16.02.2022

Luonnonkosmetiikkapäivät helmikuu & hemmotteleva Evolve

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic / *sis. mainoslinkkejä

Taas on aika House Of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivien, ja tällä kertaa olen valinnut postauksen teemaksi Evolven hemmottelevat erityisihonhoitotuotteet jotka erottuvat upeasti kaikista muista alan tekijöistä. 😍

Harvoin tulee omistettua aikaa pelkästään tämän tyyppisistä tuotteista kirjoittamiselle, mutta Evolven herkkukoostumusten nosto valokeilaan on kutitellut mielessä jo sen verran pitkään että nyt on sen aika.

Heitän tähän alkuun ensin tuttuun tapaan linkit tarjouksiin ja poimintani kunkin päivän tärpeistä. Lempituotteitani on tarjouksissa ihan liikaa että ehtisin listaamaan kaikkia suosittelemiani tuotteita, mutta muutama erityisen hyvä tuote pääsee joka päivä tärppeihin (päivitän vinkit aina kunkin Luonnonkosmetiikkapäivän aamuna).

Koodilla YHDISTÄ saa ilmaiset postikulut kaikkien päivien tilauksiin.Tilaukset yhdistetään automaattisesti.

* KESKIVIIKON TARJOUKSET

* TORSTAIN TARJOUKSET

* PERJANTAIN TARJOUKSET

* LAUANTAIN TARJOUKSET

* SUNNUNTAIN TARJOUKSET

Mun edellisen öljyille ja kasvovesille & kosteusseerumeille omistetun tärppipostauksen tuotteita on jälleen paljon mukana. :)

TÄRPPEJÄ 

* Bybi Glow Currant Booster 14€ / 15 ml (norm. 19€)

Bybin uutuus-boosteri on jälleen vallan mainio tapaus; runsaasti omega-perheeseen kuuluvia alfa- ja gammalinoleenihappoja sisältävä sekoitus mustaherukansiemenöljyä ja camelinaöljyä rauhoittaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa. Mukaan cocktailiin on lisätty salisiinipitoista valkopaju-uutetta joka tuo Glow Currant Boosteriin ihoa kirkastavan ja tulehdusta laskevan ominaisuuden. (Valkopajun sisältämä salisiini muuntuu iholla salisyylihapoksi.)

Mustaherukansiemenöljy sekä camelinaöljy ovat ohuita, silkkisiä ja hyvin imeytyviä öljyjä, tehden Glow Currant Boosterista kevyen tuntuisen ja nopeasti imeytyvän öljyn. ❗️Extrakiva juttu mun mielestä: Glow Currant -boosterissa on tippa-annostelija, ei applikaattoria! En kuulu applikaattorien ystäviin ja tervehdin ilolla tällaista ratkaisua, tippa-korkki on paljon kätevämpi tapa annostella öljyä ja toimii hyvin tällaisessa hyvin ohuessa, lähes nestemäisessä öljyssä.

* Katja Kokko Yin Your Skin Sileä -kasvoöljy 44€ / 30 ml (norm. 59,90€) - yksi suosikkikasvoöljyistäni; Sileä-öljy on Katjan uutta Djusie-öljyä täyteläisempi ja sopii myös gua sha -hierontaan (lasken tämän öljyn silti ohuisiin öljyihin). Rakastan Sileän tuoksua joka tulee erityisesti marokkolaisesta kamomillasta.

* Nui-meikkivoide 36€ / 30 ml (norm. 48,90€) - se paras luonnonkosmetiikan meikkivoide.

* Joik Organic Refreshing Toner 15€ / 100 ml (norm. 22€) - öljypitoinen kaksifaasinen ja erittäin hoitava kasvovesi, tässä on periaattessa öljykosteus ja vesikosteus samassa pullossa! Hoitavin kasvovesi jonka tunnen. Suosittelisin tätä ihan kaikille, mutta, tämän kasvoveden käyttäjän täytyy todella pitää piparmintusta, sillä tuotteessa on hyvin voimakas piparmintun tuoksu. Itse tykkään kympillä, mutta tiedän, että näin voimakkaan pirtsakka tuoksu ei ole kaikkien juttu. Erinomainen herättelijä aamuisin..!

* Bruns Växa-shampoo 29€ / 330 ml (norm. 36€) - ihanin shampoo moneen vuoteen! Älyttömän ihanan sitruksisen tuoksuinen shampoo on hoitava, sulfaatiton, miellyttävästi vaahtoutuva (ollakseen sulfaatiton) ja - - sanoinko jo: järjettömän ihanan tuoksuinen!! 😍

* Organic Shop Avocado & Honey -hoitoaine 3€ / 280 ml (norm. 4,50€) - paras tärppini edullisista luonnonkosmetiikan hiustuotteista, Organic Shopin hoitoaineessa on hieman litkuisesta koostumuksestaan huolimatta erinomaisen hyvä selvittävä ja hoitava teho ja rivistö laadukkaimpia hoitavia ainesosia: kookosöljyä, avokadoöljyä, hunajaa, kvatteja... ✨ Löytö!

* Cattier Ultra-Nourishing-käsivoide 9€ / 75 ml (norm. 12,90€) - yksi parhaista käsivoiteista kuivalle iholle.

* Bybi Mega Mist -kasvosuihke 27€ / 70 ml (uusi koko!) (norm. 36€) - superkosteuttava kulttikasvovesi on saanut hieman isomman pakkauksen.

* Lily Lolo -mineraalimeikkipohja 15€ (norm. 19,90€) - se alkuperäinen paras mineraalimeikkipohja. Paras hinta-laatusuhde.

* Laponie-kasvoöljy 34€ / 30 ml (norm. 44€) - laadukas hajusteeton uudistava ja rauhoittava kasvoöljy jossa ei mitään ylimääräistä, vain neljä öljyä: argan, kaura, ruusunmarja ja vadelmansiemen.

* Novexpert C-vitamiiniseerumi 39€ / 30 ml (norm. 54,90€) - paras C-vitamiiniseerumi ja mun suosikkiseerumi ylipäänsä kaikista seerumeista 🙏🏻

* Evolve-hyaluronihapposeerumi 27€ / 30 ml (norm. 36€) - hajusteeton suosikkihyaluronihapposeerumi on yksi markkinoiden parhaita. Aloe vera - ja ruusuvesipohja rauhoittaa ihoa.

* Evolve Bio-Retinol + C -boosteri 24€ / 15 ml (norm. 33€) - tehokas öljypohjainen anti-age-boosteri sisältää bakuchiolia, C-vitamiinia ja ruusunmarjansiemenöljyä. Superyhdistelmä! Käytä yksinään öljyseerumin tavoin (tosi "kuiva" öljykoostumus!) tai sekoita muuhun ihonhoitotuotteeseen.

* Evolve Daily Renew -kasvovoide 23€ / 60 ml (norm. 32€) - suosikkivoiteeni Evolvelta. Semitäyteläinen ja samettinen koostumus sopii normaalista kuivalle (ikääntyneelle) iholle. Vaikuttavina aineina mm. arganöljyä, peptidejä, hyaluronihappoa ja granaattiomenan siemenuutetta.

* Bruns-hiusnaamiot (parhautta!) 30€ / 350 ml (norm. 39,90€) Peruskoostumus ja vaikuttavat aineet kaikissa ovat samat, vain tuoksu vaihtelee. English Rose -naamio tuoksuu kevyen ruusuiselle, Warm Bergamot'issa on mausteinen bergamotin tuoksu. Uusin naamio, keratiinia ja hiusten kasvua edistävää mungpapu/puna-apila-uutetta sisältävä Växamask on hinnaltaan hieman arvokkaampi mutta koostumukseltaan vielä muitakin Bruns-naamioita konsentroituneempi ja mun SUURIN suosikkinaamio. ❤️ Tarjoushinta 32€ / 350 ml (norm. 49,90€).

* Bruns Minttu-muotoilugeeli 22€ / 250 ml (norm. 31,90€) - erinomainen kosteuttava hiusgeeli jota käytän Curly Girl -metodissa erottelemaan kiharoita. Tekee kimmoisat ja nätit kiharat. Tuotteen virallinen nimi on "hårsufflé" joka on suomennettu muotoiluvoide, mutta kyllä tämä minusta on ihan rehellistä, ohutta geeliä. :) Matkakoko 100 ml on tarjouksessa 7€ (norm. 14,50€).

* Flow Cosmetics aromaterapeuttinen vartalovoidepala 10€ (norm. 26€) - Flow'n ihanan tuoksuiset zero waste -vartalovoidepalat supertarjouksessa -61%

* Flow Cosmetics aromaterapeuttinen saippua 10€ (norm. 15€) - saman sarjan suloiset saippuat! Nämä ovat muuten parhaan tuoksuisia saippuoita jotka tunnen. Koko Flow'n Aroma-sarja on ❤️ Laventelin, santelipuun ja seetrin tuoksuinen Spirit Awakens -tuoksu on suosikkini.

* Mádara Bold Volume Mascara 18€ (norm. 24,50€) - Mádaran mainio tuuheuttava maskara tuo vegaanista volyymia ripsiin.

* Mádara Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly 28€ / 75 ml (37,90€) - erinomainen kosteuttava geeli joka toimii yksinään tai vielä paremmin (mun iholla! 😍) sekoitettuna kasvoöljyyn.

* Naturativ Ecoampoule 2 -seerumi 39€ / 30 ml (59,90€) - suhteelliseen tuntemattomuuteen jäänyt laadukas ja kiinnostavan ainesakattauksen anti-age-seerumi. Maitomainen, pehmentävä koostumus. Seerumin hoitaviin anti-age-ainesosiin lukeutuvat ruskea leväuute, hyaluronihappo, kastepapu-uute (yksi kolmesta "bio-retinolista", tuttu mm. Patykan tuotteista) sekä tomaatin lykopeeni.

* Evolve Daily Detox -puhdistusgeeli 13€ / 100 ml (norm. 18€) - suosikkini geelimäisistä putsareista. Ohut, miedosti vaahtoava koostumus joka huuhtoutuu iholta vaivatta (kaikki geelit eivät sitä tee...!), tuoksuu hyvältä ja jättää ihon ihanan tuntuiseksi!

* Terra Creta Extra-neitsyoliiviöljy luomu 7€ / 500 ml (norm. 8,90€) - suosikkioliiviöljyni Kreetalta.

* Whamisa Double Rich Lotion -kasvovoide 36€ / 150 ml (norm. 49,90€) - yksi suosikkikasvovoiteistani, supermiellyttävä ohut mutta samalla mukavan täyteläinen koostumus hellii kuivaa ja kosteusköyhää ihoa. Plussaa kauniista, lasisesta pumppupullosta! Koostumus raaka-aineidensa puolesta markkinoiden korkealaatuisin. 🙏🏻

* Taika Sensitive-seerumi 9€ / 30 ml (norm. 11,90€) - Taikan ihkauuden, hajusteettoman Sensitive-sarjan seerumi on tosi hyvä! (Sensitive-linjan esittely tulossa blogiini viikonlopopuna..!) Maitomainen, ohut koostumus kosteuttaa hyvin ja rauhoittaa ihoa suomalaisen kauraöljyn voimin. Muita hoitavia aineita ovat ksylitoli, keramidit, rypsiöljy ja sheavoi.

* Bybi Eye Plump -silmänympärysvoide 20€ / 15 ml (norm. 27€) - yksi mun Top 3 -silmänympärysvoiteista, juuri sopivan täyteläinen koostumus kera aloe veran, laadukkaiden kasviöljyjen, skvalaanin sekä anti-age-sankari-bakuchiolin. Huipputuote!

* Bybi Day Glow AHA-happokasvovesi 15€ / 150 ml (norm. 21€) - kevyesti kuoriva, kirkastava ja antioksidanttinen kasvovesi sisältää maitohappoa, reishi- ja siitake-sienten uutteita, hibiskusta sekä ksylitolia. Paksuhko, hoitonestemäinen koostumus.

* Lavera Sleeping Cream 15€ / 50 ml (norm. 14€) - Laveran paras ja kosteuttavin kasvovoide! Kulttituote ja Euroopassa myydyin Laveran kasvovoide, eikä suotta. (En muuten vieläkään ole tottunut Laveran viime vuonna kauttaaltaan laskeneisiin hintoihin ja minusta tämän voiteen normihintakin on ihan naurettavan halpa sen laatuun nähden..!) Nimestään huolimatta voiteen käyttöä ei tarvitse rajoittaa yöaikaan vaan se sopii kuivalle iholle myös päivävoiteeksi. Notkea ja ohut koostumus on yllättävän kosteuttava ja ravitseva.

* Whamisa Deep Rich Mist 33€ / 100 ml (norm. 44,50€) - ihanin kasvosuihke! Kaksifaasinen suihke sekä kosteuttaa että pehmentää ihoa ja kaiken kruunaa suloisen mansikkainen tuoksu. 😍 Arvokas tuote mutta jos vertaan tätä vaikka Bybin Mega Mistiin joka on vielä kalliimpi, Whamisa hakkaa Bybin 6-0 mitä tulee raaka-aineiden hoitavuuteen ja kokonaisprofiiliin. Whamisan Mist on oikeastikin arvokkaampi koostumukseltaan.

Silmämeikissä Lily Lolon On The Rocks -luomiväripaletti

SUNNUNTAI

* Pure Beauty Birch Sap Mist - kasvovesi 17€ / 100 ml (norm. 22,90€) - yksinkertaisesti älyttömän hyvä kosteuttava ja antioksidanttinen kasvovesi! Lyhyt inci koostuen vain koivunmahlasta, glyserolista, hyaluronihaposta ja pakuriuutteesta (sekä tuoksua tuovasta fenetyylialkoholista, ei kuivattava alkoholi.)

* Whamisa Cactus Bouncy Serum 34€ / 33 ml (norm. 49,90€) - superkosteuttava, rauhoittava ja antioksidanttinen kaktusviikunaseerumi  sopii erityisesti herkälle (ja kuivalle) iholle. Tässä tuotteessa on lyhin ainesosalista kaikista Whamisan tuotteista!

* Taika Sensitive -puhdistusemulsio 7€ / 150 ml (8,90€) - Taikan uutuusputsari osoittautui ehkä parhaaksi puhdistusmaidoksi jota olen käyttänyt! Ohut koostumus muuttuu (kuivalla) iholla työstäessä täyteläisen kermaiseksi, poistaa lian ja meikin erittäin tehokkaasti ja huuhtoutuu täydellisesti jättämättä ripaustakaan rasvaisuutta! Täysi kymppi! Hajusteeton koostumus on kehitetty herkälle iholle.

* Taika Sensitive-kasvovoide 7€ / 50 ml (9,90€) - hajusteeton uutuusvoide kuivalle ja herkälle iholle kosteuttaa erinomaisesti keramidi-, sheavoi-, kaura- ja rypsiöljypitoisella koostumuksellaan.

* Lily Lolo -luomiväripaletti On The Rocks 20€ / norm 29,90€ - hurmaava kuparin, persikan ja ruosteen sävyissä hehkuva luomiväripaletti. Uusi suosikki-luomivärini Lily Lololta!

* Bruns Blåmist-kasvosuihke 23€ / 200 ml (norm. 30,90€) - ihana hydrolaatti- eli kukkaisvesipohjainen kasvosuihke kosteuttaa, elvyttää, supistaa huokosia, tasapainottaa ja tuo iholle antioksidantteja, todellinen "tekee-kaiken" suihke. Sopii myös hiuspohjalle. Huomaa pakkauskoko - tässä on tuplasti enemmän tavaraa kuin "tavallisissa" kasvosuihkeissa! Tuote kuvaillaan hajusteettomaksi, mutta kyllä tässä on sisältämiensä kukkais- ja yrttivesien kautta tuoksu. Minusta oikein miellyttävä!

HEMMOTTELEVA EVOLVE

Rakastan kosmetiikkabrändien ja -tuotteiden tarkastelua ja analysointia joka kantilta, ja muutamat top-suosikkibrändini erottuvat joukosta omintakeisilla vahvuuksillaan. Evolven vahvuus on toimivien ja erittäin miellyttävien perusihonhoitotuotteiden ohella nerokkaan hemmottelevat kasvonaamiot ja -kuorinnat sekä kattaus äärimmäisen hienostuneita ja hoitavia vartalotuotteita. Ne ovat lajissaan aivan poikkeuksellisia, en tunne ainakaan Suomen markkinoilla toista sarjaa jolla olisi yhtä harkittuja, mielenkiintoisia, elämyksellisiä ja samalla hoitavuudeltaankin laadukkaita erityisihonhoitotuotteita.

(Erityishoidolla tarkoitan ei-päivittäin käytettäviä tuotteita.)

Evolven tuotteet ovat ilo kaikille aisteille: jo itse koostumukset näyttävät ihanilta ja persoonallisilta, ne tuoksuvat hyvältä ja hellivät ihoa.

Valitsin esittelyyn kolme kasvonaamiota, kasvokuorinnan, vartalokuorinnan, yhden vartalovoiteen ja kaksi suihkuvaahtoa, joista toinen on öljypohjainen ja yksi markkinoiden parhaita - ja ylellisimpiä - suihkuvaahtoja kuivalle iholle.

* Rose Quartz Facial Polish -kuorinta 19€ / 60 ml (norm. 26€) - tarjouksessa lauantaina

Ruusuöljyä, ruusunmarjaöljyä ja kvartsihiukkasia sisältävä Rose Quartz -kasvokuorinta jättää ihon nimensä mukaiseksi kuin hiotuksi (polished). Hurmaavan vienon ruusun tuoksuinen öljygeeli levitetään kuivalle iholle kuten öljyputsari. Ohjeissa neuvotaan kostuttamaan sormet ennen kuin tuotetta alkaa hieroa kasvoilla, jolloin öljystä-maidoksi-tyyppinen koostumus notkistuu ja liukuu maitomaisena iholla paremmin. Jos haluaa ronskimman hieronnan (kuten minä..!), tuotetta voi hieroa kuivalla iholla. (Ei herkällä iholla!) Lopuksi iho huuhdotaan lämpimällä vedellä. Maidoksi muuttuva koostumus jättää iholle pehmeän hoidetun vaan ei yhtään rasvaisen tunteen.

Nämä öljypohjaiset hoitotuotekoostumukset yleistyvät koko ajan mikä ilahduttaa minua, sillä öljypohja lisää tuotteen hoitavuutta huomattavasti. Ennen vanhaan kuorintakin oli "vain" kuorinta, tyypillisesti geelipohjainen, ja se vain silotti ihon pinnan mekaanisesti sisältämillään rakeilla. Nykyään yhä useampi kuorinta on voide- tai öljypohjainen ja samalla ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Luonnonkosmetiikan kuorintoihin, kuten esimerkiksi juuri Rose Quartz -kuorintaan, saatetaan lisätä myös eteerisiä öljyjä jotka lisäävät terapeuttista ulottuvuutta. Rose Quartz -kuorinta sisältää moninaisista hoitovaikutuksistaan tunnettua Bulgarian ruusun öljyä.

Koostumuksessa on myös ihoa kirkastavaa hibiskus-uutetta. Täytyy sanoa, että tämän tuotteen ruusun tuoksu on yksi viehättävimmistä kosmetiikan ruusun tuoksuista jonka olen kohdannut todella pitkään aikaan. 🌹Vieno ja hillitty.

Sitten ihastuttava naamio-trio..!

* Radiant Glow -kasvokuorinta 20€ / 60 ml (norm. 27€) - tarjouksessa sunnuntaina

Tämä "mutakakkuklassikko" ei ehkä enää esittelyjä kaipaa - Radiant Glow oli muistini mukaan Evolven ihan ensimmäinen naamio ja se hurmasi yleisönsä saman tien aseistariisuvan aidolla suklaisuudellaan. Raakakaakaota, savea ja jauhettua kookospähkinänkuorta sisältävä auringonkukkaöljypohjainen naamio ravitsee, pehmentää ja kirkastaa ihoa. Se on sekä naamio että kuorinta; suklaisen koostumuksen annetaan helliä ihoa ensin 5 minuuttia, minkä jälkeen se huuhdotaan iholta jolloin kaakao- ja kookospartikkelit pääsevät kuorimaan ihon pinnalta kuolleen solukon. Itse hieron mönjää kasvoilla ainakin minuutin ennen poishuuhtomista, mutta mä olenkin kunnon kuorinnan ystävä! ☺️ Radiant Glow emulgoituu maidoksi kosketuksissa veden kanssa, joten se on helppo huuhtoa iholta.

* Matkakoko 30 ml on tarjouksessa perjantaina hintaan 13€ (norm. 18€).

Radiant Glow -naamiossa ei muuten ole yhtään lisättyjä hajusteita vaan sen herkullinen tuoksu tulee aidosta kaakaosta ja vaniljasta. Ahh..!

* True Balance SOS -naamio 19€ / 60 ml (norm. 25€) - tarjouksessa perjantaina

Naamioista uusin on vihreän sävyinen True Balance -perheeseen kuuluva SOS Mask. True Balance -tuotelinja on rasvoittuvan, epäpuhtaan ja sekaihon linja ja SOS-naamio onkin odotetusti puhdistava, kirkastava ja tasapainottava.

True Balance SOS mask sisältää vihreää ja valkoista savea, valkopajun kuoriuutetta (luontainen salisyylihapon lähde), antibakteerista moringa-uutetta sekä tulehdusta laskevaa innovatiivista noni-uutetta, dermatologista "biohakkeria" joka valmistajansa mukaan häiritsee bakteerien välistä kommunikaatiota mikä puolestaan parantaa ihon mikrobiomia. Kuulostaako lennokkaalta? :D Jos kiinnostaa, uutteen valmistajan sivulla voi perehtyä lisää.

SOS-naamiossa on viehättävä, vihreän raikas tuoksu joka on tuttu muista True Balance -linjan tuotteista.

* Bio-Retinol Gold Mask 27€ / 60 ml (norm. 36€) - tarjouksessa perjantaina

Evolve-naamioiden kuningatar on kullanhohtoinen anti-age-naamio Bio-Retinol Gold Mask. En edelleenkään tiedä toista yhtä kokonaisvaltaisesti ihanaa kasvonaamiota, tämä on täydellinen ihon hemmottelutuote. 🏆

Ihoa uudistava kultanaamio sisältää laadukkaita anti-age-öljyjä kuten arganöljyä ja ruusunmarjaa sekä kasvipohjaisiin retinoli-vaihtoehtoihin kuuluvaa karvarusokin (bidens pilosa) uutetta. Näitä peesaa joukko ihoa ravitsevia kasviöljyjä ja -rasvoja kuten manteli-, auringonkukka- ja pellavansiemenöljyä sekä murumuru-voita. Kaoliini auttaa tiivistämään koostumusta.

Naamiossa on makea, kevyesti vaniljainen ja jälkiruokamainen tuoksu. Minusta on muuten aivan ihanaa, että jokaisessa Evolven naamiossa ja kuorinnassa on todella persoonallinen ja aivan omansalainen tuoksu - mikään niistä ei muistuta toistaan. Kuten ei koostumuskaan, kaikki ovat Persoonia. :)

* Tropical Blossom Body Polish -vartalokuorinta 21€ / 180 ml (norm. 28€) - tarjouksessa torstaina

Jos Gold Mask on kasvonaamioiden Rolls Royce, Tropical Blossom Body Polish on vartalokuorintojen aatelia. Tämän tuotteen tuoksu on upein kaikista Evolven tuoksuista ja eiköhän se ole varannut paikkansa myös mun Kosmetiikan Huumaavimmat Tuoksut Hall Of Famesta. Mielenkiintoisesti, en yleensä ole puhtaiden kukkaistuoksujen ylin ystävä mutta tämä runsas, trooppinen kukkaistuoksu on saanut minut aivan pauloihinsa.

Ja onhan tämä myös ihana kuorintatuotekin..! Tuoksu vain "varastaa show"'n! Tropical Blossom -kuorinnan tuoksu tulee gardenian kukista ja monoi-öljystä, ja lisäripauksen tuo hibiskuksen kukka. Tuoksu ei ole aivan tyypillisin monoi siinä mielessä, että monoi'ssa tuoksuu myös kookos, mutta tässä tuoksuu ennen kaikkea gardenia.

Koostumukseltaan marmeladimaisen vartalokuorinnan kuorivana ainesosana on luomusokeri. Auringonkukka-, kookos- ja manteliöljy luovat hoitavan pohjan. Sokeri on siinä mielessä fantastinen kuoriva ainesosa, että se samalla myös sitoo ihoon kosteutta. Sokeri on myös hellävarainen; sokerikiteen reunat ovat pyöreät (toisin kuin suolan) ja se sulaa iholla veden vaikutuksesta nopeasti. Se onkin hellävaraisimpia raekuorijoita.

Olen käyttänyt monenlaisia sokeripohjaisia kuorintatuotteita ja tämä on niistä ehdottomasti herkullisin - se on kuin vartalon jälkiruokaa..!

* Super Berry Shower Oil -suihkuöljy 21€ / 250 ml (norm 30€) - tarjouksessa lauantaina

Sitten tullaan THE luksus-suihkuöljyyn. Täysin vedetön koostumus on ainoa 100% rehellinen suihkuöljy jonka tunnen markkinoilla ja selittää arvokasta hintaakin. Tavallisesti suihkuöljyn nimellä myytävissä tuotteissa on myös vettä, mikä tekee koostumuksesta edullisemman.

Tämä veden kanssa maitomaiseksi emulgoituva puhdistustuote ei sisällä lainkaan vaahtoavia ainesosia ja on iholle niin hellävarainen ja hoitava kuin olla voi. Ylellisessä luomusertifioidussa (Cosmos Organic) koostumuksessa on vadelman-, granaattiomenan ja ruusunmarjan siemenöljyä auringonkukkaöljypohjassa. Tuoksu on pehmeän marjainen.

Täydellinen tuote kuivalle iholle tai kun haluat antaa vartalolle ultimaattisen hoitavan pesukokemuksen. Antioksidanttinen ja ravitseva suihkuöljy tekee erillisen kosteustuoteen käytöstä suihkun jälkeen tarpeetonta.

* African Orange Aromatic Wash -suihkuvaahto 13€ / 250 ml (norm. 17€) - tarjouksessa sunnuntaina

* African Orange Aromatic Lotion -vartalovoide 16€ / 250 ml (norm. 23€) - tarjouksessa keskiviikkona

African Orange -tuotteiden hienostunut tuoksu saa tämän tuoksuinnostujan jälleen kehräämään. Kuunnelkaapa näitä tuoksunuotteja: veriappelsiinia, vaniljaa, seetriä ja mustapippuria. 😍 Appelsiini ottaa estradin tällä kertaa pehmeän hämyisenä ja viipyilevänä, seetripuu lämmittää ja maadoittaa tuoksua vaniljan ja pippurin tuodessa kokonaisuuteen hienovaraista mausteisuutta. Aivan ihastuttava tuoksu! Ai että haluaisin päästä opintomatkalle Evolven tuoksulaboratorioon, apua miten hurmaavia - ja niin toisistaan erilaisia! - tuoksuja siellä osataan kehittää..!

African Orange -vartalovoide on silkkisen notkeaa ja jättää ihon yllättävän ravitun ja hoidetun tuntuiseksi - ohut emulsiokoostumus olisi antanut odottaa kevyempää hoitotehoa. Tämä onkin todella kosteuttava! Hoitavuudesta vastaavat luomulaatuiset sheavoi, kaakaovoi, auringonkukkaöljy, oliiviöljy ja pellavansiemenöljy, aloe veran ja glyserolin sitoessa kosteutta. Aidot eteeriset öljyt tuovat tuotteeseen myös aromaterapeuttisen vaikutuksen... täydellisyyttä mulle..! Olen löytänyt uuden suosikkivartalovoiteen. ❤️

Suihkuvaahdossa on sama ihana veriappelsiinin ja mausteiden tuoksu hieman terävämpänä. Hellävarainen koostumus ei ole sulfaatiton, mutta kookos-sulfaatti on saanut seuraa kolmesta sokeripohjaisesta tensidistä jotka kesyttävät pesevyyden lempeäksi. Sopii myös käsisaippuaksi - itse asiassa kummatkin African Orange -tuotteet on tituleerattu for hands & body. Pumppupullot saavat nekin Sannin arvostavan hyväksynnän - pumppu on paras erityisesti vartalovoiteissa.

*

Onko lukijoiden joukossa muita, jotka jakavat kanssani ihastuksen Evolven hemmotteleviin koostumuksiin ja tuoksuihin? 

20 comments on “Luonnonkosmetiikkapäivät helmikuu & hemmotteleva Evolve”

  1. Löytyisiköhän luonnonkosmetiikkapäivien tuotteista tai muualta mulle sopiva kasvojen puhdistusaine? Tarvitsen pitkälle matkalle aineen, joka poistaa tehokkaasti aurinkorasvan (ei luonnonkosmetiikkaa) ja hyönteismyrkyt, joka ei haise voimakkaasti, sopii herkälle iholle (esim. Madarasta olen saanut suunympärysihottumaa...) eikä sisällä sodiumbentsoaattia (pieni epäily, että olen herkistynyt sille). Novexpertin jokin vaahtomainen puhdistusaine toimii hyvin, mutta pakkaus on liian iso. Puhdistuskakut vaikuttavat käteviltä, kun niistä voisi leikata vain palan mukaan, mutta eipä ole reissussa mahdollisuutta käyttää mitään erillistä puhdistusliinaa. Olen ymmärtänyt, että ne eivät muuten toimi. Lisäksi vielä voi olla, että lämmintä vettä ei ole jatkuvasti saatavilla. Tulisiko sulla mieleen jokin sopiva?

    Vastaa

    0
    1. Moikka Kutri! Olen nyt antanut tämän hautua päässä vuorokauden ja mieleen tulee vain puhdistusöljyjä tai -balmeja. Mitään muun tyyppistä putsaria en suosittelisi aurinkorasvan poistoon (olkoon kemiallinenkin), sillä luonnonkosmetiikan putsarit ovat miedompia kuin normikosmetiikan, enkä rohkenisi suositella maitomaista tai vaahtoavaa luonkos-putsaria synteettisen aurinkovoiteen poistoon. Suurella todennäköisyydellä poistaisikin, mutta jos halutaan olla ihan varmoja, sanon aina öljymäinen. Synteettisissä aurinkovoiteissakin kun on vettä hylkiviä ainesosia ja silloin tarvitaan aina öljypohjainen puhdistus.

      Matkakokoisia öljyputsareita ei taida Luonnonkosmetiikkapäivien tarjouksiin kuulua, mutta normihinta esim. Evolven matkakokoisesta puhdistusbalmista on 8€ eli ei mikään valtavan kallis:

      https://www.houseoforganic.fi/products/evolve-organic-beauty-gentle-cleansing-melt-30ml-matkakoko

      Oma suosikkini matkakoon puhdistusöljyistä on Whamisa:

      https://www.houseoforganic.fi/products/whamisa-organic-flowers-cleansing-oil-matkakoko-20ml

      Öljyputsarit toki vaativat lämmintä vettä puhdistukseen, joten ne(kään) eivät valitettavasti täysin mätsää toiveisiisi. :/

      Vastaa

      0
    2. Hei, kivaa jos tästä oli kuitenkin apua 🤗 Tuo Whamisan putsari on yksi kaikkein helpoiten iholta huuhtoutuvista ja se on ihan huipputuote. Myönnettävästi tuo matkakoko vain ei riitä kovin pitkälle, jos päivittäin poistaa aurinkovoiteita. Oikein pitkällä matkalla täysikokoinen on ehkä järkevämpi matkatoveri..?

      Puhdistuskakuista mun piti todeta, että ne ovat rasvapohjaisia eli poistavat aurinkovoiteenkin, ja ovat kiinteän muotonsa puolesta oikein hyviä matkalla, mutta ne tosiaan vaativat kasvoliinan (froteinen tai musliiniliina) käytön tai muuten iho jää aika rasvaisen tuntuiseksi niiden jäljiltä. Ei puhdistusliinakaan toisaalta paljon paina tai vie tilaa, joten puhdistuskakkukin _voisi_ olla harkittava vaihtoehto. Mä itse henk.koht. tykkään enemmän noista emulgoituvista puhdistusöljyistä tai -balmeista, mutta kakkumaisillakin on etunsa.

      Vastaa

      0
    3. Miten puhdistusliinaa on tarkoitus käyttää? Eikö se pidä pestä ihan kunnolla joka käyttökerran jälkeen, jos siihen jää rasvaa...?

      Vastaa

      0
    4. Kyllä, se kuuluisi pestä kunnolla joka käyttökerran jälkeen, mutta mä myönnän, että huuhdon sen kuumalla vedellä ja joskus vielä tiskiaineella mutta en pese "kunnolla" joka käytön välillä. Ei ole toistaiseksi näkynyt naamassa..! :D Eli kuumavesihuuhtelukin on tehnyt riittävän puhtaan.

      Vastaa

      0
    5. Jos Kutri vielä lukee näitä vastauksia, niin ehdotan puhdistusöljyksi Avrilin tuotetta. Pieni puteli ja on edullinen. Itse olen leikellyt vanhan pehmeän käsipyyhkeen puhdistusliinoiksi. Niitä voi tilanteen niin vaatiessa pitää kertakäyttöisinä.

      Vastaa

      0
    6. Hyvä vinkki! Tuo Avrilin putsari on ihan kelpo kamaa, vaikkei emulgoidu ihan yhtä hyvin kuin Whamisan. Mutta hinta "emulgoituu" kivasti..! 😀

      Vastaa

      0
  2. Evolven Tropical Blossom kuorinta ja African Orange suihkugeeli kuuluvat kylpyhuoneen vakiokalustoon. :)
    Niiden tuoksu on ihan omaa luokkaansa ja ihmeellisintä on se, ettei se ärsytä omaa pääosin hajusteyliherkkää nenää. Tuoksut ovat voimakkaita mutta ihania ja haihtuvat käytön jälkeen nopeasti (mikä on monen mielestä huono juttu, mutta itselleni mainio asia).

    Vastaa

    0
  3. Mistä tuo Evoven Arfican Orangen sunnuntain tarjous näkyy? Sitä ei ole kuvastossa, jossa on kaikki muut tarjoukset? (Kävin heti katsomassa, jotta saan ostettua seuraavan pullon varastoon.. :) )

    Vastaa

    0
    1. Mistä tuo Evoven Arfican Orangen sunnuntain tarjous näkyy?

      Se näkyy mulle meidän yhteistyövaikuttajien omassa Excel-dokumentissa jonka olemme saaneet House Of Organicilta. Kysynpä heiltä, miksi se ei näy kuvastossa mutta toisaalta veikkaan että syy on se, että tarjouksia on niin valtavasti, etteivät kaikki näy kuvastossa vaan avautuvat näkyviin Housen sivuilla tarjouspäivänään. Mielestäni olen aiemminkin kohdannut samaa LK-päivillä, eli kaikki tarjoukset eivät ole mukana kuvastossa.

      Kiva kuulla, että sinäkin kuulut African Orange -faneihin..! ☺️

      Edit. Nyt sain vastauksen ja asia on juuri kuten epäilin: tarjouksia on niin paljon, etteivät kaikki mahdu kuvastoon. African Orange -suihkari on tarjouksessa sunnuntaina. :)

      Vastaa

      0
    2. Hei nyt ihan oikeesti. O_o Miksi taulukko ei ole kaikkien saatavilla? Meni eilen hermot, kun yritin plarata kännykällä jotain satasivuista läpyskää, jossa on naamakuvia ja esillä kolme tuotetta viiden sivun välein (joo ei oikeesti, mutta siltä se TUNTUI). Pliis taulukko, eikä mitään typeriä yhdistelykoodeja ja monen päivän rumbaa.

      Tilasin eilen vain kolme tuotetta, enkä muuta, koska EMMMÄÄJAKSA piipertää ja säheltää. :/

      Vastaa

      0
    3. Hei nyt ihan oikeesti. O_o Miksi taulukko ei ole kaikkien saatavilla?

      Oletettavasti ideana on, että tarjoukset - tai valtaosa niistä - ovat yllätyksiä, näin mä ainakin ihan alkujaan ymmärsin koko Luonnonkosmetiikkapäivien konseptin. :) Että asiakkaat joka päivä saavat yllättyä siitä, mitä kaikkea onkaan tarjouksissa. Kuvasto on tavallaan vain maistiainen. Minuun tällainen vetoaa, mä olen ehkä sen verran lapsenmielinen :D Mutta ymmärrän toisaalta niitäkin, jotka haluaisivat yhdellä silmäyksellä nähdä kaikki tarjoukset ja suunnitella yhdellä kerralla mitä shoppaavat. Viehän se tarjoustuotteiden selaaminen joka päivä aikaa.

      Vastaa

      0
    4. Onhan se kiva bongailla yllärimessutarjouksia ja ai että kun pääsisi jo ihan oikeille messuille pyörimään. 🙂 Näissä karkeloissa on vain liian paljon tarjolla ja hankalasti "näpelöitävissä", eli sinun vinkkilistauksesi ovat tarpeen ja antavat juuri sitä tarpeellista taustatietoa,jota ilman voi tuntua hankalalta bongailla yhtään mitään.

      Minulle taitaisi tällä hetkellä sopia se aiemmin huhuilemani idea omasta tallennetusta peruslistasta ja siihen sitten kylkeen juuri minulle soveltuvia vinkkauksia. 😀 Löytämisen ja kokeilemisen riemu on kiva juttu, mutta justiinsa nyt nuo luonnonkosmetiikkapäivät tuntuvat löytöretkeilyn sijaan jonkinlaiselta hallitsemattomalta pallomereltä. Ehkä kertoo myös omasta kuormittuneesta tilasta, kun on todella paljon silppua ja hallitsemattomuutta arjessa, joten kynnys innostua hankalasta, aikarajoitteisesta ja paneutumista vaativasta asiasta on melko korkea...

      Mutta hei, löytöretkiriemu tulee täältä blogista tärppejä lukiessa, etenkin kun tietää että moni varmasti tekee hyviä löytöjä niiden avulla. 🙂

      Vastaa

      0
    5. Minulle taitaisi tällä hetkellä sopia se aiemmin huhuilemani idea omasta tallennetusta peruslistasta ja siihen sitten kylkeen juuri minulle soveltuvia vinkkauksia. 😀

      🤗 :)

      Ehkä kertoo myös omasta kuormittuneesta tilasta, kun on todella paljon silppua ja hallitsemattomuutta arjessa, joten kynnys innostua hankalasta, aikarajoitteisesta ja paneutumista vaativasta asiasta on melko korkea…

      Joo, kyllä voin tosi hyvin ymmärtää, että tarjouksia on niin paljon, ettei niihin välttämättä jaksa kaikkiin perehtyä. Vaikkei olisi edes kuormittunut. En ehdi itsekään listata kaikkia suosikkejani tarjouksista, koska niitä on niin valtavasti..! :D (Sekin välillä ahdistaa, kun haluaisin pystyä vinkkaamaan kaikista hyvistä tuotteista, mutta jotenkin täytyy pystyä rajaamaan tähän käyttämäni aika....) Tarjousten runsaus on samalla hyöty mutta "vaivakin", jos näin voi sanoa. Useampi ihminen löytää niistä etsimänsä kun tarjontaa on niin paljon, mutta samalla osa asiakkaista ei jaksa tarjouksia läpi edes käydä. Puolensa ja puolensa.

      Jos löysit jotain kivaa, mukava juttu, mutta jos et, niin yhtä mukavaa sekin ☺️ Koska ostaminen ei ole itsetarkoitus, tai ainakin toivon, ettei se ole sitä kenellekään tarjouspäivien asiakkaille.

      Vastaa

      0
  4. Pakko jakaa tämä "meriitti": ylitin itseni enkä ostanut luonnonkosmetiikkapäiviltä mitään :D Koska olen tajunnut, että luonnonkosmetiikan jemmaan ostaminen on vielä tyhmempää kuin normikosmetiikan jemmaaminen. Nyt ei ollut minkään tarve. Pikemminkin ahdistus siitä, että jemmoja ei ehdi käyttää ja tuotteet uhkaa mennä pilalle.

    Vastaa

    0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (86)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat