16.02.2012

Video: mineraalimeikkipohja

Ei hyvää päivää että videon tekeminen voi olla hankalaa..! ^_^ Siis mun yrityksistä kuvata a) mineraalimeikkipohjaa ja b) lempiposkipunia olisi saanut varsinaisen komediapätkän jonnekin Putoukseen... Kaikki mikä vaan voi mennä pieleen, myös meni pieleen. :D

Yhdellä kerralla Photo Booth jymähti kesken videoinnin, toisella kerralla sekoilin niin pahasti sanoissani että ei mitään järkeä ja kolmannella kerralla taas mikki ei ollut päällä. Kerran taas unohduin höpöttämään videolle niin pitkäksi aikaa että Photo Boothin aikaraja ylittyi (rajana ilmeisesti 10 minuuttia...?) ennenkuin sain kaiken purkkiin.

Ei ole kyllä minua luotu tällaisen tekniikan käyttöön... :P Mutta kaikkein harmillisinta on se, minkä vuoksi en ole videopostauksia koskaan oikein halunnut tehdäkään. Minä en osaa olla luonteva kameran edessä. Vaikka olisin kuinka iloisella mielellä, niin videolla näytän tympääntyneeltä ja jotenkin ylimieliseltä. :( Surullista, kun persoonani on oikeasti kaikkea muuta. Olisi ihanaa näyttää siltä että hymy oikein tarttuu...!

Mutta tulipahan nyt tämä tehtyä, ja ei muuta kuin eetteriin. Kuvista näette, millainen meikki oli valmiina.

Ainiin, mun kulmakarvojen synkkä tummuus johtuu siitä, että olin just kestovärjännyt ne... Menee aina pari päivää ennen kuin sävy tasoittuu.

[vimeo 36859476 w=451 h=338]

Mineraalimeikkipohjan levitys from Sanni Karkkipäivä on Vimeo.

Kun mä tuossa videossa puhun kasvojen "rajoista", niin tarkoituksena oli varmaankin sanoa että levitän aurinkopuuteria kasvojen reunoille... ^_^

 

Meikkipohjassa käytetyt tuotteet:

Lily Lolo Ooh La La -poskipuna, Lavera Sun Light -aurinkopuuteri, Lily Lolo Blondie -meikkipohja, Lily Lolo Nude-peiteaine, Pure Luxe You Glow Girl -hohtopuuteri ja Estee Lauder Double Wear -peiteaine.

Välineet: Everyday Minerals -poskipunasivellin (tätä mallia ei myydä enää), MAC #187 -skunkkisivellin, Coastal Scentsin C224-peiteainesivellin, Bare Mineralsin minikabuki ja The Body Shopin kabuki.

0 comments on “Video: mineraalimeikkipohja”

 1. Sun ääni oli kyl täysin erilainen kuin olin kuvitellut, mun mielikuvissa sulla on hyvin "tyttömäinen" ääni. Näytät myös tosi erilaiselta elävänä kuvana :) Toivottavasti vastoinkäymisistä huolimatta jatkat videoiden tekoa :)

  Vastaa

  0
  1. Joo, mä en mielestäni näytä tuossa videolla yhtään siltä miltä näytän esim. peilissä tai valokuvissa ^_^ Varmaan jotkut kaverit voisi kertoa näytänkö mä livenä tuolta vai onko Photo Booth "muokannut" musta jonkun oman version :P

   Vastaa

   0
  2. Ihana video Sanni! Mä voin kommentoida livekaverina (mahtava titteli), että olit kyllä tässä tosi luonteva ja itsesi oloinen, tosin jotenkin hillitympi ja rauhallisempi. Ja kyllä, näytätkin ihan itseltäsi, nuo tummat kulmat vain vähän vähän muuttavat ilmettä.

   Jossain vaatepostauksissa en tajua videoiden tärkeyttä, mutta nimenomaan näissä meikkijutuissa niistä on todella paljon hyötyä. Tumpelolle on IHAN eri asia nähdä livenä kun pyöritellään vaikka poskipuna paikalleen kuin jonain lyhyenä kuvasarjana, jossa puna vain ilmestyy oikealle kohdalleen kuin itsestään ennen-kuvan jälkeen. Toivottavasti siis vielä jatkat näiden tekemistä.

   Vastaa

   0
 2. Onpas tosi hyvä video! Sulla on hirmu kiva ja selkeä tapa selittää asioita. Lisää näitä!

  Vastaa

  0
 3. Voi, mielestäni tuo video on ihana! Ei yhtään tule mitenkään ylimielinen tai tympääntynyt mielikuva :) Mukavaa vaihtelua, vaikka et tekisikään enempää videoita. Olin muuten kuvitellut äänesi ihan erilaiseksi, kuin mitä se videolla on (tai siis, olen kuvitellut about kaikille bloggaajille, joiden blogia luen, jonkun äänen :D).

  Oppi muuten jo kaksi vuotta mineraaleja käyttänytkin uutta tuosta levityksestä, itse olen (ties minkä takia) kopauttanut sivellintä aina "alaspäin", eli niin että jauhe lähinnä tippuu pois siitä. Hahah, nyt naurattaa, kun en itsekään tajua omaa logiikkaani :D

  Vastaa

  0
 4. Jee, video, jee! :DD

  Hmm mikset käyttänyt ecotoolsin kabukia tässä? Muistaakseni kirjoitit joskus sen olevan paras kabukisi ja mietinkin että onko mieli muuttunut :)

  Vastaa

  0
  1. Käytän tosiaan Ecotoolsin kabukia yleensä enemmän kuin tuota TBS:ää, mutta viime aikoina olen jostain syystä tarttunut TBS:ään useammin. Siksi se tuli mukaan videoonkin. TBS on kyllä mun mielestä tosi hyvä, ja se on kokonsa puolesta parempi kuin Ecotools, mutta Eco taas on parempi tiheytensä puolesta. :)

   Vastaa

   0
 5. Oli kyllä hyötyä! Olen yleensä ihan tumpelo meikkaamisen kanssa ja laitankii vaan ripsaria naamaan ja tadaa. Sait tuon pohjan tekemisen näyttämään niin helpolta, että ehkä mäkin vielä uskallan kokeilla! Tuo hohde hommeli vaikutti kivalle ^^

  Ja ps. et vaikuttanu yhtään tympeeltä tai ylimieliseltä! :3 Hyvin meni *thumps up*

  Vastaa

  0
 6. Täähän oli tosi söpö video! Ehkä mä jossain vaiheessa uskallan hommata jotain mineraalihässäköitä, kun olen ollut tähän mennessä vähän kujalla niistä. :D

  Ja juu mäkin kuvittelin äänesi ihan erilaiseksi. :)

  Vastaa

  0
 7. Kun koputtelit tuota mineraalimeikkivoidejauhetta "syvemmälle" sutiin, niin toimiiko myös irtopuuterin kanssa? Vai käytätkö tapaa vain meikkijauheen kanssa? Hassu kysymys ja esitystapa, mutta en osannut muuntaa sitä sen paremmaksi :D toivottavasti ymmärrät :)

  Vastaa

  0
  1. En "koputtele" irtopuuteria, mutta hieron sen kylläkin kevyesti purkin kantta vasten niin että se ei jää ihan siihen siveltimen pintaan. Jos vain dippaa sivellintä puuterissa eikä "paina" puuterihiukkasia mitenkään siveltimeen, niin jonkinasteinen pöllyäminen on kyllä taattua. Monet tietysti hoitavat tämän homman kopauttamalla sivellintä rannettaan vasten, niin että ylimääräiset/liiat puuterit karisevat maahan, mutta sehän on käytännössä puuterin hukkaamista enkä minä ainakaan halua että meikkinurkkani lattialle kertyy puuterikerrostumia. ^_^ Järkevämpää on siis painaa puuterihiukkaset siveltimeen sisään, niin kaikki puuteri tulee käyttöösi eikä lattialle. :)

   Vastaa

   0
 8. Tää oli tosi kiva! Ja minusta olit oikein luonnollisen ja miellyttävän oloinen kameran edessä. :)

  Kiitos varsinkin tuosta "kopautusvinkistä" - enpä ole koskaan keksinyt, että noin yksinkertaisella jutulla saa sen mineraalipohjan pysymään kabukin kyydissä.

  Vastaa

  0
 9. Olipa hyvä vinkki toi kopautus. Olen kopauttanut ihan väärin päin. :) Oi kun olisit kuvannut tuon silmämeikinkin teon!! Mitä kynää siinä on käytetty? Onko jotain luomiväriä? Muuta niksiä? Yksinkertainen, mutta törkeen ihana.

  Vastaa

  0
  1. Itse asiassa mä olen tehnyt tuosta silmämeikistä tutorialin, mutta se on ainakin näillä näkymin menossa Indiedaysin etusivulle eikä mun omaan blogiin. Voin kyllä laittaa linkin sitten jos/kun se ilmestyy.

   Silmämeikki on tehty Bourjoisin tummanharmaalla kajalilla ja Grimasin 713-luomivärillä. :) Savustettu cat-eye.

   Vastaa

   0
 10. Mä aina stressaan sitä, että mineraalipohjaa pitäisi jaksaa pyöritellä aika kauan, että pohja "sulaa" ihoon. Ilmeisesti siisti jälki tulee vähemmälläkin pyörittelyllä.

  Mä oon taas pyöritelly sivellintä lautasell jauheessa niin kauan, että se on uponnut kokonaan sinne siveltimeen.

  Tapoja on siis monia :)

  Vastaa

  0
  1. Joo, mulla ainakin tulee hyvää jälkeä ja tarpeeksi peittoa vähemmälläkin pyörittelyllä. Mutta on totta, että jos kaipaa paljon peittoa, on vain pyöriteltävä enemmän. :) Mun meikkipohja on hyvin kevyt ja luonnollinen.

   Vastaa

   0
  2. Ai joo, niinhän se toimiikin. :O

   Jehna että joskus tuleekin tyhmä olo. Huomenaamusta sitten pikkasen enemmän aikaa värintasotteluun!

   Vastaa

   0
 11. Hyvä video. En ole mineraalituotteita käyttänyt joten oli kiva nähdää miten tuo pohja tehdään. Ja hyvin selkeästi asioista puhut joten tykkäsin kovasti! Joku sanoi tuossa kanssa että toivottavasti teet videoita jatkossakin :)

  Vastaa

  0
 12. Ompas ihana video :) nää on kivoja kun näkee vähän miten käytät sivellintä. Sait kyllä näyttämään tosi helpolta ton, kun musta tuntuu välillä että se poskipuna ei nyt millään mee oikeelle kohalle. Lisää tälläsiä videoita eikä mullekkaan tullu sellasta fiilistä et oisit ollu tympeä :)

  Vastaa

  0
  1. kun musta tuntuu välillä että se poskipuna ei nyt millään mee oikeelle kohalle.

   Kannattaa aina muistaa "hymy-vinkki"! :) Eli vaikka poskipunalle toki on muitakin paikkoja kuin se "omena", niin omenatekniikalla ei voi koskaan epäonnistua. Hymyile, ja vedä poskipunaa posken pulleimmasta kohdasta kohti ohimoa. Luonnollinen punastuksen paikka! :)

   Vastaa

   0
 13. Tuhannet kiitokset tästä videopostauksesta - oikein hyöydyllinen! Sulla on reipas, selkeä ja johdonmukainen tapa selittää asioita. Sitä paitsi oikein kauniilta näytät videollakin, kuten myös still-kuvissa.

  Vastaa

  0
 14. Et näyttänyt yhtään tympääntyneeltä! Äänesi on jotenkin "nuorempi" kuin olin kuvitellut, mutta ihan hyvällä tavalla. :)

  Vastaa

  0
 15. Kiitos ihanasta videosta! :D
  Mutta minulla on kyllä valitettavasti vieläkin ongelmia tuon pohjan levityksen kanssa. :/ Ensinnäkin siitä tulee aina enemmän tai vähemmän puuterisen ja pakkelimaisen näköinen (kertyy ihohuokosiin jne). Huoneenvalossa pohja näyttää hyvältä, mutta ei luonnonvalossa. :( Olen yrittänyt kokeilla säädellä jauheen määrää, mutta sillä ei ole ollut vaikutusta. Olen myös kokeillut suihkuttaa kasvojani vedellä, mutta ei ole auttanut.
  Toinen ongelmani koskee meikkipohjan kestävyyttä. Eli siis aamulla näyttää ihan hyvältä, mutta jo päivällä tuntuu siltä, kuin meikkipohja olisi kadonnut jonnekin ja lähtenyt kertymään tiettyihin osiin kasvoja.

  Olen miettinyt voisiko ratkaisuna olla primerin käyttö, mutta pelkään että se tukkisi ihohuokoseni ja saisi jo ennestään näppyläisen naamani kukkimaan vielä lisää. :/ Olen kokenut, että juuri mineraalipohjaan siirtyminen on vähentänyt epäpuhtauksien määrää.
  Niin ja sen vielä voisin mainita, että käytössäni on juurikin tuo Ecotoolsin kabuki, joten ainakaan huonoista välineistä ei pitäisi olla kyse. :D

  Vastaa

  0
  1. Mulla tuohon katoamiseen on auttanut se, että puuteroin mineraalimeikkipohjan vielä Lily Lolon puuterilla Flawless matte. Ei katoa päivän aikana enää :) eikä kerry huokosiin.
   Tämä on varsin hämmentävää, koska ihoni on kuiva pääosin ja vaatii kuivan ihon hoitotuotteet, mutta kuitenkin mineraalimeikkien kanssa käy näin...

   Vastaa

   0
  2. Minä menin eilen kokeilemaan pitkästä aikaa primerin laittoa, ja arvaahan sen, että tänään on näppyjen alut nenänpielissä.

   Voikohan sulla olla väärä sävy, jos näytät pakkeloidulta? Itse näytän aamusta aina hetken verran pakkeloidulta, mutta se katoaa puolessa tunnissa ja alan näyttää ihmiseltä.

   Vastaa

   0
  3. minulla on kyllä valitettavasti vieläkin ongelmia tuon pohjan levityksen kanssa. :/

   Hmm... Ikävä kyllä mulle ei tule heti mieleen mitään mistä nuo ongelmat saattaisi johtua, muuta kuin että ehkä mineraalipohja ei vain sovikaan sinun ihollesi... :/ Primeria voisit tietysti kokeilla, mutta olet oikeassa siinä että se verottaa kyllä mineraalipohjan hoitavuutta. Primerin kanssahan mineraalit eivät pääse suoraan kosketuksiin ihon kanssa, jolloin hoitohyöty katoaa vaikka meikkipohjasta saattaakin tulla kauniimpi ja kestävämpi. Suuriin huokosiin auttaa parhaiten "ikävä kyllä" nimenomaan silikonipohjaiset primerit, mikään muu tuote ei täytä ja tasoita huokosia vastaavalla tavalla.

   Mikäli pohja näyttää huonolta luonnonvalossa, saattaa sävy olla väärä kuten nimimerkki maria tuossa mietti.... Ehdotan, että kokeilet primeria ja/tai vaihtaa sävyä, ja jos ne eivät auta niin sitten on kai hyväksyttävä että jokin muu meikkipohja kuin mineraalit toimii sinun ihollasi paremmin.

   Vastaa

   0
 16. Uuh, ihanat rajaukset!!

  Sulla on tosi "nuori" ääni :) Lily Lolon poskipuna taisi kyllä mennä ostoslistalle.

  Vastaa

  0
 17. Juu, jotenkin näytit erilaiselta, mutta kuva tuleekin toisinpäin mitenkä livenä sua katsoo.
  Mua nauratti tosi paljon, ei siis huono video ollut, mutta sai mut hihittelemään =)

  Vastaa

  0
 18. Minusta on jännä miten nyt kaikki väkisin tekee noita videoita, vaikka tossa itsekkin aika omin sanoin lainaten et pidä sitä mitenkään omana juttuna, en tajua miksi omaan blogiin pitää tehdä sellaista mitä ei koe omaksi jutukseen. Tosin voi olla että kommentin syynä onkin lähinnä se että itse harvemmin jaksan katsoa noita videoita muutenkaan :(

  Vastaa

  0
  1. Minusta kaikkea on mukava kokeilla ja haastaa itsensä. :)

   Itse asiassa olen jo todella pitkään halunnut tehdä videon mineraalimeikin levityksestä kun sitä on kyselty niin paljon, ja harmitellut kun kököt esiintymistaitoni ovat olleet esteenä. En siis mitenkään vastusta videoita, ja minusta liikkuvan kuvan välityksellä saa tietyn tyyliset jutut näytettyä paljon still-kuvaa havainnollisemmin. Mikäli osaisin esiintyä videolla luontevammin niin videoita olisi varmasti Karkkipäivässä nähty jo paljon aiemmin. :)

   Vastaa

   0
 19. Kiitos ihanasta ja varmasti hyödyllisestä videosta! Mineraalimeikkipohja on itselläni seuraavana ostoslistalla, ja Lily Lolo olisi varmastikin siihen varteenotettava vaihtoehto. Kuitenkin hieman mietityttää lähteä tilaamaan meikkipohjaa ensimmäisellä kerralla netistä (Lily Loloa ei kai saa oikein muualta), kun en osaa sanoa, mikä olisi oikea sävy. Ihoni on hyvin vaalea ja osittain punoittava. Saattaakin sitten olla, että päädyn lopulta johonkin paikallisissa kaupoissa myytävään tuotteeseen, esim. BareMineralssiin. Miltäs kuulostaa?

  Lisäksi joskus tuli mieleen sekin, että sopiiko mineraalimeikkipohjan kanssa nestemäinen peiteaine.. Nyt sain vastauksen siihenkin, eli voin kokeilla :)

  Vastaa

  0
  1. Lily Lolon omilta sivuilta voi tilata sampleja, se lienee paras keino lähteä testaamaan eri sävyjä. Itsekin aloitin Lolo-taipaleeni niin. ^_^ Tilasin muistaakseni kolme eri sävynäytettä ja niistä löytyi heti oikeat.

   Vastaa

   0
 20. Kiitos tosi paljon hyödyllisestä videosta!

  Olen itse harkinnut mineraalimeikkipohjaan siirtymistä, mutta en ole koskaan nähnyt kuinka sen levitys käytännössä tapahtuu. Tästä oli siis valtavasti hyötyä!

  Mielestäni olit videolla kyllä aivan oma ihana itsesi, eli ei huolta! Kiva jos näitä videoita tulisi jossakin vaiheessa lisääkin, sillä nämä ovat kyllä vielä huomattavasti havainnollisempia kuin kuvalliset tutoriaalit. :)

  Vastaa

  0
 21. a) Et ollut ollenkaan tympääntyneen tai ylimielisen oloinen, ei hätää :)

  b) Sait mut vähän innostumaan tuollaisesta jauhemaisesta meikkipohjasta..

  c) Hassua, miten videolla näytät todella nuorelta ja jotenkin koko olemuskin on kuin parikymppisen, mutta kun katsoo vaikka saman postauksen meikkikuvia, niin näytät oikein aikuiselta, sellaiselta Seesteiseltä ja Klassisen Tyylikkäältä Aikuiselta! En tiedä osasinko valita sanani oikein, mutta kumpikaan olemuksista ei ole millään tavalla huono, on vaan hassua miten tunnut eri ikäiseltä kun vaihtaa kuvasta videoon :)

  d) Vitsit miten ihanan lihaksikkaat hartiat/käsivarret sinulla on, juuri täydelliset naiselle! Treeni kannattaa!

  e) Kiva kun teit videon (jossa näyt)! Olet tuntunut hieman ehkä kaukaisemmalta aiemmin (vertaan muihin Indiedaysin blogeihin, joita luen) kun sinusta on yleensä näkynyt maksimissaan puolet kasvoista muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Nyt tunnut paljon eloisammalta ja oikeasti-olemassa-olevalta ihmiseltä :D

  Vastaa

  0
  1. Voi kiitos Miaminttu! :) Jännä miten sitä voikin kokea itsensä eri lailla kuin joku "ulkopuolinen", mun mieskin oli sitä mieltä että vaikutan videolla tympääntyneeltä. Mutta tosi kiva kuulla että tämä ei välittynytkään blogin lukijoille! <3

   En tiedä osasinko valita sanani oikein, mutta kumpikaan olemuksista ei ole millään tavalla huono, on vaan hassua miten tunnut eri ikäiseltä kun vaihtaa kuvasta videoon :)

   Itse asiassa valitsit sanasi oikein hyvin... ^_^ Olemukseni on todellakin kaukana seesteisestä, tyylikkäästä aikuisesta vaan olen oikeasti juurikin tuollainen "pentu". ^_^ Livenä harva minua 3-kymppiseksi arvaakaan.... :P Välillä harmittaa kun minussa ei ole sellaista "aikuisen auktoriteettia" ja asiakkaatkin saattavat tytötellä vaikka joskus näen että he ovat ehkä max 10 vuotta minua vanhempia, mutta toisaalta on kiva olla tällainen nuorekas säheltäjä.... Vastaa enemmän persoonaani kuin aikuinen vakavuus.

   Vastaa

   0
 22. Hyödyllinen video, kiitos! :) Ilmeisesti on eri koulukuntia noissa peiteaine vai meikkipohja ensin, itse teen mineraalimeikeilläkin pohjan niin, että ensin meikkipohja ja siihen päälle sitten peiteaineet, ja sitten irtopuuteri jos on tarvis. Näin vältyn siltä, että peiteaineet näkyisivät "kakkumaisempina" alueina kasvoilla. Itsellä on käytössä MeowCosmeticsin tuotteet. Ihastuin aikoinaan siihen, että heiltä voi ostaa meikkipohjaan räätälöidyn peiteaineen, ja vielä oman peiteaineen tummille silmänalusillekin.

  Mut joo, videoita lisää! Selkeää, asiassa pysyvää ja aika söpöökin esiintymistä. Tykkään. :)

  Vastaa

  0
 23. Hieno video oli! Mäki varmaan uskaltaudun ostaamaan sen mineraalimeikkipohjan, kun opastit nii hyvin sen laittoa! Oon aika uus lukija enkä oo vielä lukenu sun kaikkia postauksia, mutta tosi kiva blogi!
  Kuinka usein muuten peset sun kaikki siveltimet?

  Vastaa

  0
  1. Tunnustan, että pesen siveltimiäni aika harvoin... :P Sanotaanko, että ehkä kerran kuussa. Peiteaine-siveltimen pesen useammin, ehkä kerran viikossa, ja eyeliner-siveltimet on tietty pakko pestä jokaisen käyttökerran jälkeen.

   Vastaa

   0
 24. Tykkäsin tuossa videolla siitä, että et höpöttänyt liikaa, monesti muita meikkitutorialvideoita katsellessa ärsyttää tietty hajamielisyys ja se että ei oikeastaan olla ajateltu mitä videopostauksessa halutaan sanoa/tehdä. Tai lähdetään kesken kaiken hakemaan jotain puuttuvaa juttua.

  Toisaalta tykkään lukea blogiasi juurikin samasta syystä, kuin tykkäsin tuosta videosta. Blogissasi tekstin ja kuvien määrä on just sopiva. Sulla on tosi selkeä tyyli esittää asiat!

  Vastaa

  0
 25. Aivan ihana video! Etkä vaikuttanut yhtään tönköltä tms. Olit ihanan selkeä ohjeissasi. Ehdottomasti lisää videoita!!! Ja täysin komppaan kyllä tässä Miaminttua :)

  Vastaa

  0
 26. Itse tilasin pari viikkoa sitten Lily Lolon mineraali -meikkejä. Ihoni on kuiva ja pelkäsin, että jos ne eivätkään toimi. Kesti pari päivää, että ihoni tottui ja kiinnitin muutenkin huomiota ihoni kosteuttamiseen. Todella hyvät vinkit tähän olivat Lórealin Youth Code tipat (selkeä ero ihossa) ja kosteuttavat voiteet (Lumenen Sensitive perusvoide, + 5 min rauhoittava tehovoide), Lumenen Sensitive ihon kuorintavoide sekä ihon kosteuttava naamio. Otin myös Lórealin Primerin käyttöön. Mietin myös, että eikö se tuki ihohuokosia? Vielä on testissä, että miltä näyttää ilman sitä ja miltä sen kanssa. Se tekee kyllä myös silkkisen ihon ja huulien pohjustus sillä toimii kivasti. Myyjä kuitenkin sanoi, että toisaalta se suojaa saasteilta yms. Nyt en kyllä vaihda Lily Loloa ihan heti muuhun, olen todella tyytyväinen. Tilasin muutaman näytepurkin. Ostin myös Nude Concealerin tummille silmienalusille ja muiden epätasaisuuksien peittämiseen (pienet verisuonet, näppylät). Tämän laitan pensselillä, kuten Sanni. Sitten täytyy kehua Blush Away Correctoria, todella hyvä punaisten alueiden peittoon. Laitan tämän pohjalle leukaan, nenään ja poskille ennen muuta pohjaa, toimii todella hyvin jos ihossa on vähänkin punoittavia kohtia. Voin myös suositella herkälle ja punoittavalle iholle Avénen Anti-Redness Dermo-Cleansing Milky Fluid puhdistus-maitoa. En tiedä mitkä kaikki ovat nyt auttaneet, mutta ihoni on parissa viikossa selkeästi tullut parempaan kuntoon. Varmaan kaikki nämä yhteensä ovat vaikuttaneet asiaan. Kiitos vaan Sanni neuvoista, olen saanut kullanarvoisia vinkkejä!

  Vastaa

  0
  1. Kiva kun kerroit kokemuksiasi, Mariann! :) Mahtavaa kuulla että olet löytänyt hyviä tuotteita.

   Oletko muuten ostanut nuo Lumene Sensitive -kuorinnan ja -naamion aikaisemmin vai vieläkö löysit niitä jostain kaupasta? Ne on harmi vain jääneet pois Lumenen valikoimasta, olivat tosi hyviä mutta eivät ilmeisesti löytäneet tarpeeksi suurta käyttäjäkuntaa.

   Mitä Lorealin primerin tukkivuuteen tulee, se on täysin yksilöllistä. Silikoni ei tutkimusten mukaan tuki ihoa (toisin kuin mineraaliöljy), mutta käytännön kokemukset on osoittaneet että joidenkin iho ei todellakaan reagoi positiivisesti paksuihin silikonikalvoihin. Kokeilemalla selviää....

   Vastaa

   0
  2. Lumenen sensitive kuorinnan olen ostanut jo aikaa sitten, enkä muista mistä. Mutta tuon kosteuttavan naamion ostin ihan Tarjoustalosta. Ainakin Sokoksen verkkokaupan sivuilla näyttää tuota naamiota vielä olevan, mutta kuorintaa ei löydy. Harmi, jos ovat lopettamassa hyviä tuotteita.

   Vastaa

   0
 27. Oi, aivan mahtava video, kiitos! Olen aina ollut täysi tumpelo meikkien kanssa, pikkuisen meikkipuuteria yms ja ripsiväriä osaan sutaista. Siirryin vasta mineraalimeikkeihin, ja heti noiden siveltimien valintojen kanssa tuli ongelmia :) Tajusin nyt meikkiblogeista etsiä vinkkejä ja löysin sivusi.

  Vastaa

  0
 28. Kiitos videosta! On kiva vertailla, miten itse ja miten toiset tekevät mineraalimeikin :D Jatkossakin mielelläni katsoisin videoita muiden blogipostausten ohella.

  Vastaa

  0
 29. Kiitos ihanasta blogista!

  Toivon, että sinulla Lily Lolo-asiantuntijana tai jollain muulla asiasta tietävällä olisi aikaa vastata kysymykseeni. Haluaisin tilata Lily Lolon mineraalipohjan Biodellystä, mutta sieltä ei saa näytteitä. BareMineralsin pohjasta käytän sävyä Light kesällä ja Fairly Light talvella. Mikähän olisi Lily Lolosta oikea sävy minulle?

  Ihoni on siis ilmeisesti lämmin (keltapohjainen??) eikä ihan vaaleimmasta päästä, varsinkaan kesällä.

  Kiitos kaunis jollekin ihanalle vastaajalle! :)

  Vastaa

  0
  1. Miksi et tilaisi suoraan Lily lololta? Tilaaminen on tosi helppoa eikä tarvii edes luottokorttia. Sieltä saisi niitä näytteitäkin. Itse kyselin paljon neuvoja lily lolon facebook sivuilta ja asiakaspalvelusta. Hehän tuntee sävynsä parhaiten. Ja erittäin kivasti vastaavat ja antavat vinkkejä. Ilmeisesti maililla on jotkut lähettäneet kuvansakin ja he sitten arvioivat sopivan sävyn. Itsellä taas on kylmän sävyinen, punapohjainen iho. Valitsin sitten lämpimän, kellertävän sävyn tasapainoittamaan punertavaa pohjaa. Ja sekoittelen kahdesta sävystä sopivan tummuusasteen. Toivottavasti löydät oikean sävyn sillä sen jälkeen ei ole enää paluuta muuhun meikkiin ;)

   Vastaa

   0
  2. Täältäkin tulee kannatusta näytteiden tilaamiselle suoraan Lololta, koska Bare Mineralsin ja Lily Lolon sävyt eivät mene mitenkään yksyhteen.

   Blondie on minun silmääni iholla punakka, mikä tietysti vielä korostuu, jos vetelet sitä keltapohjaiselle iholle. Sampleja tilaamalla saat testattua monta eri sävyä ja kokeiltua tarvittaessa niiden sekoittamista.

   Vastaa

   0
  3. Samaan hengenvetoon vielä, että Lauressilla (lauress.com) on paljon hyviä sävyjä keltapohjaiselle iholle, jos kortilla tilaaminen noin muuten onnistuu :)

   Laaduista "Minimalist" vastaa Lily Loloa ja on ominaisuuksiltaan vähintääkin yhtä hyvä (omasta mielestäni parempi).

   Vastaa

   0
  4. Kiitos myös Mirrille! Täytyy pitää tämäkin tulevaisuutta varten mielessä. :)

   Itse pelkäsin tuossa Blondiessa samaa, koska BM:n Fairly light on talvellakin ihan hilkulla, onko liian vaalea, punainen se ei onneksi ole. Blondie näyttää kuvissa mun silmään punaiselta, vaikka "värisilmää" minulla ei todellakaan ole. Markettimeikkivoiteista en löytänyt koskaan itselleni sopivaa sävyä, ne näyttivät aina possunpunaisille. Pitkään olen käyttänyt Kryolanin meikkivoidetta sävyssä Olive sekä mineraalit löydettyäni BM:a. Nyt kuitenkin tilaus laitettu Greenlipsille, sieltä näytteitä odotellessa.. :)

   Vastaa

   0
  5. Moi Emma!

   Suosittelen samaa kuin Minnie tuossa kirjoitteli, eli tilaa Lololta näytteitä tai kysy apua heidän as.palvelustaan.

   Omasta puolestani voin sanoa, että minullekin sopii BM:ltä talvella Fairly Light ja kesällä Light, ja Lololta käytän talvella Blondieta ja kesällä In The Buffia (ja välikausina niiden sekoitusta).

   Fairly Light on kyllä pikkuisen Blondieta lämpimämpi, eli täydellinen match Blondie ei ole.

   Tässä postauksessa olen vertaillut kuvan kanssa Fairly Lightia, Blondieta ja Barefaced Beautyn sävyjä:

   http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/01/19/barefaced-beauty-mineral-foundation/

   Vastaa

   0
  6. Kiitos Sanni ja Minnie vastauksista! :)

   Lily Lololta en tilaa suoraan, koska olen aivan onneton noiden maksusysteemien kanssa. Osaan ainoastaan maksaa verkkopankissa sekä laskulla. :/ Noloa.. Tämän vuoksi olen käyttänyt ainoastaan BM:n pohjaa, sitä kun saa kaupasta.

   Tuota In the Buffia olin ajatellut tilaavani näin kesää vasten, en siis ihan pieleen mennyt omassakaan arviossa. :)

   Vastaa

   0
  7. Voi hitsi, se maksusysteemi on äärettömän helppo. Siellä saa valita maksaako credit vai debit. Jos esim maksat debit raha lähtee tililtä heti. Se pyytää debit kortin numeroa, joka löytyy pankkikortista. Itsellä löytyy pankkikortin takaa koska samassa kortissa on myös luotto. Itsellä siinä debit numeron yläpuolella lukee debit. Ja sitten se pyytää 3-numeroista vahvistustunnusta joka löytyy myös pankkikortista. Omassa kortissa se on heti debit numero litanian jälkeen. Ja sitten se vielä kysyy miten pitkään kortti on voimassa joka löytyy yleensä pankkikortin etupuolelta. Jos itse haluaisin maksaa creditillä niin silloin ottaisin kortin numeron pankkikortin etupuolelta (16 numeroa) ja se 3-numeroinen vahvistus löytyy kortin takaa oman allekirjoituksen jälkeen.

   Ymmärrän toki jos tuntuu hankalalta/ pelottavalta maksaa suoraan kortilla netissä mutta oikeasti se on tosi helppoa. Minulla on ostot sujuneet hyvin ilman mitään häslinkiä. Rohkeutta vaan! Varmaan pankkisi nettisivuilta löytyy ihan kunnon ohjeet nettiostamiseen tai kysy kaverilta neuvoa.

   Vastaa

   0
  8. Kiitos Minnie! Tuo maksaminen ei taida kuitenkaan onnistua visa electronilla, vai onnistuuko?

   Mutta, ongelma on ratkaistu ainakin toistaiseksi, koska bongasin Sannin aiemmasta postauksesta BFB-mineraalipohjat! Niitähän saa tilattua Suomesta, myös näytekokoisina. Greenlipsille lähti näytetilaus. :)

   Vastaa

   0
 30. Moi! En tiennyt että olet xxx:ssa töissä. Olin tosi yllättynyt kun näin sinut näytin varmaan tosi hassulta kun jäin suu auki katsomaan kun joku "julkkis" on kassalla:D Onneksi kaverini kysyi että mitä sä tölläät ja havahduin. En uskaltanut tulla puhumaan vaan ostin vaan tyynesti ostokseni ja kävelin pois( en tiedä tykkäisitkö jos sulle tultaisiin puhumaan?:))

  Vastaa

  0
  1. Hehheh... ^_^ Mä en jotenkin osaa yhtään suhtautua tällaisiin kommentteihin, tai siis siihen että joku näkee mut jonain "julkkiksena"... Se on kyllä niin outoa! Etenkin töissä olen täysin ulkona blogipersoonastani ja olen vain ihan tavallinen rivimyyjä, vaikea samaistua siihen että mut nähtäisiin jonain muuna.... :P

   Mutta tokihan asiakkaat välillä ilmoittautuu mun lukijoiksi ja tulee juttelemaan "blogi-Sannille" tai muuten vain moikkaa kassalla, ja se on tietenkin täysin ok. :) Ehkä vähän nolottaa jos joku alkaa kuuluvasti puhua blogista niin että muutkin asiakkaat kuulee, mutta sitä tapahtuu aika harvoin. Mutta moikkaa ihmeessä ensi kerralla, ihan kivaltahan se tuntuu kun näkee lukijoita! :)

   Vastaa

   0
 31. Kiva video oli, kiitos tästä, etkä mun(kaan) mielestä ollut yhtään tympeä tai mitään sellaista, joten ainakin sen puolesta voit hyvin tehdä videoita jatkossakin :)

  Tuli tosta videosta mieleen ja jostain aiemmasta postauksestakin, että meikkaatko silmät aina ennen meikkipohjan tekoa?

  Vastaa

  0
  1. Joo, meikkaan silmät aina ennen pohjaa, ellen sitten tee jotain tosi vaaleaa silmämeikkiä jolloin ei ole vaaraa että luomiväriä rapisee kasvoille ja pilaa pohjameikin. Tummissa/värikkäissä silmämeikeissä luomiväriä rapisee aina poskille, ja on fiksua että kasvot ovat tällöin puhtaat meikistä ettei meikkipohja mene pilalle kun joutuu pyyhkimään luomivärisotkut pois. :)

   Vastaa

   0
 32. Kiitos videosta! Et vaikuttanut ollenkaan ylimieliseltä. Ehkä vähän siltä, että jännität kameralle puhumista. Onhan se ihan eri asia puhua asiakkaalle nokakkain kuin kameran linssille.

  Itselleni mineraalit on tuttuja, mutta tuo skunkkisivellin on uusi asia. Semmoinen pitää ehdottomasti hommata. Pure Luxekin on tuttu merkki, mutta hohdepuuteria ei ole tullut mieleenkään kokeilla kun on tämmöinen rasvoittuva ja hyvin helposti kiiltelevä iho. Laitan korvan taa tuonkin.

  Se täytyy myös mainita, että tuo nuoremmaksi luuleminen on _todella_ tuttua. Olen käsittääkseni samanikäinen kuin sinä, mutta iho on edelleen epäpuhdas, näppyläinen ja näppyjen jäljiltä kirjava, ja viimeksi viime viikolla kysyttiin kaupassa paperit. :D Toisaalta tietysti kivaa, mutta toisaalta... ei ole kivaa kun ihmiset kohtelee kuin 2-kymppistä kun elämänkokemusta kuitenkin löytyy.

  Vastaa

  0
  1. Skunkkisivellin on loistava! Sillä saa puuterimaiset tuotteet todella kevyesti kavoille, tai sitten ihanan kuulaan ja ohuen meikkivoidepinnan. Eli voi käyttää puuterimaisiin tai voidemaisiin tuotteisiin! :)

   ei ole kivaa kun ihmiset kohtelee kuin 2-kymppistä kun elämänkokemusta kuitenkin löytyy.

   Joo, mua aina välillä huvittaa ne "tytöttelijät", kun tekisi mieli sanoa että kuules mulla voisi olla jo teini-ikäinen lapsikin että en mä mikään ihan eilen syntynyt ole... :P

   Vastaa

   0
 33. Hei Sanni ja kiitos hyvästä videosta! Itse tykkään muuten kovasti mineraalimeikeistä, mutta en saa koskaan niillä peitettyä tummia silmänalusia tarpeeksi hyvin :/ Olen kokeillut sekä Lily Lolon että Bare Mineralsin mineraalipeiteainetta ja lopputulos on se, että silmänaluseni näyttävät lähes yhtä tummalta kuin ilman meikkiä ja jotenkin tosi kuivilta ja koppuraisilta. Ehkä se on oikean tekniikan puutetta tai jotain.

  Kiinnitin huomiota videota katsoessani siihen miten älyttömän hoikalta näytät :O Pakko siis kysyä että miten pidät itsesi kunnossa? Ilmeisesti ainakin karppaamalla, mutta harrastatko jotain liikuntaa?

  Vastaa

  0
  1. Karppailen kyllä ja nostan vähän punttia pari kertaa viikossa. :)

   Mineraalipeiteaineet eivät monien mielestä peitä yhtä hyvin kuin voidemaiset, ja kun silmänalusesi kuulostavat vielä kuiviltakin niin suosittelen käyttämään jotain kosteuttavaa, voidemaista peittaria. Diorin Nude on hyvä, mutta tietystikin vähän hintava..... Se on ehkä miellyttävimmäm = kosteuttavimman tuntuinen peittari mitä olen kokeillut. Cliniquen All About Eyes - peiteaine on myös kokeilun arvoinen.

   Vastaa

   0
 34. Kyllä mulle ainakin jäi hymy huulille videon jäljiltä :o). Mielestäni olit tosi aito ja symppis.

  Itse olen viime aikoina laittanut ensin Garnierin BB voidetta ja sen päälle pari kerrosta Lily Loloa. Ja vielä lisäksi peiteaineen, kun noita finnejä tai ainakin niiden jälkiä löytyy naamasta sen verran. BB voide pohjalla peittää sellasta yleistä kirjavuutta mielestäni hyvin (tai kai sen tekisi joku muukin tavallinen sävyttävä päivävoidekin, en ole sellaista vaan ikinä omistanut) ja LL taas pitää liiallisen kiillon hyvin kurissa.

  Mutta niin, uusia videoita odotellessa!

  Vastaa

  0
 35. Kiitos kivasta blogista! Löysin tämän pari kuukautta sitten. Olen jo kohta nelikymppinen, mutta en ole oikein koskaan oppinut meikkaamaan. Video oli oikein hyvä, etkä ole lainkaan ylimielinen vaan päin vastoin paljon herttaisempi kuin odotinkaan! :)

  Vastaa

  0
 36. Kiitos kivasta videosta, on selkeä ja informoiva. Olisipa kiva jos tekisit silmämeikistä vastaavia videoita kun aikaa ja jos haluat. Kivaa viikonloppua!

  Vastaa

  0
 37. Selkeä ja hyvä video, tällaisia lisää, koin hyödylliseksi!

  Et ollut kyllä mun mielestä mitenkään tympääntynyt tai mitään muutakaan negatiivista, päinvastoin oikein herttainen ja mukava! Luontevuutta tule varmaan lisää ihan itseksee jos videoita tekee enemmän, toivottavasti teet! :-)

  Vastaa

  0
 38. Voi kun olet kaunis ja luonnollinen! :) Tosi kivaa, että olit tehnyt videon, näitä lisää!

  Vastaa

  0
 39. Parempi etten katso tuota videota, voi alkaa harmittamaan, että arvon blogissani kohta tuon aurinkopuuterin pois. :D Tosin meikkipohjassakin olen siirtynyt kokonaan MSCHICiin...

  Vastaa

  0
 40. Ooo, mä olen kertakaikkiaan sun fani! Olet aivan ihana - asiallinen, selkeä ja informatiivinen sekä kaiken lisäksi tosi herttainen ja kaunis *sigh*

  Vastaa

  0
 41. Heippa.
  Aivan loistava video. Tilasin viikko sitten lololta näytteitä ja totesin pettyneenä ettei ne sovi, mutta nyt ehkä uskaltaudun tilaamaan eri sävyjä, jospa sävy vain olikin väärä. Just tuon takia että huoneen valossa pohja näyttää hyvältä, mutta luonnon valossa ei... Tekniikka on hakusessa, mutta sun videosta sain kyllä tosi hyviä vinkkejä, kiitos siis Sanni sulle! <3

  Hiljattain vasta törmäsin sun blogiin ja se meni kyllä kerta heitolla kirjanmerkkeihin ja käynkin päivittäin lukemassa, ja innolla odottelen taas uusia postauksia. :)

  Vastaa

  0
 42. Hei Sanni, kiitos kovasti tästä videosta! Jeesasi joka-aamuisen puuterisotkun keskellä ja hoksasinkin mikä menee pieleen :) Paljon iloa ja aurinkoa sinulle!

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)