19.03.2011

Dr. Hauschka Lavender Dreams

LavenderDreams_meikit

Dr. Hauschkan kevät/kesä 2011-lookissa on luumuista violettia ja vaaleaa roosaa. Lookin nimi on Lavender Dreams, ja laventelin sävyjä on näkynyt muissakin tämän kevään lookeissa. Nyt on siis trendikästä meikata violetilla! :)

Lookkiin kuuluu neljän sävyn luomiväripaletti, duo-rajauskynä, kolmisävyinen puuteri sekä huulikiilto. Paletin nimi on tylsästi numero 02, ja siitä löytyy kermanvaalea, viileä ruskea, vaalea laventeli ja tumma luumu. Sävyissä on kevyesti satiinista hohtoa, ja ne ovat pehmeitä ja pigmenttisiä. Rajauskynän toisessa päässä on valkoinen ja toisessa tummanvioletti sävy. Kolmisävyistä puuteria en ole vielä testannut, mutta se näyttää kauniilta ja vaikuttaa kiinnostavalta. Tumminta sävyä ei ilmeisesti ole tarkoitus käyttää varjostuksiin vaan kaikki kolme sävyä kuuluu sekoittaa keskenään. Uskallan ehkä kokeilla puuteria vasta kun iho on saanut hieman päivetystä. :) Huulikiilto on nimeltään Antique Rose, ja se on erittäin kaunis ja luonnollinen vaalea roosan sävy.

LavenderDreams3

Tässä meikki lookin kajalilla ja luomiväripaletilla toteutettuna.

LavenderDreams2

Levitin paletin laventelia koko luomelle, ruskeaa luomivakoon, luumunsävyä ulkonurkkaan ja alaluomelle ja kermanvaaleaa kulmaluulle. Rajaukset tein kauttaaltaan violetilla kajalilla, joka tarttui kiitettävästi myös sisärajauksena ja pysyi limakalvolla melkein koko päivän. Toki se haihtui osittain, mutta illalla jotain oli vielä jäljellä. ^_^

HauschkaAntiqueRose

Huulilla Antique Rose. Kiilto näyttää luonnonvalossa pelkästään kiiltävältä, mutta keinovalossa on nähtävissä myös hienojakoista kimalletta. Kiilto tuntuu miellyttävältä ja huulirasvamaiselta.

HauschkaLavenderDreams

.

LavenderDream

Pätevä setti ruskean ja luumunsävyiseen smokyyn, ja tällähän tekee myös perus vaalea/ruskea-arkimeikin. Hauschkan meikit ovat erittäin laadukkaita, ja pakkauksetkin jotenkin ihanan ylellisen näköisiä.  En ole kokeillut toistaiseksi yhtäkään huonoa meikkiä Hauschkalta. Lisäksi tykkään tosi paljon meikkien miedosta ruusun tuoksusta..! Hauschkallahan lähestulkoon kaikki tuotteet tuoksuvat ruusulta.

Onko lukijoiden joukossa paljon luonnonkosmetiikan meikkien käyttäjiä? Seuraavassa postauksessa jatkamme saman aiheen ympärillä. :)

0 comments on “Dr. Hauschka Lavender Dreams”

  1. Vaikuttaa kiinnostavalta, melkein ihan pakko testata! Mä käytän mieluusti luonnonkosmetiikan meikkejä, mutta vanhoja on sen verran paljon jäljellä että en ole oikein vielä päässyt alkuun! :D

    Vastaa

    0
  2. Postaus vastasikin edellisissä kommenteissa esitettyyn huulikiiltokysymykseeni :) Dr. Hauschkan sivujen mukaan tuotetta voisi olla saatavilla jopa omassa kaupungissani. Kiitos blogista!

    Vastaa

    0
  3. Täällä ilmoittautuu yksi luonnonkosmetiikan käyttäjä! Olen tosin vielä siirtymävaiheessa, joten tosi ihana kuulla, minkä laatuista värikosmetiikka on luontoversiona. :) Näitä lisää!

    Toistaiseksi olen saanut vaihdettua pohjustuksen ja ihonhoitoaineet luonnollisiksi.

    Vastaa

    0
  4. Hih musta on hassua et tänä keväänä sataa luumuisia ja violetteja paletteja, kun mulle se on niin syksy/talvi-meikkeihin liittyvä sävymaailma. Maciltakin on tulossa ens kuussa pinkki-violetti nelikko. Mun taas tekee mieli tarttua vihreään, oranssiin ja pinkkiin :)

    Tuo kajal vaikutti tosi kivalta, täytyy käydä katsomassa! Onko se valkoinen pää ihan puhdas matta valkoinen vai onko mukana helmiäistä?

    Vastaa

    0
    1. Aivan samaa mieltä olen! Violetti on niin syysväri. Itse tänään toin oranssin topin kotiin, kynnet ja huulet ovat huomiota herättävän pinkit :)

      Pastelliset violetit, mutta luumua :D

      Hyvä postaus silti :)

      Vastaa

      0
  5. Tosi nätti silmämeikki! Kätevää myös että samasta paletista saa niin ilta- kuin päivämeikinkin :). Itse en ole vaivautunut syventymään luonnonkosmetiikkaan sen paremmin, mutta odotan innolla seuraavaa postaustasi ;).

    Vastaa

    0
  6. TODELLA herkulliset värit! Nyt alkoi tätäkin skeptikkoa Dr. Hausckha kiinnostamaan 8) missä hinnoissa nuo meikit on? ja missä myydään? :P

    Vastaa

    0
    1. Hauschkaa myydään tosi laajalti, mutta meikkejä ei ole kaikissa myyntipisteissä. Käsittääkseni meikkejä myydään ainakin Sokoksella ja Ruohonjuurissa, ja joissain Life-myymälöissä. Tuo paletti on n. 30€, varmaan vähän alle, ja huulikiillot ja kajalit alle 15€. Tarkat tiedot jälleenmyyjistä löydät täältä: http://www.drhauschka.fi/myymalat-ja-hoitolat/myymalat/

      Vastaa

      0
    2. Ainakin täällä Joensuussa menee juuri toisin päin: Sokoksella ei ole kuin hoitotuotteet mutta ei värikosmetiikkaa ollenkaan (niillä tylsillä kökkiäisillä ei ole lk-sertifioitua värikosmetiikkaa ollenkaan! >:() mutta Lifestä löytyy Hauschkan ja monien muidenkin lk-merkkien värikosmetiikka. Ja aika tyhmää, tuo linkin myymälälista listaa tänne vain Kicksin vaikka sieltäkin löytyy vain hoitotuotteet, ja merkkiä kuitenkin myydään muuallakin! Tylsää, kun nykyään netinkin aikakaudella saa tietoa kaivaa kivenkoloista...

      Vastaa

      0
  7. Luonnonkosmetiikkaa aina kun on vain varaa! Viime aikoina ei tosin ole ollut varaa sellaiseen luksukseen ja meikeissä valitettavasti on tullut sorruttua kyllä muuhun, vaikkakin pohjat on aina yleensä luonnonkosmetiikkaa. Lush on ihan lemppari, heidän hiustuotteet ja kosteusvoiteet ovat ihan omaa luokkaansa. Ja ne saippuat... Aina kun pistäydyn Helsingissä, niin juoksen heti Lushiin, sen löytää aika hyvin tuoksujen perusteellakin välillä. :D

    Vastaa

    0
  8. Vautsi, tää on ehdottomasti yksi mun lempimeikeistä sulta! Sait tosiaan kiinnostumaan tuosta paletista, näyttää hyvältä.. pitää mennä silmäilemään vähän.

    Vastaa

    0
  9. Toi rajauskynä näyttäis olevan just se jota olen jo kauan etsiskellyt! Osaatko sanoa onko rajauskynän tummanvioletin pään koostumus sellainen inliner-mainen, eli ei liian pehmeä? Olen hurahtanut IsaDoran tummanviolettiin kynään jota käytän yläluomen sisärajauksena, mutta sen koostumus on liian pehmeä ja suttaantuu helposti, joten parempi on ollut hakusessa jo jonkin aikaa.

    Kiitos mahtavasta postauksesta, voisin todellakin ostaa koko kevät-setin vaikka luonnonkosmetiikka on entuudestaan ihan tuntematonta!

    Vastaa

    0
    1. Hauschkan kynissä on mun mielestä tosi hyvä koostumus, eivät ole liian pehmeitä mutta eivät liian koviakaan. Jos nyt otan tähän jotain vertailuja, niin eivät ole yhtä pehmeitä kuin vaikka MACin kajalit tai Make Up Storen ja Urban Decayn metallisen hohtavat rajauskynät, mutta eivät niin kovia kuin sellaiset vanhantyyppiset puukynätkään.

      Mikä IsaDoran kynä sulla on?

      Vastaa

      0
    2. Se on IsaDoran Perfect Contour Kajal, väri on Amethyst (69). Löytyy täältä: http://www.isadora.com/?id=2728. Tuosta kynästä tosin mainitaan jo nettisivuilla että se on tavallista pehmeämpi, mutta oon käyttänyt sitä kun väri on niin täydellinen vihreiden silmien kaveriksi.

      Vastaa

      0
  10. Kiva postaus! Ite oon nyt vallan jumittunu liilaan silmämeikkiin :-D Jotenkin iskee nyt ja lujaa.

    Vastaa

    0
  11. Ihana meikki! Ja kiinnostavan oloinen lookikin... Hauschkan meikit ovat kyllä aivan verrattomia! Etenkin ne huulipunat ovat jotain aivan käsittämätöntä!!! Ajatuksena rakastan huulipunaa, mutta lähestulkoon kaikki huulipunat, olivatpa vaikka mitä kosteuttavia, saavat huuleni kuivumaan ja näyttämään aivan kammottavilta. Toisin on Hauschkan kanssa! En tiedä, miten on mahdollista että he ovat luoneet niin täydellisen tuotteen, sillä puna tosiaan tuntuu ihanan kosteuttavalta mutta pysyykin ihan mukavasti - puhumattakaan upeista sävyistä. Ja huulituotteissa on erityisen kivaa käyttää luonnonkosmetiikkaa, sillä sitä tulee pakosti kuitenkin syötyä päivän mittaan, joten mieluummin saan sisuksiini jotain mehiläisvahaa ja lanoliinia kuin hämäräperäisiä muoviyhdisteitä. Luomivärit ovat kanssa aivan mahtavia, niitä voi käyttää jopa ilman pohjustusta (koska mielestäni tavallaan lk-luomarin idea vähän kärsii jos siihen väliin laittaa jonkun myrkyn pohjustamaan...) Muu lk-värikosmetiikka ei ole saanut varauksetonta rakkauttani, mutta Hauschka kyllä onnistuu! Parempia kuin normivärikosmetiikka. ^_^ (Anteeksi kauhea hehkutus, mutta toivottavasti ihmiset innostuisivat kokeilemaan näitä helmituotteita.. :D)

    Vastaa

    0
  12. Kivalta näyttää tuo luomiväripaletti. Itsellä on kyllä kaikki kasvovoiteet luonnonkosmetiikkaa, mutta meikit (meikkivoiteet, puuterit, poskipunat ja luomivärit) on mineraalimeikkejä (ripsaria lukuunottamatta, huulipunaa en juuri käytäkään)...tai en tiedä onko nekin tavallaan luonnonkosmetiikkaa. Jotenkin mulla sellainen kuva, että nuo luonnonkosmetiikan meikit ei olis kauheen laadukkaita tai kestäviä, mutta pitääpä joskus testata.

    Vastaa

    0
  13. Hauschkaa saa myös sokoksen verkkokaupsta. Ihana meikki, tekee mieli ihan koettaa samanlaista meikkiä :)

    Vastaa

    0
  14. Näin muuten viime yönä unta noista meikeistä! Unessa sain jonkun meikkipaketin, ja sovin sun kanssa että voit saada noi Hausckan meikit kerran niitä himoat. Sitten ne mitä mulle jäi olikin jotain halpismeikkejä ja vähän harmitti :D

    Vastaa

    0
  15. Hei, ei liity nyt aiheeseen, mutta olisi kiva jos voisit silti vastata :)

    Ostin vähän aikaa sitten Avonin kasvoveden joka on näyttänyt toimivan ihan hyvin, iho ei kiillä enää niin paljon kuin ennen, mutta toisaalta tuntuu ilman kosteusvoidetta vähän kiristävältä. En käytä koko kasvoilla, vaan ainoastaan rasvaisimmilla alueilla.

    Katsoin kymmenen ensimmäistä ainesosaa Paulan sivuilta ja kaikki muu paitsi kaks ensimmäistä (veden jälkeen) olivat hyviä. Veden jälkeen kaksi ensimmäistä ovat alcohol denat ja hamamelis virginiana extract. Osaisitko sanoa vaikuttavatko nuo sitten kovinkin paljon, kun kuitenki muut ainesosat ovat iholle hyviä?

    Sulla on muuten tosi kiva blogi ja käyn tämän joka päivä lukemassa, vaikka harvoin kommentoinkin :)

    Vastaa

    0
    1. Denaturoitu alkoholi kuivattaa (ja siksi sitä käytetäänkin rasvaisen ihon kasvovedessä), ja hamamelis supistaa ihohuokosia, on lievästi antiseptinen ja toimii antioksidanttina. Paula on listannut sen huonoksi siksi, että joidenkin tutkimusten mukaan se aiheuttaa ihoärsytystä. Kyllä nuo ainesosat vaikuttavat paljon kasvovetesi ominaisuuksiin.

      Vastaa

      0
  16. Moi! Oletkos jo jossain kohtaa kertonut kokemuksia oliv´ silmänympärysvoiteesta? Sopiiko melko kuiville silmänympäryksille? Mitäs sanot incistä, kosteuttaako hyvin ja ehkäisisikö jopa ryppyjä?? Mikä on sinun suosikki silmänympärysvoide tällä hetkellä?

    Vastaa

    0
    1. En ole Oliv'in sy-voidetta vielä paljoa käyttänyt, kun haluan ensin käyttää Lumenen Sensitive Touch -sy-voiteen loppuun. Oliv' on geelivoidemainen ja tosi kevyt, tuntuu kosteuttavalta mutta ei varmaankaan riitä geelimäisen koostumuksensa takia kuivalle iholle. Kaikki tehokkaasti kosteuttava ehkäisee ryppyjä, sillä kosteutettu iho pysyy elastisena = rypyt eivät näy niin helposti.

      Vastaa

      0
  17. Kiva postaus!

    Käytän luonnonkosmetiikkaa aina huulikiilloissa ja huulipunissa, niitä tulee pidemmän päälle varmasti nieltyäkin sen verran että haluan niiden olevan mahdollisimman luonnonllisia...

    Myös kaikki ihovoiteeni ovat luonnonkosmetiikkaa, mutta esim. luomivärini ja ripsivärini eivät.
    Esim. ripsiväreistä en vain ole löytänyt hyvää, kestävää, taivutukset pitävää luonnonkosmetiikkaripsaria!

    Enää en haluaisi käyttää esim. vartalovoiteena mitään muuta kuin luonnonkosmetiikan voiteita, niitä tulee levitettyä niin laajalle alueelle. En halua imeyttää itseeni keinotekoisia ainesosia. Toisaalta jotakin rasvaa on pakko saada kuivalle korppuiholleni...

    Suomessa ei taida olla vielä mitään virallista suositusta kosmetiikasta esim. raskauden ajalle? Tanskassa on ainakin annettu suositus ettei raskaus- ja imetysaikana pitäisi käyttää kosmetiikkaa.
    En ole raskaana mutta tuskinpa ylimääräiset kemikaalit tekevät muillekaan hyvää.

    Vastaa

    0
  18. Ai niin, unohdin vielä mainita: nuo Dr.Hauschkan huulikiillot ovat mielestäni tosi hyviä! Sävyjä on vain melko rajallinen määrä. Ne tuntuvat huulilla sopivan tahmaisilta, kuin huulirasvalta. Ja pysyvyys on hyvä.

    Olen tykännyt myös BareFaced Beauty -kiilloista, tilasin niitä jostakin suomalaisesta nettikaupasta.

    Vastaa

    0
  19. Tuli vaa meilee voisiks joskus suositella luomivärei jotka ei maksais mitää älyttömii määrii ? Tai just jtn näit perusmeikkei mitä saa anttilast tyylii :D

    Vastaa

    0
    1. Osta We Care Iconia, ei maksa paljon ja on hyviä värejä. Sokokselta saa.

      Vastaa

      0
  20. Kaunis meikki ja kaunis tuo paletti. Voisi jopa harkita sen ostamista, olisi tällaiselle vähän meikkaavalle varmaan käytännöllinen.

    Vastaa

    0
  21. Minä ostin sen ruskean Hauskan paletin jota aiemmin käytit joskus...en kyllä tykännyt, väriä tuli aika hailakasti. Vaikka kivan näköisiä nuo on, olin harmistunut siitä että en tykännyt samasta kuin sinä ( kerrankin ) :D

    Minnille voisin sanoa että mulla on käytössä Oliv` silmänympärysvoide. Käytän sitä aamuisin, iltaisin olen taas kaivannut tuhdimpaa voidetta. Kosteuttaa kyllä tosi hyvin ja imeytyy nopeasti meikin alle. Olen jo puolet siitä käyttänyt. Tosi kuivalle iholle se voi olla liian ohut mutta kyllä mä käytän sitä juonteisiin ahkerasti. Kyllähän ne silottuu kun niille antaa kosteutusta.

    Vastaa

    0
  22. Ihana tuo violetti paletti ja kaunis meikki. Ihanaa, että keväälläkin on myynnissä kauniin värisiä meikkejä. Kiitos tästä vinkistä. Itse inhoan sitä kevään pastellihössötystä, kun mulle ne pastellisävyt ei vaan sovi.Täytyy käydä katsastamassa tuo paletti kaupassa. Hauschkan meikkejä en ole aikaisemmin kokeillutkaan. Voiteita ainoastaan.

    Vastaa

    0
  23. Heräsin vasta nyt blogiasi lukiessa tähän Lavender Dreams kausipalettiin. Itselläni on ruskean sävyt sisältävä paletti käytössä, kun on aikaa meikata enempi. Mietin vain, että Lavender Dreams kävisi paremmin vihertävän-ruskeille silmilleni. Ajattelin lähteä kiertämään, jos vielä tämä paletti kaupoista löytyisi. Silmälaseja käyttävänä suosin mattoja värejä, joten tämä olisi sopiva :)

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (55)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat