31.12.2020

Whamisan ihonhoitorutiini + vinkit talveen

Jatketaan korealaisen luonnonkosmetiikan merkeissä. :)

Edellisessä postauksessa esittelin minimalistisen korealaissarjan Urangin ja heidän erityisen mix & match -ihonhoitoajattelunsa, tänään ääneen pääsee runsaamman kattauksen Whamisa.

Whamisa lienee useimmille blogini lukijoille tuttu sarja. Se ilmestyi Suomen markkinoille kolme vuotta sitten ja löi itsensä kerralla läpi nauttien maassamme huippusuosiota.

Disclaimer: olen töissä Whamisan maahantuojalla, ja kaikki esitellyt tuotteet olen saanut töistä.

Whamisassa on sitä jotakin, joka erotti sen heti kilpailijoista ja teki siitä valtavan kiinnostavan ja vetovoimaisen ihonhoitosarjan Suomessa. Tuotteiden korkea laatu ja miellyttävät koostumukset ovat totta kai yksi ilmeinen tekijä. Tehokkuus on toinen; Whamisan fermentointiin perustuva ainesosateknologia aktivoi ihoa ja tuo nopeasti tuloksia. Samalla tämä teknologia toisaalta merkitsee sitä, etteivät Whamisan tuotteet sovi kaikille herkkäihoisille.

Whamisan valikoima on laaja, mutta ollakseen korealainen sarja, siinä on yksi erikoisuus; Whamisalla ei ole lainkaan Koreassa ja muuallakin Aasiassa suosittuja essencejä, seerumeita tai ampulleja.

Sen sijaan Whamisan toner eli kasvovesi korvaa tehotiivisteet ollen paljon tavanomaista kasvovettä hoitavampi. Parempi nimitys sille onkin hoitoneste, ja Whamisan mist puolestaan toimii kasvoveden tapaan. (Sekavaa? Ehkä. Mutta kun tuotteet ottaa käyttöön, niiden ominaisuudet selkenevät nopeasti. :))

WHAMISAN HOITORUTIINI

Whamisan perusihonhoitorutiini näyttää tältä: puhdistus - kasvovesi - hoitoneste - silmänympärysvoide - kasvovoide ja/tai kasvoöljy.

Silmänympärysvoiteen voi toki jättää pois, jos ei koe sille tarvetta.

Urangista poiketen, Whamisalla on useita erilaisia voiteita, eivätkä öljyt muodosta ihonhoidollista ydintä. Tonerit eli hoitonesteet sen sijaan ovat Whamisan the tähtituote, joita suositellaan jokaisen ihonhoitorutiiniin.

Valitsin tähän postaukseen tuotteita erityisesti kuivalle iholle ja talvi-vuodenaikaa ajatellen.

ASKEL 1: KASVOVESI

Ihonhoito alkaa kasvovedestä. Kasvovesi samalla viimeistelee puhdistuksen sekä valmistaa ihon vastaanottamaan hoitavat tuotteet ja toimii ihon esikosteuttajana.

Koska Koreassa suositaan emäksistä vaahtopuhdistusta, jollainen Whamisan Foam Cleansing Cream'kin on, ihon pH tasapainotetaan aina kasvovedellä. (Vinkki: öljypuhdistus yksinään ei nosta ihon pH:ta, eli jos haluat kaikkein hellävaraisimman puhdistuksen, käytä vain öljyä, balmia tai puhdistusmaitoa.)

Whamisalla on kaksi kasvovettä kuivalle iholle: Damask Rose Petal Mist ja uutuustuote Deep Rich Mist.

Damask Rosessa (42,30€ / 80 ml) on peräti 94,42% aloe vera -uutetta ja 2,5% ruusuvettä. Mukana on myös joukko aasialaisia hoitavia rohdoskasviuutteita (hanbang, termi, jonka avasin Urang-jutussa). Damask Rose Petal Mist kosteuttaa, virkistää ja kirkastaa ihoa.

Deep Rich Mist (44,60€ / 100 ml) on kaksifaasinen kasvovesi, ja sisältää ravitsevaa kamelia- ja oliiviöljyä + huikean kattauksen hanbang-uutteita kuten centella asiaticaa. Se jättää ihon ihanan pehmeäksi - enkä voi tuoksufriikkinä olla mainitsematta ihanan raikkaanmakeaa tuoksua..! 😍 Suosikkini!

ASKEL 2: HOITONESTE

Kasvoveden jälkeen iholle taputellaan hoitoneste. Hoitonesteitä on kolme, joista kuuluisin on äärimmäisen kosteuttava vaaleanpunainen Deep Rich Toner. Tätä kun käyttää, voi todellakin skipata erilliset kosteuttavat seerumit, niin kosteuttava se on.

Mikäli haluaa maksimoida kosteuden, voi kerrostaa Toneria useamman kerroksen.

Normaalille iholle sopii Original Toner, rasvoittuvalle ja sekaiholle Refresh Toner. Tämän vuoden uudistuksen myötä kaikki Whamisan hoitonesteet ovat nyt alkoholittomia.

 ASKEL 3: VOIDE JA/TAI ÖLJY

Hoitonesteen jälkeen kosteus lukitaan ihoon ja ihon pinta pehmennetään voiteella ja/tai öljyllä.

VOITEET

Lotion Original - ohut kosteusemulsio normaalille iholle
Lotion Refresh (tulossa) - ohut kosteusemulsio rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja sekaiholle
Lotion Double Rich - kosteusemulsio kuivalle iholle
Water Crean - voide normaalille ja kosteusköyhälle iholle
Nourishing Cream - täyteläinen voide kuivalle iholle
Sebum Treatment - seerumiemulsio rasvoittuvalle iholle

ÖLJYT

Original - normaalille, kuivalle ja ikääntyneelle iholle
Deep Rich - kuivalle ja erittäin kuivalle iholle
Refresh - rasvoittuvalle ja sekaiholle

Katsotaan seuraavaksi, millä tuotteilla rakennat hoitokokonaisuuden kuivalle tai erittäin kuivalle iholle, tai helpotat muiden ihotyyppien kosteusköyhyyttä talviaikaan.

Kuivan ihon perusrutiini näyttää tältä: Damask Rose Petal Mist -kasvovesi, Deep Rich -hoitoneste sekä Double Rich -kasvovoide. 

Puhdista iho Whamisan puhdistusöljyllä, tai jos käytät kaksoispuhdistusta, puhdistusöljyllä ja misellivedellä (tai öljyllä ja puhdistusgeelillä). Geelissä on miedompi pH kuin Foam Cleansing Creamissa.

Vinkki normaalille ihotyypille: kokeile vaihtaa talveksi tavanomainen seerumisi Deep Rich -hoitonesteeseen, ja kerrosta sitä iholle 2-5 kertaa aamuin illoin (tai niin monta kerrosta kuin vain iho ottaa vastaan ja tuntuu tyytyväiseltä :)). Näet ja tunnet eron iholla, ja meikkikin levittyy paremmin, kun ihon jano on sammutettu ja pintakerros täyteläistynyt kosteudesta.

Muutama sana omasta Whamisa-suosikkivoiteestani: Double Rich Lotionista. Kuvassa uusi pakkaus, jonka vaalean eleetön huurrettu lasipakkaus on minusta todella kaunis 🙏🏻

Kun testasin Whamisaa ensimmäisen kerran kolme vuotta sitten, ihoni oli vielä vähemmän kuiva, ja tykästyin eniten ohuen raikkaaseen Original-emulsioon. Viime talvena ohuiden emulsioiden aika kasvoillani oli lopullisesti ohi, ja siirryin täyteläisemmälle tasolle. Tartuin pitkästä aikaa Whamisan Double Richiin, ja ihoni melkein kiljaisi onnesta - ahh, lisää TÄTÄ...!

Nyt Double Richin koostumus on kuta kuinkin täydellinen ihoni tarpeeseen; se on täyteläistä ja notkeaa ja helppoa levittää, ja jättää ihon täydellisen miellyttävän tuntuiseksi. Sopii myös meikin alle.

Erittäin kuivan ihon rutiini: Deep Rich Mist -kasvovesi, Deep Rich -hoitoneste, Deep Rich -öljy ja/tai Nourishing Cream.

Deep Rich -öljyn voi sekoittaa voiteeseen tai levittää iholle ennen voidetta omana kerroksenaan. Toki öljyä voi käyttää myös yksinään, mutta voide tuo aina parhaimman kuivuuden haihtumista ehkäisevän pinnan iholle. Siksi täyteläinen voide on paras viimeistelevä tuote erittäin kuivalle iholle.

Vinkki normaalille ihotyypille: kokeile talviaikaan Deep Rich Mist -kasvovettä, sen ravitseva koostumus parantaa ja vahvistaa ihon kosteustasapainoa. Tuntuuko kasvovoiteesi liian ohuelta? Lisää siihen pari tippaa Whamisan Deep Rich - tai Original-kasvoöljyä.

Vinkki rasvoittuvalle ja sekaiholle: kokeile talviaikaan Whamisan Refresh Mist -kasvovettä, sen öljypitoinen koostumus sitoo ihoon paremmin kosteutta kuin tavanomainen kasvovesi. Tuntuuko kasvovoide liian ohuelta? Lisää siihen pari tippaa Whamisan Refresh -kasvoöljyä, jonka kevyt koostumus ravitsee, mutta ei tuki ihohuokosia.

KASVOÖLJYT

Sekä Original että Deep Rich -kasvoöljyt sopivat kuivalle iholle. Deep Rich Oilin kamelinaöljyyn pohjautuva koostumus palvelee erityisesti lipidiköyhää ja kuivaa ihoa. Arganöljyä ja a-vitamiinipitoista porkkanaöljyä sisältävän Originalin uudistava ja elvyttävä koostumus taas soveltuu kuivan ihon ohella ikääntyneelle iholle.

Original on Whamisan alkuperäinen kasvoöljy, joka oli pitkään valikoimassa yksinään. Kuluneen vuoden uudistuksen yhteydessä sen rinnalle ilmestyivät vielä täyteläisempi Deep Rich sekä hyvin kevyt ja tasapainottavat Refresh Oil.

WHAMISA VS. URANG - KAKSI LAADUKASTA KOREALAISTA

YHTEISTÄ

+ Korkealaatuiset raaka-aineet
+ Erittäin kosteuttavat koostumukset
+ Pakkausten lasinen ja minimalistinen estetiikka
+ Selektiivisiä sarjoja
+ Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (Urang saa sertifikaatin vuoden 2021 aikana)

ERILAISTA

+ Valikoima; Urang keskittyy kasvotuotteisiin, Whamisan valikoima kattaa kasvot, vartalon ja hiukset.
+ Ihonhoitorutiini: Urangin rutiini on riisuttu ja perustuu kahden tai kolmen hoitavan tuotteen yhdistelyyn, Whamisan rutiini on perinteisempi ja perustuu useamman tuotteen kerrostamiseen. Whamisan ihonhoidossa hoitonesteiden ja voiteiden rooli korostuu, Urangilla öljyt ovat ihonhoidon ydin. Whamisan rutiiniin kuuluu myös ihon kuorinta, Urangilla ei ole varsinaista kuorintaa lainkaan (sekaihon kirkastavassa naamiossa on rakeita, mutta kuorinta ei kuulu Urangilla kaikkien ihotyyppien hoitoon).

VAHVUUDET

+ Whamisa: useampia erilaisia koostumuksia, sopii kuluttajalle, joka mieluummin käyttää esimerkiksi ihotyypilleen sopivaa voidetta yhdestä purkista kuin sekoittelee cocktailin eri tuotteista.
+ Whamisa: hoitonesteet. Luonnonkosmetiikan kuninkaallisia.
+ Urang: laadukas minimalismi; sopii kuluttajalle, joka etsii yksinkertaista ja riisuttua mutta äärimmäisen korkeaan laatuun perustuvaa ihonhoito-ohjelmaa.
+ Urang: hellävaraisuus. Urangin tuotteet ovat Whamisaa hellävaraisempia ja sopivat Whamisaa paremmin herkälle iholle.

⭐️⭐️⭐️

Tämä postaus sai kunnian päättää Karkkipäivän vuoden 2020.

Oikein miellyttävä vuodenpäätöskirjoitus ainakin kirjoittajalle, joka rakastaa puhua kosmetiikasta ja ihonhoidosta 😍 Se innostaa minua vuosi vuodelta yhä enemmän. Olen tajunnut, että siksi juuri kirjoitan blogia. Koska rakastan puhua aiheista, jotka saavat minut liekkeihin. Voisin puhua niistä loputtomiin. Olen onnellinen, kun saan kirjoittaa tätä blogia. 🙏🏻

Oikein ihanaa uutta vuotta kaikille, tavataan 2021..!

15 comments on “Whamisan ihonhoitorutiini + vinkit talveen”

 1. Uudessa Deep Rich -hoitoneste versiossa on glukonolaktonia eli PHA-happoa.
  Käytin vanhaa versiota myös silmänympäryksille, miten tämän uuden kanssa pitäisi toimia?
  Entä muut hoitotuotteet, olen hyvin ihastunut esim Novexpertin c-vitamiini seerumiin, uskaltaako käyttää yhdessä hoitonesteen kanssa, entä kuorintojen kanssa?

  Vastaa

  0
  1. Hei kukkis!

   Kysyin tuosta PHA-pitoisuudesta ja silmienympäryksistä Whamisalta (tai sarjan tuotepäälliköltä) jo kerran aiemmin, enkä saanut vastausta. Asia mietitytti itseänikin, joten laitan kysymyksen uudelleen. Oletettavasti tuotetta kuitenkin voi käyttää koko kasvoilla kuten ennenkin, koska muussa tapauksessa pakkauksen tiedoissa pitäisi olla siitä maininta.

   Entä muut hoitotuotteet, olen hyvin ihastunut esim Novexpertin c-vitamiini seerumiin, uskaltaako käyttää yhdessä hoitonesteen kanssa, entä kuorintojen kanssa?

   Mä en näkisi syytä miksi Deep Rich Toneria ei voisi käyttää Novexpertin C-vitamiiniseerumin alla, ainakaan PHA ei ole esteenä, sillä Novexpert yhdistää C-vitamiini-linjan tuotteissaan itsekin glukonolaktonia ja C-vitamiinia.

   Jäin miettimään tuota "entä kuorintojen kanssa", sillä en ole varma, ymmärränkö tämän kohdan kysymyksestä oikein :D Tarkoitatko, voiko Whamisan Deep Rich Toneria käyttää yhdessä kuorintojen kanssa, vai voiko Novexpertin C-vitamiiniseerumia käyttää yhdessä kuorintojen kanssa..? Toisaalta, vastaus kumpaankin on kyllä :)

   Vastaa

   0
 2. Kiitos että kirjoitat. ❤️ Paras kosmetiikkablogi ja ainoa, jota käyn melkein päivittäin vilkuilemassa, että olisiko tullut uusia mielenkiintoisia juttuja. ❤️

  Vastaa

  0
 3. Kiitos Sanni, että bloggaat. Sekä tämä Whamisa-postaus että Urang-esittely ovat olleet yksiä vuoden suosikeistani. En tiedä mitä tekisin, jos joskus lopettaisit bloggauksen. Täältä saan kaiken tarpeellisen kosmetiikkatietouden - rakastan asiantuntevaa otettasi sekä faktoihin perustuvia kirjoituksiasi. Karkkipäivässä oppii aina jotain uutta. :-) Vaikea olisi etsiä jokin lähde tätä tietopankkia korvaamaan.

  Iloa ja onnea uuteen vuoteen <3

  Vastaa

  0
  1. Aawww, kiitos Taru 😍🙏🏻🤗 Olipa ihana kommentti josta tuli hyvä mieli ❤️

   Vastaa

   0
 4. Söpöt nuo pienet nukkekodin tuolit :)
  Minä olen ihastellut korealaisten "lasi-ihoa" joka on tai oli trendi siellä...mutta tuntuu että itselleni se on vaikeaa saavuttaa. Olen miettinut jos korealaisten iho on luonnostaan enemmän sen tyyppinen...kuulas ym. ja jos siellä on ilmasto kosteampi yms.?
  Oma talvi-ihoni on samea ja tylsännäköinen, ei se kivalta tunnu ja tuntuu ettei mikään auta.
  Olen miettinyt myös seuraavaa asiaa joka on jotenkin sydäntäsärkevä. Äiti aina kritisoi "liiallista kosmetiikan käyttöä". Hän itse on mennyt "vesi ja saippua" linjalla aina. Itse läträän suuren määrän vaikka mitä tuotteita, seerumia, yö- ja päivävoidetta, aurinkovoidetta, primeriä, meikkiä, kasvovettä, kuorintaa, puhdistusta jne.
  Sukulaiseni on maatilan emäntä (itse olen Helsingistä). Hän on käyttänyt meikkiä kenties vain häissään.
  Hänellä ja äidilläni on huomattavasti paremmat ja paremmanäköiset ihot kuin minulla!! Tunnen itseni ihan hölmöksi...loogisesti ajatellen minulla pitäisi olla aivan upea iho mutta eipäs olekaan. Rehellisesti sanoen ihoni näyttää usein ihan "kulahtaneelta", ja tulehdustakin, tukkeumaa tulee helposti, meikki ehkä vielä entisestään korostaa tätä vaikutelmaa.
  Tuntuu kauhealta ajatella, olenkohan sittenkin ihan itse onnistunut jotenkin "pilaamaan" ihoni? :(

  Vastaa

  0
  1. Hei Elina,

   Ensiksi, onpa kurjaa kuulla, että äitisi on kritisoinut asiaa, joka tuo sinulle hyvää mieltä. Älä anna sen vaikuttaa, äläkä ainakaan soimaa itseäsi siitä, että olisit omalla ihonhoidollasi ja meikkauksella "pilannut" ihosi. Ihon kunto on kiinni niin monesta muustakin seikasta kuin hoitotuotteista, tärkeimpänä geenit ja elämäntavat. Jonkun iho menisi aivan kamalaan kuntoon vesi-ja-saippua-linjasta, toisella se taas ei vaikuta mitään, kuten ilmeisesti äidilläsi.

   Ajattele asiaa niin, että ihonhoito ja kosmetiikka tuovat sinulle iloa, ja se itsessään on riittävä perustelu kosmetiikan käytölle :) Vesi ja saippua riittävät toisille, toisille eivät, ja kumpikin on ihan ok :)

   Meikki on harvoin syyllinen ihon huonoon kuntoon, ainakin jos ihon puhdistaa huolellisesti.

   Sellainen vinkki tulee mieleen, että jos ihonhoitorutiinisi sopivuus ihotyypillesi miellyttää (jos siis iho tuntuu kulahtaneelta ja samealta), voisi ihonhoitokonsultaatiosta vaikka kosmetologilla olla apua. Jos olet kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, vinkkaan TwistBe'n verkkovalmennuksista, näillä naisilla on todella hyvä lähestymistapa ihonhoitoon ja valtavasti asiantuntevaa tietoa.

   Tsemppiä sopivien tuotteiden löytämisessä..! Älä ainakaan vaihda saippualinjalle, jos mieluummin hoidat ihoasi pitkän kaavan mukaan ❤️ Saippua ei varmasti tuo sinulle parempaa ihoa, oikeat tuotteet (sekä tietysti ihon hyvinvointia tukevat elämäntavat) tuovat. :)

   Mitä korealaiseen lasi-ihoon tulee, minä uskon, että se on pääosin meikin aikaansaamaa. Ei siis ihonhoitotuotteiden, kuten usein kuulee sanottavan. Väitteet siitä, että korealaiset hoitavat ihoaan niin hyvin, ettei meikkiä juuri tarvita kauniin ihon luomiseen, ovat mun mielestä vähän puppua. Etelä-Koreassa käyneenä havainnoin ihmisillä paljon epäpuhtauksia ja rehellisesti sanottuna näin eniten ihan tavallisen näköisiä, hikisen kiiltäviä hipiöitä. Lasi-ihon sijaan näpyt näyttivät olevan hyvin tavallisia.

   Eräässä kosmetiikkasarjan koulutuksessa kuulin, että epäpuhtaan ihon tuotteet myyvät Aasiassa parhaiten, koska kostean ilmaston & saasteiden (yhteis)vaikutuksesta ihmisillä on paljon epäpuhtauksia ja yleisesti aika huonokuntoinen iho.

   Tietysti ilmankosteus sekä aasialaisten tapa suojata ihonsa auringolta ja päivetykseltä luovat myös osaltaan hyvää pohjaa kuulalle "lasi-iholle". Itse olen kuitenkin taipuvainen uskomaan, että lasi-iho syntyy eniten taidokkaan meikin ansiosta.

   Vastaa

   0
  2. Kiitos vastauksestasi! Minulle tuli heti paljon parempi olo, omasta ihostani ja kaikesta muustakin :)
   Olipa mielenkiintoista lukea kokemuksistasi Etelä-Koreassa. En ole käynyt siellä enkä edes tavannut ketään sen maalaista. Mielikuvani perustui yksinomaan kosmetiikkakuviin (mainoksiin) ja meikki tutoriaaleihin. En jotenkin osannut ajatella tässä tapauksessa, että noissakin kuvissa/videoissa on varmaankin filtterit...että kyseessä on kauneusihanne, jonka saavuttaminen on jopa eteläkorealaisille itselleen vaikeaa tai jopa epärealistista!
   En halua käyttää koko elämääni jonkun mahdottoman ihanteen saavuttamiseen (oli se sitten iho tai vartalo), koska silloin on tavallaan koko ajan tyytymätön itseensä...hieman ruma ajatus, mutta semmoinen tyytymättömyys on varmaan yksi syy miksi kosmetiikkatuotteet ylipäänsä "myy"...mutta toimii monet tuotteet kyllä hyvinkin ja saan niistä iloa, joten ei se nyt mikään niin iso ongelma ole :)
   Tykkäsin muuten tuosta vanhasta postauksestasi, jossa demonstroit siskollesi "hyvää" ja "huonoa" kosteusvoidetta ja meikkipohjaa. Kaikki tuotteet eivät vain toimi kaikilla ihmisillä, tai tuotteet ovat keskenään epäsopivia, ja sitten tulos on kamala, mikä ei automaattisesti tarkoita että iho on kamala....täytyypä muistaa tuo :D

   Vastaa

   0
  3. Kiitos vastauksestasi! Minulle tuli heti paljon parempi olo, omasta ihostani ja kaikesta muustakin :)

   🙏🏻 Mukava kuulla ☺️

   Mielikuvani perustui yksinomaan kosmetiikkakuviin (mainoksiin) ja meikki tutoriaaleihin. En jotenkin osannut ajatella tässä tapauksessa, että noissakin kuvissa/videoissa on varmaankin filtterit…että kyseessä on kauneusihanne, jonka saavuttaminen on jopa eteläkorealaisille itselleen vaikeaa tai jopa epärealistista!

   Mainoskuvat ovat todella käsiteltyjä, ja YouTuben korealaiset meikkigurut ovat niitä poikkeuksia, joilla on luonnostaan superkaunis iho. Suurella osalla maan korealaisia on ihan "tavallinen" iho, tai huonokuntoinen - kaukoidän suurkaupunkien saastelukematkin vaikuttavat siihen ihan olennaisesti. Kun on nähnyt Seoulin saasteesta harmaan ilman, on hyvin vaikea uskoa, että siinä ympäristössä kenenkään iho on parhaimmillaan. :/ Sama juttu Kiinan ja Japanin suurkaupungeissa. Maaseutualueilla saattaa olla toisin, tietysti.

   En halua käyttää koko elämääni jonkun mahdottoman ihanteen saavuttamiseen (oli se sitten iho tai vartalo), koska silloin on tavallaan koko ajan tyytymätön itseensä

   👍 Juuri näin. Ja olet oikeassa, että se avittaa myös kummasti kosmetiikan myyntiä... Kosmetiikka myy nätissä paketissa illuusiota kauniimmasta itsestä. Erityisesti värikosmetiikka. Vaikka emme olisi varsinaisesti tyytymättömiä itseemme, ainakin hyvin mielellämme näytämme paremmalta kuin luonnontilassa olemme... (itsekin myönnän tämän omalla kohdalla). Meikit palvelevat tätä turhamaista (?) piirrettä meissä... Ihonhoitotuotteet sentään ovat siinä mielessä perusteltuja, että ihonhoito on osaltaan myös terveydenhoitoa ja hygieniaa, mutta meikit... ne ovat olemassa vain, koska meissä on kaipuu näyttää paremmilta...

   Tykkäsin muuten tuosta vanhasta postauksestasi, jossa demonstroit siskollesi ”hyvää” ja ”huonoa” kosteusvoidetta ja meikkipohjaa. Kaikki tuotteet eivät vain toimi kaikilla ihmisillä, tai tuotteet ovat keskenään epäsopivia, ja sitten tulos on kamala, mikä ei automaattisesti tarkoita että iho on kamala….täytyypä muistaa tuo :D

   Kiva että löysit sen, se onkin hyvin havainnollistava postaus :) Joskus iho voi tosiaan näyttää ihan kamalalta vain meidän väärien tuotevalintojen takia. Joskus voi mennä kauankin, että löytää juuri sen parhaiten omalla iholla toimivan kombinaation tuotteita. (..ja silloin on oikeastaan hyväkin, jos henkilö saa iloa erilaisten kosmetiikkatuotteiden testailusta 😊🤗)

   Vastaa

   0
 5. Hei Sanni! Osaisitko vinkata millä sanoilla tai sävyillä saisin löydettyä sen sävyisiä huulipunia ja poskipunia (tai edes yksi) kuin mitä @marimikh käyttää Insta-kuvissaan? Tuollaisia oranssiin ja kupariin taittavia ruskeita sävyjä, ilman että ne ovat räikeän oransseja tai synkän ruskeita.
  Vai tuleeko tuo sävy kuvan muokkauksen kautta? Jotenkin tuntuu, että nuo sävyt muuttuvat paljon keinovalon ja luonnonvalon välillä. Minulla on yksi huulipuna joka on nätin lämmin sisävalossa, mutta muuttuu viileäksi sävyksi ulkona luonnonvalossa. Pitääkö joidenkin värien kohdalla valita käyttääkö niitä ulko- vai sisätiloissa? :)

  Vastaa

  0
  1. Osaisitko vinkata millä sanoilla tai sävyillä saisin löydettyä sen sävyisiä huulipunia ja poskipunia (tai edes yksi) kuin mitä @marimikh käyttää Insta-kuvissaan? Tuollaisia oranssiin ja kupariin taittavia ruskeita sävyjä, ilman että ne ovat räikeän oransseja tai synkän ruskeita.

   Jätin kysymyksen hautumaan päähäni näin pitkäksi aikaa, ja viikon jälkeen keksi ainoastaan Benecosin Matte Liquid Lipstick -sävyt Coral Kiss ja erityisesti Trust In Rust. Coral Kiss on ehkä vähän vaaleampi kuin mitä haet, mutta Trust In Rust menee hyvin lähelle sitä sävymaailmaa, jota noissa @marimikhin kuvien huulipunissa on.

   (Jos olisin vielä liikkeessä töissä, olisin epäilemättä osannut heittää vaikka kuinka monta vinkkisävyä... Olisi voinut tsekata monen merkin valikoiman ;))

   Kokeile hakea sanoilla "burnt orange" tai "rusty orange", niin löytyy ruskean oranssisia huulipunasävyjä :)

   Benecosilta olisi löytynyt myös kuparisen ruskea poskipuna (sävy Toasted Toffee), mutta se jäi viime vuonna pois valikoimasta. Se oli tosi nätti. Näkyy mun iholla tässä postauksessa.

   Minulla on yksi huulipuna joka on nätin lämmin sisävalossa, mutta muuttuu viileäksi sävyksi ulkona luonnonvalossa. Pitääkö joidenkin värien kohdalla valita käyttääkö niitä ulko- vai sisätiloissa? :)

   Hehheh... luonnonvalo on useimmiten sävyltään sinistä (silloin kun aurinko ei paista), mikä vaikuttaa moneen lämpimään sävyyn viilentävästi. Sun pitää käyttää tätä huulipunaa vain aurinkoisella säällä... 😄

   Vastaa

   0
 6. Kiitos vastauksesta!

  Tuo Coral Kiss olisi mulle liian vaalea, mutta laita muistiin tuon Trust In Rustin. Sen kirkkaus pitäisi nähdä livenä. Nyt kun katsoin kuvia vielä tarkemmin, niin Marimikh-kuvat on ihan pakosti ajettu jonkun sellaisen flitterin läpi, joka poistaa tiettyjä sävyjä, lisää kontrastia ja vaimentaa kaikkien värien kirkkautta. Eli luultavasti tuo puna on todellisuudessa huomattavasti kirkkaampi ja "pirteämpi", eikä tuollainen hillitty ja hieman synkkä.

  Joo, ehkä mun pitää teipata huulipuniin teksti "aurinko ja sisätila" ja "ulkotila" :D Ei tarvitsisi sitten harmitella sävyjen muuttumista.

  Tuo Roasted toffee on tosi kivan näköinen! Varmaan kesällä tosi nätti. Täytyykin katsoa sitä tarkemmin. :)

  Vastaa

  0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


 • Sanni

 • Arkisto

  • 2024 (71)
  • 2023 (148)
  • 2022 (174)
  • 2021 (178)
  • 2020 (227)
  • 2019 (203)
  • 2018 (227)
  • 2017 (298)
  • 2016 (284)
  • 2015 (343)
  • 2014 (389)
  • 2013 (400)
  • 2012 (214)
  • 2011 (226)
  • 2010 (287)
  • 2009 (207)