31.10.2010

Makeover: Diana 40 v.

Tänä viikonloppuna vietetään Halloweenia, mutta Halloween-bileiden sijaan minä olin juhlimassa ystäväni Dianan 40-vuotis-syntymäpäiviä. Halloween-maskin sijaan sain tehdä päivänsankarille juhlameikin. Juhlien teemana oli rock'n'roll, ja ohjeeksi meikkiin annettiin vain "det får va' en riktigt kraftig sminking", eli "saa olla oikein voimakas".

Diana_beforeafter

Diana ennen ja jälkeen. (Hiukset oli jo laitettu kampaajalla.) Vielä ilman juhlapukua.

Näissä päiväkuvissa kulmakarvat näyttävät järkyttävän tummilta, mutta alimman kuvan lopullisesta juhlalook-kuvasta näkee, että kulmat sopivat kuitenkin kokonaisuuteen eivätkä näytä hullummilta juhlapaikan valaistuksessa.

Diana_before

Diana ei meikkaa koskaan. Olen joskus aiemmin yrittänyt taivutella häntä makeoveriin, mutta hän on kieltäytynyt päättäväisesti. 40-vuotisjuhliinsa hän kuitenkin tilasi minut tekemään "kunnon meikin". :) Tämä on ensimmäinen kerta, kun Dianan kasvoilla on jotain maskaraa vahvempaa.

Diana_after1

Dianan kasvomeikkiin käytetty:

  • L'oreal Smoothing Resurfacing Primer
  • Dior Forever-meikkivoide sävyssä 020
  • Lancôme Effacernes Longue Tenue -peitevoide sävyssä 020
  • No7 Pink Shimmer-poskipuna
  • NYX Taupe-poskipuna varjostuksiin
  • Lavera-huulipuna sävyssä 16 Soft Pale Red

Diana_after3

Silmämeikkiin käytetty:

  • Urban Decay Primer Potion -pohjustus
  • MAC Shroom koko luomella
  • Rimmel Smokey Brun -paletin kermanvaalea Shroomin päällä
  • MAC Carbon ulkonurkassa
  • Sante Dipliner No. 03 yläluomen rajauksena
  • Dr. Hauschka Volume -ripisiväri
  • Irtoripsitupsuja
  • MAC Copperplate kulmakarvoihin

Diana_after2

Yleisenä huomiona totean, että L'orealin meikinalusvoide toimi Dianalla erittäin hyvin. Hieman vanhemmalla iholla joka on jo jonkun verran karhea ja epätasainen, tällainen paksu primer toimii huomattavasti paremmin kuin nuorella, sileällä iholla. Olen kokeillut tuotetta töissä itselleni ja asiakkaille muutamaan otteeseen, enkä pitänyt tuloksesta. Dianan ihon Smoothing Resurfacing Primer teki kuitenkin todella kauniiksi.

Diana_after4

Tässä Diana vielä illan humussa. Diana halusi lookkinsa olevan niin kaukana tavallisesta sporttisesta perheenäiti-lookistaan kuin mahdollista, ja siinä onnistuttiin. Osa juhlien vieraista ei edes tunnistanut Dianaa! ^_^

0 comments on “Makeover: Diana 40 v.”

  1. Ihan mahtava meikki Dianalla! Kulmakarvat on just tosi hyvät, kehystää kasvoja ja silmiä erittäin kauniisti.
    Toivoisin että itsekkin osaisin tehdä tuollaisen "rock'n'roll" ylärajauksen, joka on paksumpi silmän ulkonurkassa, mutta ei ole ikinä onnistunut näihin silmiin.

    Sannille iso kiitos blogista!

    Vastaa

    0
    1. Kiitos Cande!

      Eyeliner-rajaukset tosiaan vaatii harjoitusta, mullakin meni jonkun aikaa ennenkuin ne lähti tulemaan "rutiinilla". Eikä ne kyllä edelleenkään aina mene nappiin, Dianankin toisen silmän rajauksen ulkonurkan jouduin korjaamaan ennenkuin olin tyytyväinen. :)

      Vastaa

      0
  2. "Osa juhlien vieraista ei edes tunnistanut Dianaa!"

    Ohoh, eli onnistuit siis tosi hyvin :)

    Kiinnitin huomiota siihen miten punainen huulipuna kirkastaa hampaat ihan valkeiksi. Ainakin mun silmiin siltä näyttää. Eikös ainakin pinkki huulipuna kellastuta lisää, mulla pinkki näyttää aika karmealta hampaita vasten = vähän Tuksu.

    Hyvin onnistunut 50´s rokkimeikki. Kaikki kohdallaan! Tuo meikki nuorentaa monta vuotta pois, hirmu kauniit kasvonpiirteet Dianalla muutenkin :)
    En muista kommentoinko siihen aiempaa makeoveriin missä meikkasit raskaat luomet. Tykkäsin siitäkin.

    Vastaa

    0
    1. Siniseen taittavien huulipunien pitäisi kirkastaa hampaita, mutta ei tuo Laveran Soft Pale Red ole mun mielestä yhtään viileä, vaikka se ihme kyllä luokitellaan viileäksi sävyksi Laveran oman kategorisoinnin mukaan.

      Kiitos kehuista! Minusta etenkin Dianan iho onnistui tosi hyvin, siitä tuli tosi kuulas ja tasainen!

      Vastaa

      0
  3. Aivan upea makeover! Viimeisessä kuvassa päivänsankari suorastaan hehkuu :)

    Vastaa

    0
  4. Hyvä lopputulos, kerrassaan! Varsinkin ihon kohdalla muutos pelkkää plussaa, tasaisempi väri näyttää ainakin kuvissa nätimmältä.

    Vastaa

    0
  5. Ohhoh mikä makeover! Ensimmäisenä kiinnitin huomiota siihen miten hyvin iho on meikattu.
    Viimeisessä kuvassa taas huomaa miten meikki toimii kokonaisuudessaan vaatteiden ja kampauksen kanssa. Välillä kyllä itseäni harmittaa kun ei omaa niin pitkiä hiuksia jotta voisi tehdä hienoja kampauksia. :,) Katsoin myös miten huulipuna sointuu kivasti tuon hiuksissa olevan kukkakoristeen kanssa.

    Vastaa

    0
  6. Dianal on nätin valkoset hampaat, ja meikki on tosi hieno ! 8 )) Sopi hyvin teemaan. Ja Dianakii näyttää pirtsakalt, ja hyvin oot saanu ihon tasaseks ja tasasen väriseks verraten ennen meikkii-kuvaan.

    Vastaa

    0
  7. Miten sulla on vaan kauniita kavereita? Ja voi eeei tuo meikki on ihana.

    Vastaa

    0
  8. Upea meikkaus ja kokonaisuus!

    Mulla on kysymyskin liittyen tuohon primerin käyttöön. Tuleeko sulle Sanni mieleen mitään tuotetta, joka parantaisi mineraalipohjalla tehdyn arkimeikin kestävyyttä? Päivävoide + matta mineraalipohja + meikkipuuteri T-alueelle = aika siisti lopputulos, mutta aina on varaa parantaa. Ja lähtökohtana mulla on suht hyväkuntoinen sekaiho.

    Vastaa

    0
  9. Aivan upea! Nuo silmät, nuo silmät! Hieno rajaus ja varmaan nuo irtoripsitupsut tekevät ilmeestä erityisen näyttävän. Kiitti L'orealin primer-pohdinnasta, kokeilin saamaani näytettä viime viikolla ja muistaakseni olin ihan tyytyväinen. Olisi pitänyt ottaa toinenkin näytepussi, että olis saanut paremman käsityksen. Minulla on muuten alkanut syksyn tullen iho pintakuivuuttaan hilseillä mineraalimeikkipohjan laiton jälkeen (Lily Lolo käytössä), mitä kannattaisi tehdä? Kosteuttavampi voide alle? Neuvomasi mineraalimeikin "kostutus"?

    Vastaa

    0
    1. Mua kanssa kiinnostaisi tämä, kun tuntuu etten voi käyttää mitään meikkivoidetta syksyllä tai talvella, kun iho on ihan kuiva. Mutta se ei sitten taas vähennä sitä, että kasvoissa on paljon näppyjä ja iho punertaa, joten olisi kuitenkin kiva saada jotenkin tasoitettua sitä. Miten ihmeessä näin vaikeaa ihoa pitäisi meikata syksyllä?

      Vastaa

      0
    2. Mulla kanssa syksy tuo automaattisesti tullessaan sen, että mineraalimeikkipohjan pinta jää osittain kuivan näköiseksi. Mulla ongelmaan auttaa juurikin se kosteussuihkekikka. Tietysti vaihtaisin myös voiteen kosteuttavampaan, mikäli iho hilseilee reilusti.

      Nimettömälle suosittelisin meikkivoiteen vaihtamista joko todella kosteuttavaan versioon (esim. joku Cliniquen Super Moisture) tai sitten sävyttävään päivävoiteeseen. Siis ensin alle tavallinen kosteusvoide ja sitten päälle sävyttävä päivävoide. Esimerkiksi Diorin säv. päivävoiteessa on sen verran pigmenttiä, että se jopa tasoittaakin ihoa ihan kivasti. (Harmi vaan että vaalein sävy lopetettiin, eli tämä ratkaisu ei sovi todella vaaleaihoisille.)

      Kolmas vaihtoehto on sekoittaa meikkivoiteeseen kosteusvoidetta.

      Vastaa

      0
  10. Oi vitsit miten synttärisankaritar näyttää iloiselta ja juhlahumuiselta :). Tuo meikki sai hänet oikein hehkumaan ^__^. Ei ole yhtään liian tuju tai voimakas, tai siis on voimakas mutta ei näytä liian voimakkaalta. Ihana iho.

    Viimeisessä kuvassa juhlija näyttää ihan julkkikselta :)!

    Vastaa

    0
  11. Tämä ei nyt liity postaukseen tavalla eikä millään, mutta haluaisin kysyä neuvoa meikkaamiseen. Olen siis 16-vuotias tyttö ja aivan meikkiaddikti, mutta tyyliltäni todella poikamainen (= löysät vaatteet, aina pipo päässä ja lyhyt poikatukka, ja aina huivi kaulassa). Eli siis, näyttääkö se typerältä jos on aina todella vahva meikki? Ja millainen meikki sopii kasvonpiirteisiini? Laitan linkin naamaani ilman meikkiä, jos vaikka satut huomaamaan tämän. :)
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs111.ash2/38869_1437896361845_1666102050_1001053_8310855_n.jpg

    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs142.ash2/40461_1438245490573_1666102050_1001995_5639572_n.jpg

    Kiitos etukäteen, jos näit ja vastasit. :--)

    Vastaa

    0
    1. Tuossa alemmassa kuvassa sulla ilmeisesti on kuitenkin meikkiä...? Vai onko kuva vain käsitelty sen näköiseksi? :)

      En mä usko että vahvakaan meikki sotii poikamaista tyyliä vastaan, niin kauan kun se sopii persoonaan. Eihän munkaan meikit voisi usein vähempää sopia mun vaatteisiin, mutta koska ne sopii mun persoonallisuuteen niin kokonaisuus ei ole välttämättä mitenkään "outo". :)

      Sun kannattaisi panostaa kulmakarvojen meikkaamiseen, sillä ne kehystää kasvot ja tuo ratkaisevimman ilmeen koko meikille - ja kasvoille ylipäänsä. Tiedän, että en ole itsekään mikään maailman paras kulmien meikkauksessa, joten niiden kanssa mun on vähän huono jaella neuvoja (siis että miten meikata), mutta kyllä sun kandeis värittää kulmasi yhtenäiseen muotoon.

      Sulla näyttäisi olevan tummanruskeat silmät, joten niitä on helppo korostaa tummilla meikeillä. Ruskeisiin silmiinhän sopivat melkein kaikki sävyt! Jos mun pitäis ihan vaan randomisti meikata sut, niin laittaisin ehdottomasti tummat sisärajaukset ja voimakkaasti luomiväriä myös alaluomelle. Yläluomella on välttämättä nostaisi varjostuksia kovin ylös, vaan keskittäisin ne lähinnä liikkuvalle luomelle. Poskipunan pitäisin hyvin kevyenä, ja huuletkin aika nudena. Voimakkaat huulipunat sopii mun mielestä enemmän vanhemmille "tytöille" tai naisille tai miksi nyt haluatte itseänne kutsuttavan. ^_^

      Vastaa

      0
    2. joo, kiitos vastauksesta tosi paljon ! alemmassa kuvassa kyllä on meikkiä, mutta siinä näkyy paremmin koko naama, joten pistin senkin. :) ja kuvien ottamisen aikoihin mulla oli tosiaankin tapahtunut kulmakarvakatastrofi, annoin kaverin nyppiä kulmat ja.. no, lopputuloksen huomaa.

      mutta kiitoksia paljon, i appreciate your help, miss. :) ja unohtu tuossa sanoa, että olet _todella_ kaunis, ja sinusta näkee että olet ammattilainen.

      Vastaa

      0
  12. Hieno makeover! Miten juhlakalu itse viihtyi lookissa? Poikkeaa kuitenkin aikalailla naturellista perheen-äiti lookista. :)

    Vastaa

    0
    1. Diana oli erittäin tyytyväinen, miehensä sanoi että hän oli yhtä hymyä kun saapui meikkaussessiosta kotiin. :)

      Vastaa

      0
  13. Hei!

    Kiitos hyvästä blogista!

    Onko synttärisankari värjäyttänyt hampaansa kun ovat niin valkoiset? Jos on niin miten/missä? Olen itse harkinnut hampaiden valkaisua ja olisi mielenkiitoista lukea siitä lisää. Mukavaa syksyä!

    Vastaa

    0
  14. Aivan ihana! Rohkeasti vaan meikkaamaan Diana! Alimmainen kuva on kuin joku julkkiskuva Hollywoodista. :)
    En olisi uskonut Copperplateksi yläkuvan ruskeaa. Mulle se on arkimeikin kulmasävy eli miellän sen todella vaaleaksi.

    Vastaa

    0
    1. Mun mielestä Copperplate menee iholla - ja etenkin kulmakarvoissa - aina tosi tummaksi, huomattavasti tummemmaksi miltä näyttää napissa.

      Vastaa

      0
  15. Mistä liikkeistä yleensä saa ostettua NYX:n taupe- poskipunaa (myös varjostukseen käytetty)-- valtavan kuuluisa mutten löydä mistään myymälästä. :(

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat