22.10.2010

Diorshow Maximizer

Olen tässä kuukauden päivät käytellyt Diorin uutta ripsivärinpohjustajaa. Yksi lukija kommentoi hetki sitten että ripseni näyttävät viimeisimmissä kuvissa pitemmiltä kuin ennen - voisikohan tämä johtua Diorin pohjustajasta?

DiorshowMaximizer3

Pohjustajan nimi on kaikessa simppeliydessään Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum. Harja on sama kuin Iconic-ripsivärissä. En ole aiemmin kokenut saavani maskaranpohjustajista juuri mitään hyötyä, ja pahimmillaan ne ovat vain takuttaneet ripset. Diorshow Maximizer vaikuttaa kuitenkin jopa tuovan hieman lisää volyymia. Pituudesta en osaa niin sanoa.

DiorshowMaximizer2

Tässä ennen ja jälkeen kuvat L'orealin Extra-Volume Collagene -ripsivärin kanssa.

DiorshowMaximizer

Itse en ole edellenkään niin hurjan innostunut näistä pohjustustuotteista, vaikka Dior ihan hyvää jälkeä tekeekin. Tuskin ostan uutta. Ajattelin kuitenkin laittaa vertailukuvia tänne teitä varten. Kun aina on joku, jota kiinnostaa. ;)

Käyttääkö teistä monikin ripsarinpohjustajaa?

...

P.S. Terveisiä entiselle pomolleni! :) Sain eilen ilahduttavaa sähköpostia, jossa entinen esimieheni (tai esinaiseni) kertoi lukevansa blogiani viikottain. Hän on kuulema inspiroitunut kasvattamaan kynsiäänkin, ja alkanut käyttää kynsilakkaa. Mahtavaa! Paljon terveisiä Ahvenanmaalle!

0 comments on “Diorshow Maximizer”

 1. Eroa ei kyllä ole paljoa vertailu kuvissa.
  Joskus nuorempana kokeilin pohjustajaa, mutten huomannut mitään eroa joten siihen se sitten jäikin. Pelkkä ripsari riittää minulle. :)

  Vastaa

  0
  1. Mulla sama homma, pelkkä ripsari riittää. Vaikka näen kyllä itse selvän eron vertailukuvissa. ;) En vaan jaksa nähdä kahden tuotteen vaivaa ripsien kanssa, mulle riittää ihan sellaiset luonnollisetkin ripset.

   Vastaa

   0
 2. Tämän postauksen luettua - tai lähinnä kuvien nähtyä - tekisi mieli kokeilla tuota.. :) Itse ainakin nään suuren eron, ehkä hieman pituutta mutta volyymiä tulee kyllä!

  Kopioin tähän myös vanhemman kommenttini. Ehkä olet ollut kiireinen tai et ole huomannut, mutta kirjoitin kosmetiikan kulutus -postaukseen kysymyksen johon et ole vielä vastannut :)

  Ciao, ja kiitos kaikista vinkeistä mitä blogissasi jaat! Mulle pisti silmään tuo yö ilman yövoidetta. Olen miettinyt asiaa, kun luin siitä jostain lehdestäkin ja nyt törmäsin siihen täällä. Miten sä olet pärjännyt ilman yövoidetta? Mulla on pintakuiva iho, joka pahimmillaan hilseilee jos unohdan kerrankin kosteusvoiteen, mutta jos hoidan ihoa liikaa (kosteutan, päivettävät tuotteet, seerumit jne) niin jotenkin vaan huomaan että ihoni haluaa hengähtää. Mutta kun joskus tekisi mieli jättää iho olemaan ilman mitään, mutta kun ihoa kiristää! Sopiiko kaikille yövoideton yö? :)

  Vastaa

  0
  1. Moi Lotta!

   Ja anteeksi että unohdin vastata. Muistan kyllä tuon kysymyksesi, ja mun oli tarkoitus vastata siihen.... ja sitten se jäi ja hukkui muiden kommenttien joukkoon. Mutta hyvä kun kysyit uudelleen! :)

   Mulla on tosiaan erityisen normaali iho, joka on kesäisin lähes ongelmaton. Pintakuivuus vaivaa kylmemillä säillä, ja nyt syksyllä alkaakin heti tuntua että iho kaipaa enemmän kosteutta. Mutta, ennen kuin mittari lähestyy nollaa, mun iholle ei ole mitään ongelmaa olla ilman yövoidetta. Sitä kiristää kyllä hieman iltaisin pesun jälkeen, mutta koska pesen kasvoni vasta juuri ennen nukkumaanmenoa, en ehdi kauaa kärsiä kiristävästä tunteesta kun jo nukahdan. :) Ja aamulla kireys on poissa, iho on pehmeä ja normaalin tuntuinen. Ihon pinnassa saattaa jopa hieman näkyä ihon omia öljyjä, jotka nousevat yön aikana pintaan. Iho ei siis missään nimessä ole kuiva. Dr. Hauschkan ajatuksen mukaan "ihon luonnollista uusiutumis- ja puhdistumisprosessia ei haluta häiritä öisin rasvaisilla, kalvon muodostavilla tuotteilla." Ihon halutaan antaa hengittää, ja jos iho on normaali, sen omat rasvat riittävät kosteuttamaan sen. Kuivalla iholla asia on eri, sillä kuivalta iholta puuttuu nimenomaan rasvoja. Hauschkan menetelmän mukaan kuivankin ihon hoitoon riittää kuitenkin pelkkä päiväajan hoitovoide, joka saa sitten olla vaikka kuinka rasvainen.

   Eli siis, minähän olen pärjännyt vallan mainiosti ilman yövoidetta. Normaali- ja rasvoittuvaihoisilla ei pitäisikään olla suurempia vaikeuksia siirtyä rasvattomaan yöhoitoon, mutta kuivaihoisilla voi tehdä tiukempaa. Mikäli iho on aamulla kireä ja jopa hilseilee, niin silloin miettisin kyllä hieman toimiiko Hauschkan menetelmä kohdallani. Tietysti, Hauschkan mukaan kuivakin iho tottuu lopulta yörasvattomuuteen ja tasapainottuu, eikä enää kiristä aamuisin. 28 päivää (ihon luonnollinen uusiutumisrytmi) täytyisi jaksaa kokeilla miten iho tottuu. Mikäli ihoani kiristäisi vielä kuukaudenkin jälkeen, niin silloin varmaan palaisin yövoiteeseen.

   Nyt lokakuussa ihoni on alkanut iltapesun jälkeen tuntua huomattavasti kireämmältä kuin kesällä, ja olenkin jo joinain öinä taas kokeillut yövoidetta. Iho on ollut aamulla ihan saman näköinen ja tunuinen kuin ilman voidetta. ;)

   Vastaa

   0
  2. KIITOS todella kattavasta vastauksesta - ehkä saat anteeksi unohduksen ;) Voi olla, että mun kannattaisi kokeilla tätä. Ihoni on kuitenkin vain pintakuiva, joka voisi tähän tottuakkin? Vaikka tekisi illalla mieli laittaa yövoitee ja seerumit, jos en tätä tee, niin kasvot kuitenkin kiittää aamulla ja on puhtaat ja pehmeät. Mutta kyllä silti joskus kiristääkin :D Mutta kiitos avustasi, ehkäpä voisin kokeilla tuota hetken ja katsoa miten kylmemmät ilmat vaikuttaa :)

   Vastaa

   0
 3. Hei! Minua kiinnostaa kovastikin nuo ripsarinpohjustajat. Oletko kokeillut Blincin pohjustajaa? Ainakin merkin ripsari toimii kuin unelma.

  Vastaa

  0
  1. En ole kokeillut itse asiassa mitään muita kuin Shiseidon, L'orealin ja nyt Diorin pohjustajia.

   Vastaa

   0
 4. Pakko sanoa, että kyllä noissa näyttää olevan eroa. Itse olen aivan liian laiska käyttämään mitän pohjustajia mutta onneksi omat ripseni eivät ole mitkään tyngät.

  Vastaa

  0
 5. Nonnniin, nyt olet turmellut viattomien ihmisten mieliä kauhukynsilläsi ja kohta muiltakin alkaa löytyä samanlaisia kohukynsiä ;< (;D).

  Minä huomasin myös hieman pidentyneet ripset, ajattelin sen johtuvan vain jostakin tietystä ripsarista :).

  Vastaa

  0
 6. Käyttäisin muuten Urban Decayn pohjustajaa, mutta se suoristaa ripset ! En ole ainakaan itse onnistunut keksimään, että miten saan sen toimimaan kunnolla. Taivutukset siis oikenevat samantien...

  Huomasin kuvissa eron, ja täytyy sanoa, että mun mielestä ripsesi ovat nätimmät ilman tuota pohjustajaa, vaikka se volyymia antaakin. :-)

  Vastaa

  0
 7. Minunkin mielestä ripsesi näyttävät paremmilta ilman tuota pohjustajaa. Se saa ripset näyttämään hieman "tönköiltä".
  Ihailen kauniita silmiäsi joita osaat korostaa meikeissä kivasti. :)

  Vastaa

  0
 8. musta lorkun ripsarilla tehdyt ripset ovat luonnollisemman näköiset,eivät niin mustat kuin diorin hämähäkin jalat

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (45)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)