23.06.2011

Amazing...!

Benecos Baked Colour -luomiväri Amazing. U-P-E-U-S.

Amazing muistuttaa hyvin paljon MACin ihastuttavaa Shimmermoss-luomiväriä (vieressä vertailuna), mutta on luomella kymmenkertaisesti intensiivisempi. Shimmermoss joutuu nyt luovuttamaan paikkansa vihreäturkoosien luomivärieni suosikkina, ja ykköseksi ampaisee Amazing. Nämä Baked-sävythän muuten levitetään kosteina, kuivana sävy ei oikein toimi.

Ja nyt mua ärsyttää ihan mielettömästi, kun kuvien väri-intensiteetti laimentui puoleen ladattuani kuvat WordPressiin. Sama juttu oli jo kynsikoristelukuvissa, IsaDoran oranssi lakka on blogikuvissa paljon miedompi kuin koneella. En tajua miksi näin tapahtuu.

Mutta kuvitelkaa kuvassa näkyvät sävyt erittäin syvinä, hohtavina ja UPEINA. :) Koko luomella Amazing, kulmaluulla REvlonin Frosty White ja rajaukset Indeliblen Oceanic-geelieyelinerilla.

Kasvoilla mikäs muu kuin mineraalimeikki (Lily Lolo In The Buff + Couleur Caramel 823 -sekoitus) ja poskilla MACin Joyous.

 

 

Tänään klo 19.00, kun pääsen töistä, alkaa kuuden viikon LOMA!!! Lomalomaloma. Kuinka olenkaan tätä odottanut...! Karistan kaupungin pölyt jaloistani ja palaan kotiin vasta elokuussa. Blogi tulee heinäkuussa hiljenemään mahdollisesti kokonaan, mutta saa nähdä tuleeko joitain rästipostauksia naputeltua jonain sadepäivinä. :)

0 comments on “Amazing...!”

  1. Ihana meikki, kivaa väriä vaihteeksi! Ja vaikka sanoit, että näyttää liian haalealta värit noissa kuvissa, niin vautsivau jos nuo ovat luonnossa vieläkin kirkkaammat, sillä kyllä melko kirkkailta näyttävät tuossakin :)
    Ja piti sellaista kysellä vielä kabukistani, pesin sen eilen marseille saippualla ja koska tuo on vuohenkarvaa niin pistin vielä hoitoainetta pehmittämään ja nyt se on kuivunut, niin tänään kun kokeilin sitä niin voi sentään kuinka veltto ja silkkinen se oli. Silkkisyys on tietenkin hyvä asia, eihän kukaan karheilla sudeilla halua kasvojaan sivellä, mutta tuo tuntui kumman löysältä ja veltolta, ei ollenkaan sellaiselta napakalta kuten ennen. Tuo on aika uusi ja tämä oli eka kerta kun pesin sen. Osaatko sanoa palautuuko tuo napakkuus jotenkin, vai pilasinko tuon nyt esimerkiksi sillä hoitoaineella? Voihan kurjuus jos täytyy lähteä uuden hankintaan, sillä tuo ei kyllä ole oikein hyvä käyttää noin velttona :(

    Vastaa

    0
  2. Hyvää ja rentouttavaa lomaa, ja pidä niin pitkä blogitauko kuin vaan suinkin maltat - kyllä me sua odotellaan :)

    Vastaa

    0
  3. Heippa! Ihailen kovasti blogiasi ja ajattelin linkittää oman (vielä hyvin vaiheessa olevan) blogini osoitteen, jos kiinnostaapi (:

    Vastaa

    0
  4. Sulla on kyllä niin hyvät kuvat, tuo väri näyttää tosi upealta! Mulla on myös tuo Amazing ja siitä tulee juttua myöhemmin. Olen käyttänyt sitä kuivana sekä kosteana mutta kosteana tosiaan toimii paremmin.
    Tuli muuten himo kokeilla sitä sinisen kanssa, kiitos kovasti ideasta! Värien levitys tuohon tyyliin ei oikein sovi mulle mutta ehkä toisella tapaa aseteltuna kivempi minulla.

    Tämä oli tosi kiva postaus ja KIVAA LOMAA!

    T: Kateellinen jolla on tänä KOKO VUONNA vaan viikko lomaa :((

    Vastaa

    0
    1. Miksei sopisi sulle näin levitettynä...? Jään mielenkiinnolla odottamaan sun Amazing-tulkintoja. :)

      Vastaa

      0
    2. No kun on nämä mummoluomet...pitäis aina tummaa mattaa laittaa tuohon pussikohtaan :) eli sitä sinistä, mulla onkin jo meilessä ihana Amazing meikki :)

      Vastaa

      0
  5. Amazing näyttää todella hyvältä. Pitääkin laittaa ylös tuonne ikuiseen ja jatkuvaan ostoslistaan :D

    Ja ihanaa lomaa sulle Sanni o/

    Vastaa

    0
  6. http://www.youtube.com/watch?v=_4jgUcxMezM

    Moikka, tää ei oo mitenkään sulle osoitettu valistusvideo, mutta ajattelin sopivan hyvin aurinkokeskusteluun! (:

    Minä sairastuin melanoomaan 18-vuotiaana, vaikken koskaan palanutkaan auringossa. Suoraan sanottuna mulla ja auringolla oli "hyvä ja terve suhde". Toivoisin silti, että kenenkään ei tarvitsisi kärsiä syövästä vain koska ihon suojaaminen on jotenkin uncool ja suuremmat suojakertoimet, tai suojakertoimet ylipäätänsä, "heikentävät" rusketusta.

    Viestini on, että kannattaa nauttia auringosta, hyvistä viineistä ja loputtomista kesäöistä, kun siihen on vielä mahdollisuus. Ja muistakaa tutkia vartaloanne säännöllisin väliajoin.

    Aurinkoisia kesäpäiviä sulle! Puss

    Vastaa

    0
  7. Hei Sanni!
    Kiitos blogistasi, sitä on aina yhtä kiva lukea!
    Minulta löytyy myös tuota Benecosin luomaria ja kysyisinkin, millä levität sen luomille? Mulla on luomivärisivellin, mutta tuntuu ettei siihen tartu edes märkänä mitään väriä. Vai onkohan se kuitenkin liian kuiva?
    Ja toivotan samalla hyvää juhannusta ja lomaa kaikille!

    Vastaa

    0
    1. Käytän Barefaced Beautyn synteettistä, napakkaa luomivärisivellintä. Soveltuu nimenomaan kosteaan työskentelyyn. Aitokarvaiset siveltimet toimivat huonommin kosteana, joten suosittelen kokeilemaan napakkaa, peiteainesivellintä muistuttavaa sivellintä.

      Vastaa

      0
  8. Hei, osaisitko vinkata huulipunaa jolla sais lähelle samanlaisen lopputuloksen kuin MAC Angelilla? Edullisempaa tietenkin haen... Kiitos jos vastaat: :)

    Vastaa

    0
    1. En tiedä, millainen sävy on MACin Angel. :) Ja olen muutenkin huono vertailemaan huulipunasävyjä, ne kun eivät kuulu suurimpiin mielenkiinnon kohteisiini. Joten ikävä kyllä en osaa vastata.

      Vastaa

      0
  9. Sanni, nyt mä todellakin tarvitsen apua! Olen päättänyt siirtyä mineraalimeikkipohjiin. Budjetiksi asetin 60€ (postikuluineen), sillä pitäisi saada tilattua kaikki tarpeellinen kabukeista alkaen. En jaksaisi alkaa tilaamaan monia eri sampleja monesta eri paikasta, joten miltähän merkiltä löytyy kaikista peittävin 100% mineraalimeikkipohja (eli ei siis sekoitteita kuten esim. make up storen "mineraalit")? Ja pitää olla myös vaalea, meikkivoidesävyni on Lumene Natural Coden Vanilla ja esimerkiksi Lumenen Inkiväärikerma-sävy on minulle aivan liian tumma.

    Arvostaisin apuasi kovasti! :)

    Vastaa

    0
    1. Jos saan tuppautua tähän väliin...

      Jos olet tosi vaalea, suosittelen tilaamaan Lily Lololta näytteen sävystä Porcelain (ja ehkä myös China Doll?) + Lauress.com:ista ainakin sävyn Delicate Ivory kaikissa kolmessa koostumusvaihtoehdossa (Minimalist, Elemental ja Ethereal -> löytyy Face Fundamentals -linkin takaa). Lauressin Ethereal on todella huippupeittävä, mutta saattaa joillakin pidemmässä käytössä vähän tukkia ihoa (tämän vuoksi en itse voi sitä paljoakaan käytellä). Samalla kannattaa Lauressista tilata Cashmere Kabuki. Postikulut ovat pienet.
      Ja näitä kaikkia pohjiahan voi helposti sekoitella, jos vaikka oma täydellinen sävy löytyisi sitä kautta.

      http://www.lauress.com/categories.php
      Lily Lolon näytteitä taitaa saada vain firman omilta sivuilta (?), mutta jos kyseistä merkkiä päädyt käyttämään, kannattaa tilaukset tehdä jatkossa Feeluniquesta niin ei tule postikuluja.

      Ja Sannille mahtavaa lomaa!! Kyllä ne kelit vielä tästä.

      Vastaa

      0
    2. Vastaan sulle juhannuksen jälkeen, nyt nukuttaa. :) Tosin ikävä kyllä en osaa vastata kysymykseen, mikä on kaikistä peittävin mineraalimeikkipohja. Itse olen kokeillut kuutta eri mineraalipohjaa, joista 4 on 100-prosenttisia, mutta en suoraan sanottuna osaa kyllä sanoa mikä niistä peittäisi parhaiten, koska olen kokeillut niitä vain omalle, vain vähän peittoa kaipaavalle iholleni.

      Edit. Noniin, Mirrihän itse asiassa oli vastannut sulle jo paljon asiantuntevammin, mitä itse olisin osannut (kun en noihin peittävyyksiin niin osaa ottaa kantaa). Itse olisin siis suositellut tilaamaan Porcelain-sävyn ja kabukin Lily Lololta, säästät varmaan melkein puolet budjetistasi. :)

      Vastaa

      0
    3. Mä voisin kanssa tuppautua tähän väliin jos roosa käy vielä lukemassa kommnetteja.
      Ihan täysin peittävin pohja on Everyday Minerals Intensive Base. Peittää mulla kaiken, mulla on sarjasta peiteaina ja meikkipohja. EDM:llä on myöskin vähän kevyempiä pohjia, tässä linkki:

      http://www.everydayminerals.com/store/base.html

      En muuten tykkää sivun hippimäisestä ulkonäöstä, tosi hankala lukea. Mulla on sävy Fair. Olen viileä/neutraali vaaleaihoinen ja tuo sävy sopii kesät talvet. Fair Neutral on tosi vaalea, liian vaalea mulle kesällä. Mutta nuo Intensive pohjat saattavat vähän tukkia, en tiedä ostanko itse niitä enää. Myös Meow, Lily Lolo, LaurEss, Essentia Naturale on kokeiltu mutta tuo EDM peittävin.

      Jos Inkiväärikerma on sulle liian tumma niin kokeile Fair Neutralia jos olet viileä iholtasi :)

      Vastaa

      0
  10. Ei mulla muuta kun että sä olet niin kaunis!! Ihanan kuulas iho.
    Nautinnollista lomaa sinulle :)

    Vastaa

    0
  11. Oi, pukeepa tämä sua hyvin! Kaunis väri on kyllä. Ja sininen rajaus sopii kuin nakutettu!

    Hienoa kuulla, että pidät loman nimenomaan heinäkuussa, koska itsekin lähen ulkomaita kiertelemään enkä pääse lukemaan Karkkipäivää :) Hauskaa ja virkistävää lomaa!

    Vastaa

    0
  12. Oih tosi ihanan näköstä !
    Ootko muuten ite tossa bannerissa ? Se on tosi hieno & tää sun blogi muuteskin ah ♥ :Dd

    Vastaa

    0
  13. tämä ei nyt liity mitenkään mihinkään mutta minkä ikäisenä saa/kannattaa alkaa käyttää anti-age-voiteita? olen 25 v. ja minulla on silmien alla ja suupielissä pieniä ryppyjä.. tahtoisin ennaltaehkäistä niiden syvenemistä.

    Onko liian aikaisesta aloituksesta haittaa???

    Vastaa

    0
    1. Voit ihan hyvin aloittaa jo ns. tehokkaampien voiteiden käytön. Ihon kunto kertoo sen, millaista hoitovoidetta voi käyttää. Eli kun juonteita alkaa ilmestyä, voi alkaa käyttää "ryppyvoidetta". ^_^ Jos juonteesi ovat vielä pieniä, suosittelen kokeilemaan "First Wrinkles" -voiteita, jotka eivät ole niin "vahvoja" kuin kunnon anti-age-voiteet. Melkein kaikilla selektiivisillä sarjoilla on ensimmäisiin juonteisiin tarkoitetut tuotelinjat, esim. Biothermilla Age Fitness, Diorilla 1eres Rides, Lancomella Primordiale ja Clarinsilla Multi Active.

      Vastaa

      0
  14. Todellakin upea sävy. Turkoosi on muutenkin lempivärejäni :) Hyviä lomia!

    Vastaa

    0
  15. Oi ihana! ihastuin blogiin heti kun näin nimen ja kuvauksen :D ja ne todellakin kuvaa näitä sun postauksia ! heti lukiaksi :)!

    Vastaa

    0
  16. Hei!

    En löydä mistään Everyday mineralsin Intensive Basea. Näistä edellisistä kommenteista on jo aikaa, joten ajattelin kysellä tietääkö joku, että onkohan tuo Intensive Base lopettanut?

    Vastaa

    0
    1. Mä vähän pelkään, ettei näitä vanhojen postausten kommentteja lue juuri kuin mä (kun ne tulee mulle hyväksyttäväksi), ja mä en ikävä kyllä osaa vastata tuohon... Mutta veikkaan, että vastaus on ettei Intensiveä enää ole. Muuten se kai olisi jäljellä EDM:n sivuilla..?

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat