27.12.2010

Random-juttuja ja alevinkkejä

Pari juttua viikonlopulta.

Blogini uskolliset sidekickit eli kynteni lähettävät tässä myöhästyneet jouluterveiset.

Kynnet_joulu

Ne ovat jälleen ihan eri kuosissa kuin viimeksi "tavatessanne".

Kynnet_RubyPumps

Näin lyhyet Ruby Pumps -joulukynnet! :) No, toisessa kädessä on pari pitempääkin kynttä, joten älkää luulko että olisin yhtäkkiä saavuttanut jonkun harmonian. ^_^

Sitten. Maskara ja sen ihmeelliset ominaisuudet. Olenkin tainnut blogissa useaan otteeseen mainostaa, että minulla eivät oikeastaan mitkään ripsarit koskaan leviä tai varise, ja aina ihmettelen mitä toisille ihmisille oikein tapahtuu kun he harmittelevat levinneitä tai päivän aikana katoavia maskaroitaan. Minulla on kai vaan jotenkin maagiset ripset. Jouluaattoillan kävelyretki todisti sen taas,.

Levinneet_maskarat

Tässä minun ja sisareni silmät sen jälkeen, kun tulimme ulkoa puolentoista tunnin pakkaskävelyltä. Kummallakin oli kasvojen edessä kaulahuivi suojana ja kummankin naama oli ihan hengityshöyryssä (ja mahdollisesti jossain muussakin mitä nenästä valuu...) ja ripset ihan huurussa. Mutta vain toisen ripsarit levisivät. :) Mulla on vain pienet sutut vasemman silmän ylä- ja alapuolella. Vähänkö nauratti nuo siskoni silmät.

***

Tapaninpäivänä kävin kylässä ystäväni M:n luona. Siellä on aina kivoja uusia kauneusaiheisia kirjoja tutkittavana. Tällä kertaa uutuuksien joukosta löytyi myös Lauren Conradin Style, jota joka toinen muotibloggari esitteli loppusyksystä blogissaan. Laurenin tyyli ei minua kiinnosta, mutta selasin tietysti uteliaana kirjan meikkivinkkien kohdalle.

LaurenConrad_meikkivinkit

Jaa-a. "Vaikuttavat" vinkit päivä- ja iltalookkiin sieltä löytyikin. Aika dramaattinen ero näillä lookeilla! ^_^

Nojoo, ystäväni M palautteli mua maan pinnalle todeten, että eihän tämä mikään meikkikirja ole, ja näinhän se on. Lauren kertoo lyhyessä kosmetiikkaluvussa omasta meikkityylistään, johon ei kuulu luomiväriä vaan ainoastaan mustat eyeliner-rajaukset ja runsaasti aurinkopuuteria. Iltalook eroaa päivämeikistä ainoastaan sillä, että silmänrajaus tehdään paksummin. :) Tyyli sopii Laurenille, eikä hän paljon meikkiä tarvitsekaan, mutta huvitti vaan oikeasti nuo "tutorial"-kuvat.

Loppuun vielä alevinkki.

Alevinkit

Kicksien alennusmyynnistä voi napata itselleen Biothermin Nutrisource- ja Multi Recharge -voiteita puoleen hintaan (veikkasin siis aiemmin oikein, Multi Recharget jäävät pois Skin.Ergeticin tultua tilalle). Luonnonkosmetiikan ystävät puolestaan voivat korjata talteen laadukkaan Kibion tuotteita, jotka jäävät nyt pois Kicksien valikoimasta ja lähtevät nekin puoleen hintaan. Kibio-postauksesta voi löytyä vinkkejä kiinnostuneille. Kibio taisi olla Suomen markkinoille liian erikoinen sarja - ja ennenkaikkea väärässä hintaluokassa.

Ainiin, ja löytyyhän sieltä alesta myös vino pino Bare Mineralsin luomivärejä ja huulimeikkejäkin. Kaikki puoleen hintaan. Itse taidan napata ihanan Pacific Heights -luomivärin! Yritän kyllä muuten pysytellä erossa alennusmyynneistä, mutta sieltä on hyvä aloittaa ensi joulun lahjahankinnat. ;) Fiksu ostaa nyt ja skippaa ensi joulun stressin! ^_^

0 comments on “Random-juttuja ja alevinkkejä”

 1. Juuri tuollaista Ruby Pumpsin tyylistä joululakkaa olisin itsekin kaivannut. Aivan ihana.

  Vastaa

  0
 2. Ai onko tuo kirja vain tuon yhden naisen tyylistä? Jotenkin hassua, etenkin tuo meikkiosio. :D

  Vastaa

  0
 3. Kaikkien pikkutyttöjen on helppo matkia Laurenia noilla ohjeilla =)

  Mullakaan ei ripsari ikinä leviä kuin tipan korkeintaan ja sekin johtuu yleensä omista silmäeritteistä.

  Kävin paikallisen Sokoksen kosmetiikka-alessa...Just, olis saanut jotain Family Freshiä eurolla tai muuta kakkaa.

  Vastaa

  0
  1. Mä kävin kanssa tänään tsekkaamassa Sokoksen alen, vähänkö oli huono. Stockmann Beautyssakaan ei ollut mitään maininnan arvoista.

   Vastaa

   0
 4. Ihana tuo Ruby Pumps! Sulla kynnet lyhenee, mulla ne on ihmeellisesti pidentyneet. Mikä lie jouluvimma niillä, pisin pikkurillin kynsi on koko pituudeltaan jopa 1.5 senttiä! Ihan extremeä mulle :D

  Mullakin on tiettyjen ripsarien kanssa pandat ympäri silmiä. Vähänkö rasittavaa kun aina ulkoa tullessa on pakko tarkistaa miltä näyttää. Tosin ei leviämiseen aina ulkoiluakaan tarvitse.

  Vastaa

  0
 5. Tää kipitti suoraan Kicksin aleen, mutta turhaan. Meidän "lähikaupassa" ei ollu Kibioo tarjouksessa, eikä Bare Mineralsiakaan. Pari hassua tuubia Weledan ruusuntuoksuista suihkugeeliä ja vartaloöljyjä oli alennettu luonnonkosmetiikan puolelta. Mikä pettymys. Nyt tarvii kytätä koko alen ajan, milloin jotain kunnollista tulee aleen. :)

  Vastaa

  0
  1. Täh?? Kyllä kaikkien samojen tuotteiden kuuluu olla alessa kaikissa saman ketjun liikkeissä. Onpa merkillistä. Oliko ne Kibiot sitten hyllyssä normaalihintaan?

   Onkohan tuossa liikkeessä sitten joku oma käytäntönsä, että he eivät nosta kaikkia aletuotteita esiin samaan aikaan...?

   Vastaa

   0
  2. Kibiot oli ihan hyllyssä normihinnalla. Eikä muuten Biothermitkään ollu alennettu. Marssin pettyneenä pois...

   Tuossa liikkeessä aletuotteita nostellaan yleensä esiin pitkin alea, pöydät tarttis käydä kattoon joka päivä. Nyt oli todella vähän ale-tuotteita, olis esille enemmänkin mahtunut.

   Näin meidän nurkilla. Ei ole ainoa ketjuliike, joka täällä soveltaa. Pitäiskö ihan pokkana mennä kyseleen noita hintoja? :)

   Vastaa

   0
  3. Hei käyppäs ihan pokkana oikeasti sanomassa että muissa Kickseissä nämä on -50%. Kiinnostaisi kuulla mitä he siihen sanoisivat? Kyllä asiakkailla on oikeus saada saman aleperiodin tuotteet samaan hintaan ketjun jokaisesta liikkeestä. Toki voi olla sellaisia myymäläkohtaisia eroja, että vaikka johonkin yhteen myymälään on jäänyt joku ikivanha erä vaikka jotain huulikiiltoa, niin silloin he saavat tietysti myydä tämän erän alennuksella kun muissa myymälöissä voi olla tuoreempi erä normihintaan. Mutta Kibioissa ja Biothermissa ei tästä ole kysymys.

   Onpas kyllä ihmeellinen lähi-Kicks sulla, ei voi oikein muuta sanoa. *raapii päätään*

   Vastaa

   0
  4. Jyväskylän Kicksissä ei ollut BareMineralsin tuotteissa minkäännäköisiä alelappuja (muissa oli jotkut värikkäät tarrat tms). Kävin kuitenkin kysymässä myyjältä, ja ne olivat värillisen tarran puutteesta huolimatta -50% :) Mäkin aluksi jo luulin, etteivät ne ole alennuksessa lainkaan.

   Vastaa

   0
 6. Sun kynnet näyttää kyllä tosi näteiltä tossa pituudessa (edellisetkin olivat siistit) :)

  Sain joululahjaksi lahjakortin Stockalle, en siis malttaisi odottaa kunnes pääsen ostamaan vähän MACiä ;) Ostoslistalla on ainakin ihanainen Plum Dressing. Jos jaksaisit/ haluaisit, voisitko tehdä meikin käyttäen Shimmermossia ja Plum Dressingiä? Tuo yhdistelmä näyttäisi silmissäsi varmaan todella hienolta ja erikoiselta tekemänäsi ;)

  Vastaa

  0
 7. Kiitos edellisistä lily lolon sävyvinkeistä :) Ajattelin vielä kysyä sun mielipidettä sellaiseen asiaan, että mua on jo jonkin aikaa kiinnostanut siirtyminen luonnonkosmetiikkaan. Olen varovaisesti aloittanut kasvoen osalta kokeilemalla weledan manteli-sarjaa (mulla on erittäin pintakuiva ja herkkä sekaiho). Olen samalla käyttänyt ihan nivean puhdistusmaitoa ja kasvovettä. Tilasin nyt netistä myös kasvojen puhdistustuotteiksi laveraa. Vähän jännittää että miten kasvot reagoivat kun siirryn kokonaan luonnolliseen (vielä ei ainakaan ole tapahtunut mitään :). Meikkinä olen käyttänyt bare mineralsia, mutta en ole vielä mineraaleista löytänyt voittajaa estee lauderin double wearille. Varsinaiseen kysymykseen siis, niin luuletko että iho saattaisi mennä ihan tukkoon jos muuten käyttää luonnonkosmetiikka ja meikissä sitten tuota estee lauderia? Toki ymmärrän että jokainen iho on erilainen. Itse taidat kuitenkin kokeilla monien eri merkkien meikkejä? Kiitos avusta!

  Vastaa

  0
  1. Moi Krisuli!

   En usko, että iho tykkää siitä yhtään huonoa että käytät sekaisin "normi"kosmetiikkaa ja luonnonkosmetiikkaa. Kaikki kemikaalien väheneminen iholla on vain hyvästä, eli iho hyötyy kyllä siitä että vaihdat osittain luonnollisiin tuotteisiin. Ainoa kysymys on se, että poistaako luonnonkosmetiikan putsari Estee Lauderin Double Wearin. Itse uskoisin, että poistaa, mutta luonnonkosmetiikkafirmat itse tähdentävät, että heidän putsarinsa on tehty poistamaan luonnonkosmetiikalla tehty meikki. Olen myös kuullut jokusen lukijapalautteenkin, jonka mukaan luonnonkosmeputsari ei olisi irrottanut kaikkea meikkiä. Minulla ei ole itselläni koskaan ollut pienintäkään vaikeutta saada mitä tahansa kokeilemaani meikkivoidetta irti luomuputsareillani. Kasvot ovat jääneet aina ihan puhtaiksi. Eli ihokohtaista taitaa olla tuo.

   Vastaa

   0
 8. Oon kauan miettinyt että millasta tavaraa se tv-shopin proactiv solution on.. onko sulla tietoa kokemuksista tai ootko vilkassut inciä? voisitko ottaa sen pian tarkkailun kohteeksi? :)

  Vastaa

  0
  1. Siinä on vaikuttavana aineena ihan perus-salisyylihappoa, jota löytyy kymmenistä muistakin akneihon tuotteista - ja normaali-ihonkin. Salisyylihappo on keratolyyttinen eli kemiallisesti kuoriva aine, se on tärkeimpänä vaikuttavana aineena mm. Cliniquen kasvovesissä. Kuulema Jenkki-Proactivissa on myös bentsoyyliperoksidia, mikä tekee siitä paljon tehokkaamman aineen. Jostain syystä bentsoyyliperoksidi on jätetty Suomessa markkinoitavasta Proactivista pois.

   Vastaa

   0
  2. Taidan luulla tietäväni (valitettavasti), miksi tätä bentsoyyliperoksidia ei Suomessa tavaroista löydy...

   Siskoni oli jenkeissä vaihtarina, ja sain "tuliaislahjaksi" Clean&Clear-puhdistuskamoja. Siinä sitten sitä käytin, ja ihmettelin, miksi beigeihin kasvopyyhkeisiini tuli ihmeellisiä vaaleita ja oransseja laikkuja. Olin jo aivan raivoissani kämppikselleni, kunnes selvisi, että ihan omasta naamasta ne tulee! Eli olin pessyt tätä bentsoyliperoksidia sisältävillä kasvojenpesuaineilla kasvoni, HUUHDELLUT, ja sitten kuivannut kasvoni... Kun se määrä, mikä kasvoihin huolellisen huuhtelun jälkeen jää, valkaisee tekstiilejä, niin jäi aika nopeasti pois käytöstä nuo tuotteet... :)

   tämä siis oma arveluni. jenkeissä käytetään muutenkin "bleachia" ihan kaikkialla pyykistä naamaan - Not in my face :P

   Vastaa

   0
  3. No mutta löytyyhän sitä. Apteekista saa reseptivapaasti bentsoyyliperoksidia sisältäviä tuotteita.

   Vastaa

   0
 9. Kiitos paljon vastauksestasi! Laitoin juuri feeluniquelle tilauksen menemään, ostoskoriin tipahti juurikin tuota lily loloa :)Muillekin vinkkinä, että lily lolot on nyt kyseisessä nettikaupassa -15%, eikä tule postikuluja. (tosin en kyllä vertaillut mitä maksavat lily lolon omassa nettikaupassa)

  Vastaa

  0
 10. Lainaus> Iltalook eroaa päivämeikistä ainoastaan sillä,
  Lainaus> että silmänrajaus tehdään paksummin. :)

  No, no, tarkkana siellä. Etkös näe, että on toinenkin ero? Iltameikissä laitetaan poskipunaa pienemmälle alueelle kuin päivämeikissä. Nih. :D :D :D

  Vastaa

  0
  1. Itse asiassa Laurenin meikkiartisti sanoi kirjassa noin, että iltalookki eroaa käytännössä vain paksummalla rajauksella. ^_^

   Mutta joo, nuo kuvat on kyllä ihan ankeat, eivät todellakaan havainnolliset.

   Vastaa

   0
 11. Ihastelin sun silmämeikkiä tuossa ripsarinleviämiskuvassa - muistaisitko mitä luomivärejä siinä käytit? :)

  Vastaa

  0
  1. Liikkuvalla luomella Estee Lauderin Ivory Box ja luomivaossa Estee Lauderin Berry Ice. :) (Mulla oli jouluna mukana vain Lauderin paletti.)

   Vastaa

   0
 12. Tuli sit hamstrattua, taas, Renin seerumi -50%, Biothermin voide, BE emerald luomi glitter ja weather proof pohja silmille. Saman merkin turvottava kiilto ja mansikkainen puna. Kynsilakkoja tarttui mukaan CG pinkki, OPIn Jade is new black ja normaalihintainen The show must go on.

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)