   Vastaa

   0
 3. Muuten todella, todella nätti silmämeikki mutta tuo vihreä pilkku tosi omituinen, tulee olo että yritetään liikaa :)

  Vastaa

  0
  1. Yleensa teen aina koko alarajauksen, kivaa vaihtelua tehda valilla vahan eri tavalla :)

   Vastaa

   0
 4. Munkin mielestä pilkku on kiva :) Ja kannatan erittäin paljon tällaisia "kokeiluja", pitäähän sitä elämässä nyt olla jotain kokeilunhalua ja yllätyksellisyyttä. Myös meikillä voi rakentaa persoonaa, ei siihen aina tarvitse näyttävää muotigarderoobia.

  Tykkäsin siis, ja varmana kopioin omaankin lookkiin kesän aikana :)

  Vastaa

  0
 5. Heippa Sanni,

  ja kiitos huipusta blogista! On aina ilo lukea perusteltuja mielipiteitä kosmetiikasta - se on välillä valitettavan harvinaista blogosfäärissä.

  Oon usein miettinyt käyttämääsi sisärajausta, ja nyt oli pakko jättää kommentti :) Ilmeisesti useimmiten käytät IsaDoran nudea kynää, jos muistan oikein? Mä käytän samaista kynää, ja pidän sen antamasta vaikutelmasta valtavasti: kirkastaa mun punaiset silmäni välittömästi, mutta vaikutelma ei kuitenkaan ole liian kova.

  Mutta se IsaDoran kynä ei pysy paikollaan hetkeä pidempään! En tiiä mistä johtuu, mutta löydän kynän jättämän jäljen aina silmäkulmasta yhtenä kasana... Ei kauheen nättiä :D Osaisitko siis vinkata jotain muuta nudea sisärajausta? Geelirajausta oon harkinnut, mutta pysyykö se sisäluomella yhtään sen paremmin? Millä sarjalla voisi olla oikea väri? Taannoin kävin muutaman ison tavaratalon läpi - en tiedä oonko saanut vain onnetonta palvelua myyjiltä, vai eikö moista tosiaan löydy...

  Kiitos jo etukäteen jos ehdit auttaa!

  Vastaa

  0
 6. Pakko kommentoida näinkin jälkijunassa, että onpa huippukaunis meikki! Rakastan itsekin juuri tällaisia sävyjä ja useimmiten teen yhden tai kahden samankaltaisen sävyn silmämeikkejä mineraaleilla. Tuo pilkku on todella mainio piristys!

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)