27.09.2009

Big Apple

Olin ihan unohtanut että ylipäänsä omistan tämän luomivärin, kun törmäsin Violan blogissa upeaan swatchiin Mad Mineralsin kirsikanpunaisesta Big Apple -sävystä. En ole käyttänyt sitä kertaakaan sen jälkeen kun sen hankin kesäkuussa. Mutta tuumasta toimeen! Käytän punaisia sävyjä vain hyvin harkiten, mutta tästä voisi tulla jopa suosikki. Järjettömän ihana sävy! Tack till Viola att jag upptäckte den igen! ^_^


Liikkuvalla luomella Pure Luxen duochrome-sävy Red Aura, joka näyttää purkissa vaalealta jauheelta mutta shiftaa iholla punaiseen, etenkin kosteana levitettynä. Harmi että efektiä on niin vaikea tallentaa kameralle. Luomivaossa ja alaluomella Big Apple, kuivana levitettynä. Alaluomen sisärajaus IsaDoran Inliner Kajal Satin White ja yläluomella Maybellinen tussieyeliner.

Toisessa versiossa yhdistin Big Applen Mad Mineralsin pinkkiin Hot Stuffiin ja kirkkaanviolettiin Pizzazz'iin. Vähän liian "neon" mun makuun, mutta menisi bilemeikkinä.


Hot Stuff luomen sisemmällä puolikkaalla ja Big Apple ulkonurkassa, kummatkin kosteina levitettynä. Hot Stuff on ikävä kyllä huonolaatuinen niin kuivana kuin kosteanakin, se ei levity yhtä tasaisesti ja kauniisti kuin Big Apple jonka laatu taas on erinomainen. Luomivaossa Pizzazz, tarkoituksellisen tarkkarajaisena piirrettynä.

Big Applessa on niin hurjasti pigmenttiä, että kun sitä kaatui vähän valkoiselle meikkipöydälleni, niin pöydän pintaan jäi punertava jälki kaikesta saippualla hinkkaamisesta huolimatta!

0 comments on “Big Apple”

 1. Olen tekemässä Mad Mineralsille luomiväritilausta (purppuraa ja violetteja!) ja Pizzazzia olen muun muassa tilaamassa :). Big Applea ihastelin myös ja nyt meikkikuvasi sai minut ihastumaan siihen vielä enemmän. Tosin vaikka ihoni vaalea onkin niin hiustenväri ja naamatäplät saattavat rajoittaa värin käyttöä, mutta bilemeikissä se voisi olla aika ihana.

  Nyt sitten vain valkkaamaan Mad Mineralsin valikoimista, löysin nimittäin "muutaman" hyvältä näyttävän violetin/purppuran ^^.

  Haluaisitko suositella jotain tiettyä sävy(j)ä erityisesti :)?

  Vastaa

  0
 2. Jännä miten tuo räväkkä pinkki varsinkin alemmassa meikissä saa silmät näyttämään itämaisilta. Tuosta lookista puuttuu selkeästi vain kasvot peittävä tumma huivi jonka lomasta vain nuo pinkit silmät pilkehtivät. :D

  Vastaa

  0
 3. meikkat todella hyvin! itseasiassa melkeempä paremmin kuin eräs tuntemani meikkitaiteilija :)

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)