09.04.2010

Nude Bronze

Tällä kertaa vähän poikkeava look, nimittäin luonnollista, pronssilla sävytettyä nudea. Tämäntyyliset meikit sopii mulle tosi hyvin (ainakin itse näytän mielestäni paremmalta kuin sateenkaarimeikeissä), mutta silti teen tällaisia lookkeja enää aniharvoin. Jotenkin vaan kaipaan niitä kirkkaita värejä kasvoille, etenkin silmiin.

Silmämeikki tehty Manly 120 -paletin sävyillä (sieltä tosiaan löytyy muutama neutraalikin!) ja Pure Luxen Apricot Honey -poskipunalla. Ripsariakin laitoin vain yhden kerroksen. Laitoin luomen sisäpuolikkaalle kermakultaa ja ulkopuolikkaalle neutraalia mattaruskeaa. Luomivakoon laitoin vaaleaa kuparin sävyä, jonka päälle sitten levitin Apricot Honey'ta korkealle melkein kulmakaevan ulkokaareen saakka. Yläluomella huomaamaton ruskea kynärajaus ja alaluomella ihonvärinen sisärajaus.

Kasvoilla "alimpana" Lumenen Crystal Radiance -primer (tarkoitus heleyttää ihoa mutta en oikein usko että se tekee mun iholle juuri mitään, unohdan koko tuotteen olemassaolon meikkipakissani) ja meikkipohja tuttuun tapaan Lily Lolon mineraalipuuterilla. Nassuun sudittu sinne tänne Dr. Hauschkan aurinkopuuteria ja poskille Pure Luxen Apricot Honey -sävyä. Poskipäillä vielä sipaisut Pure Luxen You Glow Girl! -hohtopuuteria. Huulilla Laveran huulipuna nro 21 Golden Beige, ja päällä kirkasta huulikiiltoa. Aika kiva, kevyen sun-kissed look! Mun mielestä mun posket näytti tuoreeltaan ihan sairaan oransseilta, mutta kun meikki oli "istunut" kasvoilla vähän aikaa niin sävyt jotenkin haalistui ja jäi mukavan luonnollisiksi.

0 comments on “Nude Bronze”

  1. Onpa kaunis ja pukeva meikki. Tuollaisen silmämeikin haluaisin osata tehdä itsellenkin. Sinulla on todella kaunis luusto kasvoissa ja tuo meikki jotenkin vain korostaa sitä.

    Vastaa

    0
  2. Yhdyn Jennin kommenttiin meikin ja meikkaajan kauneudesta. :) Näytät tosin aivan erilaiselta puolikkaissa ja kokonaisissa kasvokuvissa (molemmissa nätiltä kuitenkin :D). Ja hei, olet ruvennut meikkaamaan kulmiasi, huomasin vasta nyt!

    Vastaa

    0
    1. Hehee, joo, kyllä mä itse asiassa meikkaan kulmani joka päivä, mutta joissain postauksissa, joiden meikin olen tehnyt kiiressää jonain vapaapäivänä ilman että olen lähdössä mihinkään ulos, kulmat saattaa olla meikkaamattomat. Tässä nudemeikissä ne on aavistuksen tavallista tummemmat ja ehkä yritin saada niitä jopa paksummiksi (mutta se on vähän toivotonta), että ne kehystaisi nudemeikkiä paremmin.

      Vastaa

      0
  3. Kaunis nudemeikki! Sulla on kyllä uskomattoman kaunis kasvojen luusto :) Oletko toiminut mallina joskus?

    Vastaa

    0
    1. Hahaa, no en todellakaan! :) En usko että näin suurella nenällä mitään mallintöitä tehdään. :D

      Vastaa

      0
  4. ihana meikki, mutta jotenkin noi kulmat näyttää mun silmiin nyt turhankin "kovilta" muuhun nähden, mutta se toki on vaan mielipideasia...

    Vastaa

    0
    1. Olen osittain samaa mieltä.... mutta mullehan tää kulmakarvajuttu on sellainen "heikko lenkki", en vaan osaa laittaa niitä nätisti. :/ Tällä hetkellä ne on taas kestovärjätty tummanruskealla, ja siihen päälle kun vielä vedin Lumenen 2-kynää niin tulos oli tuollainen.

      Vastaa

      0
  5. Todella kaunis meikki! Piti tulla tänne sanomaan, että olet kyllä todella kaunis! Ihana luusto ja silmät!

    Voisitko joskus tehdä meikin, jossa käytät kirkkaankeltaista luomiväriä? Sain lahjaksi edellä mainitun värisen luovärin, enkä juurikaan osaa käyttää sitä.

    Vastaa

    0
    1. Klikkaa sivupalkin tunnisteluettelossa kohtaa 'keltainen'. Löytyy montakin meikkiä joissa on käytetty keltaista, muutama myös kirkkaankeltaisella. Keltainen sopii yhdistettäväksi erinomaisesti esimerkiksi violetin kanssa.

      Vastaa

      0
  6. Oletko miettinyt käyväsi kosmetologilla tms. kulmakarvojasi näyttämässä? Ehkä he saisivat värjättyä/nypittyä kulmasi niin, että itsekin pitäisit niistä. Toinen hyvä vaihtoehto on ammattilaismeikkaajan luona käynti, ja hän opettaa sinut meikkaamaan kulmat oikein. Itsekin olin aina tuskissani kulmieni kanssa kunnes kävin ammattilaisten luona ja opin oikeat tekniikat kulmien korostamiseen! :)

    Tuo Lumenen crystal radiance on aika jännä tuote. Kesäisin, kun iho on hyvässä kunnossa, iho näyttää mielettömältä jos laittaa pelkästään tuota ja ehkä hippasen aurinkopuuteria. Muulloinkin sen saa toimimaan, kun käyttää sitä reilusti esim. meikkivoiteeseen sekoitettuna tai ihan ronskisti vain taputtelee meikkipohjan päälle poskipäille ja muille korostettaville alueille!

    Vastaa

    0
    1. Voi kuule, kulmani on monesti laitettu kosmetologilla, eivätkä he saa niihin sen kummemmin muotoa! :) Värjääminenkään ei paljon tuota tulosta, kun on niin vähän materiaalia mihin väri voisi tarttua.

      Näitä mun kulmiahan ei oikeastaan voi nyppiä mihinkään muotoon koska ne ovat juuri niin ohuet kuin kuvissa näkyy, ja juuri niin harvat. Nyppiminen ei niitä auta. Ainoastaan hajakarvat nypin pois karvalinjan alapuolelta.

      Jollain meikkigurulla voisin kyllä käydä saamassa oppeja kulmien täydelliseen meikkaukseen, mutta mistäs sellainen guru löytyisi?

      Vastaa

      0
  7. Itekin koen nudemeikit jotenkin hankalina... tai siis tylsinä :D Vaikka toisaalta niillä saa yleensä korostettua parhaita puolia. Joten itsekin tykkään sateenkaaren väreissä kirjavista silmämeikeistä, jotain särmää pitää olla! Saa nähdä, miten tuleva työ apteekissa rajoittaa tätä harrastusta...

    Vastaa

    0
  8. Tosi upea meikki ja sulla on kyl tosi kaunis luusto! Nyt, kun näitä kokokasvokuvia on alkanu tulla vähän enemmän, ni meikistä saa vähän paremman käsityksen. :)

    Vastaa

    0
  9. On todella hienoa nähdä kokokasvokuvia kuin niitä puolikkaita, sillä meikistä saa paljon paremman kuvan! :3

    Ei niissä alkuajan puolikkaissa mitään vikaa oikeastaan ollut, mutta nyt kun on kokokasvokuvia mihin verrata, toivon että pitäydyt kokokasvokuvissa. :-)

    Vastaa

    0
  10. Nätti nainen ja nätti meikki, luusto on tosiaan kuin kauniilla skeletorilla, tosi tarkasti piirtyvä ja hienostunut;) Olen niin aniharvoin nudemeikissä että se vaatii itselleni oikein panostusta, nudehuulet eivät itselleni sovi, kaikki väri häviää lärvistä kuin sanonko mikä saharaan :D Minulla pitää olla marjaisa sävy. Sinulle nude kyllä sopii.

    Mulla on itsellä luonnostaan aika ok kulmat, paitsi että väriä saisi olla enemmän. Olen juuri nyt testaamassa neulashia, jonka pitäisi auttaa myös harvojen kulmien kanssa. Olen postannut siitä aiemmin juttua blogissa ja updejtaan kohta, itse käytän sitä kylläkin lähinnä ripsien kasvatukseen.

    Vastaa

    0
  11. Voi kun oot kaunis ♥♥
    Joo, sopiihan sulle paremmin tollanen lämminhenkinen meikki, mutta sateenkaarivärit on muuten hauskempia, ei niin "tylsiä" ku tämä. :D

    Vastaa

    0
    1. Ja, ainiin, muuten: mielestäni meikkaat hyvin kulmasi, ne ovat todella harvat, mutta kun meikkaat ne, saa niihin täyteläisyyttä, josta pidän tosi paaaaljon. Eivät ne edes ole niin pahat. Hyvä on, ettet oo sheivannut niitä kokonaan, koska jotkut niin tekevät, ja sitten piirtävät viivan kulman tilalle. YÖK. Se näyttää hiiiiirveältä!!!!! :D

      Vastaa

      0
  12. Oi kun olet kaunis! Kiva nähdä koko naama :) Hienosti sopii tää värimaailma, vaikka onhan kirkaimmissa enemmän potkua.

    Vastaa

    0
  13. Onpa ihanan raikas meikki! Mielestäni sinun värimaailmaan sopivat ne erikoisemman värisetkin piperrykset. Vaikka kyllä se taitaa olla tosia, että kaikki naiset ovat kauneimmillaan aika luonnollisella ehostuksella.

    Muutes. Kulmien muodossa ei mielestäni ole erityisemmin mitään vikaa, mutta väritys on aika tumma. Kun vertaa esimerkiksi siihen, mikä Tiptoesin Saaralla on ollut kun hänellä oli vaaleammat hiukset (jotka taisivat olla tummemmat kuin sinulla), niin hänellä oli kyllä roimasti vaaleammat kulmat. Vielä jos mustahiuksiseen Ostolakossa Virveen vertaa, niin siltikin kulmasi taitavat olla tummemmat.

    Piti ihan esimerkkejä käyttää, kun sivupalkista huomasin sinun lukevan molempia blogeja!:)

    Vastaa

    0
    1. Useimmiten mulla on sen väriset kulmat kuin bannerissa, eli ei yhtä tummat kuin tässä postauksessa. Tosiaan meni vähän överitummaksi kun vedin kynää vielä kestovärjäyksen päälle.

      Yleisesti ottaen tykkään kyllä tummemmista kulmakarvoista mitä vaaleahiuksille yleensä suositellaan. Jotenkin pelkään että vaaleanruskea kynä näyttää liian punertavalta. Saaran kulmat on kyllä aina aivan täydelliset, hänhän hallitsee niiden laiton. Kesällä yritinkin kovasti opetella piirtämään kulmiani Saaran ohjeistuksen avulla, mutta taidot ei vaan näköjään riitä. :/ Mutta enpä jaksa sitä jäädä suremaan, mulla on sitten muita taitoja. :)

      Vastaa

      0
  14. moikka sulla on tosi ihana ja värikäs blogi:) olis kiva saada enemmänkin kuvia tuolleen koko kasvoista kuten tässä:) saa paljon paremman kokonaiskäsityksen!

    Vastaa

    0
    1. Kiitoskiitos! En kyllä usko että tulen hirveästi laittamaan näitä kokokasvokuvia, vaikka ymmärrän että niistä saa toki paremman kokonaiskäsityksen meikistä.

      Vastaa

      0
  15. Piti tulla vielä kommentoimaan, kun täällä on näköjään (taas) virinnyt ihan keskustelu noista kulmakarvoistasi. Mielestäni olet nimenomaan saanut ne onnistumaan nätisti. Tuovat mukavasti ryhtiä muulle meikille ja ovat kivan muotoiset.

    Vastaa

    0
  16. Suosittelisin kokeilemaan Meow Cosmeticsin kulmavärejä. Itse olen vaaleahiuksinen ja etsin varmaan viisitoista vuotta sopivan vaaleaa tuotetta, joka ei punertaisi. Meowin valikoimista löytyi ensimmäinen sopiva sävy, käyttömukavuuskin on ihan muuta luokkaa kuin kulmakynillä/vahoilla tms. Olet tosi taitava meikkaaja mutta mielestäni liian tummat kulmat jähmettää kasvot ja vie huomion pois kaikesta kauniista.

    Vastaa

    0
  17. Moikka! En tiedä onkohan vika omassa koneessani, mutta postauksen kuvat eivät näy? :/ Kuvien kohdalla on photobucketin kuva. Näitä vanhempia postauksia eivät varmaan ihmiset ihan joka päivä lue, mutta mielelläni aina välillä katselisin näitä vanhempiakin juttuja. :)

    Vastaa

    0
    1. "Vika" on Photobucketin siirtokaistassa, jonka ilmainen tila ylittyi tässä kuussa (nollautuu aina kuun alussa). Normaalisti tuo tila ei koskaan ylity koska ihmiset lukevat näitä vanhoja postauksia niin harvoin (vain ekan boggausvuoden kuvat ovat Photobucketissa), mutta nyt mulla on ollut tällä viikolla linkitettynä paljon vanhoja postauksia jolloin kävijävirta sai Photobucketin limitin ylittymään. Ensi kuussa nämä ekan vuoden kuvat taas näkyy.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat