18.05.2019

Mun viikko, kiva viikko :)

Tänään kevyempi postaus :)

Tällainen on ollut minun viikkoni tällä viikolla.

TYÖT

Työtehtäviini kuuluu sosiaalisen median markkinoinnin suunnittelua ja toteutusta ja olen tällä viikolla mm. kuvannut paljon tuotteita, osallistunut elämäni ensimmäiseen (!) webinaariin koskien Instagram-markkinointia sekä ollut mukana työnantajani avoimien ovien päivässä antamassa asiakkaille meikki- ja ihonhoito-opastusta.

Olen viettänyt aikaa Hyvinkään ja Tampereen juna-asemilla.

Työpaikkani sijaitsee Hyvinkäällä ja kuljen töihin lähipäivinä R-junalla. (Teen töitä myös etänä.) Tykkään junista ja niin kauan kuin ne kulkevat ajallaan, olemme ystäviä :) <3 Lähijunat myöhästelevät harvemmin kuin IC-junat. ;)

VAPAA-AIKA

Meillä on vieraina sukulaisia Yhdysvalloista, ja olemme vieneet heitä klassisiin Tampere-nähtävyyksiin.

Sukua on kierrätetty mm. Pyynikin Näkötornilla, Tammerkosken varrella, Tallipihassa, Kauppahallissa ja Näsinneulassa.

Serkkuni poika Jared totesi Kauppahallin Neljä Vuodenaikaa -ravintolan lounaalla, ettei ole eläessään syönyt yhtä "fancya" ruokaa.

...kunnes veimme heidät illalliselle Ravintola Näsinneulaan. Jared ja vaimonsa miettivät tovin miten annos ylipäänsä syödään :) ^_^ <3

Neljä Vuodenaikaa oli muuten ensimmäinen ravintola jota minulle suositeltiin, kun muutin Tampereelle 10 vuotta sitten. Se on edelleen ehdoton lempparini lounaspaikaksi, ei petä koskaan - ja Kauppahallin tunnelmahan on tietysti omaa luokkaansa.

Kolme vinkkiäni foodie-turistille Tampereelle:

  • Jos haluat parhaan hinta-laatu-suhteen fine dining -henkistä lounasruokaa autenttisella Tampere-tunnelmalla, ota suunnaksi rento Neljä Vuodenaikaa.
  • Jos haluat kaunista (ja kalliimpaa) gourmet-ruokaa Tampereen parhaalla näköalalla, suunnista Näsinneulaan. Ruoka on hyvää mutta ei mielestäni Tampereen parasta. Kauppahallissa olen usein syönyt parempaa, mutta Näsinneulan maisema on Näsinneulan maisema. 
  • Jos haluat konstailematonta mutta samalla tyylikästä pubiruokaa jossa maut ovat enemmän kuin kohdallaan, ota osoitteeksi Gastropub Tuulensuu. Paikan hämyisässä ambienssissa viihtyy.

Kaunis Tampere

HIUKSET

Curly Girl -kokeilu etenee menestyksekkäästi, mutta hiusväripäivät aiheuttavat haasteensa.

Kokeilin CGM-pesuversiota huuhtelemalla hiusväri-hoitoainemassan hiuksista normaaliin tapaan valuvan veden alla (hiusväriä on tosi turhauttavaa huuhdella hitaalla squish/kämmenvesityylillä) ja puristelin sen jälkeen märkiin hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Ei toiminut. Kiharat jäivät löysiksi.

Kuva on eiliseltä jolloin tein taas "true-CGM"-pesun ja kiharat palasivat jäntevinä :) Kokeilen melkein joka pesun yhteydessä uusia metodin mukaisia tuotteita ja tulen jossain vaiheessa tekemään kokemusyhteenvedon kaikista testaamistani menetelmään sopivista tuotteista.

VIIKONLOPPU

Viikonlopun vietän mielenkiintoisissa merkeissä aromaterapiakurssilla Hämeenkyrössä Frantsilassa. Tätä tilaisuutta olen odottanut pitkään! :)

Ihanaa aurinkoista viikonloppua kaikille!

11 comments on “Mun viikko, kiva viikko :)”

  1. Mikä rakennus tuon yhteiskuvan taustalla on? Melkein nyt hävettää, että olen asunut Tampereella 8 vuotta enkä siltikään tunnista. Mutta tosi kivannäköinen!

    Vastaa

    0
    1. Ai, onpa hauskaa :) Olenhan minä sielläkin muutamia kertoja käynyt, mutta ei muistunut yhtään mieleen. Tosi söpö!

      Vastaa

      0
    2. Ei huolta. Mä olen asunut Tampereella jotakuinkin 30 vuotta, myös keskustassa, enkä olisi silti tiennyt.

      Vastaa

      0
    3. No toi kuva oli niin tiukasti rajattu että varmaan vaikea kenenkään arvata..! :D Kun ei näy lainkaan talon ympäristöä :)

      Vastaa

      0
  2. Hieman erilainen työviikko siulla kuin mitä miulla oli x) Maanantaina: kiinteistökierros roskien poiston, ja roskapönttöjen tyhjennyksen tiimoilta. Tiistai ja keskiviikko menivät EA1-koulutuksessa, torstaina hiekoitushiekan poistoa katujen varsilta, perjantaina roskienpoistoa ja loppupäivä ruusupenkin kitkemistä. Mut ei siinä, ammatinvalintakysymys <3 Ja mikäs tuolla ulkona on hommia tehdä kun aurinko paistaa ja ihmiset on hyvällä tuulella, joten vaihteeksi saanut ihan positiivistäkin palautetta ainaisen natinan sijaan. Ja ei ainakaan tarvinnyt tehdä lumenpoistoa, niin kuin pari viikkoa takaperin :D

    Nimimerkillä viikkoa vaille puutarhurin paperit käsissä.

    Vastaa

    0
    1. Ei kuulosta yhtään huonolta työviikolta, mä rrrakastaisin myös tehdä jotain ulkotyötä :) <3 Aktiivista hommaa ja aika menee varmasti nopeammin kuin 8 h toimistossa pöydän ääressä :)

      Ja mikäs tuolla ulkona on hommia tehdä kun aurinko paistaa ja ihmiset on hyvällä tuulella

      👍 :) :)

      Nimimerkillä viikkoa vaille puutarhurin paperit käsissä.

      Onneksi olkoon! :)

      Vastaa

      0
  3. Olen nyt toteutellut Curly Girl -metodia. Ensin aivan sääntöjen mukaan ja nyt soveltaen. Alkuun suuri ongelma oli pääalaspäin pesu, silloun hiukset jäi eteenpäin eivätkä laskeutuneet taakse. Nyt pesen ihan normisti pää taaksepäin. Kiharaa tulee joka tavalla. Suuri ongelma on se ettei kihara pysy ellei laita geeliä. Mutta silloin hiukset ovat lähmäiset ja likaiset. Osaatko suositella geeliä mikä ei lähmää ja minkä saa rutisteltua "pois" kovuudesta.

    Vastaa

    0
    1. Osaatko suositella geeliä mikä ei lähmää ja minkä saa rutisteltua ”pois” kovuudesta.

      Moi kukkis! Valitettavasti mun geelikokemukset rajoittuvat toistaiseksi Briogeon ja Less Is Moren geeleihin, joista LIM ei periaatteessa sovellu CGM:ään kun siinä on alkoholia. Briogeon Curl Charisma on mun suosikki enkä oikeastaan koe tarvetta edes vaihtaa muuhun geeliin, se ei lähmää eikä toisaalta tee CGM:ssä tavoiteltua kovaa "castiakaan". Kovan pinnan tekevä geeli tekee tietysti vielä selvemmät ja vahvemmat kiharat, mutta en ole varma tavoittelenko itse ylipäänsä tämän kiharampaa tukkaa, tai sanotaan näin että olen jo tosi tyytyväinen tähänkin :)

      Vastaa

      0
  4. Ei hullumpi työviikko :)
    Nyt täytyy sanoa,että tuo Curly Girl tekee tosi hyvää sun hiuksille! Kuten monen muunkin, joilla on luonnonkiharahius. Itselläni on piikkisuora hius jossa ei tehdyt kiharat pysy. Olen pitkään kummastellut sitä miksi se taipuisuus tai kihara pitää yrittää niistää, se hius kun jää aina sellaiseksi "hamppuisen" näköiseksi.ymmärrän toki, että pörröinen hius ärsyttää, mutta oikealla hoidolla kihara hius ei ole pörröinen. Tämä luonnollisempaan suuntaan kehittyvä kauneudenhoito on erittäin tervetullutta :)

    Vastaa

    0
    1. Tämä luonnollisempaan suuntaan kehittyvä kauneudenhoito on erittäin tervetullutta :)

      Samaa mieltä :)

      Ja olen kyllä tosi innoissani siitä, että näinkin "pienellä" korjausliikkeellä hiukseni ovat muuttuneet paljon terveemmän näköisiksi. <3 En tiedä saako niistä koskaan täysin pörröttömiä millään metodilla (epäilen suuresti), mutta jo yleisen, kiillottoman höttöhattaraisuuden huomattava lieventyminen on etu jota en heti kuvitellut tällä kokeilulla saavuttavani..! :) <3

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (86)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat