08.06.2011

Make Up Store Grace Look

Make Up Storen kesälook on nimeltään Grace.

MUSGracelook

Huvitti, kun luin MUSin promomateriaalista lookin kuvauksen. Is it just me, vai sopiiko seuraava kuvaus aivan harvinaisen huonosti yhteen lookin meikkityylin ja tuotteiden värimaailman kanssa? ^_^

"Grace on romanttinen, intohimoinen ja hellä. Hän on todellinen boheemi, joka ihailee luontoa. Hänen meikkinsä on hempeä ja saanut inspiraationsa kesäniityn pastellisista sävyistä.

Liila, vaaleanpunainen ja vihreä korostavat hänen silmiään ja hänen huulensa ovat viettelevän kiiltävät. Hänen suosikkikukkiaan ovat pionit, ruusut ja tulppaanit. Hän on Grace."

Kun katsoo lookin mainoskuvaa tai allaolevia Grace-lookin tuotteiden swatcheja, ei ehkä ensimmäisenä tule mieleen hempeät pastellisävyt. Mielenkiintoinen näkemys luontoa ihailevasta, hellästä boheemitytöstä. :)

MUS_Grace_eyeshadows

MUS_Grace_lipstuff

En mitenkään hurjasti innostunut tästä lookista, muuten kuin promokuvan vasemmanpuolimmaisesta vihreä-kelta-violetista meikistä. Se näytti niin hauskalta, että sitä oli kokeiltava.

MUS_Gracelook_face

Minun kasvoillani nuo lämpimän punaiset huulet eivät todellakaan toimi viileän ja muutenkin erikoisen värisen silmämeikin parina. Huulet ja silmät riitelevät sen verran pahasti, että näytän tolkuttoman ylimeikatulta. Töissä vaihdoin huulimeikin nudempaan ja viileään.

Punaisiin huuliin käytin MUSin Survivor-kuultopunaa sormella töpötellen, ja lisäsin päälle väritöntä huulikiiltoa.

MUS_Gracelook5

Silmämeikkiin käytetty Diorin Secret Charm -palettia ja Manly 120 -palettia. Luomen sisäpuolikkaalla Secret Charmin platinanvaaleaa ja ulkonurkassa & alaluomella Secret Charmin siniviolettia. Luomivaossa kirkasta vihreää ja sen yläpuolella keltaista Manly-paletista. Kulmaluulle taisin laittaa Revlonin Frosty Whitea. Ylärajaus Lord & Berryn tussieyelinerilla ja alasisärajaus Indeliblen Venomous-geelieyelinerilla.

Meikkikuvaoverload pitkästä aikaa! ^_^

MUS_Gracelook3

Tykkäsin tästä värikombosta jotenkin hirveästi. Tumma sinivioletti ja ärtsy kirkkaanvihreä eivät häivyty toisiinsa mitenkään, mutta silti ne sopivat kumman viehättävästi rinnakkain.

MUS_Gracelook2

.

MUS_Gracelook

MUS_Gracelook4

MUS_Gracelook_faces

Oikeanpuoleinen kuva on otettu illalla töiden jälkeen. Valaistuskin on viileämpi, mutta huomaatte eron kun huulimeikki on muutettu. Iltakuvassa huulilla Lumenen huulikiilto Rakkauden Tunnustus.

MUS_Gracelook7

Violetti sisärajaus <3

MUS_Gracelook6

Mitäs te sanotte? Viileät vai lämpimät huulet? Ja mitä tykkäätte lookista yleisesti?

P.S. Uusi suojakerroinkysely sivupalkissa! :)

0 comments on “Make Up Store Grace Look”

  1. Tosi kiva meikki, mutta kausilookista en oikein innostunut. Jotenkin siitä ei tule yhtään kesä mieleen vaan enemmänkin syksy, vaikka joukossa olikin esim. keltaista. Ei oikein iskenyt tällä kertaa :) Ja viileät huulet ehdottomasti paremmat!

    Vastaa

    0
    1. Juuri niin, syksy tuli mullekin enemmän mieleen. Todella raskaita, vahvoja meikkejä eikä mitään heleää.

      Vastaa

      0
  2. Aika raskaita värejä tuossa lookissa mun makuun näin kesällä. Sinun meikissä lämpimän punaiset huulet näyttää kyllä ihan kivan leikkisältä. Pidän kuitenkin enemmän tuosta kylmästä joka minusta saa aikaan vähän sellaisen pastellisen vaikutelman. Ehkä kylmemmän valonkin takia. Olipa analyysi :)
    Teet mitä tahansa niin aina näyttää hyvältä!

    Vastaa

    0
  3. Ihanasti oot taas meikannu! Näkyy kivasti nuo värit ja kaikkee.. Itellä on sellanen typerä mantelisilmä mistä ei mitkää värit näy ellei niitä vedä melkein kulmakarvoihin asti...

    Vastaa

    0
  4. Noi sävyt tuovat mulle sellasen syksyn mieleen. Ei oikein innosta, ois voinut olla vaikka enemmän kesäisempiä vävyjä. Toi sun meikki on kertakaikkiaan ihana! Tämä tyttö rakastui siihen!! :) Toi kylmä huulimeikki on varmaan töissä yms. parempi tohon silmämeikkiin ja tuo siihen ''arkisemman'' tai tavallisemman vaikutelman, mutta toi lämmin huulimeikki myös toimii, ei ole hassumpi !

    Vastaa

    0
  5. Tosi kauniit noi värit kyllä ja miksei kesäänkin sopisi. Jos lukisin pelkän kuvauksen kyseisestä sarjasta niin nuo värit ja meikkikuvat kyllä varmaan tulisivat viimeisenä mieleen!

    Kauniin meikin teit ja mielestäni sopii nude paremmin sen kanssa. :)

    Vastaa

    0
  6. Vau, sun toteutus on UPEA! En olisi ikinä voinut kuvitella että nuo värit voi sopia yhteen noin tyylikkäästi. Nam. Viileät huulet toimii mielestäni sulla paremmin, lämpimät menisi paremmin jollekkin tummemmalle tyttöselle, niin kuin juurikin tuolle mallille.

    Vastaa

    0
  7. Hei nainen, kerro mulle yksikin värikäs meikki, joka ei sulle passais - I love it!<3 Kokeilen tätä kyllä ehdottomasti huomenna :)

    Vastaa

    0
  8. Joo ei kyllä kuvaus vastaa kuvia ollenkaan. ja "Liila, vaaleanpunainen ja vihreä" olenko sokea kun en näe missään vaaleanpunaista?

    Vastaa

    0
    1. Eikä lookin tuotteissakaan ole vihreää, vaikka sitä on meikeissä käytetty. Hmmm?

      Vastaa

      0
  9. Ihana tuo lila sisärajaus! Onko lila otettu juuri mainitsemistasi meikkipaleteista? Sinulla on kyllä kiva blogi! :)

    Vastaa

    0
  10. Kieltämättä todella mielenkiintoinen näkemys "luontoa ihailevasta, hellästä boheemitytöstä".. ei kyllä ihan ekana tuu sellainen mieleen :D
    Mun makuun liian räikeät värit, vaikka ootkin kauniisti meikannut :) Tykkään tuosta violetista rajauksesta.

    Vastaa

    0
  11. Jaa noissa promokuvissa pitäisi olla kesäniityn pastellinen boheemi? Ennemminkin terassien hävytön kesäkissa! :D Lookit on saatu kuvissa näyttämään hyvältä, mutta ainakaan itse en yhdistäisi sinistä luomiväriä ja oranssinpunaista huulipunaa (maalari maalasi taloa...) saatikka sitten laittaisi hirmuvyöryllistä oranssia sekä luomille että huulille. Vaikka pidänkin reilulla kädellä meikkaamisesta, niin noissa lookeissa on jotain käsittämättömän tunkkaista.

    Vastaa

    0
  12. Mahtavaa että taas nähdään värikästä siun naamalla!

    Kokonaisuudessaan ei lookit kyllä iske. Kuvausta myöten jotain menny mönkään. Huulista plussaa!

    Vastaa

    0
    1. Kuvausta myöten jotain menny mönkään.

      Mulle tuli jälleen kerran mieleen, että onkohan tuon kuvauksen kirjoittanut markkinointiosaston ihminen kirjoitusvaiheessa edes nähnyt koko lookkia.... *wirn* Niin usein törmää kosmetiikan mainosteksteissä siihen, ettei tekstillä juuri ole tekemistä itse tuotteen kanssa.

      Vastaa

      0
  13. Lämpimät huulet sehän on selvyys :)Tykkään.Tykkään kovastikin.

    Vastaa

    0
  14. Hei Sanni!
    Kaunis meikki taas kerran. Olet kyllä todella taitava tähän aloittelijaan verrattuna. :)
    Tuleeko sulle koskaan "ylimeikattu" olo, kun katselet meikkiäsi kotona? Vaikka illanviettoon lähtiessä. Itselleni käy niin useastikin. Kotona näyttää drag queeniltä, mutta Baarin puolella meikistä ei ole tietoakaan.
    Kuinka opisin erottamaan kylmät ja lämpimät sävyt? Ennen blogiaikaa ihmettelin miksi näytän jonkun luomivärin kanssa lähinnä sotkuiselta. Onneksi vastaus löytyi jostain blogista. Vain lämmintä siis tälle tytölle!

    Kiitos vielä ihanasta ja inspiroivasta blogista!

    Vastaa

    0
    1. Tuleeko sulle koskaan “ylimeikattu” olo, kun katselet meikkiäsi kotona?

      Ei oikeastaan enää, olen käyttänyt voimakkaan värikkäitä meikkejä niin kauan että olen tottunut niihin. Lähinnä huulipunat yhdistettynä värikkääseen silmämeikkiin voivat auheuttaa ylimeikatun fiiliksen, siksi käytänkin melkein aina hyvin nuden sävyisiä huulikiiltoja.

      Kuinka opisin erottamaan kylmät ja lämpimät sävyt?

      Tähän mulla ei oikein ole neuvoa, siihen vain harjaantuu. Jotkut sävyt, kuten useimmat oranssit, ovat itsestäänselvästi lämpimiä, ja siniovioletit käytännössä aina viileitä, mutta esimerkiksi punaisten sävyissä vaatii joskus vertailua toistensa kesken että näkee kunnolla taittaako puna kylmään vai lämpimään.

      Vastaa

      0
  15. Itse laittaisin nuo lämpimät huulet. Tulee heti silmämeikin kanssa kesäisempi fiilis. Upea silmämeikki.

    Vastaa

    0
  16. Ihana meikki! En vaan itse onnistuis tuommoisessa tai näyttäis jotenki tosi hölmöltä.

    Pakko vielä tähän samaan syssyyn raivota siitä hqhairista...jo pari viikkoa odotellu että lähettävät tilaukseni ja nyt tuli meiliä, että valitettavasti tuotetta ei olekaan, mutta odotellaan vielä lisää. ARGGH. Miksi himskutissa ne myy jotain, jota niillä ei ole ja on epävarmaa, tuleeko olemaankaan >:( Ja tietenkin käytin siihen myös aika hyvän alennuskoodin...

    Vastaa

    0
  17. Vau taas! Miten sitä sais moisen meikin tehtyä itsekin? En jaksa harjoitella kovin ahkerasti, joten pitänee vain ihailla sun tuotoksia. :D

    Vastaa

    0
  18. Jee meikkikuvia! Parasta! Tosi hieno meikki taas. Katsoin että ooh mitkä ihanat sävyt luomella, HALUAN ja sitten katsoin että jee, mullahan on ne :D ( SC ) ihanin viisikko ikinä!
    Pitänee kokeilla tätä meikkiä mutta ikinä ei tule yhtä hieno lopptulos kuin sun meikistä :)

    Vastaa

    0
  19. Olisko toi promokuvan vihreä keltainen ja sininen yhdessä? Ei kyllä yhtään osu teksti ja kuva yksiin! Ei sitten ollenkaan! Mulle tulee tuosta Grace-lookista enemmänkin mieleen joku miehiä nielevä viettelijätär tms. ;-)

    Ihailen aina ihmisten rohkeutta käyttää _kaikkia_ värejä. Itse olen huono käyttämään värejä joista tiedän (=kuvittelen) etteivät minulle sovi. Olen onneksi jo vähän oppinut kokeilemaankin. Värejä olen toki käyttänyt aina mutta ne ovat lähes poikkeuksetta olleet tiettyjen värien eri sävyjä ja aina ehdottomasti viileitä.

    Nyt kun hiukseni ovat väliaikaisesti lämpimän sävyiset (mikä lie kommunikointikatkos kampaajan kanssa) olen jokusen kerran uskaltanut kokeilla lämpimiäkin sävyjä koska ne sopivat noihin vahinkohiuksiin paremmin kuin viileät. Ei hullumman näköistä mutta se johtuu kyllä noista hiuksista. ;)

    Kaunis meikki, ihailtavan taitavasti taas toteutettu! Tuo viileä huuliväri tekee keltaisesta kenties aavistuksen likaisen näköisen. Toisaalta lämmin sitten taas riitelee viileän violetin kanssa. Minä olisin ehkä kokeillut huuliin jotain viileähköä mutta värikkäämpää kuin tuo ihan vaalea huulikiilto.

    Suojakerroinkysely oli vähän hankala mulle, minä kun käytän korkeitakin kertoimia mutta vastasin sitten sen mukaan mitä eniten tulee käytettyä eli toi SK 20-25. Minä en normaalisti rusketu juuri lainkaan. Väriä saan toki mutta alkutilannekin on jo vaalea niin mun rusketus ei varmaan näytä edes rusketukselta sellaisten silmiin jotka ei mua tunne. Pisamia tulee aina kesällä, onneksi tykkään niistä. <3 Iän mukanaan tuomat maksaläiskät sen sijaan ällöttää ja ärrrrrsyttää. :-(

    Vastaa

    0
  20. Tosi upea tuo silmämeikki! Sinulle sopii kyllä hienosti kirkkaat värit.
    Esittelit jokunen viikko sitten sävyttäviä päivävoiteita, mm. Madaran yksilön. Ostinkin sitten kyseisen tuotteen ja olen pitänyt siitä kovasti, samoin kuin akneen taipuvainen ihonikin. Välillä kuitenkin tuntuu, että kasvot kiiltävät hieman liikaa. Tulisiko sinulle mieleen onko jollakin luonnonkosmetiikkamerkillä (lähes) väritöntä kiinteässä muodossa olevaa puuteria? Lumenella oli joskus muinoin vaaleassa rasiassa translucid-kakkupuuteri, ja jotain samantapaista kaipaisin. Yksi vaihtoehto olisi toki esimerkiksi Bare Mineralsin mineral veil, mutta jauhemainen koostumus ei ole se kaikkein helpoin mukana kuljetettava.

    Vastaa

    0
    1. Tulisiko sinulle mieleen onko jollakin luonnonkosmetiikkamerkillä (lähes) väritöntä kiinteässä muodossa olevaa puuteria?

      Ikävä kyllä ei tule.... Itse käytän Laveran kivipuuteria, mutta se on sävytetty. Muita luonnonkosmetiikan puutereita en ole itse asiassa kokeillutkaan. Hauschkan, Couleur Caramelin ja Santenkin puuterit ovat sävytettyjä, ja muita en ole tainnut edes nähdä.

      Vastaa

      0
  21. Uu vau, tosi makee meikki! Tosiaan kyllä kaikkea muuta kuin romanttinen ja hempeä, sanoisin pikemminkin että sähäkkä. Todella kiva. Loputkin Grace-lookit näyttävät minun silmiin kokeilemisen arvoisilta, vaikkeivat ehkä olekaan MUSin hienoimpia meikkauksia.

    Minä en näe riitaa silmien ja lämpöisen punaisten huulten välillä. Tai jos pientä riitelyä onkin, se on tässä vain hyvästä: punaisilla huulilla höystettynä lookki on jotenkin kesäisempi ja räväkämpi. Mun mielestä punasuu jopa tuo silmämeikinkin paremmin esille :)

    Vastaa

    0
  22. aivan ihana silmämeikki! herran jestas kun osaisi tuollaisen itselleenkin loihtia! Mulla vaan tuppaa värit aina sekoittumaan keskenään ja tuloksena on kamala suttu. :DD no ehkä harjoitus tekisi mestarin!

    Vastaa

    0
  23. Kyllä nuo minusta kirkkaita kesäisiä sävyjä on, mutta mikä tää pastelli juttu sitten?

    Upea silmämeikki btw!

    Vastaa

    0
  24. Heips,

    minua kiinnostaisi kovasti miten saisin helteellä kestävän meikin aikaan? Mitä kaikkea voi pistää ja miten, esimerkiksi luomiväreistä en ole löytänyt mitään joka pysyisi paria tuntia pidempään kuumalla.

    Vastaa

    0
    1. Mulla ei ole hellemeikkiin oikein muuta vastausta kuin... you guessed it; mineraalimeikkipohja. :) Pysyy taatusti paremmin kuin nestemäinen.

      Luomiväreistä parhaita hellesäällä ovat ohuet voidemaiset, kokeile vaikka Max Factorin Masterpiece-luomivärejä tai Lumenen voidemaisia.

      Vastaa

      0
  25. Hei ootko tutustunu jo L'orealin The One Sweep Eye Shadowiin? Ois hauska kuulla sun "tuomio" siitä :-D
    Ainiin ja en muista onko sulla ollu tässä aikasempina kesinä postausta siitä minkälainen ihomeikki sopisi näille järkyttäville helteille? Semmoinen joka ei tukkisi ihoa liikaa, mutta peittäisi silti tarvittavat näppylät ja tasoittaisi väriä.

    Vastaa

    0
    1. Piti ihan googlata tuo koska en ole kuullut One Sweepistä. Ja näyttää kyllä aika huonolta! ^_^ Eihän noita nyt varmaankaan Suomessa myydä? En ole ainakaan itse nähnyt noita missään. Näkyvät kuuluvan Studio Secrets -linjaan, josta Lorkulla ei ole Suomessa kuin se primeri.

      Vastaa

      0
    2. Ei ssssaaamari! ^_^ *LOL*

      "..Looks like a goatnail..." Aahhhahahaa! Kiitos tästä mili.

      Vastaa

      0
    3. Joo, luinkin jo sun jutun kun Google vei heti sinne sun MUG-arvosteluun. :)

      Vastaa

      0
  26. Oi tosi nätti meikki! Ja punaiset ja nudet huulet käy minusta molemmat. Lip pencil Fabulous Rose ja huulipuna Perfect Match näyttää tosi herkullisilta, olisi hauska nähdä ne in action! :)

    Vastaa

    0
    1. Kiitos! :)

      Fabulous Rosen ja Perfect Matchin kokeilu tosin saattaa jäädä toteuttamatta, koska se pitäisi tehdä töissä (en omista noita tuotteita itse) enkä kuitenkaan muista sitä tehdä. ;) Tai ainakaan kamera ei varmaan silloin olisi mukana. Pahoitteluni.

      Vastaa

      0
  27. Eipä tosiaan tule mieleen luonnonläheinen pastellienrakastaja noista meikeistä! :D Ehkäpä meikeissä on korostunut vain nuo "intohimoinen" ja "boheemi" kohdat. Kuvien nainen näyttää miestennielijältä ja viettelijättäreltä, kuten joku jo osuvasti mainitsikin.

    Sinun kasvoillasi tykkään meikistä eniten vaalean viileillä huulilla maustettuna :)

    Vastaa

    0
  28. Joo totean saman kuin muutkin, eipä tuu boheemi tai pastellit tästä mieleen, mutta tuo First kiss huulipuna <3 Aivan täydellinen!

    Tuo sinun tekemä versio peittoaa tuon MUS:n oman mennen tullen ja palatessa :) Päivälle viileä huulimeikki ja illalla yöelämään lämmin!

    Vastaa

    0
  29. Swatcheistä päätellen huulimeikit näyttäisivät minulla korallisilta, viileiltä. Riippuu varmaan "pohjasta". :)

    Vastaa

    0
  30. Mä taas rakastan ihan hulluna tuota grace-lookkia! Iski muhun sata kertaa paremmin kuin kevään pixel, missä oli kyllä kivoja tuotteita mutta niiden muodostama kokonaisuus oli ihan kamala sekasotku..

    Sun meikissä rakastan noita silmiä, ihanat värit! Täältä löytyy muuten mun huhtikuusa tekemä versio grace-lookista, jos kiinnostaa vilkaista! :)

    http://desplumesnoires.blogspot.com/2011/04/grace.html

    Vastaa

    0
  31. Ihanan raikkaat värit tuossa meikissä! varsinkin tuo huulimeikki :)osaisitkohan muuten antaa mitään vinkkiä hyvästä ripsarista, joka pitäs ripset taivutettuina?!?
    kun itellä ne aina menee vaan suoraks takasin ja sitten jos yrittää taivuttaa ripsarin laiton jälkeen vielä niin ripset katkeaa :(

    Vastaa

    0
    1. Vedenkestävät ripsarit pitävät taivutukset, sillä ne kuivuvat vesiliukoisia nopeammin.

      Vastaa

      0
  32. Moi! :)
    Sullahan on toi IsaDoran Dazzling Ocean - kynsilakka,
    joten ajattelin, että jos satut omistamaan jonkinmoisen valkoisen graffittilakan, niin voisitko kokeilla miltä ne näyttävät yhdessä ja pistää tänne kuvia? (:
    Ajattelisin tehdä itselleni sellaiset kynnet eräisiin kesäjuhliin, mutta haluaisin ensin tietää miltä ne näyttävät yhdessä enkä ainakaan vielä ole bongannut muualta netistä kuvia... :D

    Vastaa

    0
  33. Heippa hei! Olen seuraillut blogiasi jonkin aikaa anonyymina ja hauskaa on ollut lukea kirjoituksiasi! (= Innostuin noista lip staineista, kun kirjoittelit niistä jokin aika sitten, googlettelin asiaa ja luin vertailuja, New York Colorin tuotetta kehuttiin hyväksi. Tämä New York Color on minulle kuitenkin täysin tuntematon, google kertoi että ilmeisen halvasta merkistä on kyse ja sekös sopii, niin että kysymys kuuluukin onko näitä mahdollista tilata netistä? (=

    Vastaa

    0
    1. Moikka!

      En löytänyt googlella mitään New York Coloria myyvää nettikauppaa, eli toivoksesi jää eBay.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat