26.01.2012

Viileä keltafuksia vs. lämmin pronssi

Kaksi meikkiä viime viikolta; viileä & värikäs ja lämmin & pronssinen.

 

Värikkäässä meikissä liikkuvalla luomella MACin Bright Sunshine ja luomivaossa KIKO #49. Alaluomella Estee Lauderin luumuinen Berry Ice.

Nudessa pronssimeikissä (joka ei mielestäni näytä kuvassa miltään, niinkuin eivät useimmat nude-meikit... :P) liikkuvalla luomella L'orealin Platinum Beige ja luomivaossa Yves Rocherin Brun Doré.

 

 

Viileässä meikissä kasvoilla Lily Lolo Blondie Foundation, poskilla Make Up Storen Luxury-poskipuna ja huulilla Natural Coden Sweet Pink -huulipuna.

Lämpimässä meikissä kasvoilla Guinotin Youth Time -meikkivoide, Laveran aurinkopuuteria, Yves Rocherin (todella ikivanhaa!) Rose Cuivre -poskipunaa, korostuksissa L'orealin Golden Beige -luomiväriä ja huulilla L'orealin Gold Holographic -huulikiilto.

Kumpi tyyli sopii paremmin? :) Itse tykkään kun ihonsävyni on sen verran neutraali, että sekä lämpimät että viileät meikit käyvät melkeinpä yhtä hyvin.

0 comments on “Viileä keltafuksia vs. lämmin pronssi”

  1. Itse tykkäsin enemmän tuosta viileämmästä ja värikkäämmästä meikistä : ) Mutta kummatki kyllä sopivat sinulle todella hyvin!

    Vastaa

    0
  2. Mun mielestä kummatkin on yhtä hyviä :) Nudemeikki on tosi kaunis ja kuulas, mutta värikkään meikin värit sopii todella hyvin yhteen etkä näytä liian papukaijalta ;)

    Vastaa

    0
  3. En osannut päättää kumpi on parempi, kummatkin meikit näyttää tosi kivoilta - ainakin sulla! :)

    Vastaa

    0
  4. Molemmat tyylit sopivat yhtä hyvin :) Mua miellyttää tuo nudelookki enemmän, kun en keltaisesta enkä pinkistä niin välitä, mutta molemmat on kauniita ja sopii sun väritykseen yhtä hyvin.

    Näyttää muuten sulla tuo Mauve Rose ihan totaalisen erilaiselta kun mulla, paljon pinkimmältä.(Tässä mulla vertailun vuoksi: http://blackkohl.blogspot.com/search/label/Lumene%20Natural%20Code)

    Mä taidan kanssa olla aika neutraali tai sitten vain aavistuksen keltapohjainen iholtani, sillä mulle (ainakin omasta mielestäni) sopii niin meikissä kuin hiustenvärissä sekä kylmät, että lämpimät. Tiedä sitten millaisen tuomion saisin esim. värianalyysissä..

    Vastaa

    0
    1. Ei hitsi tiedätkö mitä, eihän tuo NC:n puna ollutkaan Mauve Rose vaan Sweet Pink, täytyykin korjata tekstiin. Olet ihan oikeassa että ei Mauve Rose ole noin pinkki! :) Menin sekaisin kun olen viime päivät käytellyt tuota Mauve Rosea.

      Vastaa

      0
  5. Katoin ihan samaa noista sun kuvista, että todella hyvin sopii molemmat. Tykkään enemmän kyllä sulla viileistä sävyistä. Ne tulee jotenkin paremmin esiin (voi johtua kuvastakin) ja saa aikaiseksi tietynlaisen bisnesmäisemmän lookin :D. Ite oon ollut hämmentynyt juuri meikkipohjan suhteen tästä kylmä/lämmin jaosta. En osaa määritellä itseäni kumpaankaan mutta silmää jotenkin miellyttää enemmän kylmät sävyt ja siksi kai niitä enemmän käytänkin. Saattaapi olla, että olen myös väritykseltäni sen verran neutraali, että kumpikin puoli käy. Kiva silti näin, niin ei tarvii karsia meikkivärejä ;)

    Vastaa

    0
    1. ja saa aikaiseksi tietynlaisen bisnesmäisemmän lookin :D

      Hih. :)

      Olen kuullut kavereilta ja kollegoilta sellaista, että viileät sävyt saa mut näyttämään raikkaammalta ja nuorekkaammalta, ja lämpimät sävyt vanhemmalta. Itse asiassa aika moni tuntuisi kallistuvan kylmien sävyjen paremman sopivuuden puoleen, vaikka kuitenkin olen selvästi enemmän lämmin -- vaikkakin neutraali lämmin. Jännää.

      Vastaa

      0
  6. Minä pidän enemmän nudemeikistä, se on jollain tavalla todella kesäinen ja raikas.

    Vastaa

    0
  7. Heissan! En ehkä ole kommenttia koskaan jättänyt, vaikka blogiasi olen lukenut jo pitemmän tovin. Tämä kauneusblogi on kyllä vertaansa vailla! Mielettömän paljon tietoa, vinkkejä ja pisteenä iin päälle jalat maan pinnalla oleva kaunis kirjoittaja! Pidän tyylistäsi todella paljon. Blogi ei ole aiheestaan huolimatta lainkaan pinnallinen vaan nimenomaan ennen kaikkea asiantunteva ja monipuolinen. Kiitos!

    Sitten itse postauksen kommentointiin. Värikäs meikki näyttää tosiaan kuvattuna upeammalta, mutta se käsitys, minkä tuosta lämminsävyisestä nudemeikistä saa, on myös aivan ihana.

    P.S. Mulla on koko lailla samanlainen ajatus hienoista meikeistä kuin sulla muuten. Sä oot vaan hurjasti taitavampi, joten mä saan täältä ihanasti vinkkejä sekä opastusta!

    Vastaa

    0
    1. Kiitos gata...! :) Olipa mukavaa palautetta. Yritän jatkaa samaan tahtiin...! :)

      Vastaa

      0
  8. Nude ehdottomasti suosikkini näistä! Upea heleys kasvoilla, eron viileään kuvaan huomaa selvästi. Miten olet saanut nuo posket niin eläviksi, meikkipohjan vai Golden beigen avulla?

    Vastaa

    0
    1. Meikkipohjakin siihen varmaan vaikuttaa, sillä Youth Time jättää ihon tosi kuulaaksi, mutta Golden Beige tietysti tuo näkyvimmän valon iholle. :)

      Vastaa

      0
  9. hei! olen lukenut blogiasi pitkään ja pidän siitä paljon :-) saako sinulta kysyä, missä myymälässä olet töissä? ymmärrän toki, jollet tahdo sitä paljastaa. hyvää kevättä sinulle!!

    Vastaa

    0
    1. Saa kysyä, mutta pidän blogini erillään päivätyöstäni, enkä siksi täällä työpaikkaani mainitse. :)

      Mutta kiitos kysymästä, ja oikein mukavaa talvea sinne! (Minun puolestani kevät saa vielä viipyä, pidän kovasti talvesta! :))

      Vastaa

      0
  10. Jep, värikkäämpi nätimpi. Tosin olen hieman skeptinen tuon kylmän keltaisen suhteen, se kun on tosi vaikea yhdistää muihin väreihin. Nude-meikki ei tosiaan kummoselta kuvissa näytä ... jos minulta kysytään, niin ei livenäkään :P Muttamutta, monethan tykkää "luonnollisesta" ja aika näkymättömästä meikistä. Kiva, että laitat tällaisiakin postauksia heitä varten.

    Vastaa

    0
  11. Oih, onpas molemmat ihania :) mut ehkä ite kallistuisin enemmi tohon viileään ja värikkääseen :) mikäs pohja tossa toisessa on? Ihos näyttää mahtavalta :)

    Vastaa

    0
    1. Nudemeikissä on meikkipohjana Guinotin Youth Time -meikkivoide. Sillä saa kyllä tosi kauniin ja heleän ihon. :)

      Vastaa

      0
    1. Moi Karoliina!

      Kiitos vinkistä! :) Mutta en taida ehtiä kun olen töissä tuolloin.

      Poistin viestisi sisällön koska olen blogissa jättänyt mainitsematta asuinpaikkakuntani.

      Vastaa

      0
  12. Heippa. Seurailen blogiasi aktiivisesti. Upeiden meikkien ovella huomioni on kiinnittynyt ihoosi. Sinulla ei taida olla juuri ongelmia sen kanssa. Ilmeisesti meikkivoiteetkaan eivät aiheuta sinulle epäpuhtauksia? Siis sellaiset, jotka ovat silikoonia reilusti sisältäviä. Onko sinulla jotain salaisia niksejä ihosi ylläpitöön vai kiitätkö geenejäsi?

    Vastaa

    0
    1. Geenejä saan varmaankin kiittää :)

      Ihoni on aina ollut hyvässä kunnossa, lukuunottamatta lyhyttä kautta n. 20-vuotiaana jolloin söin Roaccutan-kuurin.

      Meikkivoiteet eivät yleensä aiheuta minulle epäpuhtauksia. Sen sijaan jos menen hieromaan vartalolle tarkoitettua aurinkovoidetta kasvoihin monena päivänä peräkkäin niin tukkeutuminen on selviö ja naama kukkii. :)

      Vastaa

      0
    2. testasin tuossa huvikseni viikon ajan oikein kunnon silikoonipommia, siis Maybellinen erästä ns. mineraalimeikkivoidetta. Kyllästyin Lilyloloon, kun en saanut riittävää peittävyyttä. Kuitenkin palaan siihen tämän kokeilun perusteella hyvin nopeasti. Naamaan alkoi tulla erityisesti suun ympärille pieniä, mutta kipeitä pinnalla olevia näppylöitä. Niiden voisi juuri kuvitella johtuvan ihohuokosten tukkeutumisesta. Jatkan siis sitkeästi Lilylolon käyttämistä ja punaiset posket täytyy varmaan hoitaa tästä eteenpäin erityisellä peiteaineella. Ei silikooneille.

      Vastaa

      0
    3. Pakko kommentoida kun juuri itse otin Lily Lolot käyttöön ja jos punaisuus on ongelmasi (kuten minulla)niin Lily Lolollahan on mainio tuote tuohon eli Blush Away, vihertävä jauhe jonka minä levitän ennen pohjaa, minulla ainakin toimii eikä tarvitse huokosia tukkia :)

      Vastaa

      0
  13. Molemmat sopivat sinulle todella hyvin. Olen vähäsen kateellinen värityksellesi, sillä sinun kasvoillesi sopii todella hyvin kirkkaat niinkuin neutraalimmatkin värit. Meikkini ovat lähinnä meikkipuuteri ja huulipuna, mutta välillä haaveilen kirkkaasta silmämeikistä, mutta parisen kertaa kokeiltuani niin totesin näyttäväni sirkuspelleltä ja silmäni reagoivat niin perhanan helposti kaikkeen. No, onneksi Kekkoslasini peittävät puolet naamastani!

    Näikkö muuten tämän. Jos ymmärrät saksaa niin suosittelen lukemaan sen alkuperäisen, ihan mielenkiintoinen testi.

    http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2012/01/saksalaistesti_ripset_rapsyvat_halvallakin_maskaralla_3206805.html

    Vastaa

    0
    1. Saksassa aina jaksetaan testailla kaikkea tuollaista.... ^_^ Edellisen kerran kun luin tuollaisesta testistä niin kyseessä taisivat olla shampoot, ja tulos aivan sama.

      Minusta nuo ovat vähän sellaisia "nolla-tutkimuksia", tai siis koen että tulos on aika lailla selvä ilman mitään virallisia vertailujakin. :) Mutta kyllä, mielenkiintoisia ovat ja vahvistavat sitä faktaa, että kalliissa kosmetiikassa maksaa joku ihan muu kuin ylivertaiset tulokset.

      Vastaa

      0
  14. Keltainen ja pinkki on herkullinen yhdistelmä! Nudessakaan ei ole mitään vikaa =)

    Vastaa

    0
  15. Molemmat tyylit ovat upeita ja väreiltään sinulle sopivia, joten sen kumpi sopii paremmin, ratkaisisi ihan vain se, mihin on menossa :) Keltapinkki on näkyvämpi ja menevämpi, kun taas nude puolestaan enemmän huomaamaton, kantajansa parhaita puolia korostava "kauneusmeikki". Tunnen useampiakin miehiä, jotka arvelisivat sinun olevan nudemeikin kuvissa meikittä ja vain noin mielettömän luonnonkaunis :)

    Vastaa

    0
  16. Viileä ehdottomasti!
    Itsekin rakastan välistä tehdä värikkäitä meikkejä ja persikka/pinkki sekä vihreä/ruskea on yhdet parhaimmista mikseistä.

    Vastaa

    0
  17. Tää nyt ei oikein liity aiheeseen, mutta oon lueskellu sun vanhoja postauksia ja ne my little pony- meikit kiinnostaa mua tosi paljon! Tuli mieleen kun nämä tekemäsi meikit oli niin suloisen värisiä ^.^. Mutta oletko jo sellaisen tehnyt ja jos et, onko se vielä suunnitelmissa?

    Toivottavasti on, ja muuten blogisi on ihana. <3

    Vastaa

    0
    1. MLP-meikit ovat ikuisella odotuslistalla postausaiheiden joukossa.... ^_^ Jonain päivänä, jonain päivänä........

      Vastaa

      0
  18. Mä en ikinä lakkaa ihmttelemästä, miten saat nuo silmänaluset peitettyä noin hyvin! Itselläni on aivan samalainen ongelma ( sinertävät pintaverisuonet ) ja näytän joka aamu siltä kuin olisin tullut suoraan baarista.

    Luin tuolta aikaisemmista postaksista että laitat monesti miehellesiä ostoslistoja lentokentillä mukaan. Mullakin olisi nyt tilaisuus saada kosmetiikkaa halvemmalla kn poikaystävä on lähdössä ulomailla käymään. En vain oikein tiedä että mitä sitä kannattaisi ostoslistalle laittaa.

    Oisko sulla vinkkiä tai esimerkkejä siitä mitä itse yleensä ostat halvemmalla?

    Vastaa

    0
    1. Mä en ikinä lakkaa ihmttelemästä, miten saat nuo silmänaluset peitettyä noin hyvin!

      Vastaus on Photoshop. ;) Kuten tuolla peiteaine-postauksessa "paljastin", vaalennan aina silmänalusiani kuvankäsittelyllä. En halua katsella tummia rinkuloita blogikuvissa, riittää että näen ne aina peilistä. ^_^

      Oisko sulla vinkkiä tai esimerkkejä siitä mitä itse yleensä ostat halvemmalla?

      MACiä, Cliniqueta ja tuoksuja esimerkiksi. Meikkejä ylipäänsäkin. Ennenvanhaan Diorin viisikoita, mutta nyt ne alkaa olla tax free -hinnoissakin liian kalliita mun budjetille.

      Vastaa

      0
  19. Nudemeikissä näytät niin kadehdittavan luonnonkauniilta, että oli pakko kommentoida. Se on siis näistä kahdesta suosikkini.

    Olen kosmetiikan parissa kuin bambi jäällä, joten on ihana lueskella blogiasi, josta saa niin paljon informaatiota ja nimenomaan käyttäjän todelliseen kokemukseen perustuvaa tietoa.

    Kuviasi on kiva katsella ja ehkäpä pikkuhiljaa toteuttaa tekniikoita ja muuttaa omaa arkista lookiaan katseenkestävämpään muotoon. Kiitos kun jaksat pitää meidät ajan tasalla.

    Vastaa

    0
  20. Hassu kysymys, mut millä oot värjännyt tukkasi? :D se on ihan uskomattoman kauniin värinen!

    Vastaa

    0
  21. Sinulla on vaalea ja lämmin ihonsävy. Tuo värikäs viileä meikki ei näytä ihan luonnolliselta. Menee vaikka iltariennoissa, jos haluaa vaihtelua, koska olet taitava meikkaaja! Nudemeikki sen sijaan näyttää todella hyvältä! Minä olen muuten miettinytkin, että miten paljon bloggaajat mahtavat käyttää photoshoppia? Minä toivoisin, että tulisi laki, joka vaatisi aina ilmoittamaan, jos kuvaa on käsitelty. Koska nykyään varmasti muotilehdissä aivan jokaista kuvaa on käsitelty jotenkin niin ehkä sama ilmiö on blogimaailmassa... kuka tietää...

    Vastaa

    0
    1. Aivan varmasti suurin osa bloggaajista käsittelee kuviaan "peruskaavan" mukaan, eli vähintään säätää sävyt ja kontrastit kohdalleen. Minusta siinä ei ole mitään pahaa, haluammehan kaikki katsella mahdollisimman kirkkaita ja selkeitä kuvia. :)

      Mitä tulee omaan photoshoppaamiseen, säädän useimmiten juurikin kuvien kirkkautta ja saatan lisätä tarkkuutta, ja myönnän auliisti olevani sen verran itsekriittinen (ja pinnallinen) että vaalennan tummia silmänalusiani koska ne todella häiritsevät minua kuvissa (ja myös IRL, voi kun voisin shopata mokomat rinkulat pois livenäkin).

      En edes osaa juuri tehdä Photarilla muuta, olen aika "käsi" mitä tulee kuvankäsittelyyn. :) Joskus ihan ärsyttää kun en osaa tehdä esim. niin hienoja kollaaseja kuin haluaisin, mutta ei voi mitään.

      Vastaa

      0
    2. Kyllä varmasti kaikki jotka vähänkään osaavat käyttää kuvankäsittelyä säätävät kuvan sävyjä ja kirkkautta eikä siinä mitään. Sehän vain selkeyttää kuvaa. Mutta monta kertaa mitä turhamaisuuteen tulee niin itse huomaamme paljon sellaista mihin muut eivät edes kiinnitä huomiota. Olen aivan varma, että kukaan ei huomaisi sinun tummia silmänalusia kun osaat meikata silmät noin hyvin. :)Ja se vaatii kyllä taitoa alkaa tehdä jotain isompia muutoksia. Jokin aika sitten kiersi kuvakollaasi, jossa oli yleisimpiä virheitä mitä kuvankäsittelyssä tulee. Esim. joku ruumiinosa on jäänyt mainoskuvassa pois tai mittasuhteet ovat ihan väärin ym. Siitä oikeastaan tajusi miten paljon kuvia mainosmaailmassa käsitellään. Mutta toivottavasti shoppaaminen sinun kohdalla jääkin noihin. Koska en usko, että mitään muuta tarvii. :)

      Vastaa

      0
  22. Kyllä tuo kammoavani keltainen osaa heleyttää kivasti. Itse "kalkkilaivan kapteenina" sitä välttelen. Mutta jos nyt hämmästyttäisi itsensäkkin ja kokeilisi. Viileä meikki tosi raikas ja hyväntuulinen. Nude on mulle sellainen "sopii aina kaikille", ei aiheuta yleensä kummempaa ihastelua vaikka olisi miten taiten ja kauniisti tehty.

    Vastaa

    0
  23. p.s. mitä jos laittaisit blogihaasteen kiertämään ja pyytäisit jokaista "paljastamaan" miten käsittelee blogissa olevia kuviaan? ;)

    Vastaa

    0
  24. Hei,

    ihan näin ohi postauksen aiheen, ajattelin kysyä meikkisiveltimien pesusta. Omaan siis joitain Duroyn siveltimiä ja etenkin meikkivoidesivellintä tulee miltei päivittäin käytettyä. Mikä on sun mielipide, kannattaa siveltimiä pestä joka käyttökerran jälkeen vai kuluttaako usein peseminen paljon laatua?

    Vastaa

    0
  25. Ihania molemmat! Täällä kirjottelee tyttö joka on vasta nytten alkanut innostumaan meikeistä, vaikka oon "jo" 20v. Pitääpä kokeilla molempia itsekin jos sitä vaikka joku päivä oppisi :) Sun blogista saa ihania vinkkejä!

    Vastaa

    0
  26. nii halusini panostaa siveltimien ostoon nii oon kuullu et goshilla on hyvii siveltimii mut on nii hyvii ku macillä tai ku haluun sellasii about 10v kestävii siveltimii? onko muita merkkejä jotka on noita 10v kestävii sijoituksia?

    Vastaa

    0
  27. Älä julkaise tätä jos ei huvita, mutta myöhästyneet synttärionnittelut sulle, Sanni! Kaltaiseni vanhat lukijat muistavat, että täytät vuosia näin tammikuussa ;)

    Kolme postausta viikosssa on minusta paljon. Ei kannata stressata blogin takia, harva ehtii lukemaankaan tiuhaan tahtiin. Ja olen iloinen kun pidät säästäväisyyden lippua korkealla. Itse olen joskus huolissani, kun nuorilla naisilla ei aina näytä pysyvän rahankäyttö lapasessa.

    Vastaa

    0
  28. Hei! Osaisitko suositella jotain (edullista) sävyttävää päivävoidetta minulle? (Jotain muuta kuin Garnierin BB- voide) Ihoni on vaalea ja tyypiltä normaali. Kiitos! :)

    Vastaa

    0
    1. Heip Suvi!

      En oikein tunne muita edullisia sävyttäviä päivävoiteita kuin tuon Garnierin ja sitten Lumenen. Kicksin valiloimissa oli ennen sellainen oikein hyvä sävyttävä päivävoide kuin Formula 1006 Face The Day, mutta se jäi jostain syystä pois valikoimasta. Joten suosittelen sitten muiden vaihtoehtojen puutteessa tuota Lumenea. :)

      Ainiin joo Mádarankin ja Dr. Hauschkan sävyttävät päivävoiteet luonnonkosmetiikan puolelta on kanssa suhteellisen edullisia, vaikkakin tietysti kalliimpia kuin nuo "markettimerkit". Esim. Mádaran Moon Flower sävyttävä (vaalealle iholle, heillä on myös Sun Flower tummemmalle iholle) maksaa 23,90€.

      Vastaa

      0
  29. Juu, olen joskus etsinyt Lumenen sävyttävää voidetta ja miettinyt onko sellaista edes olemassa, koska mistään en tunnu löytävän... (Tai en ole katsonut tarpeeksi tarkasti)

    Vastaa

    0
  30. Moi Sanni!

    Tosi kauniita meikkejä molemmat :) Ehkä tuo keltafuksia on kuitenkin suosikkini, aurinko alkaa nimittäin pikku hiljaa taas muistuttaa olemassaolostaan ja se tekee minusta aivan värifanaatikon! :)

    Sitten minulla olisi kysymys, ihanaa jos ehtisit vastata jos osaat. Ajattelin, että ehkä osaisit tuoksufriikkinä kosmetiikkamyyjänä esittää jonkin arvauksen! Nimittäin katselin hajuvesiä alepöydästä. Silmiini osui YSL:n Parisienne à l'Extrême. Tuoksuttelin sitä ranteestani ja rakastuin välittömästi!! Annoin tuoksun vielä olla puolisen tuntia ja olin yhä yhtä hullaantunut. Se oli puuterisen pehmeä ja juuri sopivan makea minulle. Totta kai sitten kävin ihanuuden ostamassa. Kotona testasin tuoksua uudestaan. Se ei olekaan MITÄÄN mitä testeristä kokeilemani tuoksu oli!!! Pelkkää raskasta, öklöä karhunvatukkaa. Annoin tuoksun olla ja olla, haistelin sitä eri vaiheissa mutta ei. Ei tietoakaan siitä, mitä kaupassa. Kokeilin seuraavana päivänä uudestaan, sama juttu. Mitenkähän tämä on mahdollista? Voisiko olla, että kaupan testeri olisikin ollut vaikkapa perus-Parisienneen (jota ei kuitenkaan ollut myynnissä siinä)? Vai onnistuinko itse jotenkin "pilaamaan" tuoksun kun pyöräilin kotiin kovassa pakkasessa sen kanssa, jolloin se varmasti koki radikaaleja lämpötilamuutoksia? Vai missä mättää.. Surku, luulin jo löytäneeni ihanimmän tuoksuni ikinä... Pitäisi varmaan käydä uudestaan siellä mistä ostin sen selvittämässä asiaa.. En tosiaan maksanut tuosta karhunvatukkapommista!

    Kivoja pakkaspäivä :)

    Vastaa

    0
  31. Olisi joskus kiva nähdä sinulla meikki jossa ei ole kissamaista rajausta! Väittäisin että sopisi ihan silmänmuotoa mukaileva rajaus myös ilman että sitä jatkaa ulkonurkasta siipimäiseksi.

    Vastaa

    0
    1. Moi Ella-!

      En puhu blogissa työpaikastani, sillä pidän päivätyöni ja bloggauksen erillään.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat