15.01.2011

Vuoden 2010 parhaat tuotteet

Tämäkin juttu oli tarkoitus saada tehdyksi jo joulukuun viimeisellä viikolla... mutta muut jutut ovat jyränneet tämän yli enkä ole saanut kuviakaan otettua. Ennenkuin tänään! :) Joten here goes: viime vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet Sannin mukaan. Nämä eivät siis kaikki ole mitään vuoden 2010 uutuuksia, vaan tuotteita, joihin itse olen tutustunut ensimmäistä kertaa viime vuoden aikana.

Vuodenparhaat1_

1. NeoBio Magnolia -kuorinta

Tämä oli rakkautta ensi hetkestä. Kirkkaasti vuoden paras tuote itselleni, aivan mielettömän tuntuisen ihon tekevä kasvokuorinta. Kerroin kuorinnasta tässä postauksessa. Ja olen edelleen aivan yhtä ihastunut tuotteeseen. Voide kuorii tehokkaasti, mutta onnistuu jotenkin välttämään kuorinta-aineille tyypillisen narskuvannihkeän jälkitunteen iholla. Iho jää sen sijaan suloisen pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi, tämän jälkeen itselleni riittää kasvoille pelkkä seerumi.

Vuodenparhaat2

2. Mádara Deep Purifying Foam

Paras kokeilemani luonnonkosmetiikan putsari, ja ylipäänsä yksi miellyttävimmistä putsareista mitä koskaan olen käyttänyt. Esittelin Mádaran vaahtoputsarin ensimmäisen kerran tässä postauksessa. Vaahto on paksua ja pehmeää, puhdistaa tehokkaasti mutta ei vedä ihoa kuivaksi. Iholle ei jää mitään puhdistusaineen jälkituntua. Mitäpä sitä muuta putsariltaan kaipaisi?

Vuodenparhaat3

3. Oliv' Super Antioxidant Treatment

Vuoden paras kosteusvoide. Tämän tuotteen hehkutukset taitavat olla monen muistissa. :) Omistin antioksidanttivoiteelle lokakuussa oman postauksen. Ylellisen tuntuinen, nopeasti imeytyvä ja kuulaan, kevyesti valoaheijastavan pinnan jättävä voide antioksidanttitehoilla. Käytin vähän aikaa toista voidetta, ja kun palasin tähän, en voinut kuin ihastella heleää ihoani.

Vuodenparhaat4

4. Dermaglow Instant Lip Plumper

Dermaglow'n hoitava huulikiilto on historiallisesti saavuttamassa asemaa ensimmäisenä huulikiiltona, jonka saan käytettyä loppuun. Ja näitähän on minulla jemmassa vielä kaksi! Ostin näitä viime vuoden tammialesta, ja nyt tämän vuoden alesta oli taas rohmuttava yksi. Dermaglow'n tuotteet ovat kalliita, ja tämänkin huulikiillon normihinta on rapiat 50,50€! Ei tulisi mieleenkään ostaa täydellä hinnalla, vaikka todella loistavasta tuotteesta onkin kyse. Instant Lip Plumper tuo huulille hyvin kevyesti sävyä ja reilusti kiiltoa, ja pullistaa huulen uurteita niin, että huulten pinta näyttää tasaisemmalta. Käytän tätä myös huulirasvan asemasta, se on selvästi kosteuttavampi ja hoitavampi kuin tavalliset huulikiillot. Lisätietoa saa tästä postauksesta.

Vuodenparhaat5

5. Estelle & Thild -vartalovoide

Ylellisen täyteläinen ja pehmeä, melkein kermamaisen tuntuinen vartalovoide. Olen käyttänyt näitä kaksi pulloa, Neroli & Bergamot -tuoksuisen ja hajusteettoman Baby & Child -version. Kumpikin tuntuu iholla yhtä hyvältä. Etenkin pakaroiden iho jää Estelle & Thildin voiteella kiistatta pehmeämmäksi kuin muilla voiteilla! ^_^ Tällaisen havainnon olen tehnyt.

Vuodenparhaat6

6. OPI Nail Envy

Aloin käyttää tätä viime tammikuussa, ja ostin juuri uuden pullon. Yksi pullo riitti siis melkein vuoden. Tämä hoitolakka auttoi kynsiäni pääsemään kuntoon geelikynsien jättämän tuhon jälkeen, ja värilakka pysyy paikoillaan paljon paremmin kun tätä käyttää aluslakkana. Nail Envy jättää paksumman ja tasaisemman pinnan kuin useimmat muut (ainakin minun kokeilemani) aluslakat.

Vuodenparhaat7

7. Sante Bio-Oliivi-käsivoide

Parhaita kokeilemiani käsivoiteita. (Tästä en voinut enää ottaa itse kuvaa kun voide on loppunut jo ajat sitten.) Raikkaan tuoksuinen ja erittäin miellyttävän tuntuinen, imeytyy nopeasti eikä jätä vahamaista tai nahkeaa tunnetta iholle. Eikä ole hinnallakaan pilattu. Kerrassaan loistotuote, jota tulen aivan varmasti ostamaan uudestaan.

Vuodenparhaat8

8. Depend Myrtti-kynsiöljy

Tämä on yksinkertaisesti paras kynsiöljy siksi, että se maksaa vain 3 euroa. Kaikissa kynsiöljycocktaileissa on enemmän tai vähemmän samoja öljyjä, joten on turha maksaa maltaita jostain hienosta brändiöljystä. Dependin myrttiöljy tuoksuu ihanalle ja tekee kynsistä joustavammat (ja näin ollen kestävämmät) ja pitää kynsinauhat kunnossa.

Vuodenparhaat9

9. Lord & Berry Liquid Eyeliner

Tämä tussihan esiteltiin juuri pari päivää sitten, joten se lienee lukijoilla tuoreessa muistissa. Lord & Berry pääsi nipin napin vuoden 2010 listalle, sillä sain sen käyttöön joulukuun puolessa välissä. Ei vienyt kauaa todeta, että kyseessä on erinomainen eyeliner.

Vuodenparhaat10

10. Diorshow Maximizer

Tämä tuote pääsi listalle aika yllättäenkin, sillä en ole yleensä perustanut näistä ripsien pohjustajista. Esittelin Maximizerin tehoja tässä postauksessa, jossa väitin, etten ole tuotteesta niin innostunut vaikka se hyvää jälkeä tekeekin. Postauksen jälkeen huomasin kuitenkin käyttäväni Maximizeria melkein päivittäin, ja tykkääväni siitä aika lailla. Ripset eivät koskaan jää paakkuun hyvin erottelevan harjan ansiosta, ja tämä tosiaan melkeinpä tuplaa maskaran tehon.

Tästä pääsette vuoden 2009 Top 10 -listalleni.

Mitkä olivat teidän suosikkituotteitanne viime vuonna?

63 comments on “Vuoden 2010 parhaat tuotteet”

 1. Joo oon aivan samalla kannalla ton OPI nail envyn kannalta :) Tosi hyvä tuote!

  Vastaa

  0
 2. Hei,
  onko tää oikeasti vain kosmetiikkablogi? Musta vähän tylsä lukea pelkkiä tuotteita kun et kerro mitään itsestäsi tai vaatteita tms. peruskauraa.

  Vastaa

  0
  1. Tuotanoin, maarit, tämä ON vain kosmetiikkablogi. :) Tämän blogin lukijoita mun vaatteet sun muut nimenomaan ei kiinnosta. ^_^

   Vastaa

   0
  2. Mutta eihän tämä ole pelkkiä tuotteita; on kaikkia ihania hairahduksia välillä! Ahvenanmaa ja ponit esimerkiksi. Plus sitten asiaan liittyvät inci- ja mainosjutut esimerkiksi. Olisikin "hauskaa ja mielenkiintoista", jos esittelisit incit ja päivän sukat samassa postauksessa ^^

   Vastaa

   0
  3. Inci- ja mainospohdinnat liittyvät nekin kosmetiikkaan. :)

   Mutta joo, tokihan täällä on suunnitellusti välillä näitä sivupolkuja, mutta kyllä varmaan 90% sisällöstä liittyy tävalla tai toisella kosmetiikkaan. Sillä vaan vastasin maaritille, että kyllä mun lukijat on täällä lähinnä sen kosmetiikan, ei mun sukkien värin takia. ^_^

   Vastaa

   0
 3. Maximizer varmasti ansaitsi paikkansa top kympissä; itse olen sen ansiosta saanut upeammat ripset kuin koskaan aiemmin :) Harmi vain pidennykset otettuani jää vasta vähän aikaa sitten ostettu Mxmzr käyttämättä, sääli! Pidennyksistä puheenollen, osaisitko suositella hyviä vaihtoehtoja öljyttömistä silmämeikin poistoaineista?:)

  Vastaa

  0
 4. Ei voi olla totta! Olin juuri suunnittelemassa kirjoittavani tämäntyyppisen "parhaat tuotteet 2010" huomenna omaan blogiini! Telepatiaa ;D

  Vastaa

  0
 5. Rémarin Volumen Festiger täräyttää luonnonkiharat täyteen loistoonsa: suihketta pesun jälkeen hiukan kuivuneisiin hiuksiin, rutistelu käsillä ja antaa kuivua loppuun itsekseen. Postimyynnillä Saksasta.

  L'Occitanen 100% sheabutter on ollut jo pari kolme vuotta vartalo- ja käsivoide. Kallista, mutta täydellistä.

  Ja ihan arkinen Erioil on todella hyvä yleiskäytössä.

  Vastaa

  0
 6. Ooo! Mun pitää saada sanoa, että tää on nimenomaan upea blogi siksi, että on ihan muuta luettavaa kuin päivän korkkarit tai kuukauden asut. Olen itse saanut täältä paljon tietoa, loistavia vinkkejä ja äärettömän määrän viihtyisiä lukuhetkiä. Ihailen ja kunnioitan aina tätä asioihin paneutumista, tiedon määrää ja sen janoa sekä pistämätöntä huumorintajua. Ja musta ainakin tuntuu että sitä muutakin kuin kosmetiikkaa on juuri sopivasti, eikä toisaalta kyllä mitenkään haittaisi vaikka olisi enemmänkin. Sanniseni, solet ihanin!

  Vastaa

  0
  1. Voi kiitos anna...! :-* Nojoo, onhan täällä kait lukijoita joita kiinnostaa esimerkiksi My Little Ponyt ja unilelut...! ^_^

   Vastaa

   0
 7. Viime vuonna suosikkituotteeni(käytän vieläkin) on Pienen Tuoksukaupan Jojoba öljy.Aivan ihanaa,niin iholla kuin hiuksillakin.

  Aloin tykkäämään myös Diorin J'adore hajuvedestä.Se kyllä kallista,mutta niin mun tuoksu että halvemmat jääköön unholaan:)

  Itse tykkään myös tästä blogista ja PALJON.On kiva tietää ja oppia mm. eri meikkaustaitoja ym.

  Kiitos siis Sannille:)

  Vastaa

  0
  1. Mulla on kanssa käytössä Pienen Tuoksukaupan jojobaöljy juuri nyt! Sekoitan sitä hoitoaineeseen. Toimii kuin tauti.

   Vastaa

   0
 8. Mun viime vuoden paras löytö oli hiuksiin jätettävä hoitoaine, Kerastasen ciment thermique <3

  Tuo aine pitää aktivoida föönamalla tai suoristusraudalla, muuten se ei toimi. Mutta sitten kun se toimii, se todella tekee hiukset pehmeiksi ja ainakin minulla riittää muotoiluaineeksikin. Muuta ei siis tarvita.

  Mutta hei, minun piti kysyä, että olisiko sinulla Sanni jotain kasvovettä, jota suosittelisit? Cliniquen II-vahvuinen kasvovesi, ikisuokkarini, loppui juuri, ja voisin kokeilla jotain uutta kivaa, mielellään eko-sertifioitua tms.

  Vastaa

  0
  1. Hmm, jos olet tykännyt tuosta Clinique 2:sta, niin voi olla hankalaa löytää korvaavaa tai samantyyppistä tuotetta luonnonkosmetiikasta. Niissä kun ei taida missään olla salisyylihappoa. Alkoholiahan taas luonnonkosmetiikankin kasvovesistä löytyy.

   Voisit esim. kokeilla Weledan Refining Toneria, siinä on taikapähkinäuutetta mitä on myös Cliniquessa. Varmasti mikä tahansa kasvovesi tuntuu kuitenkin miedolta Cliniquen jälkeen. :)

   Laveralta sulle voisi sopia Calendula Toner, siinäkin on taikapähkinää.

   Itse en ole näistä kumpaakaan kokeillut. Suosin supermietoja, alkoholittomia kasvovesiä, kuten Estelle & Thild. Tällä hetkellä käytän La Clareen Oliv' -kasvovettä, joka on sekin aivan ihanaa.

   Vastaa

   0
  2. "Niissä kun ei taida missään olla salisyylihappoa"

   Ainakin Madarassa on ja esim. iHerbin myymässä Home Health Blemish Treatment Lotionissa on. Löytyy varmaan muitakin, jos oikein etsimällä etsii :)

   Vastaa

   0
  3. Kiitos Mirri! :) Taas opin jotain uutta. Salisyylihappo ei sitten ilmeisesti ole synteettinen aine? Stiensin kirjassa lukee "kem., kasv.", eli tuotetaanko se osittain kasviperäisistä aineista ja osittain kemiallisista?

   Vastaa

   0
  4. "It is found in the bark of the willow tree. The tree's scientific name is Salix, and the chemical is named after the tree."

   Eli pajunkuoresta näyttäisi olevan peräisin.

   Vastaa

   0
  5. Katsopa vaan... :) Ehkä tuo Stiensin merkintä tarkoittaa, että salisyylihappoa voi valmistaa sekä kasviperäisesti että synteettisistä kemikaaleista..? Tosin meidän kosmetiikan kemian ope sanoi, että mitä tahansa kosmetiikan raaka-ainetta voidaan valmistaa synteettisesti. Hänellä oli hurjan kyyninen näkemys luonnonkosmetiikasta, ja hän antoi ymmärtää että suurin osa sertifioidustakin (!!) luonnonkosmetiikasta valmistetaan synteettisesti, koska kasviviljelmät eivät kuulema yksinkertaisesti voi riittää tuottamaan tarpeeksi materiaalia kosmetiikkateollisuuden tarpeisiin. Tavallaan se oli minusta loogista, mutta samalla en suostu uskomaan, että jotkut Weledat, Hauschkat sun muut onkin valmistettu osittain synteettisesti tuotetuista öljyistä ja uutteista.

   Vastaa

   0
  1. Kultaseni, sinä vaihdat lakan joka päivä tai joka toinen päivä, minä noin 10 päivän välein. ^_^

   Vastaa

   0
 9. Miten kynsiöljyä käytetään? :D Ennen vai jälkeen lakkauksen? Jos ennen, pitääkö se poistaa ennen lakkaa?

  Oletko kokeillut Trindin lakkoja? Itse sain ensimmäistä kertaa elämässäni kasvatettua pitkät (Tai no.. edes vähän nysäkynsiä pidemmät) kynnet käyttämällä Trindin vahvistavaa aluslakkaa. Olenkin miettinyt Opin hankkimista, mutta en tiedä onko se huonompaa vai parempaa Trindiin verrattuna..

  Vastaa

  0
  1. En ole kokeillut Trindiltä yhtään tuotetta.

   Kynsiöljyä laitetaan iltaisin ja aina lakan vaihdon yhteydessä. Kun poistan vanhan lakkauksen, kosteutan kynnet öljyllä ja annan sen imeytyä noin puoli tuntia - tunnin. Sitten pyyhin imeytymättömän öljyn pois ja lakkaan kynnet. Öljyn päälle ei tietenkään voi lakata, se heikentäisi lakan pysyvyyttä. Iltaisin levitän kynsiöljyä kynsinauhoille ja kynsien "takapuolelle", ja annan vaikuttaa yön yli.

   Vastaa

   0
 10. Mun 2010 parhaat tuotteet: Lily Lolot, dr Hauschkat ja weledan suihkuvoiteet. Niin ja ehdottomasti Diorin iconic -mascara!

  Tästä sun listalta opin nail envy on hankittava, olen nyt kokeillut yhtä sun toista kynnenvahvistajaa tms, rakennekynsien jälkeen nää kynnentapaiset on yhä ihan hirveät, liuskottuvat ja katkeilevat =( eikä mikään meinaa auttaa. Öljyä käytän päivittäin myös. Myös estelle&thildin vartalovoide voisi mennä kokeilulistalle, kun edelliset saan loppuun. Onko tuo e&t kovin paksu voide? mulla on nyt ollut käytössä l'occitanen shea-sarjan vartalovoide ja se on ehkä aavistuksen turhan paksua makuuni.

  Joku kyseli silmämeikinpoistoaineista ja mun on pakko vinkata niinkin arkinen tuote, kuin Pirkka silmämeikinpoistovesi. Itselläni se on toiminut tosi hyvin! ja on edullinen. Nyt hankin vaihteeksi lumenen aineen enkä tykkää ollenkaan yhtä paljon, siitä jää omituinen rähmäinen fiilis silmiin.

  Vastaa

  0
  1. E&T on aika paksua, ja sitä pitää hieroa hetki ihoon ennenkuin se imeytyy. Mutta imeydyttyään ei jätä yhtään rasvaista tunnetta iholle. Aivan ihanaa, ja riittoisaa. Litrahinta ei tietysti ole halvimmasta päästä (ei kyllä kalleimmastakaan), ja esim. Anne Lindin vartaloemulsiot ovat halvempia ja melkein yhtä hyviä (Urtekramista puhumattakaan), mutta samanlaista samettisuutta en saa millään muulla vartalovoiteella.

   Vastaa

   0
 11. Opin nail envyä kehun minäkin, mutta muuttuuko se muilla viikon aikana kellertäväksi jos ei käytä värilakkaa, vaan liikkuu pelkkä nail envy kynsissä ? Minulla se nimittäin alkaa huomattavasti kellertää, ja ei en polta joten se ei voi olla syynä keltaiseen sävyyn :/

  Vastaa

  0
 12. Viime vuonna kokeilemiani tuotteita joista olen tykännyt:

  Oliv' voide, kun se alkoi pelittää, se todellakin pelittää.

  E&T silmänympärysvoide, sopivan tuhtia ja kosteuttaa erinomaisesti.

  L'Occitanen öljyputsari kasvoille, huippu! Ei yhtään öljyinen vesihuuhtelun jälkeen, peräti vaahtoaa.

  EmuGold emuöljy, laitan kasvojen kuiviin kohtiin jotka häviävätkin parin kerran jälkeen.

  Mill Creek keratin hoitis, MAAILMAN PARAS REKKU EVER!!

  L'Oreal Volume Million Lashes, paras markettiripsari tällä hetkellä.

  Suosikkeja tänäkin (viimekin) vuonna:

  Opi Original Nail Envy, loistava aluslakka vaikka nostaakin kynsilevyt ylös.

  Opi Avoplex kynsiöljy, huippu koska en muita omista =)

  Dermosil Puhdistusvaahto E, jämäkkä vaahto, ei kuivata.

  Natusan vauvavoide, parasta vartalolle.

  Vastaa

  0
  1. Tuo oli niin kumma juttu, tuo Oliv'in käytös. Kauanko sun piti sitä käyttää, ennenkuin se alkoi toimia? Ihoko siis jäi aluksi kuivaksi, vai miten se oli?

   Vastaa

   0
 13. Minäkin haluan lukea kosmetiikkablogia, en vaate- enkä minäblogia. Kiitos siitä!

  Vuoden 2010 parhaat;
  OPIn lakat - Nail Envy ja värilakat
  Biotherm Multi recharge
  Marc Jacobs Lola-tuoksu
  primerit (Smashbox,NARS,UD,Benefit)
  NARSin Fall collection 2010
  Urban Decay Naked pallette + 24/7
  JOIK (Eestiläinen aivan ihana luonnonkosmetiikkasarja)
  LUSH The Goodmother
  MAC Hush, hush rose -kiilto kesällä

  Vastaa

  0
 14. Tulin vakoilemaan näitä indiedays blogeja :)

  En ole noista tuotteista käyttänyt mitään. Välillä laitan jotain kosteusrasvaa naamaan (en muista mitä) kun naama alkaa kuivumaan! Ehkä pitäisi opetella meikkaamaan! Meikäläisen ystäväpiirissä (siis miesporukassa) olisin ensimmäinen meikkaaja!

  Vastaa

  0
 15. Ihana saada uusia luomukosmetiikkavinkkejä :) Tuo Santen käsivoide lähtee ainakin testiin.

  Mutta oikeastaan piti kysyä tuosta Nail Envystä. Miten te, joilla se on toiminut, tarkkaan ottaen käytätte sitä? Mun kynnet lohkeilee ja katkeilee, eikä Nail Envystä näytä olevan mitään hyötyä vaikka mulle luvattiin, että se poistaa kaikki ongelmani kunhan vain raaskin pulittaa kieltämättä hurjan hinnan :D . Kuuluuko sitä laittaa joka päivä uusi kerros vanhan päälle vai käyttää ihan normaalin aluslakan tapaan (mulla kestää yleensä samat lakat n. viikon, joten ei tuota Nail Envyäkään tule sitten turhan usein lisättyä, jos käytän sitä aluslakkana värilakalle).

  Vastaa

  0
  1. Kun aloitin Envyn käytön, käytin sitä juuri niinkuin ohjeissa sanottiin; eli joka toinen päivä uusi kerros ja lakan vaihto viikon kuluttua. Jatkoin näin muistaakseni vain 3 viikkoa (vaikka pidempäänkin olisi varmaan pitänyt, mun kynsien tilan huomioonottaen), ja sitten aloin käyttää Envyä ainoastaan aluslakkana. Laitan sitä aluslakkanakin kyllä kaksi kerrosta että saan hyvän suojan.

   Nail Envyä kuuluisi parhaiden tulosten saamiseksi käyttää muistaakseni ainakin joku 6-8 viikkoa siten, että laittaa joka toinen päivä uuden kerroksen eikä käytä värilakkaa.

   Vastaa

   0
  2. Kiitos Sanni!
   Ostin lakan osana isompaa manikyyrisettiä, eikä siinä tullut kunnon käyttöohjeita mukana. Kummakos siis... mutta kokeilen tätä, katsotaan alkaisko tapahtua!

   Vastaa

   0
 16. Kiitos muuten vielä hyvästä palvelusta, taidan tulla toistekin! :)
  T: Tummat silmänaluset

  Vastaa

  0
 17. Kyselen tätä varmaan jo toiseen otteeseen, mutta voiko siis Macin pisteistä (ei netistä :)) ostaa sellaisia luomiväripaletteja joihin saa itse valita sävyt? Tietoa? :)

  Vastaa

  0
 18. Kehumasi Madarat ja Olivin voide ovat minulla listalla seuraavina kokeiluvuorossa, luulen että ainakin Madaran putsarista tulen tykkämään. Omat viime vuoden suosikkituotteeni ovat olleet ainakin Lumenen Arctic Aqua voiteet (purkissa), Lily Lolon meikkipohja, Chanelin Inimitable wp-ripsiväri, Inglotin geelirajaus, Clarinsin dödö, Cliniquen Mild clarifying kasvovesi ja Eucerinin sun fluid 50+ kasvoaurinkovoide. Ja laitteista Remingtonin volumiser hiusten laittoon. Eli aika lailla on tullut kosmetiikkablogeja luettua;) Minusta on ihanaa, miten paljon bloggaajien arvioiden perusteella on voinut hutiostosten määrää vähentää.

  Vastaa

  0
  1. Kiitos vinkistä! :) Käsivoidetta kuluu paljon joten niitä tulee kokeiltua suhteessa enemmän kuin muita voiteita.

   Vastaa

   0
 19. Viime vuoden parhaat uudet tuttavuudet on Goshin puikkoluomarit, Inglotin geelirajaukset, ripsareista Sensain 38 (se pidentävä) sekä Clarinsin Wonder Perfect mascara. En tajua miten olen pärjännyt ilman niitä aiemmin!

  Mulla pysyy normistikin silmämeikki hyvin, mutta Goshin puikoilla kun pohjustaa niin pysyy vielä paremmin ja värit tulee niin ihanasti esille :)

  Pakko ihan tunnustaa että kun lauantain pikkutunneilla kotiuduin, tuli juostua suoraan peiton alle pesemättä naamaa (hyi hyi). Eilen aamulla peilistä tuijotti lähes täydellinen meikki. Ainoastaan kulmakarvoista huomas että ko. maskilla oli nukuttukin.

  Vanha tuttu luottotuote on Revlonin Colorstay meikkivoide. Ainut pakkeli joka meikäläisen naamassa oikeasti pysyykin. Kesällä kuulin ikäviä uutisia, Berner lopetti/lopettaa ko. merkin maahantuonnin joten jatkossa pitänee metsästää sitä netistä/ulkomailta :(

  Vastaa

  0
  1. että kun lauantain pikkutunneilla kotiuduin, tuli juostua suoraan peiton alle pesemättä naamaa (hyi hyi). Eilen aamulla peilistä tuijotti lähes täydellinen meikki.

   Oho..!!! Ja ilmeisesti Revlonin Colorstay oli nassussa? Aikamoinen ihmepakkeli! ^_^

   Mä en varmaan pystyisi nukahtamaan meiit naamassa.... psyyke ei antaisi rauhaa! :D

   Vastaa

   0
  2. Revlonilla on kyl hyvät tuotteet.Ite käytän Revlonin huulipunanpohjustus puikkoa(sopii myös huulikiillon alle)

   Kauhistuksen kanahäkki sentään!Ei Revlonin maahantuontia saa lopettaa.Vai lopettaako Berner vain tuon Revlonin Colorstay meikkivoiteen maahan tuonnin???

   Kaveri käyttää tuota Colorstayta,on itekin pitäny kokeilla,mutta nyt se näköjään jää.

   Vastaa

   0
  3. Juu Colorstay kestää hyvin yönkin yli :D Jos aamulla taputtelee paperilla kiillon pois ja lisää puuteria, niin harvempi huomaa pohjassa vikaa jos ei tiedä (nuorempana kerran jos toisenkin hipsassut aamulla eilispäivän rinsessana kotiin). Huonona puolena onkin se että sen naamasta pois saaminen on aina oma proggiksensa.

   Mä fanitan oikeestikin ihmisiä jotka jaksaa aina pestä meikit, vaikka kello olis mitä. Itse ihan liian helposti kaatuu vaan suoraan sänkyyn, kun ei vaan jaksa.
   Piilarit onneksi muistan aina uskollisesti kaivaa silmistä!

   Vastaa

   0
  1. Ainakin Kickseissä. Sitä löytyy kahdessa eri pullossa, pienessä 5ml:n (kuvassa) ja isommassa 7ml:n, jonka pakkaus on eri näköinen ja jonka litrahinta on paljon pienempää pulloa suurempi, eli ei mitään logiikkaa. ^_^

   Vastaa

   0
 20. Nyt löysin minäkin Kicksin alesta Dermaglow:n kiilteen (sävyn pink rose), jeeeeeee !:)
  Taidan kiikutella tätä putiloa käsilaukussani koko seuraavan vuoden! Riittoisa ja ihana ! Kiitos vinkistä ! <3

  Vastaa

  0
 21. Jos käytät oliv`n voidetta päivävoiteena, niin mitä käytät yövoiteena?

  Vastaa

  0
  1. Estelle & Thildin hajusteetonta yövoidetta, joka on tosin juuri loppumassa. Seuraavana käyttövuorossa on Laveran My Age -yövoie. Taidan tosin tähän väliin käyttää pois Weledan Iiris-päivävoiteen jämät yövoiteena, sillä se on liian rasvainen mun iholle käytettäväksi päivällä.

   Vastaa

   0
 22. Lisäys vielä, oletko ollut tyytyväinen Oliv`n silmänympärysgeeliin?
  olisi kiva nähdä sun HG-listaus. Vinkkiähän saa postauksistasi, mutta ainahan suosikit voivat päivittyä. Nyt rupean kevätfiilistelemään sun turkoosimeikeillä.

  Vastaa

  0
  1. Tykkään kyllä Olivin sy-geelistä kovasti. Käyttelen vielä tällä hetkellä loppuun Lumenen Sensitive Touch-sy-voidettani, mutta välillä tulee etenkin aamuisin laitettua tuota Olivin geeliä kun se tuntuu kuitenkin raikkaammalta kuin Lumene.

   Vastaa

   0
 23. Olen aivan heikkona luomiväreihin. Minkä merkkiset / sävyiset luomivärit sinulla on tuossa viimeisimmässä kuvassa (beige)? Samoin kiinnostaisi löytää se oikea punaruskea sävy, silmien väri passaa siihen niin hyvin.

  Vastaa

  0
  1. Jos tarkoitat Lancômen Teint Miracle -postauksen meikkiä, niin liikkuvalla luomella on L'orealin Golden Beige ja luomivaossa saksalaisen Catrice-nimisen halpissarjan Mochaccino-nimistä ruskeaa.

   Vastaa

   0
 24. Hei, kiitos mahtavasta blogista! Löysin tämän vasta hiljattain, mutta olen innolla lukenut jo lähes kaikki postauksesi. Ja etenkin näin äikänopena annan ehdotonta plussaa erinomaisesta suomen kielestä! ;)

  Haluaisin kysyä, josko Sinulle tulisi mieleen joitakin tuotesuosituksia. Olen käyttänyt Cliniquen nestemäistä saippuaa (kesäisin vahvinta versiota) ja saman merkin kasvovesiä 2 tai 3. Kosteusvoiteta olen vaihdellut satunnaisesti. Pari viikkoa sitten vaihdoin Lancomen meikkivoiteen Lily Loloon ja viikko sitten Cliniquen putsarin vaahtoutuvaan Madaran putsariin. Nyt olen alkanut myös käyttää tässä postauksessa mainitsemaasi antioksidanttivoidetta. Lily Loloihin olin tyytyväinen sekä Cliniquen että Madaran putsarin kanssa, mutta nyt Oliv'-voidetta käyttäessäni tuntuu, että iho rasvoittuu liikaa varsinkin t-alueelta ja meikki on epäsiisti. Yövoitteettomuuttakin ajattelin kokeilla, mutta olisikohan syytä vaihtaa tuo voide kokonaan...? Vai onkohan tässä jo liikaa uusia kokeiluja päällekäin. :) No, joka tapauksessa, osaisitko suositella jotakin mattamaisen pinnan jättävää kosteusvoidetta? Minulla on sekaiho (joka etenkin kesällä rasvoittuu t-alueelta aika paljon), epäpuhtauksiakin (lähinnä kipeitä finnejä poskissa) ilmestyy ajoittain. Olen 26-vuotias. Olisi mukava saada sekä "tavallinen" että luonnonkosmetiikan vaihtoehto. Mukava, jos ehdit vastata.

  Vastaa

  0
  1. Ja etenkin näin äikänopena annan ehdotonta plussaa erinomaisesta suomen kielestä! ;)

   Voi kiitos! :) Itsekin olen vähän kielipoliisi, mutta sorrun silti itse säännöllisiin ja tietoisiin virheisiin kuten vaikkapa luvun ja kilometri/valuutta-jne määritteen yhteenkirjoittamiseen. Minulle esimerkiksi kaksikymmentä euroa on aina 20€, ei 20 €. ^_^

   Kosteusvoiteena voisit kokeilla vaikka Madaran Deep Moisture Fluidia normaalille- ja sekaiholle. Se ei ole täysin mattaista, mutta kuitenkin samalla lailla "kuivaa" kuin tuo Oliv Antioksidanttivoide - mutta ilman hohdetta. (Kuivalla tarkoitan nyt vastakohtaa rasvaiselle ja täyteläiselle voiteelle joka jättää kiiltävän ja nahkean pinnan.) Jos ihosi on todella rasvoittuva, löytyy Madaralta vielä kosteusgeelikin rasvaiselle iholle. Sitä kuvaillaan Madaran sivuilla näin:
   "Kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa tasapainottaen talineritystä. Supistaa huokosia ja virkistää ihoa jättäen sen mattapintaiseksi. Erityisen kevyt, öljytön koostumus."

   "Normi"kosmetiikan puolelta voisin suositella vaikka Clarinsin Hydra-Matte tai Ultra-Matte Lotionia. Hydra-Matte on tarkoitettu sekaiholle, Ultra-Matte taas öljyiselle.

   Vastaa

   0
 25. Kiitos paljon, täytyypä kokeilla! :)

  Ja juu, en itsekään aina jaksa "pilkuntarkka" olla. Ja täytyy myöntää, en välttämättä edes tarkistamatta muista ihan kaikkia sääntöjä, vaikka olen ammattilainen. :D

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)