30.03.2010

Keväinen värimeikki + ilmoitusasiaa

Olen tässä jo useana päivänä tehnyt meikin keltaisella, violetilla ja vaaleanpunaisella. Tosi nätti yhdistelmä mielestäni, ja jotenkin keväinen. Lisäksi meikistä tulee mulle mieleen My Little Ponyjen värimaailma. :)

Trendi-lehti kertoi maaliskuun numerossa ponivärien olevan nyt in. Me täällä Karkkipäivä-blogissa olemme toki tienneet sen jo aikoja sitten. :)



Meikkiin käytetty:
* Mad Minerals Taxi (keltainen; sisänurkka)
* Mad Minerals Pizzazz (violetti; ulkonurkka)
* Mad Minerals Hot Stuff (pinkki; luomivako)
* Revlon Frosty White (valkoinen; kulmaluu)
* Indelible Gel Eyeliner Venomous (yläluomen rajaus)
* Rimmel Shadow Liner Enchantment (alaluomen sisärajaus)

Meikin sävythän on muuten samat kuin tammikuisessa synttärimeikissäni, mutta vaikutelma on keveämpi koska sävyt ovat tällä kertaa hohtavia mineraaliluomivärejä. Syntymäpäivämeikki oli tehty Manly-paletilla, jonka sävyt ovat huomattavasti mineraaleja mattaisempia.
Sitten siihen ilmoitusasiaan. Karkkipäivä-blogi siirtyy 1. huhtikuuta alkaen osaksi Indiedays-blogiportaalia. Muutos ei tule vaikuttamaan blogin sisältöön millään lailla, eikä edes ulkoasu tule muuttumaan kovin radikaalisti. Osoite muuttuu muotoon http://karkkipaiva.indiedays.com, mutta vanhasta osoitteesta on jatkuva edelleenohjaus.
Muuten, jos tykkäätte seurata blogeja Bloggerin kautta (eli teillä on Blogger-profiili), niin kannattaa lisätä Karkkipäivä luettavien blogien listalle ennen siirtoa. Indiedays-blogien päivitykset näkyvät Blogger-listoillakin, kunhan vaan on lisännyt blogin listalle ennen ko. blogin siirtymistä Indiedaysin puolelle. Ihan vaan siis vinkkinä niille jotka käyttävät paljon Bloggeria. :)
Blogin siirto tapahtuu huomenna keskiviikkona (31.3.), ja keskiviikon aikana ei voi blogiin lähettää mitään kommentteja.

Jännittää vähän tämä siirto ja uusi bloggausympäristö, mutta toivotaan että kaikki menee hyvin ja sopeudun muotibloggareiden joukkoon. Minähän en siis ole piirun vertaa muodikas, enkä seuraa mitään trendejä (paitsi nyt ihan vahingossa näköjään My Little Pony -meikkitrendiä... ^_^) Mitään vaatteisiin liittyviä juttuja ei Karkkipäivässä tulla tulevaisuudessakaan näkemään, vaan täällä jutellaan meikeistä ja kosmetiikasta.

Nähdään huhtikuussa id:n puolella!

P.S. Ainiin joo, ja mä alan myös bloggaamaan omalla etunimelläni. Eli olen Sanni, hauska tutustua.

0 comments on “Keväinen värimeikki + ilmoitusasiaa”

  1. Jännää, pidän peukkuja että kaikki menee hyvin!
    Luulin jo sekunnin että sinä olet kirjoittanut tuon ponille kyytiä-jutun:D Ja ihana meikki, tosi MLP!

    Vastaa

    0
  2. mä rakastan keltainen-violetti yhdistelmää lähesa kaikessa. itse kyllä olen niin ujo meikkaaja etten uskalla leikkiä väreillä kauheammin. :)

    Vastaa

    0
  3. Olenkin tätä siirtoa jo odotellut :) Suosikkiblogit näyttävät yksitellen siirtyvän indieen :)

    Vastaa

    0
  4. Kivakivakiva!! Ensin Char (jonka blogia luen), ja nyt sinä tulet Indiedaysiin! Mahtavaa! :) Ja niille joilla on "epäluuloja" Indiedaysiä kohtaan, niin mullakin oli suuria epäluuloja aluksi, kun lukemiani muotiblogeja muutti sinne, mutta oon tullut huomaamaan että Indiedays on mainio "paikka blogeille". :) Ainoa miinus Indiedaysissä on se että sivuilla on jonkin verran mainoksia. Mutta sekään ei haittaa YHTÄÄN kun itse blogit ovat niin ihania! <3
    /Cecilia

    Vastaa

    0
  5. Kaunis meikki! :)
    Tulee oikeesti muuten jonkulainen ponivisio tuosta meikistä :)

    Vastaa

    0
  6. Hauska tutustua Sanni! Ja ihanaa ettet aio sortua bloggaamaan uusista H&M;:n kevätmallistoista tai Gina Tricotin farkuista, vaan kosmetiikkalinjalla jatketaan :) Kiitos siitä. Blogisi on minulle yksi henkireikä, josta haen inspiraatiota. Paljon olen sitä saanutkin :)

    Vastaa

    0
  7. Et olisi tehnyt sitä.. :/ Indiedays on surkee, sivut muuttuu sietämättömiksi ja niin...

    Vastaa

    0
  8. Olen oikeastaan aika pettynyt tuohon indiedaysiin. En ole kyllä blogisi lukemista lopettamassa tuon takia, mutta jotenkin on kyllä sen verran kaupallinen tuo indiedays, että välillä ärsyttä sietämättömästi lukea blogeja sieltä.

    Vastaa

    0
  9. Romancious - joo, ei tuota vaikeuksia olla bloggaamatta jostain H&M;:n mallistoista kun vaatteet ei tosiaan mua kiinnosta. :) Ei edes kengät. Olen varmaan erittäin outo naisihminen. :)

    Anonyymi 16.22 - millä lailla sivut muuttuu sietämättömiksi...? Mun blogi ainakin tulee näyttämään layoutiltaan melkein ihan samalta kuin täällä, mä tunnen itseni kotoisaksi näissä asetuksissa joten ne seuraavat mua Indienkin puolelle. Oikeastaan ainoa suurempi ero entiseen on tietysti mainokset, mutta niitähän mä en itse valitse enkä itse niihin mitenkään "liity". Ja nehän näkyy vain sivun ylälaidassa, kun skrollaa tekstiä alaspäin ne jää näkyvistä! ^_^

    Anonyymi 18.21 - ymmärrän että kaupallisuus jakaa mielipiteitä. Mutta onhan adblock...! ;)

    Vastaa

    0
  10. Hienoa, nähdään siis Indiedaysin puolella ihanainen Sanni :) Uskon, että mukaan lähteminen on hyvä päätös.

    Mistä ihmeestä muuten tuo nimi Indiedays oikein tulee..?

    Vastaa

    0
  11. Moi Sanni! :)

    Kivaa saada tuonne Indiedaysiin vähän erilaistakin blogia, ja vielä tällaista laatua! Onneksi olkoon, tällaista tilaisuutta ei ihan kaikille eteen satukaan.

    Vastaa

    0
  12. Moikkapa Sanni!

    O-ou, Indiedays... Toivottavasti sinulle ei käy kuten muutamalle muulle blogille eli touhu menee turhan kaupalliseen touhuun ja kokoajan saa lukea "mielenkiintoisista" kuplivakekkereistä jne. Mutta toivotaan että voit olla mahdollisimman paljan vanha oma itsesi sisällöltään :).

    Ps. aivan yli-ihana meikki!

    Vastaa

    0
  13. Panda - ei tarvitse pelätä mitään kekkeriraportointeja! ^_^ Jokainen indieläinen saa ihan itse päättää mistä kirjoittaa ja mihin "kekkereihin" lähtee mukaan. Mun tyyliin tuollaiset postaukset ei oikein sovi. Kuten sanottua, jatkan samaan malliin kuin ennenkin. :)

    Vastaa

    0
  14. Hih, nyt saa silmä totutella uuteen blogiympäristöön, mutta eiköhän se tästä. Hieno kuva uudessa bannerissa mut mä tykkäsin enemmän siitä edellisen sarjakuvamaisesta logosta.

    Vastaa

    0
  15. Moi vaan kaikille.... Eka kommentti Sannina! :)

    Mäkin tykkään tästä ulkoasusta, paitsi että normaalit reunat ei juuri nyt näy H&M:n mainoskampanjan takia. "Oikeasti" reunat on siis violetit. Ne tulee näkyviin sitten kun tuo mainoskamppis on loppu.

    Varmaan tuntuu näin alussa tosi kömpelöltä tehdä postauksia, pitää yrittää huomiseksi saada jotain aikaiseksi.

    Puutteitakin varmaan vielä on, esim. mun blogilistakin puuttuu sivupalkista.

    Hei, jos kommentoitte, niin tarvitseeko teidän syöttää sähköpostiosoitetta? Mä en tykkää siitä ominaisuudesta ja yritin valita sen pois. Haluaisin että kommentointi käy yhtä helposti kuin Bloggerinkin puolella.

    Vastaa

    0
  16. OU MAI! Ihana banneri!
    Mutta hieman häiritsee nämä mainoskamppanjat sivuilla.. Varsinkin kun oli tottunut sinun hillityn hienoon edelliseen ulkoasuun. :)
    Hauska tutustua Sanni!

    Vastaa

    0
  17. Olen rekisteröitynyt tänne, niin ei tarvitse huolehtia ylimääräisten kenttien täyttämisestä. Mokasin nyt vain sen verran, että onnistuin poistamaan entisen osoitteesi seuraamistani blogeista (sen jälkeen, kun olit muuttanut tänne) enkä näe postauksiasi enää Bloggerissa. Byääh. :( Nyt sitten klikkailen kärsimättömänä itseäni tänne monta kertaa joka päivä ja alan kitisemään, jos et ole päivittänyt. :D

    Vastaa

    0
  18. Hauska tavata Sanni!

    Testaan tuon mailijutun. Kyllä tämä mailiosoitetta ainakin kysyy, mutta en laita siihen mitään :)Miksi siirryit Indiedaysin puolelle, mitä etua siitä sinulle on? Jos blogin sisältä eo kerran muutu tms.?

    nimim. "Ekaa kertaa Indiedaysissa"

    Vastaa

    0
  19. Amalia - nuo mainokset on suuret vaan tällä hetkellä, normaali mainostila sijoittuu pelkästään sivun ylälaitaan.

    Nekku - no mites sä nyt sillä lailla? ^_^

    Verililjapuu - en oikeastaan osaa sanoa mitä etua tästä mulle suoranaisesti on, lähdin mukaan lähinnä uteliaisuudesta ja ehkä olin myös vähän otettu siitä että mua pyydettiin mukaan.

    Hyvä kuulla ettei sähköpostiosoitetta tarvitse syöttää! Mä en itse voi sietää blogeja joissa "pakotetaan" täyttämään jotain kenttiä ennenkuin voi kommentoida, enkä halua että omakaan blogini on sellainen.

    Vastaa

    0
  20. Jos saa esittää toiveen, niin saisiko johonkin päin blogia haku-toiminnon?

    Vastaa

    0
  21. Nyt tämä systeemi temppuilee ihan kunnolla.... Kun yritän vastata kommentteihin niin Indiedays heittää mut pihalle ja vaatii kirjautumaan uudelleen, ja kun kirjaudun ja yritän vastata kommentteihin niin taas heitetään pihalle.... ^_^ Pitää siis kommentoida vieraana. Katsotaan saanko edes omaa kommenttiani hyväksyttyä. :p

    keijukainen - luin toiveesi hakutoiminnosta ja julkaisin kommentin, mutta ainakaan nyt en näe sitä tässä kommenttiketjussa. No mutta, joku haltia näköjään toteuttaa näitä toiveita sillä voisin vaikka vannoa että haku-widget ei vielä hetki sitten ollut käytössä, mutta nyt se on ilmestynyt ylimmäksi, blogin esittelytekstin yläpuolelle.

    dfdf - nå men tackar! :)

    Edit. Jahas, no en mä sitten olekaan vieras.... systeemi kirjas mut takaisin sisään kun painoin submit comment. Hohhoijaa! ^_^

    Vastaa

    0
  22. Aivan ihana uusi banneri! :) Koska susta tulee kunnollinen esittely näille indiedaysin sivuille? :)

    Vastaa

    0
  23. Ihan törrkeän ihana banneri! Ilmeisesti kuvassa olet sinä; muistatko mitä huuli- & poskipunaa kuvassa on?

    Vastaa

    0
  24. Etkös tästä ainakin rahallisesti hyödy jotenkin? (Vai onko kiellettyä sanoa se ääneen...)

    Oli kyllä melkoinen yllätys löytää sun blogisi täältä. Paria indiedaysin muotibloggaria olen seurannut alusta asti, ja olen seuraillut tänne siirtymisen jälkeenkin. Mutta Karkkipäivä, meikkiblogi täällä, en olisi arvannut. :)

    Vastaa

    0
  25. ONNEA ONNEA ONNEA ihan tuhannesti Indiedaysiin siirtymisestä! Mäkin tykkään tuosta uudesta bannerista IHAN HURRRRJASTI!!!

    Vastaa

    0
  26. Charlotta - tänään pitäisi tulla esittelyt uusista bloggareista.

    mirri - kuvassa on MACin Pleasantry-poskipunaa (tosin livenä sitä oli paljon voimakkaammin, kuvassa sävy huuhtoutui lähes näkyvistä) ja huulilla Dr.Hauschkan Natural Pastels -huulipuna Soft Rose (sama kuin tuossa Red'n'Black-postauksessa).

    Tyylikäs kerran vuodessa - kyllä, bloggauksesta maksetaan Indiedaysissa pieni korvaus, mutta se on tosiaan lähinnä taskurahaa eli ei tällä mitenkään rikastu. :)

    Sikri - kiitos! Katsotaan miten tämä lähtee rullaamaan.

    Vastaa

    0
  27. Jaa, ohjautuikin uuteen osoitteeseen. Vähän on ristiriitaisia tunteita... Päällimmäisenä ärsytys.

    Olen seurannut blogia suht säännöllisesti varmaan vuoden ajan. Indiedays on mulle tuntematon puoli, ja mainosten perusteella en ainakaan siihen ihastunut. :(

    Kaupallista mainontaa näkee joka trendilehdessä ja olenkin ollut tyytyväinen blogimaailman lukemiseen, ettei siellä hypi henkkamaukat silmille, ja "mainostus" on kirjoittajan omaan kokoemukseen perustuvaa.

    Plääh. Ehkä tänne joskus tulee taas kurkkimaan. Mutta hieno on banneri.

    Vastaa

    0
    1. Joo, kuvat on tosi isot, mutta näköjään vain tässä postauksessa. Enkä saa niitä pienennettyä. En osaa. (vielä). :/

      Vastaa

      0
  28. Sain melkein sydänhalvauksen kun paljastit nimesi! En osaa ajatella sinua Sannina, onpas kummallista! Mutta terve vaan, Sanni:)

    Ja blogi on edelleen huippuhyvä, olen innoittamanasi hankkinut mm.manly120-paletin ja oli upea ostos kyllä! Tack so mycket:)

    Vastaa

    0
    1. Vai että sydänhalvauksen...! ^_^ Olisi kiva jos mulla olisi joku persoonallinen nimi kuin vaikka Ulrika, Rebecka-Sofia tai vaikka Veronika, mutta Sanni mää vaan olen.....

      Vastaa

      0
  29. Siis WOW miten herkullinen ja upea uusi banneri! Rupes kyllä tekeen mieli tuota tikkaria :D

    Tää meikki on ihana,tulee My Little Pony mieleen,kuten pitikin =)

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat