16.03.2012

Santen meikkivoide

Santen Soft Cream Foundation jatkaa tutustumistani luonnonkosmetiikan meikkivoiteiden maailmaan. Tätä ennen olen kokeillut Dr. Hauschkan, Benecosin ja Laveran meikkivoiteita.

Santen meikit tuoksuvat pehmeän hunajaisilta, niin myös meikkivoide. Tykkään kovasti tästä tuoksusta, mutta joidenkin nenuun se voi olla liian voimakas. Santen luomiväri taitaa muuten olla ainoa tuoksuva luomiväri jonka omistan. En tiedä millä he tuotteensa hajustavat, mutta minuun se vetoaa. :)

Monet ovat luonnonkosmetiikan meikkivoiteista sitä mieltä, että ne eivät peitä kovin hyvin ja ovat varsin kevyitä. Santen meikkivoide liittyy vahvistamaan tätä käsitystä. Sillä saa kuulaan, läpikuultavan meikkipohjan. Koostumus on kuitenkin aika mukava, voidemaisempi kuin Dr. Hauschka mutta notkeampi kuin jäykän jämäkkä Benecos. Tuoksu ja voiteen kermamainen pehmeys tekevät meikkaustuokiosta miellyttävän! :) Laveran meikkivoidetta Sante ei ihan minun ihollani päihitä, mutta sijoittuu nyt toiseksi kokeiltujen joukossa.

Käytin Soft Cream -meikkivoidetta tämän iho heleäksi! -postauksen meikissä. Mallin kasvoilla sävy 01 Porcelain. Ei sovi ihan vaaleimmasta vaaleimmalle Lumikki-iholle, mutta esimerkiksi minun perustalvi-iholleni sävy on ihan nappi (<- voiko noin sanoa? :)).

Mallin ihoa ei oltu kostutettu juuri ennen meikkaussessiota, ja Santen meikkivoide toi pintakuivimpia kohtia (kuten esimerkiksi nenänvarressa) hieman esiin.

Tässä näkyy hyvin Soft Cream -meikkivoiteen kermainen koostumus. Joukkoon on sekoitettu Lumenen Crystal Radiance -primeria joka tuo voiteeseen helmiäishohdon.

Meikkivoiteella on hintaa 17,90€.

0 comments on “Santen meikkivoide”

  1. Kuivattaako tuo meikkivoide siis entisestään pintakuivaa ihoa vähän? Nimittäin haluaisin kokeilla jotain luonnon tuotetta, mutta tuntuu nykyjään, et mikään tuote ei kosteuta tarpeeksi :/ vaikeaa löytää hyvää tuotetta..

    http://manifest2materialism.blogspot.com

    Vastaa

    0
    1. En usko että tuote suoranaisesti kuivattaa ihoa, mutta koska luonnonkosmetiikan meikkivoiteista puuttuvat liukkautta ja sileyttä antavat silikonit ja muut vastaavat polymeerit, pintakuivuus saattaa korostua jos iho ei ole kosteutettu tarpeeksi kosteuttavalla voiteella juuri ennen meikkausta. Laveran meikkivoide on sellainen, että se tuntuu jotenkin erityisen kosteuttavalta. Juttua löytyy täältä:
      http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/02/06/lavera-natural-liquid-foundation/

      Vastaa

      0
  2. Tämä täytyy hankkia, taitaa olla juuri passeli sävy! Itse pidän hajustetuista tuotteista, myös Laveran irtopuuterissa on ihanan raikas tuoksu.

    Vastaa

    0
  3. Hinta ei olisi ihan mahdoton..mutta taitaa olla liian heppoista tavaraa mamman nuoruuden aknen ja kaiken muun runtelemalle nassulle..pöh =(
    Meikkivoidemaailma on sama kuin ripsivärit..täydellisen etsintää. Tässä nyt kohta kosmetiikkaa 30 vuotta ostanut ja käyttänyt..eikä ole löytynyt.
    Muutama "melkein parhautta" tuote on näppeihin osunut, mutta se ultimate ihanuus löytymättä.
    Jatkan etsintää! =)

    Vastaa

    0
  4. Mitä mieltä olet seuraavasta tuotteesta: Now Foods, Solutions, Hyaluronic Acid Firming Serum.

    INCI: De-ionized water, aloe vera (aloe barbadensis) leaf gel*, vegetable glycerin, xanthan gum, natural aroma, sodium hyaluronate (hyaluronic acid), green tea extract, algae extract, soluble collagen and cedar bark extract.
    *Certified organic

    Eikö tuota ole kehuttu kovin? ja minustakin vaikuttaa hyvältä.

    Vastaa

    0
  5. Tuoksuvistta luomiväreistä tuli mieleen, eikö sun mielestä Laveran Majestic Violet tuoksu ihan ruusuilta? Ainakin mun kappaleessa on ihan selvä tuoksu :)

    Vastaa

    0
  6. noniin vihdoin tämäkin ilmestyi^^ kerranki hyvä hinta luonnonkosmetiikan tuotteessa, voisin ostaa ja kokeilla jos löydän, mutta toi pintakuivuus jätti mietityttämään. ja entäs kiilsikö se kuinka pahasti, pitikö puuteroida päivän aikana? kiitos taas hienosta postauksesta!

    Vastaa

    0
    1. Luontaistuotekaupoista ja nettikaupoista kuten Hyvinvoinnin Tavaratalo. :)

      Vastaa

      0
  7. Hei Sanni!

    Liittymättä varsinaisesti tähän postaukseen, mutta meikkivoiteisiin kuitenkin, niin osaisitko kertoa, mitkä merkit valmistavat vaahtomeikkivoiteita? Sanotaanko vaikka noin 20 euron hintaan, mutta saa olla enemmän tai vähemmänkin. (Olisi mukaa jos niitä myytäisiin Suomessa, niin voisi kokeilla testereitä, mutta voisin harkita myös netistä tilaamista.) Etsittyäni vuosia "täydellistä" meikkivoidetta kokeilin L'Oréalin MatteMorphosea, ja se onkin ollut vakituisessa käytössä siitä asti kun se lanseerattiin. Maybellinen vastaava on mielestäni hyvin kuivattava, joten en ole ensimmäisen purkin jälkeen siihen palannut... (Bourjois kyllä valmisti erinomaista vaahtomeikkivoidetta, mutta tietysti se lopetettiin.) Käsittääkseni Nivea valmistaa jonkinlaista vaahtomeikkivoidetta, mutta en löydä sitä minkään kaupan valikoimista. (Luulisi, että sitä on Sokoksella tai Stockmannilla, mutta ainakaan minä en sitä löydä tai sitten en osaa etsiä.) MatteMorphosessa ei siis ole mitään vikaa, mutta usean vuoden käytön jälkeen olisi kiva tietää, mitä muita vaihtoehtoja on, jos joskus tulee tarvetta vaihtaa. Kiitos kovasti jos voit auttaa! Kaikki vinkit ovat tervetulleita.

    PS. Blogiasi olen seurannut jo vuosia ja se on mahtava, kiitos siitä ^_^

    Vastaa

    0
    1. Mä tunnen Lorealin ja Maybellinen lisäksi vain Clarinsin vaahtomeikkivoiteen. Diorillakin oli ennen mutta se jäi pois vuosi sitten. Luulisin että ainakin selektiivisellä puolella olisi useammillakin merkeillä vaahtopohjaa, mutta itselle tulee mieleen vain tuo Clarinsin. Moneen meikkejä ei muuten enää myydä ollenkaan Suomessa.

      Vastaa

      0
    2. Kiitos vastauksesta! Googlasin tuon Clarinsin, niin sitä saatan joskus kokeillakin. Harmillista, että vaahtomeikkivoiteita on niin vähän tarjolla (niitä on ilmeisesti poistunut valimoimasta useammallakin merkillä), minusta ne ovat parasta mitä meikkivoidetarjonnassa on... Mutta kiitos kuitenkin, tästäkin oli apua. :)

      Vastaa

      0
  8. Hei!
    Olen käyttänyt melkein pullollisen tätä Sante:ta ja ihan samaa mieltä kanssasi ominaisuuksista. Taidanpa kokeille tuota Weledaa seuraavaksi? Ehkä sitten kesällä santeta taas.

    Terv. ingrid

    Vastaa

    0
    1. Ei myydä, Suomen Kickseissä ei ole lainkaan luonnonkosmetiikan meikkejä, vain ihonhoitotuotteita. Sante ei ylipäänsä kuulu Kicksin valikoimaan.

      Vastaa

      0
  9. Voi harmi niin muistelinkin :( sain 50e lahjakortin, nyt mietin ostaisinko kunnon meikkivoiteen. Mitä suosittelisit, mistä sarjasta löytyy se vaalein sävy meikkivoiteista? Minulle on Lumenen CC, body shopin ja dermablendin vaaleimmatkin hiukan tummia, ei tosin nyt kesäaikaan huomaa hirveästi...

    Vastaa

    0
    1. Mitä suosittelisit, mistä sarjasta löytyy se vaalein sävy meikkivoiteista?

      Kicksin valikoimassa Make Up Storen ja Clarinsin meikkivoiteissa on vaaleimmat sävyt, ja halvemmista merkeistä L'Orealin. MUSin vaaleimmat sävyt ovat hieman harmahtavia, Clarinsilla taas on lämpimämpiä.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat