30.11.2010

NeoBion hiustuotteet

Saksalaisen NeoBion hiustuotevalikoima on pakattu pieniin, sympaattisiin ja värikkäisiin pakkauksiin. Shampoot ja hoitoaine ovat 150ml:n pulloissa, tehohoito 100ml:n pakkauksessa. Voittekin arvata, että Sanni sanoo "jee!" Ihanaa että jotkut valmistajat ottavat huomioon myös ne kuluttajat, joilla yli 250ml:n pönikät kestävät ikuisuuden. Jos kaikista tuotteista saisi näin pieniä kokoja, olisin todella onnellinen.

NeoBio_hiustuotteet

NeoBion valikoimaan kuuluu seitsemän hiustuotetta. Avokado-Sitruuna-hoitoaineella ja Aprikoosi-Oliivi-tehohoidolla ei ole sertifikaattia, muut tuotteet on BDIH-sertifioitu.

Shampoot:

  • Bambu-Moringa Moisturizing Shampoo (kuiville hiuksille)
  • Inkivääri-Sitruuna Balance Shampoo (rasvoittuville hiuksille)
  • Ginkgo-Kofeiini Volume Shampoo (hennoille hiuksille)
  • Maito-Hunaja Repair Shampoo (käsitellyille, hauraille hiuksille)

Hoitoaineet:

  • Avokado-Sitruuna Cream Conditioner (kaikille hiustyypeille)
  • Aprikoosi-Oliivi Repair Cure (kuiville ja käsitellyille hiuksille)
  • Nokkonen-Kofeiini-hiusvesi (ongelmaiselle, hilseilevälle päänahalle)

NeoBio_tuotteet

Sain kokeiluun hiusveden ja Avokado-Sitruuna-hoitoaineen. Hiusvedestä totean heti alkuunsa, että sen testauksesta en saanut irti mitään, sillä minulla ei ole hilseilevää tai muutenkaan ongelmaista päänahkaa. Kokeilin sitä muutamaan otteeseen, mutta vaikea nähdä vaikutuksia kun ei ole ongelmaakaan. :) Ajattelinkin, että jos joku lukija on kiinnostunut, voisin lähettää hiusveden postikulujen hinnalla jollekulle joka saattaisi hyötyä siitä paremmin. Pakkaus on 200ml, ja siitä on käytetty n. viidesosa. 250g:n maksikirjeen postikulut ovat 4,25€.

Hiusvedestä kerrotaan näin: raikastaa päänahkaa ja aktivoi verenkiertoa. Nokkosuute ehkäisee hilseen muodostumista, kofeiini stimuloi päänahan verenkiertoa ja koivu-uutteella on supistava vaikutus.

NeoBio_hoitoaine

Avokado-Sitruuna-hoitoaine on mukava tuttavuus. Se on koostumukseltaan kevyen voidemaista, ja selvittää hiukset oikein hyvin. Sanoisin, että tämä sopii erityisen hyvin hennoille hiuksille, joita täyteläisemmät hoitoaineet saattavat latistaa. Avokado-Sitruuna on hyvin kevyttä, eikä jätä hiuksiin mitään kalvoa. Ainoa miinus on suhteellisen voimakas alkoholin tuoksu, joka selittyy inciä vilkaisemalla; hoitoaineessa on veden jälkeen toiseksi eniten alkoholia. Olettaisin sen olevan tuotteessa säilövänä ainesosana. Tämä hoitoaine on aikamoista tuorekamaa, sillä se täytyy käyttää 6kk:n sisällä avaamisesta. Luonnonkosmetiikassa on yleisestikin lyhemmät säilymisajat normikosmetiikkaan verrattuna, mutta 6kk on lyhin mihin olen törmännyt.

Vaikuttavina aineina on kiiltoa tuovaa sitruunamehua, pehmittävää avokado- ja aprikoosinkiviöljyä sekä selvittävä synteettinen ainesosa stearamidopropyl dimethylamine (jonka käyttö estää sertifioinnin).

NeoBioa myydään Suomessa edelleen ainoastaan Helsingin Stockmannilla, mutta kauempana asuvat voivat hyödyntää esimerkiksi Beauty Center Europe -nettikauppaa.

0 comments on “NeoBion hiustuotteet”

  1. Onko UV -suoja? Tai mitä tuo UV -suoja ylipäätään tarkoittaa tuotteessa? Suojaako todella oikeasti hiusta auringolta?

    Vastaa

    0
    1. Luonnonkosmetiikan hiustuotteissa ei ole käsittääkseni koskaan UV-suojaa, sillä luonnollinen UV-suoja voi ainoastaan olla jauhemaista mineraalia, eikä sitä oikein voi hiustuotteisiin laittaa. Olen myös kuullut, että UV-suojat hiustuotteissa harvoin ylipäänsä toimivat.

      Vastaa

      0
  2. Kiitos taannoisesta vinkistä koskien Urban Decayn silmäkyniä - ihania! Ryhdyin metsästykseen ja tilasin kolme kynää; ihania vihreitä ja turkooseja.
    Kiva ja informatiivinen blogi - jatka samaa rataa:)

    Vastaa

    0
  3. Aika söpösen näköisiä ovat kyllä! Hoitoaine kuulostaa kivalta, tosin rakastan kaikkea missä on sitruunaa, niin vetoaa senkin puolesta! ;-) Olisin muuten ollut innokkaana kokeilemassa hiusvettä, koska minulla on ongelmallinen hiuspohja mutta koska minulla on erittäin paljon hiuksia päässäni niin tuollainen pieni puteli on vähän yhtä tyhjän kanssa minun käytössäni. Eikä minulla ole toisaalta hilsettäkään vaan hiuspohja on kuiva eli ei senkään puolesta oikein osu. En ole oikein ikinä ymmärtänyt hiusvesien funktiota enkä sitä miten niitä oikein pitäisi käyttää.

    Vastaa

    0
    1. En ole oikein ikinä ymmärtänyt hiusvesien funktiota enkä sitä miten niitä oikein pitäisi käyttää.

      En minäkään. :)

      Tuo hoitoaine tuoksuu muuten (alkoholin lisäksi) hyvin sitruunaiselta, joten voisit kyllä tykätä siitä. ;) (Ja muistan kyllä että sinua ei saanut yllyttää hankintoihin...!)

      Vastaa

      0
    2. Hehheh, nyt sopii yllyttää, kun rahaa ei voi laittaa menemään kuin toisten lahjomiseen! ;-)

      Vastaa

      0
    3. Hei maria! Yritin etsiä tuon Weledan hiusveden inciä mutta sitä ei ollut Weledan sivulla. Rehellisesti, en kyllä keksi miten noiden olisi tarkoitus toimia :D Voisinpa laittaa asiasta vaikka kyselyn maahantuojalle. Itseäkin alkoi kiinnostaa.

      Vastaa

      0
  4. Olin yllättynyt miten laaja luonnonkosmetiikkaosasto stockalla on, kun syksyllä kävin! kiva juttu tietysti :) tällaisia en huomannutkaan. Mulla on madaran värjättyjen hiusten shampoo ja hoitoaine nyt menossa ja tykkään kovasti tuoksusta ja tunteesta pesun jälkeen, mutta tuntuu että shampoota pitää laittaa aika paljon, että sen saa joka puolelle päätä. Toiseksi, hiukset alkavat rasvoittua jo pesua seuraavan päivän illalla. Eli ehkä tehot ei ihan riitä? jokapäiväiseen pesuun ihan jees. :) hoitoaine on ihana! mulla on hento ja ohut hiuslaatu ja tuo on hyvä. Ei tunnu liian tujulta. (en siis usko että hoitis olisi syynä rasvoittumiseen, sitä kuitenkin laitan vaan pituuksiin, en juureen).

    Vastaa

    0
    1. Kyllä mäkin koin madaran shampoon kanssa, että sitä pitää käyttää tavallista shampoota enemmän. Tavallaan se on kyllä ihan loogista, kun luonnonkosmetiikan shampoissa on kuitenkin tavanomaista kosmetiikkaa miedommat ja hellävaraisemmat tensidit.

      Vastaa

      0
  5. Jaa-a, vois kokeilla. Aion tilata Hauschkan tuotteita tuolta Beauty Centeristä mutta ei sillä nimellä sieltä mitään löydy! Ihme homma, tiedätkö mistä on kyse? Tuotelistoja plaraamalla kyllä törmää Hauschkaan mutta esim brändihaulla ei tuu tulosta.

    Vastaa

    0
    1. Löytää se kun laitat siihen produkt suche -kohtaan dr hauschka ja katot ettei allaolevassa valikossa oo valittuna mitään merkkiä (jos siinä lukee jo joku merkki, niin etsii silloin vaan sen merkin tuotteista, eikä luonnollisesti löydä esim. neobiosta dr. hauschkaa). Eli siinä pitäis lukea alle marken :) tai sit etit suoraan siitä alasvetovalikosta Dr. Hauschkan.

      Vastaa

      0
  6. Mahtaisiko tuolla hiusvedellä olla jotakin vaikutusta todella helposti rasvoittuvaan, mutta kuitenkin hilseilevään päänahkaan? Tai olisiko sulla muuten ideaa mikä avuksi?

    Hiukset rasvoittuvat todella nopeasti, pahimmassa tapauksessa ovat jo aamulla likaiset jos illalla on pessyt. Päänahka on rasvainen mutta hilseilee ja kutiaakin.

    Vastaa

    0
    1. Santella on sellainen tuote kuin Lava Shampoo ja Logonalla Neutral Henna Hair Treatment jotka on tarkoitettu rasvoittuvalle ja hilseilevälle päänahalle.

      Tuosta NeoBion hiusvedestä en osaa sanoa, että vaikuttaako talineritykseen.

      Vastaa

      0
    2. Hyvä tietää. Ainakin toi lava shampoo kuulosti hyvältä. Varsinkin talvella tuntuu et koko päänahka tippuu pois kun on niin kuiva iho, mut jotenkin ihmeellisesti juuri silti rasvottuu :/

      Vastaa

      0
  7. Moi! Kyselin sulta huulipunaviikolla vinkkiä täydellisen huulipunan metsästykseen (tumma oranssinpunainen..) ja annoit vinkiksi Diorin Cancan Orange-nimisen punan, sävy 021. Tänään kävin etsimässä sitä, mutta harmikseni en löytänyt sitä Stockalta, enkä Sokokselta. Koska huulipunanhimoni oli suuri, katselin muita Diorin sävyjä, ja mitä sieltä löytyikään, sävy 999, Rouge Ara! Unelmieni puna :) ehkä hintsun tummempi olisi saanut olla, mutta yhtä kaikki olen ihan rakastunut...

    Joten, vaikka suosittelemaasi sävyä ei löytynytkään (en tiedä valmistetaanko sitä enää, vai eikö sitä esim. talvikautena myydä..?), niin haluaisin kiittää sinua siitä että johdatit minut Diorin meikkihyllylle! Sieltä löytyi Täydellinen Huulipuna! (Edes 36 euron hinta ei kirpaissut!)

    Vastaa

    0
    1. Cancan Orange on Diorific-laatua, jota ei myydä enää kaikkialla. Ainakin Kickseistä sitä vielä löytyy. Mutta kiva että löysit 999:n! Se on Diorin klassisin punainen sävy, ollut valmistuksessa jo vuosikaudet.

      Vastaa

      0
    2. Hei hyvä tietää, varmaan pysyy vastaisuudessakin sitten hyllyissä tuo sävy... olen nimittäin siihen niin rakastunut että mietin ihan tosissani että pitäiskö mennä muutama hylsy hakemaan varastoon :D

      Täytyy kyllä poiketa Kicksissäkin joku päivä, olen aika halukas näkemään Cancan Orangen!

      Vastaa

      0
  8. Mä kiinnostuin noista, mut taidan olla liian laiska tilailemaan :-D Mutta joulun alla oon kyllä Hesassa että ehkä silloin voisin ostaa. "Maito-Hunaja Repair Shampoo (käsitellyille, hauraille hiuksille)" Oiskohan toi mulle kun mun hiukset on vähän hamppumaiset pienen värjäysoperaation jäljiltä :-D

    Vastaa

    0
  9. tuli mieleen tost hilse jutusta ku joku tais kysästä auttaako hiusvesi siihen, ni miehellä on hilsettä ja siihen on kaikkin parhaiten auttanu bodyshopin ginger anti dandruff shamppoo
    ihan vaan vinkkinä jos jollain muulla on vastaava ongelma mihin ei oo auttanu ees apteekin tuotteet..

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat