28.08.2014

Trikoo-Sannin tyylin päivitys

Tänään vaihteeksi erilaista sisältöä Karkkipäivässä. :)

Te tiedätte mun tyylin. Sen ikuisesti trikoopaitoihin, farkkuihin ja hyväksi havaitun kaavan toistoon luottavan.

Näytän joka päivä samalta, ja olen siihen tyytyväinenkin. Koen oloni turvalliseksi tutussa lookissani.

Ei vaatteissani mielestäni mitään vikaa ole.

Aina välillä kuitenkin herään toivomaan, että edes joissain tilanteissa osaisin pukeutua eri lailla. Perusvaatetukseni kun on ehkä liiankin rento ja arkinen. Minulla on ollut työpaikkojeni puolesta aina se etu, että työvaatetus on työnantajan sanelema eikä töihinkään siis ole tarvinnut keksiä tai hankkia erikseen mitään "toimistokokonaisuutta". Niinpä trikoo-lookkiin on ollut helppo jumittua.

Sannin_tyyli_

Perustyylini kulmakivet; farkut, farkkutakki & perustrikoo. Olen myös hulluna neuleisiin, joihin hautaudun talvisin. Kun on tarve näyttää astetta huolitellummalta, valitsen satiini- tai puuvillatopin ja jakun. Omistan tasan kaksi jakkua ja alle viisi siistimmän pukeutumisen kategoriaan luokittelemaani toppia.

Olen superhuono ostamaan uusia vaatteita, ja suosikkivaatteeni ovatkin vuosia vanhoja. Tuo Ateenasta ostettu rotsi alkaa olla niin kulunut että pari kesää kun vielä mennään niin alan jo varmaan herättää sääliä. :D

Sokos_stailaus_HyvaOlo

Nyt sain hauskan tilaisuuden päästä kokeilemaan tyylin päivitystä ammattilaisen avustuksella. Pääsin yhteistyössä Tampereen Sokoksen ja Hyvä Olo -hoitolan kanssa stailattavaksi syksyn vaatteilla ja asusteilla.

Pukeutumisneuvoja Eeva Aspelin stailasi minulle kuusi erilaista asukokonaisuutta teemoilla Työtapaaminen ja Vapaa-aika. Haussa oli siis astetta omaa tyyliäni "aikuismaisempi" ja huolitellumpi look.

Sokos_stailaus_ennen

Aamupäivällä Sokokselle saapui hieman jännittynyt Sanni. Mahtavaa päästä tällaiseen "muuttumisleikkiin" - mutta miten mä osaan poseerata asukuvissa..? :D Muoti- ja tyyliblogien pitäjille tämä on arkea - minulle jotain ihan muuta. :)

Päivä alkoi hiusten laitolla. Hyvä Olo -kampaamossa minulle tehtiin tosi kaunis ponnarikampaus.

Sokos_stailaus_rekeilla

Seuraavaksi lähdettiin katselemaan vaatteita. Vaaterekkejä kierrellessä minua vetivät odotetusti puoleensa mieluisat ja kotoisat neuleet...  Kuvassa halaan Filippa K:n ihanaa pörröneuletta. :)

Mutta löytyihän sieltä jotain minulle epätyypillisempääkin, sehän stailauksessa oli ideana.

Koin yllätyksen, kun Eeva Aspelin määritteli minut värianalyysin perusteella talveksi. Mitä ihmettä... Minäkö kylmäsävyinen talvi..? Eeva neuvoi minua valitsemaan viileitä sävyjä kuten marjaista liilaa, viininpunaista, laivaston sinistä ja harmaata. Korjaus. Sama pää kesät talvet, ja nyt oli nimenomaan menneet kesät ja talvet sekaisin, eli KESÄ oli se jonka sävymaailman Eeva näki sopivan minulle. Kylmä sävy siis kuitenkin. Lisäksi valitsin sanani hieman huonosti; Eevan näkemys pohjautuu värianalyysin ideaan mutta varsinaista analyysia minulle ei tehty, eikä värianalyysi tällä hetkellä kuulu Sokoksen palveluihin.

En ole suoraan sanottuna koskaan itse kummemmin miettinyt sävyjä vaatevalinnoissani. Lempivärini on violetti, mutta toisaalta viihdyn myös maanläheisissä väreissä kuten ruskeassa ja oliivinvihreässä. Automaattisesti tulee yleensä valittua jotain hillittyä ja huomaamatonta.

Lähdetään sitten katsomaan mitä Eevan silmä minulle löysi. :) Oli hurjan mielenkiintoista nähdä, miten toinen, normaalia tyyliäni tai persoonaani tuntematon henkilö minut puki.

Sokos_stailaus_asu1

Työ. Tämä kokonaisuus oli asuista eniten omaa tyyliäni - miinus koru ja lakku. Koruja en käytä juuri koskaan ja laukkutyylini on hyvin riisuttu, en osaa käyttää mitään logollisia, kuvioituja tai koristeyksityiskohdin varustettuja laukkuja.

FARKUT - Kaiio

NEULETAKKI - Kaiio

PUSERO - Mexx

KAULAKORU - Noa Noa

KENGÄT - Vagabond

LAUKKU - Esprit

Sokos_stailaus_asu2

Työ. Tässä oli jo heti aikuisempaa tyyliä kuin perus-neulepaita/trikoosetissäni.

FARKUT - Kaiio

JAKKU - Noa Noa

PUSERO - Mexx

KAULAKORU - Korukolmio

KENGÄT - Vagabond

LAUKKU - Bulaggi

Sokos_stailaus_asu3

Työ. Tykkäsin neulepaidan graafisesta ilmeestä ja kontrastista punaisen laukun kanssa. Itse en osaisi pitää vyötä tuolla lailla neuleen päällä, ehkä voisi opetella..? Minun pukeutumisessani vyöllä on aina ollut vain rooli housujen paikoillaan pitäjänä. :D

FARKUT - Kaiio

NEULETAKKI - Rils

PUSERO - Mexx

VYÖ - Veniz

KENGÄT - Unisa

KAULAKORU - Snö Of Sweden

LAUKKU - Esprit

Sokos_stailaus_asu4a

Vapaa-aika. Mekot ovat minulle vaikeinta aluetta. Haluaisin kovasti oppia niitä käyttämään ja ostankin mekkoja aika ajoin roikkumaan kaappiin. Sinne ne useimmiten jäävätkin. Mekko merkitsee minulle naisellisuutta, ja juuri naisellisesti pukeutumisen koen vaikeana ja minulle epäominaisena.

Tästä mekosta tykkäsin heti, se on tarpeeksi rento ja materiaali arkinen.

Eeva halusi näyttää, miten eri asusteilla voi muuttaa asun ilmettä. Mekko asustettiin kolmella eri tavalla, tässä versiossa vyöllä. (Sopiiko ehkä vähän hyvin mun silmälaseihin..! ;)

MEKKO - edc

VYÖ - Veniz

RANNEKORU - Aarikka

LAUKKU - Esprit

KENGÄT - Vagabond

Sokos_stailaus_asu4b

Versio 2: asusteena koru.

MEKKO - edc

KAULAKORU - Korukolmio

RANNEKORU - Kaiio

KENGÄT - Unisa

Sokos_stailaus_asu4c

Versio 3: asusteena huivi.

MEKKO - edc

HUIVI - Esprit

LAUKKU - Laukkuasema

KENGÄT - Vagabond

Sokos_stailaus_asut4

Millä asusteella mekko toimii mielestänne parhaiten..? Minä tykkäsin tuosta vyöstä... Mutta olen ehkä kuitenkin liian arka käyttämään sellaista mekon päällä.

Sokos_stailaus_asu5

Vapaa-aika. Tämä kokonaisuus on samalla minua, ja samalla ei ollenkaan. Minua on asun maanläheinen värimaailma (hameesta tykkään kovasti!), minulle vierasta taas printtikuvio paidassa ja biker-bootsit. En ole käyttänyt tämän tyylisiä saappaita sitten 7-luokan... Mitä te tykkäätte bootsi-lookista? Eeva olisi mieluusti yhdistänyt nämä kengät vaikka kuinka moneen asuun. :)

HAME - Esprit

PAITA - Mexx

NEULETAKKI - Esprit

BOOTSIT - Ten Points

LAUKKU - Esprit

Sokos_stailaus_asu6

Vapaa-aika. Tämä oli niin nappi! No ihmekös tuo kun päällä on trikoopaita..! ^_^ Tästä asusta tykkäsin tosi paljon ja se tuntui minulta. Normaalityylissäni en käyttäisi hameen kanssa vyötä ja pukisin puseron niin, että se peittää hameen vyötärön, mutta Eevan tyylillä asu näyttää heti asteen "aikuisemmalta".

Hehheh, on se hupaisaa kun pitää vielä kolmevitosenakin hakea aikuisempaa särmää pukeutumiseensa..! :D

HAME - Esprit

PUSERO - Esprit

VYÖ - Esprit

LAUKKU - David Jones

KENGÄT - Vagabond

Stailaus-kokemus oli todella hauska ja sain Eevalta paljon toteutuskelpoisia ideoita. Siistin ja "siistin" välinen ero voi olla hyvin pienestä kiinni... :) Puhkikuluneilla hihoilla ei juuri tee vaikutusta työtapaamisessa - vaikka takki olisi kuinka rakas ja "niin minua".

Sokoksen stailaus-palvelu on muuten täysin ilmainen, eikä palveluun tarvitse tehdä ajanvarausta. Sen kuin tupsahtaa pukeutumisosastolle ja ilmaisee halukkuutensa stailaus-apuun. :) Stailaus-tilanteessa on käytössä erillinen, iso sovitushuone, ei tarvitse patsastella sovituskopeilla muiden asiakkaiden joukossa. Korjaus. Pahoitteluni, pieni väärinymmärrys - tuohon omassa sovitustilassaan tapahtuvaan pukeutumisneuvontaan tulee varata aika, mutta henkilökunta antaa toki ideoita ja stailausapua muutoinkin ilman ajanvarausta.

Mutta senpä vain sanon että asukuvissa poseeraaminen on ihan oma taitolajinsa...! Huhhuh miten kipsissä olin ensimmäisissä kuvissa... Muotiblogien kuvia katsellessa ei tule ajatelleeksikaan, että päivä asu -kuvassa töröttämisessä olisi jotain ihmeellistä. Mutta onhan siinä..! Ainakin toisille ;) Hatunnosto teille jotka teette tätä päivittäin.

Sessiosta päätyi ostoskoriinkin muutama vaate ja asuste. Mitäs luulette mun valkanneen..? ;) Teen näistä hankinnoista oman postauksensa, tällä kun on jo tarpeeksi pituutta.

.

Nyt haluan tietenkin kuulla teidän mielipiteenne - miten stailaus onnistui? Mikä asu oli eniten mieleenne? Tai vähiten?

Sokos_stailaus_arvonta

Kommenttien jättäneiden kesken arvon Espritin huivin - josta voin jo paljastaa että se oli yksi ostamistani tuotteista. :) (Omaani en kuitenkaan arvo, arvontavoiton tarjoaa Sokos.) En itse osaa käyttää huiveja muuten kuin lämmittäjän ominaisuudessa, mutta tähän sudenkorento-huiviin ihastuin sen verran että aion opetella käyttämään sitä - muulloinkin kuin kylmällä. :)

Kommentteja voi jättää sunnuntaihin 31.8. saakka, suoritan arvonnan maanantaina.

* * Klo 16.53. Ehdin vastata vasta pariin kommenttiin, huomasin että siellä vilahteli kysymyksiä ja aion palata niihin mutta nyt on saatava pakkaus suoritettua loppuun! :) Saatte vastauksia kysymyksiin illallaKlo 21.42 - no voihan, ei tämä nyt onnistu... :/ Vastailen kysymyksiin huomenna. Anteeksi, ei vain aika riitä millään. Mutta pakkaus sentään saatettu loppuun, jess! * *

237 comments on “Trikoo-Sannin tyylin päivitys”

  1. Pidin lähes kaikista, hyvinkin sun näköistä luonnollista tyyliä minusta. Mekkoasu huivilla, ensimmäiset kuvat, kaikki! Itse en juuri lämmennyt biker-bootseihin enkä korkokenkiin, vaikka muuten koroista pidänkin. Jotenkin liian clumsy mun makuun, vaikka varmasti suurta muotia onkin :) Ottaisin itsekin (aika samanlaisen tyylin omaavana kuin sinä) lähes kaikki!

    Vastaa

    0
  2. Ensimmäinen asu kolahti todella kovaa ja viimeinen myös. Toisiksi viimeinen asu ei kolahtanut juuri ollenkaan :) Kivoja kuitenkin kaikki!

    Vastaa

    0
  3. Kaikkihan on hyviä ja onnistuneita, mutta jos pari pitäisi nostaa esiin niin yuo biker bootsi -lookki ja kokonaisuus jossa on punainen laukku ja musta-valkoista nousee ylitse muiden.

    Vastaa

    0
  4. Tuo edc:n mekko punaisella vyöllä on kyllä paras! Sopii sinulle todella hyvin. Taidan mennä itsekin sovittamaan kyseistä vaatekappaletta :D

    Vastaa

    0
  5. Ihania asuja! Omaksi suosikiksi nousi ehdottomasti mekko, jonka kanssa myös huivi oli käytössä. Itseasiassa juuri se kokonaisuus oli eniten "minua". Se suloinen pikkulaukkukin <3

    Vastaa

    0
  6. Vau! Suosikkiasuni oli ehdottomasti graafinen mustavalkoinen paita ja punainen laukku. Myös ensimmäinen asu oli kiva. Noissa asuissa olevat värit käyvät sinulle hyvin. Bootsi-asu on vähiten mieleeni, johtuu varmaankin juuri noista kengistä.
    Itse olisin valinnut moniin asuihin muut kengät kuin aivan tasapohjaiset balleriinat, ennemmin vaikka pari senttiä kiilakorkoa.

    Vastaa

    0
  7. Hyvältä näyttää! Oma suosikkini on tuo työ-asu. Olisi kiva saada joskus vinkkejä omaan pukeutumiseen ammattilaiselta!

    Vastaa

    0
  8. Mun suosikkeja oli ehdottomasti tuo viimeinen hame vyöllä ja raitapaidalla -kokonaisuus, ja toisena tulee kovasti perässä mekko korulla. Mekko vyöllä on kivannäköinen, mutta mun mielestä myös vyötä käytetään pitämään alaosa ylhäällä, eikä korostamaan mahaa ;) Sulla ongelmaa ei sillä kuitenkaan ole, itselläni vyön vaikutus olis lähinnä negatiivinen :P

    Tarttis ehkä itsekin mennä, olis ehkä vähän tarvetta juuri tuolle aikuismaisemmalle pukeutumiselle, t. nimim. melkein kolkyt vee...

    Vastaa

    0
  9. Bootsi-look oli ehdoton suosikkini! En itse uskaltaisi yhdistää noita vaatteita bootseihin, mutta toimi hyvin! Toinen lemppari oli trikoopaita ja hame, sopi sulle tosi kivasti.

    Vastaa

    0
  10. Mun ehdoton suokkari oli mekko huivilla,punainen laukku kruunasi kaike!. Eka asu,työ,oli jokseenkin pliisu enkä lämmennyt sille yhtään.

    Vastaa

    0
  11. Minäkin olisin kyseisen palvelun tarpeessa :) Miellyttävin ja imartelevin kokonaisuus on minusta Mekko + Vyö !!

    Osa yläosista näyttää kuvissa aika väljiltä, toki kuvakulmakin voi vaikuttaa. Minusta tuo mekko tuo hyvin esiin sirot piirteesi, samoin viimeinen asukokonaisuus :)

    Saatanpa käydä hiplaamassa tuota mekkoa ostarilla ;)

    Vastaa

    0
  12. Oikein hyviä vaatevalintoja ja tyylikäs nainen! :)

    Tuo vyö villatakin, neuleen tai löysähkön mekon päällä -tyyli on sellainen jota näkee monissa stailauksissa, mutta harvemmin livenä. Kun käsiä nostaa tai istuu tai kyykistyy, niin vyötä joutu aina korjaamaan, eli käytännössä sen pitäminen on hankalaa. Istumatyötä tai pelkkää seisomatyötä, ilman käsien nostelua, tekevälle toimii varmasti hyvin.

    Vastaa

    0
    1. Kun käsiä nostaa tai istuu tai kyykistyy, niin vyötä joutu aina korjaamaan, eli käytännössä sen pitäminen on hankalaa.

      Niinpä muuten tosiaan... en ole tullut tuota ajatelleeksi. Siis sarjassamme "näyttää hyvältä kuvassa mutta on vähemmän käytännöllinen käytännössä" -asioita...

      Vastaa

      0
  13. Oi, ihastelin tuota Espritin huivia jo heti asukuvissa ennenkuin huomasin edes koko arvontaa :) Mielestäni se näytti sinunkin ylläsi tuon mekon kanssa todella kauniilta. Itse haluaisin käyttää huiveja asusteina enemmän, mutta en vain osaa. Siinäpä yksi opettelunkohde.

    Nuo biker-bootsit sopivat sinulle ja tuohon lookiin muuten tosi hyvin!

    Vastaa

    0
  14. Viimeinen myös minun suosikkini.käytännöllinen,mutta siisti.t.toinen trikoopaita"friikki"

    Vastaa

    0
  15. Tuo viimeinen raitapaita + hame -yhdistelmä oli ihan huippu! Mekkotyyleistä pidin eniten siitä, missä asusteena oli pitkä kaulakoru. Tosi raikas!

    Vastaa

    0
  16. Tuo harmaa mekko on aivan ihana päälläsi! Mutta samaistun kyllä samaan, kivoja mekkoja kaapissa mutta harvoimpa niitä tulee sieltä laitettua päälle asti. Hauska asu myös tuo jossa on bootsit, voisin itsekin kuvitella tollaisessa ulos lähteväni. Harmaista housuista en pitänyt ekoissa stailauksissa, ne olivat jotenkin pliisut.

    -Jonku

    Vastaa

    0
  17. Mää tykkäsin eniten tuosta mekosta vyöllä. Se oli mekkokokonaisuuksista onnistunein, kuten itsekin sanoit :) Lisäksi muhun iski kovasti tuo bootsi-lookki (; Ois kyllä jännittävää itekki kokeilla, mitä ammattilainen mun päälle tois!

    Vastaa

    0
  18. Tosi mielenkiintoinen postaus! Olen aina ollut kiinnostunut näiden pukeutumisneuvontojen palveluista, mutta vähän liian arka ja köyhä (ilmainen? sanoitko ilmainen??!) mennäkseni itse kyselemään näistä :)

    Mekko ja vyö - ehdottomasti! Ja käytä pois, sillä viimeistään nyt tiedät, että yhdistelmä näyttää hyvältä, ei teennäiseltä. Graafinen paita päälläsi olit myös todella tyylikkään ja itsevarman näköinen kainosta poseerauksesta huolimatta :) Kokonaisuutena asujoukkoon mahtui hittejä ja huteja, mutta esimerkiksi vapaa-ajan raitapaitakokonaisuus näytti niin omaltasi (raikkaalta ja fiksulta), että sanoisin stailauksen onnistuneen oikein mainiosti.

    Vastaa

    0
    1. mutta vähän liian arka ja köyhä (ilmainen? sanoitko ilmainen??!) mennäkseni itse kyselemään näistä :)

      Kyllä - Sokoksen palvelu on maksuton :)

      Vastaa

      0
    2. Tästä oli muuten joku aika sitten joku lehtijuttukin, missä kirjoittaja mainosti palvelua kivaksi ilmaiseksi ajanvietteeksi. Tällöin Sokokselta korjattiin, että vaikka palvelu onkin ilmainen, kyseessä on silti ostotapahtuma. Eli tarkoitus on, että asiakas myös ostaa jotain...

      Vastaa

      0
    3. Okei, kuulostaapa erikoiselta. Minulle Sokokselta ei sanottu mitään tällaista. Voi tietysti ymmärtää että jokainen kauppa toivoo aina ostostapahtumaa, olisihan epäluonnollista jos eivät toivoisi :D, mutta mun on vaikea uskoa että ostaminen olisi stailauksen yhteydessä jotenkin "ehdotonta", samaan tapaan kuin vaikka MACin meikkauksen yhteydessä (jossa "meikkauksen hinnalla" on otettava MACin tuotteita).

      Vastaa

      0
    4. Niin, no ei siihen varmaan pakottaa voi tietenkään:) Ehkä kyse oli enemmänkin jutun sävystä. Muistaakseni siinä listattiin jotain kivaa ilmaista tekemistä Tampereella tmv. Ei tuo nyt kuitenkaan ihan sama asia ole, kuin kirjastossa käynti tmv.

      Kuitenkin varmaan iso osa ihmisistä menee neuvontaan juuri ostaakseen jotain ja saadakseen siihen vinkkejä, eikä kuluttamaan aikaa.

      Vastaa

      0
  19. Hienoja tyylejä sinulle loihdittiin, varmasti mielenkiintoinen kokemus! Mielestäni kaikki asukokonaisuudet sopivat sinulle todella hyvin, jatkossakin olisi kiva nähdä Karkkipäivässä myös asukuva silloin tällöin ;)

    Oma suosikkini oli tuo harmaa mekko+vyö tyyli. :)

    Vastaa

    0
  20. Buutsit ja raitapaita sopivat sulle loistavasti.

    En ole ammattilainen, mutta sanon nyt kuitenkin kun jäi häitisemään. Miksi pukeutumisneuvoja määritti värianalyysin perusteella sinut talveksi ja kuitenkin puki sinut kesä-tyypin väreihin ;)

    Vastaa

    0
    1. Moka oli minun - muistin väärin ja kesähän se tosiaan olikin kyseessä :) Nyt korjattu tekstiin.

      Nimimerkillä Voisi-tehdä-vaikka-muistiinpanojakin-eikä-vain-luottaa-päähän ;)

      Vastaa

      0
  21. Hienoa, että lähdit kokeiluun mukaan! Kuvan neljä lookki on paras. Kuitenkin on rehellisyyden nimissä sanottava, että kaikki muut yhdistelmät vanhentavat sua monen monta vuotta. Toivottavasti tämä ei ollut pukeutumisneuvojan tavoite.... Välillä sitä ihan unohtaa, miten vaatetuksella voi vaikuttaa omaan ikäänsä. Olen sua hitusen nuorempi ja yritän kaikin keinoin keskittyä siihen, että saisin vaatekappalieden kautta pari vuotta iästä pois.

    Ah sori, siis “kuvan neljä lookilla” tarkoitin ekaa vapaa-ajan asua lillalla kiiltonahka vyöllä.

    - Liitin toisen kommenttisi tähän ekaan ;) - Sanni

    Vastaa

    0
    1. rehellisyyden nimissä sanottava, että kaikki muut yhdistelmät vanhentavat sua monen monta vuotta.

      Hauskaa, kun joku toinen kommentoi juuri päinvastaista :D

      Tarkoitus oli kyllä hakea aikuista tyyliä, eli sinällään stailaus onnistui jos näytän jonkun mielestä vanhemmalta :)

      Vastaa

      0
  22. Kaikki asukokonaisuudet näyttävät kivoilta ja sopivat sinulle, jos joku pitäisi valita niin ehkä eniten omaa silmää miellytti tuo vapaa-aika kokonaisuus printtipaitoineen ja bootseineen.. Tuo mekko myös vaikuttaa varsin monikäyttöiseltä. :)

    Joskus olen itsekin miettinyt, että olisi kiva käydä kokeilemassa millaisiin vaatteisiin ammattilainen minut oikein pukisi.. Eihän sitä tiedä josko vaikka joku päivä uskaltautuisin Sokokselle pyytäämään pääsyä stailaukseen :D

    Vastaa

    0
  23. Mä tykkäsin mekko/koru yhdistelmästä ja raikkaasta hame/raitapaitakokonaisuudesta. Ensimmäinen työvaate-kokonaisuus on semmoinen jota varmasti itse eniten käyttäisin, pidän hameista ja mekoista mutta mukavinta on kuitenkin aina housut ja matalat kengät :) Mekossa on jotenkin aina pelko että hame jää sukkisten sisään tai muuta vastaavaa :) Voi että olisi ihanaa mennä tuohon stailaukseen ja ostaa ne kaikki kokonaisuudet! Jonkun ammattilaisen yhdistelemä tyyli! Pelkään vaan että rahaa uppoisi ihan kamalasti koska oon "vähän" semmoinen että on ihan älyttömän vaikeaa valita..

    Vastaa

    0
  24. Hei vähänkö tää oli hauska ja erilainen postaus :) Näytät hyvältä noissa kaikissa lookeissa, mut mun lemppari oli ehkä toi hame+buutsiyhdistelmä. :)

    Vastaa

    0
  25. Kyllä tuo mekko vyöllä näyttää todella hyvältä, sopisi sinulle täydellisesti!

    Buutsistailaus on ehkä sitä mistä pidin vähiten: johtumatta kuitenkaan buutseista. Vaikka kirjoitit asun olevan osittain sinua, niin itse näen kuitenkin sinut jostain syystä täysin "jonkun muun vaatteissa".

    Vastaa

    0
    1. Tuo buutsiasu on kaiken kaikkiaan ehkä myös liian väljä ollakseen minua. En kyllä viihdy ihan ihoa nuolevissakaan vaatteissa mutta esim. tuo printtipaita on omaan tyyliini verrattuna todella väljä. Ja kun sen parina on vielä löysä neule niin väljyyden vaikutelma korostuu, yläosa näyttää ehkä silmääni numeroa liian isolta.

      Vastaa

      0
  26. Jotenkin olen mielessäni nähnyt sinut aina korkokengissä. Ei siis missään huippukorkeissa stiletoissa, mutta noi tasapohjaiset eivät sovi sitten yhtään. En tiedä miksi. :)
    Ja nuo asut olivat kyllä ihan jotain muuta kuin sinua. Ainoa, joka jotenkin menisi oli tuo viimeinen, jossa on raitapaitaa päällä.
    En halua missään nimessä olla jyrkkä, mutta kyllä se "oma" tyylisi on paljon enemmän sinua. Ja oikeastaan onhan se hyvä asia.

    Vastaa

    0
    1. mutta noi tasapohjaiset eivät sovi sitten yhtään. En tiedä miksi. :)

      Näitä kommentteja on niin hauska lukea kun ihmisillä on niin erilaisia näkemyksiä :) Osan mielestä juuri nuo ballerinat käy mulle tosi hyvin.

      Mä tykkään itse paljon ballerinoista, mutta vartalon muodolle edullisimmat ovat tietysti korolliset, koska minulla on aika lyhyet jalat ja olen muutenkin lyhyt. Eli itse näytän mielestäni "edustavimmalta", jos nyt näin voi sanoa, siroissa korollisissa kengissä, mutta arjessa käytän suurimmaksi osaksi tasapohjaisia.

      Vastaa

      0
  27. Hehe!Hassua huomata, kuinka samanlainen tyylimaku meillä on!
    Mun ehdoton lemppari oli kyllä tuo viimeinen asukokonaisuus sini-valkoraidallinen paita ja shortsit. Ja parhaimmalta tuo harmaa mekko näytti munkin mielestä tuon vyön kanssa. Jotenkin vähän liian roikkuva malli (ainakin sun hoikalla vartalolla) ilman vyön tuomaa ryhtiä.

    Kiitos muuten postauksesta ja vinkistä! Täytyy varmaan munkin mennä Sokokselle stailattavaksi, kun seuraavan kerran kaupunkiin eksyn!

    Vastaa

    0
  28. Mielenkiintoinen postaus, itsellä sama ongelma näin reiluna kolmekymppisenä, farkut ja paitana mulla kyllä huppari! Aika teinimeininki siis! Tykkäsin siitä vikasta kuvasta jossa hame ja se trikoo, vähiten hyvä oli se harmaa mekko korulla!

    Vastaa

    0
  29. Ehdottomasti kivoimmat asut on tuo missä musta-valkoinen neule ja punainen laukku ja toinen missä vaalea hame ja bootsit :)

    Vastaa

    0
  30. Mekkoasut olivat lemppareitani! Olen itsekin juuri ihastunut mekkoihin ja niistä on kyllä moneksi. Varsin onnistuneet stailaukset, todella monipuolisesti asuja ja ideoita!

    Vastaa

    0
  31. Kaikki yhdistelmät näytti hyvältä, mutta jos paras pitää sanoa niin mekko vyön kanssa oli kyllä tosi nätti! Ja poseerauskin sujui ihan ammattilaismaisesti :)

    Vastaa

    0
  32. Kaikista eniten pidin viimeisestä asukuvasta, samoin tuosta tummasta mekosta jossa oli punainen vyö. Vähiten pidin asusta jossa oli biker-bootsit.

    Vastaa

    0
  33. Voihan veljet, tuota palvelua voisin itsekin käydä kokeilemassa. :) Mun tyylini on ihan saamaa linjaa sinun tyylisi kanssa - värit ovat vaan vähän tummemmat ja sävyisämmät (tykkään mustasta ja kirkkaista väreistä). Trikoopaidat ovat aina turvallinen valinta, ja olo on kotoisa semmoisissa. Mulla taitaakin olla ainakin 20 erilaista kotona.

    Mutta pakko myöntää, että nuo ammattilaisten valitsemat vaatteet pukevat sua todella hienosti. Lemppareina nuo työasut!

    Ps: En osallistu arvontaan, vaikka huivi sievä onkin. Tiedän, että en kuitenkaan käyttäisi.

    Vastaa

    0
  34. Vapaa-ajan asu on kaikkein kivoin! Hoikka kun olet ja simpsakka nätti, niin kaikki näyttää päälläsi hyvälle, mutta jos joku ei-kivoinkin pitää valita, niin sitten se on tuo asu, jossa on raitapaita. Tavallaan raikas, mutta raitaan on jotenkin NIIN silmä väsynyt tässä viime vuosien aikana, kun sitä on kaikkialla. Inflaatio iskenyt...sama ongelma myös mm. tähtikuvion ja pääkallon kanssa. Huivin ötökkä sen sijaan näyttää hauskalta :)

    Vastaa

    0
  35. Kivoja asuja kaikki! Olispa kiva itsekin päästä stailattavaksi :)
    Ja siis sähän näytät niin luonnolliselta, kauniilta ja säteilevältä, ihan valmis malli! Ihana sinä <3
    Talveksi (tai kesäksi) olisin muuten minäkin sinut ajatellut :)

    Vastaa

    0
    1. Kiitos littleB! <3

      Talveksi (tai kesäksi) olisin muuten minäkin sinut ajatellut :)

      Kesä olikin "oikea vastaus", mä muistin väärin..! :p Korjasin tekstin kun sain Eevalta viestiä. :)

      Vastaa

      0
  36. Oli mielenkiintoista huomata kuinka eri asuissa näytit niin eri ihmiseltä. Tykkäsin kaikista ja parasta on mahdotonta valita. Yksi vahva lemppari on tuo mekko, se sopii arkeen kuin juhlaan. Kahdeksas kuva (missä on punainen laukku) olisi minusta paras asu työpaikalle. Edustava, näyttävä ja siisti. Sopii sinulle!
    Rennompi ja hieman ronskimpi vapaa-aika asu olisi missä jalassasi on biker-bootsit. Siinä asussa on asennetta vaikka värit onkin maanläheiset :)
    Pitää varmaan käydä itsekin kokeilemassa olla stailattavana, saatan jopa yllättyä :)

    Vastaa

    0
  37. Tykkäsin monen asusteesi paidasta, ehkä sen takia että itsekin kaipaisin sellaisia. Omakin tyyli on aika perus ja yksinkertainen ja mukava kuulla nähdä miten pienet asiat vaikuttavat pukeutumiseen. Ei sillä, että en kyllä osaa kuitenkaan soveltaa niitä omaan elämään! :)
    Tykkäsin eniten hameesta ja trikoopaidasta, sellaiseen minäkin voisin pukeutua! Toinen hyvä asu oli tuo mekko.

    Vastaa

    0
  38. Tuo mekko punaisen vyön kanssa on paras! En tiedä valitsitko sitä, mutta ainakin pitäisi.

    Vastaa

    0
  39. Mun lemppari oli ehkäpä tuo ensimmäisellä tavalla stailattu mekko, mekko sopi sulle älyttömän hyvin ja se vyö kyllä tuo tuohon todella paljon lisää jujua, toisaalta rennommin mennessä myös huivi stailaus oli kivan rento eli nuo kaksi jakavat ykköspaikan. Niistä bootseista en minäkään syttynyt, jotenkin turhan skrodet...

    Vastaa

    0
  40. Ensimmäinen asu käy väreiltään tosi hyvin sulle.Se on huoliteltu,mutta rento.Kävisi hyvin sekä asiallisempiin tapaamisiin että leffaan kavereiden kanssa.Asu nuorentaa sua aika paljon,mutta ei silti missään nimessä ns.teinimäinen.Viimeinen asu on toinen suosikkini,siinä oot eniten ikäisesi näköinen ja oloinen.Se on raikas,tyylikäs ja samalla rento.Ilman muuta opettelet ton vyön käytön tolla tavalla;se on naisellinen ja aikuisempi tapa,mutta ei kuitenkaan liikaa kumpaakaan tyyliä.Näissä tyyleissä pääsevät paremmin esille myös meikkaustaitosi.Joskus oon miettiny,että mikset "ehosta" myös ittees kaulasta alaspäin ja myös hiuspuoltasi,kun se viimeistelyn puute jättää välillä homssuisen ja välinpitämättömän vaikutelman,eikä sillo ees välttämättä huomaa kaunista meikkiä.Pikkuhiljaa vaan opettelemaan uusia pukeutumis- ja kampausjuttuja!

    Vastaa

    0
    1. kun se viimeistelyn puute jättää välillä homssuisen ja välinpitämättömän vaikutelman,eikä sillo ees välttämättä huomaa kaunista meikkiä.

      Tämä on ihan totta, ja siksipä näytänkin usein aika hassulta :D Etenkin niinä aikoina kun vielä meikkasin värikkäästi. Homssuinen on ehkä paras sana koko suomen kielessä kuvaamaan minua. :)

      Jotenkin ne hiukset ei vaan oo mun juttu sitten yhtään... Kiinnostus kampauksiin ei ole minussa luonnostaan, huijaan itseäni kun kuvittelen että se minuun koskaan syttyisi. Toki voi silti opetella, mutta aina se tulee olemaan enemmän tai vähemmän väkinäistä.

      Hiusten hoito = suurta rakkautta. Hiusten laitto = EVVK. :p

      Voi kuinka kätevää olisi kun olisin syntynyt kuohkealla ja vaikka reippaasti luonnonkiharalla tukalla niin se näyttäisi aina hyvältä laittamattomanakin...

      Vastaa

      0
    2. Tiia mä tiedän että SUN TUKKA ainakin näyttää :D Ainakin mun mielestä. Mutta joo, toki ymmärrän että nämä ovat näitä "katsojan silmässä" -juttuja. ;) Jonkun mielestä munkin littana liinatukka on hyvännäköinen luonnontilassa. :-0

      Vastaa

      0
  41. Mä tykkäsin kovasti tuosta punainen vyö -lookista! Erittäin nätti kokonaisuus mun mielestäni :) Rohkeasti vain! Ja arvonnassa toki mukana.

    Vastaa

    0
  42. Tiedätkö, mä jotenkin pidän ihan hirvittävän paljon sun jutuistasi ja siitä ihmisestä, minkä täällä paljastat. Vaikka minäkin olen ihan erityylinen ihminen ja kymmenen vuotta nuorempi, tulen aina kauhean iloiseksi teksteistäsi. <3

    Ai niin, tuo mekko vyön kanssa sopi kauhean hyvin yllesi.

    Vastaa

    0
  43. Olipas mielenkiintoinen postaus. Minäkin pukeudun yleensä turvallisiin/tylsiin vaatteisiin, trikoopaita, neule ja farkut. Siinä perussetti :)

    Sinä olet niin kaunis, että näytät hyvältä missä vain vaatteissa, mutta suosikkejani näistä asuista olivat mekko vyön kanssa, buutsiasu ja trikoopaita-hame-yhdistelmä.

    Vastaa

    0
  44. Mä en tiedä, miten tää on mahdollista, mutta sä näytät nuoremmalta noissa uusissa vaatteissa! Kaikki sopii sulle ihan loistavasti ja näytät todella itsevarmalta! Puhuiko Eeva sulle mittasuhteista? Vaatteet istuvat eri tavalla kun noissa sun omissa vaatteissa ja materiaalit tietysti vaikuttaa kanssa.

    Mun mielestä paras näistä on viimeinen Työ-asu punaisella laukulla ja graafisella neuleella! Todella sopiva sinulle.

    Vastaa

    0
    1. Mä en tiedä, miten tää on mahdollista, mutta sä näytät nuoremmalta noissa uusissa vaatteissa!

      ...ja toisten mielestä taas vanhemmalta..! :D Eikö ole hauskaa miten eri tavalla ihmiset näkee asioita? ^_^

      Näitä kommentteja on tosi mielenkiintoista lukea kun osa on ihan toistensa ääripäitä. "Näytät vanhemmalta - nuoremmalta", "Tasapohjaiset kengät ei käy yhtään - sopivat älyttömän hyvin", "Bootsiasu on ihan paras - ei sovi sulle ollenkaan", "Oma tyylisi on paljon parempi - stailaajan valinnat sopii sulle mahtavasti" jne. :) Kiinnostavaa!

      Puhuiko Eeva sulle mittasuhteista?

      Missä mielessä tarkoitat...? Todettiin kyllä yhdessä, että kaikilla merkeillä ei ole mun mittoihin tarpeeksi pieniä kokoja ja että toisten merkkien (kuten esimerkiksi Mexxin) leikkaukset istuu mulle paljon paremmin kuin toisten. Mutta ehkä tarkoitit tuota mittasuhde-juttua muulla tavalla..?

      Eevan valintojen joukossa oli paljon väljempiä ja suurempia puseroita kuin mitä itse koskaan käyttäisin. Ne jäivät kyllä lopullisista stailauksista sitten pois, vaikka osa olisi Eevan silmään minulle sopinutkin.

      Vastaa

      0
  45. Todella upea ja monikäyttöinen tuo harmaa mekko, toivottavasti ostit ainakin sen. :) Itse tykkäsin monista asuista, ainoa mille en lämmennyt on nuo biker-bootsit. Joillekin ne sopii mutta itse en osaa käyttää eivätkä ne myöskään näytä aivan sinulta - jos nyt blogin perusteella jotain tyylistäsi tiedän. ;)

    Vastaa

    0
  46. Itse tykkään eniten kolmannesta ja toka vikasta, mutta kaikki on kyllä mukavan näköisiä kokonaisuuksia :) pitäisi varmaan itsekin hyödyntää kyseistä palvelua, kun tähän asti stailauksen on hoitanut sisko :)

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat