19.10.2009

Lassoa sydämeni!

China Glaze Lasso My Heart, luumunvioletti kynsilakka pronssisella shimmerillä. Ei mitenkään uniikki sävy eikä edes kuulu suosikkeihini vaikka violetista diggaankin, mutta viikonloppuna se pääsi kokeilualustaksi uudelle pakko saada -hankinnalle. Kyseessä on tietysti Essien Matte About You -mattapäällyslakka, jonka luulen aikas monen hankkineen muuan ostolakkoilijan hehkutuksien jälkeen. Myönnetään, mäkin lankesin...!

Tässä kuvassa alemman käden kynnet käsitelty Matte About You'lla. Onko ehkä vähän upeamman näköiset kuin nuo tavalliset kiiltävät? Olen myyty! Taitaa mennä koko syksy "mattaillessa"...! ^_^


Tässä vielä hieman pikselimössöinen lähikuva. Kynsistä tulee vastustamattoman huurteiset!

Edit. Kun nyt tulee kyselyjä, niin lisään tiedon vielä tähän: Essien mattalakkaa saa Suomesta ainakin seuraavista paikoista: Helsinki Willhelmsin apteekki ja Elegia Day Spa, Tampere Kauneuspiste Tuija Jokela ja Putiikki Rannalla sekä Oulu Salon Laser. Jos et asu näillä paikkakunnilla, voit myös tilata lakan suoraan maahantuojalta eli Carpelan Cosmeticsilta, sähköposti ccf@carpelancosmetics.fi (hinta 15,95€ + postikulut 4,45€). (Tiedot Ostolakossa-blogista.) Essien lakan saa myös kätevästi tilattua eBaysta, jolloin sen saa kaikkein edullisimmin.

Loppuun vielä pitkästä aikaa IsaDoran Blooming Spring -meikkikuva. Hillitty, mutta kivan monivivahteinen. Sisänurkassa persikkaa, keskellä violettia, luomivaossa vaaleanpunaista ja ulkonurkassa ruskeaa. Alaluomella vihreää ja nude sisärajaus.

Käytin tätä palettia koko kesän joka viikko, ja syksyllä onkin sitten ollut taukoa. Nyt kun taas meikkasin sillä niin huomasin, että sävyt eivät tosiaan enää oikein sovi syksyyn. Paletti taitaa nyt mennä talviunille ja palata taas keväällä tuomaan pastellinsävyjä luomilleni!

Huomaatteko te alkavanne käyttää syksyllä eri sävyjä meikissä? Vaihteletteko muutenkin meikin värejä vuodenaikojen mukaan?

0 comments on “Lassoa sydämeni!”

  1. Tuo on kyllä aivan mielettömän upea lakka! Olen ihastellut sitä useammassakin blogissa jo ties kuinka kauan, milloinkahan saisin aikaiseksi hankkia oman :)

    Mulle syksy tuo silmämeikkiin juuri noita perinteisiä murrettuja vihreitä, oransseja ja neutraaleja beigejä sävyjä. Huulimeikeissä tykkään sitten irrotella enemmän, ja meikata ihon huolella oikein kuulaan ja hehkeän näköiseksi.

    Vastaa

    0
  2. Olen huomannut käyttäväni syksyisin ja talvisin huomattavasti tummempaa meikkiä. Kesällä saatan mennä pelkän ripsivärin kanssa, kun taas syksyllä ja talvella käytän enemmän luomivärejä ja rajauksia. Luomivärikin tummenee aina mustaan asti, jota todella todella harvoin käytän kesäisin.

    Vastaa

    0
  3. ihan mielettömän upee lakka. tiedätkö löytyykö noita vielä suomesta?

    Vastaa

    0
  4. Tuo mattalakka on jotain niin huippua! Ostin sen joku aika sitten ja kaikki lakat pitää lopulta testata myös mattana. Hih.

    Vastaa

    0
  5. meinaat sä vielä lyhentää kynsiäsi, tuntuvat olevan hirmu pitkät? ihana lilan sävy muuten <3

    Vastaa

    0
  6. Anonyymi - kyllä saa Suomesta, jos siis tarkoitat Essietä etkä tuota violettia lakkaa. Essietä tuo maahan Carpelan Cosmetics, ja heidän mukaansa mattalakkaa saa ainakin seuraavilta jälleenmyyjiltä:

    Helsinki: Willhelmsin apteekki ja Elegia day spa
    Tampere: Kauneuspiste Tuija Jokela
    Oulu: Salon Laser

    Jos et asu missään näistä kaupungeista voit ottaa maahantuojaan yhteyttä sähköpostitse ja tilata lakan suoraan heiltä:

    ccf@carpelancosmetics.fi

    (Tiedot Ostolakossa-blogista.)

    sindu - en meinaa lyhentää, justhan nämä pätkäistiin elokuun lopussa! ^_^ Kasvavat niin hitaasti että saavat nyt kasvaa rauhassa ainakin vuodenvaihteeseen.

    Vastaa

    0
  7. Toivoisin postausta hohtopuureripaletin käytöstä. Kun niissähän on useita värejä samassa paletissa: valkoinen, ihonvärinen, roosa, tummanpunainen jne. Olen niin amatööri meikeissä, etten keksi mihin kaikkia sävyjä edes käytetään.

    Vastaa

    0
  8. Anonyymi - hmm, minkähänlaista palettia tarkoitat? Mähän en meikkaa ammatikseni, joten täytyy sanoa että tuollaisesta monisävyisestä hohtopuuteripaletista en ole kuullutkaan. Esimerkiksi punainen hohtopuuteri kuulostaa hyvin erikoiselta, ja palvelee varmastikin vain ammattimaskeeraajan tarpeita. Vaikea kuvitella mitä tavallinen kuluttaja tuollaisella paletilla tekisi. Itse käytän vain vaaleaa hohtopuuteria korostamassa poskipäitä. Kultaisella hohtopuuterilla saa glamourimman tuloksen ja se sopii johonkin lämpimän sävyiseen iltameikkiin, ja pronssinen hohtopuuteri taas sopii kevyesti laitettuna ruskettuneelle iholle (tai aurinkopuuterin päälle) kasvojen korkeimpiin kohtiin. Vaaleanpunertavia hohtopuutereita voi käyttää ihan kevyenä poskipunanakin hyvin vaalealla iholla.

    Vastaa

    0
  9. Siis lakkaatko tässä akryylikynsien päälle? Jos lakkaat, menevätkö kynnet huonoiksi kun otat lakat pois kynsilakanpoistoaineella?

    Vastaa

    0
  10. Anonyymi - mulla on kynsissä geelivahvistus, ei akryyliä. Ja kyllä, tietenkin lakkaan geelin päälle. :) Ei niille mitään tapahdu kun poistaa lakan.

    Vastaa

    0
  11. "Inkivääri kirjoitti...
    Anonyymi - mulla on kynsissä geelivahvistus, ei akryyliä. Ja kyllä, tietenkin lakkaan geelin päälle. :) Ei niille mitään tapahdu kun poistaa lakan."

    Voiko saman tehdä myös akryylikynsille ja jos voi, millä aineilla?
    Sori kun tässä tyhmänä kyselen, olen ihan ummikko rakennekynsien suhteen :)

    Vastaa

    0
  12. Anonyymi - en mä ainakaan ole kuullut mitään syytä miksi rakennekynsiä ei voisi lakata tavallisella kynsilakalla. Koulukaverini tekee akryylikynsiä ja kyllä hänelläkin on välillä akryyliensä päällä lakkaa. Mä käytän lakan poistoon asetonitonta ja isopropyylialkoholitonta poistoainetta. Luin jostain että isopropyl alcohol on myös huonoksi rakennekynsille.

    Vastaa

    0
  13. Mitä lakanpoistoainetta sitten käytät ja mistä sitä saa ostettua, ja minkä hintaista?
    Ps. Blogisi on mahtava, seuraan tätä ihan päivittäin. :)

    Vastaa

    0
  14. Anonyymi - kiitos :) Mä käytän eri merkkejä, mutta eniten ehkä tulee ostettua Maybellinen vihreää Gentle Removeria. Maksaa 6,40€, ja Maybellinea voi ostaa melkeinpä kaikista tavarataloista ja marketeista.

    Vastaa

    0
  15. Ihana tuo mattalakka! ♥
    Btw, en ole oikein ymmärtänyt tuota eBayn ideaa...
    Kun klikkaan tuota antamaasi linkkiä, tulen sivulle jossa moni ihminen myy samaa tuotetta eri hinnoilla...
    Mikä niistä on se "oikea", kun kyse on yhdestä ja samasta tuotteesta, vai onko sillä edes väliä? :D
    Ja jos tilaa eBaysta kosmetiikkatuotteita, ovatko ne yksittäisten ihmisten ostamia, joita on vähän käytetty, vai joidenkin firmojen edustajien ostamia?

    Vastaa

    0
    1. eBayssa on myyjinä niin yksityisihmisiä kuin yrityksiäkin. Yksityisihmiset myyvät niin käytettyjä kuin käyttämättömiäkin tuotteita. Tuotekuvauksesta käy aina ilmi, onko tuote uusi vai käyttämätön.

      Jos laittaa hakusanaksi jonkun tietyn tuotteen, saa luettelon kaikista niistä henkilöistä jotka tuotetta myyvät. Heillä voi tietysti olla eri hinnat ja eri toimitusehdot. Niistä voi sitten valita sen itselleen sopivimman, eli itse valitsen esim. mieluiten "Buy It Now"-tuotteen jonka saa omakseen heti klikkaamalla eikä tarvitse mennä perinteisen huutokaupan säännöillä.

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (86)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat