28.10.2009

Halloween?

Minun on pitänyt jo viikkokaupalla istua alas ja miettiä joku Halloween-look, mutta eihän siitä ole tullut mitään. On tämäkin meikkikuvablogi kun blogittarella on tuskin koskaan enää aikaa meikata kunnolla. :/ Tänään kuitenkin sain aikaiseksi etsiä netistä vähän inspiraatiota ja tein pari Halloweeniin sopivaa meikkiä. Toinen tulee huomenna.


Selailin MACin vanhoja Halloween-meikkejä, ja tämän Mistress Aquina-lookin silmät näyttivät kivoilta (ja tarpeeksi yksinkertaisilta kopioida ;)). Ensin tein kuvan kaltaiset pitemmät ripset, mutta kulmakarvani tekivät niistä sen verran sotkuiset että pesin ne pois ja tein uudet, lyhemmät tilalle. Aina jos meikissä on jotain tällaisia piirrollisia elementtejä, aletaan mennä alueelle jota mä en niin hallitse. Kaikki ovat jo varmaan mun liikuttavista Paint-piirroksistani havainneet kuvaamataidollisen lahjakkuuteni! ^_^

Luomiväreinä MAC Goldmine (kultainen) ja MAC Coppering (punainen). Rajaukset MAC Smolder-kynä, Maybelline Line Definer-tussirajaus ja Indelible Carbon-geelirajaus.

Arvatkaa muuten harmittiko, kun juuri kun olin saanut ensimmäisen silmän valmiiksi, ovikello soi ja sieltä ilmestyivät poikkiksen porukat vierailulle. No, ei vierailussa mitään vikaa, mutta kun olin laskenut että tässä on nyt sopivasti kaksi tuntia aikaa meikkailla ennenkuin tulee hämärää (=ei voi enää meikata eikä kuvata), ja olin tosiaan viimein varannut aikaa Halloweenille, niin sitten pitäisikin mennä juomaan teetä ja syömään pullaa vieraiden kanssa. Jouduin sitten pitämään seuraa silmäpuolena, ja eipä tuntunut yhtään tyhmältä istua siinä toinen silmä Mistress Aquina -lookissa leiskuen. Vielä fiksumman kuvan antoi varmaan selitys, että mä tässä meikkaan yhtä blogijuttua varten.... *syvä huokaus*

Kun kahvit oli juotu oli kello jo sen verran, että toiseen meikkiin pitikin jo sitten käyttää salamaa. Mrrr.

0 comments on “Halloween?”

 1. Ihana!

  Tuo on tosi ärsyttävää kun tulee jotain eikä pääse ottamaan kuvia. varsinkin kun tuota luonnonvaloa on päivä päivältä taas heikommin saatavilla...

  Vastaa

  0
 2. Hieno meikki! Ja kiitos vinkistä, en olis tajunnu yhdistää Goldminea ja Copperingia. :)

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)