24.06.2010

Pikkujuttuja

Ihan vaan vaikka sen kunniaksi, että sain eilen taas pitkästä aikaa meikattua väreillä, arvon pois muutamat pikkuroinat. Ja ei, luvassa ei ole mitään Lancômen ryppyvoidetta. ;)

FyrinnaeInglot

Meikki tehty Inglotilla ja Fyrinnaella. Sisänurkan keltainen ja ulkonurkan punainen ovat Inglotia (hukkasin lapun johon olin kirjoittanut sävyjen numerot enkä jaksa alkaa kaivaa nappeja ulos paletista) ja keskellä Fyrinnaen Electro-Koi. Jos tänä kesänä tulee väriin tartuttua, niin kyllä se on aika lailla kelta-oranssi-linjoilla. Yläluomella oranssi rajaus Inglotin geelieyelinerilla. Josta tulikin mieleeni, että eräs lukija kysyi ajat sitten Inglotin geelieyelinerin inciä. Sain kuin  sainkin vastauksen Inglotilta, mutta ei ole tullut sopivaa rakoa julkaista inciä. Mutta tässä se nyt tulee:

TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, POLYETHYLENE,
PHENYL TRIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE,
CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL
[+/- (MAY CONTAIN): BORON NITRIDE, LAUROYL LYSINE,
POLYPERFLUOROPOLYMETHYLISOPROPYL ETHER, YELLOW 5 LAKE (CI 19140), BLUE 1
LAKE (CI 42090), CARMINE (CI 75470), ULTRAMARINES (CI 77007), BLACK 2 (CI
77266), CHROMIUM HYDROXIDE GREEN (CI 77289), IRON OXIDES (CI 77491, CI
77492, CI 77499), FERRIC AMMONIUM FERROCY-ANIDE (CI 77510), MANGANESE
VIOLET (CI 77742), TITANIUM DIOXIDE

Summerarvonta

Arvottavana muutama pikkujutska. Muistatte varmaan hullunkurisen JPG Le Male -USB-tuoksun jonka esittelin joku aika sitten? No, enhän mä sillä mitään itse tee, ja kun moni lukija ilmaisi mielellään haluavansa sellaisen, niin arvontaan vaan. Kaveriksi Kropalle lähtee taskukokoinen Le Male -voidetuoksu. Mun mielestä aika gay, en siis osaa kuvitella kenenkään heteromiehen sipaisevan korvan taakse Malea voidemuodossa, mutta ehkä joku Maleen koukuttunut antaa tällekin kodin. (Ainiin - Virve oli hoksannut että USB-tuoksussa tosiaan on myös hieman muistiakin! Eli toimii myös muistitikkuna. :P)

Sitten mulla olisi arvottavana Konadin Stamping Nail Art -kitti, jossa mukana kaksi lakkaa (valkoinen ja shimmer-musta), päällyslakka, leimasinvälineet ja yksi kuviolaatta perhos- & kukkaiskuvioilla (m36). Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä Essien Matte About You -mattapäällyslakka. Kaikki ovat käyttämättömiä. Konadointia en ole koskaan kokeillut (muuten kuin että Charming Nails kerran konadoi mun kynsiin ponit!), ja Essien mattalakka on mulla jo omasta takaa.

Kerro kommenttiboksiin haluatko Le Malet, Konadin vai Essien, ja miksi haluat. Fiiliksen mukaan arvon voitot ihan perinteisesti, tai sitten vain lahjoitan ne hauskimman kommentin jättäneille. Osallistumisaikaa juhannuksen yli eli sunnuntaihin klo 23.59 saakka. Viestiin mukaan sähköpostiosoite. Edit. 27.6. Nyt on taas alkanut Plazan Nettikilpailut-linkityksen kautta tulla sen verran ulkopuolisia osallistumisia että kilpailuaika loppuu nyt, klo 21.36. :)

Badger Balm Sleep Balm

Mä lähden huomenna juhannuksen viettoon kohti Eckeröä, enkä oikein tiedä miten ehdin postauksia väsäilemään kahden viikon Ahvenanmaan hiatukseni aikana. Juttuluonnoksia on jonossa montakin, mutta en tiedä milloin ehdin kirjoittaa ne valmiiksi / ottaa kuvat. Harmittaa vähäsen kun Mäyrä-tilaukseni ei ehtinyt saapua ennen saaristoon lähtöä. Nyt joudun odottamaan kaksi viikkoa että pääsen käpälöimään söpöjä purkkejani....

OIKEIN HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE!

0 comments on “Pikkujuttuja”

  1. (Ja tässä se taas nähdään, ensin seurataan blogia erittäin hiljaisessa elossa eikä uskalleta kommentoida vaikka mielipiteitä ois moneen lähtöön, mutta auta armias kun tulee kiva arvonta eteen, niin sitten kyllä kommentoidaan silläkin uhalla että jokuhyökkäisi näytön takaa.. :D)
    Mutta nyt siihen itse asiaan, täällä kirjottelee yksi kynsilakka-addikti jonka on _pakko_ saada tuo konad-setti. :DD Muiden blogeista olen sitä kuola valuen kyyläillyt ja kironnut kun mistään lähimailtakaan ei saa hankittua noita välineitä.
    Jos nyt sitten kun kommenttimuuri ois halkastu niin alkais kommentoimaan vielä ihan oikeastikkin.. :D

    Vastaa

    0
  2. heippa! pitäähän sitä nyt osallistua jos vaikkapa onni osuisi kohdalle konadien tai essien lakan muodossa. :) Aivan ihana blogi, itekkin tykkään meikkailla ja leikkiä väreillä, täältä löytyy paljon inspiraatiota! Ja tietysti hirveä himo kaikkeen uuteen ja ihanaan. Voisin vielä kysäistä, satutko tietämään mitään todella vaaleaa meikkivoidetta, jossa hinta-laatusuhde on kohdillaan? Lumenet, Maybellinet, Rimmelit, Goshit ja muut on käyty läpi, kaikki hieman liian tummia. Eli olen valkoinen kuin vampyyri. :D Kiitos hyvistä ideoista meikkiin ja ihanaa kesää! ♥

    Vastaa

    0
    1. Mun tuntemista meikkivoidemerkeistä Maku Up Storella on ehdottomasti vaaleimmat, mutta mitään vampyyrisävyä ei sieltäkään taida löytyä.... MUSin meikkivoiteista Matte-versio on minusta parempi kuin se normi-Liquid. Ja siinä paksussa Blasco-tyylisessä ei ole yhtä vaaleita sävyjä.

      Vastaa

      0
  3. No mulle Matte about you ehdottomasti ja ihan vaan siitä syystä, että en ole tainnut aikaisemmin edes harkita matan kynsilakan käyttöä ! (Miten niin ei yhtään muodikas ja mukana näissä jutuissa)
    Mun mielestä kynsilakan pitää olla kiiltävää ja tasaista, ei mattaa. Kohta ne varmaan keksii jonkun röpelökynsilakan ja sen jälkeen näkymättömän kynsilakan, joita kaikki bloggarit innoissaan ostelee.
    Ja kyllä, koska en ole aikaisemmin sun juttujas taonnut kommentoida, niin voin kertoa että koko viesti oli sarkastinen eikä tarkoitettu kenellekään henk.koht. ivailuna tms.

    Oikein mukavaa Juhannusta ja kesää sinulle ! Teet todella kauniita meikkejä, mä olen ihan kateudesta vihreä. Itse olen nyt varmaan 3 vuotta käyttänyt arkisin samaa beigeä luomiväripuikkoa, että me ollaan hieman eri tasolla näissä väreissä. :D

    Vastaa

    0
  4. Oooooooo.. wau mitkä palkinnot!! :)))
    Haluaisin tuon mattalakan. Olen vasta alkanut käyttää värikkäitä kynsilakkoja ja olen nyt niitä ostellutkin ihan urakalla (lue: mies alkaa jo hermostumaan kylppärissä oleviin purkkeihin) Tuolla mattalakalla saisi niiiiiiiiiiin paljon vaihtelua noihin kynsiin ja saisivat asiakkaatkin tuijottaa ihan rauhassa! :D T: Pikkupaikkakunnan kassatäti.

    Vastaa

    0
  5. Konadin Stamping Nail Art -kitistä olisi kyllä hyötyä. Itse en muista kiinnittää tarpeeksi huomiota kynsiini, ja ne näyttävät aina enemmän tai vähemmän karmeilta. ;) Kenties tuon paketin avulla innostus kynsiä kohtaan nousisi.

    Vastaa

    0
  6. Hei vaan hei,
    täällä yksi hinkuu tuon Konad-setin perään. Olen sitä katsellut muissa blogeissa ja olisi ihanaa päästä testaamaan!
    Kiitos kivasta blogista, ihanaa kun joku jaksaa olla noin innostunut kosmetiikasta ja vielä jakaa tietonsa:)
    Mukavaa Juhannusta, toivotaan hieman edes aurinkoa.

    Vastaa

    0
  7. Mattalakka kynsilakkajemmoista löytyy jo, mutta konadit olisivat pieneen kokoelmaan valtavan hieno lisä! En ole uskaltanut itse lähteä ostoksille/tilaamaan, kun pelkään mopon lähtevän lapasesta laattoja valitessa. Se sun oranssien/korallisten kynsilakkojen vertailu tuli muuten kuin tilauksesta. Kun vain saisi yhden vanhan jämät käytettyä pois, niin olisi lupa ostaa uusi siihen värisarjaan.. :)

    Vastaa

    0
  8. Minä tahtoisin nuo Gaultierin miehet. Luulen, että poikaystäväni pitäisi tuoksusta, ja voidepurkki voisi hänen mielestään olla vähemmän gay kuin miehen torso peilikaapissa. :D

    Vastaa

    0
  9. minäkin taidan havitella noita konadeja. niiden tilailu on ollut jo pidemmän aikaa haaveena, mutta rahatilanne on aina ollut sen verran tiukka että jäänyt.. toivotaan että onni potkaisisi.. :D

    Vastaa

    0
  10. Voi juku jos tuon konadin voittaisin!! Siitä olen haaveillut pitkään.Jos tätä kautta ei onni suosi,niin jostakin niitä vielä joskus kalastan :)

    Vastaa

    0
  11. Yksi konadien (?) havittelija ilmoittautuu!
    Kynsilakat on täälläkin vienyt aivan liikaa tilaa vessan kaapeista, ja kuvioita on yritetty tehdä itse MacGyver tyyliin jos milläkin konstilla. (mutta hyvin huonolla menestyksellä) Olisi kiva saada aikaan jotain oikeasti tunnistettavia kuvioita :D

    Vastaa

    0
  12. Konadeja ei voi koskaan olla liikaa! Eikä mulla itse asiassa olekaan kuin pari laattaa ja valkoinen lakka, joten musta lakka tulisi tosi tarpeeseen. Sais vähän enemmän vaihtelua lakkauksiin, kun ei tuo valkoinen kaikkien kanssa sovi.

    Blogistasi saa ihania ideoita, kun omat meikkaukset on aika kaavoihin kangistuneita :P Pitäis uskaltaa kokeilla enemmän värejä ja muutenkin uusia juttuja. Sulla on kyllä niin ihania ja taidokkaasti tehtyjä meikkejä! :)

    Vastaa

    0
  13. Heipatihei,
    täällä olisi yksi valmis ottamaan noi Konadin lakat. Tuollaiselle paketille tulisi todellakin käyttöä. Multa löytyy kotoa lähinnä noita kirkkaita ja näyttäviä sävyjä, olisi ehkä ihan kiva vaikka sukujuhliin laitella kynnet vähän "säädyllisempään" kuntoon...
    Täytyy tässä samalla vähän kyllä kehua blogiasi - MÄ RAKASTAN TÄTÄ. Aamulla tulen ensimmäiseksi kattomaan, että onko päivitetty. Rakastan sun tyyliä kirjoittaa, kuvia, tuotteita, kaikkea! Kaikenlisäks on huippukivaa, että vastaat kommentteihin ja pidät blogisi lukijoita tärkeinä!

    Vastaa

    0
  14. Heipähei,

    Kovasti himottaisi tuo Essien Matte About You, jotta voisin tehdä samanlaista tieteellistä vertailua sen ja MUSin Matt Top Coatin välillä kuin Ostolakkoilija aikanaan... Mattainnostus jo vähän hiipui, kun havaitsin, ettei tuo Matt Top Coat nyt niiiiin hyvä olekaan.

    Ihana tuo meikki, olet sä kyllä taitava!

    Vastaa

    0
  15. Tuntuu, että minunkin lisäksi moni uskaltaa kommentoida vasta kivan arvonnan osuessa kohdalle, joka tosin on aika harmillista, tulee täälä kuitenkin päivittäin katseltua meikkivinkkejä, Ahvenanmaan kohteita ja ihania tuotelöytöjä, kuten nuo suloiset mäyrävoiteet!
    Mutta asiaan, kynsijuttuja rakastavana ihmisenä Konadit ja Essien Matte about you pomppasivat kuvasta silmille. Kömpelönä taiteilijana, Konadit miellyttäisivät, mutta mattaisen lopputuloksen nähdessä normaalin kirkkaan pinnan sijaan.. Oi se saisi varmaan varsinaisen kiljumiskohtauksen!!
    Kiitos, ja toivotaan hyvää onnea, niin ja sitä että vastedes muistan kommentoida useammin!;)

    Vastaa

    0
  16. Konadista haaveilen.
    Olen nyt vihdoin saanut kynteni kasvamaan! Mulla ei ole ollut kynsiä mitä lakata koko sinä aikana, kun olen tällaisten asioiden päälle ymmärtänyt. Aina olen istunut hienoissa tapahtumissa kädet visusti nyrkissä ja kadehtinut toisten täydellisiä ranskalaisia manikyyrejä.

    Nyt on uusi työ, jossa kynnetkin pysyy kunnossa. Niin että voisin nyt alkaa harjoittelemaan :)

    Kiitos kivasta blogista ja hyvää juhannusta!

    Vastaa

    0
  17. Heippa!
    Täällä himotaan noita Gaultierin pikkuherkkuja! Olen sitten kaupungilla, töissä tai juhlimassa, en voi olla hymyilemättä ja vilkaisematta ympärilleni, jos se vaikka tulisi miehestäni joka kyseistä tuoksua käyttää =) Usein joudun pettymään, koska se tuntuu olevan monen muunkin suosikkituoksu, mutta ainakin tulen aina hyvälle tuulelle!

    Vastaa

    0
  18. Oho onpa pirteä oranssi. Uskaltaisipa itsekin meikata joskus noin värikkäästi.. Jotenkin on värianalyyseistä iskostunut päähän, että kun on ruskeat silmät niin se on luumua luumua luumua vain jotta silmän väri korostuisi. Vai oliko se edes luumu.. :D

    Le Malet mulle! Syitä on monia. Kas tässä:

    1) Rakastan tuota tuoksua, ja tätä en sano vain arvonnan takia. Ihanan mausteinen mutta miehekäs.
    2) Muutama kaveripoika käyttää just tuota tuoksua, ja tuntuu että se sopii miehelle kuin miehelle.
    3) Heh ehkä vähän noloa, mutta oon oppinu jopa tunnistamaan tuoksun kaupungilla vastaankävelevien miekkosten yltä. Se on vain jäänyt mieleen! :D
    4) Sanomattakin selvää että mieluusti haluaisin rakkaan poikaystäväni käyttävän tuotetta :D Poikkis on myös älytön nörtti, joten USB-tikku on loistava lisä (jonka siivellä ehkä saisin poikkiksen jopa käyttämään tuotetta, hän kun ei ole niin älyttömän metrosexual. Tai sit otan tuotteen itelle usb-tikuksi ja sit salaa hajustan poikaystävän sillä aina kun se ei datailuiltaan huomaa :D) ja voidepurkkikin näyttäisi mahtuvan taskuun matkalle mukaan.

    Lakkapaketitkin vaikutti ihanilta, mutta Le Male on Tahtoo isolla T:llä!

    Vastaa

    0
  19. Oi, nuo gaultierit! Ne jos voittaisin niin antaisin ne nyt juhannussunnuntaina 30 vuotta täyttävälle kullalleni!

    Hauskaa juhannusta!

    Vastaa

    0
  20. Mietin kovasti kahden (gaultierin ja essien) välillä. Olisin kiinnostunut kokeilemaan essietä, kun olen niin pitkään monien blogeissa ihastellut mattakynsiä. MUTTA kallistun silti enemmän Gaultier-arvontaan. Minä meinaan tunnen miehen, joka varmasti voisikin sormella laittaa tuota tuoksua. Poikaystävälläni nimittäin on loppunut hänen luottotuoksunsa, minkä takia herra on joutunut turvautumaan pieneen testeriin, jossa ei ole sumutinosaa.

    Olisi tosi ihana yllättää poitsu kivalla lahjalla.

    Uskon, että Gaultierin Le Male tulisi täällä päin käyttöön. :)

    Vastaa

    0
  21. Konadit olisi unelma! Olen menossa noin kuukauden päästä naimisiin ja pienen pienen, lähes minimaalisen budjetin takia en pääse laittamaan kynsiäni ammattilaisella ja mitkä olisivatkaan hienommat ja persoonallisemmat kynnet kuin Konadit! Oi!!! Ja kukkaistyttönä aion muutenkin kyseisenä juhlapäivänä olla, joten perhos-ja kukkaiskuviot sopisivat täydellisesti :)

    Vastaa

    0
  22. Osallistuisin Essien mattalakan arvontaan!

    En ole mikään konad-taiteilija ja pidän mieluummien yksinkertaisista kynsistä. Mattalakka voisi kuitenkin tuoda hieman vaihtelua jo muutenkin pieneen väriskaalaani :)

    Ja jos yhtään saisi säälipisteitä: olin vähän aikaa töissä eräässä varastossa, jossa piti purkaa pahvilaatikoita ja KAIKKI kynteni kuivuivat & liuskottuivat! Nyt en voi käyttää kynsilakkoja hetkeen, että saan nämä parannettua.. Onneksi löysin jostain vanhasta postauksestasi vinkin kynsiöljystä (vielä huokeasta sellaisesta) marssin Kicksiin ostamaan Dependin öljyä :) - toivotaan, että tällä terapialla kynnet parantuvat!

    huippuhauskaa juhannusta!

    Vastaa

    0
  23. Moi!
    Itellä on Konadin laatat m2 ja m55. Alkaa tosissaan hiemean kyllästyttämään, että
    miksi _kaikilla muilla_ muttei mulla oo niin paljoo hienoo laattoja :D
    Tuntuu itelläkin et käytän hirveen yksinkertasia ja samoja koristeluja aina kynsissä, kun ei tahtoisi aina niitä samoja Konad-kuvioita käyttää.
    Päällyslakkakin olisi tosi upea, itse kun en sitäkään omista ja en halua että kuviot leviäisivät enää.

    Konadeja saa siis lähetellä tänne päin!

    Vastaa

    0
  24. AHHHH. Mun on aivan pakko saada Konadin Stamping Nail Art!!! :) Rakastan yli kaiken kynsien laittamista, kynsilakkoja löytyy varmaan lähemmäs 50 kipaletta, mutta että nyt olisi mahdollista voittaa leimasinvälineet jne:DD ahhh :D Nyt eikun vain sunnuntaita odottamaan!

    Vastaa

    0
  25. Itsekkäänä ihmisenä haluaisin toki tuon Konad- setin, sillä itselläni ei ole noita aitoja laattoja, eikä ainuttakaan konad- lakkaa, joten leimailukokeiluni ovat olleen melko hermoja raastavia :D

    Mutta sukurakkaana ihmisenä on pakko silti sanoa, että osallistuisin tuohon Le Male- arvontaan. Tuoksu on jotain jota pikkuveljeni on aikoinnaan käyttänyt ja tiedän hänen siitä pitävän. Tuo muistitikku-ukko on niin hauska, juuri jotain sellaista jota veljeni voisi olettaa minun hankkivan hänelle. Uskon että veljeni osaisi arvostaa tuollaista hauskaa lahjaa ja repisi siitä huumoria vielä kauan :)

    Vastaa

    0
  26. Konadit taihtoisin ehdottomasti. Olen jo kyllästynyt katselemaan muiden hienoja Konadeilla koristeltuja kynsiä.Haluaisin itse omiin kynsiini vaihtelua,ettei aina vaan yksin kertaisia koristeluja. Konadeista olen unelmoinut jo monta kuukautta ja noi olisivat juuri ne lakat,tarvikkeet ja laatat,joilla pääsisin hyvin alkuun :)

    Vastaa

    0
  27. Ehdottomasti täytyy yrittää voittaa Konadit :D

    Olen jo pitkään ihastellut niiden tuotoksia blogeissa, mutta itse en ole saanut hankittua kun ei ole ollut käyntiä isommilla kylillä ja olen halunnut päästä näkemään ne ennen ostopäätöstä!

    Vastaa

    0
  28. Meinasi aamukahvit lentää näytölle kun selasin alaspäin ja taas tuollainen myyräpurkki hyppäs silmille :D Mutta joo, asiaan, haluaisin konad-setin, sillä olen täysin avuton kynsieni kanssa ja jotkut pikkukuviot kynsissä olis niin hienot :)

    Vastaa

    0
  29. Konadit ois mun suosikki :) Essien lakka löytyy myös täältä enkä koskaan oikeen ole ollut Caultierin tuoksujen ystävä...
    Rentouttavaa juhannusta :)

    Vastaa

    0
  30. Konad pakkauksen ottaisin hyvin mielelläni. en ole koskaan mitään konad juttuja omistanut, mutta hyvinkin mielenkiinnolla olen eri blogeista niistä lukenut, mutta en ole koskaan vain rohjennut itselleni tilaamaan :D aina välillä on kyllä ihan kiva värkkäillä kynsiin kaikkia nättejä juttuja, harmi vaan että ne eivät kovin kauaa kestä kerralaan kun kynnet kasvavat melko nopsaa vauhtia.
    Hauskaa juhannusta :)

    Vastaa

    0
  31. Heissulivei! :) Oon alkanu seurailla tätä blogia koska mussa myös asuu pienenpieni kosmetiikkahullu ihminen :) Konadin tuotteen haluaisin, koska olen kuolannut niitä jo nelly.comissa ja olisi todella kiva saada vihdoin edes yksi konadin laatoista! Olen kaikilla pienillä tikuilla yrittänyt aina tehdä kuvioita kynsiini, mutta pienenä häseltäjänä ei tullut kovin hyvin onnistumaan! Konadin laatta olis kun mulle tehty! :)

    Vastaa

    0
  32. Kerroin mun poikaystävälle jokin aika sitten noista JPG:n USB-tikuista. Se alkoi lähestulkoon huutamaan, että meidän pitää lähteä kauppaan, koska se haluaa sellaisen :D Kyllä sitä raivostutti kun selvisi, ettei ne olekaan ihan Cittarin hyllyltä löytyvää kamaa. Se rakastaa kaikkea erikoista, ja sillä on ollut jo jonkun aikaa kieroutunut rakkaussuhde Le Male -tuoksuun ja sen kesäversioon. Oma vikani kai, kun olen niitä sille raahannut..

    Tuo JPG:n pikkusetti voisikin taikoa leveän, lapsenomaisesta riemusta kielivän hymyn poikaystäväni kasvoille. Ja kylläpä hämmästyn itsekin tätä: toivon pitkään himoitsemieni Konadien sijaan muistitikkua poikaystävälleni ?! Pitäisiköhän ottaa yhteys lääkäriin...

    -tahma

    Vastaa

    0
  33. Konad, konad, konad! Ite en ole saanut aikaseksi tilata, kun en omista käypiä pankkitunnuksia verkkokauppoihin. On tullut metsästettyä maat ja mannut kaupoista, ulkomaita myöten mutta nyt alkaa tuntua että ei noita taida muualla olla kuin siellä netissä myytävänä? Vai tiedätkö jotain kauppaa joka niitä myy, tälläkertaa mieluiten Suomessa..? ;)

    Vastaa

    0
  34. Moikka! Pitkästä aikaa eksyin blogiisi ja selatessani muutamat vanhemmat postaukset läpi sain pakottavan tarpeen päästä meikkailemaan. Tän postauksen meikki on tosi kesäinen ja siitä inspiroituneena voisin juhannuksena riipaista itseni kesäfiilikseen jollakin ton tyyppisellä : )

    Koskaan en mitään arvonnoista voita mutta jos niin sattuisi tapahtumaan, toivoisin palkinnon kohdistuvan tuohon konad-settiin. Ihan vaan niinkin yksinkertaisesta syystä, että mulla ei yhden yhtä konad-asiaa ole ja kyllähän se polttelisi päästä kokeilemaan noita, jos vain saisi aikaiseksi ostaa tarvikkeet : D

    Ei muuta kuin oikein hauskaa ja rentouttavaa juhannusta sinne! : )

    Vastaa

    0
  35. Haluaisin voittaa Konad-setin ilahduttaakseni pikkusiskoani, joka on konadeista haaveillut jo vaikka kuinka kauan. Äidin piti tuoda setti edelliseltä ulkomaanmatkalta tuliaisiksi, mutta ohjeet ei ilmeisesti ollu tarpeeks selkeät ku matkalaukusta paljastunut paketti ei ollut kyllä konadia nähnytkään :'D äiti raukka, "enhän minä näistä nykyajan hömpötyksistä ymmärrä" ja pikkusisko raukka! Tämä olis kyllä just hyvä kesän piristys, tekis varmasti yhen tytön iloiseks pitkäksi aikaa :)

    Vastaa

    0
  36. Osallistuisin Konad-paketin arvontaan !
    Mun on pitänyt jo pitkään kokeilla noita Konadeita mut en oo saanut aikaseks, kun oon ihan tumpelo kaikissa kynsijutuissa muutenkin. Olis ihan mahtavaa päästä kokeilemaan noita ja saada vähän nätimmät kynnet kesäks :)

    Hauskaa juhannusta!

    Vastaa

    0
  37. Le Male kiinnostaisi mua. Isoveljelle, joka tosiaan on hieman _gay_, sen antaisin synttärilahjaksi :)

    Ja kiitos taas jälleen tästä hienosta blogista! Mielestäni on ihailtavaa, kun käytät niin paljon värejä meikeissäsi. Kunpa itekkin osaisin ja uskaltaisin :D

    Vastaa

    0
  38. KONAD-setti! Olen ihan hurahtanut näihin, mutta yhtään ei ole vielä tullut hankituksi itselle, kaveri kyllä muistaa aina muistuttaa että kuule sulla on ollu ne mun Konadit taas aikakauan lainassa. Tällä kivalla pikkusetillä pääsi kivasti itse alkuun omien tarvikkeiden kanssa ja kaverikin saisi rauhan.
    Myönnetään, että houkuttelisi kyllä tuo USB-tuoksukin ja voide, mutta mies on kyllä sen verran hetero että hänen mielestään olisi jo todella gaytä käyttää tuollaisia..
    Mutta siis kyllä KONAD on arvontaa ajatellen se mun ykkönen, vaikka huono-onnisena en ole kertaakaan mitään voittanut, mutta aina kannattaa yrittää!

    Vastaa

    0
  39. Oi Konad!Sen jos voittaisin niin ois aika ihanaa. Oon halunnu kokeilla, mut en vaan ole saanut aikaiseksi ostaa nuita siis... :P
    Blogisi on muuten ihana. Tämä ei siis ole mikään "Kehun nyt kun on arvonta jee" vaan ihan oikeasti on.

    Vastaa

    0
  40. Matta lakka ehdottomasti!

    Ja syynä ihan vaan se että OPI:n mattalakkoihin on syntynyt suuuuri rakkaus ja omasta pikkukaupungista en ole tota essien mattalakkaa löytänyt :(

    Vastaa

    0
  41. Konad-paketti himottas mua ja paljon! :D Joka toisessa blogissa on ollut näkyvillä erilaisia seeprakynsiä ja olishan se nyt mukava itekkin yrittää tehdä sellaiset! (tosin varmaankin huonolla menestyksellä ;D ) Hyvää kesää ja juhannusta sulle!

    Vastaa

    0
  42. Essie! Mattalakka on ollu hakusessa jo pitkään, mut rahaa ei ole ollut. :D Tulis hyvään saumaan!

    Vastaa

    0
  43. Essie, koska ikäväkseni huomasin juuri oman mattalakkani kuivuneen pulloon lähes käyttökelvottomaksi. Jos tässä ei nappaa niin kauppaanhan se on mentävä!

    Vastaa

    0
  44. Olen jo niiin kauan haaveillut konadeista, mutta niiden ostaminen ei oikein istu tämän hetkisiin säästö toimenpiteisiini. En kyllä koskaa voita arvonnoissa, vaikka useisiin osallistunki, mutta jos nyt lykästäisi. :D

    Vastaa

    0
  45. ai viel arvontaki, no jos voittaa ni konad ehdottomasti,
    koska oon aina halunnu testata noita mutta ei oo viel ollu mahdollista kokeilla :(

    Vastaa

    0
  46. Hirveen vaikee valita, minkä haluais itelleen... No sanon kuitenkin, että Konadin Stamping Nail Art -pakkaus, koska oon tässä jo vuoden päivät ollu älyttömän kiinnostunut Konadeista ja niiden testaamisesta!
    Oon suorastaan lapsekkaan innokas, mä haluun tesmiä niitä, mä haluun myös semmoset supernaiselliset ja ihkut kynnet! Multa Konadit sais hyvän ja hellän kodin! ;)

    Vastaa

    0
    1. P.S. Aivan järkyttävän, suorastaan törkeän magee meikki!! Mäkin oon ihan ihastunu kaikkiin orannsseihin/koralleihin väreihin... ♥

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (86)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat