29.11.2011

Vertailussa primerit

Vertailussa neljä hyvin samankaltaista primeria; L'orealin Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer, Clarinsin Instant Smooth Perfecting Touch, Lancômen Effet Miracle sekä Maybellinen Instant Anti-Age The Smoother.

L'orealin, Clarinsin ja viimeisimpänä Suomen markkinoille ilmestynyt Lancômen primer ovat koostumukseltaan lähes identtisiä. Kaikki kolme ovat vaaleanpunertavan sävyisiä, vaahtomaisia, kiinteän pehmeitä voiteita. Maybellinen The Smoother on läpinäkyvä ja geelimäinen. Kaikille neljälle on yhteistä runsas silikonipitoisuus, mikä tietysti on meikkiä kiinnittävän ja ihoa tasoittavan pohjustustuotteen perusedellytyskin.

Kun L'orealin Studio Secrets Primer jokunen vuosi sitten ilmestyi kauppojen hyllyille, piti moni sitä kopiona Clarinsin tunnetusta ja pidempään markkinoilla olleesta Instant Smoothista. Ulkonäkö ja koostumus ainakin vaikuttivat olevan yksi yhteen.

Lähempi tarkastelu ja vertailu kuitenkin osoittaa, että inceissä on yhteistä vain kolme ainesosaa, ja Clarins-pohjustajan koostumus on sileämpi ja voidemaisempi kuin L'orealin. Kun L'orealin primeria levittää ihoon, se "murustuu" ja alkaa rullaamaan helposti. (Pienellä lisähieronnalla ja taputtelulla murut saa kuitenkin katoamaan.) Clarinsin primer ei murustu vaan liukuu iholle helpommin. Voisi sanoa, että se tuntuu vähemmän kuivalta. Ja jotenkin ylellisemmältä, jos nyt näin voi silikonimönjästä sanoa. :)

Kun L'orealin primeria sitten vertaa "isosisko"-Lancômeen, on erona enää yksi ainesosa. Lancômen Effet Miraclessa on yksi silikoniyhdiste enemmän kuin pikkusiskossa, methicone. Muuten ainesosat ovat samat, mitä nyt methiconen (vai pitäisikö taas suomentaa metikoni? :)) jälkeiset ainesosat ovat eri järjestyksessä kuin L'orealissa. En tiedä mitä lisäarvoa methicone-extran pitäisi Effet Miracleen tuoda, mutta koostumus ja tuntu on ainakin aivan samanlainen kuin L'orealin primerissa. Voidaan siis jälleen todeta, että osta ihmeessä halvempi Lorkku, mikäli aprikoit Studio Secretsin ja Effet Miraclen välillä.

Maybelline-brändi kuuluu sekin L'orealin talliin, mutta tämän primerin resepti ei ole sama kuin L'orealissa ja Lancômessa. Geelimäinen koostumus levittyy todella pehmeästi ja tuntuu ainakin allekirjoittaneesta miellyttävämmältä kuin Lorkku ja Lancôme. En ole koskaan kokeillut Maybellinen The Smootheria kasvoille, mutta olettaisin, ettei se ehkä kuitenkaan häivytä (=täytä) ihohuokosia yhtä tehokkaasti kuin paksummat, vaahto-voidemaiset sisarensa. Koska The Smoother on myöskin käytännössä läpinäkyvää (vaikka mainoskuvissa vaaleanpunaiselta näyttääkin), veikkaisin ettei se heleytä ihoa samalla lailla kuin vaaleanpunaista pigmenttiä sisältävät primerit.

Maybelline on vertailluista pohjustajista edullisin, Lancôme kallein.

0 comments on “Vertailussa primerit”

 1. Olen kokeillut Maybellineä ja L'Orealia ja huomioni ovat samansuuntaiset kuin sinulla. Oletko kokeillut Lumenen uusia pohjustustuotteita? Itse kiinnostuin niistä, mutta en ole vielä kokeillut.

  Vastaa

  0
  1. En ole kokeillut Lumenen pohjustuksista muuta kuin sitä Crystal Radiancea. Noistahan on uusi itse asiassa vain se vaalea (Illuminating), Matifying ja Radiance on olleet valikoimassa jo pitkään. Pakkaukset vain uudistui (taas, Radiancen kohdalla jo kolmannen kerran :)).

   Vastaa

   0
 2. Toimiikohan nuo mineraalimeikkien(Lily Lolo) alla jos haluaa esim. baari-iltaan mahdollisimman nätin pohjan? Eniten tuo lorealin kiinnostaisi!

  Vastaa

  0
  1. Kyllä toimii! Itsellä ei tällä hetkellä se LL:n primer toimi joten vaihdoin Lorealin primeriin. Olen laittanut n. 1/2 maapähkinän verran T-alueelle, ja antanut kuivahtaa kunnolla ennen mineraalin levittämistä ettei vaan tartu liikaa siihen pohjaan ja paakkuunnu. Ja kun olen oikein halunnut skitsota niin olen vielä levittänyt mineraalipohjan päälle hieman Lily Lolon Flawless mattea, ja kyllä pysyy!

   Vastaa

   0
  2. Hyvä että H vastasi sulle, sillä itse en osaa sanoa kun en pohjustajia käytä. Tai olisin varmaankin vastannut, että "luulisin". ^_^ Kyllähän se primer ihon tehokkaasti tasoittaa, laittaa päälle sitten minkä pohjan tahansa.

   Vastaa

   0
  3. Eli se kabuki ei "raavi" sitä primeriä pois iholta ja sutiin mukaan...? Mulla on aina ollut jotenkin sellanen uskomus, varmaan kun se jää silleen ihon pinnalle eikä imeydy... Kai se pitäisi ostaa ja kokeilla, olisi kiva vähän saada noita ihohuokosia tasoiteltua.

   Vastaa

   0
  4. Ei ainakaan itsellä kabuki vie sitä primeria mennessään. Tosiaan annan sen primerin kuivaa kunnolla. Jotenkin ehkä tuntuu että mineraalipohja jopa tarttuu paremmin ja itselle (vaikka punoittava näppyläiho onkin) jopa riittää 1 kerros mineraalipohjaa! Toki olen pahimmat punoitukset peittänyt erikseen. Nyt kun olen Lorealin primeria käyttänyt niin naaman kiiltely on vähentynyt huomattavasti ja meikki pysyy kasvoilla! Itsellä hankautuu meikki pois helposti (ammatin haitta) mutta nyt kun aloin käyttää Lorealin primeria niin meikki on vielä kasvoilla työpäivän jälkeen ja näyttää hyvältä!

   Vastaa

   0
 3. Tuo on tosiaankin totta ettei Maybellinen tuote "täytä ihohuokosia" samalla tavalla kuin esimerkiksi L'orealin Studio Secrets. Käytössä olen huomannut että Maybellinen The Smoother ei varsinaisesti muuta ihon ulkonäköä ollenkaan. Ja se myös jättää ihon hiukan"rasvaisen" tuntuiseksi. Eli itselläni se ei toiminut lainkaan. L'orealin Studio secrets puolestaan toimi hyvin, mutta juuri tuo mainitsemasi "murustuminen" oli hetkittäin ärsyttävää!

  Vastaa

  0
 4. Ostin juuri tuon Clarinsin itselleni ja olen ollut hyvin tyytyväinen :) Toimii niin nestemäisen kuin puuterimeikkivoiteenkin alla. Sopii hyvin tällaiselle pintakuivan sekaihon omaavalle.

  Vastaa

  0
 5. Mulla on parhaiten toiminut Bare (Escentuals:kohan se nyt on) Prime Time mineraalimeikkien alla.
  Loreal on liian rasvainen. Lumenen pohjustaja jättää mukavan mattapinnan. Lumenen silmämeikinpohjustaja on ihan jees, mutta tuo UDPP pesee sen kyllä mennen tullen - mistä tulikin mieleeni, että pitääpä laittaa tilaus menemään :P
  Mistä sainkin aasinsillan: Osaisitko ehdottaa jotakin varmaa valintaa jostain ihanasta luomiväripaletista tai muusta meikkituotteesta ystävän joululahjaan? Hänen perusmeikkinsä on musta tarkka ylärajaus ja joku hohtava vaalea (beige tai punertava) luomiväri. Katsoin Urban Decayn Midnight Emergency- kittiä, mutta luulen hänellä olevan ihan samankaltaisia luomivärejä jo omasta takaa. Dioria ostaisin ehdottomasti, jos olisi myynnissä noissa nettiputiikeissa (Beauty Bay, LookFantastic)

  Vastaa

  0
 6. Onko tollaiset sitten pahaksi iholle? Olisi tietty kiva saada huono iho näyttämään paremmalta, mutta onko tuo loppujen lopuksi sitten vain pahemmaksi..?

  Vastaa

  0
  1. Ei ole pahaksi (kaikille). On yksilöllistä, reagoiko iho silikoniin tukkiutumalla vai ei. Vain kokeilu kertoo asian laidan. :)

   Vastaa

   0
 7. mä oon innostunu nyt oikei urakalla "silikonimönjästä". tällä hetkellä testissa mschicin primer joka on vastaavanlaista maybellinen kanssa. mschicista tykkään, maybellinesta en. tuntui meikäläisen kokeilussa jotenkin rasvaiselta. (halusin äkkiä mennä pesemään kädet) loreal ollut käytössä hyvä, kuitenkin huomasin, että purkin loppumetreillä koostumus oli jotenki kuivunut. kiitos tästä arvioista, olen odotellut!

  Vastaa

  0
 8. Ensinnäkin kiitos tiedosta, että Lancomen ja Lorkun tuotteet ovat käytännössä identtiset! Olin mainonnan uhrina juuri ostamaisillani Effect Miraclen, mutta nyt säästyi nekin roposet. Olen viime aikoina käytellyt tuota Lorkkua, mutta en ole järin ihastunut sen koostumukseen, vähän paksua makuuni.

  Kokemusta on myös Clarinsin tuotteesta, ja sanoisin että meikin kiinnittäjänä toimii hyvin, mutta häivyttää ihohuokosia mielestäni huonommin kuin Studio Secrets.

  Omalle iholleni (pintakuiva, rasvoittuva, laajentuneet huokoset, orastavia ilmeryppyjä - eli ihan kauhea :( )mineraalimeikin alle napakymppituote on Cliniquen pore minimizer. Kakkoseksi yltää uusi tulokas: Dermosilin primeri on ihana, kevyt, vaahtomainen ja häivyttää huokoset ihan yhtä hyvin. Harvinaista kyllä (litra)hinnat näillä taitaa mennä aika samoihin.

  Vastaa

  0
 9. Hei, jos inci-listalla on eri järjestys, niin se vaikuttaa asiaan aika paljon. Voisitko oikeasti näyttää ja demonstroida että loreal ja lancome ovat koostumukseltaan identtisiä?

  Vastaa

  0
  1. Jaksat varmaan itsekin käydä kaupassa toteamassa asian :)

   Kokeilemalla itse testereitä havaitset samanlaisuuden epäilemättä paremmin kuin jos minä lähtisin ottamaan purkeista ja mönjistä kuvia tänne blogiin. :)

   Vastaa

   0
 10. Kiitos tästä, tuli juuri sopivaan saumaan, pääsen tax-free-ostoksille ensi viikolla! Olen käyttänyt tuota Clarinsia silmien alla ryppyjen tasoitukseen ja tykännyt, mutta pohtinut, ajaisiko Lorkku saman asian. Taidan siis pysytellä tutussa ja turvallisessa, rullailu ei houkuttele. Silloin, kun haluan panostaa pohjaan, laitan vielä kiiltelevälle t-alueelle Cliniquen pore minimizeria.

  Vastaa

  0
 11. Laitetaanko tuo primer kasvovoiteen päälle ja sitten meikkivoide? Voiko tuota yhtä primeriä käyttää myössilmämeikin pohjustuksessa?
  Voi olla tyhmiä kysymyksiä, mutten ole ennen primeriä käyttänyt. Monet ovat kyllä kehuneet. Kiitos paljon postauksesta Sanni! :D

  Vastaa

  0
  1. Juuri niin itse käytän, eli hyvin imeytyneen kosteusvoiteen päälle. Ja olen sitä samaa käyttänyt myös silmäluomiin. Määrän kanssa saa olla tarkkana, ettei laita liikaa. Ja kun tuossa puhuttiin että loreal alkaa rullaantumaan niin itsellä ainakin jos laita sitä liikaa niin silloin rullaantuu pois, muuten ei. En tiedä onko tuo kasvojen pohjuston paksumpaaa vai missä on ero, mutta loreal ainakin toimii ihan ok silmissä.

   Vastaa

   0
  2. Mulla ei toimi Lorealin primer silmämeikissä, mutta jälleen voidaan todeta tämä taikasana: yksilöllistä. :)

   Ja kyllä, primer laitetaan imeytyneen kasvovoiteen päälle ennen meikkivoidetta.

   Vastaa

   0
 12. Moi Sanni! Asiani ei nyt varsinaisesti liity tämän postauksen primereihin vaan Urban Decayhyn. Käytin vuosia Lumenen pohjustajaa, koska se oli ainoa sopivan hintaluokan tuote, joka oli saatavilla helposti. Eihän se kyllä paljon mitään sitten kyllä auttanut, ehkä hieman paransi silmämeikin pysyvyyttä.

  Nyt, brittivuotta viettäessäni näin kuitenkin UB:ta eräässä kosmetiikkaliikeessä (tarjouksessa vieläpä!), ja ostin Primer Potionin lähes hetken mielijohteesta - ei se nyt ainakaan Lumenea huonompi voisi olla. No, sehän muutti silmämeikkielämäni! Viime viikolla tein jo aamusta meikin, joka pysyi kauniina pitkälle yli puoliyön. Eli kiitos kiitos kiitos tämän loistavan tuotteen esittelystä! <3

  Vastaa

  0
 13. Tuohon joukon jatkoksi sopisi varmaan vielä Smashboxin Photo Finish. Siitä on hiukan ikäviä kokemuksia juurikin tuon mainitsemasi rullaantumisen takia. Hiukkasen harmitti kun vasta meikkivoiteen levityksen yhteydessä huomasin tuon efektin :(

  Muttamutta, pitää vielä mainita yksi tuote, johon olen ollut hyvin tyytyväinen eli Estee Lauderin Idealist Skin Refinisher. Se tasoitti ihoa juuri sopivasti jättämättä sitä kumminkaan kuivan tuntuiseksi (tämä ongelma oli Smashboxin kanssa). Jos on tuollaiselle tuotteelle tarvetta niin suosittelen lämpimästi ainakin niille, joilla ei ole tarvetta dramaattiselle tasoitukselle vaan vain pienelle hienosäädölle :)

  Vastaa

  0
  1. Smashbox ja Idealist ovat pumpattavia ja "emulsiomaisempia" kuin nämä tässä jutussa esitellyt primerit. Tässä halusin vertailla vain näitä kiinteämpiä purkeissa myytäviä primereita.

   Idealist on tosiaan ihan erilainen iholla kuin nämä muut primerit, kun se on hoitotuote. Muut ovat pelkästään meikkituotteita. Jos haluaa satsata sekä hyvään seerumiin että hyvään meikinpohjustustuotteeseen, niin Idealist on ihan nappivalinta. :)

   Vastaa

   0
  2. Estee Lauderin Idealist on kelpo tuote, mutta soveltuu parhaiten (?? saa kyseenalaistaa!) käytettäväksi kosteusvoiteen alla seerumin kaltaisesti. Ihohuokosia se ei häivytä tippaakaan!

   Vastaa

   0
  3. Luonnollisestikin sitä käytetään kosteusvoiteen alla kun se on seerumi. :)

   Ja totta, se ei täytä ihohuokosia samalla lailla kuin paksummat kaverinsa, mutta supistaa kylläkin säännöllisessä käytössä. Tai ainakin Estee Lauder lupaa niin. ;)

   Vastaa

   0
 14. Voi luoja, et usko kuin pärskin täällä L’orealin lempinimelle :--------D Lorkku, en kestä:D

  Vastaa

  0
 15. Hirveen mielenkiintosia nää incien vertailu -postaukset. Kiva tietää, että L’orealin primer on vähän kuin halvempi versio Lancomesta. :) Mietin myös, että voiko tai kannattaako jauhemaisen mineraalimeikin alla käyttää pohjustusvoidetta?

  Vastaa

  0
  1. Kyllä monetkin käyttävät mineraalimeikin (tai muuten vain jauhemaisen pohjan) alla pohjustajaa.

   Jos meikin pysyvyyden kanssa on ongelmia, niin aina kannattaa kokeilla pohjustajaa.

   Vastaa

   0
 16. Itseäni jostain syystä hirvittää lätkiä naamaan silikonia. Olenkin löytänyt aivan loistavan seerumin/pohjustustuotteen. Stilan One Step Correct nimittäin. Purkissa on kolmea erisävyistä töhnää, vihreää, laventelia ja persikan sävyä ja värit on ihanasti "serpentiinillä" pullon sisällä. Tuote lupaa kosteuttaa, hillitä rasvaisuutta, häivyttää huokoset ja pienet juonteet, vähentää punoitusta ja whatnot. Ihan kaikkeen lupaamaansa ei pysty, mutta ainakin mulla toimii pohjustajana loistavasti ja liputan tuotetta jo pelkästään sen silikonittomuuden takia :)

  Vastaa

  0
 17. Paitsi että ihan vähän taisin huijata :) Taitaa se jotain konia sisältää, mutta ei siis läheskään niin paljoa kuin esim. 4 joista kirjoitit :)

  Vastaa

  0
  1. No ei tämä Stilan inci kovin luottamusta herättävä ole (silikoneja tämäkin vilisee + parabeenejä ja muuta hauskaa):

   ingredients: water/aqua, cyclopentasiloxane, propylene glycol, octyldodecyl neopentanoate, butylene glycol, glycerin, peg/ppg-18/18 dimethicone, dimethicone, carbomer, sodium hydroxide, phytantriol, caprylyl glycol, phenoxyethanol, disodium edta, camellia oleifera leaf extract, aluminum hydroxide, stearic acid, boron nitride, palmitic acid, dextrin palmitate, sodium dehydroacetate, glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, hexylene glycol, magnesium ascorbyl phosphate, retinyl palmitate, tocophery acetate, tocopherol, tetrahexyldecyl ascorbate, triethoxycaprylylsilane,sodium hyaluronate, magnesium chloride, potassium chloride, sodium chloride, zinc chloride, lysine, panax ginseng root extract, ginkgo biloba leaf extract, anthemis nobilis flower extract, camelia oleifera leaf extract, montmorillonite, illite, kaolin,methylparaben, propylparaben, may contain (+/_) titanium dioxide (ci 77891), zinc oxide (ci 77947), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), chromium oxide greens (ci 77288), ultramarines (ci 77007) .

   Iloisen näköinen puteli joka tapauksessa :)

   Vastaa

   0
  2. Tiedätkös mitä, nyt vasta huomasin että nämä sun "kadonneet" viestit oli menneet roskapostifiltteriin. En tajunnut eilen illalla roskaposteja katsoa kun ihmettelit miksi systeemi herjaa eikä viestit julkaistu... Hyvin merkillistä.

   Mutta julkaisen tämän nyt täältä roskiksesta. :)

   Vastaa

   0
  3. Tähänkö tässä ollaan tultu...roskiin vaan suoraan...
   Perhanan automaattinen mirrifiltteri.

   Varmaan tuossa incissä oli jotain merkkejä, jotka saivat suodattimen luokittelemaan viestini roskapostiksi. Aina kun jätin sen pois, postit menivät nätisti läpi.

   Vastaa

   0
 18. Hei.
  Tilasin itselleni eBaysta miniatyyrituoksun ja epäilen sen tuoksun perusteella olevan feikki. Kyseessä on sinullekin varmasti tuttu Yves Saint Laurentin Babydoll, joka ei tuoksu sitten tippaakaan greipille... Osaisitko kertoa, mistä tunnistaa feikin tuoksunäytteen jam iten minun kannattaisi toimia?
  Kiitos.

  Vastaa

  0
 19. Ei jumaleissön, syökö tämä kone kaikki tekstini, vai tulevatko ne perille?

  Vastaa

  0
 20. Kiitos tosi mielenkiintoisesta postauksesta! Itse olen tällä hetkellä juuri NIIN innostunut primereista. Varsinkin silmämeikin pohjustaminen avasi ihan uuden maailman luomivärien käyttöön. Minulla on ollut nyt käytössä meikkivoiteen alla Smashboxin primeri, johon olen ollut ihan suht tyytyväinen. Tuon vertailusi Clarinsin ostin jo joku aika sitten, ennen kuin oikein tajusin koko ideaa ja koko tuote on unohtunut ja jäänyt käyttämättä. Nyt tämän juttusi jälkeen kaivoin sen esiin ja otin heti saman tien tänään käyttöön. Ihanaa! Kiitos paljon! p.s. joku päivä sitten olit kriittinen meikkikuvapostauksiasi kohtaan, mutta minä ainakin tykkään niistäkin tosi paljon!

  Vastaa

  0
 21. Kun yritän lähettää pidempää kommenttia, boksi ilmoittaa, että olen jo lähettänyt saman viestin aiemmin "taisit sanoa samat sanat jo aiemmin"

  Vastaa

  0
 22. Joka tapauksessa, halusin kommentoida Stilan inciä, joka vilisee silikoneja, parabeenejä + muuta hauskaa, eikä kone ilmeisesti tykkää jostain ainesosasta listassa.
  Iloisen näköinen puteli One Stepillä joka tapauksessa on :)

  Vastaa

  0
 23. Ihan paras "markettituote" primereissä on ainakin Sokoksen ja Emotionin myymä Gosh Foundation Primer Cream. Tuote maksaa alle 20€ ja saman tyyppinen kuin Studio Secret mutta levittyy paljon paremmin eikä "murustu". Kätevä pumppupullo on hygieeninen käyttää. Goshilla on pari muutakin primeria mutta tämän olen todennut parhaaksi.

  Vastaa

  0
 24. Mulla on käytössä MACin prep + prime skin ja prep + prime eye. Luokitellaanko nääkin ihan kunnon primereikse vaikka niissä on vähän muitakin ainesosia? Oon niistä kyllä kovasti tykännyt :)

  http://siiriliinu.blogspot.com/

  Vastaa

  0
  1. Mitä tarkoitat muilla ainesosilla? :)

   Kyllähän nuo nimensä ja käyttötarkoituksensa mukaan primereita ovat. :)

   Vastaa

   0
  2. Meinaan sitä prep-juttua, ku siinä taitaa olla vähän kans jotain kosteuttavaa messissä?

   Vastaa

   0
  3. Prime kuin prime, sanoisin :) Ei varmasti tasoita samalla lailla kuin nuo jankkimaiset versiot, mutta kiinnittää meikin.

   Vastaa

   0
 25. Kiitos tästä vertailusta! Piti juuri itsekkin vertailla ko tuotteita, mutta ehdit tehdä työn puolestani ;)

  Vastaa

  0
 26. Minulla on ollut Studio Secrets käytössä jo jonkin aikaa ja olen ollut siihen ihan tyytyväinen. En ole huomannut mitään murustumista tai rullautumista tms. Laitan tuotetta aina hyvin pienen määrän kerrallaan koska minusta se on ihan tajuttoman riittoisaa ja todella pieni määrä riittää isollekin alueelle. En kylläkään käytä Studio Secretiä pääasiallisena primerina, ainoastaan silloin tällöin.

  Vastaa

  0
 27. Tossa oli jo aiemmin puhetta tuosta kosteusvoiteen ja primerin laittojärjestyksestä, niin kyselenpä nyt minäkin vielä vähän samaan asiaan liittyen mielipidettä: eli kannattaako laittaa ensin kosteusvoide, antaa sen rauhassa imeytyä ja laittaa sitten primeri ja antaa taas asettua, vai voiko tätä prosessia jotenkin nopeuttaa, esim. lätkimällä primerin suoraan kosteusvoiteen jälkeen ja antaa molempien "imeytyä"
  nimimerkillä "aamulla on minuutit kortilla" :)

  Vastaa

  0
  1. Kyllä mä antaisin kosteusvoiteen imeytyä kunnolla ennen minkään meikkituotteen laittamista. Annathan kosteusvoiteen joka tapauksessa imeytyä ennen meikkivoiteen tai puuterinkin laittamista? :) Primerin imeytymistä ei enää tarvitse odottaa, kun se ei imeydy, joten primer ja meikkipohja heilahtavat nassuusi samalla vauhdilla. :)

   Vastaa

   0
  2. Kiitoksia vastauksesta, täytyy jatkossakin tehdä sitten eväät kosteusvoiteen laiton jälkeen ja jatkaa sitten meikkaamista :)

   Vastaa

   0
 28. Ekaksi, kiitos Sanni tästä postauksesta. Taas säästyi vähäiset varat. ;)

  Tokana; Onko kellään kokemuksia Lumenen Beauty Basesta, siitä heleyttävästä meikinpohjustusvoiteesta?

  Äiteeni pyysi minulta tätä joululahjaksi ja mieteinkin että ostaisinko sen vai satsaisinko rahani johonkin "laadukkaampaan" tuotteeseen?

  Vastaa

  0
 29. En ole kokeillut mitään noista kasvoille, mutta Maybellinen primeri vaikutti nopealla kädelle testaamisella samantyyppisesltä kuin Goshin primeri. Molemmat ovat kirkkaita ja geelimäisiä.

  Vastaa

  0
 30. Maybellinen The Smoother tasoittaa kyllä ihon sävyä ja jättää ainakin omalle pintakuivalle iholleni suht miellyttävän ja jotenkin kosteutetun tunteen, mikä on aika hassua. Pitävyyteen en ole kummemmin kiinnittänyt huomiota, sillä ihollani meikkivoide pysyy aina hyvin.

  Studio Secretsin primerista en pidä ollenkaan, ei toimi omalla ihollani vaan jättää sen jotenkin tunkkaiseksi ja kuivaksi.

  Vastaa

  0
 31. Kaytan Smashboxin vihreaa primeria, koska olen punakka. Ihon taytyy olla hyvin kuorittu. Primeri rullautuu juuri kuolleen ihosolukon takia.

  Smashbox on nakojaan nyt vaihtanut pois pumppupulloista.

  Smashboxin ripsiprimeri on myos erinomainen! Muutenkin olen vaihtanut kaikki meikit Smashboxiin sita mukaa kun tarvetta on ollut.

  Kaija - USA

  Vastaa

  0
 32. Hei ! Käytin tänään Maybellinen anti-age smootheria ensi kerran (ja primeriä yleensäkin), mutta käytin sitä vain luomiin. Hieman alkoi hirvittää, että uskaltaako kys. tuotetta käyttää silmiin..? Sana "anti-age" kielii vanhemmille ihmisille tehdystä tuottesta (olen 23 v)eikä Maybellinen sivuilla mainita itse luomien pohjustamisesta. Please help !

  Vastaa

  0
  1. Voin luvata, että tuote ei nimestään huolimatta ole mikään vanhemmalle iholle kehitetty anti-age-tuote, eli nuori ihosi ei kärsi siitä. :) Mutta silmämeikin pohjustukseen en sitä kyllä käyttäisi.... On tarkoitettu ensisijaisesti kasvoille. Koostumus ei mielestäni lainkaan sovi luomille.

   Vastaa

   0
 33. Huomenta !
  Olisiko mahdollista saada sulta arvioita / testituloksia Maybellinen "vaahtosarjaan" kuuluvasta, uudesta primeristä: Dream Smooth Primer? Ja ehkä vertailua näihin aiemmin testamiisi primereihin? :)

  Vastaa

  0
  1. Huomentahuomenta! :)

   Valitettavasti meidän myymälässä ei ole Maybellinea, eli en pääse sitä testaamaan.

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (57)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)