26.06.2010

China Glaze Sun Worshiper

Jokohan saatte tarpeeksenne näistä oransseista lakoista? Dependin 161 sai nyt haastajan kesän upein lakka -tittelille. China Glazen Sun Worshiper on suunnilleen saman värinen kuin kauppojen neon-oranssit alennushintalaput. Koostumus ei ole yhtä tasainen kuin Dependin 161:ssä, mutta sävy on jotenkin todella uniikki. Neonoranssejahan löytyy markkinoilta muitakin, mutta tällaiseen kellertävään varianttiin en ole ennen törmännyt. Yleensä kynsilakkani eivät herätä kenessäkään mitään kommentteja, mutta tästä lakasta kyselivät töissä niin kollegat kuin asiakkaatkin.

Saanko esitellä; Auringonpalvoja.

CGSunWorshiper8

Alivalotin kuvat hieman tarkoituksella, jotta oranssin sävy toistuisi mahdollisimman luonnonmukaisena.

CGSunWorshiper3

Näyttää kivalta denimiä vasten! :)

CGSunWorshiper4

CGSunWorshiper2

CGSunWorshiper6

Tietyssä valossa lakka ei näytä ollenkaan niin neonilta vaan ennemminkin puhtaalta mandariinin sävyltä.

...

Juhannus on ollut kyllä aivan mainio, ja siitä tulossa pieni postaus huomenna. Mullakin naama vihdoin helottaa kun pääsin ensimmäistä kertaa tänä kesänä auringonottoon...! :) Loistavaa. Toivottavasti säät suosivat muuallakin Suomessa.

0 comments on “China Glaze Sun Worshiper”

  1. En ihan tajua mitä tarkoitat... :D Mihinkäs ne tästä hajoaisi? Paitsi että - etusormen kynnen juureen tuli pian kuvien oton jälkeen halkeama, ja se siis katkeaa jonain kauniina päivänä ensi viikolla. :)

   Vastaa

   0
 1. Onpas hyvän sävyinen lakka ja todella herkullinen farkkujen kanssa! Montako kerrosta olet laittanut lakkaa? Muutamissa kuvissa näyttää peittävän aika huonosti. Tai siis niin, että näkyy missä kohden kynsi on kiinni ihossa ja missä kohden se valkoinen alkaa :)

  Minä en ainakaan ole kyllästynyt vielä oranssiin :)

  Vastaa

  0
  1. Kolme kerrosta tarvitsi tähän tulokseen. Kaksikin olisi toisaalta ollut jo riittävä, mutta kolmas kerros syvensi sävyn.

   Vastaa

   0
 2. Ihana väri, mutta en tykkää noin räikeästä väristä noin pitkillä kynsillä.. Ihan töpöt tai sitten muodoltaan täydelliset, hieman tavallisia kynsiä piedemmät oisivat jees ;) Kesäkesäkesä..

  Vastaa

  0
 3. Oi miten ihananvärinen lakka. Ite en oo aikasemmin oikeastaan oranssista välittänyt mutta tuo on jotenki houkutteleva sävy :D

  Vastaa

  0
 4. Hittolainen kun onkin hyvä sävy!! Olen jotenkin outo kun en ikinä saa aikaiseksi lakattua kynsiäni.. Innostuksen puute johtuu varmaankin siitä, että kunteni lohkeilevat jo heti jos ne pääsevät edes vähän ylitse sormenpäitten.. Dependin kynsiöljyn ostin ja olen käyttänyt sitä nyt tuollaisen 2 viikkoa eikä vielä suuria muutoksia ole näkynyt..

  Vastaa

  0
 5. Onpa upean värinen lakka. Sanni voisitko jossain vaiheessa tehdä postausta miten pelastaa meikillä tilanne jos aurinko on päässyt polttamaan kasvoja? Voi olla ajankohtainen aihe aika monelle ;)Kiitos etukäteen!

  Vastaa

  0
 6. Oisko sulla Sanni, tai jollakin lukijalla, antaa vinkkiä tosi hyvästä top coat lakasta /kovettavasta päällyslakasta?
  Mulla on nimittäin useampia "huonoja" lakkoja, eli sellaisia, joiden kuivuminen kestää tosi kauan, tai mitkä ei ehkä koskaan kuivu täysin koviksi, vaan jää liian helposti "muotoiltaviksi" niin millä niihin saisi ihan kovan pinnan ja siten lisää kestävyyttä?
  Toimisiko joku päällyslakka tällaisena kovettajana niin saisi nuo huonotkin lakat käytettyä ? :)

  Vastaa

  0
  1. Mä en itse käytä kovettajia, joten niistä en osaa valitettavasti sanoa mitään. Mutta tosinopeasti kuivuvia päällyslakkoja on Mavalan Mavadry ja Poshen Super-Fast Drying Top Coat (löytyy mm. tästä nettikaupasta: http://www.8ty8beauty.com/nail_treatments/poshe.htm

   Mun käytössä tuo Poshe on ollut ihan vertaansa vailla, mutta Mavalakin toimii tosi hyvin. Mavala on noista helpommin hankittavissa kun sitä saa ihan Suomesta päivitäistavarakaupoista.

   Vastaa

   0
 7. Näyttää aivan porkkanamehun väriseltä jos olisi aavistuksen enemmän vielä oranssimpi :).

  Kävin muuten ostamassa MUSen "Emilia" kynsilakan ja voi miten se onkaan kaunis <3. Kiitos tuotevinkkauksesta ;).

  Vastaa

  0
 8. Sanni leikkaa kynnet! No ei nyt sentään, mutta edes hippusen lyhyemmäksi, ne näyttävät ihan noidan kynsiltä, kun ovat noin "kapeat".
  Mutta lakkasi sävy on aivan mieletön, paljonko tommonen maksaa ja mistä tollasta merkkiä voi ostaa? :) Tykkään blogistasi muutenkin hirmuisesti! <3

  Vastaa

  0
  1. Hehee, mulla on tosiaan rumat kynnet, se on vähän niinkuin mun tavaramerkki. ^_^ En osaa niitä muotoilla niin saavat kasvaa villinä.

   Mä ostin tämän lakan Kicksistä, mutta mun mielestä China Glazea saa muualtakin, olisikohan ainakin Stockalta...? Lakka maksaa 9,90€ (ja voin rehellisesti sanoa että vähän *ituttaa maksaa tän verran kun vielä vuosi sitten China Glazea saattoi tilata netistä hintaan $2,90... Mutta sitten CG laittoi jenkkinettikaupoille eston myydä merkkiä USAn ulkopuolelle. Murr).

   Vastaa

   0
 9. tosi räikee sävy!itellä en tykkäis yhtään,mutta sulla näyttää ihan kivalle :).jokuhan kysyi sitä päällyslakkaa,niin eikös virvenkin suosittelema mavala mavadry ole aika hyvä pikakuivattaja ja toimii päällyslakkana ja kuivuu iskunkestäväksi nopeasti.ja ei ole kallis :)

  Vastaa

  0
 10. Herranjumala tuo lakka on kirkas! Ihan häiköö. Tuo on jo niin härö, että minäkin voisin sortua, vaikka oranssi ei ole ala-asteen jälkeen ollut yhtään mun juttu ;)

  Vastaa

  0
 11. Ai kamala tuota alivalotusta, kynsilakka näyttää kyllä kivalta, mutta kädet näyttää ihan kuolleilta...

  Vastaa

  0
 12. Hei, osaisitko sanoa onko vastaavaa väriä saatavilla pienemmissä pulloissa? En nimittäin saa _ikinä_ käytettyä noin isoa pulloa kynsilakkaa loppuun(ellei se sitten sattuisi olemaan Mavalan Los Angelesia, ah sitä väriä).

  Vastaa

  0
  1. En osaa, ikävä kyllä. Joku kynsilakkabloggaaja voisi tietää paremmin. :)

   Vastaa

   0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (45)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)