26.05.2013

Terveiset maalta ja kuka saakaan Zuiin meikit....

Terkkuja täältä ns. "kolmannesta kodistani" idylliseltä maatilalta Etelä-Suomesta. Olen viettänyt leppoisaa päivää Less Is More -artikkelin, aurinkoisen maaseutuajelun, pihakeinuilun ja savuisen grilliruoan merkeissä.

Maalla

 

Maalla3

Lueskelin Ahvenanmaalta tuomaani Karina Ericsson Wärnin Skönhetsbibelniä. Taas yksi mukava kauneusteos, tyylikäs layout ja helppolukuista, viihdyttävää tekstiä itsestäänselvine vinkkeineen. ^_^

Maalla4

Wärn kirjoittaa, että meikinpoistoaine tulisi aina poistaa kasvoilta froteisella kasvopyyhkeellä. Ja tämä pyyhe olisi konepestävä joka toisen käyttökerran jälkeen. Oooookei. Hygieniafriikki-varoitus! :D

Mutta ei teitä nämä pihakeinujutut nyt varmaankaan kiinnosta, vaan kukakukakuka voitti Zuiin ihanan meikkipaketin...!

Maalla2

Ja sehän on lukija nimeltään vivve!! Onnittelut vivve. :) Otan sinuun yhteyttä tuotapikaa.

Maaseutu hiljenee ja sanoo hyvää yötä.

P.S. Milloinkahan olen viimeksi julkaissut kolme postausta saman vuorokauden aikana...? Muistelen että näin on tapahtunut vain kerran aiemmin blogin historiassa. :)

12 comments on “Terveiset maalta ja kuka saakaan Zuiin meikit....”

  1. Hei! Tilasin itselleni paljon kehutus Mariela Sarkiman Make Up Biblen. Se kuuluu täsmälleen samaan sarjaa tuon mainitsemasi opuksen kanssa. Kaunis kirja, viihdyttävää luettavaa, mutta meikkaamista rakastavalle ei kerrassaan mitään uutta luettavaa. Ja silmämeikkikuvat olivat mitättömän pieniä! Oletko tutustunut teokseen?

    Vastaa

    0
    1. Moi Emilia!
      Olen selaillut Marielan kirjaa kaupassa mutta en tutustunut mitenkään ns. "syvällisesti". :) Minusta se on vaikuttanut sellaiselta tosi kauniisti kuvitetulta ja laadukkaasti toteutetulta meikkauksen perusteokselta ns. "taviksille". Meille, jotka osaamme jo meikata, kirja ei varmaankaan anna muuta kuin kauniin visuaalisen elämyksen. Aivan niinkuin tämä Skönhetsbibeln'kin.

      Vastaa

      0
  2. Kerrassaan ihanassa paikassa olet oleillut <3 Minulla on myös tuo Sarkiman opus, joka oli tietyllä tavalla pettymys. Kuvakirjana ok mutta kun on jo ohittanut kuvakirjaiän :D
    Onnittelut wiwelle :)

    Vastaa

    0
  3. Moikka, olisin kysynyt neuvoa juhlameikkiin. Ensi lauantaina on juhlat tulossa ja olen kokonaisuuden saanut melkein suunniteltua.
    Olen sinisilmäinen, hieman lämminsävyinen 20 vuotias ja juhliin on päälle tulossa kirkkaan keltainen mekko ja punaiset korkokengät.
    Haluaisin laittaa kenkien väriset huulet eli klassiset punahuulet ja vähän hillitymmän silmämeikin siihen kaveriksi. Kysymys kuuluukin, minkä sävyinen poskipuna sopii jos silmä meikki on vaikka ruskeissa sävyissä? Entäs jos vaihtoehtoisesti laitan vaikka vain paksuhkot mustat rajaukset? :)

    Vastaa

    0
    1. Kuvailemaasi asu- & meikkikokonaisuuteen sopisi joku raikas, klassinen ruusun sävy, eli aika punainen poskipuna joka ei taita pinkkiin eikä persikkaan. Sellainen sävy kuten Lily Lolon Ooh La La vaikkapa.

      https://karkkipaivablogi.com/2011/08/27/lily-lolon-poskipunat/

      Mustien rajausten kanssa sopii minkä sävyinen poskipuna tahansa, eli valitse poskipunan sävy kokonaisuuden (puku, muu meikki) kannalta. Keltainen mekko + punaiset korkkarit + punahuulet sanoo mulle = ruusun sävyinen poskipuna. :)

      Vastaa

      0
    2. Niin ajattelinkin, että ei nyt mitään pinkkiin taittavaa :)
      kiitos tästä, eiköhän nyt aleta olla valmiita juhlia varten :)

      Vastaa

      0
  4. Heippa! Kysymykseni ei liity mitenkään kyseiseen postaukseen, mutta en tiennyt keneltä muulta kysyisin tätä :D Minulla on juhlat lauantaina ja haluan hieman rusketusta pintaan, joten tilasin Yves Rocherilta asteittain päivittävät voiteet. Mietinkin, että jos levitän voidetta jalkoihini ja sheivaan sääret levittämisestä päivän tai parin päästä, onko mahdollista että rusketus "katoaa" jaloistani? :'D

    Vastaa

    0
    1. Jos tilaat asteittain ruskettavaa, sun kannattaa laittaa sitä joka ilta saadaksesi selkeän rusketuksen lauantaksi. Tai jos haluat vain vähän sävyä, niin ehkä 2-3 kertaa. En usko että sheivaus voi mitenkään "imeä" rusketusta jaloista ^_^. En tosin tiedä mitä kemiallisia vaikutuksia esim. karvanpoistovoiteella on dha:n värjäämään ihoon, eli jos käytät jotain Veetiä niin en osaa sanoa. Mutta jos sheivaat ihan vain höylällä tai vahalla epilaattorilla niin vaikea kuvitella että väriä lähtisi niiden mukaan :)

      Vastaa

      0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  • Sanni

  • Arkisto

    • 2024 (86)
    • 2023 (148)
    • 2022 (174)
    • 2021 (178)
    • 2020 (227)
    • 2019 (203)
    • 2018 (227)
    • 2017 (298)
    • 2016 (284)
    • 2015 (343)
    • 2014 (389)
    • 2013 (400)
    • 2012 (214)
    • 2011 (226)
    • 2010 (287)
    • 2009 (207)
  • Avainsanat