26.05.2010

Pinkkiä ja keltaista

Tein Essien lakoilla pinkkikeltaiset kynnet ja laitoin luomille samoja sävyjä MACiltä ja Manly-paletista.


Essiepinkkikeltakynnet

Pohjalla Essien keltainen Shorty Pants ja päällä Essien Pink Parka.

Essie_lakat

Essiepinkkikeltakynnet2

Levitin ensin kaksi kerrosta Shorty Pantsia, annoin kuivua ja liimasin sitten päälle ranskalaisen manikyyrin "aputarroja" (vai miksi niitä kutsutaan) kuvioiden muotoon. Levitin päällimmäiseksi kaksi kerrosta Pink Parkaa, annoin jälleen kuivua ja poistin tarrat.

Essiepinkkikeltakynnet3

Aika kivan näköinen, ja vaihtelua mun tavanomaiseen tasaväriseen lakkaukseen. Mähän en oikeastaan tykkää kynsien koristelusta, se ei ole mun juttu.

KeltainenPinkki_kynnetdetail

Huulikiilto on IsaDoran Chrome Lip Polish Power Pink.

PinkkiKeltainen_pieni

Liikkuvalla luomella MACin keltainen Bright Sunshine, jonka sävyä muutin hieman vaaleammaksi Mad Mineralsin Lemon Dropilla. Luomivaossa ja ulkonurkassa neonpinkkiä Manly 120 -paletista. Yläluomen rajaus Indelible Gel Eyeliner Magnetism.

KeltainenPinkki_face

Huulet ei ihan mätsää silmien pinkkiin mutta ihanan karsean väriset kuitenkin! ^_^ IsaDoran Power Pink kuului viime kesän Delirious-lookkiin. Poskille laitoin mineraalipohjan päälle ainoastaan hohdepuuteria, koska halusin iholle kuulaan ja värittömän pinnan värikkäiden huulten ja silmien vastineeksi.

ChromeLipsPink

Ostin Power Pinkin tammialesta kun se näytti niin makealta, mutta koostumus on kauhean paksua ja tahmeaa ja epätasaisesti levittyvää. Eipä tule käytettyä.

0 comments on “Pinkkiä ja keltaista”

  1. heippa ! tietäisitkö mitään hyvää, mutta kumminkin semi-halpaa (ei mitään 85678597 euroa maksavaa) eyeshadow primeria? en mielellään haluaisi tilaita netistä, mutta no joo :-D

    Vastaa

    0
    1. IsaDoralla on ihan OK luomivärinpohjustaja, Eye Shadow Fix. Hinta on muistaakseni jotain 7,90€ paikkeilla.

      Vastaa

      0
  2. tosi kivat kynnet. Minkälaisia ne aputarrat on ja osaatko sanoa missä niitä myydään?

    Vastaa

    0
  3. Oi, ihanan yksinkertanen toteuttaa mutta silti huippukivan näköinen lakkaus :) terveisin eräs tumpelo lakkaaja, joka myöskin on kyllästynyt yksivärisiin kynsiin

    Vastaa

    0
  4. Ihana meikki ja kynnet! Voi kun itsekin rohkaistuisin käyttämään mustaa rajausta värikkäiden silmämeikkien kanssa :)

    Vastaa

    0
  5. Pelastit noilla kynsillä mun tuskailun, millaiset kynnet taiteilisin perjantaina firman juhliin. Kaipaan jotain uutta ja tuo manikyyritarrojen innovatiivinen käyttö näyttää upealta! Värit omiin kynsiini tulee olemaan violettisävyisiä pukeutumiseni mukaan, mutta perusidean tarrojen käytöstä aion häpeilemättä kopioida. =oD

    Vastaa

    0
  6. Ihana meikki ja upeat kynnet! Pinkki muuttuu ihanasti oranssinsävyiseksi keltaista lähestyessään, aivan kuin olisit käyttänyt kolmatta sävyä ulkonurkassa.

    Ehdin muuten jo päivitellä miten olet saanut noin siistit raidat kynsiin, mutta olitkin käyttänyt kekseliäästi apukeinoja :D

    Vastaa

    0
  7. Tosi nätit kynnet ja ihanan sävyinen huulikiilto. Tahdon ton huulikiillon myös :) Tossa näyttäis olevan ihan mukavasti pigmenttiäkin.

    Vastaa

    0
    1. Joo, pigmenttiä on kivasti, mutta sävy levittyy silti jotenkin epätasaisesti ja paikoin läpikuultavasti. Tuota kiiltoa ei varmaan myöskään enää saa mistään kun se oli lookkituote, luulen että tammikuun aleissa myytiin pois kaikki kesältä jääneet lookkijutut.

      Vastaa

      0
  8. Moi!

    Rakastan meikkejä ja kaikkea meikkaukseen liittyvää. Blogisi on mahtava ja käyn aina välillä fiilistellen lukemassa sitä :) Tykkään itse tosi tosi paljon Art decon meikeistä. Esimerkiksi niiden mineraalipuuteri on ihan ässä. Olisiko mahdollista saada postausta tähän meikkimerkkiin liittyen??

    Vastaa

    0
    1. Mielellään toki kirjoittaisin vaikka mistä merkeistä, mutta silloin niistä pitäisi olla jotain omaa kokemustakin.... Valitettavasti en ole kokeillut yhtäkään Art Decon tuotetta. :/

      Vastaa

      0
  9. Moikka! Mä olen todella kiinnostunut kaudenhoitoalasta (tällä erää siis vain ylioppilastutkinto taskussa) mutta pääsin kaudenhoitoalan pääsykokeisiin, ever been happier!
    Siksi kyselenkin, että miten voisin parhaiten valmistautua päivään? Tiedän että kemian koe tulee, ehkä jokin eglannin sekä suomen kielinen kirjoitelma, voikohan olla alaan liittyvää sanastoa, esim enkussa?
    Miten teen haastattelussa vaikutuksen että varmasti pääsen unelmien alalle? :D Mitä saatetaan kysellä haastattelussa, voiko tulla ryhmätehtäviä, mitä kirjalliset kokeet VOISIVAT olla?
    Kiitos jos jaksaisit vastailla. :)

    Vastaa

    0
    1. Oletko siis hakenut estenomikoulutukseen...? Mähän en ole estenomi, joten sinänsä en osaa jelppiä sen haastattelun kanssa. En ole myöskään kosmetologi, joten niistäkään pääsykokeista en osaa sanoa mitään. :) Olen opiskellut kosmetiikkamyyjäksi, ja meillä ei ollut mitään pääsykoetta, ainoastaan haastattelut ryhmissä ja pieni kirjallinen "miksi haluan alalle" -tehtävä.

      Haastattelussa meille annettiin ryhmätehtäviä, kuten esimerkiksi paneelikeskustelu jonkun tietyn tuotteen toimivuudesta, toisen tuotteen markkinointia ja jotain muuta alaan liittyvää "väittelyä". :) Mulle haastattelutehtävät oli helppoja, koska olin jo valmiiksi aika perehtynyt eri tuotteiden vaikuttaviin ainesosiin (olen siis opiskellut incejä jo kauan ennen kouluakin) ja monet tehtävissä olleet tuotteetkin oli tuttuja. Yleisesti haastattelutilanteissa auttaa tietysti se, että se oma kiinnostus paistaa läpi, ja osaa tuoda esille sen että jo kiinnostuksensa kautta tietääkin alasta paljon.

      Ei muuta kuin tsemppiä! Tämä on aivan ihana ala!

      Vastaa

      0
    2. Kiitos vastauksista :)
      Jep, hain estenomikoulutukseen, mutten tiedä monia sillä alalla olevia joilta voisin kysellä, niin ajattelin että sä voisit antaa edes jonkinlaista osviittaa.
      Kemia ahdistaa tällä hetkellä kaikista eniten, mutta eiköhän se hyvin mene, kumpa vain saisin jotain KÄYTÄNNÖLLISTÄ kemiaa luettavaksi, varmasti maistuisi paremmin :p
      Mistä voisin löytää noita eri tuotteiden ainesosien tietoja? Jos niitä hieman tiirailisi, sujuisi varmaan kemian reaktiokaavatkin paremmin... :D

      Vastaa

      0
  10. Ihana meikki! ja ihanan väriset kynnet. :o
    Ois kiva jos tekisit sun version The Body Shopin tuoteluettelon kannen meikistä. :) Se on niin söpö ja värikäs.

    Vastaa

    0
  11. TYKKÄÄN! Tosi Mylittleponi mani ja meikki, kesäisen nätti.

    Toivomusta pukkaa: olis hirmu mielenkiintoista kuulla vielä enemmän sun tyypillisestä työpäivästä ja vaikka kosmetiikanmyyjän näkökulmasta esimerkiksi asiakkaiden (ostos yms-) käyttäytymisestä. Aspana kiinnostaisi myös kuulla aasiakaskosmetiikkakuluttajista...;D

    Vastaa

    0
  12. Tosi nätti meikki ja kynnet!

    Oletko kokeillut MUS:in Eye Primer-luomivärinpohjustajaa? Kiinnostaisi kovasti kokeilla kys. pohjustajaa, kun tätä saisi kätevästi Kicksistä. :)

    Vastaa

    0
    1. Olen kokeillut kerran, sitä väritöntä versiota, ja yllättävää kyllä se toimi oikein hyvin. Koostumus ei ole mun mieleen, mutta se kuitenkin toimi. :) Tosin yhden kerran perusteella ei tietenkään voi täysin julistaa tuotetta huipuksi.

      Vastaa

      0
  13. Hei mistä noita essie lakkoja saa??? Ja minkä hintasia?? Oisko mitään vinkkiä jotain hyvää keltasta lakkaa mikä ei kauheen paljon maksas??:)

    Vastaa

    0
    1. Essien jälleenmyyjät Suomessa näkee täältä:
      http://www.carpelancosmetics.fi/essie/Default.aspx?id=399466
      En valitettavasti tiedä mitä Essien lakat maksaa Suomessa koska olen saanut nämä lahjana. Luulisin että kympin kieppeillä.

      Halvimman keltaisen lakan löydät varmaan Dependiltä, hinta 2,90€. Löytyy neonkeltainen ja helmiäiskeltainen. Seppälässä myydään myös halpoja, värikkäitä lakkoja. Muistelen että Models Own -sarjaan kuuluu keltainen lakka.

      Vastaa

      0
    1. Käytän Lily Lolon mineraalipohjaa, sävyssä Blondie. Se on parhautta. :-*

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat