23.03.2016

Pääsiäisarvonta ja haikea hetki

Laitetaanpa iloisenkeltaista pääsiäisarvontaa kehiin. :)

Carmex_IMG_3171

Täällä sitä olisi taas tarjolla: Carmex-nannaa huulille. Ei mitään "imeytyykö vai ei" -analyyseja tämän purkin kohdalla, toimivaa tavaraa jota mun huulet rakastaa. :)

Sain laatikollisen limited edition -kuvioituja Cheetah-Carmexeja joita ei löydy kaupoista, ja eiköhän näistä teillekin riitä :D Mun huulten Carmex-tarpeista on totisesti huolehdittu seuraaviksi vuosiksi ^_^ Jemmoista löytyy jo entuudestaan viime syksyn suloisia kirsikkaversioita. Kiitos Carmex.

Carmex_IMG_3158_2

Teille lähtee 10 kpl Cheetah-kuvioisia Carmexeja kera aurinkolasien joilla voi sitten vaikka pistää menemään kesän festareilla. :)

Jos Carmex-pääsiäisylläri kiinnostaa, niin laitahan merkki itsestäsi kommenttilaatikkoon.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 27.3. kello 24.00 saakka.

  Kynnet_230316_IMG_3177

Poikkeuksellisen epäsannimaiset "Aune-täti-kynnet" mulla tänään, eikö :) Ei kyllä mä tykkään oikeasti välillä tällaisista tosi hempeistäkin lakkauksista, helmiäistä vain siedän aika harvoin.

*

Vaikka tämä on arvontapostaus, niin jaan loppuun pienen hetken eiliseltä niin tulee lukemista niillekin joita Carmex-arvonta ei kiinnosta.

Kävin eilen todella pitkästä aikaa entisellä työpaikallani kosmetiikkaliikkeessä. Oli niin outo tunne. Paikan henkilökunta on tainnut vaihtua lähtöni jälkeen kokonaisuudessaan pariinkin otteeseen, enkä tuntenut ketään tämän hetkisistä työntekijöistä. Tuntui niin hassulta astua liikkeeseen joka on ollut niin rakas, niin tärkeä paikka minulle. Tavallaan... minun liikkeeni. Siellä näyttää ihan samalta kuin ennenkin, hyllyjen paikkoja ei ole muuteltu, kassa on samassa kohtaa, samat tutut merkit ja pullorivistöt tervehtivät seiniltä... mutta silti... se ei ole sama.

Kävelin myymälän läpi toiseen päähän. Katsoin meikkauspistettä. Kuinka monet meikit olenkaan tuossa tehnyt... Niin monet uutuusmeikit itse innoissani testannut aamuisin ennen työvuoron alkua, yhtä monet meikit maalaillut asiakkaiden kasvoille, heidän reaktioitaan arvuutellen, mukana iloiten kun löytyy sävy joka toimii täydellisesti... Cliniquen puuterisivellin oli lempparini, Diorin poskipunasivellin vielä ihanampi.

Katselin luonnonkosmetiikan hyllyosastoa joka oli minun valtakuntaani. Samoin mineraalimeikit. Tämä sarja olikin siirretty toiselle puolelle liikettä, pois paraatipaikalta. Jäin mietiskelemään asiaa. Mitenkähän merkillä menee tällä hetkellä..? Onko se edelleen yhtä suosittu..?

Yhdestä hyllynreunasta bongasin käsin kirjoitetun hintalapun. Kaksikin. Minun kirjoittamiani... Ne ovat yhä käytössä..! Katsoin niitä pitkään ja tuli jotenkin liikuttunut olo. Lähdöstäni on tänä keväänä kolme vuotta. Yhä minusta on jotain jäljellä liikkeessä.

Kiersin vielä hiustuotehyllyt ja tutkin uusia kookostuotteita. Ohitin kassan ja katsoin tyttöjä tiskin takana. Heistä kukaan ei tiennyt että olin joskus itsekin seissyt siellä.

Lähdin myymälästä pala kurkussa. Olen viettänyt siellä elämäni onnellisimpia työvuosia ja kokenut muistorikkaita hetkiä, se oli kuin toinen kotini. Nyt paikka tuntui aivan vieraalta. Kuin vain ne kaksi hintalappua olisivat kertoneet, että olen joskus ollut osa sitä kaikkea.

Haikea hetki.

434 comments on “Pääsiäisarvonta ja haikea hetki”

  1. Osallistun arvontaan!

    Mikä kynsilakka on kyseessä?

    Elämä menee eteenpäin!

    Vastaa

    0
    1. Mikä kynsilakka on kyseessä?

      Itse asiassa kynsillä on kahta lakkaa. Sävy tulee Lumenen kevätkokoelman Terälehtiä-lakasta joka on koostumukseltaan creme, mutta jostain syystä tänään oli yksi niitä harvoja "Hmm, haluaisin tähän helmiäispinnan" -hetkiä, ja laitoin päälle kerroksen Yves Rocherin vienon vaaleanpunahelmiäistä Top Coat Opalea.

      Elämä menee eteenpäin!

      No näinhän se on. :) Mutta silti... tällainen sentimentaalinen nössö kun olen niin ei auta mitään, helposti tulee noita haikeita nostalgiatunteita.

      Vastaa

      0
  2. Eikä, maailman ihanin ja söpöin huulirasva. En kestä. Mukana todellakin! <3

    Vastaa

    0
  3. Minullekin kelpaisi ilolla leopardi-Carmex! Olisi täydellinen tosin ystävälle lahjaksi. :)

    Vastaa

    0
  4. Ei ilmeisesti mitään erityisiä ohjeita osallistumiseen ;)
    terv. Krooninen kuivahuuli

    Vastaa

    0
  5. Blistex-koukussa olen koko ikäni ollut mutta ehdottoman valmis ja halukas kokeilemaan vaihtoehtoista tuotetta! :)

    Vastaa

    0
  6. En ole itse asiassa koskaan kokeillut Carmexia, mutta kaiken tämän ylistyksen jälkeen haluaisin nyt testata :D

    Vastaa

    0
  7. Mun Carmex on hukannut itsensä putkiremppahässäkässä, tarvitsen uuden. Ehdottomasti mukana arvonnassa.

    Vastaa

    0
  8. Osallistun

    Tiedän tuon tunteen! Mun omaa liikettä ei enää ole, mutta saman ketjun (eri toki kuin sun) liikkeitä on muissa kaupungeissa.

    Vastaa

    0
  9. Mukana arvonnassa.
    Kyllä se vaan niin on, että ihmiset tekevät paikasta rakkaan. Joskus paikan henki jää johonkin elämään pidemmäksi aikaa mutta jokainen ihminen tuo myös jotain uutta tullessaan ja vie lähtiessään.

    Vastaa

    0
  10. Mukana arvonnassa...

    Tuo on niin jännää, miten hyvästä työpaikasta tulee "oma". Tiedän myös nuo fiilikset kun aikojen jälkeen menee työpaikalle. Minä koin muutama viikko sitten samoja fiiliksiä, kun ajoin tuttua tietä entisen työpaikan ohi. Ihan kuin se aika olisi ollut eri elämästä.

    Vastaa

    0
  11. Jotenkin tosi surullinen tarina tosta sun vanhasta työpaikasta. Mielessäni nään sut siellä liikkeessä kiertämässä ja fiilistelemässä, jotenkin jäähyväiset tuli mieleen, vaikkei ne olleetkaan sellaiset.

    Mukaan myös arvontaan :)

    Vastaa

    0
    1. harmi jos ei tuu kauppoihin :)

      Carmexin maahantuojan RFSU:n mukaan ei tule myyntiin Suomessa.

      Vastaa

      0
  12. Voi että, pystyn niin samaistua tuohon hetkeen omalta osaltani. Koulun, harrastuksen tai paikan kannalta. Kaikki on samaa mutta aivan erilaista. Siitä jää semmonen tietynlainen tyhjä, tai tyhjennetty fiilis. Sellanen kun joku olisi tehnyt pohjan sisällesi jossa ajatukset lilluu. Hui. Onneksi sulkeutuneet ovet yleensä tarjoaa avutuvia ovia <3

    Ja osallistun samalla arvontaan :)

    Vastaa

    0
  13. No olis kyllä tarvetta, aloitin pari viikkoa sitten uudessa työpaikassa enkä tiedä mikä siellä ilmaa vaivaa, mutta tuntuu että huulet tippuu kohta irti kun on niin kuivat. Edes Bepanthen ei auta, eikä varmaan Carmexikaan, mutta kyllähän tuota kokeilisi. :D

    Vastaa

    0
  14. Ei hitto mä naurahdin tolle Aune-tädille (meillähän on vielä suvussa oma "Aune-täti, joka täyttää sata vuotta syksyllä) :D

    Mutta asiasta Carmexiin. Täällä yksi megafani ilmoittautuu. Mut tunnistaa ainakin muutamasta asiasta ja näistä saan aika usein kuulla: syön aina lohta, oon "aina" hereillä, mulla on aina mukana (rispaantunut) Whole foodsin kassi, laukussa on varmasti vähintään yksi Questbar ja purkki Carmexia.

    Rakastuin Carmexiin 2013 ollessani au pairina USA:ssa ja yksi ikimuistoisimpia siunauksia oli bongata nää Suomesta kotiinpaluuni jälkeen <3 Carmex forever!!!

    Olipas haikea tuo vierailusi entisellä työpaikalla, tosin hintalappuosuus oli mielestäni hellyyttävä. Ehkä joku nykyisistä työntekijätytöistä sattumalta lukee tämän tekstin ;D

    Vastaa

    0
    1. Mut tunnistaa ainakin muutamasta asiasta ja näistä saan aika usein kuulla: syön aina lohta, oon ”aina” hereillä, mulla on aina mukana (rispaantunut) Whole foodsin kassi, laukussa on varmasti vähintään yksi Questbar ja purkki Carmexia.

      Tää oli jotenkin hauska :)

      Vastaa

      0
  15. Ymmärrän hyvin tuon haikeutesi entiseen työpaikkaasi liittyen. Aina välillä tulee vastaan tilanteita, joissa huomaa ajan kuluneen ja elämän muuttuneen. Vaikka ei ehkä haluaisi. Mutta onneksi tällä hetkellä itsellä on asiat kuitenkin niin hyvin, että vaikka haikeudella vanhoja asioita muistelee, niin saa silti olla nykyhetkessä onnellinen. "koputtaa puuta", sillä pessimisti ei pety jne... ;D

    En muuten ole koskaan kokeillut tuota Carmexin huulirasvaa, joten voisin osallistua arvontaan, josko arpaonni osuisi kohdalle. :)

    Vastaa

    0
  16. Osallistun arvontaan ! Kirsikka- carmex on ihan suosikki ja ilman sitä ei kyllä pysty enään elämään, mutta tuomonen cheetah kuvioinenkin on kyllä ihan pakko saada :D

    Vastaa

    0
    1. Kieltämättä en, aika ei enää riittäisi. Eihän sitä tokikaan tiedä mikä on tilanne joskus hamassa tulevaisuudessa, mutta juuri tällä hetkellä myyjän työ ei mahtuisi elämänrytmiini.

      Vastaa

      0
  17. Voih, tuo on kyllä haikea tunne :/
    Onneksi siellä oli ne pari hintalappua vielä sun jäljiltä. <3
    Tahdon mukaan Carmex-arvontaan!

    Vastaa

    0
  18. Tämä on nyt se merkki, että haluan osallistua arvontaan, en ole koskaan käyttänyt carmexia :D
    Labello tai pirkka on yleensä aina olleet ne huulirasvat ja viime vuosina eos -munahuulirasvat, kestää huulilla pitkään ja hoitaa ja 95% orgaanisia (eli mitä tuo nyt tarkoittaakaan?) ja 100% luonnollisia... eli kai nämä luonnonkosmetiikaksi melkein voi laskea? :o

    Vastaa

    0
  19. Carmex on loistavaa ja tuo lepardikuvio on ihan paras! Vanhoilla työpaikoilla, asuinseuduilla ja kouluissa on kyllä haikeaa käydä verestämässä muistoja. Se on kuitenkin jotenkin palkitsevaa, kun pystyy vertaamaan, mihin elämä on kuljettanut niistä ajoista.

    Vastaa

    0
  20. Ah, mikä Carmex, aarre! Edellinen on loppumaisillaan, joten tämä tulisi erinomaiseen saumaan.

    Vastaa

    0
  21. Carmex on kyllä ainoa huulirasva joka oikeasti hoitaa jo todella pahaksi päässeet rohtumat huulista vain muutamalla käyttökerralla! Kerran mulla oli huulen kulma ihan kunnolla auki, tiedä sitten mistä (hapankorppujen liiallisesta syömisestä kenties?) vahingoittunut mutta sekin parani muutamassa päivässä kun muistin carmexin. Mukana siis :)

    Vastaa

    0
  22. Mun on pitäny kokeilla Carmexia niin kauan, kun vaan muistan, mutta sitten se aina jotenkin jää. Uskomatonta, mutta totta, huulirasvafriikki, joka ei oo ikinä kokeillu Carmexia! Nää lepardipurnukatko ei oo ollenkaan tulossa kauppoihin?

    Sulla on muuten uskomaton taito kirjottaa todella elävää tekstiä, tuon kertomuksen rivien ja sanojen välistä oikein tihkui se kaikki haikeus, mitä vierailu on varmasti aiheuttanut.

    Vastaa

    0
    1. Nää lepardipurnukatko ei oo ollenkaan tulossa kauppoihin?

      RFSU:n mukaan eivät.

      Sulla on muuten uskomaton taito kirjottaa todella elävää tekstiä

      Kiitos Juli :)

      Vastaa

      0
  23. Heps, mukana ollaan! Ja nyt kun mietin, niin miten karua onkaan, että blogisi pitkäaikaisena lukijana en ole omistanut Carmexia kuin kerran!

    Vastaa

    0
  24. Voin hyvin samaistua fiilikseesi kirjoituksessasi!
    Mukana kivassa arvonnassa:)
    Hyvää pääsiäistä!

    Vastaa

    0

  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (60)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat