15.05.2014

Karkkipäivän lukijamiitille jatkoa

Uutta Karkkipäivän lukijamiittiä pukkaa! :)

Rohkaistuin Jyväskylän mukavasta miitistä ja maaliskuun hauskoista lukijameikkauksista niin, että olin heti messissä kun sain kiinnostavan yhteydenoton Tampereen Sokokselta.

Kävin juttelemassa yhteistyöideasta ja nyt se olisi vihdoin toteutumassa :)

Yhteistyössa Sokoksen ja Lumenen kanssa järjestetään nyt siis Karkkipäivän lukijailta meikkailun, höpöttelyn ja pienen purtavan merkeissä. :) (Herkkujen luvattiin jopa olevan vähähiilihydraattisia, hihhih..! ^_^)

LumeneKauneusilta_Sokoksella

Lumene-kauneusilta Karkkipäivän lukijoille järjestetään Tampereen Sokoksella ensi viikon torstaina 22. toukokuuta kello 18-20. Paikka on Ravintola Herkku -2 -kerroksessa (siis kaksi kerrosta alas katutasosta). Tilaan tulee opasteet.

Tapahtumassa on pientä tarjoilua ja juomaa ja minä teen halukkaille meikkiopastusta. Illan osallistujat saavat Lumenelta pienet lahjat ja Lumene-etusetelin jolla saa loppuviikon ajan alennusta Lumene-kertaostoksesta.

Illan on tarkoitus olla rento ja epävirallinen tapaaminen meikkailuteemalla. Ja ei, illassa ei ole tarkoitus puhua pelkästään Lumenesta vaikka Lumene meille meikit ja goodie bagit tarjoaakin ;)

Osallistujia tapahtumaan mahtuu 25.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu Kauneusiltaan tämän postauksen kommenttilaatikossa! Mikäli tulijoita on enemmän kuin 25, arvon osallistujat.

Toivottavasti nähdään ensi viikolla! :)

56 comments on “Karkkipäivän lukijamiitille jatkoa”

  1. Höh, ihan väärä kaupunki... Toivottavasti joskus eksyt tänne Lounaisrannikolle päin miitteilemään :)

    Vastaa

    0
  2. Mahtava idea,mutta harmi kun liian kaukana.En siis osallistu mut mukavaa tapahtumaa teille

    Vastaa

    0
  3. Haluan haluan haluan !! Ehdottomasti mukana ja jospa onni potkii arvonnassa ;_; sydän ihan pamppailee kun innostuin niin kovasti

    Vastaa

    0
  4. Voi, miten huippua olis päästä mukaan! Eli ehdotomasti ilmoittaudun. :)

    Vastaa

    0
  5. Heeei kuulostaapa kivalta ja sopivasti sillon olis vapaapäivä! Mielelläni mukana myös :b

    Vastaa

    0
  6. Mä voisin olla kiinnostunut tämmöisestä, kerrankin kun täällä Tampereella jotain järjestetään :) Yleensä kun kaikissa blogeissa on vaan pk-seutulaisille kaikkea kivaa.

    Vastaa

    0
    1. Eli ilmottaudun mukaan, jos se ilmottautuminen näin tarkkaan on sanamuodosta kiinni ;)

      Vastaa

      0
  7. Täältä olis kaverukset Marjo ja Jenni tulossa, jos tarvit kaverin spostia tms ilmoittautumista varten ni voi laittaa mulle spostia ni vaihdellaan tietoja puolin ja toisin :) ja kadutaan sitten myöhemmin kun seuraavana päivänä on mulla lukuvuoden vika tentti!

    Vastaa

    0
  8. Onpa aivan mahtava uutinen! Itsekin kun olen Tampereelta kotoisin niin olisi todella mukava päästä tällaiseen lukijamiittiin itsekin, eli jos vain arpaonni suosii niin mukana ollaan. :)

    Vastaa

    0
  9. Ooh! Olisipa ihan mahtavaa päästä mukaan. Blogia on tullut kuitenkin jo vuosia luettua, mutta en epävirallisissa yhteyksissä ole kertaakaan viitsinyt tulla häiritsemään, vaikka muutaman kerran olen sinuun törmännytkin.

    Toivottavasti arpaonni suosisi! ^_^

    Vastaa

    0
  10. Kerrankin Tampereella jotain!! Jee oon mukana, toivottavasti ees kerran elämässä arpaonni suosisi ^^

    Vastaa

    0
  11. Äh, toivon pääseväni mukaan :)

    Hirveä miettiminen, onko sopivaa ilmoittautua halukkaaksi, kun en ole riittävän kosmetiikkatietoinen, enkä pyöräilykauden alettua ole edes meikannut kunnolla pitkiin. Siinähän veisi potentiaalisesti paikan joltain paljon paremmin sen "ansaitsevalta", mutta kai sitä nyt 25:een yksi harmaavarpunenkin mahtuisi :D

    Vastaa

    0
    1. Höpsistä ella, kaikilla on yhtäläinen "oikeus" päästä mukaan! ^_^ Kosmetiikkatietoisuus ei ole pääsyvaatimuksena :D Jyväskylä-miitissäkin oli muuten ainakin yksi lukija joka ei meikkaa käytännössä koskaan. :)

      Vastaa

      0
    2. Heh, nimikaima ilmaisikin jo omat ensiaatokseni. :D Toinen ajatus oli, että en varmaan uskalla sosiaaliselta ahdistukseltani. Mutta ehkä ilmoittaudun pakkaan ja jätän uskalluksen Onnettaren arvottavaksi... ^-^;; Huih!

      Vastaa

      0
    1. Tarkoitan siis että olen halukas osallistumaan iltamaan! :) toivottavasti arpaonnea olisi.

      Vastaa

      0
  12. Toivottavasti kesälläkin järjestettäisiin tällainen ilta! Tulisin mielelläni, mutten ole varma saanko tällaisella varoajalla muksuja hoitoon :/

    Vastaa

    0
  13. Tajusinkin juuri että juuri samaiselle päivälle onkin muita menoja:/ Toivottavasti samankaltainen tilaisuus tulisi toistekkin!

    Vastaa

    0
  14. En ole aikaisemmmin kehdannut kommentoida, mutta nyt on ihan pakko. Minäkin haluan mukaan! :)

    Vastaa

    0
  15. Wow, tätä haluaisin päästä todistamaan eli ilmoittaudun mukaan arvontaan.

    Vastaa

    0
  16. Haluaisin tulla mukaan iltaan Tampereelle! Tarvitsisin vähän vinkkejä aurinkopuuterin ja poskipunan käyttöön ja tämä ilta olisi oiva tilaisuus oppia ja saada lisää tietoa. :)

    Vastaa

    0
  17. Oih! Juuri tätähän minä toivoinkin aiemmin! Olisipa ihan mahtavaa päästä mukaan, toivottavasti arpaonni suosisi minua!

    Vastaa

    0
  18. Oi oi tähän on pakko osallistua!! Olisi mieletöntä päästä mukaan ja saada hieman meikkivinkkejä :)

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (56)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat