08.08.2011

Natural Code -teemaviikko: Diva & Ada

Sain keväällä kokeiltavaksi koko Lumenen Natural Code -luomivärisarjan, ja nyt olisi tarkoitus esitellä jokainen paletti. Luomiväritrioja on yhdeksän kappaletta, ja mukaan mahtuu niin räväköitä, runsaspigmenttisiä bileluomivärejä kuin miedompia, mutkattomaan perusmeikkiin sopivia arkiluomivärejä.

Lähdetään liikkeelle kahdesta simppelin ja helpon väriharmonian sisältävästä triosta; violetti Diva ja vihreä Ada.

Divan sävyt ovat hento vaaleanpunainen, kanervainen violetti ja pastellinen liila. Liilassa on parhaiten pigmenttiä, ja se on lempisävyni triosta.

Koko luomella vaaleanpunainen, ulkonurkassa kanervan sävy ja luomivaossa pastelliliila.

Koko luomella pastelliliila, ripsirajassa häivähdys kanervaa ja kulmaluulla vaaleanpunainen.

 

Mieto Ada on Natural Code -sarjan neutraaleimpia paletteja. Triossa on lähes valkoinen vaaleanvihreä, perusvaaleanvihreä sekä hento oliivinvihreä. Tällä paletilla saat käytännössä vain yhdenlaisen meikin. Sopii henkilöille, jotka vierastavat selkeästi värikkäitä meikkejä, mutta haluavat kokeilla jotain muutakin neutraalia meikkisävyä kuin ruskeaa ja beigeä.

Koko luomella vaaleanvihreä, ulkonurkassa ja luomivaossa oliivinvihreä, kulmaluulla valkoinen. Tässä meikissä käytin pohjustuksena vaaleanvihreää voideluomiväriä, muuten Adan vaaleanvihreä ei olisi näkynyt noin kirkkaana.

Huomisessa postauksessa ehdoton suosikkini Natural Code -luomiväreistä!

0 comments on “Natural Code -teemaviikko: Diva & Ada”

  1. Oon oottanu niin pitkään, että kerrot näistä Natural Coden luomiväreistä! Jeee, vihdoinkin. (:

    Vastaa

    0
  2. Omistan itse tuon koralli-ruskea-vaalea -trion ja odotan innolla mitä saat siitä aikaan! :) Mielestäni ainakaan tuossa paletissa luomivärit eivät ole kovin kummoisia, sekä vaaleassa että punaisessa sävyssä on minun makuuni liian vähän pigmenttiä. Värit ovat kyllä kivan näköiset, mutta itse en tällä kokemuksella osta toiste :)

    Vastaa

    0
  3. Ompa kiva, että teet tällaisen viikon :) Nuo paletit ovat kiinnostaneet iät ja ajat mutten ole uskaltanut ostaa niitä itselleni. Nuo värit näyttävät niin herkullisille paketeissaan mutta olen aina pelännyt sitä miltä ne näyttävät luomilla. Ainakin tähän saakka paremmilta kuin olen luullut! Pitäisi kyllä joskus ottaa tehtäväksi leikkiä meikkileikkejä, jos saisi jotain uusia ideoita, kun aina tulee meikattua samaan tyyliin kuin aina ennenkin.

    Vastaa

    0
  4. Kiitos innostavista meikkikuvista :D olet saanut ainakin allekirjoittaneen tarttumaan uudestaan luomivärisiveltimeen....

    Vastaa

    0
  5. Mäkin olen odotellut tätä postausta kuin kuuta taivaalta. Tykkäsin kovasti itse tuosta Divasta, kunnes pikkutyttöni pudotti sen lattialle ja kaikki levisi murusina ympäriinsä :( Nyt mietin, minkä paletin ostaisin tilalle.

    Vastaa

    0
  6. Kiitos tästä postauksesta! Olen aika vaisu käyttämään mitään värejä, vihreää meikkiä olen jo pidempään harkinnut. Taidankin siis ostaa juuri tuon paletin, jotta saan riittävän neutraalinvärisen meikin :)

    Vastaa

    0
    1. Heh, no kuvassa Ada sitten näköjään näyttää harmaalta. ^_^ Kovin voimakkaan vihreähän se ei tosiaan olekaan.

      Vastaa

      0
    2. Sitähän minäkin. Rupesin jo ihmettelemään että onko näyttöasetuksissani vikaa mutta netanttilan sivuilla tuo vihreä paletti näyttää tosiaan vihreältä.. Miksihän se tuossa on selkeän mustavalkoisen harmaa..

      Vastaa

      0
    3. Mullahan on tosiaan ollut vaikeuksia saada värejä toistumaan blogissa oikeanlaisina, veikkaisin että voisi johtua siitä... Ada näyttää toooosi hailakalta myös mun näytöllä, mutta kyllä mä sen vihreänä näen kuitenkin. :)

      Vastaa

      0
  7. Olen itsekin viime aikoina silmäillyt tuollaisia voimakkaasti pastellinliiloja sävyjä, mutta eiköhän 120 paletista löydy sopiva sinä parina päivänä vuodessa, kun oikeasti tulisi käytettyä :P

    Odotan eniten tuota pinkkiliila/sininen/harmaanruskea paletin esittelyä, omaan silmään näyttää kivoimmalta.

    Vastaa

    0
  8. Heippa Sanni, kyselisin onko sinulla tietoa korvaavatko Natural Coden uudet ihonhoito-tuotteet vanhat?

    Vastaa

    0
  9. Kiitos, säästit minut Adan hankkimiselta ;D

    Diva-meikit ovat molemmat mainioita, ja odotan innolla jatkoa tälle meikkaussarjallesi.

    Vastaa

    0
  10. Itse olen huomannut tuohon luomivärisarjaan liittyen sen, että jokaikinen paletti on murentunut ensin kolmeen osaan värien mukaan ja siitä sitten edelleen pienemmäksi palasiksi aivan älyttömän herkästi. En siis suosittele näitä ainakaan meikkipussissa kuljetettaviksi!

    Vastaa

    0
    1. Moni on sanonut tuota täällä aiemmin, kai sen täytyy pitää paikkansa. Ikävä homma. Mulla nuo ei ole murentuneet, tosin olen säilyttänytkin niitä "rauhassa" lasivitriinissä ja käyttänyt jokaista vain 2 kertaa, eli ne eivät ole olleet sellaisessa äksönissä jossa ne herkästi murenisivat.

      Vastaa

      0
  11. Moi Sanni!
    Ostin tuossa vähän aikaa sitten Inglotin vihreän geelilinerin sun ja muiden bloggaajien suosituksiksista:) odotukset oli aika korkeat kun niitä on niin hehkutettu mutta petyin aika pahasti, sillä aine oli tosi tahmaista ja jäykkää, eikä levittynyt millään kauniisti vaan kuivahti heti kokkareisena ja paksuna. Oon yrittäny useamman kerran vaikka mitä konsteja, mutta ikinä en oo mitään kaunista saanu aikaseksi:( onko nyt vika mun meikkaustaidoissa vai onko mahdollista että juuri tuo mun ostama yksilö oli kuivahtanut? Kiitos jo etukäteen vastauksesta:)

    Vastaa

    0
    1. Mullahan on vain kaksi Inglotin laineria, ja ne tosiaan on kuivemman tuntuisia (= vähemmän pehmeitä) kuin vaikkapa Indeliblen geelit. Mutta kyllä mä saan ne ihan kauniisti levittymään, ei jää kokkareiseksi.

      Vastaa

      0
  12. Herkullinen ja pirteä tuo vihreä silmämeikki!

    Ihan teemaviikkoaiheesi vierestä tiedustelen, että tiedätkö onko jokin Maybellinen uudemmista ripsiväreistä ajateltu korvaamaan Maybelline Sky High Curves Extreme Length & Curl Waterproof Mascaraa, joka katosi jo pari vuotta sitten kauppojen hyllyiltä?

    Mulla menee vähitellen hermo korvaavaa ripsiväriä etsiessä. Haluan ripsivärin joka pidentää,tekee siistiä jälkeä, näkyy, kestää eikä mustaa jo valmiiksi mustia silmänalusia. Tähän mennessä kokeilemistani toimivin ripsari on ollut Cliniquen High Impact Curling Mascara , mutta ei sekään varsinkaan käyttöiältään Sky High Curvesin veroinen ole. Markettien hyllyt tuntuvat pursuavan tällä hetkellä vain tuuheuttavia ripsareita jotka saa mun lyhyet harottimeni näyttämään tosi suttaisilta.

    Kiitos jo etukäteen, jos osaat vastata kysymykseeni tai ehdottaa minulle jotain ripsiväriä kokeiluun!

    Vastaa

    0
    1. Ikävä kyllä mä tiedän Maybellinen tuotteista todella huonosti, kun ne ei kuulu meidän liikkeen valikoimaan. Itsekään en ole mitään Maybellinen ripsaria käyttänyt Full'n'Softin jälkeen.

      Kokeile vaikka Max Factorin Lash Extension Effectiä, se ainakin on pidentävä ja hyvin erotteleva. Varisemiseen en osaa ottaa kantaa, koska mulla mitkään ripsarit ei karise.

      Vastaa

      0
  13. Mulla on toi Diva-paletti ja oon kauhean huono käyttämään luomivärejä. Kun ei vaan osaa! :D Mutta jos nyt uskaltautuisi ihan oikeasti kokeilemaan sitä joskus kun näkee nyt vähän paremmin että mitä väriä voi laittaa mihinkin kohtaan :)

    Tykkään muutenki sun blogista, en oo vaan koskaan uskaltautunu kommentoimaan vaikka aika pitkään oonkin jo seuraillu :)

    Vastaa

    0
  14. Mulla on pari näitä paletteja, ja kommentoinkin silloin että peräti neljä kertaa olen nämä saanut rikki. Harmillista että ovat niin huonolaatuisia siinä suhteessa :/

    Levitätkö muuten nämä siveltimellä vai vaahtomuoviapplikaattorilla?

    Vastaa

    0
    1. Sekä että. Esimerkiksi Diva-paletin violetit sävyt näkyivät ehdottomasti paremmin vaahtomuoviapplikaattorilla laitettuna, mutta kaikkien palettien kohdalla ei ollut niin. Pigmentin voimakkuus vaihteli. Pyrin mainitsemaan palettien kohdalla, jos pigmentti oli mielestäni erittäin hyvä tai vastaavasti heikko.

      Vastaa

      0
    1. Kysyt tätä nyt kolmatta kertaa eri postauksessa. :) Vastaus on edelleen kosmetiikkamyyjä.

      Vastaa

      0
    2. Mielestäni tämä on ensimmäinen kerta kun kysyn :) Mutta kiitos silti vastauksesta. Todella hienoja ja siistejä meikkejä osaat tehdä! :)

      Vastaa

      0
    3. Ahaa, okei, no sitten on käynyt kyllä tosi mielenkiintoinen sattuma, sillä tästä ihan samasta ip-osoitteesta on tullut täsmälleen sama kysymys kolme kertaa; ekan kerran 26.12. Häämeikkikuvia-postauksessa ja sitten kaksi kertaa 12.1. Loman ainoat kosmetiikkaostokset- ja tässä Diva & Ada -postauksessa. :)

      Mutta eipä siinä mitään ^_^

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (55)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat