25.05.2011

Suuri Couleur Caramel -postaus ja kilpailu

Sain kokeiltavaksi Couleur Caramelin meikkejä verkkokauppa GreenStreetiltä.

Olen jo pitkään halunnut kokeilla Caramelin meikkejä, joten tarjoukseen oli helppo vastata, "kyllä kiitos!" :)

CouleurCaramel_meikit2

Couleur Caramelin meikit ovat Ecocert-sertifioituja.

CouleurCaramel_meikit

Couleur Caramel on tunnettu värikkäistä luomiväreistään, ja merkillä taitaakin olla luonnonkosmetiikkapuolen laajin luomivärivalikoima. Kokoelmaan kuuluu peräti 62 sävyä!

GreenStreetin valikoimassa ei tällä hetkellä ole ihan kaikkia CC:n tuotteita ja sävyjä, mutta valikoima tulee kasvamaan kesän aikana.

CouleurCaramelswatches2

Sain itse valita, mitkä sävyt otan testiin. Valitsin luomiväreistä minttuturkoosin Curacaon, vaaleanvihreän Anisen, sinivihreän Bluish Greenin ja punavioletin Purplen. Huulipunista valitsin pinkin Medium Pinkin ja eyelinereista harmaansinisen Grey Bluen (04).

CouleurCaramel_mineraalipohja

Couleur Caramelilla on myös mineraalimeikkipohjia, ja tokihan halusin testata myös sellaista. Oikean sävyn valitseminen väri"kartasta" ei kuitenkaan ollut kovin helppoa, ja ihmettelenkin miten Caramelilla ei ole olemassa tämän parempaa kuvaa sävyvaihtoehdoista (syy ei ole GreenStreetin, vaan sama kuva on käytössä kaikilla CC:n jälleenmyyjillä). Sanoisin, että sävyn valinta pelkästään tämän kuvan avulla menee vähän arpomiseksi. Tästä postauksesta näette kuitenkin todenmukaiset swatchit ainakin sävyistä 02 ja 03! :)

Valitsemistani sävyistä 02 on minulle liian roosa ja 03 taas liian tumma, ja selvästi punertavampi kuin esimerkiksi Lily Lolon In The Buff. Koska ihoni on kuitenkin jo hieman päivettynyt, uskalsin kokeilla 03:sta ja sehän upposikin ihooni hämmästyttävän hyvin! Talvella se ei tietenkään missään tapauksessa sopisi, mutta nyt kesällä kyllä.

CouleurCaramelmeikki3_3

Tässä ensimmäinen kokeilemani meikki. Anise sisänurkassa, Curacao luomen keskellä, Bluish Green ulkonurkassa ja Purple alaluomella. Ystävämme MAC Shroom taitaa hoidella kulmaluun highlighterin virkaa, kuinkas muuten. :) Rajaus Couleur Caramelin nestemäisellä eyelinerilla.

En pitänyt eyelinerin paksusta ja tönköstä siveltimestä, ja levitin rajauksen MACin ohuella 210-siveltimellä.

CouleurCaramelmeikki4_3

Kasvoilla sekoitus CC:n 03-mineraalipohjaa ja Lily Lolon In The Buffia. Yhdistelmästä on tullut minulle kuluneen kuukauden aikana vakiomeikkipohja.

CouleurCaramel_meikki

Räpsräps!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CouleurCaramelmeikki4

Toisessa meikissä yhdistin yksinkertaisesti vaaleanvihreän ja liilan, luomilla siis Anise ja Purple. Huulilla Couleur Caramelin kiiltohuulipuna Medium Pink ja väritöntä huulikiiltoa. Iholla samainen CC 03/LL In The Buff -sekoitus kuin ensimmäisessä meikissä.

Couleur Caramelilla on huulipunia kolmella koostumuksella; helmiäinen, kiilto ja matta. Valitsin kiillon, sillä en juurikaan pidä helmiäisestä huulipunassa. Saamastani testisävystä on todettava, että se ei kuitenkaan kiillä. Sen koostumus on kova ja se levittyy huulille jähmeästi jättäen epätasaisen pinnan. Ikävä kyllä on todettava, että vaikka sävy on varsin herkku, en pitänyt tämän huulipunan laadusta yhtään. Se vaati päälleen huulikiillon näyttääksen kiiltävältä ja siistiltä, huulikiilto ikäänkuin pehmensi punan "rosoisen" pinnan.

CouleurCaramelmeikki4_2

Juuri näistä kahdesta luomiväristä pidin eniten. Anise on voimakkaasti hohtava, todella kaunis kellertävä vaaleanvihreä ja Purple mattainen ja pehmeä, hieman luumuinen perusvioletti.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CouleurCaramelmeikki3

Kolmas meikki näyttää kontrastittomuudessaan hurjan tylsältä, pahoitteluni! ^_^ Luomella Curacao ja Bluish Green, rajaus Grey Blue eyeliner ja sisärajaus Benecosin tummansinisellä kynällä. Curacao on koostumukseltaan luomivärinelikosta kuivin eikä niin hohtava ja silkkinen kuin esimerkiksi Anise. Bluish Greenissä puolestaan on pieniä kimallepartikkeleita.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Otetaanpa tähän väliin tarkempi katsaus Couleur Caramelin mineraalimeikkipohjaan.

CouleurCaramel_Lolo_vertailu

Swatch-vertailua käyttämieni Lily Lolon sävyjen kanssa. CC:n numerot 822 ja 823 ovat ne, jotka näkyvät purkkien pohjissa. Verkkokaupassa ne on lyhennetty 02/03-muotoon.

Nopea arvio meikkipohjasta niille, jotka eivät jaksa lukea alempaa sepustusta incistä ja vaikuttavista ainesosista: minä tykkään kovasti CC:n mineraalipohjasta! :)

CouleurCaramel_LilyLolo

Ensimmäinen fiilis CC:n mineraalipohjasta on, että se on hurjan hienojakoista ja levittyy todella silkkisesti ja pehmeästi. Tuntuu jotenkin jopa....aavistuksen kostealta...? Vilkaisu inciin antaa selityksen; Couleur Caramel Bio Mineral Foundation ei ole 100% mineraalituote, vaan sisältää myös kasviöljyjä ja uutteita pehmentävinä ja kosteuttavina ainesosina.

Inci / Couleur Caramel Bio Mineral foundation:

  • MICA - kiille, mineraalimeikkien perusainesosia, tuo meikkiin valoaheijastavuutta
  • ORYZA SATIVA RICE POWDER - riisipuuteri, tekee ihosta mattaisen mutta on samalla myös (joidenkin lähteiden mukaan) kosteuttava ainesosa
  • TOCOPHEROL - e-vitamiini, käytetään kosmetiikassa säilöntäaineena
  • AMARANTHUS CAUDATUS SEED EXTRACT - revonhäntäuute, ihoa hoitava ainesosa (CC:n mukaan pehmentävä, kosteuttava ja antioksidanttinen, Eur-lexin virallisen määritelmän mukaan vain 'hoitava' mikä ei käytännössä tarkoita mitään)
  • OXYCOCCUS PALUSTRIS SEED OIL - erään karpalolajin siemenöljy, pehmentävä ainesosa
  • DECYL OLIVE ESTERS - oliivista johdettu esteriöljy, pehmentävä ainesosa, tuo kosmetiikkaan sileän tunteen ja helpottaa tuotteen levittymistä iholle
  • SQUALENE - skvaleeni, luonnollinen kosteuttaja (NMF), saadaan oliivista
  • (+/- may contain: titanium dioxide, red iron oxide, yellow iron oxide, black iron oxide)

Outoa, että mineraalimeikkipohjien pääraaka-aine titaanidioksidi on merkitty incissä tuonne "saattaa sisältää" -osioon. Pakkohan sitä on tässäkin tuotteessa olla, ei mica yksin tuo meikkipohjaan peittävyyttä.

Vaikka CC:n mineraalimeikki ei ole 100% mineraalia, on se kuitenkin 100% luonnon raaka-aineista valmistettu. Tässä ei siis ole silikoniyhdisteitä, boorinitridiä tai muita synteettisiä ainesosia, niinkuin esimerkiksi huhtikuussa arvioimassani Essentia Naturalen meikkipohjassa. CC:n mineraalipohjalla on hintaa 23,50€.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CouleurCaramelmeikki2

Viimeisessä meikissä kasvoilla pelkkä 03-pohja ilman mitään sekoituksia. Näyttää tummemmalta kuin mitä oma ihoni on vielä tällä hetkellä, mutta sulautuu ihoon kauniisti ilman rajoja tai läikkiä. Luonnollisempi ihoon sulautuvuus onkin jälleen yksi mineraalien eduista nestemäisiin meikkivoiteisiin verrattuna. :)

CouleurCaramelmeikki2_2

Huh kun näytän jotenkin äkäiseltä tällaisissa totisissa kuvissa... Pitäisi muistaa hymyillä.

CouleurCaramelmeikki2_3

Silmämeikissä Anise sisänurkassa, Bluish Green luomen keskellä ja Purple ulkonurkassa & alaluomella. Rajaukset Indelible Creme Eyeshadow Forest.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Mutta sitten siihen kilpailuun. :)

GreenStreet.fi lahjoittaa blogin lukijoille arvottavaksi kolme kappaletta 20€:n lahjakortteja verkkokauppaansa. Osallistut arvontaan kertomalla kommenttilootassa, mikä postauksen meikeistä on mielestäsi kivoin. GreenStreet lähettää lahjakorttikoodit voittajille suoraan sähköpostitse, joten osallistuessasi annat minulle luvan välittää sähköpostiosoitteesi GreenStreetille, mikäli voitat. GreenStreet ei tule käyttämään osoitettasi markkinointiin, vaan ainoastaan palkinnon luovuttamiseen.

Osallistumisaikaa on perjantaihin 27.5. klo 21.00 saakka.

0 comments on “Suuri Couleur Caramel -postaus ja kilpailu”

  1. Suosikkini on ehdottomasti 3.meikki eli se Curacao & kumppaneilla tehty (eikä se tosiaan ole tylsä!).

    Vastaa

    0
  2. Niin kaunis!
    Kahdeksas kuva Anise, Purple ja Medium Pink sävyillä tehty meikki.
    Varmaan kokeiltavan arvoisia meikkejä, tykkään!

    Vastaa

    0
  3. Kivoin oli ehdottomasti pirteä & kesäinen turkoosi meikki. Sellaisen vaatii kaunis, aurinkoinen kesäpäivä :)

    Vastaa

    0
  4. minun suosikkini on meikki numero kaksi. liila ja vaaleanvihreä näyttävät tavattoman kauniilta yhdessä (:

    Vastaa

    0
  5. Pidin meikki nro 2:sta. Lila nyt on muutenkin suosikkivärini, mutta tuo Anise on jotenkin hyvin hurmaava sävy. Luulen, että käy kaikille silmänväreille :) ainakin minun vihertävänruskeat haluaisivat kokeilla.

    Vastaa

    0
  6. Ihania meikkejä, parhain niistä kuitenkin Anise+ Purple- yhdistelmä :)

    Vastaa

    0
  7. Ihana arvonta!
    Kivoin meikkikuvista on ehdottomasti se ensimmäinen silmämeikkikuva. Huokailin koneen äärellä miksen minä osaa moista (vaikka suurella innolla olenkin harjoitellut make up for dummies-ohjeiden perusteella.. :D) ja jos saan 20e lahjakortin, ostan varmasti itselleni varjostussävyn CC:ltä, ja sitten minäkin opin! :)

    Vastaa

    0
  8. Ensimmäinen meikki on kivoin. Pidän erityisesti punertavan violetin ja sinivihreän hienovaraisesta kontrastista ulkonurkassa. Ja Anise on todella kaunis sävy.

    Vastaa

    0
  9. Tykkäsin eniten Anisen ja Purplen yhdistelmästä. Noi kaksi sävyä on jotenkin niin herkut yhdessä. :)

    Vastaa

    0
  10. Omaa silmääni miellytti eniten Anise- ja Purple-luomivärien yhdistelmä. Tosi kauniit värit, jotka sopivat toisiinsa mielettömän hyvin. (:

    Vastaa

    0
  11. Anise & Purple on paras!

    Itselle ei tulisi mieleenkään kokeilla moista yhdistelmää, mutta se näyttää toimivan loistavasti.

    Kiitos jälleen ihanasta blogistasi, toivottavasti saamme jälleen kesällä ihailla Ahvenanmaan maisemia!

    -Eve-

    Vastaa

    0
  12. Vaaleanvihreä-violetti meikki on suosikkini. Kauniisti yhteensopivat kesäiset sävyt!

    Vastaa

    0
  13. Eniten pidin luomiväreistä, erityisesti tuosta Bluish Green-sävystä. Pidin paljon tuosta meikistä jota sanoit kontrastittomaksi! :)

    Vastaa

    0
  14. Postauksen meikeistä kivoin on tuo kakkonen, jossa on vaaleanvihreää ja lilaa yhdistettynä :) Se on jotenkin kesäisen kepeä ja tosi nätti :P

    Vastaa

    0
  15. Ehdottomasti kivoin ja kaunein meikki oli mielestäni tuo toinen, jossa oot yhdistänyt vaaleanvihreää ja liilaa :) Ihanan raikas ja keväinen!

    Vastaa

    0
  16. Suosikkini on nro 2 eli heleä Anise + Purple, oikein keväinen yhdistelmä.

    Vastaa

    0
  17. Tykkäsin eniten ensimmäisestä! Omaan silmään todella erikoinen ja värisekamelskalta kuulostava, mutta toimii! Itsellekin lähtisi muutama luomiväri tilaukseen. Onkohan merkillä muuten poskipunia? Sellaiselle olisi tarvetta. :)

    Vastaa

    0
    1. CC:llä on myös poskipunia (pressatussa muodossa), mutta en löytänyt Green Streetin sävyvalikoimasta itseäni kiinnostavaa sävyä.

      Vastaa

      0
  18. Kauniita kesäisiä luomivärejä!! Mielestäni paras on meikki jossa luomella Anise ja Purple.

    Vastaa

    0
  19. Tosi hyvä postaus nyt tämä kyllä, sillä mineraalimeikkien suht uutena käyttäjänä totisesti kiinnostaa. Tuo meikkipohja näyttää tosi hyvältä, ja siksi valitsen sen "kivoimmaksi". Ja ehdottomasti samaa mieltä, mineraalimeikkien yks parhaimmista eduista onkin ihoon sulautuvuus, sillä olen aina tuskaillut nestemäisten normimeikkivoiteiden jättämistä rajoista. Vaikka miten täydellinen sävy olisi, niin silti jää niitä rajoja - tämän takia siirryin täysin mineraalimeikkeihin enkä tosiaan ole katunut! Vievät aamuisin ehkä hieman enemmän aikaa kun niiden purkkien ja jauheiden kanssa säätää mutta hitsivie, se on kyllä tosi kivaakin! :D Ja iho näyttää niiin paljon paremmalta.

    Vastaa

    0
  20. Mun suosikki on tuo Purplen ja Anisen yhdistelmä - omaksi yllätyksekseni! En yleensä pidä tuollaisesta keltaisenvihreästä, mutta tässä toimii ja näyttää ihanan kesäiseltä. :) Tämän version huulimeikistä en tosin kuvan perusteella niin kovin pidä, vähän liian barbiepinkki mun makuun. :)

    Vastaa

    0
  21. Ihanan pirteitä sävyjä! Vaikka niiden yhdistelystä tuleekin kivoja meikkejä, pidin silti eniten Purplen ja Anisen yhdistelmästä. Se on raikas ja kesäinen.

    Lisäksi iso kiitos mineraalipohjien esittelystä. Mulla on harkinnan alla pohjan vaihtaminen (nykyisin The Body Shopin pohja), koska en ole täysin tyytyväinen omani peittävyyteen (tai sitten en osaa käyttää..) Nyt on ainakin vaihtoehtoja, mistä valita uusi pohja! :)

    Vastaa

    0
  22. Kolmas meikki ei ole mielestäni missään nimessä tylsä, vaan se omaan silmääni hienoin. En oikein pidä vaalean vihreän ja punertavan yhdistelmästä. Kolmannessa meikissä sisärajaus kruunaa meikin. Ihana, eli se kivoin :)

    Vastaa

    0
  23. Hei! Kiitos koukuttavasta blogista! olen nyt viimeisen viikon aikana lukenut kaikki tämän vuoden postauksesi, ihania meikkejä ja ekologisuus on tietysti plussaa :)
    Kilpailu: suosikkimeikkini on numero 3, ihanan raikas, vihreä kokonaisuus.

    Vastaa

    0
  24. Hah, arvontavastaustani ei tarvinnut miettiä edes sekuntia; heti postauksen alussa ihastuin Curacaoon! Joten tietysti lempparimeikki näistä on tuo kolmas meikki, eli tuo missä on Curacaota & Bluish Greeniä. Ihana!

    Vastaa

    0
  25. Luomivärit kiinnosti ehdottomasti eniten, joita mielenkiintoisin oli mielestäni kaunis anise!

    Vastaa

    0
  26. Itse tein saman sarjan meikkitestin ihan muutama viikko sitten ja oli kiva lukea mitä mieltä olit tuotteista. Itsehän testasin niitä raskaana olevan näkökulmasta, sillä olen pyrkinyt luopumaan kaikista turhista kemikaaleista tilani vuoksi, ja muutenkin.

    Itse en "harrasta" meikkejä, eli siis käytän niitä muutenkin silloin tällöin, joten mietin olinkohan liian ankara tietyille tuotteille ihan vain kokemattomuuttani. Arvostelusi kuitenkin vahvisti tiettyjä juttuja, kuten sen että eyelinerissa oli aivan liian kova levitinosa.

    Huulipunasta sen sijaan tykkäsin, mulla taisi olla kosteuttava (siinä purtilossa ei lue! vain paketissa joka meni roskiin liian aikaisin), se oli väriliitumainen mutta toimi kirkkaanpunaisessa hyvin. EN nyt jaksa enempää analysoida, mutta omat huomioni löytyvät http://oimutsimutsi.blogspot.com/2011/05/sadepaivan-meikkitesti-couleur-caramel.html

    Vastaa

    0
  27. Kaikki sun meikit on aina kivoja, mutta tästä postauksesta suosikikseni nousi tuo viimeinen =)

    Vastaa

    0
  28. Ihania sävyjä noissa luomiväreissä! Sinulle ainakin sopii niin kivasti! Itse en osaa luomivärejä käyttää, ainakaan mitään värikkäitä :(

    Tuota meikkipohjaa pitää ehdottomasti kokeilla!

    Haaveilen toisesta lapsesta ja olen ajatellut että siirtyisin samalla täysin luonnonkosmetiikan pariin...

    Vastaa

    0
  29. Hirmu kiva tuo ensimmäinen silmämeikki, ja tuon Anise-luomivärin haluaisin kyllä itellekin käyttöön!

    Vastaa

    0
  30. Hyvä postaus! Itsellä ollut jo monta kertaa mielessä testata CC:n meikit, en vain ole saanut aikaiseksi. Mukava kuulla (ja nähdä!) ensin muiden kokemuksia. Tykkäsin eniten ihan ekasta meikistä. :)

    Vastaa

    0
  31. Minun suosikkini on tuo ensimmäisenä kokeilemasi meikki :) Jotenkin ihanan pirteän ja kesäinen! Tulee mieleen rannalla vietetyt päivät ja se tuoksu, kun on maannut päivän auringossa ja aurinkorasva on vähän paahtunut iholla.

    Vastaa

    0
  32. Tämä arkajalka äänestää kauneimmaksi juuri sen monokromaattisen sinivihreän nro 3. Keijufiiliksiä ja keväisiä sävyjä, me likes :)

    Vastaa

    0
  33. Ehdottomasti luomivärit Curacao ja Bluish Green! Sopisivat täydellisesti kesäpäiviin. (:

    Vastaa

    0
  34. Kyllä toi kolmas meikki on mun mielestä kaunein, vaikket ookkaan kontrastin kanssa leikkinyt ;)

    Vastaa

    0
  35. Olipa taas huippukauniita meikkejä. Näitä sun meikkipäivityksiä ei kyllä voi muuta kuin ihailla. Ja vähän kadehtien miettiä, että osaisinpa minäkin.

    Mun suosikkini noista meikeistä on meikki nro 3. Niin kesäinen ja henkii sellaista karibialaista tunnelmaa - merta ja aurinkoa.

    Vastaa

    0
  36. Pidin eniten tokasta meikistä, jossa oli vaaleanvihreää ja pinkkiä (Anise ja Purple) =)

    Vastaa

    0
  37. Onpas hienot värit, ensimmäinen meikki on paras. Tekee ihan mieli itsekin kaivella luomivärit kylppärin kaapista.

    Vastaa

    0
  38. Mielestäni tuo turkoosimeikki oli ihanin vaikka sitä ala-arvioitkin :) Rakastan turkoosia ja ehkä juuri siksi valitsin sen ;)

    Vastaa

    0
  39. Hmm.. tää itselle "uusista" meikkisarjoista (eli testaamattomista) lukeminen ei tee hyvää pankkitilille tai meikkikasoille. Kakkosmeikki oli näistä paras! Aloin jo haaveilla, josko tuollainen yhdistelmä kävisi itselle millään...

    Vastaa

    0
  40. Ihania sävyjä kaikki! Pidän eniten tuosta Curacaon ja Bluish greenin yhdistelmästä.
    Haluaisin kokeilla jotain uutta meikkipohjaa (nyt käytössä Jane Iredale) ja tuo tuntuu kohtuuhintaiselta. Minkä hintaisia mahtaa nuo luomivärisolot olla?

    Vastaa

    0
  41. Ensimmäinen meikki näyttää tosi kivalta, se on ihanan raikas ja keväinen :)

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat